2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben de oğluşuma 7 aydan itibaren az tuzlu olarak veriyorum.iyot beyin gelişimi için gerekli diye biliyorum.süt içirme konusunda benim oğluşum biberon içmiyor nasıl içirebilirim onu araştırıyorum.içmesi kolay olsun diye değişik şeyler denemeyi düşünüyorum.cütüne tarçın, vanilya çubuğu,sahlep değişik alternatiflerim.

sen benim özel mesajımı almadın mı cicim bakiimmhadiii hemen bekliyorum

çok sağol bukadar çabuk olacağını düşünmemiştim.fotolarımı derleyip yarın sana mesaj atacağım. çok sağol.

azraece ; canım katı gıda yememesini takma kafana..Nasıl olsa zamanı gelince öğrenecekler.1 yaş kontrolüne gittiğimiz doktor bu durumu hiç sıkıntı yapmamız gerektiğini,zamanı gelince kendiliğinden yiyeceğini söyledi.
Kayra işine geleni bir güzel yiyor,işine gelmeyincede öğürüyor.
Eline bisküvi,poğaça,ekmek,meyve vs verdiğimde ısırıp çiğniyor ve yutuyor ama ana öğünlerde pürelenmemiş meyveyi-sebzeyi kabul etmiyor.
Ben de artık sallamıyorum valla.
Allah blenderi çıkarandan razı olsun ne diyim

turuncum benı unutmamıssın sagoll canım kayrada ıykı dogmusss tum bebıslereeee hayılrı yaslar olsunnnnn:)

Eki Görüntüle 698507

doğumgunumuzden bır kare:)))

Maaşallah Mete paşaya...
Göbişini sevsinlerrr.Ayrıca hayranım senin kuzunun saçlarınaa

İsviçreden önce sezeryan olup sonrasında normal doğum yapan "poseidon" nickli bir arkadaşımız vardı...
Bugün oğlunun doğum günü..
Nice yıllara Mehmet Yunus !

çalışmaktan çoookkk sıkıldımmmm allahımm nezaman bitecek birtürlü ekleyemediğim tütümüzün resmini ekleyim dedim sırff işten uzaklaşmak içinn, nasıl olmuşş teyzlerii, tshirtünüde keçeyle süslücem inşş (not: annem sagolsun deyim barii emeğe saygıı yoksa ben tek başıma zor yapardımm Zeyno kollarını nekadar yukarıda tutar ve nezaman isyan eder görücez bakalım

Foruma girer girmez gözüm gönlüm açıldı harika olmuş tatlım çok beğendim ellerinize kollarınıza sağlık. Zeynom içinde prensesler gibi olacak

cnm çok çok çok güzel olmuş.eline koluna hatta elinize kolunuza sağlık. ben beceremeyeceğimden dolayı yaptıracam malesef ama sağlık olsun kızıma değer...

Zeynoma ne kadar da güzel yakışmış. yüzünü neden kapattınnn yaaaa??? albüme ekle bari göreyim tamm...

ben henüz tuzlu vermiyorum ama dün kahvaltıda benim lıgh peynirim vardı, bir de biraz tuzlamıs olduğum yumurtam karabiberli onlardan verdim yedi aç kurt gibi bakıyordu kusum.yavas yavas tuzlu gıdalara başlayacam artık.

inek sütü günde 350 cc kadar alıyordur.250 cc'si muhallebisinde. geri kalanı normal içiyor.

canım benim sagol albümüme telimden bir iki resim ekliyorum hemen gör teyzesii canım buarada tütü konusunda bende çok düşündüm bir deneyim dedim süper oldu benim içime sindi hatta kuznımin kızı 1 yaş büyük zeynodan onada yaptım bak sana harika anlatımlı bir tütü yapımı yazısı mail atayım çok kolay yaparsın canım inan olmazsa ben yardım ederim cicimm

mesajınızın geri kalanını çıktı alıp, evde altlarını çizerek okumaya karar verdim. çok uzun nitekim :18:

peki chihiro hanım evde okuyunuz lütfen.geçenlerde hatırlarımı sormussunuz.gecen hafta kötüydü ama bu hafta iyiler kendileri.

malum güzel bir hafta sonu geçirdik. Yaren Nur hanım da çok şükür iyileşti ishali de geçti. perşembe yada cuma kontrolune götüreceğiz afedersiniz ama kakası ile birlikte

Orhan Cemal beyefendi nasıllar acaba?

Görümcemi Nagişim sordu hemen "burda mı "diyeGündüz gelmedi(iyiki),,
akşamındaki partiye süzüle süzüle geldi Yedirdik içirdik fotoları çektik,,
ama bende ona bir kıyak yaptımeşim ve kızımla foto çektirmek istedi
bende hemen eşimin yanına koştum elini tuttum girdim her fotoyaonlarla tek başına
çektirmesine izin vermedimfotoların çıktısını alıp ona götürmeyi planlıyorum

tamam cnm. ama bizimkisi uğur böcekli puantiyeli kanatlı asalı tokalı vs ama:26:

neyse bir at bakalım. kv'ye de gösterebilirsem gösteririm. belki beraber bakabilirsek bakarız. ne kadara mal oluyor böyle?

kötüsün sen kötüsün

iyi yapmıssın. bu arada akşam ne giydin merak ettim

tamam cnm. ama bizimkisi uğur böcekli puantiyeli kanatlı asalı tokalı vs ama:26:

neyse bir at bakalım. kv'ye de gösterebilirsem gösteririm. belki beraber bakabilirsek bakarız. ne kadara mal oluyor böyle?
20 tl ye krsital tül aldım sadece cicim maliyeti bu ama seninki çok daha şaşaaalıı olur tabii benimki sadece bir tütü tshirtünüde kendim yapıcam çokta süslü püslü olmayacak yaniii

kötüsün sen kötüsün

iyi yapmıssın. bu arada akşam ne giydin merak ettim

gönül onlara da tütümü giymek isterdi ama kocam beni boşar diye giymedim
pembe elbisemi de giymedimonlara: sarı uzun etek ve siyah bluzumla eşlik ettim
hiç güzel değildim ama kayınpeder hacı olunca böyle onlarlayken saygıdan

Sen buralarda takılıyon ama mailinde de bi takıl istersen,,anca kesmeye başlarsın çıktıları:))

Son düzenleme:

Cnm inan bende çok memnun ve mutlu oldum. Sende iyiki varsın iyiki geç de olsa tanıstık. Hatta kv. ve benim ufak görümcem de memnun oldular cup cake'i saklamak için aldım ya ama çantamda kırılmıştı bozulmustu onu da eşime tattırdım akşam eve gelince ben de ucundan ısırdım o da çok lezzetliydi. eşim de beğendi valla eline sağlık

bende poğaça 2 defa tutturdum bugüne kadar diğerlerinde daha başarılıyım mesela.

Kocişi de mutlu ettim malum o beni mutlu ediyor daima. hak ediyor sevgilim.

Yaren Nur ile geliriz inş. ama senin tv ünitesinin kızımdan çekeceği olur haberi olsun. bizim evde favori karıstırıcısı olduğu bölüm. alamıyorum kızı önünden ya.

kahve ııımmhh olsa şimdi.VALLA CANIMI ÇEKTİRDİN. AKŞAMA İNŞ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…