selamnasılsınız tatlı annişler
cereni babasıyla işe yolladım:)çağlayı uyuttumbende keyif yapıyorum
dünden kendime sütlü eskimo yapmıştım:131nu yiyorum:)
tarif istiyen olursa vermemdadı harika
3 saat gezsem bana yeter:)sonra koşa koşa eveSana da selam kuzum. :) oh izni koparmışsın ne guzel. Akşama kadar gezersin artık. Biz de evde pinekleyelim
Halılarımı yıkatmaya vermiştim onlar geldi bugun silip süpürmem lazım.
Defnenin de bir köpek dişi geliyo. Akşam balığı çok sevmesine ragmen iki yudum alıp bıraktı. Sabah da iki tane bisküvi yedi sadece. Ne versem reddetti. Az önce azcık çorba içirebildim neyse ki :/ öyle işte
öncelkle kayraya çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum..Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Kayra yine ateşli ve hasta...Sabah tahlil sonucu antibiyotiğe başlamak zorunda kaldık.İnsan içine çıkmayı sıklaştırdığımız günden beri hastalığımız hiç eksik olmuyor.Her görende saolsun oğlanı ani bir reflex ile şappp diye öpünce hastalık kapmak kaçınılmaz oluyor.Sıkıntısınıda ben çekiyorum işte böyle
Neyse bunu da atlatırız inşaallah hayırlısıyla...
Dün pikniğe gittik arkadaşlarla.Harika bir günün sonunda telefonumu bir yere düşürdüğümü ve o düşürdüğüm yerden birilerinin aldığını farkettim.
Gitti s3 mini.Eşim d.günümde almıştı hatırlarsanız
Çok üzüldüm ama sağlık olsun demekten başka çare yok.Pazartesi savcılığa gidip kayıp bildirisinde bulunacağım
Köşeminderi ; bezsiz bebek ile ilgili bir link paylaşmıştın.Tekrar paylaşman mümkünmü acaba ?
ŞekersizYeşilçay ; Defne yürümeye başlamış.Hayırlı olsun.Karpuz partisinden foto bekliyoruz
Babyceren ; eşinden yalnız alışveriş için izin koparmışsın.Ne güzel(fazla para harcama ki tekrar izin istediğinde vermemezlik yapmasın )
verseniz de yapmayız, rafine şekere karşıyız bir kere
dostum, eliniz ağzınız bir dursun artık yaeskiden sadece siz vardınız, şimdi bir de bi_angel_kujum çıktı. elinde kısır-börek geliyor topiğe arkadaşlar düğün mevsiminin açıldığı, yağlarımızın ordan burdan pörtleme riskinin yükseldiği ve birlik-beraberliğe her zamankinden çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde, kısır-börek yemek suretiyle lütfen birbirimizi proveke etmeyelim sağlıklı yaşam ve diyette sıfır hatayla oynayalım
eskimooo,bayılırımselamnasılsınız tatlı annişler
eşimdende izin kopardım birazdan gelecekler bende tek başıma çarsıya gidecem:119:
işte böyle
çağla sabah yine kahvaltı yapmadı:26:çok canım sıkılıyo artık
dişi çıksaydıda rahatlazaydıksabah baktım sanki ucu çıkmış gibi yinede emin olamadım..
ya bide çok yaramaz olmuş başedemiyorumdökmadigi saçmadıgı çekmece yok
sinirlenince geliyo bana cimdik atıyo
çok sinirli bir yapısı var:18:herşeye bagırıyo
ama gülüşü dünyaya bedel
canım hem Kayra adına hem de kaybettiğin güzelim tel.in için çok geçmiş olsun.Kayracığım çok narin annesi,hastalık,ateş hiç yalnız bırakmıyor kiHerkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Kayra yine ateşli ve hasta...Sabah tahlil sonucu antibiyotiğe başlamak zorunda kaldık.İnsan içine çıkmayı sıklaştırdığımız günden beri hastalığımız hiç eksik olmuyor.Her görende saolsun oğlanı ani bir reflex ile şappp diye öpünce hastalık kapmak kaçınılmaz oluyor.Sıkıntısınıda ben çekiyorum işte böyle
Dün pikniğe gittik arkadaşlarla.Harika bir günün sonunda telefonumu bir yere düşürdüğümü ve o düşürdüğüm yerden birilerinin aldığını farkettim.
Çok üzüldüm ama sağlık olsun demekten başka çare yok.Pazartesi savcılığa gidip kayıp bildirisinde bulunacağım
Köşeminderi ; bezsiz bebek ile ilgili bir link paylaşmıştın.Tekrar paylaşman mümkünmü acaba ?
ŞekersizYeşilçay ; Defne yürümeye başlamış.Hayırlı olsun.Karpuz partisinden foto bekliyoruz
Babyceren ; eşinden yalnız alışveriş için izin koparmışsın.Ne güzel(fazla para harcama ki tekrar izin istediğinde vermemezlik yapmasın )
cumartesi bereketi bu olsa gerek:)herkes burda:)bi sen eksiktin cikirokko sende burdasın maşallah
deneyin falan yokmuyada kitap okuma grubun
eskimo çok iyi geldi yabuz gibi oldum valla:)))
hem benim şekere ihtiyacım varbiliyosun 55 kiloyum gayet fitim
boyum normal şartlarda 1,70 ama yorgun ve uykusuzken 1,69 çıkıyoyani demem o ki gayet zayıfım
karışma böregimize kısırımızaçek ellerini
saygılar
Canım ya kıyamam ben güzel gözlüme, çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm.Selam arkadaşlar,
çok büyük hata yaptım bitmiş durumdayım
dün gece Mira 12 sularında uyudu,,bende evi topla vs derken 1.30 gibi yattım,
yatmamla kalkmam bir oldu bahsetmiştim çok sık uyanıyor bu aralar diye,,
neyse aldım emzirdim bizim yatakta, baktım uyuyor yatağına koyayım derken
uyanır gibi olunca,,bende kendi yatağımda ayağıma sallamaya başladım..uyumuşum...
uykudan güüüümm diye çok acı bir ses ve kızımın çığlıkla ağlayışıyla uyandık...
bu arada saat 1:45 yani olan biten herşey 15dk.da olmuş,,nasıl uyudum nasıl düştü perişanım...
ağlarken kustu ama öğürdü de kustu eminim,,uykulu olduğu için gözlerini açmadan dakikalarca ağladı
tabi etimden et koptu,,bana en çok dokunanda bebeğim benim yüzümden düştü ve yine benim göğsümde
avundu..kendimi affedemiyorum hala..sakinleşince hemen soydum fakat uykuya yenik düşmemesi için de
binbir oyunla elini yüzünü yıkadım,,tüm uzuvlarını defalarca elimle kontrol ettim,,
ne olur ne olmaz diye başına o istemese de oyunlarla buz koydum ve 2,5 saat uyutmadım...
Uykuya yenik düşünce namazı kıldım ve sabaha kadar gözümü kırpmadım,nefesini kontrol ettim durdum
İşin garip ve güzel mi diyim ne diyim bilemiyorum yanı; kızım beyaz tenlidir ve yanağını sıksan kızarır hemen,
ama vücudunun tek bir yerinde minicik bir kızarıklık dahi bulamadık eşimle..Rabbim korudu yavrumu
Şuan işteyim,,sabahtan beri ağlıyorum,,arkadaşlarım birşey olmamıştır diye avutup duruyorlar beni,
evi 4 defa aradım,,hala uyumamış ve keyfi yerindeymiş..Çok büyük hata yaptım kızlar...
Kızımın çığlıkları hala kulağımda..
Sizden Mira ve bütün bebeklerimiz için bu mübarek günde dua etmenizi istiyorum,sağlık dileyelim...
Hemen sadaka çıkardım,,cumaya giden bir arkadaşım yerine ulaştırıcak...elimden başka bişey gelmiyo..
Dr.uyla kontak halindeyim,,götürüp göstermeden içim rahat etmeyecek, bakıcı teyzemizde çok şükür
kızım iyi diyo,,ben onunla tüm gün beraberim hareketlerinde yada bakışlarında hiç kötü bişey yok diyo
Kötü bişey düşünmek istemiyorum ama içimdeki bu üzüntü eritti beni...
Hayırlı cumalar...
Ayyyy inanmıyorum ilk mesajım ne iyi ettin bacum duygulandırdın beni.hoşgeldinyakında öğrenirsin yapmayı
işlaaa bacım
olur bacım bakaruz
oldu oldu
2 isim olcak kesin bacım
kesin erkek sen güven bana
o tombik halinle düşündüğün şeye bak kırmızı olsun
korkak yakında öğrencen merak etme
ay buna çok gülcemrüyalar tersine çıkar gı bilmiyonmu
yerim o tavşanu
kesin paylaşırız
yok bacım
ah ah düşünceli bacım kesin alcaz
süttür o süt
saçlarını bilem yolcak sen dur
aç aç bi doğuramadın gitti
et et beklioz
şöle bir geçmişe gittim geldim hey gidi günler heyyyyyyyy
ben datar pişti oyna oyna gözlerim ağrıdı X tavşanu uyuttu ben kaldım böle gidem zıbaram
Tabi bugun cuma herkes alemlere akmış. Ben burda bi basıma. Ühühhüüüü :/
Defne bugun emekleyerek ve tutunarak gittiği antreden salona yuruyerek geldi :) çok mutlu olduk babişkoyla :) partisi de guzel gecmiş. İşte böyle.
Babyceren. Çarsıya yalnız cık bence de. Cocukla zor oluyo yaa.
Köşeminderi sen bezsiz bebek olayına gircektin.. nooldu basladın mı?
Mutlu miram nasıl?
gördüm bebeğim cerenim çok sağol arayamadım bende ama senin olsun kızların olsun düşünmeniz beni çok mutlu ediyor. ece nihayet 8. dişini patlattı. 2 gündür çöl sıcaklarıda gelince huysuzlandı biraz. balkonda havuzumuzu kurduk oraya girince herşeyi unutuyor cadı:)) heryeri buruş buruş oluyor zorlana çıkarıyorum.
yeşilçayım defneme maşallah artık defilelerde kıvırta kıvırta yürür :) kız kardeşim yalanını o yollardan geçmiş biri olarak ortaya çıkardığım için beni öldürme planları yaptığından konuşmuyorum onunla:) ben de özledim şekerim
meleğim mahirim burada daha bir açıldı daha bir yaramazlaştı sanki:)) yavruma yaradı toprağı havası ülkemin de kıyamam olan sana oluyor desene:))
kızlar kv dün ameliyat oldu iyimiş patoloji sonucu 2 hafta sonraymış buradan çok memnun ayrıldılar şimdi açıkcası beni üzmediler ama çok yoruldum denize gir gel çamaşır yıka ütüle yemek yap bulaşık yıka ecenin yemeğidir yıkamasıdır derken pilim bitti tek başına yetemiyor insan herşeye sonuçta.
Kızlar beste de bugün ilk defa ateşlendi bebekliğinden beri en yüksek 37.5 olmuştu. Dün gece 39 u buldu ateşi çok panik olduk. Ilık duş aldırıp ateş dürücü verdik biraz düştü, sabaha karşı tekrar yükselince doktora götürdük. Üşütmüş kuzucuğum, tabii bu arada birsürü tetkik istedi. Kan değerleri çok düşük çıktı. Ben talasemi taşıyıcısı olduğumu söyleyince yüksek ihtimal bestede de var dedi doktor. Bugün hiç keyfim yok anlayacağınız. Allah dermansız dert vermesin bunlar gelip geçici şeyler tabii, ama insan yine de üzülüyo.
Kızlar beste de bugün ilk defa ateşlendi bebekliğinden beri en yüksek 37.5 olmuştu. Dün gece 39 u buldu ateşi çok panik olduk. Ilık duş aldırıp ateş dürücü verdik biraz düştü, sabaha karşı tekrar yükselince doktora götürdük. Üşütmüş kuzucuğum, tabii bu arada birsürü tetkik istedi. Kan değerleri çok düşük çıktı. Ben talasemi taşıyıcısı olduğumu söyleyince yüksek ihtimal bestede de var dedi doktor. Bugün hiç keyfim yok anlayacağınız. Allah dermansız dert vermesin bunlar gelip geçici şeyler tabii, ama insan yine de üzülüyo.
Melegim naber
ben balkonda tulum-cevız ekmek yıyom
mısafırım vardı gıttı kocamla kızım uyuyo yarın da yatılı mısafırler gelcek oboooo
bı sıgara yakcam tabı adamım gelip kaşlarını catmazsa
önce karnımı doyurım de
Geçmis olsun cnm..cok uzuldum Besteme ne olmus oyle Şirineme kıyamam bıtaneme..ıns ıyılesır annesı mevlam tez zamanda ıyılestırsın ıns..
Annesı sen moralini yuksek tutkı oda senınle ıyı olsun yoksa senın uzuntunu hıssederse oda mutlu olamaz yanı bızde oyle ben ne zaman negatıf yuklu olsam bızım oglanda oyle oluyor sankı halan gobek baglarımızla baglı gıbıyız..Biliyorum demesı kolay ama ınan bızımde basımıza gelıyor senı cok ıyı anlıyorum ve emınımkı sen elınden gelenı yapıyorsundur sonuna kadar...bazı seyler bızım elımızde olmadan gerceklesıyor bunlardan bırıde hastalık oluyr ..rabbime dua edıcem Bestem ıcin ıns ıyılesır hemen kuzum..
Gecmiş olsun ilkimcim. Şimdi nasıl kuzucuk?
Bozma moralini. Bişeyi kalmaz bi an önce iyilesir inşallah cnm
selamnasılsınız tatlı annişler
eşimdende izin kopardım birazdan gelecekler bende tek başıma çarsıya gidecem:119:
işte böyle
çağla sabah yine kahvaltı yapmadı:26:çok canım sıkılıyo artık
dişi çıksaydıda rahatlazaydıksabah baktım sanki ucu çıkmış gibi yinede emin olamadım..
ya bide çok yaramaz olmuş başedemiyorumdökmadigi saçmadıgı çekmece yok
sinirlenince geliyo bana cimdik atıyo
çok sinirli bir yapısı var:18:herşeye bagırıyo
ama gülüşü dünyaya bedel
lütfen acılllll cevap
merhaba benim 1 yasına cocugum var korunma amaçlı spiral taktırmaya gittim doktor fazla kanamam olduğu için önermedi daha cok kanamam olacağını söyledi ve 21 günlük doğum kontrol hapı verdi 2 ay oldu kullanamadım hap hala bende ve adetimin ucuncu gunu bugun ne zaman kullabilirim ve 2 ay oldu hapı alalı simdi başlasam bir sorun olur mu aradan iki ay geçtiği için
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
lütfen acılllll cevap
merhaba benim 1 yasına cocugum var korunma amaçlı spiral taktırmaya gittim doktor fazla kanamam olduğu için önermedi daha cok kanamam olacağını söyledi ve 21 günlük doğum kontrol hapı verdi 2 ay oldu kullanamadım hap hala bende ve adetimin ucuncu gunu bugun ne zaman kullabilirim ve 2 ay oldu hapı alalı simdi başlasam bir sorun olur mu aradan iki ay geçtiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?