2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

köşeminderim ve pınarcım cevaplarınız için çok sağolun.

meleğim maşallah bayağı kolaylamışın hayırlısıyla atlatırsın inşallah doğumgününüzü.

Hazirladigim iki tarafli cubuklarimiz ve hediye olarak verecegimiz fincanlarimiz...mug lar iste fincan degilde :))

Pecelerimiz, seker torbalarimiz bunlarin icinde cikolatali uzum, badem beyaz ve siyah cikolatali..ayrica fistik onlarda cikolata kapli ve jelibomlu olan sekerlerden karisik..

Butun hepsini toparlayip hediye paketimizin icinide hazirladigimda cekerim resmini koyarim suan hepsi parca parca gerci hediye paketin icine daha Bubble magic ( kopukten balon yapan sey ). minik mizika ve payloyca cubugu olcak yaninda da minik seker kutusu ve minik jelibom paketi olcak...cocuklar sekere ve oyuncaga doyucaklar anlayacaginiz ehueheuh .Onlari mutlu etmek benide mutlu edicek o yuzden cocuklara calistim genelde..

köşeminderim ve pınarcım cevaplarınız için çok sağolun.

meleğim maşallah bayağı kolaylamışın hayırlısıyla atlatırsın inşallah doğumgününüzü.

Ins cnm bugun arkadaslardan biri beni arayip dogum gununde gelecek cocuklara hayvan figurlu face boyama yapabilegini soyledi bende cok begendim fikrini tabii hemen olur dedim..yani dogum gunu sirke doncek resmen balonlar boyali sirin yuzlu cocuklar...ickiler, yiyecekler...bu arada esim sampanyada almis patlacakmis bende sesinden oglan korkarsa bak o zaman ben seni patlatirmiyim gorursun dedim...iyi demismiyim :))
Misafirlerimizden yabanci olanlarda var bu yuzden her turlu ickimiz mevcut olucak ama abartmadikta malum icki sisede durdugu gibi durmuyor az alarak onada sinirlama koydum gerci benim herife kalsa meyhaneye donustururdude ben malum kota koydum...

Bende artik cikiyim yatayim bari, kimselerde yok anacim bakin bana herseye ragmen geliyorum yahu..sizde gelin bos kalmasin buralar..az sey paylasmadik dimi ama

mutlum kıvanç, behlül ya da kuzey hiç fark etmez hepsi kabulüm:)) kimmiş o arkadaşın yav nasıl tavlamış anlat bi hele:))
Hemen anlatayım canım,,üniv.den arkadaşım,,abartmıyorum tam bir barbie bebekSarışın mavi gözlü ama çok alımlı bir hatundur.Musevi ve caddede oturuyor
Lise yıllarında çıkmış Kıvançla,,üniv.ye geldiğinde yeni ayrılmıştı,o zamana seninki sanırım ajanstaydı daha bu kadar ünlü değildi,hatta sonra da toprak sergenle çıkmıştı kız...şimdi de amerikada...
Eki Görüntüle 700310 Eki Görüntüle 700311 Eki Görüntüle 700317

Hazirladigim iki tarafli cubuklarimiz ve hediye olarak verecegimiz fincanlarimiz...mug lar iste fincan degilde :))

Meleğim eline emeğine sağlık bayıldım bayıldımBende gelicem ama uzak ya gözüm kesmiyo bebekle o kadar yoluEn iyisi sen bize ayır,,geldiğinde afiyetle yiyelim jelibonları ve Mahiri

Mutlu günler kızlar1 gün bile olsa ne güzeldir tatil
Bizim dünümüz kocasız geçti acil emniyete gitmek zorunda kaldı eşim ama çok şükür anne kız çok eğlendik
Zaten plan yapmak bana hiç yaramazBende planımı h.sonuna erteledim,,dün de gittik alışweriş+park+yemek yaptık kızımla

günaydın canlarım.

meleğim hazırlıkların süper görünüyo. hadi bakalım. hayırlısıyla sen de atlatırsın alnının akıyla inşallah...

güya dün tatildi. cam sildim, temizlik yaptım. pert oldum yine. akşamüstü de kuzumla parka gittik.

sabah saçımı bile öylesine toplayıp geldim işe. zaten geç de kaldım 10 dk...

neyse ki yarın iş yok...

dün ilk ev kazasını yaşadı kuzum. çekmeceyi açıp karıştırırken popo üstü oturdu dengesini kaybedip. yanak ve çene arasındaki noktayı çekmecenin köşesine vurdu düşerken neyse ki çok ağlamadı ama kızarıp morarmıştı. bu sabah morluk yoktu çok şükür. bi lasonil alıp evde bulundurmanın zamanı geldi anlaşılan...

günaydınnnnn nasılsınız sevgili anne arkadaşlarımmm benim için dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirimm ziraa dün bizede tatildii vee zeynoo doluuu harikaa bir gün geçirdikkkkk çok güzeldii ama bittii yine iş başııı haftasonuna ne kaldıı canımmm dimiiii herkeseee güzelll bir günn diliyor ve işimin başına dönüyorum ama geçmişide çok merak ediyorummmm

yeşilçayım ecede dün akşam parkta düştü dudağı patladı kanadı öyle kanı görünce bi dondum tabi ağladı ama dışarıda olmanın avantajı ile sustuda bende rahatladım geçmiş olsun size de.

bizim hediyelerimizde geldiii sağolsun hepsi çok güzeller ece uyansın hemmencik resimlicem:))

yaşasıııın, biz de biz de kazazedeler arasına girdik
Orhan Cemal dün gece, yer yatağından yunarlanarak yere düştü
gerçi yatak 20-25 cm yüksekliğinde ama kaza kazadır dimi

kazaya sevinilmez ama hani topikte kazazede bebekler olunca, kazayla da olsa, insan kendinde aidiyet hissediyor

Kuzuummm ,çok geçmiş olsun...
Kayra da dün koltuğun kenarında benim peşime gelmeye çalışırken yüz üstü yere kapaklandı..Burnun üzeri morardı.
İlk ev kazamız değil ama bugüne kadar hiç morarma olmamıştı.Çok üzüldüm bende..
Lasonil ne işe yarıyor acaba ?Ev kazalarında mı kullanılıyor ?

Oyy kıyamam prensesime.
Çok geçmiş olsun canım.Artık çok hareketlendiler.Zapt etmek çok zor valla :)

Size de çok geçmiş olsun chihiro hanım...Aslında bahsettiğiniz kaza gündüz yaşansaydı bir şey olmazdı ama gece uykusunda düşünce yavrum korkmuştur eminim...
Sizin uyku saatleriniz nasıl şuanda ?Hala erken yatıyor mu Orhan Cemal ?
Bizim hastalık dönemimizden sonra araya tatil girince düzenimiz tamamen bozuldu.Saat 7 de yatan Kayra artık 9dan önce uyumuyor

Meleğimmm hazırlıkların harika görünüyorrr.
Dört gözle doğum günü fotolarını bekliyorum şimdiden :))

Kızlar Kayra 1 yaşından sonra çok değişti yaaa.
İnanılmaz inatlaştı.İstediği olmayınca bir tepiniyor görmelisiniz.Gören çocuğa özellikle öğrettiğimizi sanar.
Tabi ki o tepinme karşısında istediğini yapmıyorum ama tuhaf oldu çocuk yaa.
Herşeye ağlıyor,bağırıp çağırıyor.Artık oyuncakları ile oynamıyor ve hep dışarda olmak istiyor.
Yemeğini yedirirken kaşığı elimden alıp kendi yemek istiyor.
Haa bir de büyük adam gibi karşıma geçip benimle muhabbet ediyor.Ağzı dolu laf yaa.Ellerini kollarını kaldırarak öyle bir şeyler anlatıyor geveze."Bgnnzzlmkhnn ııhnnnggggggggggaa dghjjlölşjjjjjjjjjjjj " diyor,ben de evet oğlum haklısın diyorum ve muhabbet başlıyor
Sizlerde son durum nedir :)))

muhabbet kuşu boncuk kayra senii demek tepiniyor yerimm ben onuuu canım valla Zeyno istediği birşeyi tutturunca numaradan ağlama hallerine giriyor biz hiç oralı olmayınca önce bir durup bakıyor bize şakın şakın sonra yine suratını buruşturup şekilden şekle sokuyor ama sonra istediği olmayınca (ki bu mutlaka zararlı birşeyse kesici yada vb.) başka birşeye sarıyor busefer ama bizimkii feci halde taklitçi birşeyi sadece 1 kez göztermem yetiyor anında yapıyor ama birde bizi şaşırtan hareketleri varki kopuyoruz mesela dün akşam eşim bir şey anlattı bende gayriihtiyari elimi ağzıma kapatıp aaaa demiştimki aradan iki dk geçmeden baktık Zeyno elini ağzına kapamış aaaa diyor allahım gülsekmi ağlsakmı şaşırtıyor bu kız bizi, Zeynep diyorum mesela elinde birşeyle falan uğraşıyorsa hiç bana nakmadan NEE diyor ya bilinçlimi bilmiyoruz ama her seferinde aynı yanı sadece ona seslendiğimizde "nee" diye karşılık veriyor, kaç yaşındasın diye sorunca eliyle birrr yapıyor, annane sana nasıl küstü kızım deyince tek elini yüzüne kapatıp üüü diyor, köfte yapmayı ise birtürlü unutmadı, anne sana nasıl kızdı deyince parmak havadaa öpücük at diyoruz hemen damak şaklatıyor amaaaa son günlerdekii favorimiz zeynepp öp hadı beni deyince ağzını kocaman açıp yanağımı yalıyor ya şaka gibi bizde babasıyla bol bol öptürüyoruz kendimizii dünde bütün gün babası sarıl kızım diye diye öğretti sabah çıkarken sarıl kızım dedim kollarını açıp kafasını göğsüme yaslıyor ya sarılmayıda öğrendi yani, benim için bunların en önemli yanı biz hiç bir hareket göstermeksizin sadece konuşuyoruz ve o bunun karşılı olan hareketi aynen yapıyor, haa bide yemeğini bitirince kendini alkışlaması varkiii anne gell sende benii ye der gibii yaniii yalnız yürüme işinde biraz tembeliz maalesef hala sadece sıralama var gayet dengede taytay duruyor ama adım atmaya korkuyor bakalım allah nezaman ol derse ozaman ayyy ne çok yazmışımm yahuu hadıı ben yemeğe gidiyorummm

selammmm..
melegim ellerine saglık herşey çok güzel olmuş..tebrik ediyorum seni
şekersiz canım defneye geçmiş olsun..bizimkide az önce portmantoya çıkmış inememiş düştü..
azraece sizede geçmiş olsun canım..hediyelerinide çok merak ettim:))ekledinmiiiii..
turuncu hemen resimlere bakmaya gidiyorumayrıca benim kızımda 1 haftadır istedigi olmayınca bagırıyo hemde çok kart bir sesle:)
görenler bu kızdan nasıl bu ses çıkıyo diye bakıyo:)

ben büyük bir temizlige giriştiminşallah 5-10 güne bitirebilirim:))
dolap içlerini yıkadım yazlıkları döktüm sonrada perde cam varodaları degiştirecezsalona geçecez
malum 4 kişiyiz sıgmıyoruz oturma odasınaişlaaa hemen biter bu işler şimdiden yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…