Selam kız lar bikacgundur giremiyorum ablam tasiniyor ve ben yardim etmek için sabah akşam yanında yim. Ablam 5 aylik hamile birde.
Turuncu ve alyel cok geçmiş olsun
Telden yaziyorum ve cok zor.
Hafta sonu şuan yazamayacagim kötü bir bela anlattık kabus gibiydi.
Allah kimseyi evladi ve kocasiyla sinamasin kimsenin huzur u bozulmasın
senı cihiro bacıma havale edeli labratuarda bi baksın
Şekerim şerbetim nerelerdesin canım ya uzun zamanır yoksun umarım keyfin yerindedir özledim seni
Bence gerçekten çok sinirli davranmışsın,,neticede bunları yapan da çocuk,,ayrıca "kovuyom onlar geliyo" yazmışsın,,"anneleri bebekle oynamanızı istemiyo" denince de ben öyle bişey demedim demişsin ama öyle gibiKimsecikler yok.
kendı kendıme ıçımden konusup sınırımı kusacagıma bârı yazıya dökim
dün acık alan bı mekana gıttık esım cocugum ve annemle akşam.4 erkek cocugu vardı 4-5 yaslarında .bizimki de bunlarla oynamak ıstedı.cocuklar kızımı ıtekledıler falan tabı ben baslarında..."gıtsın o dövcez bız onu atıcaz vırtık zırtık"ben onları kovuyom onlar geliyo ustelık gerızekalı vs dıo bıze...neyse cocukla cocuk olcak değilim de onları kovuyom onlar gelıyo,bızımkını alıom bızım kz gıdıyo sümük gıbı onlara yapışıo.neyse cocuklar ıyıce azınca anneniz nerde dedım gosterdıler gıttım annelerın yanına
3 anne ellerınde aıgara onlerınde bıra seslenıom duymuyolar bıle "çocuklarınızla bıraz ılgılenır mısınız"dedim noldu dedıler "bebeği bile dovcem dıyolar rahatsız edıyolar"dedim
ikisi hemen kalktılar cocuklarını almaya öteki dumanını ufleyerek bızım cocuklarımız oyle yapmaz göster hangısı dedı dıo.sonra o anneler cocuklarına "bebeğin annesı bebekle oynamanızı ıstemıyo"dedı.bende oyle bısey demedım sadece bıraz yapmayın etmeyın dıyın yeter oynasınlar hepbırlıkte dedım ama bana afra tafra yaptılar.
neyse geldım masaya kocamda 5 karıs surat...
annem ıse asıl ona kıl oldum:sende calışsaydın sende onlar gıbı olurdun ohh ne guzel almışlar cocuklarını atlamışlar arabalarına gelmışler kımseyı de umursamıyolar keyıfle ıçıyolar demez mı!calışmıyorum işi bıraktım dıe her fırsatta ezıcek bı laf sokuyo alakalı alakasız hemde
Kızlaaaarraltın kızlarrrr nerdesiniz
gelen giden muhabbet eden yok mu
evi aradım,bugün temizlik vardı gardrop kapağı yerinden çıkmış
kızım bugün ultra yaramazmış,,kadın nefes nefeseydi telefonda
yürüsün istiyoduk,,yürümüyo ki koşa koşa gitmeye çalışıyo dedi
Akşam kociş yok,dolayısıyla yemek derdim de yokeve gidip kızımı alıp havuzlu parka gitmeyi planlıyorum
onu sallarım,,bende kendime çekirdek alıp çocuklu annelerle muhabbet ederim
sonrada kendime dondurma alıp sevinirimKeşke birinizle bari yakın olsak ta buluşsaydık
___yok artıkenişteniz işten aradı şimdi şu saniye ama ben üste mesajımı da yazmıştım kıyamadım da silmeye ,,bi insana plan yapmak bu kadar mı yaramaz
mobilyacılar 19-19:30 gibi geleceklermiş,,eşyaları perdele dedi
benim plan uygulayamadan yataran itibariyle uyuz oldum gradrop kapağına
kolay gelsin canım..kötü bir bela atlattık dedigine göre kötü birşey olmadı dimi canım:26:Selam kız lar bikacgundur giremiyorum ablam tasiniyor ve ben yardim etmek için sabah akşam yanında yim. Ablam 5 aylik hamile birde.
Turuncu ve alyel cok geçmiş olsun
Telden yaziyorum ve cok zor.
Hafta sonu şuan yazamayacagim kötü bir bela anlattık kabus gibiydi.
Allah kimseyi evladi ve kocasiyla sinamasin kimsenin huzur u bozulmasın
cikirokkocugum yarın benim içinde o tahtaya birşey yazarmısınlaboratuvara filan girmeye gerek yok efenim... geliniz ofisimdeki beyaz tahtada olayı açıklayayım. kilo alma ve verme olayı matematikseldir. bakınız şöyle:
afiyet olsun kujumkadınız haklıyız
abuvv meteyi basıolarçok heycanlı bi tabak daha kısır koyum kendime
:)))))))cehaletimi mazur görün ama Osman ve Cemile kim? burda anlattınız da ben mi kaçırdım :26: cehaletimi mazur görmenizi tekrar rica ediyorum
not: Osman'ın eltinizin sünnet olan oğlu olduğunu tahmin ediyorum :44:
Cemile ise.... zaplarken gördüğünüze göre, tv'de biri... Osman'la ne alakası var o zaman :26: bilemedim...
okuyunca aklıma ''gardrop fuat '' geldi:))
geldimi gardropçular..eşyaları perdelede ne demek
çokmu kıskanç eniştemizbenim kocamla senin kocanın burçları aynı ama benimki hiç kıskanmaz
bende kıskanılmak istiyorumhiç kıskanmıyo
gidiyimde x menime çemkiriyim biraz
mutluanne sen varya,''perde''nin arkasına saklanan küçük çocuk gbisin
nerden ne zaman çıkacagın belli olmuyo
korktum kızsessizce gelmişin
kız belki benim gardrobumda perdelenmesi gerken çok eşyam var 333
gardropçular geldi ama arkalarından okudum durdum,,zorla terlik verdim ama ısrarla giymediler,
bende sinir olurum öyle,,arkalarından temiz evi temizledim bi daha
lütfen terlik giyin lütfen lütfen dedim ama sağol yenge dediler durdular
çocuk yerde geziyo içim rahat etmedi 1 saat bastıkları yerleri yeniden sildim,,
kıza akşam yemeği yedirdim doğru kınayane işim var benim bebişle kınada
kızım kucağımda oynadık durduk çok şükür bir aksilik olmadı,,sadece arabayı park ederken bizim sokakta
ağlama krizine girdi ve kustu sinirdenasansörde bi kızdım ona,,söz aldım bidaha yapmıcak işlaa
kocam yok,gelirseniz kahveyi koyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?