2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oyy kiyamam sana cnm, gercekten insan birseyler paylasinca cok rahatliyor..katiliyorum sana..
Guzel Zeynomuzun resimlerini koymussun, ne ettin cnm, ozlemisiz fistigimizi

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

antakya ya gelme imkanınız varsa ben kabul ediyorum:))yol su içme size ait..:))

Ahh keşke daha yakın bir yer olsaydı.. Koşa koşa gelirdim :)
:)biz evde pc yi den kamerayı açsak sizde ordan bizi çekseniz olurmu ki:18:bu fırsatı kaçırmak istemiyorum:18:
şaka bi yana size başarılar diliyorum..izmirde bulunan arkadaşlarımız var eminim sizi kaçırmazlar..
kolay gelsin...

ya bide emzirirken çok ısırıyo yaher emzirmemde 3-4 defa geçiriyo dişlerini..
burnunu sıkıyorum aglıyo ama sonra yine yapıyone yapsam ki valla çok acıtıyo..banada yazık:)

Kaan bunu bilinçli olarak yapıyo, biraz emiyo sonra emmeyi bırakıyo kocaman bi sırıtıyo anneye dişlerini geçiriyo.
bende burnunu sıkıyorum ama bana mısın demiyor biraz ağlayıp tekrar emmek istiyor en başa dönüyoruz. kısır döngü oldu, bi çözümü varsa bende öğrenmek istiyorum. Dün 8 saat benden ayrı kaldı eve gidince 2 kere emzirmek istedim ikisinde de aynısını yaptı. Bende öğrensin biraz diye emzirmedim, aç aç gezdi kuzum. :26: Olaya şimdi dışardan baktım çocukla inatlaşmasamıydım acaba :26:

Arkadaşlar ben 'hayır' ı öğretemiyorum en baştan beri yanlış bişey yapınca hayır deyip ordan alıyordum, ama hiç beni takmıyor. 'Hayır oğlum onunla oynamayalım' diyorum bana bakıp sırıtarak devam ediyor. mesela çekmecelerle oynuyor alıp başka yere götürüyorum dikkatini dağıtıyorum, farklı oyunlar oynatıyorum, oyunumuz bitince yarım kalmış işi var sanki koşturarak çekmecelere gidiyor, bana bakıyor oynamaya başlıyor. Biyerde yanlış yapıyorum ama nerde ???

_PLANNER_ tütü harika olmuş ellerine sağlık

Bi itirafta bulunayım. tütü olayını ben beceremedim annem babam kardeşim hep beraber denedik ama olmadı hala gelip gidip bişeyler yapıyorum kısa, parçalar ekliyorum, uçlarını kesiyorum ama olmuyor. Eşime 23 nisanda bununla götürsene okuluna dedim kabul etmedi Benim kız büyük diye mi yakışmıyor acaba???

gunaydın guzel arkadaşlarım. hepinizi kocaman bi gülümsemeyle selamlıyorum. (her ne kadar gece boyu uyumamış ve kanepe tepelerinde uyuklayıp, sızıp kalmış, kuzumun sesiyle gözümü açmış ve yüz milyon kere emzirmiş olsam da)

hayır ı ben de öğretemedim maalesef... ama bu sabah aklıma şu geldi... (şimdiki favori oyunu tv ünitesindeki çekmeceleri çekip içindekileri yere atmak olduğu için) o çekmeceleri boşaltıp içine onun oyuncaklarını koyucam. bi süre bakıp oynicak, sonra sıkılcak. böylece vaz geçecek... (mi acaba??? )

günaydınnnnn yarının tatil olması ümidiyle başlıyorum bugüne umarım öyle olurrrr hepimizee güzel ve mutlu bir gün diliyorum kendimede izninizle kolay gelsin deyip bismallah diyerek çalışmaya başlayım "HAYIR" ı bende öğretebilmiş değilim kızlar ya parmağımı sallayıp hayır diyorum kesin bir ifadeyle ama Zeyno takmıyor bile hatta hoşuna gidiyor gülüyor bana ya ve aynısını oda bana yapıyor parmak havada yani babası kızım annen nasıl kızıyor sana deyince aynısını yapıyor işte dalga geçiyor resmen benimle

Günaydın güzel anneler uyudum mu uyumadım mı bilmiyorum
En son, uyumamaya karar veren kızımla 6 da semizotu pişirdim

Yarınki tatil için çok güzel planlar yaptım,,eşim uyarsa ki uymama ihtimali yüksek,,
Atatürk Arboretumunda geçirmek istiyorum günümü

Herkese güzel bir gün diliyorumSırada hangi bebişimizin ilk yaşı var bilen var mı

nasılsınız anne kuşlar? ben iyiyim çok şükür.güneşli, güzel bir gün keyfim yerinde, kızım gece defalarca ağladı kalktı ama sağlığı yerinde ya çok şükür ne olacak ki o kadardan?

Yaren Nur hanımı yanımızda yatırıyoruz yaklaşık 1 aydır.her gece olmasa da çoğu gece. Biliyorum iyi yapmıyoruz ki bugüne kadar buna kesinlikle karşıydım. ama onunla uyumak da çok güzelmiş ya mis kokusunu çeke çeke. Ama ama alışmasından korkuyorum.:26: Bir de yatırınca babasına kıcını dönüp bana sarılıyor buyuk insan gibi. devamlı yüzümü okşuyor

Bu durumun tadına varınca yapmaya devam ettim.

Mest oluyorum ama bu konudaki fikirleriniz merak ediyorum.

günaydın cnmm

yarın tatil mi? malesef bizde öyle birşey söz konusu bile değil. özel sektörün en beter halindeyiz. neyse siz tadını çıkarın yerime. mutlu sen de

hayır konusu aynen bizim cadı da kesinlikle takmıyor. ben hayır kızım, şişt, ııhh dediğimde heyecanlı heyecanlı tepinip hıııı, aaaa, kendince sesler çıkarıyor sinirli sinirli ama yaptığı işten de vazgeçmiyor bir türlü. şekersizin de yazdığı gibi tv ünitesinin önünden alamıyorum.çekmece, digitürk kutusu, örtüler favorisi. serbest kalınca ilk hedefi Akdeniz yani

Bu arada biz seni gidi seni dediğimizde Yaren Nur minicik işaret parmağını sallayıp cümleyi görsel olarak bize sunuyor.

Maşallah kalkmayan bebişimiz yok galiba dün gece Evet bebişlerle yatmak çok güzel çok zevkli ama bu konudaki fikrim
kesinlikle meleğini yanında "yatırmaman" canım.Tecrübeyle sabit bu işler,,iş yerinden bi arkadaşım 5 yaşındaki oğluyla yatıyor halaKızcağız perişanları oynuyor.Oğlu bide babasını da istemiyormuş gece,,çocuğun odasında çekyatta yatıyorlar anne oğul
Bir tanıdığım daha var,,onunda bebeği 3 yaşında ve durum aynı Çok çabuk alışıyorlarmış bu akıllı bıdıklar

ayy evet valla dalga geçyolar bizle. ben de hayır dediğimde gözümün içine baka baka inadına yapıyo :) tam yerimden kalkacakmış gibi yapıyorum. arkasını dönüp kaçmaya çalışıyo.. cadı
inşallah tatil olur yarın şekerim size de

o ne kızzzzz.. arboretum falan ...?? şaka bi yana çok güzelmiş.. şimdi fotoğraflara baktım da...

sırada 3 mayıs ve enes(beykoz), mahir(meleğim), ceylin(pembevemaviler) ve (çok özür dilerim. kuzunun adı aklıma gelmedi. tamamen benim salaklığım) defne_ank'ın kızı var...

aah ah. uyku deme bana. haftasonu annem geldiğinde 2 gece güzel uyudu (güzel uyudunun anlamı az kalktı)
o akşam kv geldi. saat olmuş akşam 9... defneyi sevmeye geliyomuş :) kapıyı açtım

- uyuyo mu
-evet az önce emzirdim yatırdım
-ee bi daha uyanmıcak mı
-yok artık yattı uyucak (burdaki uyuyacak kelimesinin anlamı sabaha kadar fosur fosur uyuyacak demek değil tabii ki de, sabaha kadar belli aralıklarla ağlayarak uyanacak emmeden uyumayacak)
-oh oh sabaha kadar uyucak mı şimdi
-umarım
-oh ne güzel...

o geceden beri uyumayan kızımla geceleri başbaşayız... neden böyle oluyo anlamıyorum. bizler zombi gibi gezersek mi anne olmaya daha layık oluyoruz. bebeği gece uyuyan anneler annelik yapmış olmuyo mu... anne dediğin uykusuz mu olur... bakımsız paspal mı olur. çocuğundan başka bişey düşünürse annelikten uzaklaşır mı?
ben pilatese başlasam olmaz mı yani şimdi
gun aşırı yarım saat geç alsam okuldan kötü anne mi olurum

Son düzenleme:

cnm meleğim güzel dileklerin için çok çok sağol. Hepimiz ailelerimizle güzel bir hayat süreriz inş. Evet 2 güzel doğum günü gördüm çok da mutlu oldum Yaren Nur ve Mira çok tatlılardı çok

herkese günaydınnn
nasılsınız annişler:)
bizde durumlar felaket..benden sonra yavrumda grip oldu ne kadar dikkat etsemde maalesef gitti pis virüsler yavruma
bu gün biraz daha iyi ama çok huysuz
1 yaşına sayılı günler kalırken yavrum ayakta sallanmaya alıştı..kendi kendine yatakta uyuyan oğlum şimdi kıyamet koparıyor ayağımda sallıyorum öyle uyuyo
sürekli kedi gibi camların yada dış kapının önünde ağlıyo camdan bakmak ve dışarı çıkmak istiyo
akşama kadar koca karı gibi camın önünde oturuyor:)

vee çok mutluyum bu gün Sinemisin hediyesini kargoya vericemmm
benden başka göndermeyen kalmamıştır herhalde:)

doğum günü resimlerine bile bakamadım daha
sıpamın huysuzluğundan hiç bi şey yapamıyorum ev rezil bi halde
bu gidişle bizim doğum günü ertelenir..

hepinizi çok öptümm

o geceden beri uyumayan kızımla geceleri başbaşayız... neden böyle oluyo anlamıyorum. bizler zombi gibi gezersek mi anne olmaya daha layık oluyoruz. bebeği gece uyuyan anneler annelik yapmış olmuyo mu... anne dediğin uykusuz mu olur... bakımsız paspal mı olur. çocuğundan başka bişey düşünürse annelikten uzaklaşır mı?
ben pilatese başlasam olmaz mı yani şimdi
gun aşırı yarım saat geç alsam okuldan kötü anne mi olurum[/QUOTE]

Sanırım büyüklerimizde bu tarz düşünceleri olanlar var cnm. ama takma.anne her iyi ve kötü koşulda annedir. Her türlü çocuğuna kendisini adamıstır.

Sen zaten ağır bir temponun içerisindesin. Bunun yanında kendin için birşeyler yapacak olman, kendine bakman biz yeni annelerin gözünde takdire şayan bir durum olur ve helal olsun deriz biz o kadar Bazı büyüklerimiz ezilmişlik seviyor sanırım ama takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…