2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceleerrrr kızlar....herkes uyumaya gitmiş bi plenner bacım var topikte...Hayret bu gece kaynatmıyorsunuz

arkadaşlar giremiyom eşim evde pc kakmıo uyus babaannemde trabzona gityo bugun iş güç baştan açmış gidiyo abimin oğlu su çiçeği oldu korkuyom ya tavşana bulaşırsa diye kapıdan çıkarmıyom ,yaz tmizliği başladı evin neresi neresinde belli del

annemden fayda yok bana yarın ustaları var önce karton piyer tavana sonra boya kaydı onada yanı

X evde bende kendi evimi toparlamaya bakıcam allah kolaylık versin bana

hepinizin kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun

Son düzenleme:

Allah hayırlara çıkarsın Turuncu hanım, ne diyeyim :26:
Kayra için de üzüldüm. geçmiş olsun kuzumuza. telefonunuz için ayrıca üzüldüm. (alana da yaramasın inşallah

bu arada bugün kandilmiş. hepimizin duaları kabul, misafirleri makbul olsun

Kızım doğum gununu hastanelerde gecirdiKusma ve ıshalımız var maalesef Onun için doğum gunu hatırası olarak bı foto yukluyebılcem sizeAlbumume koyuyom sımdı...

Tatlım link bu.burada kısa bılgı ıcerıyo fakat sanıyorum verılen lınklerden ayrıntılı bılgı acılıyo.face grubunda da bılgılendırme azısı vermış

böyleyken böylee: Bezsiz Bebek Fizyolojisi

şekersızyeşilcay;face hesabım yoktu bu grupla ırtıbat ıçın actım.bezsiz bebek diye arattırırsan cıkıyo.grup yöneticisi mor bisiklet...

Evet sana sorduktan sonra aradım buldum üye oldum. Arada bakıyorum. Sagol
Ayrıca gecmiş olsun kuzuya ve nice mutlu saglıklı yıllara. İyi ki doğmuş guzellik

ilkimcim geçmiş olsun besteye:26:ateşlenmiş..şimdi nasıl iyidir inşallah..
köşeminderi sizede geçmiş olsun..demek hastaneye yattı kızın..şimdi nasıl canım..
dogum gününüzde kutlu olsun canım..

selam milletyine kimse yok
ben dünden beridir geziyorum:)hergün kaç kapı gezdik bende bilmiyorum..
yoruldum ya:)akraba ziyareti yaptık sevap işledik:)
dün çarşıda 4 saat gezdim ve en sonunda bir elbise alabildim:)çok içime sindi çok begendim..
yine siyah elbise aldım:26:hep siyah alıyorum ya:26:çok seviyorum siyahısiyahta beni
çok pahalıydı ama neredeyse 3 te bir fiyatına aldımarkadaşım magazada müdürtorpil geçti
neyse gelsin dügünler ben hazırım
çağlanın iştahsızlıgı hala devam ediyo:26:çok bunaldımyemek zamanlarımız kabusa döndü..özellikle sabah kahvaltımız
sinir oluyorum.umarım geçiçidir..biraz zayıflamış..11 buçuk kilodan 11 e düşmüş..
boyuda uzamış bacakları incecik oldu
neyse önemli olan saglıgı
işte böyle
başka başkaaa:44:ceren hala uyumadı oyun oynuyobaşkaaaa:44:
başkada birşey yok
sizde ne var ne yok

1 üye 0 ziyaretçibari bir ziyaretçi olsaydıçok sessiz burası:18:
gece kuşları nerdesinizcik cik cikkk
hejarcım nerelerdesin kaç gündür yoksun canım
beykoz ses ver canım çok merak ettim seni:44:
planner tatilde
cikirokkoyu boşverin
melegim ne zaman geliyosun
turuncu telefonunu buldunuzmu:18:s3 mini:18:
annezeyno nerdesin yavyum
tatlıcadım damadım nasılçağla merak ediyomuştelden arıyo açmıyo damadım
şekersiz sende iyi gezmişsin bugün:)ben duyarım
kujum datlum nasılsın..ayşe iyimi:26:x mene söyle pcyi sana versin
işte böyle

Gezdim valla canım çıktı ama :/
Beykozu unutuyorum hep. Dur ben yarın bi ararım.

Ben de dun bi tulum giydim çok guzel oldu. Boyum kısa oldugu için guzel durmayacagını dusunmustum ama cok guzel oldu. Boyundan baglamalı en sevdiğim modeldendi ama göğüs kısmının yanları çok açıktı almadım içimde patladı
Neyse uykuma devam ediyim en iyisi. Ölüyorum yorgunluktan

günaydın hatunlar :)

ne güzel bi gun değil mi? keşke biraz daha yatak keyfi yapabileydik iyiydiiii :)
(bunu şebnem ferahın günaydın sevgilim şarkısının müziğiyle söyleyin) :)

mutlu gunleeerrr

Günaydın güzel annelerim....

Öncelikle hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun..Allah dualarımızı kabul eylesin inş...

sonrada unuttunuz beni sanırım...hiç zada nerde diyen yokkk şaka şaka pek geçmişi okuyamadım eminimki unutmamışsınızdır

kızlar düğünler nişanlar sünnetler, sünnnet mevlütleri derken her hafta sonumuz doluydu..bir sünnetimiz kaldı 2 hafta sonra.. sonrada ramazana giriyoruz zaten..tatil ramazandan sonraya kaldı artıkkk..

yürümeye başlayan bebişlerimiz varmış defneyle mirayı okudum.. maşşallah diyorum kuzularıma..
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun diyorum...tez vakitte iyileşsinler inş..

teyzeleri Ada fena bişey oldu..istediği olmadığı zaman ayaklarını vurarak ağlıyo.. herkesin peşinden ağlıyo...bu kızda benım gibi sulu göz çıktı:)) al kızım bunu yerine koy dediğimizde götürüp yerine koyuyo..ver dediğimizde vemem diyo..gel diyoruz gemem diyo...ye diyoruz yemem diyo annem diyip gelip sarılıp öpüyo ozmn bütün yelkenler fora içim eriyo resmen...bu aralar kiloda aldı kuzum 10 kilo oldu sonunda çift rakamları görebildik bizde...kısaca bizden haberler böle şekerler...bizi unutmayın die yakında resmimizi eklicez

Herkese hayırlı kandiller,iyi haftalar güzel anneler

Köşeminderi: Badenin yaşgününde pek bi talihsizlik olmuş,,geçmiş olsunAllah beterinden korusun.Sağlığı yerinde olsunda güzel güzel kutlarsınız annesi
Mutlu yıllar Bade:118::124::119:İyiki doğdun güzellik,,Rabbim sana her daim sağlık sıhhat mutluluk versin bebeğim
İyiki doğurdun köşeminderi

Şekersizim
:Mira iyi çok şükürDefnenin ilk adımlarını kutlarım canımNe büyük mutluluktur ya

Zadacan: Hoşgeldin canım,bu yaz etkinlik senden sorulur desene,Adacığıma da 41 kere maşallah kilo almış akıllı kuzumÇok tatlı bu minnoşlar

Babyceren:Çağlamın boyu kilosu sağlığı herşeyi çok çok güzel maşallahKilo almamaları çok normal,,hareketlendiklerinden kilo da kaybetmesi normal demişti dr. Arkadaşımın 3 yaşındaki kızı 13kg ve maşallahı varDemekki artık kilo almaları azalacak dimi canım Bende artık kilosunu takmıyorum da çok huysuz bi kız oldu çıktı başımaHerşeye itirazı var,,özellikle de yemeğe

Geceleri hiç uyutamıyorum artık kızımı kızlar,dün gece 22:30da başladım emzirmeye,ayağıma aldım salladım yanıma yatırdım derken...01.30da gücüm kalmadı eşime verdim2:30da uyutabilmiş,ağzına su deyse bi feryat ki sormayıniştahsızlık da diz boyu yaniAğzını tutarak ağlıyo yavrum

Herkese mutlu mesut bir hafta diliyorum

İlkimcim geçmiş olsun canımAllah beterinden korusunİnsan hiç kıyamıyo ya,,sağlıkları hep yerinde olsun minnoşların Şİmdi nasıl BestecimUmarım ateşi düşmüş,toparlamıştır biraz

Canım çok ama çok geçmiş olsun.. Yakın geçmişte bizde benzer bir olay yaşayınca inan sabki ben tekrar yaşamış gibi hissettim.. ama çok şükür önemli bişey yok.. Allahım meleklerimizi koruyor.. Geçmiş gitmiş olsun tatlım :)

Veee sonunda bizde yürümeye başladıık.. artık 5-6 adım atıyoruz.. bazen 7-8 de olyor çok şükür yarabbim.

Ahh kuzum yaa çok geçmiş olsun tatlım.. Üzülme öenmli bişey yoktur meleğin.. :) İyidüşün iyi olsun

gözün aydın :) koş bakalım koş bakalıımmm kaanın peşinden koş bakalııımmmm :)

aynen öyle canım.. zaten hiç durmuyordu.. şimdi yürümeye başlayınca daha da hareketlendi sanki.. ve sürekli kendi istediği yöne yürüyor.. bizi de oraya çekiyor.. çiçeklerin topraklarını avuçlayıp yere atıyor.. Ayy naptın deyip orayı temizleyene kadar bi bakıyorum kapının yanındaki süs vazonun yapraklarını yoluyor... aman yetiştim diyene kadar bi bakıyorum uçmuş portmantodan ayakkanıları indiriyor Ama herşeye rağmen iyi ki varlar.. Çok şükür her halleri çok ama çok sevimli buların yaa

:) orası öyle canım :) ben de çiçekleri saksıları ulaşamayacağı yerlere koydum... şu an çok fazla karıştırmasına mahal vermeyecek şekilde ama gecen gun babaannesine gittik talan etti. yerde süs vazoları çiçekleri ağır demir şamdanları falan var. sürekli peşindeydim canım çıktı...

Yürümeye başlayınca daha da yaramaz oluyor bu bıdıklar.. Kaan geçen gün bir şişe zeytinyağını dökmüş mutfakta bir güzel de ellerini sokmuş çoraplarını sokmuş.. allahtan halıya gelmemiş.. yağları koyduğum bir kap vardı onun içine dökmüş... Annem hemen sonrasında banyoyo sokmuş onu bir güzel yıkamış

Harika bir haber Kaancığımız da yürüyor demek

Evet canım çok şükür bu günleri de gördük.. Artık yürüyor... Tek elinden tuttuğumuzda ise nerdeyse koşacak şekilde yürüyor ve hep kendinin istediği yöne gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…