2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bıyolog var burdan ılk goren ve amerıka topıgındende bır arkadas var ..gecen sene tanıstık bu sene yenı tanıslara acıgız ama bu cocukla nasıl yapacam bılemıyorum benım daha yavrukedı, lılac, Nagıhan, beykoz , zeynepanne, planner,zada,mutlu anne ve daha nıce mayıs annelerı ıle tanıs olmam lazım ...ıns kısmet olur gorurum her bırınızı ve mınnosları

Talay cnm benım az evvel okudum oglusunun basına gelen kazayı..cok gecmıs olsun nasıl oldu kaza soylememıssın ama allah beterlerınden saklasın bırde ecza dolabı fıkrı benımde gundemınde hatta Eşimın ıs yerınden bır arkadas senın oglan buyuyor ve buyudukce dusup yaralancak dıye sargı bezı ve degısık buyukluklerde yara bantları vermıstı yanı bu kacınılmaz durumları ıns az zararlarla atlatırız..

Ilahı yavrupisi guldurdun benı yaw rabbımde senı guldursun..babyCeren evt Mahıre baksında ben yaparım yemeklerı..ee antepten ayagımı sure sure gıderız gotururum bır cok malzemede yaparız onlar artık :))

Evt ben aslında gecen cumrt veya pazar senı arıyacaktım gel gıtmeden goreyım dıye ama olmadı ıns sen dondukten sonra olur ne zaman donuuyon ıkı hafta demıstın ben ramazan baslamadan gıderız herhalde ..valla goresemeksek ıcımde ukte kalır (

Rabbım dahada ıyı etsın ıns cnm cok sevımdım duzelmene mevlam Şimalimin yuzu suyu hurmetıne tez ıyılestırsın oncelıkle..cok opuyorum sarı sekerımı..teyzesı ona hasta annesı bılesın

alamıyom dileydileydileyyyyyalamıyommm
eşim hayır dediaslında bende çok kararsızım tam emin olsaydım onu hayırı beni baglamazdı
sende iyiymişsin canım çok sevindim..Allah saglık versin canım benim

kıyamam ağlama ben alayım göndereyim
hem kargo bedava dermişim
eminim daha güzel elbiseler bulursun

Rabbım dahada ıyı etsın ıns cnm cok sevımdım duzelmene mevlam Şimalimin yuzu suyu hurmetıne tez ıyılestırsın oncelıkle..cok opuyorum sarı sekerımı teyzesı ona hasta annesı bılesın
amin canım
çok teşekkürler biz de seni çok öpüyoruz
teyzesi ankarayada yolun düşer mi acep şöyle iki lafın belini kırsak kahve içsek
hem mahirin şimalin saçını çekmesine izin bile verirdim

merhaba arkadaşlar... öyle yoğunum ki; planner da işleri bana bırakıp gitti... kafam kalkmıyor pc den vs... ara ara okuyorum fırsat bulursam. öpüldünüz.

Kıyamam ben sarı sekerıme hıc ızın verırmıyım sacını cekmesıne gızz olur mu oyle sey :)) kaplan gıbı kaparım oglumu zaten sıpa cok haylaz ıyı olur ellerını kemırırım azcuk:))
Cnm ben Ankarada okudum ve orda tanıdıgım cok ınsan vardı bır zamanlar ama cok oldu mezun olalı malum yaslandık ve herkes evlendı barklandı derken unutuldu gıdıldı..yanı yolum dusermı bılmem ama eger olurda duserse zaten bılkı sızınleyımdır

geçmişi okuyamıyoruuuuummmm

lütfen beni bekleyin
sayfalar hızla ilerliyor ve ben takip edemiyorum. kısaca gördüklerime bari değineyim:

-- meleğim hanım, Mahir annesinin omuzlarında yükseliyormuş. o annenin omuzlarında nice yerlere yükselsin inşallah
-- Babyceren hanım, elbise alıyormuşsunuz. daha telefonun taksitleri bitmedi ki eşinize de yazık
-- Ceren'i "köle Isaura" yapmışsınız. hiii, derhal sosyal hizmetler el koysun Ceren'e
-- başka başka.... şimdilik aklıma gelenler bunlar. deneyim yeni bitti. pazara gitmem lazım, evde yemek az, yemek yapmam lazım. öğle yemeği yemedim, midem kazınıyor. biraz birşeyler yemem lazım. koluma saat alamadım vakitsizlikten. saat almam lazım falan filan...

öpüyorum vesselam

misaifrleri çağırmana ne gerek var bacım yaw bne yeterim sana

laboratuvara filan girmeye gerek yok efenim... geliniz ofisimdeki beyaz tahtada olayı açıklayayım. kilo alma ve verme olayı matematikseldir. bakınız şöyle:

bu istatisliklere göre '' tombiş '' olyom ben

ne yapak bacım can boğazdangelir ama ordanda gider

helal sana nasılda yedirmişsin enişteye kısırı

en basit şey kısır yaw evde bişe yoktu hemen yaptım x tavşanı tutana kadar misafirlere istenirse tarif verebilirim tutmama imkanı yok yani

geçmiş olsu bacım efet bu havalardan hasta oluyolar datlularımız bi sıcak bi yağmurlu

açık göz senı çağlayıda 2 dk dr göstermişsin bayılıom bu atıklığıne senın

saol bacımkeşke beraber olsaydı ne yapım sabahın o köründe elimin antında kısır vardı bende götürdüm

an itibariyle ceren
ben pc de sörf yapıyorum:)kızım fasulye ayıklıyo
Eki Görüntüle 739782

aney keyif yapıy ceren fasulye ayıklıo maşallah elinede yakışıo kız ayşe kadın fasulyemı yoksam o

geçmiş olsun meleğim çoçuk olunca hastalık bile çekilmiyo allah şifa versin

hepimizi ancak bir piknik yeri paklar salçaz baluşları oh süper olurdu

daha çok çalışman lazım çok okadar iş nasıl bitcek MONŞER

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin işlaaaaa

X evde pc bırakmıo bana uyus hava çok sıcak canım tatil çekiyo eski mayolarım artık bana olmuyo
dün alışverişe gittik X tavşana bana bişiler aldım kuru siyah kan yapan üzümde aldım bunu nasıl yapcam ben şimdi :26:

Son düzenleme:
kızlar çoook yorgunumm
ekip liderliğim sonunda açıklandı ama resmi olarak austosta duyurulacak tabi fazla mesai yapmadan ekip lideri olabilmek için hiç mola vermeden çalışıyorum wcye bile çıkamıyorum afedersiniz

yarın bi diyetisyenle görüşmeye gideceğim
hem emziren anne hem de bebek beslenmesiyle ilgili sorular soracağım
aklınıza gelen birşeyler olursa yazın bana bacılar

ilk aklıma gelen demir eksikliği ve tedavisi oldu sonra da tambuğday beyaz ekmek vs vs bir sürü şey uçuşuyor kafamda beynimden duman çıkacak yakında

eyvak yakalandımaramızda halletsek olurmu:)
sana künefe yaparım digerlerini karıştırma
evet canım yemek yapmayı hiç sevmiyorumama yemeyi çok seviyorum
o gün kıyamet kopaydı 6 aydır yemek yapmak zorunda kalmayacaktım:))bi daha ki 21 aralıgı bekliyorum
şişştt sessiz ol:)yerin kulagı var:18:ne kadar istiyosun söylerüşvet verecem sana:)
çekül belgenizde hayırlı olsun canım..bende yapacam nasıl oluyobilgi verirmisin
merhaba arkadaşlar... öyle yoğunum ki; planner da işleri bana bırakıp gitti... kafam kalkmıyor pc den vs... ara ara okuyorum fırsat bulursam. öpüldünüz.
kolay gelsin cicim..planner şuan saguk sularda serinlerken sende onun işlerinin altında terliyosun dimi:))
öpüldün şekerim
düzgün okusaydın elbiseyi almadıgımı görürdünallasen git bi deney falan yap sen
pazara gitmişken banada kiraz al gelbirazda çikita muz:))
parasını vermem ona göre

kujum senin mesajın uzunlugu çok fazla alıntı yapamıyorum:)fasulye ayşe kadın bacım:))
fasulyeninde ayşesi güzel olur canım

tatlımızı isterizhayırlı olsun liderim:=)
kaç kişinin lideri oldun işlaa içlerinde bizlerde yokuz
diyetisyene sorduracak bir soru aklıma gelmedi:26:
şuan çok açım yemek yiyim aklım başıma gelir belki bir soru sorarım..

1 üye 0 ziyaretçi:18:çok korkuyorum:18:
bu yoklukta cikirokko bile olsa kabul ederdim ya:18:
Allah kimseyi yalnız bırakmasın dinimiz amin..
bende gidip yatıyım bari
topikten çıkarken kapıyı kilitleyimde kimse geçmesin,hatta sabah gelenler bile açamasın:)
beni bekleyin saat 2 ye kadarancak o zaman gelirim
kapının önünde tabure var,oturun ordasesiniz çıkmasın:))

Son düzenleme:

korma canım ben geldim sakın kapıyı kitleyip beni içerde bırakma:18::18:

anladım bacım tembel senı afiyet şeker olsun yerken tavşanımı hatırla emi

Eki Görüntüle 740148

kızlar nerdesiniz hepiniz duran kadınmı oldunuz:))
kıpırdayın biraz

yok bacım aksine 1 sn duramayan kadınım kendi adıma bu tavşan bi yürüse anamı beller kesin

anladım çok korkuon cihhiroya bile razı olduna göre

ötmenim çişimiz gelirse ne yapcaz barı bi kova da bırakaydın kapının önüne

sebebini yisinler

korma canım ben geldim sakın kapıyı kitleyip beni içerde bırakma:18::18:

kaç bacım kaç kendini kurtar

bende 2 lafın belini kırak diye geldim kimse yok gidem X uyus edem yoktan yere kavga çıkaram aksiyon olsun bari

muckkk datlu rüyalar bol sohbetle gece kşları kulaklarımı çınlatın belkim gelirim

Konu Bilgileri

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

biangel_kujum

kimsiniz gı ne bakıonuz kesin babyceren ve cihihirodur

Son düzenleme:

hoşgeldin yakında öğrenirsin yapmayı

işlaaa bacım

arkadaslar güzel bebek esyaları kıyafet beşik araba vs seyler var uygun google civil yazın çıkar akrabam herseyini ordan aldı bilginiz olsun zıbınlar var 2,5tl sitede cogu sey yok yerinde gidip bakıp alın

olur bacım bakaruz

oldu oldu

2 isim olcak kesin bacım

Benimde bugün akşam 17:00 de kontrolüm :)) En son gittiğimizde %55 Erkek demişti dr umuz.. bakalım bugün daha net görürüz inşallah :)

kesin erkek sen güven bana

o tombik halinle düşündüğün şeye bak kırmızı olsun

bende yaptırmak istemiyom korkuyorum

ayın 6 doktora gitcem sorcam bakalım yaptır derse yaptırırıım heralde

kıslar şeker yüklemesi kaçıncı ayda yapılıo bilen varmı ?

korkak yakında öğrencen merak etme

saol canım :)

senın bebişinin cinsiyeti bellimi benimki daha belli değil göstermedi bana:)
not:gördüm oğluşun oolcak:):)

ay buna çok gülcem rüyalar tersine çıkar gı bilmiyonmu

oy oy yesin onu teyzesi MUckkk

işlaaaaaaaaaaa bende öğrenirim ayın 6 sinda gitcem sabırsızla bekliyorum :)

sağlıklı olsunda varsın tavşanım bu ayda göstermesin :))))))))))

yerim o tavşanu

kesin paylaşırız

yav ben hediyesinde ya da karında değilim... yeter ki birileri benim ve bebeğim için önceden bi parti yapsın, gülelim eğlenelim... çok şey mi istiyorum [/FONT]

yok bacım

ah ah düşünceli bacım kesin alcaz

süttür o süt

saçlarını bilem yolcak sen dur

yarın 41. haftama giricem acaba doğuramayanlar grubumu açsam:)

aç aç bi doğuramadın gitti

et et beklioz

şöle bir geçmişe gittim geldim hey gidi günler heyyyyyyyy

ben datar pişti oyna oyna gözlerim ağrıdı X tavşanu uyuttu ben kaldım böle gidem zıbaram

Son düzenleme:

eskilere götürdün kız.. ne güzel oldu valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…