günaydın. bu sabah biraz erken geldim ofise. geleneksel kahvaltı etkinliğimiz var... gece gece poğaça yaptım pişirdim :)
defnoşun da karpuz partisi varmış kreşte. kırmızı ya da yeşil kıyafet giymesini istediler bi de karpuz, karpuz şeklinde top ve sosis balonlardan istediler. bakalım fotoları yüklediklerinde paylaşırım.. ana kız aktivite içindeyiz
bugun biraz daha rahat olurum işlaaaaaa :) öpüldünüz monşerler
Ilahı yavrupisi guldurdun benı yaw rabbımde senı guldursun..babyCeren evt Mahıre baksında ben yaparım yemeklerı..ee antepten ayagımı sure sure gıderız gotururum bır cok malzemede yaparız onlar artık :))
Evt ben aslında gecen cumrt veya pazar senı arıyacaktım gel gıtmeden goreyım dıye ama olmadı ıns sen dondukten sonra olur ne zaman donuuyon ıkı hafta demıstın ben ramazan baslamadan gıderız herhalde ..valla goresemeksek ıcımde ukte kalır(
hoşgeldinyakında öğrenirsin yapmayı [/B]
banada poğaça gönderirmin kahvaltıya canım çektibebde akşam kek yaptım sana gönderirm oh ne güzel analı kızlı aktivite içindesiniz.
günaydın şekersiz afiyet bal şekersiz olsungünaydın alyel şiir için teşekkürler
herkese günaydın monşerlerrr geçsin gitsin ben de tatile çıkayım zira evde minyonlarca iş beni bekler
olur özelden iletişim bilgilerini yolla
sağol tatlım :) izmire gidiyodunuz di mi.. hayırlı yolculuklar şimdiden. sinemisimi öp benim için
günaydın şekersiz afiyet bal şekersiz olsungünaydın alyel şiir için teşekkürler
herkese günaydın monşerlerrr geçsin gitsin ben de tatile çıkayım zira evde minyonlarca iş beni bekler
Kıyamam ben sarı sekerıme hıc ızın verırmıyım sacını cekmesıne gızz olur mu oyle sey :)) kaplan gıbı kaparım oglumu zaten sıpa cok haylaz ıyı olur ellerını kemırırım azcuk:))
Cnm ben Ankarada okudum ve orda tanıdıgım cok ınsan vardı bır zamanlar ama cok oldu mezun olalı malum yaslandık ve herkes evlendı barklandı derken unutuldu gıdıldı..yanı yolum dusermı bılmem ama eger olurda duserse zaten bılkı sızınleyımdır
Selam arkadaşlar,
çok büyük hata yaptım bitmiş durumdayım
dün gece Mira 12 sularında uyudu,,bende evi topla vs derken 1.30 gibi yattım,
yatmamla kalkmam bir oldu bahsetmiştim çok sık uyanıyor bu aralar diye,,
neyse aldım emzirdim bizim yatakta, baktım uyuyor yatağına koyayım derken
uyanır gibi olunca,,bende kendi yatağımda ayağıma sallamaya başladım..uyumuşum...
uykudan güüüümm diye çok acı bir ses ve kızımın çığlıkla ağlayışıyla uyandık...
bu arada saat 1:45 yani olan biten herşey 15dk.da olmuş,,nasıl uyudum nasıl düştü perişanım...
ağlarken kustu ama öğürdü de kustu eminim,,uykulu olduğu için gözlerini açmadan dakikalarca ağladı
tabi etimden et koptu,,bana en çok dokunanda bebeğim benim yüzümden düştü ve yine benim göğsümde
avundu..kendimi affedemiyorum hala..sakinleşince hemen soydum fakat uykuya yenik düşmemesi için de
binbir oyunla elini yüzünü yıkadım,,tüm uzuvlarını defalarca elimle kontrol ettim,,
ne olur ne olmaz diye başına o istemese de oyunlarla buz koydum ve 2,5 saat uyutmadım...
Uykuya yenik düşünce namazı kıldım ve sabaha kadar gözümü kırpmadım,nefesini kontrol ettim durdum
İşin garip ve güzel mi diyim ne diyim bilemiyorum yanı; kızım beyaz tenlidir ve yanağını sıksan kızarır hemen,
ama vücudunun tek bir yerinde minicik bir kızarıklık dahi bulamadık eşimle..Rabbim korudu yavrumu
Şuan işteyim,,sabahtan beri ağlıyorum,,arkadaşlarım birşey olmamıştır diye avutup duruyorlar beni,
evi 4 defa aradım,,hala uyumamış ve keyfi yerindeymiş..Çok büyük hata yaptım kızlar...
Kızımın çığlıkları hala kulağımda..
Sizden Mira ve bütün bebeklerimiz için bu mübarek günde dua etmenizi istiyorum,sağlık dileyelim...
Hemen sadaka çıkardım,,cumaya giden bir arkadaşım yerine ulaştırıcak...elimden başka bişey gelmiyo..
Dr.uyla kontak halindeyim,,götürüp göstermeden içim rahat etmeyecek, bakıcı teyzemizde çok şükür
kızım iyi diyo,,ben onunla tüm gün beraberim hareketlerinde yada bakışlarında hiç kötü bişey yok diyo
Kötü bişey düşünmek istemiyorum ama içimdeki bu üzüntü eritti beni...
Hayırlı cumalar...
çSelam arkadaşlar,
uyanır gibi olunca,,bende kendi yatağımda ayağıma sallamaya başladım..uyumuşum...
bu arada saat 1:45 yani olan biten herşey 15dk.da olmuş,,nasıl uyudum nasıl düştü perişanım...
ağlarken kustu ama öğürdü de kustu eminim,,uykulu olduğu için gözlerini açmadan dakikalarca ağladı
tabi etimden et koptu,,bana en çok dokunanda bebeğim benim yüzümden düştü ve yine benim göğsümde
avundu..kendimi affedemiyorum hala..sakinleşince hemen soydum fakat uykuya yenik düşmemesi için de
binbir oyunla elini yüzünü yıkadım,,tüm uzuvlarını defalarca elimle kontrol ettim,,
ne olur ne olmaz diye başına o istemese de oyunlarla buz koydum ve 2,5 saat uyutmadım...
Uykuya yenik düşünce namazı kıldım ve sabaha kadar gözümü kırpmadım,nefesini kontrol ettim durdum
İşin garip ve güzel mi diyim ne diyim bilemiyorum yanı; kızım beyaz tenlidir ve yanağını sıksan kızarır hemen,
ama vücudunun tek bir yerinde minicik bir kızarıklık dahi bulamadık eşimle..Rabbim korudu yavrumu
Şuan işteyim,,sabahtan beri ağlıyorum,,arkadaşlarım birşey olmamıştır diye avutup duruyorlar beni,
evi 4 defa aradım,,hala uyumamış ve keyfi yerindeymiş..Çok büyük hata yaptım kızlar...
Sizden Mira ve bütün bebeklerimiz için bu mübarek günde dua etmenizi istiyorum,sağlık dileyelim...
Hemen sadaka çıkardım,,cumaya giden bir arkadaşım yerine ulaştırıcak...elimden başka bişey gelmiyo..
Dr.uyla kontak halindeyim,,götürüp göstermeden içim rahat etmeyecek, bakıcı teyzemizde çok şükür
kızım iyi diyo,,ben onunla tüm gün beraberim hareketlerinde yada bakışlarında hiç kötü bişey yok diyo
Hayırlı cumalar...
canım çok geçmiş olsun.. maalesef olacağı varsa kaşla göz arasında oluyor anlamıyorsun bile. suçlama artık kendini. zaten çok üzülmüşsün. rabbim her turlu kotulukten kazadan beladan korusun yavrularımızı.. amin
ç
ok uzuldum çok gecmiş olsun.ama bişeyi yoktur Mira nın eminim.kendini suçlama ne kadar ustlerıne tıtresek de kaşla göz arasında yapıyolar yapıcaklarını.bak sabAh yataktan kalktık sadece arkamı donuktu sacımı toplamak ıcın sanıyelık bişeydi bade kalkmış yuzustu dustu yataktan önınde de bı dolap var allahtan başını gözunu vurmadı.yanı uyusak da uyanıkda olsak yanında da olsak olmasakda olucağı varsa göz kırpma suresınde olan oluyo
Canım çook üzüldüm,en çok da senin o kadar üzülmene....İçini ferah tut Allah beterinden korusun MİRANIN BİR ŞEYCİĞİ OLMAMIŞTIR.Benim kızım da çok ağlayınca hemen kusuyor.Eminim Mira da ağladığı ve korktuğu için kusmuştur.Bugün ağlamıyorsa eğer, o zaman gayet iyidir canını sıkma.Sen onun biricik annesisin,bu ve buna benzer kazalar hepimizin başına gelebilir.Allaha şükret yeter..Rabbim bütün bebekleri korusun inşallah.Selam arkadaşlar,
Hayırlı cumalar...
Eveeeet biz de aldııık.Hem mutlucuğumun gölgelikli simidinden,hem şişme bebek:26:Hem mutluya gecmiş olsun dılemek ıçın hemde 25 tl lik golgelikli simitin bimde 12,5 tl ye oldugunu soylemek ıçın gırdım.cok yoğunum su sıra o sebeple hoşçakalın herkese ıyı haftasonları dılerım
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
selam kızlar nasılsınız?
Bayadır girmiyordum...Çalışan olunca zor oluyor eskisi gibi nete takılamıyorum.
Oğlum 13. ayını dolduracak ama hala yürümüyor. Dengesini kontrol edemiyor tay tay duruyor 5. saniyede devriliyor. Koltuklara iniyor çıkıyor tutuna tutuna heryere gidiyor oysa. Sizce endişe etmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?