chihiro79 ; bu sabaha seninle ilgili kötü bir rüya gördüm(hayır olsun inşaallah).Anlatıp anlatmamakta kararsızım aslında çünkü güzek bir rüya değildi.Rüyamda çok üzülüp ağladımı hatırlıyorum
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
Kayra yine ateşli ve hasta...Sabah tahlil sonucu antibiyotiğe başlamak zorunda kaldık.İnsan içine çıkmayı sıklaştırdığımız günden beri hastalığımız hiç eksik olmuyor.Her görende saolsun oğlanı ani bir reflex ile şappp diye öpünce hastalık kapmak kaçınılmaz oluyor.Sıkıntısınıda ben çekiyorum işte böyle
Neyse bunu da atlatırız inşaallah hayırlısıyla...
Dün pikniğe gittik arkadaşlarla.Harika bir günün sonunda telefonumu bir yere düşürdüğümü ve o düşürdüğüm yerden birilerinin aldığını farkettim.
Gitti s3 mini.Eşim d.günümde almıştı hatırlarsanız
Çok üzüldüm ama sağlık olsun demekten başka çare yok.Pazartesi savcılığa gidip kayıp bildirisinde bulunacağım
Köşeminderi ; bezsiz bebek ile ilgili bir link paylaşmıştın.Tekrar paylaşman mümkünmü acaba ?
ŞekersizYeşilçay ; Defne yürümeye başlamış.Hayırlı olsun.Karpuz partisinden foto bekliyoruz
Babyceren ; eşinden yalnız alışveriş için izin koparmışsın.Ne güzel(fazla para harcama ki tekrar izin istediğinde vermemezlik yapmasın )
Kızlar beste de bugün ilk defa ateşlendi bebekliğinden beri en yüksek 37.5 olmuştu. Dün gece 39 u buldu ateşi çok panik olduk. Ilık duş aldırıp ateş dürücü verdik biraz düştü, sabaha karşı tekrar yükselince doktora götürdük. Üşütmüş kuzucuğum, tabii bu arada birsürü tetkik istedi. Kan değerleri çok düşük çıktı. Ben talasemi taşıyıcısı olduğumu söyleyince yüksek ihtimal bestede de var dedi doktor. Bugün hiç keyfim yok anlayacağınız. Allah dermansız dert vermesin bunlar gelip geçici şeyler tabii, ama insan yine de üzülüyo.
Selam arkadaşlar,
çok büyük hata yaptım bitmiş durumdayım
dün gece Mira 12 sularında uyudu,,bende evi topla vs derken 1.30 gibi yattım,
yatmamla kalkmam bir oldu bahsetmiştim çok sık uyanıyor bu aralar diye,,
neyse aldım emzirdim bizim yatakta, baktım uyuyor yatağına koyayım derken
uyanır gibi olunca,,bende kendi yatağımda ayağıma sallamaya başladım..uyumuşum...
uykudan güüüümm diye çok acı bir ses ve kızımın çığlıkla ağlayışıyla uyandık...
bu arada saat 1:45 yani olan biten herşey 15dk.da olmuş,,nasıl uyudum nasıl düştü perişanım...
ağlarken kustu ama öğürdü de kustu eminim,,uykulu olduğu için gözlerini açmadan dakikalarca ağladı
tabi etimden et koptu,,bana en çok dokunanda bebeğim benim yüzümden düştü ve yine benim göğsümde
avundu..kendimi affedemiyorum hala..sakinleşince hemen soydum fakat uykuya yenik düşmemesi için de
binbir oyunla elini yüzünü yıkadım,,tüm uzuvlarını defalarca elimle kontrol ettim,,
ne olur ne olmaz diye başına o istemese de oyunlarla buz koydum ve 2,5 saat uyutmadım...
Uykuya yenik düşünce namazı kıldım ve sabaha kadar gözümü kırpmadım,nefesini kontrol ettim durdum
İşin garip ve güzel mi diyim ne diyim bilemiyorum yanı; kızım beyaz tenlidir ve yanağını sıksan kızarır hemen,
ama vücudunun tek bir yerinde minicik bir kızarıklık dahi bulamadık eşimle..Rabbim korudu yavrumu
Şuan işteyim,,sabahtan beri ağlıyorum,,arkadaşlarım birşey olmamıştır diye avutup duruyorlar beni,
evi 4 defa aradım,,hala uyumamış ve keyfi yerindeymiş..Çok büyük hata yaptım kızlar...
Kızımın çığlıkları hala kulağımda..
Sizden Mira ve bütün bebeklerimiz için bu mübarek günde dua etmenizi istiyorum,sağlık dileyelim...
Hemen sadaka çıkardım,,cumaya giden bir arkadaşım yerine ulaştırıcak...elimden başka bişey gelmiyo..
Dr.uyla kontak halindeyim,,götürüp göstermeden içim rahat etmeyecek, bakıcı teyzemizde çok şükür
kızım iyi diyo,,ben onunla tüm gün beraberim hareketlerinde yada bakışlarında hiç kötü bişey yok diyo
Kötü bişey düşünmek istemiyorum ama içimdeki bu üzüntü eritti beni...
Hayırlı cumalar...
Tabi bugun cuma herkes alemlere akmış. Ben burda bi basıma. Ühühhüüüü :/
Defne bugun emekleyerek ve tutunarak gittiği antreden salona yuruyerek geldi :) çok mutlu olduk babişkoyla :) partisi de guzel gecmiş. İşte böyle.
Kızlar beste de bugün ilk defa ateşlendi bebekliğinden beri en yüksek 37.5 olmuştu. Dün gece 39 u buldu ateşi çok panik olduk. Ilık duş aldırıp ateş dürücü verdik biraz düştü, sabaha karşı tekrar yükselince doktora götürdük. Üşütmüş kuzucuğum, tabii bu arada birsürü tetkik istedi. Kan değerleri çok düşük çıktı. Ben talasemi taşıyıcısı olduğumu söyleyince yüksek ihtimal bestede de var dedi doktor. Bugün hiç keyfim yok anlayacağınız. Allah dermansız dert vermesin bunlar gelip geçici şeyler tabii, ama insan yine de üzülüyo.
Veee sonunda bizde yürümeye başladıık.. artık 5-6 adım atıyoruz.. bazen 7-8 de olyorçok şükür yarabbim.
gözün aydın :) koş bakalım koş bakalıımmm kaanın peşinden koş bakalııımmmm :)
aynen öyle canım.. zaten hiç durmuyordu.. şimdi yürümeye başlayınca daha da hareketlendi sanki.. ve sürekli kendi istediği yöne yürüyor.. bizi de oraya çekiyor.. çiçeklerin topraklarını avuçlayıp yere atıyor.. Ayy naptın deyip orayı temizleyene kadar bi bakıyorum kapının yanındaki süs vazonun yapraklarını yoluyor... aman yetiştim diyene kadar bi bakıyorum uçmuş portmantodan ayakkanıları indiriyorAma herşeye rağmen iyi ki varlar.. Çok şükür her halleri çok ama çok sevimli buların yaa
Harika bir haber Kaancığımız da yürüyor demekVeee sonunda bizde yürümeye başladıık.. artık 5-6 adım atıyoruz.. bazen 7-8 de olyorçok şükür yarabbim.
:) orası öyle canım :) ben de çiçekleri saksıları ulaşamayacağı yerlere koydum... şu an çok fazla karıştırmasına mahal vermeyecek şekilde ama gecen gun babaannesine gittik talan etti. yerde süs vazoları çiçekleri ağır demir şamdanları falan var. sürekli peşindeydim canım çıktı...
Harika bir haber Kaancığımız da yürüyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?