Bugun defne karen in 23 nisan kahvaltı etkinliği vardı. Çok güzel gecti. Kendi el baskısı t shirtlerini giymişlerdi hepsi birbirinden cici çocuklar. Fotoğraflardan slayt yapmışlar. Acaip duygulandım kızımı görünce, gözyaslarım aktı gitti. Ne tuhaf bişeymiş anne olmak bugün daha iyi anladım. Canım kızım iyi ki doğmuşsun.
vatandaş gel gel taze doğum günü fotoğraflarına gel hepsi birbirinden güzel maşallah darısı başımıza:))
yarın bir yere gitmeyi düşünmüyorum şimdi mutlucum gelir resim koyup kaldırır sonra kaçırdım diye üzülmeyim:))
kızlar ben şom ağızlıyım sanırım( bugün kv aradı eceye ne hediye alsınlarmış diye pedipedden ayakkabı dedim bakalım yarın fiyatını öğrenince bana döneceklermi:)) bu arada bana teşekkür etti hatta tebrik de etti niyemiş biliyonuzmu çok iyi bir anne olmuşum eceye çok iyi bakmışım:)) yağcılarda inecek var ben gitmedim diye haziranda gelmeyi düşünüyorlarmışda:)) sen ben kalk karşı komşuma git de ki dünyaya yaklaşan meteormu var da kv bunları söyledi diye gül eve dön ve 4.2 lik deprem ol ( acayip tırstım yine karşıya kendimi zor attım demez olaydım ( onlar yüzünden günaha giriyorum ama napayım unutamıyorum eşime de dedim telde annenin aklı 8 aylık hamile insana sen çiroz çocuk doğurucan ona bakamıcan deyip ağlatırken nerdeydi ( değişmişmiş anası off off (
sen adanadamıydın:18:yok canım sana gelmiyim ben:18:zamanında görümcemi almaya havaalanına gitmiştik temmuz ayında
aman allahım kendimi cehennemde sandım..ben böyle bir sıcak görmedim..nefes bile alamıyodum o derece yani:)
ama yinede teşekkürler bir tek sen beni kabul ettin:))yine kimse takmadı beni
canım senin 2 oğlunmu vardı allah bagışlasın..nasıl zor dimi..valla benim canıma okuyolar..
büyüselerde rahatlasak artık:)3. bebegi düşünüyomusun:26:
ben bazen düşünüyorum bazen düşünmyorum:)ama genelde düşünmüyorum:)çok korkutucu geliyo:))
burda çogu 3 tane istiyo ama hele bir 2. yi yapsınlarda bakalım 3. yü isteyeceklermi merak ediyorum
zadacım bizde cumartesi doktordaydık sebep oğluşumun kilo almaması 8,700 75 cm.boy iyi ama kilo zayıf dedi doktor kan tahlili yaptırdık çok şükür sağlıklı.yiyen bir bebek niye kilo almaz anlayamıyorum.ama neşesi yerinde önemli olan bu bi şekilde açığı kapatıcaz buna inanıyorum inş.
Günaydın canım arkadaşlarım
Öncelikle Kayramın doğumgününü kutluyorum
iyiki doğdun canım benim,,yakışıklı boncuğum
Allah seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın
Nihayet atlattık kızlarKızımın tütüsünün mimarı zadama ve güzel banner ile evimizin süslenmesine
vesile olan dostum azraeceye çooook teşekkür ederim. Forumdan yaşgünümüzü kutlayan herkese,,mesajlarıyla
yanımda olan canım arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürler....ve yaşgünümüzde yanımıza koşup gelen ve bizi çok mutlu
eden nagihancığıma da çoook teşekkürleriyiki varsınız
Herşey harikaydı kızlar,,evimin süslemesi,,gelen arkadaşlarımın güzel enerjisiyle buluştu ve resmen parti yaptık:124:
Slaytı hep birlikte izledik,,herkes Mirayla kare kare foto çekildi,,hepsini yükleyeciğim fakat fotoğrafçı kızımız henüz cd.yi
ulaştırmadı.Ben size telefonumdakilerden minik bir kolaj yaptım öncesinde hemen ekliyorum,,diğerlerini de gelir gelmez yükleyeceğim.
Şunu belirteyimki,,bütün emeğim uğraşıma sonuna kadar değdiYoruldum ama fazlasıyla değdi.Rabbim mutluluğumuzu daim etsin,,iyiki doğurdum ben bu kızı
günaydınnnnasılsınız bakalımmm, kuzularımızın bir bir doğduğu şu günlerde iyi olmamak mümkün değil sanırımmm birde şu hastalıklar olmasa ben hala kötüyüm işe gelmek öyle zor geldikii, eşim iyileşti beni bir güzel hasta etti bu kadar yaklaşma bana demiştim ben onaa Allahtan zeynom iyi çok şükür, ZADA canım ada hastaymış demek yeniden ilaç kullanacaksınız baksana neler öğrenicez daha buzdolabında saklanması gerektiğini niye söylemiyor kimse ozaman ya çok sinir bozucuu MUTLUCUM canım partinizin çok güzel geçmesine çok sevindimm canım emeğine değmesi ne güzel, okadar emeğe değmezmi hiç cicimm ellerine sağlıkk geçmişi okuyamadığım için ne var ne yok bilemiyorum ve tam gaz çalışmaya devam etmem gerekiyor, sizleri özlüyorummmm ve kocamannn öpüyorummmm
canım arkadasım hersey mukkemmel gözüküyor..büyülendim resmen..gercekten cok ugrastın ama değdi ellerine sağlık gercekten...sen bu işi ek iş olarak devreye al bencetütülerinizde cok yakışmış..senın tacına bittim..cok guzel hatıralar kalıcak miraya bu resimler..
Çok teşekkür ederim güzel arkadaşım,,inan bana tek eksik sizlerdiniz
Forum adına Yaren Nur teşrif etti bizeçok mutlu oldum Nagihan geldiği için.
Keşke sizler de olsaydınızİşte o zaman herşey tam olurdu
günaydınnnnnn
ben bu saatte girmem ama merakımdan açtım:)mutlunun fotolarına baktımmm
abartmayı hiç sevmem ama bayıldım bayıldımmmmm:))
agzım dilim yamulduagzım açık hala kapatamıyorum:111::111:
ellerine saglık canım herşey süper..özellikle sen ve mira süper ötesi:)
keşke uçak parasına kıyıp gelseydim:)))
bi dahaki sefere
Güzel bakan güzel görürmüş canım benim
Sen daha güzelini yaparsın inşallah
Beğenmene çok sevindim,,sizinle gün be gün paylaştığım herşey birarada toplanınca
güzel oldu,,maliyet desen öyle abartılı değil ama süslemek renk katıyor.Kağıt çıkışları+balon+şeker iş birliği
Daha güzel fotoları paylaşıcam inşallah fikir olur
Bu arada naçizhane önerilerime devam ediyorum kızlar:
Eğer evde fazladan 1 masa varsa,,gelen çocuklar için hazırlanırsa, anneler daha rahat yiyor içiyor.
4 kişilik minik bir masam vardı,çocuklu arkaşlarım rahat etti yemek sırasında.
Misafirler için hediyeliklerimi ise bize verilen hediyeleri açtıktan sonra dağıttı kızlar,,bütünlük oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?