valla böyle var demeye can kurbaniyi öğrenmişşsin huyunu suyunu. benimkine hayatta dedirtemem böyle.
çok ezik gördüm kendimi.. ben de her dediğimi yaptırabilmek istiyorum yaa
Mira ve Ömer.. Yeni yaşınız kutlu olsun.. Rsimlere baktım.. bayıldım.. ne kadar güzel hazırlanmışsınız.. Ellerinize sağlık..
Ömerin üzerindeki doğumgünü kıyaftine çok benzer bir kıyafet aldım bende... askılı şort tulum.. içindeki tshirt yavru ağzı renginde.. bakalım nasıl olacak.. Ve partinin dışarda olması da çok hoş.. bütün resimler çok canlı çıkmış.. AnneZeynep de çok hoş olmuş
Miranın kıyafetine , saç tokasına işvesine cilvesine bittim :) Mutlu_annem sen de harika görünüyorsun...
Uzun zamandır giremedim.. hemen bi fotolara baktım.. şimdi hızlıca geçmişie bakacağım.. Sanırım Orhan Cemal ve Çağla da foto eklemişler.. Bi bakayımm..
Ecooşş.. seni yiyeceğğğim.. o fiskiye saçına bayılıyoruuuuum
AZRAECE canım resminizi gördümde yazmaya geldimm çok şekersiniz çookkkkçok özendim akşam iş çıkışı parka inicem kızımla buarada MUTLU_ANNE cicim size tatil sanırım yarın planlarından bunu anladımmm bizim henüz belli değil ya 23 nisanda tatil yaptık ya yarın çalışabiliriz dua ediyorum sizde bir dua ediverseniz şu arkadaşınıza da yarın bizede tatil olsa, aksi durumda eşime al zeynoyu gel dicem işyerınde herkes zeynoyu getir deyip duruyor getircem görcekler günlerinii dağıtıcak ortalığıı
mutlum kıvanç, behlül ya da kuzey hiç fark etmez hepsi kabulüm:)) kimmiş o arkadaşın yav nasıl tavlamış anlat bi hele:))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çığlık attım rahatladım ben sizi yine sıkıcam ama anlatmazsam çıldırıcam odun aradı annesi aramış benim pediped ayakkabılar içlerine sinmemiş. ben zaten onların o paraya kıyıp almayacaklarını biliyordum dedim gzekalı bana bağırmaya başladı insanların(neresi insansa onların) günahını almıcakmışım almıcaz dememişler eşiminde içine sinmemiş pedipedler yeşilçay sen almıştın kötümü ayakkabılar yada bana başka alıpta tavsiye edeceğiniz varmı neyse sadete geleyim 2 gün geçmiş aradan beni arayıpta söylemiyorlar ben olsam çocuğun ayakkabısı yok ayağında hemen alıp yollayım gerekirse yine alırız derim ya nasıl bişey bunlar ve benim gzekalı nasıl göremiyor bunları.
ben o zeynonun parmağını ekmek arası yapar yerim afiyetlegünaydınnnnnYarının tatil olması ümidiyle başlıyorum bugüne umarım öyle olurrrr Hepimizee güzel ve mutlu bir gün diliyorum kendimede izninizle kolay gelsin deyip bismallah diyerek çalışmaya başlayım "hayır" ı bende öğretebilmiş değilim kızlar ya parmağımı sallayıp hayır diyorum kesin bir ifadeyle ama zeyno takmıyor bile hatta hoşuna gidiyor gülüyor bana ya ve aynısını oda bana yapıyor parmak havada yani Babası kızım annen nasıl kızıyor sana deyince aynısını yapıyor işte dalga geçiyor resmen benimle
maşallah size canımEki Görüntüle 699451 mutlulukkk:)))
evet ben de merak ediyorum,ne zamandır da gelmiyor beykoz...biliyorum cok yogunsun ama merak ediyorum neler yapiyorsun nasil oldu ablan...ins sagligi iyidir cnm,bebek nasil iyi gidiyor mu hersey..
sağol tatlım,benim içimden hiç çıkmadı kikızlar behlül kaçar
Azraece çok mu beğeniyosun sen behlülü bakiimm
Benim bi arkadaşımla çıkmıştı kendisi ama o zaman kıvanç diye biliyoduk biz
çok işim var,,kocam "açmış" bu arada,,allahtan semizotum var,,yanına da bişey uydururum bu günlük bizi
götürür,,kızımı parka azıcık da olsun götüreyim bari hava misss
Planner inşallah çalışmazsın arkadaşım..
Meleğim kolay gelsin
şekersizçayım bari bu gece rahat uyu inşallah
Talay mailine bak
Pınarda seni de öptüm içimden geldi
Herkesi öperim..
Gitmeden: Bugun sağlık ocağından aradı dr. Aşıları hatırlattı:şunlarmış 1 yaş aşıları bilginize:
Su çiçeği,kızamık,kızamıkçık,kabakulak,zatürre
bu sefer gittim
Hejar
mutlum kıvanç, behlül ya da kuzey hiç fark etmez hepsi kabulüm:)) kimmiş o arkadaşın yav nasıl tavlamış anlat bi hele:))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çığlık attım rahatladım ben sizi yine sıkıcam ama anlatmazsam çıldırıcam odun aradı annesi aramış benim pediped ayakkabılar içlerine sinmemiş. Ben zaten onların o paraya kıyıp almayacaklarını biliyordum dedim gzekalı bana bağırmaya başladı insanların(neresi insansa onların) günahını almıcakmışım almıcaz dememişler eşiminde içine sinmemiş pedipedler yeşilçay sen almıştın kötümü ayakkabılar yada bana başka alıpta tavsiye edeceğiniz varmı neyse sadete geleyim 2 gün geçmiş aradan beni arayıpta söylemiyorlar ben olsam çocuğun ayakkabısı yok ayağında hemen alıp yollayım gerekirse yine alırız derim ya nasıl bişey bunlar ve benim gzekalı nasıl göremiyor bunları.
pınarım niye karıştırasın ortalığı tam tersi bana yol gösteriyorsun ben sinirle düşünemiyorum iyi ki varsınız. Dediğin gibi eşim bende alma onlara dedim diyor çok gururlu ya beyefendi ama bizimkilere geldimi yarım ağızla gerek yok der vursun o zaman masaya ya almayın benim çocuğuma hiçbirşey dese ya ama yemiyor tabi. Yazıyorum buraya dediydin zeynep diceniz damat yicek bunların paralarını benim saf öyle bakacak. Kv eşinden maaş alıyor, kirada evleri var görümce desen vergi müfettişi bir yığın para alıyor ama 100 tl nin lafını yaptılar. Benim safın üstüne dikili ağaç bile yok hepsi görümcede. 3 senedir araba alıcaz diye yırtıyoruz kendimizi demezki alın para sonra bana ödersiniz. Mezara götürecekler tövbe tövbe lanet olsun onlarada paralarında uzak dursunlarda benden yeter ki. Senin eşinin annesinden uzak olması çok iyi benimki gitti istanbula yine onların tefine binmeye başladı ama benim damarıma daha da basarsa gözümün ne kadar kararacağını bilmesi gerekir. Yine başladı ya bu olaylar hatırlatmam gerek bunu ona.
eşin çok mu ısrarcı gitmek için en azından o gitse tek başına olmazmı sonuçta Doğa yabancı evde çok zorlanır desen. inşallah gitmezsin dicem tabi ben zararlı çıkıcam bu durumdan sizi göremicem ama yeterki siz iyi olun. oldu ki geldiniz tabiki beni göreceksiniz inşallah:)) bir türkçe öğretmenine bu kadar imla hatalı karman çorman devrik yazı yazma cesaretime de bayıldım:))
chihiro79 cevabını sanırım eleduruya verdiniz karışıklık oldu sanırım.çünkü bende sizin gibi düşünüp uyguluyorum.mesala kitaplık hayranlığı vardı gidip kitaplarımı hırpalıyordu ama içim gitsede sesimi çıkarmıyordum şimdi sadece yerlerini değiştiriyor.ama kendine zarar verecek eylemler tabiki hayır diyorum.misal piriz,fiş gibi.
bu arada sabah bunu aldım belki oğluşun doğum gününde giyerim oylamaya sunuyorum.Eki Görüntüle 699170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?