hay maşallah o göbüşü ısırırım.benim oğlum tüy siklet olduğu için göbüşleri ayrı bi seviyoruum.
Herkese çok güzel bir hafta diliyorum
ben de oğluşuma 7 aydan itibaren az tuzlu olarak veriyorum.iyot beyin gelişimi için gerekli diye biliyorum.süt içirme konusunda benim oğluşum biberon içmiyor nasıl içirebilirim onu araştırıyorum.içmesi kolay olsun diye değişik şeyler denemeyi düşünüyorum.cütüne tarçın, vanilya çubuğu,sahlep değişik alternatiflerim.
kızlar burası iyice sıcak oldu dışarı gittik geldik ece su içinde kaldı ayrıca yine çorabının tekini çıkarıp atmış yolda kaçıncı oldu bu:))
bende eceye bikini bakıp duruyorum daha bulamadım hep mayo var onlara göre izmirde bulurum inşallah.
ben eceyle katı yemek problemini hala aşamadım zor günler bekliyor beni canım sıkılıyor düşündükçe
babyceren bundan sonra bende senden oldum kahrolsun kargo parası:) idilbabyden aldığım uyku tulumunun fermuarı bozuldu yollayın yapalım dediler ups ile anlaşmalılar yolladım aradan bayağı zaman geçti aradım biz yolladık size ama adresde bulunamadı diye geri iade oldu dediler zaten ben buradan yollamışım nasıl bulamazlar uyuz kargocular tekrar yolladılar bu sefer ücreti ödememişler durduk yere kargo parası ödedim sinirliyim:))
turuncum benı unutmamıssın sagoll canım kayrada ıykı dogmusss tum bebıslereeee hayılrı yaslar olsunnnnn:)
Eki Görüntüle 698507
doğumgunumuzden bır kare:)))
çalışmaktan çoookkk sıkıldımmmmallahımm nezaman bitecek birtürlü ekleyemediğim tütümüzün resmini ekleyim dedim sırff işten uzaklaşmak içinn, nasıl olmuşş teyzlerii, tshirtünüde keçeyle süslücem inşş (not: annem sagolsun deyim barii emeğe saygıı yoksa ben tek başıma zor yapardımm Eki Görüntüle 698654 Zeyno kollarını nekadar yukarıda tutar ve nezaman isyan eder görücez bakalım
çalışmaktan çoookkk sıkıldımmmmallahımm nezaman bitecek birtürlü ekleyemediğim tütümüzün resmini ekleyim dedim sırff işten uzaklaşmak içinn, nasıl olmuşş teyzlerii, tshirtünüde keçeyle süslücem inşş (not: annem sagolsun deyim barii emeğe saygıı yoksa ben tek başıma zor yapardımm Eki Görüntüle 698654 Zeyno kollarını nekadar yukarıda tutar ve nezaman isyan eder görücez bakalım
kızlar bebeklerimizin yemegine tuz eklemeye başlasakmı:26:1 yaşındalar artık..
az biraz ucundan azıcık ekledim ben:)
bir sorum daha var..benim kızım emiyo acaba bende inek sütü verecekmiyim:26:yoksa anne sütü var diye
inek sütüne gerek yokmu:26:yada ikisini bir içmelimi:26:hangisi?
bir sorum daha olacak:)nerdesiniz yaahuuuuu
canım benim sagol albümüme telimden bir iki resim ekliyorum hemen gör teyzesiicnm çok çok çok güzel olmuş.eline koluna hatta elinize kolunuza sağlık. ben beceremeyeceğimden dolayı yaptıracam malesefama sağlık olsun kızıma değer...
Zeynoma ne kadar da güzel yakışmış. yüzünü neden kapattınnn yaaaa??? albüme ekle bari göreyim tamm...
mesajınızın geri kalanını çıktı alıp, evde altlarını çizerek okumaya karar verdim. çok uzun nitekim :18:
canım benim sagol albümüme telimden bir iki resim ekliyorum hemen gör teyzesiicanım buarada tütü konusunda bende çok düşündüm bir deneyim dedim süper oldu benim içime sindi hatta kuznımin kızı 1 yaş büyük zeynodan onada yaptım bak sana harika anlatımlı bir tütü yapımı yazısı mail atayım çok kolay yaparsın canım inan olmazsa ben yardım ederim cicimm
Görümcemi Nagişim sordu hemen "burda mı "diyeGündüz gelmedi(iyiki ),,
akşamındaki partiye süzüle süzüle geldiYedirdik içirdik fotoları çektik,,
ama bende ona bir kıyak yaptımeşim ve kızımla foto çektirmek istedi
bende hemen eşimin yanına koştum elini tuttum girdim her fotoyaonlarla tek başına
çektirmesine izin vermedimfotoların çıktısını alıp ona götürmeyi planlıyorum
20 tl ye krsital tül aldım sadece cicim maliyeti butamam cnm. ama bizimkisi uğur böcekli puantiyeli kanatlı asalı tokalı vs ama:26:
neyse bir at bakalım. kv'ye de gösterebilirsem gösteririm. belki beraber bakabilirsek bakarız. ne kadara mal oluyor böyle?
kötüsün sen kötüsün
iyi yapmıssın. bu arada akşam ne giydin merak ettim
Nagişçimm,,gelmene çok sevindimAllah kayınvalideni de gönlüne göre vermiş çok tatlı bir hanım
Kız onca şeyi ben yaptım,,sen kalk arkadaşımın yaptığı poğaçanın tarifini isteKısa sürede tarifi alıp sana bildireceğim canım
Ben poğaça yapamıyorum,doğuştan yeteneksizim
Güzel paylaşımın için çok sağol,,beni ve kızımı çok ama çok mutlu ettinUğur enişteme de acayip bir parti vermişsin helal olsun sana Evimi öğrendin,,Yaren Nur'umla birlikte her zaman bekliyorum,,bol köpüklü türk kahvesi içip kocaları çekiştiricez daha
bunu saymadım haberin olsungeldiğin için beni gerçekten çok mutlu ettin canım,iyiki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?