Selam arkadaşlar,
çok büyük hata yaptım bitmiş durumdayım
dün gece Mira 12 sularında uyudu,,bende evi topla vs derken 1.30 gibi yattım,
yatmamla kalkmam bir oldu bahsetmiştim çok sık uyanıyor bu aralar diye,,
neyse aldım emzirdim bizim yatakta, baktım uyuyor yatağına koyayım derken
uyanır gibi olunca,,bende kendi yatağımda ayağıma sallamaya başladım..uyumuşum...
uykudan güüüümm diye çok acı bir ses ve kızımın çığlıkla ağlayışıyla uyandık...
bu arada saat 1:45 yani olan biten herşey 15dk.da olmuş,,nasıl uyudum nasıl düştü perişanım...
ağlarken kustu ama öğürdü de kustu eminim,,uykulu olduğu için gözlerini açmadan dakikalarca ağladı
tabi etimden et koptu,,bana en çok dokunanda bebeğim benim yüzümden düştü ve yine benim göğsümde
avundu..kendimi affedemiyorum hala..sakinleşince hemen soydum fakat uykuya yenik düşmemesi için de
binbir oyunla elini yüzünü yıkadım,,tüm uzuvlarını defalarca elimle kontrol ettim,,
ne olur ne olmaz diye başına o istemese de oyunlarla buz koydum ve 2,5 saat uyutmadım...
Uykuya yenik düşünce namazı kıldım ve sabaha kadar gözümü kırpmadım,nefesini kontrol ettim durdum
İşin garip ve güzel mi diyim ne diyim bilemiyorum yanı; kızım beyaz tenlidir ve yanağını sıksan kızarır hemen,
ama vücudunun tek bir yerinde minicik bir kızarıklık dahi bulamadık eşimle..Rabbim korudu yavrumu
Şuan işteyim,,sabahtan beri ağlıyorum,,arkadaşlarım birşey olmamıştır diye avutup duruyorlar beni,
evi 4 defa aradım,,hala uyumamış ve keyfi yerindeymiş..Çok büyük hata yaptım kızlar...
Kızımın çığlıkları hala kulağımda..
Sizden Mira ve bütün bebeklerimiz için bu mübarek günde dua etmenizi istiyorum,sağlık dileyelim...
Hemen sadaka çıkardım,,cumaya giden bir arkadaşım yerine ulaştırıcak...elimden başka bişey gelmiyo..
Dr.uyla kontak halindeyim,,götürüp göstermeden içim rahat etmeyecek, bakıcı teyzemizde çok şükür
kızım iyi diyo,,ben onunla tüm gün beraberim hareketlerinde yada bakışlarında hiç kötü bişey yok diyo
Kötü bişey düşünmek istemiyorum ama içimdeki bu üzüntü eritti beni...
Hayırlı cumalar...
yerim ben o haylaz kaplanı
valla gel bacım yolun düşerse, bekleriz herzaman
antekyeye giderken ankara molanız olursa haberimiz olsun
herkese günaydın
güzel bir gün olması dileğiyle..
mutluanne canım şimdi okudum çok üzüldüm Allah korumuş Mira'yı, çok geçmiş olsun
keyfi yerindeymiş önemli bir şeyi yoktur canım ama senin için içini yer haklı olarak
suçlama kendini sen kızına çok iyi bakıyorsun, çok iyi bir annesin
Canım çook üzüldüm,en çok da senin o kadar üzülmene....İçini ferah tut Allah beterinden korusun MİRANIN BİR ŞEYCİĞİ OLMAMIŞTIR.Benim kızım da çok ağlayınca hemen kusuyor.Eminim Mira da ağladığı ve korktuğu için kusmuştur.Bugün ağlamıyorsa eğer, o zaman gayet iyidir canını sıkma.Sen onun biricik annesisin,bu ve buna benzer kazalar hepimizin başına gelebilir.Allaha şükret yeter..Rabbim bütün bebekleri korusun inşallah.
Kendi güzel,ruhu güzel,gönlü güzel arkadaşlarımMutlum gecmis olsun canim cok uzuldum olan olmus suclama kendini..sen iyi bir annesin canim..
Allah biliyo ya biran Badenin yeni resmi falan diye heyecanla açtımSizi cic bi kızla tanıştırmak ıstıom
bizim çok ilgımızı cektı belki sizin de çeker
Selam arkadaşlar,
çok büyük hata yaptım bitmiş durumdayım
dün gece Mira 12 sularında uyudu,,bende evi topla vs derken 1.30 gibi yattım,
yatmamla kalkmam bir oldu bahsetmiştim çok sık uyanıyor bu aralar diye,,
neyse aldım emzirdim bizim yatakta, baktım uyuyor yatağına koyayım derken
uyanır gibi olunca,,bende kendi yatağımda ayağıma sallamaya başladım..uyumuşum...
uykudan güüüümm diye çok acı bir ses ve kızımın çığlıkla ağlayışıyla uyandık...
bu arada saat 1:45 yani olan biten herşey 15dk.da olmuş,,nasıl uyudum nasıl düştü perişanım...
ağlarken kustu ama öğürdü de kustu eminim,,uykulu olduğu için gözlerini açmadan dakikalarca ağladı
tabi etimden et koptu,,bana en çok dokunanda bebeğim benim yüzümden düştü ve yine benim göğsümde
avundu..kendimi affedemiyorum hala..sakinleşince hemen soydum fakat uykuya yenik düşmemesi için de
binbir oyunla elini yüzünü yıkadım,,tüm uzuvlarını defalarca elimle kontrol ettim,,
ne olur ne olmaz diye başına o istemese de oyunlarla buz koydum ve 2,5 saat uyutmadım...
Uykuya yenik düşünce namazı kıldım ve sabaha kadar gözümü kırpmadım,nefesini kontrol ettim durdum
İşin garip ve güzel mi diyim ne diyim bilemiyorum yanı; kızım beyaz tenlidir ve yanağını sıksan kızarır hemen,
ama vücudunun tek bir yerinde minicik bir kızarıklık dahi bulamadık eşimle..Rabbim korudu yavrumu
Şuan işteyim,,sabahtan beri ağlıyorum,,arkadaşlarım birşey olmamıştır diye avutup duruyorlar beni,
evi 4 defa aradım,,hala uyumamış ve keyfi yerindeymiş..Çok büyük hata yaptım kızlar...
Kızımın çığlıkları hala kulağımda..
Sizden Mira ve bütün bebeklerimiz için bu mübarek günde dua etmenizi istiyorum,sağlık dileyelim...
Hemen sadaka çıkardım,,cumaya giden bir arkadaşım yerine ulaştırıcak...elimden başka bişey gelmiyo..
Dr.uyla kontak halindeyim,,götürüp göstermeden içim rahat etmeyecek, bakıcı teyzemizde çok şükür
kızım iyi diyo,,ben onunla tüm gün beraberim hareketlerinde yada bakışlarında hiç kötü bişey yok diyo
Kötü bişey düşünmek istemiyorum ama içimdeki bu üzüntü eritti beni...
Hayırlı cumalar...
şekerim tam kendime geliyorum hoop seni okuyup yine duygusala bağladımBenimde en cok yaptıgım seylerden bırı cnm..ayagıma alıyorum ve sallarkende uyuyup kalıyorum..yanı bu konuda ınan senın sucun yok..sadece yorgunluktan uyuyakalman olmuskı bızde ınsanız be gulum yanı elınden gelmeden oluyor ve buna engel olamamız bızı asla kotu yapmaz aksıne ınsan oldugumuzun en buyuk gostergesı...keske olmasaydı ama kaza gelıyorum demıyor kı basıma bır yataktan dusme bır kerede mama saldeyesınden dusme durumu yasayan bır annee olarak senı cok ıyı anladıgımı ve endıselerıne tamamen ortak oldugumu soylemek ıstıyorum..rabbıme cok sukur Mına bu dusmeden yara almadan kurtarmıs ve ayrıca sadakanı sımdıden allah kabul etsın bu son dusme olsun hepımızın cocukları ıcın ...
Ne olur kendını suclama ve Mıra için hep güçlü kal olurmu cnm..dualarımız sızınle..
İnşallah chihiro,,hiç birimiz yaşamayalım inşallahçok geçmiş olsun mutlu_Anne hanım. okuyunca yüreğim ağzıma geldi inanın. Allah korumuş gerçekten de. benim de en korktuğum şey çocuk düşmesi. şükür ki bir şey olmamış Mira'ya. kendinizi suçlamayınız. biz de dikkat edelim bundan sonra. tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum.
Pc de bışiyler bakıodum Badede dızlerımın dıbınde oynuyo.öğurdugunu gordum elimi uzattım kuscak dıe ama bı baktım nefesı gıtmıs rengı degışmış parmagımı soktum su sısesı kapagı gerıye gıtmış!neyse bıraz kustu sonra agladı aladı rahatladı
dıkkalı olun o buyuktur yutamaz vs de duşunmeyın gozumuzun onunde kazalara acıklar
Pc de bışiyler bakıodum Badede dızlerımın dıbınde oynuyo.öğurdugunu gordum elimi uzattım kuscak dıe ama bı baktım nefesı gıtmıs rengı degışmış parmagımı soktum su sısesı kapagı gerıye gıtmış!neyse bıraz kustu sonra agladı aladı rahatladı
dıkkalı olun o buyuktur yutamaz vs de duşunmeyın gozumuzun onunde kazalara acıklar
Lazımlıkla ilgili detay vereyim kendimden,,
Armağan oyuncakçıdan hediye çekim vardı lego birde lazımlık(indirimdeymiş) aldım kızıma akşam,
Lazımlıkta benim için önemli olan içindeki kirlenen kısmının çıkmasıydı,,böylece temizliği
daha pratik olacaktır diye düşünüyorum...müzikli yada müziksiz olmasının pek bir fonksiyonu olduğunu
sanmıyorum sadece bebeğe biraz daha fazla sevdirebilir olayı belki
oyuncak gibi önce biraz salonda oynadık sevdik onu,,sonra banyoya koydum,,ben tuvaleti kapatıp oturdum,, kızıma da
lazımlığa oturtmaya(kıyafetleriyle) kısa süreliğine ikna ettim ve her oturduğunda aferim dedim...
ilk adımımız böyleydi...Eve almak ve banyoya koymak olarak adlandırabilirsiniz
Eşim görünce kızımdan daha çok sevindi,,"inşallah alışacak,babasını bez parasından kurtaracak benim kızım" deyip durdu
Bakalım ne zaman?
Amerikanya'lıların bir atasözü vardır: THANK GOD, IT'S FRIDAY, TENK GAD İTİZ FIRAYDEY (TGIF)
Türkçe meali:şüküller olsun ya reppim, cumalara da erdik :)
herkese iyi haftasonları ve kazasız, bol güneşli gezmeler diliyorum. öpüldünüz efem...
not: deneyim henüz bitti, kitap okuma grubuna doğru yollanıyorum dostlarım
Bende aksine, tipine bakıp hemen öğrenemeyeciğini düşünüyorum ama gördük beğendik aldık araba lazımlığımızı teyzesiOyy oyy şimdide bunların kenef dertleri başlayacak dımı yaa...Mina ya kocaman bır aferınde benden hemen alısacagı kesın masallah mavişime..Ben ıkı yası bekleyecem yınede sızınkı hayırlı olsun umarım guzel sever ve alısır hemencecık..babanın bez masrafı derdıde bıtmıs olur boylece bak ısın o tarafıda var yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?