2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Kayra yine ateşli ve hasta...Sabah tahlil sonucu antibiyotiğe başlamak zorunda kaldık.İnsan içine çıkmayı sıklaştırdığımız günden beri hastalığımız hiç eksik olmuyor.Her görende saolsun oğlanı ani bir reflex ile şappp diye öpünce hastalık kapmak kaçınılmaz oluyor.Sıkıntısınıda ben çekiyorum işte böyle
Neyse bunu da atlatırız inşaallah hayırlısıyla...
Dün pikniğe gittik arkadaşlarla.Harika bir günün sonunda telefonumu bir yere düşürdüğümü ve o düşürdüğüm yerden birilerinin aldığını farkettim.
Gitti s3 mini.Eşim d.günümde almıştı hatırlarsanız
Çok üzüldüm ama sağlık olsun demekten başka çare yok.Pazartesi savcılığa gidip kayıp bildirisinde bulunacağım

Köşeminderi ; bezsiz bebek ile ilgili bir link paylaşmıştın.Tekrar paylaşman mümkünmü acaba ?
ŞekersizYeşilçay ; Defne yürümeye başlamış.Hayırlı olsun .Karpuz partisinden foto bekliyoruz
Babyceren ; eşinden yalnız alışveriş için izin koparmışsın.Ne güzel (fazla para harcama ki tekrar izin istediğinde vermemezlik yapmasın )

selamnasılsınız tatlı annişler
cereni babasıyla işe yolladım:)çağlayı uyuttumbende keyif yapıyorum
dünden kendime sütlü eskimo yapmıştım:131nu yiyorum:)
tarif istiyen olursa vermemdadı harika

verseniz de yapmayız, rafine şekere karşıyız bir kere

dostum, eliniz ağzınız bir dursun artık ya eskiden sadece siz vardınız, şimdi bir de bi_angel_kujum çıktı. elinde kısır-börek geliyor topiğe arkadaşlar düğün mevsiminin açıldığı, yağlarımızın ordan burdan pörtleme riskinin yükseldiği ve birlik-beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde, kısır-börek yemek suretiyle lütfen birbirimizi proveke etmeyelim sağlıklı yaşam ve diyette sıfır hatayla oynayalım

chihiro79 ; bu sabaha seninle ilgili kötü bir rüya gördüm(hayır olsun inşaallah).Anlatıp anlatmamakta kararsızım aslında çünkü güzek bir rüya değildi.Rüyamda çok üzülüp ağladımı hatırlıyorum

Son düzenleme:
3 saat gezsem bana yeter:)sonra koşa koşa eve
halıları tekrarmı acacan ki:26:biz yazın burda halı kullanmayız:26:yanıyoruz:))
gerçi açtım klimayı ev buz gibigelsin faturalar:))
öncelkle kayraya çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum..
telefonun için üzüldüm hay Allah gördünmü kimin aldıgını:26:hemde dogum günü hediyendi hemde s3 hemde pahalı hemde güzel bir telefon:)inşallah hemen bulursunuz canım..
evet eşimden izin kopardım çok heycanlıyım:)yok fazla harcamam yazık adam zaten kendini paralıyo:)

cumartesi bereketi bu olsa gerek:)herkes burda:)bi sen eksiktin cikirokko sende burdasın maşallah
deneyin falan yokmuyada kitap okuma grubun
eskimo çok iyi geldi yabuz gibi oldum valla:)))
hem benim şekere ihtiyacım varbiliyosun 55 kiloyumgayet fitim
boyum normal şartlarda 1,70 ama yorgun ve uykusuzken 1,69 çıkıyoyani demem o ki gayet zayıfım
karışma böregimize kısırımızaçek ellerini
saygılar

eskimooo,bayılırımçocukluğumun hatıra yemişiözellikle boş ilaç kutusnda yapıldıysa
canım hem Kayra adına hem de kaybettiğin güzelim tel.in için çok geçmiş olsun.Kayracığım çok narin annesi,hastalık,ateş hiç yalnız bırakmıyor ki

canım benim kilo da 55 oldu artık,fakat bana fazla açıkçası,hele şu göbek yok mu

Canım ya kıyamam ben güzel gözlüme, çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm.
Ayyyy inanmıyorum ilk mesajım ne iyi ettin bacum duygulandırdın beni.

Aferin kuzuya beste de 2 haftadır evin içinde her yere gidiyo.

Kızlar beste de bugün ilk defa ateşlendi bebekliğinden beri en yüksek 37.5 olmuştu. Dün gece 39 u buldu ateşi çok panik olduk. Ilık duş aldırıp ateş dürücü verdik biraz düştü, sabaha karşı tekrar yükselince doktora götürdük. Üşütmüş kuzucuğum, tabii bu arada birsürü tetkik istedi. Kan değerleri çok düşük çıktı. Ben talasemi taşıyıcısı olduğumu söyleyince yüksek ihtimal bestede de var dedi doktor. Bugün hiç keyfim yok anlayacağınız. Allah dermansız dert vermesin bunlar gelip geçici şeyler tabii, ama insan yine de üzülüyo.

Oncelıkle kv ene gecmıs olsun cnm..ıns sonuclardada bırsey cıkmazda agız tadınız yerınde olur..rabbım sıfa olur ıns..
Cnm sorma Mahir gercekten cok cıvanadan cıktı ama yaramazlıgı yanı basedılemezlıgı Ingılterede dogum gunu ıle start aldı sonrası malum ev arama ve tasınma ıle oda benım gıbı cok yoruldu ve huysuzlandı canım oglum..sımdı burası hava, ev ve ınsanlar degıştı baba yok bızımkı baba delısı bır usak yanı anlayacagın soyle bır yasadıklarına bakarsak aslında ne kadar yaramaz dıye mızmızlansamda galıba haklı oglusum yaw..ınsan bıle bu kadar kosturmaya cıldırır kaldıkı oglum daha mınık teyzesı dımı nasıl huyu degişmesınkı..yazuk oglusuma..cadı annesı bazen bırde hırpalanıyor ıste o zaman daha fena oluyor

Geçmis olsun cnm..cok uzuldum Besteme ne olmus oyle Şirineme kıyamam bıtaneme..ıns ıyılesır annesı mevlam tez zamanda ıyılestırsın ıns..
Annesı sen moralini yuksek tutkı oda senınle ıyı olsun yoksa senın uzuntunu hıssederse oda mutlu olamaz yanı bızde oyle ben ne zaman negatıf yuklu olsam bızım oglanda oyle oluyor sankı halan gobek baglarımızla baglı gıbıyız..Biliyorum demesı kolay ama ınan bızımde basımıza gelıyor senı cok ıyı anlıyorum ve emınımkı sen elınden gelenı yapıyorsundur sonuna kadar...bazı seyler bızım elımızde olmadan gerceklesıyor bunlardan bırıde hastalık oluyr ..rabbime dua edıcem Bestem ıcin ıns ıyılesır hemen kuzum..

Gecmiş olsun ilkimcim. Şimdi nasıl kuzucuk?
Bozma moralini. Bişeyi kalmaz bi an önce iyilesir inşallah cnm

İyidir cnm senı ogun gormedim zaten cok kalamadımda gıtmek zorunda kaldım..demek balkonda keyıf yapıyordun hemde cevız ve tulum oy oyyy afiyet seker olsun cnm :))
Bugun yatılı mısafırlerle ne yaptın bari umarım kolayca atlatmıssındır...Bu arada ben Bade nın resmını galıbba goremedım bır koysan gorseydık guzellıgı olmazmı...merak ettım yahu mınık ceylanı..
Sende balkonculardansın vayy canına ne cok var balkoncu burda ..yanı bır araya gelsek dumandan gecılmez galiba:))

Canım benim çok teşekkür ederim moral oldun bana, senin kadar iyi yürekli birinin kızım için dua edecek olması da beni ayrıca mutlu etti. Öpüyorum seni ve mahirimi

lütfen acılllll cevap
merhaba benim 1 yasına cocugum var korunma amaçlı spiral taktırmaya gittim doktor fazla kanamam olduğu için önermedi daha cok kanamam olacağını söyledi ve 21 günlük doğum kontrol hapı verdi 2 ay oldu kullanamadım hap hala bende ve adetimin ucuncu gunu bugun ne zaman kullabilirim ve 2 ay oldu hapı alalı simdi başlasam bir sorun olur mu aradan iki ay geçtiği için

Oh oh maşallah rabbım keyfını daim etsin sekerım..
Su Caglamın cimdik olayı cok guldum yaa bızım usaktada var o durum cadılar ne olcak :)) oramızı buramızı morartmaya ant dıncmişler dımı :))
Dişlerdendir iştahsızlıkları merak etme gecıcı bır durumdur ...Diş mi cıkarıyorlar yoksa bize kök mu söktürüyorlar bak ıste orası muamma :))
İzni koparmana cok sevimdim ıns bugun ıstedıgın hersey goonlune gore olurmusturda almıssındır...gercı uc saat bana kesın yetmezdı ama olsun buda ıyı bır zaman..

hiç bi fikrim yok

Geçmiş olsun cnm..Kayra Eymenımız gercekten cok guzel bır cocuk kesın nazar cok degıyordur kuzuma...milletın sevme ıstegınıde anlabılıyorum malum sevılcek bır cocuk ama bır bahane uydurup kırmadan opmelerını engellemek ıyı olucaktır..bılıyorum zor benım oglanıda sevmek ısteyenler oluyor ve ben yabancılara cok tepkılıdır aglar dıye gerı cekıyorum...ne yapayım cocuklarımızın saglıkları ve huzurları oncelıklı gelir dımı..
Tel konusunda da gecmıs olsun umarım gerı gelır gercı zor bır ıhtımal ama telın numarası ıle calıstırılması zor kanımca burda oyle bırsey varmı bılemıyorum ama bızım mıllet onu kırdırmasınıda bılır herhalde yanı o yuzden emın olamadım..

Once hamile olmadıgına emın ol sonra hapa basla ve 7 gun sonra etkısını gostermeye baslayacagı ıcın buna dıkkat etmen gerekecek..yanı kullanacagın hapı ne zaman baslayacaksan ondan sonrakı kullanımınında sureklı olması lazım kı etkılı olsun eger olurda bır gun atlarsan yıne 7 gun kuralı olucaktır..Benım bıldıgım bu cnm, fakat saglık ocagını arayarakta bu konuda bılgı alabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…