2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Naaptın sen biangel yahuCevap veriyorum: kısııırrrrBiangel, dön gel, hep gelll,,tövbeleri bozup gel
sAkın su böreğini de koymao misafirlerini bize de çağırsam getirirler dimi bacım

Allah ailenize her daim sağlık sıhhat versin datlumx men eniştemin de dahilinde

Selam kız lar bikacgundur giremiyorum ablam tasiniyor ve ben yardim etmek için sabah akşam yanında yim. Ablam 5 aylik hamile birde.
Turuncu ve alyel cok geçmiş olsun
Telden yaziyorum ve cok zor.
Hafta sonu şuan yazamayacagim kötü bir bela anlattık kabus gibiydi.
Allah kimseyi evladi ve kocasiyla sinamasin kimsenin huzur u bozulmasın

Canım Allah yardımcınız olsun sen bebekli ablan hamile,,güle güle otursun yeni evinde
Huzurunuz daim olsun canım,inşallah kötü bir durum yoktur,geçmiş gitmiş çok şükür...

senı cihiro bacıma havale edeli labratuarda bi baksın

laboratuvara filan girmeye gerek yok efenim... geliniz ofisimdeki beyaz tahtada olayı açıklayayım. kilo alma ve verme olayı matematikseldir. bakınız şöyle:

Eklentiler

• $IMG0024.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG0024 - Copy.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar kahvaltı önerileriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Maaşallah sizin yavruların kahvaltılarına bayıldım.
Kayra bizimle sofraya oturduğunda ekmek,salatalık veya peynir tarzı şeyleri kemirmeyi seviyor.Ekmeği menemene batırıp yedirdiğimde geri tükürüyor domates sevmediği için.Kıymalı yumurtalı kahvaltıları ise tembelliğinden yemiyor.Çiğneme özürlü oluyoruz biz sabahları :))
Bir gün fena acıktırıp ekmeği menemene batırıp yedirebilirim belki :)))
Birde bizim günlük süt alımı çok fazla değil.500-600 cc olmasına gayret ediyoruz.(sütlü gıdaların toplamı)Bu yüzden kahvaltıda mutlaka 1 bardak süt içiriyorum.Dr kadir tuğcu çocukların süt ile büyüdüklerini söylüyor.Günlük min 600 cc süt (süt ürünleri dahil),1 yumurta,2 meyve ve 2 köfte kadar et yerse çok güzel büyür diyor.Bende bunları her gün yedirmeye çalışıyorum mutlaka.

Kimsecikler yok.

kendı kendıme ıçımden konusup sınırımı kusacagıma bârı yazıya dökim
dün acık alan bı mekana gıttık esım cocugum ve annemle akşam.4 erkek cocugu vardı 4-5 yaslarında .bizimki de bunlarla oynamak ıstedı.cocuklar kızımı ıtekledıler falan tabı ben baslarında..."gıtsın o dövcez bız onu atıcaz vırtık zırtık"ben onları kovuyom onlar geliyo ustelık gerızekalı vs dıo bıze...neyse cocukla cocuk olcak değilim de onları kovuyom onlar gelıyo,bızımkını alıom bızım kz gıdıyo sümük gıbı onlara yapışıo.neyse cocuklar ıyıce azınca anneniz nerde dedım gosterdıler gıttım annelerın yanına
3 anne ellerınde aıgara onlerınde bıra seslenıom duymuyolar bıle "çocuklarınızla bıraz ılgılenır mısınız"dedim noldu dedıler "bebeği bile dovcem dıyolar rahatsız edıyolar"dedim
ikisi hemen kalktılar cocuklarını almaya öteki dumanını ufleyerek bızım cocuklarımız oyle yapmaz göster hangısı dedı dıo.sonra o anneler cocuklarına "bebeğin annesı bebekle oynamanızı ıstemıyo"dedı.bende oyle bısey demedım sadece bıraz yapmayın etmeyın dıyın yeter oynasınlar hepbırlıkte dedım ama bana afra tafra yaptılar.
neyse geldım masaya kocamda 5 karıs surat...
annem ıse asıl ona kıl oldum:sende calışsaydın sende onlar gıbı olurdun ohh ne guzel almışlar cocuklarını atlamışlar arabalarına gelmışler kımseyı de umursamıyolar keyıfle ıçıyolar demez mı!calışmıyorum işi bıraktım dıe her fırsatta ezıcek bı laf sokuyo alakalı alakasız hemde

Bence gerçekten çok sinirli davranmışsın,,neticede bunları yapan da çocuk,,ayrıca "kovuyom onlar geliyo" yazmışsın,,"anneleri bebekle oynamanızı istemiyo" denince de ben öyle bişey demedim demişsin ama öyle gibiBadenin küçüklerle oynamak istemesi çok normal,,benim de kızım ufak çocuk görünce bebe diye seviniyo..
Ayrıca ellerinde sigara onlerinde bira olmasında ve koyu muhabbete dalmış olmalarında bence sorun yok,,zaten mühalede etmeye de kalkmışlar...
Annenin sana bu konuda laf söylemesi de yine bence gayet normal,,senin için emek vermiş okutmuş ve seni çok daha iyi yerlerde görmek isteyen her anne gibi..sadece dillendiriş şekli can acıtıcı biraz..
Sende bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirip,,kızının iyi yetişmesi için, içine sinen durumun şimdilik çalışmaman olduğunu söylersenbence sorun çözülür. Annene kızma bence,her anne çocuğu için en iyi olanı ister kendince...

Kızlaaaarraltın kızlarrrr nerdesiniz
gelen giden muhabbet eden yok mu
evi aradım,bugün temizlik vardı gardrop kapağı yerinden çıkmış
kızım bugün ultra yaramazmış,,kadın nefes nefeseydi telefonda
yürüsün istiyoduk,,yürümüyo ki koşa koşa gitmeye çalışıyo dedi

Akşam kociş yok,dolayısıyla yemek derdim de yok eve gidip kızımı alıp havuzlu parka gitmeyi planlıyorum
onu sallarım,,bende kendime çekirdek alıp çocuklu annelerle muhabbet ederim
sonrada kendime dondurma alıp sevinirimKeşke birinizle bari yakın olsak ta buluşsaydık

___yok artıkenişteniz işten aradı şimdi şu saniyeama ben üste mesajımı da yazmıştım kıyamadım da silmeye,,bi insana plan yapmak bu kadar mı yaramaz

mobilyacılar 19-19:30 gibi geleceklermiş,,eşyaları perdele dedi
benim plan uygulayamadan yataran itibariyle uyuz oldum gradrop kapağına

hey bebekler nerelerdesiniz
ben olmadığım zaman sayfalar fazla ilerlemeyince çok mutlu oluyorumilerleyince geçmişi bitirmeden başından kalkamıyorum
çok uzun oluncada tarık buğranın kudurukluğu tutuyo olmuyo..işte bu yüzden mutluyum

sabah kuzum uyandı kahvaltısını yaptırıp öğlen sıcağı bastırmadan parka gittik baktım park gölge üfül üfül tarık buğrayı kumlara bıraktım..yavrum artık çocukalrın yanına oynamaya gidiyo nasıl zevkli oluyo izlemesiçocuğun birinin elinde cips vardı çekti elinden cipsi aldı yedi..çocuk oraya anneanneyle gelmiş teyzede yanımda oturuyor
bana kızım bu çocuğa annesi hiç cips falan vermiyomu baksana nasıl canı çekti nasıl aldı elinden torunun dedi
bende annesi benim teyze hiç cips yemedi şimdiye kadar ilk defa gördü dedim
teyzede bana ben seni bakıcısı zannettim hiç sana benzemiyor oğlun dedi:)arada çocuğa cips falan ver alışsın kzım yesin bak nasıl güzel yiyo dedi..arada teyze hem torununa hem tarık buğraya cips veriyo..3 taneden sonra yeter teyze sağol yemesin çok fazla faydalı bi şey değil dedim
teyze bana bi çıkıştı korktummsen karışma bakim benim işime ben kaç çocuk büyüttüm hepside turpp gibi dedi
korkumdan eminim öyledir teyze diyebildimyemek saati geliyor cips yerse yemeğini yemz dedim
hııı tmm o zaman dedi
sonra eve geldik yemek ve ütü yaptım..sonra tekrar başka parka ablamlarıda aradım aynı mutlu annenin yapmak isteyipte hayal olan planı gibi elimizde çekirdek sohbet ettik
burdaki en sevdiğim şey parkların fazla ve güzel olması..oğluma havuz aldım bu gün tatil dönüşü şişiricez..en büyük boyunu aldım süt oğluşumla ablasıda girsin diye
bi günde böyle geçti işte bu gün çok yoruldu galiba oğlum 3 saattir uyuyokaç gündür doğru düzgün uyumuyodu şoklardayım:)

bizde bu gün bi tehlike atlattık bücürüm tezgahın üzerinmdeki sürahiyi çekti ve düşürdü Allahtan ayağına gelmedi nasıl olduysa çapraz ve uzağa uçmuş sürahi

bi kaç gündürde ocakta yemek olduğu zaman elini tencereye uzatıyor ocağın arka gözlerini kulllanmaya başladım bu gün itibariyle
sizlerde dikkat edin kızlar

kujum biz zayıflamak isterken senin ksırlar su börekleri havada uçuyogeçen mutluda resim koymuştu o günden beri canım nasıl kısır istiyo ama beceremiyorum
en son denememde sulu olmuştu..eşim suyu fazla olmuş galiba dediğinde bu böyle biraz sulu yenen kısırdan demiştim

yaruşkeditatile gidiyomuşsunuz sefanız olsunnşimdiden iyi tatiller canım bol bol eğlenin

dilberegecimboyunu ve kilonu yazmışsın manken gibisin canımsen şikayet ediyosan bu halinden biz ne yapalım

bambucanev toparlıyomuşsunuz canım Allah yardımcınız olsun..demek sizde tatsız bi olay yaşadınız Allah tekrar yaşatmasın

hejar,beykoz,meleğim,siyahlale,çiçek ses verin annişler

BEYKOZ nerelerde ?...
Foruma çok sık giremediğim için bir şeyler mi kaçırdım acaba ?
Tatile mi çıktı yoksa..?

selamnasılsınız..ben bugün giremedim ama aklım burdaydı:))
dün gece cerenin ateşi çıktı,sabah calpol verdim ama 2 saat sonra tekrar ateşlendi hemde 38.7:18:
ögleden sonra doktora gittik..bademcikleri kızarmış
şey dondurma yemiştisanırım ondanbide dün lunaparkta çok rüzgar vardı
olan oldu işteneyseki şuan çok iyiateş yok keyfide yerinde
gündüz 3 defa uyudugu için şuan hala uyumadı
4 yaşında bile olsa yinede ateşlendiginde çok korktum:18:sesi çıkmıyodu dudakları kıpkırmızıydı..
neyse inşallah bi daha ateşi çıkmaz..
doktora para vermişken çağlayıda araya sıkıştırdım:))dedim şu kızada bakarmısınız
birşeyi yok ama yinede bakın dedim:))şaka bi yana çağla hanımda çok iştahsız ve kaka sayısı arttı..
ishal degil ama günde 4 defa kaka yapıyo..doktora söyledim dişlerine baktı..azı dişlerimiz çıkmak üzereymiş
iştahsızlık ve kaka o yüzdenmiş..bide vücudunu gösterdim minicik pembe noktalar var..yakında bakınca görünüyo,
onlarda alerjikmişalerji şurubu yazdı..
ya kızlar biri lütfen bana açıklasın nedir bu alerjiyedigindenmi,sıcaktanmıneyden anlayamıyorum

okuyunca aklıma ''gardrop fuat '' geldi:))
geldimi gardropçular..eşyaları perdelede ne demek
çokmu kıskanç eniştemizbenim kocamla senin kocanın burçları aynı ama benimki hiç kıskanmaz
bende kıskanılmak istiyorumhiç kıskanmıyo
gidiyimde x menime çemkiriyim biraz

kolay gelsin canım..kötü bir bela atlattık dedigine göre kötü birşey olmadı dimi canım:26:
geçmiş olsun..
laboratuvara filan girmeye gerek yok efenim... geliniz ofisimdeki beyaz tahtada olayı açıklayayım. kilo alma ve verme olayı matematikseldir. bakınız şöyle:
cikirokkocugum yarın benim içinde o tahtaya birşey yazarmısın
çok kıskandım
saygılar
kadınız haklıyız

abuvv meteyi basıolar çok heycanlı bi tabak daha kısır koyum kendime
afiyet olsun kujumnormalde heycanlı birşey izlenirken çekirdek çitlenir yada mısır yenir:))
sende kısır yiyomuşsun:)))canım çekti yawww
:)))))))
içimden gülüyorum:)))))

yorgun ve uykusuzum
beykozu bende çok merak ediyorum:18:şekersiz sende numarası varmıydı canım..hani hediye gönderirken istemiştin..
belki melegimde vardır:26 da hediye yolladı:26:
bu arada melegimde gözükmüyo:26:nerdesin canım ya:26:
annezeynepte yok
zada kayıp:26:zadanın nosu kızlarda vardı..
azraece sanırım kayınvalidesiyle ugrasıyo,yada gitmişlermiydi acaba:26:
ilkimle hiç karşılaşamıyoruz:26:sanırım artık beni sevmiyo
:44:
siyahlale,edaack,sizlerde yoksunuz
bende yok olsam iyi olacakçok uykum var
iyi geceleriyi uykular

mutluanne sen varya,''perde''nin arkasına saklanan küçük çocuk gbisin
nerden ne zaman çıkacagın belli olmuyo
korktum kızsessizce gelmişin

kız belki benim gardrobumda perdelenmesi gerken çok eşyam var 333

gardropçular geldi ama arkalarından okudum durdum,,zorla terlik verdim ama ısrarla giymediler,
bende sinir olurum öyle,,arkalarından temiz evi temizledim bi daha
lütfen terlik giyin lütfen lütfen dedim ama sağol yenge dediler durdular
çocuk yerde geziyo içim rahat etmedi 1 saat bastıkları yerleri yeniden sildim,,

kıza akşam yemeği yedirdim doğru kınayane işim var benim bebişle kınada
kızım kucağımda oynadık durduk çok şükür bir aksilik olmadı,,sadece arabayı park ederken bizim sokakta
ağlama krizine girdi ve kustu sinirdenasansörde bi kızdım ona,,söz aldım bidaha yapmıcak işlaa
kocam yok,gelirseniz kahveyi koyayım

benim 333 ler çekmecelerdeseninkiler niye dolapta
valla ben olsam ayakkabıyla geçmelerine izin vermezdimterlik atardım arkalarından:))
sizin evi sosyetik bulmuş olmasınlarsosyeteler ayakkabıyla geçiyo ya o bakımdan
dogruyu söyle sosyete gülümüsün sen
demek mirayla oynadın ohhhhzor olmuştur be yaaa:))
bi daha tembihlede sen oynayana kadar sandalyede uslu uslu otursun miramız:)
koy kahveyi geliyomuykum kaçtı
ben gelemesemde eşimin kuzenini yolluyum:)sizin semtte oturuyo:)olurmuaç kapıyı adı özge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…