2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

laborant değilim

fizikçiyim, üstüne master yaptım. daha da yetmedi doktora yapıyorum bu arada annelik ünvanım da var

kimseler yoknerdesiniz?
yoksa buraya biber gazımı attılar
ondanmı kaçtınız:)
topigi havalandırın biraz çok kötü kokuyo

havada çok sıcakdişarı bile çıkamıyozeve hapis kaldık
gerçi 2 çocukla kim beni kabul eder bilemiyorum:))

aşkolsun kız ben burdayım meleğim burada
yetmez mi
topik missss missss kokuyo

an itibariyle ceren
ben pc de sörf yapıyorum:)kızım fasulye ayıklıyo
Eki Görüntüle 739782

Masallah Cerenime banada lazım hamarat elınden ıs gelır hanım bır kızce ama nafıle ancak elımde kotaman bır canavar var fasulyelerı elıne versem emınımkı hepsını haşat eder :)) neyse anladık akasama taze fasulye var ohh yanınada pılav yemede yanında yat tatlı olarakta Cagla yeterde artarda herkes bır buse kondursa hımmm yummy olur:))

Kızlar bazen varya acaıp herseyden sıkayet eder oluyorum ama su son ıkı gun uykusuz gecen geceden sonra kendı kendıme dıdım kı kızım otur oturdugun yerde cunku saglık en onemlısı...
Ikı gundur sag kulak enfeksıyonundan ne dogru duzgun konusabılıyorum neden yemek yıyebılıyorum..ıkı farklı doktora gıttım yapacakları tek sey antıbıotılk damla vermek oldu oda bıraz zaman aldı ıyılestırme konusunda...ıyılesemedım hala ama agrım oncekıne gore azalmaya basladı..malum yuzumun yarısını felclı gıbı hıssetmıyordum sımdı artık Mahıre az da olsa oglum yapma dıyebılıyorum cok sukur :))

Meleğim geçmiş olsun canımHerşeyin başı sağlık tabineyseki iyileşmeye başlamışsın,,
Mahir paşamız çok mu yaramaz annesisıkılmıştır o,,al oğluşunu bize gelin ben bakarım ona,sen yatarsın cicim

aşkolsun kız ben burdayım meleğim burada
yetmez mi
topik missss missss kokuyo
yeterde artar bile şekerim
inşallah hamarat bir kızcen olur melegim:)
sana sarmalar sarar,dolmalar yapar:))
:)) Bızı sevmıyonmusun Baby
kız o ne biçim laf öyle
ben sizi sevmeyecemde kimi sevecem
gidip kocamımı sevecemyoksa cikirokkoyumu sevecem
sanırım sevmiyor
biz gelince kaçtı
ama ben seni seviyorum melek arkadaşım
kaçmadım şekerim burdayım
trendyola dalmışım elbiselere bakıyodumiçim gitti ya
alamıyom param yok

ya canım bizde diyoruz melegim nerde
çok geçmiş olsun..
tabi saglık gibisi yok canım..insan hastalanınca daha iyi anlıyo dimi..
dikkat et kendine melegim..mahirimide kocman öptüm

Gelırız bak haa..canım evt cok yaramaz kapıları hızlı bır sekılde carpması ve cam kırma ıstegı bunlardan bırı sadece..
Benım bu kulaga ragmen dun yatılı mısafır agırladım hemde bır anne ve ıkı cocuk allahtan oglumla az ılgılendılerde bıraz nefes aldım o sırada doktora gıdıp ılac alabıldım yoksa nıce ıdı halım..
Gecmıs olsun dıleklerın ıcınde sagol cnm..rabbım kımseye vermesın cok fena yaa agrısı..

Sana bırsey dıyım oncelıkle Bız Hatayada gelebılcez galıba ne guzel senı ılk goren bırı olucaz ve tabıkı kızları ılk seven olarak harıka olurdu ...
Sagol cnm dogru dıyon saglık cok degerlı olmuyunca ınsan alt ust oluyor hele bırde mınnak bır yavru varsa herseyı ıle sana bakan ıste o zaaman ıkı kat daha zor oluyor..
Bızde senı cok sevıyoz...

yeterde artar bile şekerim
kaçmadım şekerim burdayım
trendyola dalmışım elbiselere bakıyodumiçim gitti ya
alamıyom param yok

elbise mi alıyorsun vayyyy
sakın transparan olmasın

çok geçmiş olsun canım, sağlık gerçekten en önemlisi dikkat et şekerim
bende iyiyim canım sağlığıma kavuştum sayılır ağrılarım tam geçmedi ama önemli değil
tekrar geçmişler olsun

Kızlar oglumu aldım omuzlarıma gezınıyoruz cok mutlu bır gorsenız ...saclarımı yoluyor ama olsun

ne güzel bir haber bu böyle
gelin valla çok sevinirim:119::119:
mahiri mıncıklarım seni gidiklarım
yemege gideriz,sonra künefe yeriz,sonra bizdede yemek yeriz,sonra tatlı yeriz,sonra çerez sonra balkona çıkarız
yoppi yuppi yuppiiii
beni ilk sen görecen ne mutlu sanaseni daha önce gören olmuşmuydu

alamıyom dileydileydileyyyyyalamıyommm
eşim hayır dediaslında bende çok kararsızım tam emin olsaydım onu hayırı beni baglamazdı
sende iyiymişsin canım çok sevindim..Allah saglık versin canım benim

an itibariyle ceren
Eki Görüntüle 739782

yakaladım cocuk işçi çalıştırıyor babyceren
bu bir suçtur cezan ise hepimize künefe yapmak puahahaha
meleğim sen gidincede yemekleri sen yapacaksın babyceren yemek yapmayı sevmiyoo
maya takviminde kıyamet kopmadığı ve yemek yapmak zorunda kalacağı için üzülmüştü kendisi okadar yani

canım geçmişler olsun lütfen uzun kal istanbulda izmir dönüşü göreyim bari seni

an itibariyle ceren
Eki Görüntüle 739782

çocuk işçi çalıştırıyo hemen çalışma bakanlığına ispiyonlayacağım seni:)
meleğim geçmiş olsun.forumdn arkadaşlar birer birer eksiliyormu ne: beykoz,azrace,annezeynep
kızlar çekül belgemiz paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…