ne güzel bir haber bu böyle
gelin valla çok sevinirim:119::119:
mahiri mıncıklarım seni gidiklarım
yemege gideriz,sonra künefe yeriz,sonra bizdede yemek yeriz,sonra tatlı yeriz,sonra çerez sonra balkona çıkarız
yoppi yuppi yuppiiii
beni ilk sen görecen ne mutlu sanaseni daha önce gören olmuşmuydu
çocuk işçi çalıştırıyo hemen çalışma bakanlığına ispiyonlayacağım seni:)
meleğim geçmiş olsun.forumdn arkadaşlar birer birer eksiliyormu ne: beykoz,azrace,annezeynep
kızlar çekül belgemiz paylaşmak istedimEki Görüntüle 739805
yakaladım cocuk işçi çalıştırıyor babyceren
bu bir suçtur cezan ise hepimize künefe yapmak puahahaha
meleğim sen gidincede yemekleri sen yapacaksın babyceren yemek yapmayı sevmiyoo
maya takviminde kıyamet kopmadığı ve yemek yapmak zorunda kalacağı için üzülmüştü kendisiokadar yani
canım geçmişler olsun lütfen uzun kal istanbulda izmir dönüşü göreyim bari seni
elbise mi alıyorsun vayyyy
sakın transparan olmasın
çok geçmiş olsun canım, sağlık gerçekten en önemlisi dikkat et şekerim
bende iyiyim canım sağlığıma kavuştum sayılır ağrılarım tam geçmedi ama önemli değil
tekrar geçmişler olsun
alamıyom dileydileydileyyyyyalamıyommm
eşim hayır dediaslında bende çok kararsızım tam emin olsaydım onu hayırı beni baglamazdı
sende iyiymişsin canım çok sevindim..Allah saglık versin canım benim
amin canımRabbım dahada ıyı etsın ıns cnm cok sevımdım duzelmene mevlam Şimalimin yuzu suyu hurmetıne tez ıyılestırsın oncelıkle..cok opuyorum sarı sekerımı teyzesı ona hasta annesı bılesın
kıyamam ağlama ben alayım göndereyim
hem kargo bedavadermişim
eminim daha güzel elbiseler bulursun
amin canım
çok teşekkürler biz de seni çok öpüyoruz
teyzesi ankarayada yolun düşer mi acep şöyle iki lafın belini kırsak kahve içsek
hem mahirin şimalin saçını çekmesine izin bile verirdim
laborant değilim
fizikçiyim, üstüne master yaptım. daha da yetmedi doktora yapıyorumbu arada annelik ünvanım da var
Naaptın sen biangel yahuCevap veriyorum: kısııırrrr Biangel, dön gel, hep gelll,,tövbeleri bozup gel
sAkın su böreğini de koymao misafirlerini bize de çağırsam getirirler dimi bacım
Allah ailenize her daim sağlık sıhhat versin datlumx men eniştemin de dahilinde
laboratuvara filan girmeye gerek yok efenim... geliniz ofisimdeki beyaz tahtada olayı açıklayayım. kilo alma ve verme olayı matematikseldir. bakınız şöyle:
hey bebekler nerelerdesiniz
ben olmadığım zaman sayfalar fazla ilerlemeyince çok mutlu oluyorumilerleyince geçmişi bitirmeden başından kalkamıyorum
çok uzun oluncada tarık buğranın kudurukluğu tutuyo olmuyo..işte bu yüzden mutluyum
sabah kuzum uyandı kahvaltısını yaptırıp öğlen sıcağı bastırmadan parka gittik baktım park gölge üfül üfül tarık buğrayı kumlara bıraktım..yavrum artık çocukalrın yanına oynamaya gidiyo nasıl zevkli oluyo izlemesiçocuğun birinin elinde cips vardı çekti elinden cipsi aldı yedi..çocuk oraya anneanneyle gelmiş teyzede yanımda oturuyor
bana kızım bu çocuğa annesi hiç cips falan vermiyomu baksana nasıl canı çekti nasıl aldı elinden torunun dedi
bende annesi benim teyze hiç cips yemedi şimdiye kadar ilk defa gördü dedim
teyzede bana ben seni bakıcısı zannettim hiç sana benzemiyor oğlun dedi:)arada çocuğa cips falan ver alışsın kzım yesin bak nasıl güzel yiyo dedi..arada teyze hem torununa hem tarık buğraya cips veriyo..3 taneden sonra yeter teyze sağol yemesin çok fazla faydalı bi şey değil dedim
teyze bana bi çıkıştı korktummsen karışma bakim benim işime ben kaç çocuk büyüttüm hepside turpp gibi dedi
korkumdan eminim öyledir teyze diyebildimyemek saati geliyor cips yerse yemeğini yemz dedim
hııı tmm o zaman dedi
sonra eve geldik yemek ve ütü yaptım..sonra tekrar başka parka ablamlarıda aradım aynı mutlu annenin yapmak isteyipte hayal olan planı gibi elimizde çekirdek sohbet ettik
burdaki en sevdiğim şey parkların fazla ve güzel olması..oğluma havuz aldım bu gün tatil dönüşü şişiricez..en büyük boyunu aldım süt oğluşumla ablasıda girsin diye
bi günde böyle geçti işte bu gün çok yoruldu galiba oğlum 3 saattir uyuyokaç gündür doğru düzgün uyumuyodu şoklardayım:)
bizde bu gün bi tehlike atlattık bücürüm tezgahın üzerinmdeki sürahiyi çekti ve düşürdü Allahtan ayağına gelmedi nasıl olduysa çapraz ve uzağa uçmuş sürahi
bi kaç gündürde ocakta yemek olduğu zaman elini tencereye uzatıyor ocağın arka gözlerini kulllanmaya başladım bu gün itibariyle
sizlerde dikkat edin kızlar
kujum biz zayıflamak isterken senin ksırlar su börekleri havada uçuyogeçen mutluda resim koymuştu o günden beri canım nasıl kısır istiyo ama beceremiyorum
en son denememde sulu olmuştu..eşim suyu fazla olmuş galiba dediğinde bu böyle biraz sulu yenen kısırdan demiştim
selamnasılsınız..ben bugün giremedim ama aklım burdaydı:))
dün gece cerenin ateşi çıktı,sabah calpol verdim ama 2 saat sonra tekrar ateşlendi hemde 38.7:18:
ögleden sonra doktora gittik..bademcikleri kızarmış
şey dondurma yemiştisanırım ondan bide dün lunaparkta çok rüzgar vardı
olan oldu işteneyseki şuan çok iyi ateş yok keyfide yerinde
gündüz 3 defa uyudugu için şuan hala uyumadı
4 yaşında bile olsa yinede ateşlendiginde çok korktum:18:sesi çıkmıyodu dudakları kıpkırmızıydı..
neyse inşallah bi daha ateşi çıkmaz..
doktora para vermişken çağlayıda araya sıkıştırdım:))dedim şu kızada bakarmısınız
birşeyi yok ama yinede bakın dedim:))şaka bi yana çağla hanımda çok iştahsız ve kaka sayısı arttı..
ishal degil ama günde 4 defa kaka yapıyo..doktora söyledim dişlerine baktı..azı dişlerimiz çıkmak üzereymiş
iştahsızlık ve kaka o yüzdenmiş..bide vücudunu gösterdim minicik pembe noktalar var..yakında bakınca görünüyo,
onlarda alerjikmişalerji şurubu yazdı..
ya kızlar biri lütfen bana açıklasın nedir bu alerjiyedigindenmi,sıcaktanmı neyden anlayamıyorum
kolay gelsin canım..kötü bir bela atlattık dedigine göre kötü birşey olmadı dimi canım:26:
geçmiş olsun..
cikirokkocugum yarın benim içinde o tahtaya birşey yazarmısın
çok kıskandım
saygılar
afiyet olsun kujumnormalde heycanlı birşey izlenirken çekirdek çitlenir yada mısır yenir:))
sende kısır yiyomuşsun:)))canım çekti yawww
:)))))))
içimden gülüyorum:)))))
Kızlar bazen varya acaıp herseyden sıkayet eder oluyorum ama su son ıkı gun uykusuz gecen geceden sonra kendı kendıme dıdım kı kızım otur oturdugun yerde cunku saglık en onemlısı...
Ikı gundur sag kulak enfeksıyonundan ne dogru duzgun konusabılıyorum neden yemek yıyebılıyorum..ıkı farklı doktora gıttım yapacakları tek sey antıbıotılk damla vermek oldu oda bıraz zaman aldı ıyılestırme konusunda...ıyılesemedım hala ama agrım oncekıne gore azalmaya basladı..malum yuzumun yarısını felclı gıbı hıssetmıyordum sımdı artık Mahıre az da olsa oglum yapma dıyebılıyorum cok sukur :))
çocuk işçi çalıştırıyo hemen çalışma bakanlığına ispiyonlayacağım seni:)
meleğim geçmiş olsun.forumdn arkadaşlar birer birer eksiliyormu ne: beykoz,azrace,annezeynep
Bıyolog var burdan ılk goren ve amerıka topıgındende bır arkadas var ..gecen sene tanıstık bu sene yenı tanıslara acıgız ama bu cocukla nasıl yapacam bılemıyorum benım daha yavrukedı, lılac, Nagıhan, beykoz , zeynepanne, planner,zada,mutlu anne ve daha nıce mayıs annelerı ıle tanıs olmam lazım ...ıns kısmet olur gorurum her bırınızı ve mınnosları
geçmişi okuyamıyoruuuuummmm
lütfen beni bekleyin
sayfalar hızla ilerliyor ve ben takip edemiyorum. kısaca gördüklerime bari değineyim:
-- meleğim hanım, Mahir annesinin omuzlarında yükseliyormuş. o annenin omuzlarında nice yerlere yükselsin inşallah
-- Babyceren hanım, elbise alıyormuşsunuz. daha telefonun taksitleri bitmedi kieşinize de yazık
-- Ceren'i "köle Isaura" yapmışsınız. hiii, derhal sosyal hizmetler el koysun Ceren'e
-- başka başka.... şimdilik aklıma gelenler bunlar. deneyim yeni bitti. pazara gitmem lazım, evde yemek az, yemek yapmam lazım. öğle yemeği yemedim, midem kazınıyor. biraz birşeyler yemem lazım. koluma saat alamadım vakitsizlikten. saat almam lazım falan filan...
öpüyorum vesselam
eyvak yakalandımyakaladım cocuk işçi çalıştırıyor babyceren
bu bir suçtur cezan ise hepimize künefe yapmak puahahaha
meleğim sen gidincede yemekleri sen yapacaksın babyceren yemek yapmayı sevmiyoo
maya takviminde kıyamet kopmadığı ve yemek yapmak zorunda kalacağı için üzülmüştü kendisiokadar yani
canım geçmişler olsun lütfen uzun kal istanbulda izmir dönüşü göreyim bari seni
şişştt sessiz ol:)yerin kulagı var:18:ne kadar istiyosun söyleçocuk işçi çalıştırıyo hemen çalışma bakanlığına ispiyonlayacağım seni:)
kolay gelsin cicim..planner şuan saguk sularda serinlerken sende onun işlerinin altında terliyosun dimi:))merhaba arkadaşlar... öyle yoğunum ki; planner da işleri bana bırakıp gitti... kafam kalkmıyor pc den vs... ara ara okuyorum fırsat bulursam. öpüldünüz.
düzgün okusaydın elbiseyi almadıgımı görürdüngeçmişi okuyamıyoruuuuummmm
lütfen beni bekleyin
sayfalar hızla ilerliyor ve ben takip edemiyorum. kısaca gördüklerime bari değineyim:
-- meleğim hanım, Mahir annesinin omuzlarında yükseliyormuş. o annenin omuzlarında nice yerlere yükselsin inşallah
-- Babyceren hanım, elbise alıyormuşsunuz. daha telefonun taksitleri bitmedi kieşinize de yazık
-- Ceren'i "köle Isaura" yapmışsınız. hiii, derhal sosyal hizmetler el koysun Ceren'e
-- başka başka.... şimdilik aklıma gelenler bunlar. deneyim yeni bitti. pazara gitmem lazım, evde yemek az, yemek yapmam lazım. öğle yemeği yemedim, midem kazınıyor. biraz birşeyler yemem lazım. koluma saat alamadım vakitsizlikten. saat almam lazım falan filan...
öpüyorum vesselam
kızlar çoook yorgunumm
ekip liderliğim sonunda açıklandı ama resmi olarak austosta duyurulacak tabi fazla mesai yapmadan ekip lideri olabilmek için hiç mola vermeden çalışıyorum wcye bile çıkamıyorum afedersiniz
yarın bi diyetisyenle görüşmeye gideceğim
hem emziren anne hem de bebek beslenmesiyle ilgili sorular soracağım
aklınıza gelen birşeyler olursa yazın bana bacılar
ilk aklıma gelen demir eksikliği ve tedavisi oldu sonra da tambuğday beyaz ekmek vs vs bir sürü şey uçuşuyor kafamda beynimden duman çıkacak yakında
1 üye 0 ziyaretçi:18:çok korkuyorum:18:
bu yoklukta cikirokko bile olsa kabul ederdim ya:18:
Allah kimseyi yalnız bırakmasın dinimiz amin..
bende gidip yatıyım bari
topikten çıkarken kapıyı kilitleyimde kimse geçmesin,hatta sabah gelenler bile açamasın:)
beni bekleyin saat 2 ye kadarancak o zaman gelirim
kapının önünde tabure var,oturun ordasesiniz çıkmasın:))
eyvak yakalandımaramızda halletsek olurmu:)
sana künefe yaparım digerlerini karıştırma
evet canım yemek yapmayı hiç sevmiyorumama yemeyi çok seviyorum
o gün kıyamet kopaydı 6 aydır yemek yapmak zorunda kalmayacaktım:))bi daha ki 21 aralıgı bekliyorum
şişştt sessiz ol:)yerin kulagı var:18:ne kadar istiyosun söylerüşvet verecem sana:)
çekül belgenizde hayırlı olsun canım..bende yapacam nasıl oluyobilgi verirmisin
kolay gelsin cicim..planner şuan saguk sularda serinlerken sende onun işlerinin altında terliyosun dimi:))
öpüldün şekerim
düzgün okusaydın elbiseyi almadıgımı görürdünallasen git bi deney falan yap sen
pazara gitmişken banada kiraz al gelbirazda çikita muz:))
parasını vermem ona göre
kujum senin mesajın uzunlugu çok fazla alıntı yapamıyorum:)fasulye ayşe kadın bacım:))
fasulyeninde ayşesi güzel olur canım
1 üye 0 ziyaretçi:18:çok korkuyorum:18:
bu yoklukta cikirokko bile olsa kabul ederdim ya:18:
Allah kimseyi yalnız bırakmasın dinimiz amin..
bende gidip yatıyım bari
topikten çıkarken kapıyı kilitleyimde kimse geçmesin,hatta sabah gelenler bile açamasın:)
beni bekleyin saat 2 ye kadarancak o zaman gelirim
kapının önünde tabure var,oturun ordasesiniz çıkmasın:))
korma canım ben geldim sakın kapıyı kitleyip beni içerde bırakma:18::18:
selam mayıs anneleri;
ben aranıza yeni katıldım...
7+1 haftalık hamileyim..
sizin mesajlarınızın altında yer alan ve bebişlerinizin kaç haftalık göründüğünü gösteren
güzel şemayı ben nasıl yapabilirim ?
Hepinizin bayramı kutlu olsun.Ben de aranıza yeni katıldım. 10+5 haftalık hamileyim ve bebeğim inşallah mayısta doğacak. Allah'ım hepimize yardımcı olsun. İnşallah bebişlerimizi sağ salim ayıpsız özürsüz bir şekilde kucaklarımıza alırız.
arkadaslar güzel bebek esyaları kıyafet beşik araba vs seyler var uygun google civil yazın çıkar akrabam herseyini ordan aldı bilginiz olsun zıbınlar var 2,5tl sitede cogu sey yok yerinde gidip bakıp alın
Neden olmasınn
Bende tek başına Kayra ismini istiyorum ama eşime söz geçiremiyorum.Tutturdu kayrayı sen seçtin ikinci isimide ben seçeceğim diye.
Bulduğu isimlerde hiç Kayranın yanına yakışmıyor.Deli ediyor beni bu aralar.
Bakalım bu savaşı kim kazanacak
Benimde bugün akşam 17:00 de kontrolüm :)) En son gittiğimizde %55 Erkek demişti dr umuz.. bakalım bugün daha net görürüz inşallah :)
kızlar çok önemli bir konu açıyorum şimdi sizlere
farkındaysanız yılbaşına 10 gün kaldı.. bnm gibi yılbaşını evinde geçirip eşine bir süpriz hazırlamayı düşünenler..
iç çamaşırlarına bakıyorum.. şöyle güzel seksi alımlı bulmak zor. hamile olunca insan herşeyi giyemio tabi
nerelerde neler var araştırıyomusunuz hadi söyleyinbakalım
bende yaptırmak istemiyom korkuyorum
ayın 6 doktora gitcem sorcam bakalım yaptır derse yaptırırıım heralde
kıslar şeker yüklemesi kaçıncı ayda yapılıo bilen varmı ?
saol canım :)
senın bebişinin cinsiyeti bellimibenimki daha belli değil göstermedi bana:)
not:gördüm oğluşun oolcak:):)
oy oy yesin onu teyzesi MUckkk
işlaaaaaaaaaaa bende öğrenirim ayın 6 sinda gitcem sabırsızla bekliyorum :)
sağlıklı olsunda varsın tavşanım bu ayda göstermesin :))))))))))
Kizlar gecen gün daha önce dogum yapanlarin dogum hikayelerini okudum cok duygulandim 9 aylik bekleyisin ardindan sag salim kavusmuslar yavrularina.rabbim bizlerede nasip etsin biz de o günlere gelnce dogum hikayelerimizi paylasiriz birbirimizle insallah
yav ben hediyesinde ya da karında değilim... yeter ki birileri benim ve bebeğim için önceden bi parti yapsın, gülelim eğlenelim... çok şey mi istiyorum[/FONT]
Kızlar benim göbeğim bu aralar atak yaptı yine.Aynaya bakıp bakıp seviyorum
Ben 2-3 ay öncesinde yüksek belli hamile külotlarından almıştım.Şuan bu göbekle o çamaşırlar inanılmazzz rahat.
Zaten doğumdan sonrada yüksek belli çamaşırlar çok kullanışlı oluyormuş lohusa olduğumuz için.Alacaklar varsa şimdiden alsın,hem şimdi rahat eder hem lohusalıkta
iyi akşamlar mayıs anneleri ve datlu bebişleri
kıslar yaa bi problemim var daha doğrusu sorum var sol göğsümden damla damla su gelio ıslanıo yanı doktora kontrole gitmeme 1 hafta var daha başına böle bişe gelen varmı
ahh canım senin gelinin bir doğsun poposuna ilk şaplak benden gelicek anamı ağlatıyorrr haberin olsun sana da cadılık yapar bu kızzz
ayy benim velette oyle ilerde futbolcu olursa sasirmam malum babasi gencliginde oynamis epeyceker ona kesin bende dogunca kollari bacaklari ile alakadar olcak isircam onlari gorsun gununu ne demek annenin karninda dirsek atmak, tekmelemek ne guzel duygular bunlar ya halan inanamiyorum bizim evlatlarimiz olcak( ins saglicakla )yaw anne olcaz super birsey bu
gelinimin adi cok guzelmis cok begendim bizim oglanin adida mahir olcak agir adam olur herhalde isminin anlamida agir biraz hem benim kiz cadi olur diyorsun ya valla yerim ben onun cadiligini oyy oyy
yarın 41. haftama giricemacaba doğuramayanlar grubumu açsam:)
Günaydın arkadaslar, su anda hastanedeyim ve suyum geldi 1 cm açıklığım var. Doktor yatış verdi. Bugün aksama kadar dogum gerçekleşecekmiş. Korku yok ama tuhaf bir his var icimde. Hiç sancim yok. Öyle bekliyorum. Gelişmelerden sizi haberdar ederim.
hoşgeldinyakında öğrenirsin yapmayı
işlaaa bacım
olur bacım bakaruz
oldu oldu
2 isim olcak kesin bacım
kesin erkek sen güven bana
o tombik halinle düşündüğün şeye bak kırmızı olsun
korkak yakında öğrencen merak etme
ay buna çok gülcemrüyalar tersine çıkar gı bilmiyonmu
yerim o tavşanu
kesin paylaşırız
yok bacım
ah ah düşünceli bacım kesin alcaz
süttür o süt
saçlarını bilem yolcak sen dur
aç aç bi doğuramadın gitti
et et beklioz
şöle bir geçmişe gittim geldim hey gidi günler heyyyyyyyy
ben datar pişti oyna oyna gözlerim ağrıdı X tavşanu uyuttu ben kaldım böle gidem zıbaram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?