sorun alıp almaman değil yeşilçayım gönülden söylemen bunu istemen neden çünkü eceyi seviyorsun ama onlar sevmiyorlar ve eşim bunu göremiyor şiştim yine sinirden ağlamaktan. böyle zamanlarda çalışmamak çok koyuyor insana Allahım nolur evlatlarımızı iyi insanlara çattır
düğün fotolarımızı dış çekim istemiştim pahalı diye olmamıştı. ece için doğum fotocusu demedim bile ki şansıma hastane amatörde olsa çekip verdi derken doğum günü için dün akşam foruma yazan fotoğrafçı arkadaşa mesaj attım seve seve kabul etti resimlerimizi çekmeyi bir aksilik çıkmazsa inşallah:)) hayatımdaki kötülere inat herşey güzel olacak...
canım benim ben de senden geri değilim,baksana düzgün yazdığımı saıyordum bir baktım harfler karışmış,yutulmuş,büyük harf kulanılmamış...mesela Allah kelimesi her zaman büyük yazılmalı,fakat benim yazımda küçük olmuş.Aslında suçum yok valla bütün yazılarımı büyük yazmama rağmen bir bakıyorum küçük çıkmış.hem mevzu kv den açılınca ikimizin de gözü bir şeyleri görmez oldu.
Valla canım eşim çok kararı gidecek yani.Aslında hakkı da var sonuçta ailesi...1 yıldır görememiş...Özellikle babasının torununu görmesini istiyor,haklı...Ayrıca kendi açımdan düşünürsem buradan çok sıkıldım,değişiklik lazım,tatil lazım...Hem her yıl forumu göremezsem çıldırırım...İşte bu da başka bir boyut
günaydın arkadaşlarım, "emek"çi annelerim ve onların "emek"leyen bebekleri,
bugün tüm gün bir programda olacağımdan, arkadaşımdan benim deneyimi yapmasını rica ettim ama hazırlıkları kendim yapmam gerektiğinden, sabah erkenden gelip hazırlıklarımı yaptım.
yine sabah aşırı erken bir saatte oğluşumu babasıyla anneannesine gönderdim. normalde annem bize geliyordu ama annemlerin bahçeli evi, Orhan Cemal için daha iyi olacağından, yazları annemin evine götürmeye karar verdik. havalar biraz ısınınca birkaç civciv alayım da, boş boş oturacaklarına tavuk yetiştirsinler. "ben 9 yaşımda 15 tane tavuğa bakıyordum, çocuğum da alışsın başka canlıların sorumluluğunu almaya" şeklinde bir düşüncem var ama bu düşünce, Orhan Cemal'in civcivleri severken boğmasıyla suya düşmez umarım :18:
şimdilik olaylar bu merkezde, pikniğe gidiyor herkes de...
öpüldünüz anacığım...
Kızlar güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum.
pembevemaviler ; canım doğum günü kutlaman için çok teşekkür ediyorum.Özel mesaj kutun dolu olduğu için burdan cevap yazıyorum :)
yeşilçayım çok güldüm ya minibüsle geleceklerse bence de kalsın:)) bende hıdrelezde gazeteden gördüğüm ev, araba (eskiden bebek ve yakışıklı adam :))resimlerini keser ağacın altına koyarım. kağıtlardan paralar bilezikler hazırlarız, oyuncak arabalar taşlardan ev ne ararsan var yani:)) çocukluktan kalma ama beni mutlu eden küçük şeyler:))
meleğim o kadar dayanırmı elbise bilemem valla:))en az 40 senelik olur o zaman:))
Eki Görüntüle 699921
dün çektim koymayı unuttum..işte bizim meşhur çadır evimiz:))çağla çok seviyo sizde bebelerinize
alın sevinsin masumlar:)3 yıl önce almıştım o zaman satıcı 30 lira istemişti bende pazarlık yapmayı çok severim,
indire indire 15 e kadar indirdimdahada pazarlık yapardım ama adam ''yeter kardeşim al istersen bedavaya al git''
demesiyle kendimi durdurdum:)adam cinnet geçirecektiadamı dogduguna pişman ettim daha sonra komşumun oğluna almak
için bir daha gittim ama adam dükkanı kapatmıştı:44:acaba benden sonra kendini intiharmı etti:86:
mutlum kıvanç, behlül ya da kuzey hiç fark etmez hepsi kabulüm:)) kimmiş o arkadaşın yav nasıl tavlamış anlat bi hele:))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çığlık attım rahatladım ben sizi yine sıkıcam ama anlatmazsam çıldırıcam odun aradı annesi aramış benim pediped ayakkabılar içlerine sinmemiş. ben zaten onların o paraya kıyıp almayacaklarını biliyordum dedim gzekalı bana bağırmaya başladı insanların(neresi insansa onların) günahını almıcakmışım almıcaz dememişler eşiminde içine sinmemiş pedipedler yeşilçay sen almıştın kötümü ayakkabılar yada bana başka alıpta tavsiye edeceğiniz varmı neyse sadete geleyim 2 gün geçmiş aradan beni arayıpta söylemiyorlar ben olsam çocuğun ayakkabısı yok ayağında hemen alıp yollayım gerekirse yine alırız derim ya nasıl bişey bunlar ve benim gzekalı nasıl göremiyor bunları.
tatlım forumun numarası şöyle;alışveriiiişÇalışmamak koydugu zamanlarda;cocugunla vakit gecırmenın parayla satınalınamıcak bişey oldugunu düşün rahatlarsınsahsen işi bıraktıgıma cok cok memnunum şimdilik...paranın satın alamıcagı bı huzuru buldum
rahat gıydırılmesı dışında belki de bı ozelliği yoktur hem pedıpedın ılk adım spor ayakkabıları da cok sık ve kullanışlı.onlara da bakabılırsın
belki de o fotoğrafcı bı melek...ucret talep etmeden bunu yapması ne kadar buyuk bı ıyılık...cok temiz kalpli bırı olsa gerek ve eminim ilerde işleri iyi olan bı fotoğrafcı olacak o kızcagız...allah onun işlerini rast getırcek çünkü annelerden dua alacak...
senın adına da cok cok sevındım
bu izmir forum nasıl bişey ki cok mu guzel ?
eee deneyı baskasının ustune yıkmışsın sen ne programında takılcan meydanlarda yumruk sıkıp mıtıng yapıcak bi kişi olmadıgına göre ne programın var
Ben Mustela aldım,fakat kızım için henüz kullanmadım.Kendim kullanıyorum,ama değiştireceğim sanırım ,çünkü kremi sürünce yüzüm bembeyaz oluyorKızlar güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cnm dayanir neden dayanmasin, 16 yilla 40 arasinda cok birsey yok :)) sunun surasinda 24 yilcik sadece...Benim rahmetli annemin gelinligi duruyordu tam 50 yillikti herhalde ve halan cok hos gozukuyordu :)) bazen iyi bakimla senelerce kalabiliyor cnm, biraz kullanima ve bakima bagli galiba
mutlum kıvanç, behlül ya da kuzey hiç fark etmez hepsi kabulüm:)) kimmiş o arkadaşın yav nasıl tavlamış anlat bi hele:))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çığlık attım rahatladım ben sizi yine sıkıcam ama anlatmazsam çıldırıcam odun aradı annesi aramış benim pediped ayakkabılar içlerine sinmemiş. ben zaten onların o paraya kıyıp almayacaklarını biliyordum dedim gzekalı bana bağırmaya başladı insanların(neresi insansa onların) günahını almıcakmışım almıcaz dememişler eşiminde içine sinmemiş pedipedler yeşilçay sen almıştın kötümü ayakkabılar yada bana başka alıpta tavsiye edeceğiniz varmı neyse sadete geleyim 2 gün geçmiş aradan beni arayıpta söylemiyorlar ben olsam çocuğun ayakkabısı yok ayağında hemen alıp yollayım gerekirse yine alırız derim ya nasıl bişey bunlar ve benim gzekalı nasıl göremiyor bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?