Canım +3 yalnız bu,,geleceğe yatırım mı yapıcan yoksa kendine mi düşünüyosun açık konuş
çok beğendim ama 3 yaş üstü yazıyor, bizimkiler içinde kaybolmasın
:) kendime alcaktım ya tühhh yakalandım :) 10 aydan itibaren kullanılıyo şekerler.. ürün özellikleri şöyle:
Ben gördüm bunu da ondan dedim şekerim,,arkadaşımın oğlunda var.4 yaşında ama binebiliyo şuanda.
Çok ta minyon değil +3 yani,,şuan bizimkiler kaybolur bunda. Ama belki nette değil de mağazada bulabilirsin.
Biri hediye getirse de hiç fena olmaz tabi
:) kendime alcaktım ya tühhh yakalandım :) 10 aydan itibaren kullanılıyo şekerler.. ürün özellikleri şöyle:
bi çözğüm bulursam paylaşırım canımKaan bunu bilinçli olarak yapıyo, biraz emiyo sonra emmeyi bırakıyo kocaman bi sırıtıyo anneye dişlerini geçiriyo.
bende burnunu sıkıyorum ama bana mısın demiyor biraz ağlayıp tekrar emmek istiyor en başa dönüyoruz. kısır döngü oldu, bi çözümü varsa bende öğrenmek istiyorum. Dün 8 saat benden ayrı kaldı eve gidince 2 kere emzirmek istedim ikisinde de aynısını yaptı. Bende öğrensin biraz diye emzirmedim, aç aç gezdi kuzum. :26: Olaya şimdi dışardan baktım çocukla inatlaşmasamıydım acaba :26:
Maşallah kalkmayan bebişimiz yok galiba dün geceEvet bebişlerle yatmak çok güzel çok zevkli ama bu konudaki fikrim
kesinlikle meleğini yanında "yatırmaman" canım.Tecrübeyle sabit bu işler,,iş yerinden bi arkadaşım 5 yaşındaki oğluyla yatıyor halaKızcağız perişanları oynuyor.Oğlu bide babasını da istemiyormuş gece,,çocuğun odasında çekyatta yatıyorlar anne oğul
Bir tanıdığım daha var,,onunda bebeği 3 yaşında ve durum aynıÇok çabuk alışıyorlarmış bu akıllı bıdıklar
nasılsınız anne kuşlar? ben iyiyim çok şükür.güneşli, güzel bir günkeyfim yerinde, kızım gece defalarca ağladı kalktı ama sağlığı yerinde ya çok şükür ne olacak ki o kadardan?
Yaren Nur hanımı yanımızda yatırıyoruz yaklaşık 1 aydır.her gece olmasa da çoğu gece. Biliyorum iyi yapmıyoruz ki bugüne kadar buna kesinlikle karşıydım. ama onunla uyumak da çok güzelmiş ya mis kokusunu çeke çeke.Ama ama alışmasından korkuyorum.:26: Bir de yatırınca babasına kıcını dönüp bana sarılıyor buyuk insan gibi. devamlı yüzümü okşuyor
Bu durumun tadına varınca yapmaya devam ettim.
Mest oluyorum ama bu konudaki fikirleriniz merak ediyorum.
Arkadaşlar ben 'hayır' ı öğretemiyorum en baştan beri yanlış bişey yapınca hayır deyip ordan alıyordum, ama hiç beni takmıyor. 'Hayır oğlum onunla oynamayalım' diyorum bana bakıp sırıtarak devam ediyor. mesela çekmecelerle oynuyor alıp başka yere götürüyorum dikkatini dağıtıyorum, farklı oyunlar oynatıyorum, oyunumuz bitince yarım kalmış işi var sanki koşturarak çekmecelere gidiyor, bana bakıyor oynamaya başlıyor. Biyerde yanlış yapıyorum ama nerde ???
Günaydın güzel anneleruyudum mu uyumadım mı bilmiyorum
En son, uyumamaya karar veren kızımla 6 da semizotu pişirdim
Yarınki tatil için çok güzel planlar yaptım,,eşim uyarsa ki uymama ihtimali yüksek,,
Atatürk Arboretumunda geçirmek istiyorum günümü
Herkese güzel bir gün diliyorumSırada hangi bebişimizin ilk yaşı var bilen var mı
nasılsınız anne kuşlar? ben iyiyim çok şükür.güneşli, güzel bir günkeyfim yerinde, kızım gece defalarca ağladı kalktı ama sağlığı yerinde ya çok şükür ne olacak ki o kadardan?
Yaren Nur hanımı yanımızda yatırıyoruz yaklaşık 1 aydır.her gece olmasa da çoğu gece. Biliyorum iyi yapmıyoruz ki bugüne kadar buna kesinlikle karşıydım. ama onunla uyumak da çok güzelmiş ya mis kokusunu çeke çeke.Ama ama alışmasından korkuyorum.:26: Bir de yatırınca babasına kıcını dönüp bana sarılıyor buyuk insan gibi. devamlı yüzümü okşuyor
Bu durumun tadına varınca yapmaya devam ettim.
Mest oluyorum ama bu konudaki fikirleriniz merak ediyorum.
Maşallah kalkmayan bebişimiz yok galiba dün geceEvet bebişlerle yatmak çok güzel çok zevkli ama bu konudaki fikrim
kesinlikle meleğini yanında "yatırmaman" canım.Tecrübeyle sabit bu işler,,iş yerinden bi arkadaşım 5 yaşındaki oğluyla yatıyor halaKızcağız perişanları oynuyor.Oğlu bide babasını da istemiyormuş gece,,çocuğun odasında çekyatta yatıyorlar anne oğul
Bir tanıdığım daha var,,onunda bebeği 3 yaşında ve durum aynıÇok çabuk alışıyorlarmış bu akıllı bıdıklar
aah ah. uyku deme bana. haftasonu annem geldiğinde 2 gece güzel uyudu (güzel uyudunun anlamı az kalktı)
o akşam kv geldi. saat olmuş akşam 9... defneyi sevmeye geliyomuş :) kapıyı açtım
- uyuyo mu
-evet az önce emzirdim yatırdım
-ee bi daha uyanmıcak mı
-yok artık yattı uyucak (burdaki uyuyacak kelimesinin anlamı sabaha kadar fosur fosur uyuyacak demek değil tabii ki de, sabaha kadar belli aralıklarla ağlayarak uyanacak emmeden uyumayacak)
-oh oh sabaha kadar uyucak mı şimdi
-umarım
-oh ne güzel...
o geceden beri uyumayan kızımla geceleri başbaşayız... neden böyle oluyo anlamıyorum. bizler zombi gibi gezersek mi anne olmaya daha layık oluyoruz. bebeği gece uyuyan anneler annelik yapmış olmuyo mu... anne dediğin uykusuz mu olur... bakımsız paspal mı olur. çocuğundan başka bişey düşünürse annelikten uzaklaşır mı?
ben pilatese başlasam olmaz mı yani şimdi
gun aşırı yarım saat geç alsam okuldan kötü anne mi olurum
/QUOTE]
Benim sıpada hem ayakta sallanmak istiyor hem koynumda uyumak istiyor.Bu bebeler 1 yaşından sonra iyice huy değiştirdiler.
Aynen benimde evim rezil durumda...Artık oyuncaklarınıda istemiyor.Hep kucak,dışarısı...
Yaşgünümüzde 2 adet ilk arabam tarzı oyuncak geldi,,biri mothercare diğeri jokerden alınmış.
mother dan geli henüz açmadım.
Jokerden alınan resimdeki tarzda fakat hem bebeğin ilerde kendi sürüşüne uygun geliştirilmiş
hem de arkadaki sopa vasıtasıyla şuanda biz ittirebiliyoruz.Acayip keyif alıyor kızım
Hem müzikleri ve ışığı sayesinde oyalanıyor hemde içine binmeye çalışıyor,bindirdiğimizde de
ittirmemiz için sopasını gösteriyorYani 2 günde alıştı ve sevdi anlayacağınız
Evde gezdirmek çok zevkli,,kızımda kornaya,gaza basıp eğlene eğlene geziyoruz 2 gündür
Oyuncak düşünenler bunu da gözden geçirsin derim,,en azından gidip görmekte fayda var.
36 aya kadar kullanılabiliyor.
Eki Görüntüle 699198
Oyuncağınız çoook güzelmiş..Güle güle oynasın boncuğum.
Bize de dedemiz bisiklet aldı.Çok kullanışlı.Hem dışarda hem evde kullanıyoruz.
Ben de severek kullandığımız bu bisikleti tavsiye ediyorum
belenay ; canım ara ara girip okuduğunu biliyorum...Bugün kızının doğum günü..Rabbim hayırlı uzun ömür versin.Nice yıllara...
cerenim doğru yolu bulmuş engelleme çocuğu o mutlu ile benim korumam altında:)) afferin akıllı kız ne de olsa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?