2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gelmeni gözle bekliyorum canım Gelsin beni öpsün Mahir evet yaBende onu yiyeyim doya doya

Canım bebişinin ilk yaşını kutlarımSağlıklı mutlu ve huzurlu nice yıllar dilerim
Her yeni yaşınız size, beraberinde güzellikler getirsin

sağol canım. aynen öyle valla... çok enteresan... neyse takmıyorum tabii ki de sadece uyuz oluyorum

sabah oğluşumun öpücüğüyle güne başlamak ne güzel bişey.
turuncu hiç kimseyi unutmuyorsun bizede hatırlatıyorsun.sağol

Geçmiş olsun Tarık Buğraya canımBurnu tıkanıyorsa da huysuzluk yapar.Ahh şu daşırda olma isteği bizde de var Balkona salıncak kurucam bende napiimm

bir anımı daha anlatayım da, öyle gideyim:

Orhan Cemal oturmaya başlar başlamaz, yer sofrasına katılmaya başladı. başlarda yemekleri çok dağıtıyor, avuçluyor, eziyor, bir yerlere atıyordu. baktım ki, yemek denen nesnenin nasıl bir dokusu, sıcaklığı olduğunu anlamaya çalışıyor. bir süre yemeği nasıl yediğimi gösterdim, onun eline de parça ekmekler vs verdim. yemeği tanıması bittiğinde (ki bu süre 10-15 günden uzun değildi) baktık ki, bizim gibi sofraya oturuyor, bizim gibi yiyiyor, doyunca da sofra bezini üstünden çekiyor ve kalkmak için bana ellerini uzatıyor.

yani, bebeklerin şuan yaptığı herşey dünyayı tanımaya yönelik davranışlar. fırsat verirseniz, tanımaları bittiği zaman üste para da verseniz karıştırma yapmayacaktır ama tanıması sürekli yarım kaldığı zaman bir türlü tatmin olmayacak ve karıştırması bitmeyecektir.

chihiro79 cevabını sanırım eleduruya verdiniz karışıklık oldu sanırım.çünkü bende sizin gibi düşünüp uyguluyorum.mesala kitaplık hayranlığı vardı gidip kitaplarımı hırpalıyordu ama içim gitsede sesimi çıkarmıyordum şimdi sadece yerlerini değiştiriyor.ama kendine zarar verecek eylemler tabiki hayır diyorum.misal piriz,fiş gibi.

bu arada sabah bunu aldım belki oğluşun doğum gününde giyerim oylamaya sunuyorum.

Yaşgünümüzde 2 adet ilk arabam tarzı oyuncak geldi,,biri mothercare diğeri jokerden alınmış.
mother dan geli henüz açmadım.
Jokerden alınan resimdeki tarzda fakat hem bebeğin ilerde kendi sürüşüne uygun geliştirilmiş
hem de arkadaki sopa vasıtasıyla şuanda biz ittirebiliyoruz.Acayip keyif alıyor kızım
Hem müzikleri ve ışığı sayesinde oyalanıyor hemde içine binmeye çalışıyor,bindirdiğimizde de
ittirmemiz için sopasını gösteriyorYani 2 günde alıştı ve sevdi anlayacağınız
Evde gezdirmek çok zevkli,,kızımda kornaya,gaza basıp eğlene eğlene geziyoruz 2 gündür
Oyuncak düşünenler bunu da gözden geçirsin derim,,en azından gidip görmekte fayda var.
36 aya kadar kullanılabiliyor.

cok gusel cnm...bence all...

bizimde var bunun benzeri..adada cok sevıyor düt düt diye ağlıyor binmek için..ama bindiği zmnda sürekli gezdirelim istiyor evin içinde deli gibi dolanıyoıruz..artık saklamaya başladık..belirli saatlerde cıkarıp kaldırıyoruz tekrar:))

Ya benimde çok hoşuma gitti,,uzun zamandır kap kacakla oynamasında sıkılmıştımBaya ilgisini çekti,,o yüzden paylaşayım dedim Kenarında korkuluk var güvenlik açısından ayağını kocaman açıp içine atlamaya çalışıyor
bide ileri geri sallanması için extra bir aparat ve sopası var,,kullanışlı birşey gibi geldi bana.Tabi en önemlisi sevdi Mira

babaımızda akülü araba alacam diye tutturuyordu bu daha güzel bir alternatif.bende beğendim

cnm cok gecmış olsun yakısıklıma..inş biran önce atlatır kuzucuk..

evet cnm cok kullanıslı ve uzun süre oynayabılecekerı bır oyuncak..güle güle kullansın miracık...
yalnız sole bır uyarıda bulunayım ada ıcınden cıkmak ıcın ayağı kalkmaya calısıor gecen cıkmaya calısırken korkulukluk olan kısmın arasına gırdı kurtulamadıda bastı yaygarayı..ıcındeyken gözün üstünde olsun tatlım

İlginize teşekkür ederim arkadaşlar

Kızım 4 yaşında ona hiç hayır demedik ne istiyorsa yapsın, kısıtlanmasın, keşfederek öğrensin dedik sonuç hiiççç kural tanımayan biz ne dersek diyelim bildiğini okuyan bi çocuk oldu, çıktı ki olması gerekenin bu olduğunu söylüyr uzmanlar. Ama oğlum kuralları bilsin istiyrum. Anneciğini üzmesin istiyrum. Çok şey mi istiyorum

Neyse madem bikaç haftada sıkılacak bende onu özgür bırakıyorum heryeri herşeyi karıştırsın, döksün, öğrensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…