eveeett azıcıkta olsa forumda takılmak nasıııllll iyi geldii anlatamamsürekli ve yoğun çalışmak bana göre değilmiş bikere daha anladım ama işim bitmiyor bir türlüü bitsede kurtulsammm hepinizeee iyi akşamlar diliyorummm ve kocamannn öpüyorummm
Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.
antakya ya gelme imkanınız varsa ben kabul ediyorum:))yol su içme size ait..:))
:)biz evde pc yi den kamerayı açsak sizde ordan bizi çekseniz olurmu ki:18:bu fırsatı kaçırmak istemiyorum:18:Ahh keşke daha yakın bir yer olsaydı.. Koşa koşa gelirdim :)
ya bide emzirirken çok ısırıyo yaher emzirmemde 3-4 defa geçiriyo dişlerini..
burnunu sıkıyorum aglıyo ama sonra yine yapıyone yapsam ki valla çok acıtıyo..banada yazık:)
Arkadaşlar ben 'hayır' ı öğretemiyorum en baştan beri yanlış bişey yapınca hayır deyip ordan alıyordum, ama hiç beni takmıyor. 'Hayır oğlum onunla oynamayalım' diyorum bana bakıp sırıtarak devam ediyor. mesela çekmecelerle oynuyor alıp başka yere götürüyorum dikkatini dağıtıyorum, farklı oyunlar oynatıyorum, oyunumuz bitince yarım kalmış işi var sanki koşturarak çekmecelere gidiyor, bana bakıyor oynamaya başlıyor. Biyerde yanlış yapıyorum ama nerde ???
_PLANNER_ tütü harika olmuş ellerine sağlık
Bi itirafta bulunayım. tütü olayını ben beceremedimannem babam kardeşim hep beraber denedik ama olmadı hala gelip gidip bişeyler yapıyorum kısa, parçalar ekliyorum, uçlarını kesiyorum ama olmuyor. Eşime 23 nisanda bununla götürsene okuluna dedim kabul etmedi Benim kız büyük diye mi yakışmıyor acaba???
günaydınnnnnyarının tatil olması ümidiyle başlıyorum bugüne umarım öyle olurrrr hepimizee güzel ve mutlu bir gün diliyorum kendimede izninizle kolay gelsin deyip bismallah diyerek çalışmaya başlayım "HAYIR" ı bende öğretebilmiş değilim kızlar ya parmağımı sallayıp hayır diyorum kesin bir ifadeyle ama Zeyno takmıyor bile hatta hoşuna gidiyor gülüyor bana ya ve aynısını oda bana yapıyor parmak havada yani babası kızım annen nasıl kızıyor sana deyince aynısını yapıyor işte dalga geçiyor resmen benimle
nasılsınız anne kuşlar? ben iyiyim çok şükür.güneşli, güzel bir günkeyfim yerinde, kızım gece defalarca ağladı kalktı ama sağlığı yerinde ya çok şükür ne olacak ki o kadardan?
Yaren Nur hanımı yanımızda yatırıyoruz yaklaşık 1 aydır.her gece olmasa da çoğu gece. Biliyorum iyi yapmıyoruz ki bugüne kadar buna kesinlikle karşıydım. ama onunla uyumak da çok güzelmiş ya mis kokusunu çeke çeke.Ama ama alışmasından korkuyorum.:26: Bir de yatırınca babasına kıcını dönüp bana sarılıyor buyuk insan gibi. devamlı yüzümü okşuyor
Bu durumun tadına varınca yapmaya devam ettim.
Mest oluyorum ama bu konudaki fikirleriniz merak ediyorum.
günaydınnnnnyarının tatil olması ümidiyle başlıyorum bugüne umarım öyle olurrrr hepimizee güzel ve mutlu bir gün diliyorum kendimede izninizle kolay gelsin deyip bismallah diyerek çalışmaya başlayım "HAYIR" ı bende öğretebilmiş değilim kızlar ya parmağımı sallayıp hayır diyorum kesin bir ifadeyle ama Zeyno takmıyor bile hatta hoşuna gidiyor gülüyor bana ya ve aynısını oda bana yapıyor parmak havada yani babası kızım annen nasıl kızıyor sana deyince aynısını yapıyor işte dalga geçiyor resmen benimle
Günaydın güzel anneleruyudum mu uyumadım mı bilmiyorum
En son, uyumamaya karar veren kızımla 6 da semizotu pişirdim
Yarınki tatil için çok güzel planlar yaptım,,eşim uyarsa ki uymama ihtimali yüksek,,
Atatürk Arboretumunda geçirmek istiyorum günümü
Herkese güzel bir gün diliyorumSırada hangi bebişimizin ilk yaşı var bilen var mı
Yine dokturmussun Nagis, masallah eline kuvvet :))
Cnm ne mutlu sana ki..iki dogum gunu gormussun ve cok keyifli gecmis umarim mutlu gunlerim hep daim olur..
Yaren Nur ile Mina nin birbirine bakislarini bak bende cok merak ettim kimbilir ne guzel bakismislardir:))
Esin e de guzel ve mutlu bir hayat dilerim sizlerle beraber ins..
Arkadaşlar ben 'hayır' ı öğretemiyorum en baştan beri yanlış bişey yapınca hayır deyip ordan alıyordum, ama hiç beni takmıyor. 'Hayır oğlum onunla oynamayalım' diyorum bana bakıp sırıtarak devam ediyor. mesela çekmecelerle oynuyor alıp başka yere götürüyorum dikkatini dağıtıyorum, farklı oyunlar oynatıyorum, oyunumuz bitince yarım kalmış işi var sanki koşturarak çekmecelere gidiyor, bana bakıyor oynamaya başlıyor. Biyerde yanlış yapıyorum ama nerde ???
eladuru bi çocuk bloğunda çocuklar bi şeyle meşgülken dikkatini başka bir şeye vermenin iyi bir şey oladığını ileride dikkat eksikliğine sebep olabileceğini okudum o günden sonra buna dikkat ediyorum.benim oğlumda beni tınlamıyo canı isterse ama ben ses tonuma dikkat ediyorum aynı ses tonuyla kısa komutlar veriyorum.bebekler uzun açıklamaları anlamazmış.o yüzden onu pek yanlız bırakmamaya çalışıyorum.bu süreçler geçici inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?