babamın bu kız 18 inde evlenirse diye aldığı çamaşır makinesini malum 10 sene rötarlı kullanmaya başladım:)) az çamaşır atınca yürüyor kendileri onu bekliyorum sıkmaya başlayınca atıcam kendimi üstüne:)) bugün çok ama çok mutluyum çünkü manyak ötesi manyak üst komşum taşındı:) lojman boş kalacağı halde süren doldu çık demişler de gitti 2 azmanıyla:) ev sessiz huzur dolu o yüzden:)) benim odunlada barıştım belki tutar diye ek para istedim ama yemedi:)) ece sokak çocuğu olacak sanırım dışarı çıkalım diye ağlayıp duruyor evde fena alıştı:)) parka çadırmı kursam acaba:)) gece gece çenem düştü hepinizi öpüyorummmm
Bütün çocuklara dalarıyla şiir yazmaya karar verdim,şimdilik mira ve kayrayla başladım devamı gelecek...
Iyi ki doğdun yakışıklı Kayra tüm ömrün huzurlu mutlu sağlıklı geçsin güzel kuzu, hayırlı bir evlat olursun inşallah Şansın, Bahtın açık olsun..
Turuncu canım seni de tebrik ediyorum mükemmel bir şekilde büyütün yavrunu daha nice yaşlarını görmen dileğiyle.,
Eymen Kayra güzel gözlü meleğim iyi doğdun,iyi ki varsın bebeğim
Turuncucum sende iyi ki varsın,iyi ki doğurdun yavrunu ve bizi bir topikte topladın
Allahım uzun hayırlı mutlu huzurlu bir ömür versin Kayra'ya...
ailenizdeki huzur mutluluk kat kat artsın evlatlarınızla inşallah
sizi çok seviyoruz
turuncu canım geçmiş olsun sanırım salgın varmış hay allah..umarım önemli birşeyi yoktur kayranın..
tamda dogum gününde..acil şifalar canımsın..
bende kutlamıştım gece ama görmedin sanırım
olsun bi daha kutlarım:)mutlu yıllar kayraaaa:119:
öncelikle dün unuttuğum siyahlale ve gönül2000sayfam;
meleklerinizin doğum gunu kutlu olsun. nice yıllar
ve bugun;
eymen kayra 1 yaşında :)
boncuk gözlüme hastalıksız sağlıkla dolu mutlu bir ömür diliyorum
veeeeee;
Defne Karen Kreşte albümüm yayında
hadi gari; kızımın fotoğraflarına bakın
KAYRA,iyiki dogdun kuzum,okyanus gozlum yakisikli bebegim,allahim ailenle beraber nice mutlu yillar yaslar vesin sana,saglikla sihatle...Cok gecmis olsun TURUNCU...
TUANA,tatli bebegiminde dogum gunu kutlu olsun,ilerde annen kadar guzel bir kiz olacaksin sende,umarim kadeinde guzel olur yavrum...
Kayrama. Masalıma ve Çiçeğime geçmiş olsun çabucak iyileşirler inşallah
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun diyorum mevlam tez vakitte şifa versin
doğum günü olanları kocaman öpüyorum hastalıksız mutlu ömürler diliyorum
kayraaaa doğum günün kutlu olsun..nice yıllara...
Bugun defne karen in 23 nisan kahvaltı etkinliği vardı. Çok güzel gecti. Kendi el baskısı t shirtlerini giymişlerdi hepsi birbirinden cici çocuklar. Fotoğraflardan slayt yapmışlar. Acaip duygulandım kızımı görünce, gözyaslarım aktı gitti. Ne tuhaf bişeymiş anne olmak bugün daha iyi anladım. Canım kızım iyi ki doğmuşsun.
aa baktım bir sayfa bile gitmemiş çok şaşırdımkimse gelmemiş yazmamış ayıp
ben bugün çocukların yazlıklarını çıkardım tam 3 saatimi aldı2 tane dolap çıkar sil ayır yerleştir offfff
çağlanın verilecek 4 koca poşet kıyafeti var..yarın onlarıda yollıyım..çok yoruldum..daha eşimle benim dolabım var
aa dün yazmayı unuttum çağlanın kulagını deldirdimartık bizde küpeliyiz çok yakıştı
biraz agladı korktu ama ne yapalımonun gelecegi için bunu yapmak zorundaydık büyüdügü zaman kontrol etmek daha zor olacagı
için şimdi deldirelim dedikçağlanın kulagı çok küçükmüş kulak memesi yok sayılır zor oldu:))
başkaaa ne yazsam:))eşim iyi çok şükürha bide parka gittik sonrada markete:))
ya doğum günü yapanlar foto ekleseniz diyorumbiraz gözümüz gönlümüz açılsın
yazacak bir şeyde yokben kaçtım
en kısa zamanda resim eklerim canım..bizide bir alışveriş bekliyo ki sorma :))cerenin giyecek hiçbir şeyi yok..çağlaya eski kıyafetlerden seçtim:))oyy yerim ben çağlayı yaa küpeli resmini isteriz canım, evet ben de arada girip bakıyorum kimse yok mecburen çıkıyorum yarın canlanır buralar. yusufa hafta sonu alışveriş yapıcam bende hiç yazlık kıyafeti yok kuzumun, bizim dolaplar da var off hatırlattın bak
ay ne güzel ya bak bitti gitti:)darısı bizede..daha 20 gün varannezeyno yogunluktan ölüyormuş fotoğraf yüklemiş 1 yıl dinlense ancak kendine gelirmiş =)
canım bendemi yarın bir yere gitmesem:18:komşuya dedikoduya gidecektim ama bak şimdi vaz geçtim:))vatandaş gel gel taze doğum günü fotoğraflarına gel hepsi birbirinden güzel maşallah darısı başımıza:))
yarın bir yere gitmeyi düşünmüyorum şimdi mutlucum gelir resim koyup kaldırır sonra kaçırdım diye üzülmeyim:))
kızlar ben şom ağızlıyım sanırım( bugün kv aradı eceye ne hediye alsınlarmış diye pedipedden ayakkabı dedim bakalım yarın fiyatını öğrenince bana döneceklermi:)) bu arada bana teşekkür etti hatta tebrik de etti niyemiş biliyonuzmu çok iyi bir anne olmuşum eceye çok iyi bakmışım:)) yağcılarda inecek var ben gitmedim diye haziranda gelmeyi düşünüyorlarmışda:)) sen ben kalk karşı komşuma git de ki dünyaya yaklaşan meteormu var da kv bunları söyledi diye gül eve dön ve 4.2 lik deprem ol ( acayip tırstım yine karşıya kendimi zor attım demez olaydım ( onlar yüzünden günaha giriyorum ama napayım unutamıyorum eşime de dedim telde annenin aklı 8 aylık hamile insana sen çiroz çocuk doğurucan ona bakamıcan deyip ağlatırken nerdeydi ( değişmişmiş anası off off (
vatandaş gel gel taze doğum günü fotoğraflarına gel hepsi birbirinden güzel maşallah darısı başımıza:))
yarın bir yere gitmeyi düşünmüyorum şimdi mutlucum gelir resim koyup kaldırır sonra kaçırdım diye üzülmeyim:))
kızlar ben şom ağızlıyım sanırım( bugün kv aradı eceye ne hediye alsınlarmış diye pedipedden ayakkabı dedim bakalım yarın fiyatını öğrenince bana döneceklermi:)) bu arada bana teşekkür etti hatta tebrik de etti niyemiş biliyonuzmu çok iyi bir anne olmuşum eceye çok iyi bakmışım:)) yağcılarda inecek var ben gitmedim diye haziranda gelmeyi düşünüyorlarmışda:)) sen ben kalk karşı komşuma git de ki dünyaya yaklaşan meteormu var da kv bunları söyledi diye gül eve dön ve 4.2 lik deprem ol ( acayip tırstım yine karşıya kendimi zor attım demez olaydım ( onlar yüzünden günaha giriyorum ama napayım unutamıyorum eşime de dedim telde annenin aklı 8 aylık hamile insana sen çiroz çocuk doğurucan ona bakamıcan deyip ağlatırken nerdeydi ( değişmişmiş anası off off (
canım benim,sen bakma öyle dediğine,gene de tedbiri elden bırakma...hediye olarak atlet-don alın ihtiyacı var deseydin keşke,anlayan anlar...
Bu benden ece ye:
Ay gibi varlığınla dünyamıza ışık kattın,
Zaten bir meleksin,evimize nur saçtın,
Rabbimize şükürle,minik bir can yarattın,
Arım,balım,peteğim;gönlüme çiçek açtın,
Ey sevgili,en sevgili;ruhumun dehlizine daldın,
Canım kızım,minik kızım iyi ki doğdun,
En güzel yarınlar hep seninle olsun.
aa baktım bir sayfa bile gitmemiş çok şaşırdımkimse gelmemiş yazmamış ayıp
ben bugün çocukların yazlıklarını çıkardım tam 3 saatimi aldı2 tane dolap çıkar sil ayır yerleştir offfff
çağlanın verilecek 4 koca poşet kıyafeti var..yarın onlarıda yollıyım..çok yoruldum..daha eşimle benim dolabım var
aa dün yazmayı unuttum çağlanın kulagını deldirdimartık bizde küpeliyiz çok yakıştı
biraz agladı korktu ama ne yapalımonun gelecegi için bunu yapmak zorundaydık büyüdügü zaman kontrol etmek daha zor olacagı
için şimdi deldirelim dedikçağlanın kulagı çok küçükmüş kulak memesi yok sayılır zor oldu:))
başkaaa ne yazsam:))eşim iyi çok şükürha bide parka gittik sonrada markete:))
ya doğum günü yapanlar foto ekleseniz diyorumbiraz gözümüz gönlümüz açılsın
yazacak bir şeyde yokben kaçtım
pınar naptın bana böyle gece gece ay şarıl şarıl ağlıyorum:)) çok güzel ama çok çok güzel olmuş doğumgününde facede de paylaşırım pınar teyzesinden hediye diye:)) gönlüne sağlık ne diyim
Meleklerin şavkı yüzüne değsin,
Ana kucağına hoşgeldin oğlum.
Her daim sevgi yağmuru yağsın,
İlk göz ağrım hoşgeldin oğlum.
Rüyamda,dünyamda hep varolacaksın;minicik yüreğinle, kalbimde cansın...
annezeyno yogunluktan ölüyormuş fotoğraf yüklemiş 1 yıl dinlense ancak kendine gelirmiş =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?