2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın. bu sabah biraz erken geldim ofise. geleneksel kahvaltı etkinliğimiz var... gece gece poğaça yaptım pişirdim :)

defnoşun da karpuz partisi varmış kreşte. kırmızı ya da yeşil kıyafet giymesini istediler bi de karpuz, karpuz şeklinde top ve sosis balonlardan istediler. bakalım fotoları yüklediklerinde paylaşırım.. ana kız aktivite içindeyiz

bugun biraz daha rahat olurum işlaaaaaa :) öpüldünüz monşerler

Günaydın (NOT: Şiir Antolojisinden Alıntıdır)

Günaydın mavi gök günaydın güneş
Günaydın yavrular günaydın evdeş
Günaydın sevgiyle sardığım kardeş
‘Önce can’ demişler bana günaydın

Günaydın Artvin’im günaydın Bursa
Günaydın İzmir’e günaydın Kars’a
Günaydın ‘Günaydın’ bekleyen varsa
Soğukta kıvranan Van’a günaydın

Günaydın duyana duyamayana
Günaydın ‘Günaydın’ diyemeyene
Günaydın demeye kıyamayana
Günaydın okurum sana günaydın

Günaydın askerim günaydın halkım
Günaydın herkese hem salkım salkım
Yarın diyemeyiz ‘Günaydın’ belkim
Fırsat varken kana kana günaydın

Günaydın dörtlükler dizen canlara
Günaydın sessizce gezen canlara
Günaydın yaşamdan bezen canlara
Yüreğimden yine yine günaydın

Günaydın ateist günaydın dindar
Günaydın yolunu beklediğim yâr
Günaydın dağlara yağan güzel kar
Yağmura buluta Çene günaydın

‘Günaydın’ demektir her sabah işim
Günaydın çiçeğim günaydın kuşum
Günaydın toprağım günaydın taşım
Meryalı’dan her bir yöne günaydın

Fatma Biber

GÜNAYYYDDDDDDIIIINNNNN CANLAR.....şiirsever olarak ben de bir şiirle merhaba demek istedim canlar bu sabah...

banada poğaça gönderirmin kahvaltıya canım çektibebde akşam kek yaptım sana gönderirm oh ne güzel analı kızlı aktivite içindesiniz.

ay canım ya bende bu hafta içi güya zaman ayırmaya çalışacaktım ama ne mümkün yarın 12 de evden çıkıcas daha valizin %25 i hazır kısmet olursa 1 temmuzda döneceğiz umarım gitmemiş olursun ve görüşürüz

hoşgeldin yakında öğrenirsin yapmayı [/B]

yaaaa anne davşan sen çok tatlısın duygulandım 7 haftalık hamileymişim lililililili zılgıt zılgıt zılgıt halay halay
oyy oyy yavruladın sen yavrupisisi kara bi kızın var çok tatlı 1 yaşına bilem girdi

günaydın şekersiz afiyet bal şekersiz olsun günaydın alyel şiir için teşekkürler

herkese günaydın monşerlerrr geçsin gitsin ben de tatile çıkayım zira evde minyonlarca iş beni bekler

banada poğaça gönderirmin kahvaltıya canım çektibebde akşam kek yaptım sana gönderirm oh ne güzel analı kızlı aktivite içindesiniz.

olur özelden iletişim bilgilerini yolla

günaydın şekersiz afiyet bal şekersiz olsun günaydın alyel şiir için teşekkürler

herkese günaydın monşerlerrr geçsin gitsin ben de tatile çıkayım zira evde minyonlarca iş beni bekler

sağol tatlım :) izmire gidiyodunuz di mi.. hayırlı yolculuklar şimdiden. sinemisimi öp benim için

[şişştt sessiz ol:)yerin kulagı var:18:ne kadar istiyosun söylerüşvet verecem sana:)
çekül belgenizde hayırlı olsun canım..bende yapacam nasıl oluyobilgi verirmisin
ben namuslu bi memurum hanım efendi...
çekül sayfasına giriyorsunuz alt köşede 7 fidan yazan kısmı tıklayın.online bağış yapıyorsunuz.belgenizi hazırlıyorsunuz.işte bu kadar.
annezeynep benim için süt içmeyen bebekler için nasıl süt içirilebilir.nasıl sevdirilebilir.birde kilo almayan bebekler için kilo aldırıcı besinler(hazır mama ve ürünler kullanmayanlar için) sorabilirsen sevinirm.

yerim ben o haylaz kaplanı
valla gel bacım yolun düşerse, bekleriz herzaman
antekyeye giderken ankara molanız olursa haberimiz olsun

herkese günaydın
güzel bir gün olması dileğiyle..

Selam arkadaşlar,
çok büyük hata yaptım bitmiş durumdayım
dün gece Mira 12 sularında uyudu,,bende evi topla vs derken 1.30 gibi yattım,
yatmamla kalkmam bir oldu bahsetmiştim çok sık uyanıyor bu aralar diye,,
neyse aldım emzirdim bizim yatakta, baktım uyuyor yatağına koyayım derken
uyanır gibi olunca,,bende kendi yatağımda ayağıma sallamaya başladım..uyumuşum...
uykudan güüüümm diye çok acı bir ses ve kızımın çığlıkla ağlayışıyla uyandık...
bu arada saat 1:45 yani olan biten herşey 15dk.da olmuş,,nasıl uyudum nasıl düştü perişanım...
ağlarken kustu ama öğürdü de kustu eminim,,uykulu olduğu için gözlerini açmadan dakikalarca ağladı
tabi etimden et koptu,,bana en çok dokunanda bebeğim benim yüzümden düştü ve yine benim göğsümde
avundu..kendimi affedemiyorum hala..sakinleşince hemen soydum fakat uykuya yenik düşmemesi için de
binbir oyunla elini yüzünü yıkadım,,tüm uzuvlarını defalarca elimle kontrol ettim,,
ne olur ne olmaz diye başına o istemese de oyunlarla buz koydum ve 2,5 saat uyutmadım...
Uykuya yenik düşünce namazı kıldım ve sabaha kadar gözümü kırpmadım,nefesini kontrol ettim durdum
İşin garip ve güzel mi diyim ne diyim bilemiyorum yanı; kızım beyaz tenlidir ve yanağını sıksan kızarır hemen,
ama vücudunun tek bir yerinde minicik bir kızarıklık dahi bulamadık eşimle..Rabbim korudu yavrumu

Şuan işteyim,,sabahtan beri ağlıyorum,,arkadaşlarım birşey olmamıştır diye avutup duruyorlar beni,
evi 4 defa aradım,,hala uyumamış ve keyfi yerindeymiş..Çok büyük hata yaptım kızlar...
Kızımın çığlıkları hala kulağımda..
Sizden Mira ve bütün bebeklerimiz için bu mübarek günde dua etmenizi istiyorum,sağlık dileyelim...
Hemen sadaka çıkardım,,cumaya giden bir arkadaşım yerine ulaştırıcak...elimden başka bişey gelmiyo..
Dr.uyla kontak halindeyim,,götürüp göstermeden içim rahat etmeyecek, bakıcı teyzemizde çok şükür
kızım iyi diyo,,ben onunla tüm gün beraberim hareketlerinde yada bakışlarında hiç kötü bişey yok diyo
Kötü bişey düşünmek istemiyorum ama içimdeki bu üzüntü eritti beni...

Hayırlı cumalar...

canım çok geçmiş olsun.. maalesef olacağı varsa kaşla göz arasında oluyor anlamıyorsun bile. suçlama artık kendini. zaten çok üzülmüşsün. rabbim her turlu kotulukten kazadan beladan korusun yavrularımızı.. amin

ç
ok uzuldum çok gecmiş olsun.ama bişeyi yoktur Mira nın eminim.kendini suçlama ne kadar ustlerıne tıtresek de kaşla göz arasında yapıyolar yapıcaklarını.bak sabAh yataktan kalktık sadece arkamı donuktu sacımı toplamak ıcın sanıyelık bişeydi bade kalkmış yuzustu dustu yataktan önınde de bı dolap var allahtan başını gözunu vurmadı.yanı uyusak da uyanıkda olsak yanında da olsak olmasakda olucağı varsa göz kırpma suresınde olan oluyo

Hem mutluya gecmiş olsun dılemek ıçın hemde 25 tl lik golgelikli simitin bimde 12,5 tl ye oldugunu soylemek ıçın gırdım.cok yoğunum su sıra o sebeple hoşçakalın herkese ıyı haftasonları dılerım

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

selam kızlar nasılsınız?
Bayadır girmiyordum...Çalışan olunca zor oluyor eskisi gibi nete takılamıyorum.
Oğlum 13. ayını dolduracak ama hala yürümüyor. Dengesini kontrol edemiyor tay tay duruyor 5. saniyede devriliyor. Koltuklara iniyor çıkıyor tutuna tutuna heryere gidiyor oysa. Sizce endişe etmeli miyim?

Allah sizden razı olsun kızlar,teşekkür ederim
Çok korktum ya bide,,psikolojim alt üst durumda...
Kendimi suçlamam,, savunmasız yavrumu nasıl koruyamadım diye
Gözünün içine bakarken,, olacağı varsa oluyor evet haklısınız&iyiki varsınız
Rabbim evlatlarımız bütün kötülüklerden korusun..

mutluanne canım şimdi okudum çok üzüldüm Allah korumuş Mira'yı, çok geçmiş olsun
keyfi yerindeymiş önemli bir şeyi yoktur canım ama senin için içini yer haklı olarak
suçlama kendini sen kızına çok iyi bakıyorsun, çok iyi bir annesin

Canım çook üzüldüm,en çok da senin o kadar üzülmene....İçini ferah tut Allah beterinden korusun MİRANIN BİR ŞEYCİĞİ OLMAMIŞTIR.Benim kızım da çok ağlayınca hemen kusuyor.Eminim Mira da ağladığı ve korktuğu için kusmuştur.Bugün ağlamıyorsa eğer, o zaman gayet iyidir canını sıkma.Sen onun biricik annesisin,bu ve buna benzer kazalar hepimizin başına gelebilir.Allaha şükret yeter..Rabbim bütün bebekleri korusun inşallah.
Eveeeet biz de aldııık.Hem mutlucuğumun gölgelikli simidinden,hem şişme bebek:26:ay pardon şişme havuzhem de can yeleği aldık.Burdan bütün arkadaşlara duyurulur;tatil için çocuklarınıza ne gerekiyorsa her şey bugün BİM de...

Hoş geldin canım,Doğa da 13 aylık oldu ve hala yürümeden eser yok,yalnız değilsin yani...Bence endişelenme doktorumuz er geç yürür dedi.Arada bir elinden tutup yürütmenin de faydası oluyormuş.Aslında yürütecin de erken yürümede katkısı var fakat ben hiç almadım.Acaba ondan mı kızım geç yürüyecek:26:

Mutlum gecmis olsun canim cok uzuldum olan olmus suclama kendini..sen iyi bir annesin canim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…