zili çaldım duymadın sen,,yada açmadın
bende yedek anahtar vardı giriverdim
benim 333 ler çekmecelerde seninkiler niye dolapta
valla ben olsam ayakkabıyla geçmelerine izin vermezdimterlik atardım arkalarından:))
sizin evi sosyetik bulmuş olmasınlarsosyeteler ayakkabıyla geçiyo ya o bakımdan
dogruyu söyle sosyete gülümüsün sen
demek mirayla oynadın ohhhhzor olmuştur be yaaa:))
bi daha tembihlede sen oynayana kadar sandalyede uslu uslu otursun miramız:)
koy kahveyi geliyomuykum kaçtı
ben gelemesemde eşimin kuzenini yolluyum:)sizin semtte oturuyo:)olurmuaç kapıyı adı özge
sabah topikte kendine dikkat mutlu hanım
arkandan böööödiye gelirsem korkma:))
BAk bakalım bende ayakkabıyla eve insan sokacak göz var mıçoraplarıyla girdiler de terlik giymediler ,,
içim rahat etmedi ne bileyim pis mi temiz mikeşke gelsen ya özge gelmesin sen gel,,daha geçen gün atıp
tutuyodun özge için,şimdi bana mı yollıcan istemem özgeyi sen gel
korkarım belki:18:,,belkide korkmam:18:
zaten sen uyanıp topiğe gelene kadar ooo ooo ooooo
ben 8.kahvemi içtiğimden gözüm açık olur cicim
keşke yakeşke keşke keşkeeee gelsem
elbet bir gün buluşacagızbu böyle yarıımmmm kalmayacakkk
ikimizindeeeee saçları akkkkböyleee duruppppp bakışacagızzzzz
işlaaa canım yaşlanmadan buluşuruz:))
özgeyi ben sana ne zaman kestim kızay ne dedikoducuyum ya:))
canım karıştırıyo olmayasın ben sana özgeyi degilde özlemi kesmiştim sanki:44:
sabah kolla kendini cicimgıdıklayacam seni:79:
hadi ben yatar
bak gözlerim kapanıyo
öpüldünüz mutlu hanımcım
Herkese günaydııınnnnn tatlı anneler tatlı bebişler; vay beeee ilk ben açmışım topiği....
Off yakalandın mı:)gördüm gördüm
korkmamkiiii
Meraba Chihiro79 hn ; mesleğimi sorduğunu anlamamışım ben ne iş derken farklı algılamşım neyse hemen burda cevaplayayım o halde..Ben Ziraat Mühendisiyim kamu da. 2009 da atandım .Bakanlığımız bünyesinde yeteri kadar Gıda Müh. olmadığından aldığımız çeşitli eğitimlerle tabii çeşitli sınavlardan da geçerek biz mühendis ve veteriner hekimler de Gıda Kontrolü olarak görev yapıyoruz. Bunun yanında tabii mesleğin getirdiği bütün görevleri de yapıyoruz...Bütün gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerini denetliyoruz..günaydın Alyel hanım, nasılsınız? mesleğiniz gıda denetçiliği miydi? dün biangel_kujum hanım sormuştu ama tam cevap vermemiştiniz, gözümden kaçmadı
günaydın hem anne hemdee ayakkabı bağlayıcısı,öğretmen,grafiker,mimar ,ev hanımı, laborant (cihihiro sana ithaf ettim ama yanlış değildir umarım),şehir plancısı ,mühendis, bankacı, daha sayamadığım bilmediğim meslekteki çalışan çalışmayan emekçi arkadaşlarım günaydın
bugün boyle selamlamak istedim sizi
günaydın hem anne hemdee ayakkabı bağlayıcısı,öğretmen,grafiker,mimar ,ev hanımı, laborant (cihihiro sana ithaf ettim ama yanlış değildir umarım),şehir plancısı ,mühendis, bankacı, daha sayamadığım bilmediğim meslekteki çalışan çalışmayan emekçi arkadaşlarım günaydın
bugün boyle selamlamak istedim sizi
vaaavvvvvv süper bir selam olmuş yavrukedim. valla değme siyasetçilere taş çıkarırsın sen...bu güzel gnydn a da benden kocamannnn bir GÜNAYDIIINNNN diyorum
çok hoş olmuş ben yoğummmm burda ama üstüme alındım
öperim.
saol canım bildin bildingünaydın benim emektar akademisyen arkadaşımasana özel bi günaydın oldu meslekte yanılmadım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?