2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

azraeceeeeeee çok tatlısınız canım ya
bir insan bu kadar mı pozitif enerji verir
ecemin o tombiş yanaklarını mıncıklıyorum

erkek anneleri daha doğrusu daha sünnet ettirmeyen sünnet anneleri uğurbocuğumun yakışıklısı da erkek olmuş hemde klemps yöntemiyle netten baktımda çok iyimiş tavsiye edilir:))

ecenin bugün üstünde giydiği tulum kızkardeşimindi tam 16 sene önce ona giydiriyordum ben ve şimdi kendi kızıma çok mutlu oldum nasipse kızkardeşimin çocuğunada giydirmek nasip olur inşallah:))

pazar günü malum hıdrelez ben her sene muhakkak ateşten atlarım geçen sene koca göbüşümle bile atlamıştım izmire erken gidicem sanırım o yüzden:)) evi temiz bırakayım diye uğraşıyorumda ece ile başarılı olamıyorum:)) benim elektrik süpürgesi sulu şuna bir kilit yapsalar keşke ece dökecek derken takılıp ben döktüm o cinnet hali ile eceyi komşuya sattım hemen:)) ecenin emekleyen halini özledim sanırım:))

Canım bende sana mail attımAmin amin amiiiiiinnn

Azraece maşallah ya ne tatlı Ece,,içimi eritiyo resmenBenim için öp onu lütfen
Bende kızımı bugün parka götüriciiimm tabi babamız"açııımm" diye aramazsa iş çıkışı

:) ne guzel ya... eskiler her zaman değerlidir... umarım kız kardeşinin bebeği de giyer :)

atla bakalım ateşlerden... ben ne dilesem acaba... biz dileğimizi kuzenime iletiyoruz. o bahcedeki gül agacına asıyo. kabul olsun dileklerimiz dinimiz amin. yazık ya kızma eceye... ama benim de başıma gelse ben de kızardım sanırım gözümde canlandı da ne komik bi sahne

kıyamam ben sana Defneyimi özledin

e yani özledim duygulandım falan

ah bu babalarrrrrrr... hırrrrrrr... of ben ne yemek yapsam ki yaa. nefret ediyorum

nihayet doğum gunu mekanımız belli oldu. bi yuk daha indi omuzlarımdan. ama tarihi 1 hafta ileri attım. ecoşumun doğum gunu olan 19 mayısta kutlayacaz kısmetse. ama tabi salaklık edip eşime sormamıştım. onun da 18 inde nöbeti varmış. hay allahım ya. aksilik aksilik üstüne inşallah biriyle değiştirme şansı olur. yoksa tam da bi gun öncesinde yalnız başıma ne mok yerim.. nasıl hazırlanırım defneyle kim ilgilenir... (tabi burda eşimin butun gun boyunca defneyle ilgilenmesinin hayal olduğunu unutarak konusuyorum. 1-2 saat sonra satar kesin)

ay ne güzel aynı günde aynı heyecanı yaşıcaz:)) annenler bir gün önceden gelse ya yoksa çok zor olur senin için babalara güven olmaz çünkün:))

ay ne güzel aynı günde aynı heyecanı yaşıcaz:)) annenler bir gün önceden gelse ya yoksa çok zor olur senin için babalara güven olmaz çünkün:))

evet eger toplu halde gelinmeyecekse rica edicem bi gun önceden gelmelerini...
çünkü diş bugdayında minibus tutup hepsi bir gelmişti o sabah...
umarım gelebilirler... hem pasta ve cupcake lerde de yardımları olur...

Ugurbocugum, Yusuf Omer erkek olmus masallah hayirli olsun cnm...cok sukur atlatmissiniz size...umarim hemen iyilesir kuzum..

AzraEce cnm 16 senelik Tulum ne demek masallah dile kolay o kadar sene beklemis bizim Ece icin demek nasibiymis ..gule gule gunlerde giyinsin, bakarsin Ecenin de kizinada giymek nasip olur kimbilir

Biliyorum cok yogunsun ama merak ediyorum neler yapiyorsun nasil oldu ablan...ins sagligi iyidir cnm,bebek nasil iyi gidiyor mu hersey..

Oglan uyumusken biraz bakiyim dedim kahvemi icerken, isterdimki kalip bol bol konusuyum sizlerle ama yapilcak o kadar is var..
Pecetelerimi bitirdim, tam 20 adet hazirladim resimlerini cektim ama koyamiyorum sorun ne anlamdim cozersem problemi koyucam ins,
Zeytinyagli dolmayi bugunden baslicam sarmaya cunku cok zaman alir ancak yetisir diye dusundum yapip buzluga aticam..
Saclarimda bu gece boyatirim,oda ciksin aradan..bu arada pastamizi bir arkadasimiz uslenmisti ama kac gundur ariyorum ulasamiyorum beni korku sardi ya gelmezse diye ruyama bile girdi , dogum gununde pastamiz yokmus ben felek felek pasta ariyordum ...o derece stress oldum anlayacaginiz..
Neyse ben kactim oglan uyandi offf

ellerine sağlık meleğim ama resimleri koymaya calıs cnm bız meraklıyız bılıosunn...pasta olayıda önemli cnm sen o arkadasını sürekli dürt bi aksilik olmasın...yapmıcaksada sipariş için gec kalma sonra..kolay gelsin tatlım cookkk öptümmm

Canım doğum günlerine doğum listesinden bakıp kutluyorum.Yoksa herkesinkini aklımda tutmamın imkanı yok.Ben dün ne yediğimi bile zor hatırlıyorum
İlk yaşın her arkadaşımız için çok değerli olduğunu düşündüğüm için kutluyorum mutlaka

Yerim o elleri ben
Canım dün sormuştun ama fırsat bulamadım yazmaya.
Çağlaya muhallebi yapıyorsan inek sütü ile yap.Arada bir de tadına alışması için bardağa doldur ve içir.
Senden günlük alması gerekeni alıyordur muhakkak,sadece inek sütüne damak tadı alışsın
Tuz olayına ise ben bir kaç ay öncesinden başlamıştım.Sadece bir çimdik atıyorum çorbalarına.
Bizim yemeklerimizi de az tuzlu yapıyorum yiyebilmesi için.

re re re ra ra ra salatasaray salatasaray cim bom bom

Ayyyy çok tatlısınızzz.

Biz de böyle kaymak istiyoruzz ama aşağıdan tutan yok maalesefff

Biliyorum cok yogunsun ama merak ediyorum neler yapiyorsun nasil oldu ablan...ins sagligi iyidir cnm,bebek nasil iyi gidiyor mu hersey..

Evett ben de beykozu merak ediyorum.Beykozzz ses verr.
Nerelerdesin ?Ablanın son durumu nedir ?

Allah kolaylık versin canım...İnşaallah en güzel şekilde geçirirsiniz doğum gününüzü

Benim gıcık kocamın bir huyu var,,bütün sempatini toplar ararsın:
"aşkıııım işin var mı" dersin,
cevap: var kime çekti acaba sülalesi gıcık ta seçemedim hangisi diye
az önce aradım:
-----aşkııım yarın işin var mı
--var
-----hmmmm tamam o zaman
--hayırdır?
-----yaa işin yoksa babanlara gidelim dicektim kahvaltıya da
--ben bi bakimm programıma konuşuruz akşam
-----yok o zaman ben başka bi plan yapıcam tamam tamam
--yapma sen plan gideriz
------tamam o zaman madem işin yok oradanda kültür parka gideriz sarıyere
--tamam bakarız

araya babasını sokunca asenaya bağladı
ohhh kahvaltıda hazırlamıcam yarın canıma değsin

valla böyle var demeye can kurban iyi öğrenmişşsin huyunu suyunu. benimkine hayatta dedirtemem böyle.
çok ezik gördüm kendimi.. ben de her dediğimi yaptırabilmek istiyorum yaa

yeşilçayım çok güldüm ya minibüsle geleceklerse bence de kalsın:)) bende hıdrelezde gazeteden gördüğüm ev, araba (eskiden bebek ve yakışıklı adam :))resimlerini keser ağacın altına koyarım. kağıtlardan paralar bilezikler hazırlarız, oyuncak arabalar taşlardan ev ne ararsan var yani:)) çocukluktan kalma ama beni mutlu eden küçük şeyler:))

meleğim o kadar dayanırmı elbise bilemem valla:))en az 40 senelik olur o zaman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…