2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bu kız erken kalkar,muhabbete kalmak isterdim fakat uyurgezer de olmak istemiyorum.sizleri seviyor,öpüyor ve tatlı rüyalar diliyorum...

Gercekten anne olmak baska birsey haklisin simdiden start verdik duygu yuklenmelere bundan sonrada biz galiba habire cesmeleri acar dururuz...mesela benim oglumun bu cuma gunu bir yasina giricek daha simdiden aklima geldikce basliyor gozlerim sulanmaya bu nasil bir hisse artik cozebilmis degilim bende saldim cayira mevlam kayira modundayim :))

Defne mizin el baskili thirtlerinden keske bizde dusunseydik cok guzel bir hatira olucagi kesin...simdiden kizimiz sosyal aktiveleri oluyor bu guzel bir gelisim aslinda yuvaya gitmesi bu yonde cok iyi oluyor cocuklar icin..

Ne kadar iyi niyetlisin cnm ya..bence deprem senin konusmanla olmamistir olsa idi dunyanin dort bir yaninda oyle kotu seyler oluyorki o zaaman heran her dk bir felaket olmasi lazimdi dimi..fakat senin kalbim cok temiz oldugu icin uzerine alinmissin ve soylediklerinde de zaten haklisin bu yuzden konusman bence yanlis degil..kv adam gibi babaanne olsunda konusturmasin bence
Gecmis olsun depremi az siddetli olarak atlatmissiniz, rabbim zeval vermesin ins..

evet canım adanadayım. Temmuz iyidir ama ağustosta görmek lazım çizgi filmlerdeki gibi eriyip asfalta karışacagm sanırsın. Dün de felaketti, geçen yıl Kaanın bahanesiyle kurtulmuştuk bu sıcaktan bakalım bu sene nasıl geçecek.

Cerenle yaşıt bi kızım var. çok çocuklu aileleri seviyorum ama bende yeter diyorum, çokkk zor kendine ayıracağın zamn kalmıyor ama onların evde koşturmacaları kadar harika başka bişey yoktur dünyada :)

tuana, kayra doğum günleriniz kutlu olsun, sağlıklı mutlu huzurlu başarılı nice yıllara...

günaydınnnn

eladuru ben anteke ye giderken adanadan aktarmalı geçmiştim ve aman allahım cehennem ateşinde yanıyorum sanmıştım...
ve oranın insanı demez mi "abla bu daha sabah serinliği" diye...
anaaammm dedim sabah böyleyse öğlen nasıl oluyo acaba

bi kızın daha olduğunu bilmiyodum. ne güzel... allah bağışlasın...

kuzumun fotoğraflarına yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim.
perşembe gunu malzemelerini almıştım. ben de dun akşam fotoğraf çerçevesi işine başladım.
büyük kısmını bitirdim. süslemeleri ve yazıları kaldı. inşallah guzel olacak...

mutlum ve zeynom doğum günlerini atlattılar başarıyla ne güzel. darısı bizim başımıza diyorum..
benim mekan olayı yılan hikayesine döndü. her şey netleşene kadar konuşmak istemiyorum, canım sıkılıyo

bugün pasta için 1-2 kişiyle konuşmayı planlıyorum. uygun bi fiyat çıkarırlarsa kendim yapmaktan vaz geçip pastayı da yaptırcam. hiç bişeyle uğraşmak istemiyorum. zaten bi sürü işim var. bi de o strese giremem valla...

ay çok konustum sabah sabah.

öptüm hepinizi..
see uuu

kayra, yakışıklı tatlı prens doğum günün kutlu olsun...hayat sana hep güzellikler getirsin..anennle babanla upuzun sağlıklı sıhatli yarınlarınız olsun..iyiki doğdun paşammm...

herkeze günaydın.doğumgünlerinin yorgun anneleri sizlere ekstra günaydın.evde oğluşum izin vermediği için nete giremiyorum.o yüzden sabah işe gelir gelmez ilk işim fotolara bakmak oldu.zaten merakla bekliyordum.annezeynep fotolarınız çok güzel eğer varsa birde masanızı ve genel görünümden bir iki foto istiyorum.
mutlu anne seninkileride merakla bekliyorum.
şekersizçay defne karen zaten çok tatlı minnoş.
turuncu doğumgününüz kutlu olsun ve diğer bebeklerimiz hepinizin doğum sürecini birlikte yaşadık.iyiki doğmuşsunuz.
pınarda şiirden bizde istiyoruz.belki doğum günümüzde asarız.böylece senden ebedi bi hatıra kalmış olur.

Günaydın canım arkadaşlarım

Öncelikle Kayramın doğumgününü kutluyorum
iyiki doğdun canım benim,,yakışıklı boncuğum
Allah seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın

Nihayet atlattık kızlarKızımın tütüsünün mimarı zadama ve güzel banner ile evimizin süslenmesine
vesile olan dostum azraeceye çooook teşekkür ederim. Forumdan yaşgünümüzü kutlayan herkese,,mesajlarıyla
yanımda olan canım arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürler....ve yaşgünümüzde yanımıza koşup gelen ve bizi çok mutlu
eden nagihancığıma da çoook teşekkürleriyiki varsınız

Herşey harikaydı kızlar,,evimin süslemesi,,gelen arkadaşlarımın güzel enerjisiyle buluştu ve resmen parti yaptık:124:
Slaytı hep birlikte izledik,,herkes Mirayla kare kare foto çekildi,,hepsini yükleyeciğim fakat fotoğrafçı kızımız henüz cd.yi
ulaştırmadı.Ben size telefonumdakilerden minik bir kolaj yaptım öncesinde hemen ekliyorum,,diğerlerini de gelir gelmez yükleyeceğim.
Şunu belirteyimki,,bütün emeğim uğraşıma sonuna kadar değdiYoruldum ama fazlasıyla değdi.Rabbim mutluluğumuzu daim etsin,,iyiki doğurdum ben bu kızı

günaydın tatlımı tatlı anneler...

kızlar Ada tam bir sokak kızı oldu..dün şileye gittik çimde kosturdu durdu, salıncağa bindi, sokakta cok mutlu ama aksam eve geldıgımızda başlıyor ağlamaya..bu yaz işimiz var galiba...

c.tesi gunude doktor kontrolune gıttık ama doktorumuz aşılarımızı yapmadı...henuz adanın hastalığı gecmemıs ve ciğerlerine inmiş iltihabı..kullandığımız antibiyotik hıc işe yaramamıs meğersem buzdolabında saklanması lazımmış bazı antibiyotiklerin..biz dısarda tututugumuz ıcın etkısını kaybetmış( şimdi onumuzdekı haftaya kadar tekrar kullanıcaz..

kızım 9 kilo 74 cm halen minyon olarak devam ediyoruz..bizden haberler böle..

annezeynepcim hadi bitti gitti sende atlattın..resimler cok hoş emeğine sağlık cnmm

mutlu nasıl gectı tatlım resım beklıyoruz hmn..

babyceren hayırlı olsun kupeleriniz...sendende resim beklıyoruz...ağladımı çağla..bendemı deldırsem acaba..

yeşilçayım cnm defnenın resımlerı cok tatlı yaaa yerım onu benn..valla krese gonderesım geldı resımlerı gorunce..

zadacım bizde cumartesi doktordaydık sebep oğluşumun kilo almaması 8,700 75 cm.boy iyi ama kilo zayıf dedi doktor kan tahlili yaptırdık çok şükür sağlıklı.yiyen bir bebek niye kilo almaz anlayamıyorum.ama neşesi yerinde önemli olan bu bi şekilde açığı kapatıcaz buna inanıyorum inş.

cnm benim kızımda hep minyon gidiyor..doktora kaç kılo olması lazım diye sordum.. 1 yasında ortalama 9300 ve 75 cm ortalama boy ve kıloymuş..bızım kız 300 gr az..ama doktor hıc kafaya takılacak bırsey olmadıgını soyledı gelısımı cok guzel dedı..ve aynı senınkı gıbı benım kızımda yiyor ama kılo almıyor..ben onceden cok kafaya takıyordum ama artık takmıyorum..bebeklerde hafıf tombıs guzel duruyor ama gercekten kılo guzel bırsey deıl..inş.. buyuyuncede hep ideal kılolarda olur fıstıgım rejım yapmak zorunda olmaz..

günaydınnn nasılsınız bakalımmm, kuzularımızın bir bir doğduğu şu günlerde iyi olmamak mümkün değil sanırımmm birde şu hastalıklar olmasa ben hala kötüyüm işe gelmek öyle zor geldikii, eşim iyileşti beni bir güzel hasta etti bu kadar yaklaşma bana demiştim ben onaa Allahtan zeynom iyi çok şükür, ZADA canım ada hastaymış demek yeniden ilaç kullanacaksınız baksana neler öğrenicez daha buzdolabında saklanması gerektiğini niye söylemiyor kimse ozaman ya çok sinir bozucuu MUTLUCUM canım partinizin çok güzel geçmesine çok sevindimm canım emeğine değmesi ne güzel, okadar emeğe değmezmi hiç cicimm ellerine sağlıkk geçmişi okuyamadığım için ne var ne yok bilemiyorum ve tam gaz çalışmaya devam etmem gerekiyor, sizleri özlüyorummmm ve kocamannn öpüyorummmm

yaşgünü yapacak anne arkadaşlarıma naçizhane tavisiyelerimdir:)

*mutlaka yedek t-shirt yapın/alın,,hava çok sıcaktı uzun kolluyu kısa bir süre giydirdim,
kısa kolluyla kaldı Mira.
*tütü giyecek anneler: altına siyah tayt giydim,,çok iç gösteriyor.
*mutlaka müzik olsun(diğer çocuklar hep oynadı birarada)sonrada biz tabi:)
*münkünse foto için 1kişiyi görevlendirin.(misafirlerle ilgilenirken foto çekmek için fırsat kalmıyor)
*salataları minik kaselere koydum herkes aldı geçti,,vakitten kazanılıyor.

şimdilik aklımda bunlar kaldı,,yine bişey gelirse paylaşırım hemen

canım arkadasım hersey mukkemmel gözüküyor..büyülendim resmen..gercekten cok ugrastın ama değdi ellerine sağlık gercekten...sen bu işi ek iş olarak devreye al bence tütülerinizde cok yakışmış..senın tacına bittim..cok guzel hatıralar kalıcak miraya bu resimler..

cnm allahtan zeynoya bulastırmadınız aman uzak dursun yavruslarımızdan hastalıklar...

evet cnm kımse bısey solemedı bende cok sınır oldum nerden bılım ben..ama doktor banada kızdı hangı ılac olursa olsun üzerini okumamaız lazımmış..kutunun üzerindede acıldıktan sonra 10 gun buzdolabında saklamalısınız aktıflıgını korumak ıcın yazıyordu:26:

Çok teşekkür ederim güzel arkadaşım,,inan bana tek eksik sizlerdiniz
Forum adına Yaren Nur teşrif etti bizeçok mutlu oldum Nagihan geldiği için.
Keşke sizler de olsaydınızİşte o zaman herşey tam olurdu

TURUNCU canım kayracığımın doğum günü kutlu olsun, allah size bağışlasın ve sağlıklı, mutlu nice güzel yaşları olsun inşş, benim içinde kocamannn öp minnoşunuuu

cnm bende gercekten gelmeyı cok istiyordum ki gelecektim..ama babannem vefat edince işler değişti..doktordan sonra hemen adayı babannesine bırakıp mezarlığa gittim ordanda halama..kısmet deilmişş tatlım..ama nagişin gelmesine cok sevındım..

günaydınnnnnn
ben bu saatte girmem ama merakımdan açtım:)mutlunun fotolarına baktımmm
abartmayı hiç sevmem ama bayıldım bayıldımmmmm:))
agzım dilim yamulduagzım açık hala kapatamıyorum:111::111:
ellerine saglık canım herşey süper..özellikle sen ve mira süper ötesi:)
keşke uçak parasına kıyıp gelseydim:)))
bi dahaki sefere

Son düzenleme:

Güzel bakan güzel görürmüş canım benim
Sen daha güzelini yaparsın inşallah
Beğenmene çok sevindim,,sizinle gün be gün paylaştığım herşey birarada toplanınca
güzel oldu,,maliyet desen öyle abartılı değil ama süslemek renk katıyor.Kağıt çıkışları+balon+şeker iş birliği
Daha güzel fotoları paylaşıcam inşallah fikir olur

Bu arada naçizhane önerilerime devam ediyorum kızlar:
Eğer evde fazladan 1 masa varsa,,gelen çocuklar için hazırlanırsa, anneler daha rahat yiyor içiyor.
4 kişilik minik bir masam vardı,çocuklu arkaşlarım rahat etti yemek sırasında.
Misafirler için hediyeliklerimi ise bize verilen hediyeleri açtıktan sonra dağıttı kızlar,,bütünlük oldu

bende nacizhane bir öneride bulunmak istiyorum:))
bence misafirlere verilecek hediyeyi kapıdan girerken verelim..belki 50 lira para takacaktır ama biz hediye verince
utanır ve takacagı miktarı arttırabilir50 lira bi andaa 100 lira olabilir:111:nasıl fikir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…