köşeminderim ve pınarcım cevaplarınız için çok sağolun.
meleğim maşallah bayağı kolaylamışın hayırlısıyla atlatırsın inşallah doğumgününüzü.
Hemen anlatayım canım,,üniv.den arkadaşım,,abartmıyorum tam bir barbie bebekmutlum kıvanç, behlül ya da kuzey hiç fark etmez hepsi kabulüm:)) kimmiş o arkadaşın yav nasıl tavlamış anlat bi hele:))
Eki Görüntüle 700310 Eki Görüntüle 700311 Eki Görüntüle 700317
Hazirladigim iki tarafli cubuklarimiz ve hediye olarak verecegimiz fincanlarimiz...mug lar iste fincan degilde :))
Meleğim eline emeğine sağlık bayıldım bayıldımEki Görüntüle 700338 Eki Görüntüle 700336 Eki Görüntüle 700337
Pecelerimiz, seker torbalarimiz bunlarin icinde cikolatali uzum, badem beyaz ve siyah cikolatali..ayrica fistik onlarda cikolata kapli ve jelibomlu olan sekerlerden karisik..
Butun hepsini toparlayip hediye paketimizin icinide hazirladigimda cekerim resmini koyarim suan hepsi parca parca gerci hediye paketin icine daha Bubble magic ( kopukten balon yapan sey ). minik mizika ve payloyca cubugu olcak yaninda da minik seker kutusu ve minik jelibom paketi olcak...cocuklar sekere ve oyuncaga doyucaklar anlayacaginiz ehueheuh .Onlari mutlu etmek benide mutlu edicek o yuzden cocuklara calistim genelde..
Kızlar güneş kremi tavsiyelerinizi bekliyorum.
dün ilk ev kazasını yaşadı kuzum. çekmeceyi açıp karıştırırken popo üstü oturdu dengesini kaybedip. yanak ve çene arasındaki noktayı çekmecenin köşesine vurdu düşerkenneyse ki çok ağlamadı ama kızarıp morarmıştı. bu sabah morluk yoktu çok şükür. bi lasonil alıp evde bulundurmanın zamanı geldi anlaşılan...
yeşilçayım ecede dün akşam parkta düştü dudağı patladı kanadıöyle kanı görünce bi dondum tabi ağladı ama dışarıda olmanın avantajı ile sustuda bende rahatladım geçmiş olsun size de.
bizim hediyelerimizde geldiiisağolsun hepsi çok güzeller ece uyansın hemmencik resimlicem:))
yaşasıııın, biz de biz de kazazedeler arasına girdik
Orhan Cemal dün gece, yer yatağından yunarlanarak yere düştü
gerçi yatak 20-25 cm yüksekliğinde ama kaza kazadır dimi
kazaya sevinilmez ama hani topikte kazazede bebekler olunca, kazayla da olsa, insan kendinde aidiyet hissediyor
muhabbet kuşu boncuk kayra senii demek tepiniyor yerimm ben onuuuKızlar Kayra 1 yaşından sonra çok değişti yaaa.
İnanılmaz inatlaştı.İstediği olmayınca bir tepiniyor görmelisiniz.Gören çocuğa özellikle öğrettiğimizi sanar.
Tabi ki o tepinme karşısında istediğini yapmıyorum ama tuhaf oldu çocuk yaa.
Herşeye ağlıyor,bağırıp çağırıyor.Artık oyuncakları ile oynamıyor ve hep dışarda olmak istiyor.
Yemeğini yedirirken kaşığı elimden alıp kendi yemek istiyor.
Haa bir de büyük adam gibi karşıma geçip benimle muhabbet ediyor.Ağzı dolu laf yaa.Ellerini kollarını kaldırarak öyle bir şeyler anlatıyor geveze."Bgnnzzlmkhnn ııhnnnggggggggggaa dghjjlölşjjjjjjjjjjjj " diyor,ben de evet oğlum haklısın diyorum ve muhabbet başlıyor
Sizlerde son durum nedir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?