Sizi cic bi kızla tanıştırmak ıstıom;
bizim çok ilgımızı cektı belki sizin de çeker
Çocuğumla Eğlenirken: Lulu Kitapları
korma canım ben geldim sakın kapıyı kitleyip beni içerde bırakma:18::18:
oy oy oyyy küsermişte:))şimdi gördüm cicim..dün çıkmışım geçmişede şimdi bakabildim:)barıştıkmıhıhhh madem cvp yazmıyon bende giderim sana iyi geceler rüyanda beni gör ayrıcaa küstümayrıca da seni ben kitliyorum sabaha kadar cezaısın
yok bacım dikizliyen ben degildim:))ama cikirokko olabilir:)monşeranladım bacım tembel senıafiyet şeker olsun yerken tavşanımı hatırla emi
yok bacım aksine 1 sn duramayan kadınım kendi adıma bu tavşan bi yürüse anamı beller kesin
anladım çok korkuon cihhiroya bile razı olduna göre
ötmenim çişimiz gelirse ne yapcaz barı bi kova da bırakaydın kapının önüne
sebebini yisinler
kaç bacım kaç kendini kurtar
bende 2 lafın belini kırak diye geldim kimse yok gidem X uyus edem yoktan yere kavga çıkaram aksiyon olsun bari
muckkk datlu rüyalar bol sohbetle gece kşları kulaklarımı çınlatın belkim gelirim
Konu Bilgileri
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
biangel_kujum
kimsiniz gı ne bakıonuzkesin babyceren ve cihihirodur
gece o pogacaların rüyama girdigünaydın. bu sabah biraz erken geldim ofise. geleneksel kahvaltı etkinliğimiz var... gece gece poğaça yaptım pişirdim :)
defnoşun da karpuz partisi varmış kreşte. kırmızı ya da yeşil kıyafet giymesini istediler bi de karpuz, karpuz şeklinde top ve sosis balonlardan istediler. bakalım fotoları yüklediklerinde paylaşırım.. ana kız aktivite içindeyiz
bugun biraz daha rahat olurum işlaaaaaa :) öpüldünüz monşerler
günaydıngünaydın.....
namuslu memur hanımefendi verdiginiz bilgi için thank you şekerim:)[şişştt sessiz ol:)yerin kulagı var:18:ne kadar istiyosun söylerüşvet verecem sana:)
çekül belgenizde hayırlı olsun canım..bende yapacam nasıl oluyobilgi verirmisin
ben namuslu bi memurum hanım efendi...
çekül sayfasına giriyorsunuz alt köşede 7 fidan yazan kısmı tıklayın.online bağış yapıyorsunuz.belgenizi hazırlıyorsunuz.işte bu kadar.
annezeynep benim için süt içmeyen bebekler için nasıl süt içirilebilir.nasıl sevdirilebilir.birde kilo almayan bebekler için kilo aldırıcı besinler(hazır mama ve ürünler kullanmayanlar için) sorabilirsen sevinirm.
tükenmişlik sendromundan yazmaktayım sizlere:))) inanın tam yazıcam size annem elindeki çerez tabağını düşürüp tuz buz oluyor onu süpürmekle uğraşıyorum, tam yazıcam kız kardeşimin arkadaşlarında kaldığını zannederken gezi parkı çadırlarında kaldığını öğrenip üzüntüden şekeri yükselen annemle uğraşıyorum(üzüntüleri daha 16 yaşında olup yalan söylemesi yoksa hepimiz direnişteyiz:)kv salı akşamı gittiğinde annem arayıp umreye beraber gittiği komşularımızın evime çok yakın olan sarı ana türbesine gelmek istediklerini söyledi. çarşamba nevresim, havlu yıka(bu arada çamaşır makinem yürüme işini bayağı ilerletti üstüne oturan eşimide alıp kaçacaktı:))ütü yap, evi sil süpür, banyo yıka üstüne kaç gündür süren kanamanın regl ol ağrıdan kıvrandün gelen misafirlere boş boş bakıyordum 3 saatte yemek yapabildim öyle bitkindim. sizi okudum kazalar için her birinize geçmişler olsun Rabbim beterinden korusun yavrularımızı
slm mayıs anneleribenim kızımda 5 mayıs doğumlu. koseminderi ,ben bugün bu kitaptan ve ilk adım eğitim setinden sipariş verdim.daha önceden incelemiştim çok güzel...
Sizi cic bi kızla tanıştırmak ıstıom
bizim çok ilgımızı cektı belki sizin de çeker
Çocuğumla Eğlenirken: Lulu Kitapları
Pc de bışiyler bakıodum Badede dızlerımın dıbınde oynuyo.öğurdugunu gordum elimi uzattım kuscak dıe ama bı baktım nefesı gıtmıs rengı degışmış parmagımı soktum su sısesı kapagı gerıye gıtmış!neyse bıraz kustu sonra agladı aladı rahatladı
dıkkalı olun o buyuktur yutamaz vs de duşunmeyın gozumuzun onunde kazalara acıklar
Lazımlıkla ilgili detay vereyim kendimden,,
Armağan oyuncakçıdan hediye çekim vardı lego birde lazımlık(indirimdeymiş) aldım kızıma akşam,
Lazımlıkta benim için önemli olan içindeki kirlenen kısmının çıkmasıydı,,böylece temizliği
daha pratik olacaktır diye düşünüyorum...müzikli yada müziksiz olmasının pek bir fonksiyonu olduğunu
sanmıyorum sadece bebeğe biraz daha fazla sevdirebilir olayı belki
oyuncak gibi önce biraz salonda oynadık sevdik onu,,sonra banyoya koydum,,ben tuvaleti kapatıp oturdum,, kızıma da
lazımlığa oturtmaya(kıyafetleriyle) kısa süreliğine ikna ettim ve her oturduğunda aferim dedim...
ilk adımımız böyleydi...Eve almak ve banyoya koymak olarak adlandırabilirsiniz
Eşim görünce kızımdan daha çok sevindi,,"inşallah alışacak,babasını bez parasından kurtaracak benim kızım" deyip durdu
Bakalım ne zaman?
ben de şişe kapağı tarzı şeyleri vermiyorum veya kapağı iyice kapatıp veriyorum. yine de başımıza gelmeyecek diye birşey yok. sözkonusu çocuk olunca, neyle nasıl kaza olacağını tahmin bile edemiyor insan :18: Orhan Cemal'in pişik kremi kutusunun kapağını bir güzel açıp, kremi orasına burasına sürdüğünü hatırlıyorum da :18: sürerken sadece işaret parmağını kullanmış ve çok güzel sürmüş maymunumiyiki yememiş ya :26:
Bende aksine, tipine bakıp hemen öğrenemeyeciğini düşünüyorum ama gördük beğendik aldık araba lazımlığımızı teyzesi
Zaten benim bir zorlamam yada ısrarım olmayacak,,vakti saati ne zamansa o zaman söyleyecektir inanıyorum
Sadece ufak ufak söylemler alıştırmalar ilerisi için belki faydalı olacaktır diye düşünüyorum
Kaç yaşına kadar geceleri altıma yaptığımı biliyorsunuz dimigörümceme göre eşimin bütün ailesi,,sanırım einstesin soyundan geliyolar 1 yaşında konuşmuşlar,1,5 yaşında çişini söylemiş,,sanırım 3 yaşında ilokulu,5te liseyi bitirip,sonrada 10 yaşında kep atmışlardır kesin Allam işlaa çiş konusunda baba soyuna çeker,,anasına çekerse way lazımlık uzun yıllar lazım olmayabilir bize
tuvalet egitimi için eylül ayında bir deneme yapacagım ama pek ümidim yok:)
ceren tam 2 yaşına bastıgı günün ertesi bezini çıkarmıştım..ilk 3 gün heryere yaptı:)
çıldırmak üzereydim ki 3.gün anne çiş dediama ben çıkardıktan sonra ne gece ne gündüz hiç bir daha takmadım bezini..
çok şükür gece hiç ama hiç yataga yapmadı..zaten 3 günden sonrada hep tuvalete yaptı..
hiç zorluk yaşamadık..tabi 1 ay boyunca arada altına kaçırdıgı da oldu ama o da zaten ara sıraydı..
bakalım çağlayla ne yapacaz:)
işlaa o da hemen ögrenir:18:bezlerde çok pahalı yaw valla babasını isyanlarda
tükenmişlik sendromundan yazmaktayım sizlere:))) inanın tam yazıcam size annem elindeki çerez tabağını düşürüp tuz buz oluyor onu süpürmekle uğraşıyorum, tam yazıcam kız kardeşimin arkadaşlarında kaldığını zannederken gezi parkı çadırlarında kaldığını öğrenip üzüntüden şekeri yükselen annemle uğraşıyorum(üzüntüleri daha 16 yaşında olup yalan söylemesi yoksa hepimiz direnişteyiz:)kv salı akşamı gittiğinde annem arayıp umreye beraber gittiği komşularımızın evime çok yakın olan sarı ana türbesine gelmek istediklerini söyledi. çarşamba nevresim, havlu yıka(bu arada çamaşır makinem yürüme işini bayağı ilerletti üstüne oturan eşimide alıp kaçacaktı:))ütü yap, evi sil süpür, banyo yıka üstüne kaç gündür süren kanamanın regl ol ağrıdan kıvrandün gelen misafirlere boş boş bakıyordum 3 saatte yemek yapabildim öyle bitkindim. sizi okudum kazalar için her birinize geçmişler olsun Rabbim beterinden korusun yavrularımızı
Tabi bugun cuma herkes alemlere akmış. Ben burda bi basıma. Ühühhüüüü :/
Defne bugun emekleyerek ve tutunarak gittiği antreden salona yuruyerek geldi :) çok mutlu olduk babişkoyla :) partisi de guzel gecmiş. İşte böyle.
Babyceren. Çarsıya yalnız cık bence de. Cocukla zor oluyo yaa.
Köşeminderi sen bezsiz bebek olayına gircektin.. nooldu basladın mı?
Mutlu miram nasıl?
Size de büyük geçmiş olsun köşeminderiAllah beterinden korusun
off varya bıtırdın benı oyle bır anlatmıssın kı sankı yıllardır bu durumlarla karsılasıyormussun gıbı ve soguk bır tavır sergılemıs olmanada cok sasırdım...dedıgın durumdan bızde zaman zaman muzdarip oluyoruz allahtan almıslıgı yok su ana kadar ama alma potansıyelıde cok buyuk bu yuzdden herseye ama herseye cok cok dıkkat etmek lazım uyarın ıcın sagol ve Bademızede cok gecmıs olsun cnm..rabbım tekrarını yasatmasın ıns..
Canim ne kadar soğukkanlısin.ayrica ben asla sise kspagiyla oynamasina izin vermem. şişeyi bile verirken sıkı sıkı kontrol ederim. dikkat et canım geçmiş olsun.
ben de şişe kapağı tarzı şeyleri vermiyorum veya kapağı iyice kapatıp veriyorum. yine de başımıza gelmeyecek diye birşey yok. sözkonusu çocuk olunca, neyle nasıl kaza olacağını tahmin bile edemiyor insan :18: Orhan Cemal'in pişik kremi kutusunun kapağını bir güzel açıp, kremi orasına burasına sürdüğünü hatırlıyorum da :18: sürerken sadece işaret parmağını kullanmış ve çok güzel sürmüş maymunumiyiki yememiş ya :26:
slm mayıs anneleribenim kızımda 5 mayıs doğumlu. koseminderi ,ben bugün bu kitaptan ve ilk adım eğitim setinden sipariş verdim.daha önceden incelemiştim çok güzel...
Çok güzelmiş. Ben de bakayım bi. Tenks :)
Çok gecmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız. :)
Defne bugun emekleyerek ve tutunarak gittiği antreden salona yuruyerek geldi :) çok mutlu olduk babişkoyla :) partisi de guzel gecmiş. İşte böyle.
Mutlu miram nasıl?
yarın çarsıya gidecem elbise alacam2 tane dügün var
giyecek hiç birşeyim yokzaten normal günede giyecek birşeyim yok
alışveriş yapmam lazım ama 2 çocuklada magaza gezilmiyo ki:)
geçtigimiz yerden kovulacaz diye çok korkuyoırum:18:
en iyisi kızlara eşim evde baksın bende çıkıp alışveriş yapayım
eşime bu akşam iyi davranayımda yalnız çıkmama izin versin
işte böyle
:)))
Mutlu miram nasıl?
Aferın fıstıga masallah oda yuruyenlerın kervanına katıldı demek..Darısı benım gıbı yuruyemıyen bıdıkların basına dıyelım dımı
Ciddi ciddi valla yureyenlerın sayısı yuruyemeyenlerın sayısını gectı galıba...masallah hepsıne umarım wc ıslerıde erken olur..
Karbuz partisinden resimler olcakmı..
tesekkur ederım kızlar
kaza anlarında ozellikle yalnızsam pek panık olmam.hamılelıgımde bebeklere yonelık ılk yardım kıtapları okumuştum bıde yegenıme annem baktı bızımle buyuduker ona da cok bakmışlığım var oyuzden bıraz tecrube edındırmış oldu oğlumuzun yaramazlıkları
Sabah babamız düşürdu kapagı bız bulamadık yada onemseyıp aramadık sonra kızım bulmuş ışte...krem yemişliğimiz var bızımdeama o sıra burdan bı arkadasın bebegıde yemıştı ve o dr arayıp burayı bılgılendırmıştı bızımde ertesı gun olay basımıza gelınce burdakı ısmını hatırlamadığım arkadas sayesınde tecrubelı olmuş oldum
birlikte olmamızın guzellıgı de bu
Adım adım setını bende ınceledım ama o paraya değer mı bılemedım doğrusu
bu arada memnun oldum hoşgeldın aramıza
evet cok gusel kıtap:))
gecmış olaun ıçın tenks
giriştim ben o olaya.yıkanabılır beze de gecış yapmak ıstedım ama tanesı 30 tl ve min 5 tane alak gerekıyo artı ıç bezlerı 30 tl derken masraflı geldı kimse de iplemedı guldu gectı köyluler bıle elde yıkamıyo artık dıyıp cıddıye alınmadım.bugun bambu alıstırma külodu sıparıs verdım 17 tl daha uygundu fıyatı dıe...
ilerlemmız soyle;sadece altı acıkken tepki verıyo.kaka geldıgınde suratıma blıyo anlıom ma yetıştıremıom.çiş geldıgınde lazımlığa gıdıyo oturuyoz sonra kalkınca yapıo ve cişşş dıo:)senkron bozukluğu yasıoz yanıen son kakasını pijamaya yaptı etrafı toplayıp oturmaya gıderken bışeyın ustune basıp kaydım megerse pacasından bı parca duşurmuş ıkı gun sonra temızlıkçı geldı temiz evde ltını acmaya kıyamadım sonra yatılı misafırım gldı.derken 10 gundur boşladık.ama bezsız dolastıgımız gunler cok mutlu baglıcagım zaman elımı ıtıyo.bezsız bebek platformuda cok destek verıyo sagolsunlar onlarla yazısıyoruz vs vs ıste bole aktıvıtemız:)
İlk adımlarınız hayırlı olsun,buyusun emın adımlarla yurusun ınş
gördüm bebeğim cerenim çok sağol arayamadım bende ama senin olsun kızların olsun düşünmeniz beni çok mutlu ediyor. ece nihayet 8. dişini patlattı. 2 gündür çöl sıcaklarıda gelince huysuzlandı biraz. balkonda havuzumuzu kurduk oraya girince herşeyi unutuyor cadı:)) heryeri buruş buruş oluyor zorlana çıkarıyorum.
yeşilçayım defneme maşallah artık defilelerde kıvırta kıvırta yürür :) kız kardeşim yalanını o yollardan geçmiş biri olarak ortaya çıkardığım için beni öldürme planları yaptığından konuşmuyorum onunla:) ben de özledim şekerim
meleğim mahirim burada daha bir açıldı daha bir yaramazlaştı sanki:)) yavruma yaradı toprağı havası ülkemin de kıyamam olan sana oluyor desene:))
kızlar kv dün ameliyat oldu iyimiş patoloji sonucu 2 hafta sonraymış buradan çok memnun ayrıldılar şimdi açıkcası beni üzmediler ama çok yoruldum denize gir gel çamaşır yıka ütüle yemek yap bulaşık yıka ecenin yemeğidir yıkamasıdır derken pilim bitti tek başına yetemiyor insan herşeye sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?