bende nacizhane bir öneride bulunmak istiyorum:))
bence misafirlere verilecek hediyeyi kapıdan girerken verelim..belki 50 lira para takacaktır ama biz hediye verince
utanır ve takacagı miktarı arttırabilir50 lira bi andaa 100 lira olabilir:111:nasıl fikir:))
Nagişçimm,,gelmene çok sevindimHerkese çok güzel bir hafta diliyorum.
Fikrine sağlık bebeeemCİn fikirlisin cinnn Para takan olmadı walla,,altın takan oldu o da büyümez yani çantada
Daha çok elbise geldi bize,bunun dışında spor ayakkabı,kot ceket,tulum,t-shirt...vs bir sürü harika cicileri oldu kızımınhatta Nagiş teyzemizde kırmızı süper bir elbise almış Hediyelere bayıldım hepsi çok güzeldi Yaz için hiçbirşey almayacağım,,mayo bile geldi çok cici
ceren okula gitmek üzere çantasını aldım takacam aman ne agır bu dedim içini bir açtım
su matarası agzı tam kapanmamış bütün yedek kıyafetleri su içinde..kıyafetleri kaldırdım
bide ne göreyim çantanın içi erik çekirdegi ve salatalık kabugu dolubirazda jelibon vardı
ne kadar zamandır ordalar bilmiyorum ama baya pişmişler kaynaşmışlar nerdeyse yemek olmuşlar
cerennnnnnbu çantanın hali neeee çöpçümüsün sen babanamı çektin
agladıaglasın hiç umrumda degil:18:
diger çantasına hemen temiz kıyafet koydum verdim eline yolladım..
bebeklerinizin kıymetini bilin,ilerde bugünleri arayabilirsinizdemedi demeyin..
walla haklısın ama şimdiden pis olan bebeklerimiz de var Mira gibiMama sandalyesinin altına örtü açıyorum eline bişey verince
ama bütün kırıntıları koynuna biriktiriyor,,hele dün sabah evi süpürdüm sildim,,eşim kucağına almış her yer poğaça
kalanlar da oturakta tabikızım diyorum düzgün ye şunu,,altına tabak al diyorum ama dinleyen kim sanırım anlamıyo
Bu arda Çağlanın küpeli fotosunu istiyorumçok mu ağladı bende deldiricem ama tırsıyorum:18:
Bir de sorum var: Mirayı kucağımıza alınca falan kemikleri çok kıtırdıyor,,normal mi?? c.tesi kontrole götürücem ama çatlarım
o zamana:18:
kızlar bebeklerimizin yemegine tuz eklemeye başlasakmı:26:1 yaşındalar artık..
az biraz ucundan azıcık ekledim ben:)
bir sorum daha var..benim kızım emiyo acaba bende inek sütü verecekmiyim:26:yoksa anne sütü var diye
inek sütüne gerek yokmu:26:yada ikisini bir içmelimi:26:hangisi?
bir sorum daha olacak:)nerdesiniz yaahuuuuu
bir sorum daha var..benim kızım emiyo acaba bende inek sütü verecekmiyim:26:yoksa anne sütü var diye
cicileriniz hayırlı olsun..güzel günlerde giyssin mira..acaba bende doom gününümü beklesem kızıma cici alacaktım ama:))
20 gün var daha:))20 güne kadar ne giydireyim çağlaya..benim tişörtlerimi giydirsem..belinede kemer takarım elbise olur
idare edermiyiz acabademek para takan olmadı:26:altında pek olmamış:26:zada kesin benim fikrimi yapmıştır:))maşallah
ne kadar altını vardı:))acaba akrabaları bizim doom gününede gelirmi kidavet etsemmi
ben pek kimseyi çagırmayacam ama yinede 4 tane çeyrek gelecegine eminimdua ediyorum daha çok gelsin diye:))
sizde duama ortak olursanız sevinirim:)dinimiz amin
turuncum benı unutmamıssın sagoll canım kayrada ıykı dogmusss tum bebıslereeee hayılrı yaslar olsunnnnn:)
Eki Görüntüle 698507
doğumgunumuzden bır kare:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?