2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

BAk bakalım bende ayakkabıyla eve insan sokacak göz var mı çoraplarıyla girdiler de terlik giymediler,,
içim rahat etmedi ne bileyim pis mi temiz mikeşke gelsen ya özge gelmesin sen gel,,daha geçen gün atıp
tutuyodun özge için ,şimdi bana mı yollıcanistemem özgeyi sen gel

keşke yakeşkekeşkekeşkeeeegelsem
elbet bir gün buluşacagızbu böyle yarıımmmm kalmayacakkk
ikimizindeeeee saçları akkkkböyleeeduruppppp bakışacagızzzzz
işlaaa canım yaşlanmadan buluşuruz:))
özgeyi ben sana ne zaman kestim kızay ne dedikoducuyum ya:))
canım karıştırıyo olmayasın ben sana özgeyi degilde özlemi kesmiştim sanki:44:

karıştırmışolabilirimkarıştırmamıştaolabilirimbelkiözgededişnbelkiözlembelkidedileknefarkeder
beninanıyorumbuluşucazbirgün
kestin kelimesi demek sizin oralarda dedikodu yapmak gibi bişey mi canım
bizim memlekette kestin demek şöyle, örnek: ne kesiyosun kızı(kıza ne bakıyosun)
şu misafir seni mi kesiyo(seni mi gözekliyo) anlatabildim dimi
bide ağaç kesmek var ama biz o deyimi sevmiyoruz,,ağaçları kesmemeliyiz

sabah kolla kendini cicimgıdıklayacam seni:79:
hadi ben yatar
bak gözlerim kapanıyo
öpüldünüz mutlu hanımcım

hadi yat canım yat,,telefonun açık olsun mesajlaşırız
kocam yok ya canım sıkılıyo şimdi
tatlı rüyalar şekerimbende "lizbona gece treni" okumaya devam edeyim,,
bakarsın atlar giderim sıkıntıdan tatlı rüyalar

Herkese günaydııınnnnn tatlı anneler tatlı bebişler; vay beeee ilk ben açmışım topiği....

günaydın Alyel hanım, nasılsınız? mesleğiniz gıda denetçiliği miydi? dün biangel_kujum hanım sormuştu ama tam cevap vermemiştiniz, gözümden kaçmadı

günaydın hem anne hemdee ayakkabı bağlayıcısı, öğretmen,grafiker,mimar ,ev hanımı, laborant (cihihiro sana ithaf ettim ama yanlış değildir umarım),şehir plancısı ,mühendis, bankacı, daha sayamadığım bilmediğim meslekteki çalışan çalışmayan emekçi arkadaşlarım günaydın

bugün boyle selamlamak istedim sizi

günaydın Alyel hanım, nasılsınız? mesleğiniz gıda denetçiliği miydi? dün biangel_kujum hanım sormuştu ama tam cevap vermemiştiniz, gözümden kaçmadı
Meraba Chihiro79 hn ; mesleğimi sorduğunu anlamamışım ben ne iş derken farklı algılamşım neyse hemen burda cevaplayayım o halde..Ben Ziraat Mühendisiyim kamu da. 2009 da atandım .Bakanlığımız bünyesinde yeteri kadar Gıda Müh. olmadığından aldığımız çeşitli eğitimlerle tabii çeşitli sınavlardan da geçerek biz mühendis ve veteriner hekimler de Gıda Kontrolü olarak görev yapıyoruz. Bunun yanında tabii mesleğin getirdiği bütün görevleri de yapıyoruz...Bütün gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerini denetliyoruz..
Peki sizin branş neydi laboratuvarda bol bol deney yaptığınızı biliyorum ama...

vaaavvvvvv süper bir selam olmuş yavrukedim. valla değme siyasetçilere taş çıkarırsın sen...bu güzel gnydn a da benden kocamannnn bir GÜNAYDIIINNNN diyorum

çok hoş olmuş ben yoğummmm burda ama üstüme alındım
öperim.

vaaavvvvvv süper bir selam olmuş yavrukedim. valla değme siyasetçilere taş çıkarırsın sen...bu güzel gnydn a da benden kocamannnn bir GÜNAYDIIINNNN diyorum

çok teşekkürler canım

çok hoş olmuş ben yoğummmm burda ama üstüme alındım
öperim.

günaydın benim emektar akademisyen arkadaşıma sana özel bi günaydın oldu meslekte yanılmadım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…