günaydın hem anne hemdee ayakkabı bağlayıcısı,öğretmen,grafiker,mimar ,ev hanımı, laborant (cihihiro sana ithaf ettim ama yanlış değildir umarım),şehir plancısı ,mühendis, bankacı, daha sayamadığım bilmediğim meslekteki çalışan çalışmayan emekçi arkadaşlarım günaydın
bugün boyle selamlamak istedim sizi
aşkolsun kız ben burdayım meleğim buradakimseler yoknerdesiniz?
yoksa buraya biber gazımı attılar
ondanmı kaçtınız:)
topigi havalandırın biraz çok kötü kokuyo
havada çok sıcakdişarı bile çıkamıyoz eve hapis kaldık
gerçi 2 çocukla kim beni kabul eder bilemiyorum:))
aşkolsun kız ben burdayım meleğim burada
yetmez mi
topik missss missss kokuyo
:)) Bızı sevmıyonmusun Baby
kimseler yoknerdesiniz?
yoksa buraya biber gazımı attılar
ondanmı kaçtınız:)
topigi havalandırın biraz çok kötü kokuyo
havada çok sıcakdişarı bile çıkamıyoz eve hapis kaldık
gerçi 2 çocukla kim beni kabul eder bilemiyorum:))
sanırım sevmiyor
biz gelince kaçtı
ama ben seni seviyorum melek arkadaşım
Kızlar bazen varya acaıp herseyden sıkayet eder oluyorum ama su son ıkı gun uykusuz gecen geceden sonra kendı kendıme dıdım kı kızım otur oturdugun yerde cunku saglık en onemlısı...
Ikı gundur sag kulak enfeksıyonundan ne dogru duzgun konusabılıyorum neden yemek yıyebılıyorum..ıkı farklı doktora gıttım yapacakları tek sey antıbıotılk damla vermek oldu oda bıraz zaman aldı ıyılestırme konusunda...ıyılesemedım hala ama agrım oncekıne gore azalmaya basladı..malum yuzumun yarısını felclı gıbı hıssetmıyordum sımdı artık Mahıre az da olsa oglum yapma dıyebılıyorum cok sukur :))
yeterde artar bile şekerimaşkolsun kız ben burdayım meleğim burada
yetmez mi
topik missss missss kokuyo
inşallah hamarat bir kızcen olur melegim:)Masallah Cerenime banada lazım hamarat elınden ıs gelır hanım bır kızce ama nafıle ancak elımde kotaman bır canavar var fasulyelerı elıne versem emınımkı hepsını haşat eder :)) neyse anladık akasama taze fasulye var ohh yanınada pılav yemede yanında yat tatlı olarakta Cagla yeterde artarda herkes bır buse kondursa hımmm yummy olur:))
kız o ne biçim laf öyle:)) Bızı sevmıyonmusun Baby
kaçmadım şekerim burdayımsanırım sevmiyor
biz gelince kaçtı
ama ben seni seviyorum melek arkadaşım
ya canım bizde diyoruz melegim nerdeKızlar bazen varya acaıp herseyden sıkayet eder oluyorum ama su son ıkı gun uykusuz gecen geceden sonra kendı kendıme dıdım kı kızım otur oturdugun yerde cunku saglık en onemlısı...
Ikı gundur sag kulak enfeksıyonundan ne dogru duzgun konusabılıyorum neden yemek yıyebılıyorum..ıkı farklı doktora gıttım yapacakları tek sey antıbıotılk damla vermek oldu oda bıraz zaman aldı ıyılestırme konusunda...ıyılesemedım hala ama agrım oncekıne gore azalmaya basladı..malum yuzumun yarısını felclı gıbı hıssetmıyordum sımdı artık Mahıre az da olsa oglum yapma dıyebılıyorum cok sukur :))
Meleğim geçmiş olsun canımHerşeyin başı sağlık tabi neyseki iyileşmeye başlamışsın,,
Mahir paşamız çok mu yaramaz annesisıkılmıştır o,,al oğluşunu bize gelin ben bakarım ona,sen yatarsın cicim
yeterde artar bile şekerim
inşallah hamarat bir kızcen olur melegim:)
sana sarmalar sarar,dolmalar yapar:))
kız o ne biçim laf öyle
ben sizi sevmeyecemde kimi sevecem
gidip kocamımı sevecemyoksa cikirokkoyumu sevecem
kaçmadım şekerim burdayım
trendyola dalmışım elbiselere bakıyodumiçim gitti ya
alamıyom param yok
ya canım bizde diyoruz melegim nerde
çok geçmiş olsun..
tabi saglık gibisi yok canım..insan hastalanınca daha iyi anlıyo dimi..
dikkat et kendine melegim..mahirimide kocman öptüm
yeterde artar bile şekerim
kaçmadım şekerim burdayım
trendyola dalmışım elbiselere bakıyodumiçim gitti ya
alamıyom param yok
çok geçmiş olsun canım, sağlık gerçekten en önemlisi dikkat et şekerimKızlar bazen varya acaıp herseyden sıkayet eder oluyorum ama su son ıkı gun uykusuz gecen geceden sonra kendı kendıme dıdım kı kızım otur oturdugun yerde cunku saglık en onemlısı...
Sana bırsey dıyım oncelıkle Bız Hatayada gelebılcez galıba ne guzel senı ılk goren bırı olucaz ve tabıkı kızları ılk seven olarak harıka olurdu ...
Sagol cnm dogru dıyon saglık cok degerlı olmuyunca ınsan alt ust oluyor hele bırde mınnak bır yavru varsa herseyı ıle sana bakan ıste o zaaman ıkı kat daha zor oluyor..
Bızde senı cok sevıyoz...
elbise mi alıyorsun vayyyy
sakın transparan olmasın
çok geçmiş olsun canım, sağlık gerçekten en önemlisi dikkat et şekerim
bende iyiyim canım sağlığıma kavuştum sayılır ağrılarım tam geçmedi ama önemli değil
tekrar geçmişler olsun
Kızlar bazen varya acaıp herseyden sıkayet eder oluyorum ama su son ıkı gun uykusuz gecen geceden sonra kendı kendıme dıdım kı kızım otur oturdugun yerde cunku saglık en onemlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?