oooyy kıyamam arkadaşıma beeenn ağlamaa gel sarılalımben sizi takip ediyorum bazen yazıyorum ama
gönder demeyi unutuyorum
birde şeeyyy2 hafta kadar buralara uğrayamayabilirim nedenmiiiii
tatile gidiyoruuuzzzzzzzzzzz:124: :124:
c.tesi kısmet olursa ver elini izmirrrrrrr
yolculuğa çıkmamıza 1 gün kaldı kızlar..yumurtada tam dayandı hazırlıklara başladım:)çok yorgunum dün misafir,bu gün çamaşır,ütü,temizlik valize yerleştirme..üzerine tarık buğranın uyumaması az önce yıkadım gündüz uyumadığı için erken uyudu bu arada bizim erkenimiz 22:00
kujumtavşanımzın sonuçları iyi çıkmış çok sevindim..polivit ablam yeğenime çok kullandı iştahsız ve kilo almayan bi çocuktu..ayşenin kilosu nasıl düşük mü?ferrumda demir eksikliği için kan değerimi düşük tavşanımızın
Canım benim Musab bilal'e çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun canım.2 gün evvel de arkadaşlarla eşli görüştük.Derken çay bahçesinde çocuklar yüksek bir yerden atlayıp duruyor.Arkadaşımın 4 yaşındaki kızı da atlarken popo üstüne düşüverdi.Eve gidene kadar ağlamış.Arkadaşım da pijamasını giydirirken bir de ne görsün,çamaşırı kan içinde.Özel bölgesinden gelmiş kan.Apar topar o gece kadın doğumcuya gidiyorlar ve baktırıyorlar,neyseki o bölgeye bir şey olmamış.Fakat zedelenmiş azıcık.Afedersiniz k.... z.. na bir şey olmamış çok şükür.Zaten ertesi gün bu defa arkadaşım stresten hastanelik oldu.Neyse , kısacası tedbiri elden bırakmamak lazım.
Pirinç unu kurabiyesi: 2 yemek kaşığı tereyağ.125 gr pirinç unu iki y.k pekmez bir yumurta sarısı.hepsini yoğur.170 derece de 10_15 dakika pişir.
.Balkabakli pankek; bir s.b kabak püresi bir buçuk bardak s.b un üç yemek kaşığı pekmez 2 y.k erimiş tereyağ 1 s.b süt 1 yumurta karıştır krep gibi tavada pişir
.Mücver biraz göz kararı yapıyorum kabak yumurta süt un biraz tereyağı maydanoz karıştırıp zeytinyağı ile pişir.
. dörttebir avakado lor peyniri yumurta yi karıştırıp zeytinyağında pişir.
.Tavuk göğüs etini iki kez çektirip köfte yap mesela.
Canım öncelikle kuzucuğunun iyileşmesine sevindim.Hadi geçmiş olsun.Bu arada bahsi geçen vitamin ve demir ilacından biz de kullandık.Bayağı önce bıraktık ama.Doğal yollarla demir ve vitamin alsın diye.Çok şükür ,minik bir check up tan geçtik ve kızımın demire ihtiyacı görülmedi.Günde 1 tatlı kaşığı hakiki pekmez,çorbalarına kırmızı et,kahvaltısına da siyah kuru üzüm ezip(rondodan)verebilirsin.
1 saatir şurdayım ve hiç birşey yazmadım:)
sadece duruyorum
neyse ayaklarım agırdı:)son bir dedikdu yapıyımda uyumaya gidiyim
bütün akşam gezdiken son lunaparka gittik:119:
çağlayla ben,eşimle ceren çarpişan arabaya binip çarpıştık
ben pek çarpışmadım çünkü çağla kucagımdaydı,korktumu sevdimi anlamadım..
tepkisiz kaldı
sonra trene bindik onu çok sevdi:))gülümsedi:101:
işte böyle
ha bide çağla sakız çignemeyi ögrenmiş:)küçük fırst sakızlar varya onu 4 e bölüyorum
1 parçasını veriyorum çok güzel çigniyo
işi bitince tükürüyo yine istiyo:))
işte böylee
ha bide kendime pudra ve ruj aldımrujum şeftali rengi
işte böyle
kimseye iyi geceler demiyorum çünkü kimse yok
sabah gelen canım arkadaşlarım ''günaydınnnnnn''
Günaydın tatlı anneler tatlı bebişler....
Dün gece çocuklar uyuduktan sonra resimleri yükledim. Ardından gecenin o saatinde mutfağımı toparladım ve ertesi gün mesaide giyecek kıyafetlerimizi ütüledim hem eşimin hem benimm...ve sabahta 06:00 da kalkmak zorundayım malum yaklaşık 1,5-2 sa sürecek yol var mesaiye gelirken bide akşam dönüşü....çççooookkkk uykum var...bugün göreve çıkmazsam burda takılabilirim azcık inş yanii...vs... bu ifadeler de örtmenim babycerene gelsin..
Günaydıınn şekercanlar
Biangel: geçmiş olsun diyelim geçsin gitsin çok şükürVitamin ve demir takviyesi vermiş dr.
sen yine de doğal yollardan da vermeye devam et canım
Bu sabah kızıma sulu köfte yapayım diye uğraştım didindim ama köfteler suda dağıldı
pirinçi kıymalı havuçlu patatesli unlu soğanlı koyu kıvamlı bir çorba yiyecek artık
akşama kına var,,gidersem bol bol oynamayı düşünyorum tabi gitmemem de olası
şu hafta biran önce geçsin gitsin istiyorum,,neyseli az kaldı çok şükür
çok güzel bir rüya gördüm ama unuttum:44:ama çok güzeldi onu hatırlıyorum
ayy bide akşam öyle bir geçer zamankinin son sahnelerini izledim,,ağla ağla canım çıktı,
neydi zorum bilmiyorumizlemediğim de bir diziydi
herkese mutlu günler arkadaşlarım:13:
günaydın şekerlerimm
gece uyuyamadık sabah erken uyandık
gece bebişim bi uyandı 4 e kadar uyumadı Allahtan ağlayıp sızlamadı uykusu kaçtı galiba gözler fal taşı gibi
bizde salona geçtik gecenin o saatinde yakalamacılık oynadık karpuz yedik uyuduk
tarık buğranın burun kenarlarında isilk gibi bi şeyler çıkmıştı geçti..az önce baktım yine var
bir de bi kaç gündür ayakta duramıyor kuzum önceden çok güzel sıralıyodu
şimdi bi kaç adım atıyo düşüyo zor kalkıyo yerindende :26:
kafama takıldı bu gün yüzündekileri dr a sorucam
yerinden zor kalkmasını ve düşmesinide sorim kalkamayınca sinirlenip ağlıyo yavrum
eee siz nasılsınız bakalım:)
allah şüküer iyiz kendi adıma
gece gece karbuz oh oh ah yürüsede rahatlasak şu sıpalar
Canım günaydın,burun kenarındaki minik kabartıklıklartan Mira'da da var,,boynunda da oluyor zaman zaman sıcaklara bağlıyorum
bende,,sabah akşam yıkamaya çalışıyorum ama burnundakiler geçmedi tam olarak.
yumurtdan bile şüphelendim,,ama zaten iştahsız bu aralar sanırım sıcaktan
yürümeye başlamadan kısa bir süre önce zaman zaman bizde de oluyordu yürümeme isteği,,sıralayan çocuk bir anda kucakçı oluvermişti hatta emeklemeye geri dönmüştü.Ama sonra yine durum değişti,,Tarık Buğramın da yakındır yürümesi
işla sıcaktandırbana kızarıklık demeyin çok tırsıom:18:
aynen canım tarık buğranında boynunda var..dün o kadar sıcaktıki 3 kez suya sokmak zorunda kaldım ama yinede çıkmış
tarık buğranında iştahı yok bi kaç gündür sıcaklar etkiliyo bebişleri birazda benim iştahımı etkilese
işaretli yeri sevinçten 3-4 kez okudum tarık buğrada kucak istiyo inş yürümeye başlar kuzum
drye götürmeyim bari önemli bi şey yokmuş teşhis konuldu
yuh bacım 3 kez çekecek baluşum valla o kadar suya sokulurmu
iştahd deme tavşanım ileşti iştahım açıldı genekısır ve su böreği tıkınıom şu anda
bebek ergeni oldular galibadaha bu yaşta sivilceler falan dr.luk bir durum gibi gelmedi bana,,olmazsa ben akşam foto çeker dr.a mail atar sorarım,,sende oralarda kaçak göçek nete girip bakarsın mailine,,resimli yollarım sanada cevabı
Hele benim iştahımı nasıl açıyor bu sıcaklar anlatamam,,sıcaktan bunaldıysan git su iç dimi,,ben hakkımı dondurmadan kullanıyorum sürekli:131: dondurma dolabı gibi göbekle geziyorum sonra göbeğimin sana selamı var bu arada
bacım sen ve göbek ay gülecem dur
olmayan göben slm almam ben de gettt
slm mayıs annleri ve datluşları yerim hepinizi
ALLAH sağlık sıhat versin kaza belalardan korusun tüm bebelerimizi
kısr ve su böre tıkınıom akşamda kalanlar karnım acıktı X ve tavşanım sarmaş dolaş datıo ben sizleri özledim yaptım tabağımı daldım buraya
of akşam bende kaçırdım öle bir zaman geçti yi onu izlicem ev sessizken
heraj ve meleğim nerelerde yaw merak ettim
Tabi bende sana o muhteşem soruyu sorayım ödeşelim hemen
kaç kilosuuuuunnnn sun sunnn
Wer elini leylekkk gibisin yaBu ne kız bi otur
Oh walla süperbizim için de gez toz eğlen şekerim
Azraeceyi görürsen selam söyle,,ben göremiyorum uzun zamandır kendisini deee
İnsanlar ayıp diyip yaşını sormaz,,sen birde kilo soruyosun çıkçıkçık
bende utanmadan cevaplayayım hemen80 göbekle birlikte 80 kiloyum canım
175 boyum var,türlü türlü huyum var bideKarnımı kessen 4üz çıkar o derece yani
yiyorum yiyorum yine kilo veremiyorum:125:sanırım bende bi yanlışlık var:44:
üretim hatası mıyım ben acaba
:
resimlerde kilolu olmadığın için ve yazarken kilondan bahsettiğin için meraklandım bi daha sormam canım
ama hiç 80 gibi durmuyosun bence seninde benim gibi kemiklerin iri
ben yesemde aynı yemesemde aynıyım o yüzden bende yeme hakkımı kullanıcam artık
yaklaşık 3 hafta nerdeyse aç gezdim 1 kg verdim fazlasını veremedim..su içsek yarıyo iyisimi yiyip içip şişmeye devam edelim
İnsanlar ayıp diyip yaşını sormaz,,sen birde kilo soruyosun çıkçıkçık
bende utanmadan cevaplayayım hemen80 göbekle birlikte 80 kiloyum canım
175 boyum var,türlü türlü huyum var bideKarnımı kessen 4üz çıkar o derece yani
yiyorum yiyorum yine kilo veremiyorum:125:sanırım bende bi yanlışlık var:44:
üretim hatası mıyım ben acabaQUOTE]
Evet yaa şu göbekler niye gitmez ki.. Bende yiyorum yiyorum hiç kilo vermiyorum... Spor da yapmıyorum ama yine göbek gitmiyor
Ben evlenirken 56 kg dum.. boyum 1,76 60 kilo lie hamile kaldım..76 kilo ile doğurdum.. şimdi 63 kiloyum... ama bugün gelin reimlerime bakıyorum ve şuanki halime bakıyorum..:43 konuşamayacağım.. sinirlerim bozuldu
yanı tam olarak kaç kilosun 63 se ee süper
üzülme canımbak bende üzülmüyorum bende 65 ile evlendim,70 ile hamile kalıp 99,5 ile doğuma girdim,,
demek burası göbekli anneler topiğiymişbabyceren hemen kilo alman lazım
üzülme,, fazlamız var eksiğimiz yok çok şükür
efet efet bir hata var ama nerde
senı cihiro bacıma havale edeli labratuarda bi baksın
bence bir kadına yaşı bile sorulabilir ama KİLOSU ASLAAAA
moralimizi bozmayalım. bakınız öğleden sonra nişanım var (ama 6 yıl önce)
yine de o gün erkenden eşimin ailesinin yanına gidip, müstakbel kayınvalidemle tanışacağım. "aman Allah'ım, ne kadar bilge görünümlü, ağır bir hanım. bizim oğlanın böyle olmasına şaşmamalı" diye düşünürken gözlerimi nedense alamıyorum kayınvalidemden
lab.a gelip işlerimi yapıyorum, hemen birkaç dakikada Türk kahvesi yapmayı laborantımızdan öğrenip aceleyle eve gidiyorum. giyiniyorum ve uzuuuun zamandır bekliyormuş gibi durarak, misafirleri karşılıyorum
sonrası malum... yüzükler, kahve vs veeeee kayınvalidem arabadan kutuları indirtiyorbörek kutuları bütün gün börek yapmış kadıncağız ve kutulara koyup, 600 km öteden getirmiş
bir kere daha takdir ediyorum kendisini ve Rahmet okuyorum
allah rahmet etsin ( rahmet istedi bak kadıncaz
68 evlendim75 hamile kaldım 88 kiloda doğurdum 75 kilodayım
allah sonumu hayır etsinen kötü kışa doğru cücülerimi kestircem
slm mayıs annleri ve datluşları yerim hepinizi
ALLAH sağlık sıhat versin kaza belalardan korusun tüm bebelerimizi
kısr ve su böre tıkınıom akşamda kalanlar karnım acıktı X ve tavşanım sarmaş dolaş datıo ben sizleri özledim yaptım tabağımı daldım buraya
of akşam bende kaçırdım öle bir zaman geçti yi onu izlicem ev sessizken
heraj ve meleğim nerelerde yaw merak ettim
Evet yaa şu göbekler niye gitmez ki.. Bende yiyorum yiyorum hiç kilo vermiyorum... Spor da yapmıyorum ama yine göbek gitmiyor
Ben evlenirken 56 kg dum.. boyum 1,76 60 kilo lie hamile kaldım..76 kilo ile doğurdum.. şimdi 63 kiloyum... ama bugün gelin reimlerime bakıyorum ve şuanki halime bakıyorum..:43 konuşamayacağım.. sinirlerim bozuldu
Afiyet olsun tavşanıma yarasın işlaaa
bende merak ediyorum hejarı meleğimi zadayı beykozu azraeceyi nagişi annezeynoyu mybabylove ı hepsini ama hepsini ve unuttuğum daha fazlasını:44: baktı kaçtı yapmayın kızlargelin tanış olalım özletmeyin kendinizi
ön dolu,, arkadan biniverin hadiiiii:130:
pınarda; arkadaşının kızı için üzüldüm canım,Allah korumuş
biangelkujum alıntı yaptığı için gördüm pınardanın yazdıklarını
ve bir kadın olarak hoşuma gitmedi
küçücük 4 yaşındaki yavrunun bilmem neresine bişi olmadı diye sevinmiş annesi ve şükürler etmiş yoksa düşen kızının kalçasının çıkmadığına iç kanama olma ihtimalinin olmamasına mı sevinmiş o kısmı anlayamadım
burası türkiye bacım bazı şeyler sağlıktan malesef daha önemli
haklısın ama ne acı değil mi yaaa sağlıktan daha önemli ne olabilir ki
bende duran kadın oluyorum eyleme geçiyorum
malesef öle canımama yeni nesili bizler yetiştiriyoruz bazı şeyler bizim elimizde
eylemine bizim X VE TAVŞAN uyanana kadar katılıyorum
yerim senin davşanını yaaaeylemci davşan
Anne oldum böyle olduherşeye ağlıyorum ya Osman büyüdü ya ona duygulandım,,bizimkiler de büyücek diye mutluluktan ağladım Birde yıllardır Cemileyi görmeye alışmıştım zaplarken de olsa Hayatımın bir parçası olmuş farketmeden
cehaletimi mazur görün ama Osman ve Cemile kim? burda anlattınız da ben mi kaçırdım :26: cehaletimi mazur görmenizi tekrar rica ediyorum
not: Osman'ın eltinizin sünnet olan oğlu olduğunu tahmin ediyorum :44:
Cemile ise.... zaplarken gördüğünüze göre, tv'de biri... Osman'la ne alakası var o zaman :26: bilemedim...
hayırlı yolculuklar tatlı cadum işla süper geçer yolculuğun kazasız belesız bizlere dön
allah kolaylık versin ne maraton be:18: ayıptır sormasıama sorucam ne iş bacım
ahh sorma bacııımmmm....ne çektim bee...hergün başka bir ilçeye eşimle gidiş geliş yapıyoruz...çocukların düzeni bozulmasın ve kendi evimizde kalalım diye işte napacaaannn.. eşim kurtuluyor seminerler bitince de ben başka kurumda olduğum için sürünmeye devam işte napacaaannn mecbuurrr...
cehaletimi mazur görün ama Osman ve Cemile kim? burda anlattınız da ben mi kaçırdım :26: cehaletimi mazur görmenizi tekrar rica ediyorum
Cemile ise.... zaplarken gördüğünüze göre, tv'de biri... Osman'la ne alakası var o zaman :26: bilemedim...
Cehaletinizi mazur görüyorum
Osman, Cemilenin oğlu OsmanEltimin sünnet olan oğlu Melih Mete de var ama onu tam bilmiyorum,,bi tabak kısır yesem belki zihnim açılır paylaşırım Yardımcı oldum işlaaa Ağlamanın alakası Osmanla değil,kızımı düşünmemle oldu
Çok çabuk geçiyor zamanöyle bir geçer zamankiiiii
cemilede acıların kadını osman onun oğlu
hayırlı yolculuklar tatlı cadum işla süper geçer yolculuğun kazasız belesız bizlere dön
allah kolaylık versin ne maraton be:18: ayıptır sormasıama sorucam ne iş bacım
ahh sorma bacııımmmm....ne çektim bee...hergün başka bir ilçeye eşimle gidiş geliş yapıyoruz...çocukların düzeni bozulmasın ve kendi evimizde kalalım diye işte napacaaannn.. eşim kurtuluyor seminerler bitince de ben başka kurumda olduğum için sürünmeye devam işte napacaaannn mecbuurrr...
allah kolaylık versin yaw
Cehaletinizi mazur görüyorum
Osman, Cemilenin oğlu OsmanEltimin sünnet olan oğlu Melih Mete de var ama onu tam bilmiyorum,,bi tabak kısır yesem belki zihnim açılır paylaşırım Yardımcı oldum işlaaa Ağlamanın alakası Osmanla değil,kızımı düşünmemle oldu
Çok çabuk geçiyor zamanöyle bir geçer zamankiiiii
kap kaşığı gel bacım
he ağlamakla dizinin az alakası var öle duygulandım bende allah şükür kü öle hatta daha bağlı bir ailem var birbirine pazar sahaları 4 kat aşağı inerim tavşanımıda alıp annem kapıy ı açar doğru yatak odasına hop datağa annem babam tavşanım daha ne olsun
evet evet evet ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİİİİİİİİİİİbir dizi :26:bi_angel_kujum izleyememişti dimiiiii
bildim dimi bildim dimiiiiii :18:
hı hı hı hı hı
not:ben kaçıom kızlar Xve tavşanım uyandı tavşandan tuaf kokular geliyomuş
harika bir gün geçiermenız dileğiyle kocaman öptüm iyiki varsınız birdaha doğursam gen mayısa denk getircemolurmu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?