2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım ohh ne güzel valla.. İyi tatiller size bol bol dinlen.. denize gir, tadını çıkar :)

bence bir kadına yaşı bile sorulabilir ama KİLOSU ASLAAAA

moralimizi bozmayalım. bakınız öğleden sonra nişanım var (ama 6 yıl önce)
yine de o gün erkenden eşimin ailesinin yanına gidip, müstakbel kayınvalidemle tanışacağım. "aman Allah'ım, ne kadar bilge görünümlü, ağır bir hanım. bizim oğlanın böyle olmasına şaşmamalı" diye düşünürken gözlerimi nedense alamıyorum kayınvalidemden

lab.a gelip işlerimi yapıyorum, hemen birkaç dakikada Türk kahvesi yapmayı laborantımızdan öğrenip aceleyle eve gidiyorum. giyiniyorum ve uzuuuun zamandır bekliyormuş gibi durarak, misafirleri karşılıyorum
sonrası malum... yüzükler, kahve vs veeeee kayınvalidem arabadan kutuları indirtiyor börek kutuları bütün gün börek yapmış kadıncağız ve kutulara koyup, 600 km öteden getirmiş

bir kere daha takdir ediyorum kendisini ve Rahmet okuyorum

hayırlı yolculuklar tatlı cadum işla süper geçer yolculuğun kazasız belesız bizlere dön

efet benım tavşanda iştahsiz küsüyo öle kkarışık bişe aman hasta olmasında ben razıyım :2: evet canım kilo yok tavşanımda FİT anası gib del yanı dr verdi demekkidüşük kan değeri 2 ay kullan dedi 1 ay sonrada kontrolo gel hayırlısı

ay okudum arkadaşın kızının başına gelenleri büyük geçmiş olsun :18:

tarifleri aldım teşekürler bu günde kuru siyah üzüm arıcam

1 saatir şurdayım ve hiç birşey yazmadım:)
sadece duruyorum

yoksa yeni bir bunalım yoldamı sen öle durmazsın

barı saçlarını atıp kaçaydın

oh oh ne gğüzel lunepak sefaı olsun ah ah ben evlenmeden her hafta bostancıya luneparka giderdim arkadaşlarımla gençliğimi özledim yaw

sakız ha maşallah fıstığına annesi tüh tühhhhhhhhhhh

allah kolaylık versin ne maraton be:18: ayıptır sorması ama sorucam ne iş bacım

günaydınlar

saol bacım çok şükür
ilk çoçuk olunca tütüşüyor baçalar malum sende bilirsin :18:

efet doğal yola şey yapcam ama bi ay kullanmayı düşünüyorum :26:

bende tutturamam sulu köfteyi hiç yapmadım kaç senedir annem saolsun güzel yappar

demek kına var oh oh fıstığımızada kına yak

napaaacaaan gezecen mecburrrr çok erken oldu bu izin ya ramazan nedeni ile ama iyi oldu doyulmuyor yavrulara tatillere
azraece inşallah denk gelirde görüşürüz çok isterim doğrusu telefon numaramı göndereceğim kendisine ecenin o yanaklarını hepimizin adına ısırabilirim

biangelkujum; canım geçmiş olsun nasıl oldu ayşe minelcik hangi vitamini verdi doktor
bende iştahsız olduğunu söyleyince vitagil diye bir vitamin verdi dr iştah açar dedi kullanan varmı kızlar:44:

yuhhhhhhhhhh 80 mi ay boğazıma kısır takıldı oh oh

yok bacım daş çatlasa 45 tir :18:

75 te kaldım ben benım kilo belli olmuyoda memeişler büyüdü anacım

Son düzenleme:

Afiyet olsun tavşanıma yarasın işlaaa
bende merak ediyorum hejarı meleğimi zadayı beykozu azraeceyi nagişi annezeynoyu mybabylove ı hepsini ama hepsini ve unuttuğum daha fazlasını:44: baktı kaçtı yapmayın kızlargelin tanış olalımözletmeyin kendinizi
ön dolu,, arkadan biniverin hadiiiii:130:

pınarda; arkadaşının kızı için üzüldüm canım,Allah korumuş

biangelkujum alıntı yaptığı için gördüm pınardanın yazdıklarını
ve bir kadın olarak hoşuma gitmedi

küçücük 4 yaşındaki yavrunun bilmem neresine bişi olmadı diye sevinmiş annesi ve şükürler etmiş yoksa düşen kızının kalçasının çıkmadığına iç kanama olma ihtimalinin olmamasına mı sevinmiş o kısmı anlayamadım

souç olrak bacım kilo kaç olursa olsun salla gitsin

saol bacım

gerçekten yaz oldu böle oldu hele siyahlale ve beykoz kıs nerdesiniz

bayanlar paralar bozuk olsun pls

burası türkiye bacım bazı şeyler sağlıktan malesef daha önemli

Son düzenleme:

cehaletimi mazur görün ama Osman ve Cemile kim? burda anlattınız da ben mi kaçırdım :26: cehaletimi mazur görmenizi tekrar rica ediyorum

not: Osman'ın eltinizin sünnet olan oğlu olduğunu tahmin ediyorum :44:
Cemile ise.... zaplarken gördüğünüze göre, tv'de biri... Osman'la ne alakası var o zaman :26: bilemedim...

seni seviom MONŞER

Öyle Bir Geçer Zamanki 120.Bölüm izle Final 18 Haziran 2013 Tek Parça | full izle, hd izle, seyret, dizi izle
İZLE

çoçuklukta günler ne kadar uzundur biz büyütce ................

Son düzenleme:

Cehaletinizi mazur görüyorum
Osman, Cemilenin oğlu OsmanEltimin sünnet olan oğlu MelihMete de var ama onu tam bilmiyorum,,bi tabak kısır yesem belki zihnim açılır paylaşırımYardımcı oldum işlaaaAğlamanın alakası Osmanla değil,kızımı düşünmemle oldu
Çok çabuk geçiyor zamanöyle bir geçer zamankiiiii

evet evet evet ÖYLE BİR GEÇER ZAMANKİİİİİİİİİİİ bir dizi :26:bi_angel_kujum izleyememişti dimiiiii

bildim dimi bildim dimiiiiii :18:

sünnetten bahsetmişken geçmiş olsun dileklerimi iletmekte geç kaldım mazur görün litfen
yavrunuzun damatlığınıda görmeniz nasip olsun

cemilede acıların kadını osman onun oğlu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…