2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım +3 yalnız bu,,geleceğe yatırım mı yapıcan yoksa kendine mi düşünüyosun açık konuş

çok beğendim ama 3 yaş üstü yazıyor, bizimkiler içinde kaybolmasın

:) kendime alcaktım ya tühhh yakalandım :) 10 aydan itibaren kullanılıyo şekerler.. ürün özellikleri şöyle:

Günümüzün anneleri ve babaları her zaman farklı yeni, yenilikçi, dayanıklı, verdiği paraya değecek ve çocuklarının uzun süreli kullanabileceği bir oyuncak arıyorlar. Bu çok fonksiyonlu tasarım harikası bebeğinizin 10 aydan itibaren 3 yaş ve üstü kullanımına uygun olarak üretilmiştir. Ergonomik ayarlama sistemi, çocukların fiziksel yapılarının farklarına göre ayarlanabilen farklı aşamalarda, evde ve sokakta kullanılabilir.

Özellikleri:

Emniyet kemeri ve güvenlik barı
Gizlenilebilir güvenli tekerlekler ve ekstra denge sistemi
Sökülebilir ebeveyn itme kolu
Sökülebilir güvenlik kemeri
Sessiz ve kaymaz tekerlekler
Güneşten koruyan tente + Çanta
Avrupa standartlarına uygun ve kaliteli malzemeden üretilmiştir.

Hitap ettiği Yaş Aralığı: 10 ay+
Ürün Ölçüleri: 106x46,2x98 cm

Üretim Yeri: İspanya
Markanın ait olduğu ülke: İspanya

:) kendime alcaktım ya tühhh yakalandım :) 10 aydan itibaren kullanılıyo şekerler.. ürün özellikleri şöyle:

Ben gördüm bunu da ondan dedim şekerim,,arkadaşımın oğlunda var.4 yaşında ama binebiliyo şuanda.
Çok ta minyon değil +3 yani,,şuan bizimkiler kaybolur bunda. Ama belki nette değil de mağazada bulabilirsin.
Biri hediye getirse de hiç fena olmaz tabi

e bebek dibimde zaten bi öğlen gidip bakiim

ayy hediye mi ne guzel olur

Son düzenleme:
bi çözğüm bulursam paylaşırım canım ama pek ümidim yok:))

evet benimkide gece hacı yatmaz gibiydisabahta ceren uyandırdı bizi sinir oldum
bu arada ceren hala aramızda uyuyoaslında ben çağlaya hamileyken alışmıştı odasına ama ben dogum yapınca
tekrar yanımıza aldıkkıskanmasın diyeiyimi yaptık kötümü bilmiyorum1 ay sonra ikisinide odalarına postalayacam
sabrediyorum sakın alıştırmayın valla benim gibi olursunuz

bu arada cikirokkonun yazdıklarına katılıyorum bırakın karıştırsın..herşey yerini tam ögrendiginde orayı bir daha açmayacaktır..
cerenden biliyorumçağlanın favorisi sütyen çekmecemmeme diyip hepsini yere atıyo,sonra içlerinden birini seçip
agzına alıp ısırıyo:)

tatlıcadı_canım geçmiş olsun demek damadımda hastalandı acil şifalar diliyorum..
eladuru_benim kızımda 4 yaşında aynen yazdıgın gibi ama bu yaşının verdigi davranışlar..çevremdeki herkesin çocugu böyle
bende normal kabul ediyorum artık ne yapıyım

Bişey unuttuğumu biliyordum BabyCeren deyince hatırladım.

Çok çok çok yanlış. Nerden biliyorum kendimden. Kızım doğduğunda babası askerdeydi, bende yanıma alıyordum, doğduğundan beri yanımızdada yatıyor. Kaanı beşiğine koyalım öyle alışsın dedim ama babası ayıp olur çocuğa, ayrım yapmayalım dedi. sonuç

Canım be çok fazla kısıtlamada bulunmuyorum...
Merak ettiği şeyleri karıştırmasına izin veriyorum.Onun işi bitince ben arkasından topluyorum oluyor bitiyor.Böyle yapınca 2-3 karıştırma sonrası kendi kendine bırakıyor...
Şuan Kayra Hayır kelimesiden anlıyor gibi.Evi köşeside 3 büyük saksı çiçeğim var.Onların yanına gidip cici yapmak serbest ama koparıp sallamaya başlayıca gözlerinin içine bakarak sert bir şekilde "hayır"diyorum.Yine yelteniyorsa aynı şekilde cevap veriyorum ve mızmızlandıktan sonra ordan uzaklaşıyor.
Mesela annemlerde su sebili vardı.Bir kaç kere gitti suyu açtı orda,nasıl bir şey olduğunu öğrendikten sonra her gidişinde "hayır" dedim ve 2-3 gün sonrasında sadece yanından geçmeye başladı :)))

Offf her hastalık ve tatil sonrası bizimde düzenimiz alt üst oluyor.
Gece 12 de kalktık oyuncak oynadık sıpayla
2 civarı geri yattık ve saat başı ağlayarak uyanmayla sabah 7de kalktık.
Şuan 3 saattir uyuyor beyimiz ama ben zombi gibi geziyorum evde.
Allah yardımcımız olsun.

Nagişim Kayra geçen ay çok hasta olunca yatağında yatıramadım ve yanımda yatmaya başladı.
Aynı yaren nur gibi kıçını babaya dönüp benim koynuma giriyordu.Hasta diye kıyamadım ve 1 hafta yattı bizimle.Sonrasında 2 hafta annemlere gittim ve ordaki yatağı beğenmeyince yine yanıma aldım.Evet 2 hafta daha yanımda yatırdım ve sonuç şuan yatağını istemiyor.

Evet canım alışınca ayırması çok zor oluyor...Ben evime geldim ama zor olsada tekrar yatağına alıştırmaya çalışıyorum küçük beyi.

Canım büyükler hep kendilerini en tecrübeli sanıyorlar.Benim kv.de oğlana 3 kaşık yoğurt verdikten sonra çok verdin yeter diyor.
Halbuki annesi benim,neyi ne kadar yediğini en iyi ben bilirim ama 4-5 çocuk büyütünce kendilerini daha üstün sanıyorlar.
Salla gitsin...
Sen bebeğinle nasıl mutluysan,için nasıl huzurluysa öyle olmaya devam et

belenay ; canım ara ara girip okuduğunu biliyorum...Bugün kızının doğum günü..Rabbim hayırlı uzun ömür versin.Nice yıllara...

belenay ; canım ara ara girip okuduğunu biliyorum...Bugün kızının doğum günü..Rabbim hayırlı uzun ömür versin.Nice yıllara...

Turuncucum maşallah doğumgünü istihbarat şefisin wallaKimin doğumgünü var senden sorulur
Bende bu vesile ile kutluyorum bebişin yaşgününü

Kayranın bisikleti de çok güzelmişGerçekten 1 yaşına geldiler huyları değişti sanki,,yada bende öyle hissediyorum
Daha bir inat oldu Mira,,tabi en favori hareketi de yalandan ağlama:84:Yermiyim ben uleyn Zaten 10sn sonra unutuyo neden ağladığınıAma çok karıştırıyo...Dün akşam ben yemek hazırlarken bütün kap kacak yerdeydi,,erzak çekmecesinden
bisküvisini de buldu,mandalını çekip açtı, yedi bir güzel

çağla en çok oyun çadırında vakit geçiriyo..oyuncaklarını içeri alıyo ablasıyla oynuyo..hem ucuz hem çok güzel tavsiye
ederim..:)

bu bizim cadırımız degil..netten buldum ekledim:)bizimkini bi ara çekerim şimdi üşendim

çağla 3 saattir uyuyokeşke gece böyle deliksiz uyusakeşke bende uyusaydım çok uykum var
neyse bütün işimi bitirdim..şimdi bitti ama sabah bi daha başlarnankör bu iş
çağlaya ''hadi babayı çağır kızım''diyorum,kapının önüne gidiyo eliyle gel gel yapıyo:))
sonra'' hadi ablayı çağır kızım''diyorum,kapının önünden hızla uzaklaşıyo
bugünlerde cerenden kıcık almışçok sıkıştırıyo ablasıçocuk haklı
bu arada size sallanarak yazıyorum bunları..ev sallanıyo:)yanda inşaatta ne yapıyolar bilmem
ama size bu son mesajım olabilir:18:ilk titrediginde bi kaçışım vardı sormayın:)şimdi alıştım:18:

murlu anne sana mail attım.inş görünce kalbine inmez korkuyorum:18: isteklerim fazla olmamıştır.planner ve sana nasıl teşekkür etsem azdır.doğum günümüzde ailemden kimsecikler yok biraz içim buruk o yüzden çok güzel olsun istiyorum.sizin sayenizde Allah tuttuğunuzu altın etsin.Allah ne muradınız varsa versin. çok mu ezik oldum

ben ve eşim fenerbahçeliyiz dogal olarakta çocuklarımızda fenerli:)
cerenin okuldaki yardımcı ablası demişti ''hepiniz galatasaraylısınız tamamm mııı''
çocuklarda tamammmm demişler
dün ceren geldi böyle diyo bana''fenere yuhhhh fenere yuhhhhh''
dedim bekle şu biberi alıp geliyorum agzını biberliycemhemen tövbe de hemennnnn
''anneeee ben artık salatasaraylıyımmm:)))))''
ben senin salatanı yerim çocukçok inatçı bir çocuk bir türlü vazgeçiremedim:18:
akşama hain planlarım varbisküvili pudinkli pasta yaptımcerene rüşvet
tövbe edip fenerli olursa yedirecemyoksa yemeyecekkkkk

cerenim doğru yolu bulmuş engelleme çocuğu o mutlu ile benim korumam altında:)) afferin akıllı kız ne de olsa:))

bende oğlum çekmece karıştırsın istiyorum,yaramazlıklar yapsın istiyorum
genelde ben battaniye sererim oyuncaklarını önüne koyarım biraz oynadıktan sonra elleriyle
gölge yaparak oynarişlerimi yaptıktan sonra bende onunla oynarım..
birde havalar güzelleşti tabii külotlu çoraplar çıktı bizim oğlanın bacakları meğerse kürdan gibiymiş
hakketen oğluşumun bacakları çok ince ya,belden yukarısı iyi belden aşağısı incecik tipik erkek vücudu işte
balkonlu erkeklerde benim oğluş
pazar günü kahvaltıya gittik küçük park vardı gittiğimiz yerde salıncağa bindirdim
ilk defa salıncağı sevdiyavaş yavaş alışıcak sanırım
yürüme konusundada hala aynıyız bir gelişme yok
sadece tutunuyorbunada şükür

mutlu anne ve anneZEYNEP d.günleriniz çok güzel geçmiş resimlerde görüldüğü gibi
emeklerinize değdi çok sevindim herşey dört dörtlük çok güzel
TatlıCadımm esmer prensime çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlar

şimdilik bu kadar geldi aklıma kızlar hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…