2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Internetim yok.telefondan yaziyorum cok sinir yazaten caglada uyandi yemek yedirecem..havada cok sicak..iste boyle:)belki sonra yine gelirim simdi gidiyorumbye

Benimde en cok yaptıgım seylerden bırı cnm..ayagıma alıyorum ve sallarkende uyuyup kalıyorum..yanı bu konuda ınan senın sucun yok..sadece yorgunluktan uyuyakalman olmuskı bızde ınsanız be gulum yanı elınden gelmeden oluyor ve buna engel olamamız bızı asla kotu yapmaz aksıne ınsan oldugumuzun en buyuk gostergesı...keske olmasaydı ama kaza gelıyorum demıyor kı basıma bır yataktan dusme bır kerede mama saldeyesınden dusme durumu yasayan bır annee olarak senı cok ıyı anladıgımı ve endıselerıne tamamen ortak oldugumu soylemek ıstıyorum..rabbıme cok sukur Mına bu dusmeden yara almadan kurtarmıs ve ayrıca sadakanı sımdıden allah kabul etsın bu son dusme olsun hepımızın cocukları ıcın ...
Ne olur kendını suclama ve Mıra için hep güçlü kal olurmu cnm..dualarımız sızınle..

yerim ben o haylaz kaplanı
valla gel bacım yolun düşerse, bekleriz herzaman
antekyeye giderken ankara molanız olursa haberimiz olsun

herkese günaydın
güzel bir gün olması dileğiyle..

Acaba ucakla gelırken bız ankarada mola vermek ıstıyoruz desek bıze bır ayrıcalık tanırlarmı yada oglum yuzunden bıze belkı Ank uzerınden gecerken fırlatı verırler ne dersın :)) saka bır yana keske araba ıle oyle ugraya ugraya gelebılsek ama burda yasamadıgımız ıcın arabamız yok ve ayrıca kıralama ısınıde sen sımdı soyluyunce ıyı olabılecegı aklıma geldı..neyse kısmet dıyelım belkı bır gun gelırız kım bılır :))

Mutlum gecmis olsun canim cok uzuldum olan olmus suclama kendini..sen iyi bir annesin canim..
Kendi güzel,ruhu güzel,gönlü güzel arkadaşlarım
iyi dilekleriniz için,güzel cümleleriniz için çok teşekkürler
kızım da bende daha iyiyiz çok şükür
kabus gibi bir geceydi,,çok şükür geçti gitti diye düşünmek istiyorum

Sizi cic bi kızla tanıştırmak ıstıom
bizim çok ilgımızı cektı belki sizin de çeker
Allah biliyo ya biran Badenin yeni resmi falan diye heyecanla açtım
Bu da cici kızmışçok hoş bir kitapmış..Bende dün akşam kızımla yemekten sonra avm ye gitmiştim,,
inkılaptan bebek kitaplarına bakıyordum,,bi kitabın dışını çok beğendim ama bir türlü açamadım rezalet,diğerlerini alıyorum
elime ama yok açamıyorum hiçbirinistreçli falan de değil,,neyse sonra(uzun dakikalar sonunda) farkettim ki boyutluymuş
içerden açılanlardanzaten fiyatını da içine basmışlardı,,açtığım gibi kapatıp kaçtım ordan
sonra gittim kızıma baby jem müzikli lazımlık aldım,akşam da lazımlıkla oynadık yavrumla,,hep bilindik eski çocuk şarkıları, ben söyledim o el çırptı,,banyoda kıyafetleriyle oturtma denemesi de yaptık..akşamımız güzeldi keşke düşürmeseydim yavrumu ufff

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun mutlu_Anne hanım. okuyunca yüreğim ağzıma geldi inanın. Allah korumuş gerçekten de. benim de en korktuğum şey çocuk düşmesi. şükür ki bir şey olmamış Mira'ya. kendinizi suçlamayınız. biz de dikkat edelim bundan sonra. tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum.

şekerim tam kendime geliyorum hoop seni okuyup yine duygusala bağladım
beni çok iyi anladığınızı biliyorum canım,,zaten bu yüzden bu kadar paylaşımda bulunuyoruz
iyiki varsın canım arkadaşım

İnşallah chihiro,,hiç birimiz yaşamayalım inşallahİnsan öpmeye bile kıyamadığı kuzusunu birde böyle kötü durumda görünce
adeta perişan oluyoriyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Pc de bışiyler bakıodum Badede dızlerımın dıbınde oynuyo.öğurdugunu gordum elimi uzattım kuscak dıe ama bı baktım nefesı gıtmıs rengı degışmış parmagımı soktum su sısesı kapagı gerıye gıtmış!neyse bıraz kustu sonra agladı aladı rahatladı
dıkkalı olun o buyuktur yutamaz vs de duşunmeyın gozumuzun onunde kazalara acıklar

Lazımlıkla ilgili detay vereyim kendimden,,
Armağan oyuncakçıdan hediye çekim vardı lego birde lazımlık(indirimdeymiş) aldım kızıma akşam,
Lazımlıkta benim için önemli olan içindeki kirlenen kısmının çıkmasıydı,,böylece temizliği
daha pratik olacaktır diye düşünüyorum...müzikli yada müziksiz olmasının pek bir fonksiyonu olduğunu
sanmıyorum sadece bebeğe biraz daha fazla sevdirebilir olayı belki
oyuncak gibi önce biraz salonda oynadık sevdik onu,,sonra banyoya koydum,,ben tuvaleti kapatıp oturdum,, kızıma da
lazımlığa oturtmaya(kıyafetleriyle) kısa süreliğine ikna ettim ve her oturduğunda aferim dedim...
ilk adımımız böyleydi...Eve almak ve banyoya koymak olarak adlandırabilirsiniz
Eşim görünce kızımdan daha çok sevindi,,"inşallah alışacak,babasını bez parasından kurtaracak benim kızım" deyip durdu
Bakalım ne zaman?

Son düzenleme:
Bız tv ızlemeyız baby ınstın ı da sevmedı.mother goose clup var ınternette cok renkli guzel muzıklı onu tavsıye ederız...

Size de büyük geçmiş olsun köşeminderiAllah beterinden korusun

off varya bıtırdın benı oyle bır anlatmıssın kı sankı yıllardır bu durumlarla karsılasıyormussun gıbı ve soguk bır tavır sergılemıs olmanada cok sasırdım...dedıgın durumdan bızde zaman zaman muzdarip oluyoruz allahtan almıslıgı yok su ana kadar ama alma potansıyelıde cok buyuk bu yuzdden herseye ama herseye cok cok dıkkat etmek lazım uyarın ıcın sagol ve Bademızede cok gecmıs olsun cnm..rabbım tekrarını yasatmasın ıns..

Oyy oyy şimdide bunların kenef dertleri başlayacak dımı yaa...Mina ya kocaman bır aferınde benden hemen alısacagı kesın masallah mavişime..Ben ıkı yası bekleyecem yınede sızınkı hayırlı olsun umarım guzel sever ve alısır hemencecık..babanın bez masrafı derdıde bıtmıs olur boylece bak ısın o tarafıda var yaa :))

Canim ne kadar soğukkanlısin.ayrica ben asla sise kspagiyla oynamasina izin vermem. şişeyi bile verirken sıkı sıkı kontrol ederim. dikkat et canım geçmiş olsun.

Amerikanya'lıların bir atasözü vardır: THANK GOD, IT'S FRIDAY, TENK GAD İTİZ FIRAYDEY (TGIF)
Türkçe meali:şüküller olsun ya reppim, cumalara da erdik :)
herkese iyi haftasonları ve kazasız, bol güneşli gezmeler diliyorum. öpüldünüz efem...
not: deneyim henüz bitti, kitap okuma grubuna doğru yollanıyorum dostlarım

ne sıkıcı işler yapıyosun sen ya
git evinde kitap okusana:)
hadi kolay gelsin:)
saygılar

ben de şişe kapağı tarzı şeyleri vermiyorum veya kapağı iyice kapatıp veriyorum. yine de başımıza gelmeyecek diye birşey yok. sözkonusu çocuk olunca, neyle nasıl kaza olacağını tahmin bile edemiyor insan :18: Orhan Cemal'in pişik kremi kutusunun kapağını bir güzel açıp, kremi orasına burasına sürdüğünü hatırlıyorum da :18: sürerken sadece işaret parmağını kullanmış ve çok güzel sürmüş maymunum iyiki yememiş ya :26:

Bende aksine, tipine bakıp hemen öğrenemeyeciğini düşünüyorum ama gördük beğendik aldık araba lazımlığımızı teyzesi
Zaten benim bir zorlamam yada ısrarım olmayacak,,vakti saati ne zamansa o zaman söyleyecektir inanıyorum
Sadece ufak ufak söylemler alıştırmalar ilerisi için belki faydalı olacaktır diye düşünüyorum
Kaç yaşına kadar geceleri altıma yaptığımı biliyorsunuz dimigörümceme göre eşimin bütün ailesi,,sanırım einstesin soyundan geliyolar 1 yaşında konuşmuşlar,1,5 yaşında çişini söylemiş,,sanırım 3 yaşında ilokulu,5te liseyi bitirip,sonrada 10 yaşında kep atmışlardır kesin Allam işlaa çiş konusunda baba soyuna çeker,,anasına çekerse way lazımlık uzun yıllar lazım olmayabilir bize

tuvalet egitimi için eylül ayında bir deneme yapacagım ama pek ümidim yok:)
ceren tam 2 yaşına bastıgı günün ertesi bezini çıkarmıştım..ilk 3 gün heryere yaptı:)
çıldırmak üzereydim ki 3.gün anne çiş dediama ben çıkardıktan sonra ne gece ne gündüz hiç bir daha takmadım bezini..
çok şükür gece hiç ama hiç yataga yapmadı..zaten 3 günden sonrada hep tuvalete yaptı..
hiç zorluk yaşamadık..tabi 1 ay boyunca arada altına kaçırdıgı da oldu ama o da zaten ara sıraydı..
bakalım çağlayla ne yapacaz:)
işlaa o da hemen ögrenir:18:bezlerde çok pahalı yaw valla babasını isyanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…