2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yine ben geldim herkes kaçtıneden nedenneden
bitimde yokneden gidiyosunuz arkadaşlar
çocukları yıkadım yemegimi yaptımçok yorgunum
eşim gelseydide kızları üstüne atsaydım ya
bende bir duş alsaydımçok sıcak
işte böyle
uykumda var
pöffff

yarın çarsıya gidecem elbise alacam2 tane dügün var
giyecek hiç birşeyim yokzaten normal günede giyecek birşeyim yok
alışveriş yapmam lazım ama 2 çocuklada magaza gezilmiyo ki:)
geçtigimiz yerden kovulacaz diye çok korkuyoırum:18:
en iyisi kızlara eşim evde baksın bende çıkıp alışveriş yapayım
eşime bu akşam iyi davranayımda yalnız çıkmama izin versin
işte böyle
:)))

tükenmişlik sendromundan yazmaktayım sizlere:))) inanın tam yazıcam size annem elindeki çerez tabağını düşürüp tuz buz oluyor onu süpürmekle uğraşıyorum, tam yazıcam kız kardeşimin arkadaşlarında kaldığını zannederken gezi parkı çadırlarında kaldığını öğrenip üzüntüden şekeri yükselen annemle uğraşıyorum(üzüntüleri daha 16 yaşında olup yalan söylemesi yoksa hepimiz direnişteyiz:)kv salı akşamı gittiğinde annem arayıp umreye beraber gittiği komşularımızın evime çok yakın olan sarı ana türbesine gelmek istediklerini söyledi. çarşamba nevresim, havlu yıka(bu arada çamaşır makinem yürüme işini bayağı ilerletti üstüne oturan eşimide alıp kaçacaktı:))ütü yap, evi sil süpür, banyo yıka üstüne kaç gündür süren kanamanın regl ol ağrıdan kıvran dün gelen misafirlere boş boş bakıyordum 3 saatte yemek yapabildim öyle bitkindim. sizi okudum kazalar için her birinize geçmişler olsun Rabbim beterinden korusun yavrularımızı

korma canım ben geldim sakın kapıyı kitleyip beni içerde bırakma:18::18:

hıhhh madem cvp yazmıyon bende giderim sana iyi geceler rüyanda beni gör ayrıcaa küstüm ayrıca da seni ben kitliyorum sabaha kadar cezaısın
oy oy oyyy küsermişte:))şimdi gördüm cicim..dün çıkmışım geçmişede şimdi bakabildim:)barıştıkmı
barıştıysak aç kapıyıda çıkayım
yok bacım dikizliyen ben degildim:))ama cikirokko olabilir:)monşer
tavşanında tez vakitte yürüsünde canına okusun işlaaaa
gece o pogacaların rüyama girdiafiyet olsun
defnoşta yine partideymişhemde karpuz partisiay ne tatlı ya:)
daha çağla bir parti göremeden kankası parti parti geziyo valla kıskanıyoz ha:))
günaydın
namuslu memur hanımefendi verdiginiz bilgi için thank you şekerim:)
kızlarımın adına fidan diktirecemişlaa çok pahalı degildir:18:

ah canım ya bende seni çok merak ettim ama aramaya cesaret edemedimeşin ve kayınvalidenler vardır diye rahatsız etmek istemedim..ama mesaj attım gördünmü
nelerle ugraşmıssın..sanırım annenler yanında..
reglin neden böyle olduki acaba strestenmi:26:şimdi daha iyimisin:26:
ece nasıl sıkıldımı yoksa keyfi yerindemi:26:
öpüldünüz:26:

slm mayıs anneleri benim kızımda 5 mayıs doğumlu. koseminderi ,ben bugün bu kitaptan ve ilk adım eğitim setinden sipariş verdim.daha önceden incelemiştim çok güzel...

slm mayıs annesibenim kızımda 18 mayıs dogumlu
kendinizi biraz açabilirmisiniz:)
daha iyi tanımak babında:)

Sizi cic bi kızla tanıştırmak ıstıom
bizim çok ilgımızı cektı belki sizin de çeker

Çocuğumla Eğlenirken: Lulu Kitapları

Çok güzelmiş. Ben de bakayım bi. Tenks :)

Çok gecmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız.

Oh ne guzel. Gule gule kullansın kuzu

:) maymun :)

Hehehh cok guldum yaa :) kardeşim de ben de 1.5 yasında söylemişiz çişimizi. Ama o zamanlar 40 gunlukten itibaren tuvalete tutuyolarmış. Helal olsun valla... Zamanı gelince söylicekler nasılsa. Boşver

Akıllı bıdık cerenim. Çağla da üzmez seni inşallah ablası gibi 3 günde halleder olayı.

Oyy kıyamam yaa... Yorgun savascım benim. Kardeşine de helal diyorum. Selam söle benden :) özlendin tarafımdan :)

Tabi bugun cuma herkes alemlere akmış. Ben burda bi basıma. Ühühhüüüü :/

Defne bugun emekleyerek ve tutunarak gittiği antreden salona yuruyerek geldi :) çok mutlu olduk babişkoyla :) partisi de guzel gecmiş. İşte böyle.

Babyceren. Çarsıya yalnız cık bence de. Cocukla zor oluyo yaa.

Köşeminderi sen bezsiz bebek olayına gircektin.. nooldu basladın mı?

Mutlu miram nasıl?

Cnm kıyamam nasılda yogunlasmıssın oyle..kızkardesınde malum gencler kanları kaynıyor ama olan tabıı annellere ve sevdıklerıne oluyor ne yapcaksın bızde bız zamanlar genctık ve hıc dusunmeden boyle seyler yaptıgımız oluyordu..
Bende temizlik yemek derken gun bitiyor senın kadar yogun degılım ama yalnız bu cocukla basetmem gıttıkce zorlasıyor ..ne yapcaz bız yaw..ben kendı adıma soylemek gerekırse ayvayı yemısım :))
Şu işlerini bır kolayda gel artık sahalarımıza senı ozluyoruz..Ece nasıl bu arada ıyı denız kızımız annesi

Aferın fıstıga masallah oda yuruyenlerın kervanına katıldı demek..Darısı benım gıbı yuruyemıyen bıdıkların basına dıyelım dımı
Ciddi ciddi valla yureyenlerın sayısı yuruyemeyenlerın sayısını gectı galıba...masallah hepsıne umarım wc ıslerıde erken olur..
Karbuz partisinden resimler olcakmı..

Size de büyük geçmiş olsun köşeminderiAllah beterinden korusun

Canim ne kadar soğukkanlısin.ayrica ben asla sise kspagiyla oynamasina izin vermem. şişeyi bile verirken sıkı sıkı kontrol ederim. dikkat et canım geçmiş olsun.

tesekkur ederım kızlar
kaza anlarında ozellikle yalnızsam pek panık olmam.hamılelıgımde bebeklere yonelık ılk yardım kıtapları okumuştum bıde yegenıme annem baktı bızımle buyuduker ona da cok bakmışlığım var oyuzden bıraz tecrube edındırmış oldu oğlumuzun yaramazlıkları

Sabah babamız düşürdu kapagı bız bulamadık yada onemseyıp aramadık sonra kızım bulmuş ışte...krem yemişliğimiz var bızımdeama o sıra burdan bı arkadasın bebegıde yemıştı ve o dr arayıp burayı bılgılendırmıştı bızımde ertesı gun olay basımıza gelınce burdakı ısmını hatırlamadığım arkadas sayesınde tecrubelı olmuş oldum
birlikte olmamızın guzellıgı de bu

slm mayıs anneleri benim kızımda 5 mayıs doğumlu. koseminderi ,ben bugün bu kitaptan ve ilk adım eğitim setinden sipariş verdim.daha önceden incelemiştim çok güzel...

Adım adım setını bende ınceledım ama o paraya değer mı bılemedım doğrusu
bu arada memnun oldum hoşgeldın aramıza

Çok güzelmiş. Ben de bakayım bi. Tenks :)

Çok gecmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız. :)

evet cok gusel kıtap:))
gecmış olaun ıçın tenks

giriştim ben o olaya.yıkanabılır beze de gecış yapmak ıstedım ama tanesı 30 tl ve min 5 tane alak gerekıyo artı ıç bezlerı 30 tl derken masraflı geldı kimse de iplemedı guldu gectı köyluler bıle elde yıkamıyo artık dıyıp cıddıye alınmadım.bugun bambu alıstırma külodu sıparıs verdım 17 tl daha uygundu fıyatı dıe...
ilerlemmız soyle;sadece altı acıkken tepki verıyo.kaka geldıgınde suratıma blıyo anlıom ma yetıştıremıom.çiş geldıgınde lazımlığa gıdıyo oturuyoz sonra kalkınca yapıo ve cişşş dıo:)senkron bozukluğu yasıoz yanıen son kakasını pijamaya yaptı etrafı toplayıp oturmaya gıderken bışeyın ustune basıp kaydımmegerse pacasından bı parca duşurmuş ıkı gun sonra temızlıkçı geldı temiz evde ltını acmaya kıyamadım sonra yatılı misafırım gldı.derken 10 gundur boşladık.ama bezsız dolastıgımız gunler cok mutlu baglıcagım zaman elımı ıtıyo.bezsız bebek platformuda cok destek verıyo sagolsunlar onlarla yazısıyoruz vs vs ıste bole aktıvıtemız:)

Evt evt ne yap ne et yalnız gıt cnm..cocuklarla beraber rahat secim yapamazsın kendımden cok ıyı bılıyorum..ben ne zaman bırsey almaya yeltensem bızım oglan sankı kurulmus oyuncak gıbı ozellıkle alısverıs esnasında kıyamet koparır yanı senın zaten bu konuda tecruben vardır mutlaka sen sen ol Eşini ikna et bu gece hadii goruyum seni :))

İlk adımlarınız hayırlı olsun,buyusun emın adımlarla yurusun ınş

Melegim naber
ben balkonda tulum-cevız ekmek yıyom
mısafırım vardı gıttı kocamla kızım uyuyo yarın da yatılı mısafırler gelcek oboooo
bı sıgara yakcam tabı adamım gelip kaşlarını catmazsa
önce karnımı doyurım de

gördüm bebeğim cerenim çok sağol arayamadım bende ama senin olsun kızların olsun düşünmeniz beni çok mutlu ediyor. ece nihayet 8. dişini patlattı. 2 gündür çöl sıcaklarıda gelince huysuzlandı biraz. balkonda havuzumuzu kurduk oraya girince herşeyi unutuyor cadı:)) heryeri buruş buruş oluyor zorlana çıkarıyorum.

yeşilçayım defneme maşallah artık defilelerde kıvırta kıvırta yürür :) kız kardeşim yalanını o yollardan geçmiş biri olarak ortaya çıkardığım için beni öldürme planları yaptığından konuşmuyorum onunla:) ben de özledim şekerim

meleğim mahirim burada daha bir açıldı daha bir yaramazlaştı sanki:)) yavruma yaradı toprağı havası ülkemin de kıyamam olan sana oluyor desene:))

kızlar kv dün ameliyat oldu iyimiş patoloji sonucu 2 hafta sonraymış buradan çok memnun ayrıldılar şimdi açıkcası beni üzmediler ama çok yoruldum denize gir gel çamaşır yıka ütüle yemek yap bulaşık yıka ecenin yemeğidir yıkamasıdır derken pilim bitti tek başına yetemiyor insan herşeye sonuçta.

Tesekkur ederiz. Herseyin bi zamanı var işte :)
Face te paylaşıldığında yüklerim tabii ki :)

Rica ederim. Şimdi nasıl kuzu? Bi sıkıntı yok di mi?
Senkron bozukluğu süpermiş. Kakaya basmana da cok guldum. Bakalım biz neler yasicaz. :)
Bezsiz bebek face grubu mu? Ben de bi bakiim. Heves ettim sanki. :)

İlk adımlarınız hayırlı olsun,buyusun emın adımlarla yurusun ınş

Çok tesekkurler. Cok tatlı yaa badi badi gitmesi :)

Sağol canım. Ecoşum nasıl? Dinlenirsin annende dicem ama olmuyo. Kendimden biliyorum. Ne kadar kalcaksınız izmirde? Yavrupisi izmire geliyo :)

selamnasılsınız tatlı annişler
cereni babasıyla işe yolladım:)çağlayı uyuttumbende keyif yapıyorum
dünden kendime sütlü eskimo yapmıştım:131nu yiyorum:)
tarif istiyen olursa vermemdadı harika
eşimdende izin kopardım birazdan gelecekler bende tek başıma çarsıya gidecem:119:
işte böyle
çağla sabah yine kahvaltı yapmadı:26:çok canım sıkılıyo artık
dişi çıksaydıda rahatlazaydıksabah baktım sanki ucu çıkmış gibi yinede emin olamadım..
ya bide çok yaramaz olmuş başedemiyorumdökmadigi saçmadıgı çekmece yok
sinirlenince geliyo bana cimdik atıyo
çok sinirli bir yapısı var:18:herşeye bagırıyo
ama gülüşü dünyaya bedel

Sana da selam kuzum. :) oh izni koparmışsın ne guzel. Akşama kadar gezersin artık. Biz de evde pinekleyelim

Halılarımı yıkatmaya vermiştim onlar geldi bugun silip süpürmem lazım.

Defnenin de bir köpek dişi geliyo. Akşam balığı çok sevmesine ragmen iki yudum alıp bıraktı. Sabah da iki tane bisküvi yedi sadece. Ne versem reddetti. Az önce azcık çorba içirebildim neyse ki :/ öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…