2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlarım, "emek"çi annelerim ve onların "emek"leyen bebekleri,

bugün tüm gün bir programda olacağımdan, arkadaşımdan benim deneyimi yapmasını rica ettim ama hazırlıkları kendim yapmam gerektiğinden, sabah erkenden gelip hazırlıklarımı yaptım.

yine sabah aşırı erken bir saatte oğluşumu babasıyla anneannesine gönderdim. normalde annem bize geliyordu ama annemlerin bahçeli evi, Orhan Cemal için daha iyi olacağından, yazları annemin evine götürmeye karar verdik. havalar biraz ısınınca birkaç civciv alayım da, boş boş oturacaklarına tavuk yetiştirsinler. "ben 9 yaşımda 15 tane tavuğa bakıyordum, çocuğum da alışsın başka canlıların sorumluluğunu almaya" şeklinde bir düşüncem var ama bu düşünce, Orhan Cemal'in civcivleri severken boğmasıyla suya düşmez umarım :18:

şimdilik olaylar bu merkezde, pikniğe gidiyor herkes de...

öpüldünüz anacığım...

Çalışmamak koydugu zamanlarda;cocugunla vakit gecırmenın parayla satınalınamıcak bişey oldugunu düşün rahatlarsınsahsen işi bıraktıgıma cok cok memnunum şimdilik...paranın satın alamıcagı bı huzuru buldum
rahat gıydırılmesı dışında belki de bı ozelliği yoktur hem pedıpedın ılk adım spor ayakkabıları da cok sık ve kullanışlı.onlara da bakabılırsın

belki de o fotoğrafcı bı melek...ucret talep etmeden bunu yapması ne kadar buyuk bı ıyılık...cok temiz kalpli bırı olsa gerek ve eminim ilerde işleri iyi olan bı fotoğrafcı olacak o kızcagız...allah onun işlerini rast getırcek çünkü annelerden dua alacak...
senın adına da cok cok sevındım

bu izmir forum nasıl bişey ki cok mu guzel ?

eee deneyı baskasının ustune yıkmışsın sen ne programında takılcan meydanlarda yumruk sıkıp mıtıng yapıcak bi kişi olmadıgına göre ne programın var

günaydınnnn günaayydınnnnn günaydınnnnnnn
bugün 1 mayısbende evde çalıştıgıma göre bende işçi emekçisiyim
bayramım kutlu olsun:119::119::119::119:
ne kada mutluyum ne kadaaaa:101::101:
bari bir dondurma alsalardı bize:131:yalardıkkk:131:ısırırdık:131:
ben yalamayı tercih ediyorum:)yalamayı severim:))ısırınca dişlerim donuyo:86:
sanki bugün cumartesi gibi..eşimde evde..gerçi şuanda cerenle pazarda alışveriş yapıyo..
bakalım bugün nerelere gidecez..sanırım önce kv gile gidecezaz önce aradı,çocukları özlemiş..:99:
kafamız şişer artık

dün çektim koymayı unuttum..işte bizim meşhur çadır evimiz:))çağla çok seviyo sizde bebelerinize
alın sevinsin masumlar:)3 yıl önce almıştım o zaman satıcı 30 lira istemişti bende pazarlık yapmayı çok severim,
indire indire 15 e kadar indirdimdahada pazarlık yapardım ama adam ''yeter kardeşim al istersen bedavaya al git''
demesiyle kendimi durdurdum:)adam cinnet geçirecektiadamı dogduguna pişman ettimdaha sonra komşumun oğluna almak
için bir daha gittim ama adam dükkanı kapatmıştı:44:acaba benden sonra kendini intiharmı etti:86:

pembevemaviler ; canım doğum günü kutlaman için çok teşekkür ediyorum.Özel mesaj kutun dolu olduğu için burdan cevap yazıyorum :)

Cnm dayanir neden dayanmasin, 16 yilla 40 arasinda cok birsey yok :)) sunun surasinda 24 yilcik sadece...Benim rahmetli annemin gelinligi duruyordu tam 50 yillikti herhalde ve halan cok hos gozukuyordu :)) bazen iyi bakimla senelerce kalabiliyor cnm, biraz kullanima ve bakima bagli galiba

Mahir e de soyleyimde Cagla ya misafirlige gelelim..cok guzelmis cadiri gule gule oynasin kuzum icimde...yerim fistigi ben ne guzelde kurulmus icinde..Ben Caglaya isim buldum kizilderililer gibi :)) oturan guze...

Kızlar güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Valla cnm, gunesi olmayan bir memlekette yasamama ragmen Tr ye gelmeden onceden sorusturup aldigim bir tane gunes kremi var oda tabikiii BEPANTHEN in 50 factorlu kremi cnm...malum bepantheni az cok herkes biliyor ve bebek urunleri ureten bir alman ilac firmasi bu yuzden bunu aldim..

Hay yaa ben senin kv gibi ...tobe tobe insan torunundan hadi onuda gec minicik bir yavrudan ayakkabi esirgermi cadi kaynana...tuhhh diyesim geldi valla kusura bakma ama yani senin ciglik atman cok normal tatlim allah sabir versin...
Ece benim torunum olsa idi inan ona dunyaya alirdim ve yine bana kafii gelmezdi..Guzelim bence esinede onlarada hic kulak asma bosver onlar kaybeder..en buyuk kayiplari Ece gibi guzel bir yavrunun sevgisinden mahrum kalirlar buda bence en buyuk ceza olur..simdi anlayamazlar belki ama ilerde Ece de bunu anlamaya basliyacak iste o zaaman zorlarina cok gidicektir..

tatlım forumun numarası şöyle;alışveriiiişUrfa da pek alışveriş yapacağım yer yok,zaten evlendiğimden beri hep İzmirden giyiniyorum.
Kızlar güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben Mustela aldım,fakat kızım için henüz kullanmadım.Kendim kullanıyorum,ama değiştireceğim sanırım ,çünkü kremi sürünce yüzüm bembeyaz oluyor görenler yüzüne ne sürdün diye sorup duruyor.

Canım demek annenden yadigar...Sen düğününde giydin mi peki?Mekanı cennet olur inşallah,bak şimdi annen olmadığı için üzüldüm,yalnızlığı iyi bilirim...Özellikle varlık içinde yokluğu yaşamak daha bir koyuyor insana

Son düzenleme:

Hay yaa ben senin kv gibi ...tobe tobe insan torunundan hadi onuda gec minicik bir yavrudan ayakkabi esirgermi cadi kaynana...tuhhh diyesim geldi valla kusura bakma ama yani senin ciglik atman cok normal tatlim allah sabir versin...
Ece benim torunum olsa idi inan ona dunyaya alirdim ve yine bana kafii gelmezdi..Guzelim bence esinede onlarada hic kulak asma bosver onlar kaybeder..en buyuk kayiplari Ece gibi guzel bir yavrunun sevgisinden mahrum kalirlar buda bence en buyuk ceza olur..simdi anlayamazlar belki ama ilerde Ece de bunu anlamaya basliyacak iste o zaaman zorlarina cok gidicektir..

Az evvel sekerlerimi paketleme iside bitti..ohh beee tam tamina 20 adet yaptim..once minik kesakagitlarina koyup uzerine cikti aldigim stikerlardan yapistirdim sonrada tul keselere koyup agizlarini fiyonk yaptim...

Dunde dolma isine girispistim hatirlayan olursa ve ben gece ancak 12:30 bitirebildim bu oglan islerim oldugumda ozellikle beni deli ediyor...tum gun bir iki bir iki yaparak dolma mi sarilir yaw bizde sariliyor iste neyse onuda attim buzluga zorlari yavas yavas savdim basimdan ohh be...

Simdi hediyelerimizi aldigim kagit pocetlere yerlestirip isim kagitlarini baglicam, guzelcede agzini kurdele ile bagladimmi oldu bitti..onuda yarin yaparim cok yoruldum :))

Toplam Foil balondan 4 tane...first birthday balonlarindan da herhalde 20 tane kadar olcak hepsi renkli ve cesit cesit...sadece Foil balonlardan bir tanesi zurafali olucak cunku baska bulamadim eheuehu ...

Resimli banner imde geldi oda hazir..cok guzel yapmislar bildiginiz cadir malzemesi var yaa ondan daha kaliteli bir seye basmislar bizim icin harika bir hatira olur..odasina asarim guzel olur

Bugun ilk kutlayan kartimiz saglik ocagindan geldi...Mahirin Adina kart gorunce once sok oldum bir baktim ki child centre gondermis today 1 yaziyor ve oglumun dogum gununu kutluyorlar...nasil cok heyecanladim bir bilseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…