2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

KIZ aLLAH SENİ NAPMASIN.ŞİMDİ GÖRDÜM YAZINI.BÖYLE OLDUM BEN ÇOK MUTLUYUM HEMEN BAKACAM

kız allah korusun çalınmasın:18:başıma kalacak:18:maşallah diyimde bir şey olmasın altınlarına
cevaplarınız için müteşekkirimsagolunuz aydınlandım
ayrıca tabikide sizide sayıyorum cikirokko hanım:))siz olmadan olmaz:)

çok güzel bayıldımmmmmcanım ne olursun bana ögret:18:banada mail at birşeyler yap hemennn
bende tütü yapmak istiyorummmmkestane kebap acele cevap..ölçüleride ver..nasıl kesecem nasıl yapacam anlat canım
bu arada zeynoyada maşallahçok yakışmış çokzaten bu tütü bir bana birde zeynoya bu kadar yakışıyo:)

yeni taşınan komşuya gittim..ama kendilerini hiç gözüm tutmadı
neden mi,çünkü hiç dedikodu yapmayı bilmiyobir daha ona gidecegimi sanmıyorum
ayıp ya insan bir kaç kişinin hakkında konuşur
neyse belki zamanla ögrenir:)
tuz için verdiginiz cevaplara mersibende tuzun gerekli oldugunu düşünüyorum ve az miktarda
yemeklerine koymaya başlıyorum..zaten bizim yemeklerdende yiyo,onlarda tuzlu..
ama şeker için aceleye gerek yok..dimi:)
yemegim hazırtatlım hazırevet evet hepsi hazırrr,dişardan söyledimbugünde böyle olsun ne yapıyım

cicimm mail adresini özel msj at bana hemencecik göndereyim sana linki çok güzel anlatılmış bir blogda çok kolay yaparsın hem çağlaya hem cerene hem kendine yaparsın şekerimmm

eveeett azıcıkta olsa forumda takılmak nasıııllll iyi geldii anlatamam sürekli ve yoğun çalışmak bana göre değilmiş bikere daha anladım ama işim bitmiyor bir türlüü bitsede kurtulsammm hepinizeee iyi akşamlar diliyorummm ve kocamannn öpüyorummm

Bugün pür heyecanla musmutlunun ve annezeynonun fotolarını merak edip durdum veee sonunda muradıma erdim...tek kelime ile harikulade olmuşlaremeğinize sağlık,ne güzel hazırlık yapmışsınız,onca yorgunluğa değdi bence...zaten kuzucuklar sözkonusu olunca ,onlar her şeye layık.öptüüm kocaman

tatlım bana da göndeer
harika olmuş canım,ben tütü ve badiyi yaptırmıştım.badiyi inceleyince üzerindeki pulların önce bir ince tüle yapıştırıldığını(kızımın isminden oluşan kumaşlara)sonra da badiye dikildiğini farkettim.belki uygularsın.

tatlım sen de ne tembel avratsın öyle,ne zaman okusam ya sipariş veriyon,ya yemeğe çıkıyon ya da makarna suyu koyuyonteyzenin kızı sana çekmemiştir inşallah,yoksa aç kaldığımızın resmidir

turuncum benı unutmamıssın sagoll canım kayrada ıykı dogmusss tum bebıslereeee hayılrı yaslar olsunnnnn:)

Eki Görüntüle 698507

doğumgunumuzden bır kare:)))
iyiki doğdun minik kuzuuuu,yeni yaşın sana bütün güzellikleri yaşatsın inşallah.
isviçreden önce sezeryan olup sonrasında normal doğum yapan "poseidon" nickli bir arkadaşımız vardı...
Bugün oğlunun doğum günü..
Nice yıllara mehmet yunus !

evet ben de çok merak ediyorum,artık aramıza katılmıyor.şu an nasıl acaba?hatırladığım kadarıyla normal doğumdan sonra bir daha uğramadı...bilinçli bir anneydi o da.ben de kutluyorum mehmet yunusu...
Maşallah sana turuncum kimseyi unutmamışsın,vefalı arkadaşım...

kızlars uzun beklemelerim sonucu ummadığım anda abrdakla su içerken o sesi duydum çıt çıt oğlumun dişi çıktı çok şükürrr.....

şuan kafaya taktığımda bizimki emeklemedi zaten ama kanepeden tutp durmak ve örümcekle turlamaktan başka bişey yapmıyor az yürüteyim diyorum ellerinden tutuyorum az adım atıyooor hemen kızıyor varmı bizim gibi olan .. haftaya dr gitcez genel kontrol için bakalım..

birde ben gece ve sabah devam sütü veriyorum veriyordum ama artık bırakıyorum günlük sütlerden vereceğim inek sütüne geçen varmı aranızda ne kadar vermeliyiz acaba :26:

Cok gecms olsun cnm, halan hastaliginizn gecmemesini cok uzuldum umarim eski sagliginiza kavusursunuz yeniden..islerinde cok yogunmus rabbim kolay kilsin ins cnm..

eneee hiç kimse gelmemiş hiç birşey yazmamışmelegim nerelerdesin
peki ya azrace,tatlıcadıgece kuşları cik cikk cikkkk:)
biz gezmelerdeydik ama çağla burnumdan getirdisiyam ikizi gibi bana yapışık
hiç kimselere gitmez..uzaktan gülücük atıyo o kadar:101:
ama kucaklarına aldıklarında başlıyo ortalıgı yıkmaya:84:
ceren hiç böyle degildi:44:çok yoruyo beni çoookkk..
ya bide emzirirken çok ısırıyo yaher emzirmemde 3-4 defa geçiriyo dişlerini..
burnunu sıkıyorum aglıyo ama sonra yine yapıyone yapsam ki valla çok acıtıyo..banada yazık:)

Hadi gozun aydin cnm, gule gule cikarsin ins butun dislerini..
Bizim Mahirde ayni cnm, bir yerlere tutunarak kalkip saatlerce ayakta duruyor ama yurumek deyince oda hemen sikiliyor yani ne yapcaksin bunlarda boyle hayirlisi olsun..ins yakinda hersey yoluna girer..bende dort gozle bekliyorum

Cak cak cak..malum yorgunluktan sesim bile kalinlasti cik cik cik diyemez hala geldim idare edin olurmu :))
Himm Caglama kiyamam ama sanada kiyamam, simdi ben karsilassam sizle, Caglanin nazlanmasini dinlemem onu aldigim gibi kucagima pit pit popoya bir guzel severim yani uzaktan opucuk bana yetmez diyim :))
Isirmasi yeteri kadar sut gelmedigi icin olabilir...sende sutun cok oldugu zamanlar ver istersen olmazsa uzun aralikli verki sutun taziklensin sekerim belki o zaman sut gelsin diye isirmaz..

Cok guzel surpriz olmus Nagis in katilmasi...helal olsun ,Nagis cnm, ne iyi etmissin bende olsaydim giderdim valla. hic mavisimin dogum gununu kacirirmiyim..

Mutlu anne geldigimizde telafisini yapacaz ins..Mahir i elini opturmeye getirmezsem olmaz ama dimi..

canım senle buluştugumuzda çağla yabancılık çekmez:)seni tanıyo kızzzhelede mahiri çok iyi tanıyo:)
canımsın aslında tam tersi çağla karnı tok oldugunda bunu daha çok yapıyo:26:meme istiyo veriyorum daha emmeden ısırıyo
hemen sırıtıyo..oyun yaptıgını çok iyi biliyorum ama vazgeçiremiyorum..hayır diyorum kızıyorumm ama anlamıyo..
bugün burnunu sıktım agladı ama yine yaptı..bende onu ısıracam anlasın nasıl oluyo:)

Yine catlattin beni yaa..
Ne guzel hesap kitap yapmissin oyle :))
Hakli olabilirsinde mesela burda para takma olayi yok ne olcek simdi ...
Bende Elifim dogum gnunde oyle olmustur, Elifim bize verdigi hediyenin, bizimkinin yaninda sanki daha guzel olmustu ve inan cok mahcup oldum keske daha baska birsey alsaydim diye eheuehue

Yine dokturmussun Nagis, masallah eline kuvvet :))
Cnm ne mutlu sana ki..iki dogum gunu gormussun ve cok keyifli gecmis umarim mutlu gunlerim hep daim olur..
Yaren Nur ile Mina nin birbirine bakislarini bak bende cok merak ettim kimbilir ne guzel bakismislardir:))

Esin e de guzel ve mutlu bir hayat dilerim sizlerle beraber ins..

Cok seker olmus.. zaten renkte pembe uff Zeynomuz tam seker olucak annesi ..ellerine saglik cok hos olmus...anneninde ellerine saglik..Simdi Zeyno peri kizi gibi olucaktir buna eminim..masallah kuzuma cok yakisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…