2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cuma gecesi yazmışım en son onun üstüne ctesi öğlen izmirden çok sevdiğim aile dostlarımız arayıp bize geleceklerini söylediler haddiii alışverişe koş süpürge yapamadan geldiler. ne bereketli ayakları varmış benim kvdenin:) insan nazı geçen insanlarla daha keyifli vakit geçiriyor beraber yemeğimizi yaptık yedik bugün bir tanıdıklarına gittiler yarın annemide alıp dönecekler. hepinizinki gibi ece de çok agresif. onunla oyun oynadığın sürece keyfi yerinde bir yalnız bırak şiddete başvuruyor yavrum hemen:) çok terliyor gidip hep betona yatıyor iştahsızlık desen ooo. yaz gelsin gelsin dedik ama işimiz var bu sıcaklarla.

miramın yürümesini kutlamadım sanırım kaanla beraber ikisinide tebrik ediyorum maşallah kuzularıma

besteme ve badeyede çok geçmiş olsun inşallah iyi haberlerini yazar tez zamanda anneleri buraya

plannerlada görüşemedik kv var diye aramaya çekinmişler keşke arasalardı ben ne yapar eder yarım saat ayırırdım. ben aradığımda dönmüşlerdi bile ben artık ömer paşamı göreceğim günün heyecanıyla avutayım kendimi:)

anne zeynebim geçen hafta annemde bursa gemlikteydi. küs olduğum erkek kardeşim oraya taşındı küs olmasam bende damlardım bursaya:) annem kafkasın kestaneli muhallebisinden almış korucuyu ve katkısız diye bayıldı dana:)

biraz resim ekleyim bari:))

ohh ekle ekle.. bekliyorum.
ya siz şimdi izmir de misiniz evde misiniz ben anlamadım. izne mi çıktı eşin? yoksa sadece eceyle sen mi gittin? oof söle bakiiim

ohh ekle ekle.. bekliyorum.
ya siz şimdi izmir de misiniz evde misiniz ben anlamadım. izne mi çıktı eşin? yoksa sadece eceyle sen mi gittin? oof söle bakiiim

marmaristeyim:)) eşim desen bu 1 gün nöbet 2 gün mesai sisteminde sanki hiç işe gitmiyormuş gibi hep evde yani bana göre anlıyacağın:)) izmire 3ünde gidicem gibi yavrukedi mesaj atmamış telini sizde vardırda onlar dönmüş olacak ya(

merhaba arkadaşlarım,

gündemden kısa başlıklar ve özetleriyle karşınızdayım:

-- şekersizyeşilçay hanım, tulum giymişsiniz ve çok yakışmış. sizin adınıza sevindim

-- ZADA hanımlar da gelmişler hoşgeldiniz. Zeynep Ada'mız nasıllar?
--azraece hanımın misafirleri gelmiş. benim de haftasonu misafirim geldi, biraz da çatkapı geldi ama o kadar iyi yürekli ve samimi biriydi ki, evimi azıcık toparladım yetti. insanın candan, samimi ve kusur aramayan dostlarının olması ne güzel birşeymiş

-- Babyceren hanım, yeni elbiseniz hayırlı olsun. yaz düğününe siyah biraz ağır olmamış mı :26: gerçi yazın gündüz düğünü olsa renkli, akşam düğünü olsa koyu renk giyilebilir :26: akraba düğünüyse allı pullu, monşer arkadaş düğünüyse sade-şık, sünnet düğünüyse çiçekli böcekli, kızkardeş düğünüyse gelini gölgede bırakmayacak, erkek kardeş düğünüyse de gelini son derece gölgede bırakacak elbise giyilir. bu durumda, gidilecek her düğün için ayrı elbise almak lazım geliyor:26:

-- Kaan yürüyormuş anne-oğul ikinizi de kutluyorum. nazar değmesin ayacıklarına bu arada, yürümeye başlayınca çok daha rahat oldum Dilberege hanım. eskiden ben mutfağa vs gidince ağlardı, sürekli yürütülmek isterdi, oturmazdı. şimdi istediği zaman kalkıp evin herhangi bir yerine gidebiliyor. salonda canı sıkılınca mutfağa yanıma geliyor ve kapıdan "ceeee" yapıyor. kahvaltısını yaptıktan sonra dolaşmaya çıkıyor, ben de ortalığı toparlıyorum. tabi bunda, evin eşya ve tehlikeli şeyler bakımından "faaakir" olmasının da payı büyük
-- Bade, doğumgünüsünü hastanede geçirmiş çok geçmiş olsun kuzumuza şimdi nasıl durumu?

-- biz de sabah tomografi için hastanedeydik. yo yo, ciddi birşey yok. Orhan Cemal'in meşhur ve orjinal kafası için çektiler. kafatası şekli ve beyin gelişimini takip etmek için çekildi. bundan sonraki kontrollerde bu grafi referans alınacak vs.

-- haftasonumuz güzeldi. bol bol yürüdük parklarda, AVM'ye gitmediğimiz için de para harcamadık (geçen hafta itibariyle iktisadi planımı devreye sokmuş bulunuyorum)

-- sünnet kutlamasını gelecek hafta yapmayı planlıyorduk ama millet tatilde vs olacağından, ablamın önerisiyle okulların açıldığı haftaya aldık. herkes Ankara'ya gelmiş olur o zamana kadar

-- başka başka :44: hah evet, meleğim hanım, nasılsınız? geldiğinizden beri nerelere gittiniz?

-- veee, HEJAR HANIM NERDESİNİİİİİİZZZ?? BİZ BURDAYIZ ANACIĞIM, BU TARAFA GELİNİİİİZ

yine deney bakımından zengin, güzel veri bakımından "faakir" bir haftaya girmiş bulunuyorum. dün gece dua ettim: deneylerime istikamet, yağlarıma zillet, aileme izzet ver ya Rabbiiii bakalım, yeni hafta neler getirecek :26:

herkeze merhaba mutlu anne,köşeminderi .Allah birdaha böyle kazalar yaşatmasın.musab düşünce onu koruyamadım diye çok üzülmüştüm.
turuncu,iklim81 çok geçmiş olsun.
köşeminderi lulu kitabını çok beendim.ayrıca bezsiz bebekler linkinide inceliyorum.ben 2 yaşında veririm diye düşünmüştüm.keşke daha önce tuvalet eğitimini alsada bezden kurtulsak.her bez bağlamada kıyametler kopuyor.
kaan ve defne yürümüşler maşallah.işiniz var benden söylemesi.
baybceren bende 170 boyunda ve 63 kilodayım herkez zayıfsın diyor seninle yanyana gelmeyelim şekerim.insan 55kilo olurmu ne yiyosun sen bakayım

siz hiç bakmayın Babyceren hanım'a zira kendsi yiyip yiyip de kilo al(a)mayan modellerden biz onun gibi yesek, patlangaç oluruz

hoşbulduk tatlım...
cnmcım Ada normalde aksam yatar gece hıc uyanmaz sabah kalkar saat gibidir...ama c.tesi düğünde yine 10 da uyudu ama gelirken arabada 12 de uyandı ve 2:30 ta tekrar uyudu zivanadan cıktım...sebsiz ağlıyo fln..o gece bitmicek sandım..yeminlen aklımdan sen gectın dedım ben 1 gunde mahvoldum mutlucum ne yapıor her gece die..Allahım yardımcın olsun tatlım inş. miracımında uykusu düzene girer bitanem..

Veee sonunda bizde yürümeye başladıık.. artık 5-6 adım atıyoruz.. bazen 7-8 de olyor çok şükür yarabbim.

maşşalla kaaana cnmm..tebrik e derimmm..artık o toto inmez yere

aradınmı
tulumun yanlarını daralttırsaydın canım.madem çok begendimbana tulum yakışmaz aslında hiç denemedim acaba yakışırmı:))
evet canişkom kilo almaması normal ama zayıflaması hiç hoşuma gitmedicerende çağlada tombalak gibiydi:)
şimdi zayıf olunca bir tuhaf oldum..alışık degilim:)tabi saglık daha önemli
ama ben şişko çocuk seviyorumneyse işlaaa kilo alır:18:
bizimde uykusuz gecelerimiz devam ediyozırt pırt uyanıyo
Allah sabır versin bize dinimiz amin:)
hadi gözün aydın canım..daha dur bekle kaan neleri dökecekdaha yolun başındasınız:))
4 aydır çağlanın dagıttıklarını toplamaktan bu hale geldimben mutfagı toplayana kadar yatak odasını dagıtıyo,orayıda toplayana kadar çocuk odasınıbu böyle devam ediyo
işte böyle
siz hiç bakmayın Babyceren hanım'a zira kendsi yiyip yiyip de kilo al(a)mayan modellerden biz onun gibi yesek, patlangaç oluruz
evet yiyorum yiyorum kilo almıyorumçok şanslıyım
maşallah bana(senin nazarın degebilir)

-- ZADA hanımlar da gelmişler hoşgeldiniz. Zeynep Ada'mız nasıllar?

chihirocum hodbulduk cnm..Zeynep Ada iyi çok şükür ellerinden öper teyzesi..
Bu arada Orhan Cemal sünnet olmuşş..hadi gözünüz aydın..rabbim damatlığınıda göstersin..Teyzesi öper tatlı yanaklarından...

İnşallah düzelecek canım yazaten kimin çocuğu uyumasa hep kulaklarımı çınlatırlargeçen gece arkadaşım gecenin 2sinde whatsaptan bişey sormuş bebeğiyle ilgili,,ben cevap verince de başladı gülücük kondurmaya daimi nöbettesin diye
geçecek geçecek demezmi bide

bebek doğdu uykusuzzz__40ı çıksın düzelir uykuları
40ı çıktı__3 aylık olsun uykusu düzene girer:128:
3 aylık oldu__6ayda ek gıdaya geçince rahat edersin
6aylık oldu__emeklesin yorulur uyur bak görürsün:129:
emekledi yine uyumuyor__yorulsun bırakın düzene giricek uykuları
bıraktık yoruldu ama yine istikrarlı uyumadı__havalar ısınsın parka çıktıkça yorulacak açık havada güzel uyur
havalar ısındı__kızım uykuya hala ısınamadı,, 1yaşına gelsin kesin düzene girer uykuları
1,5 yaşına gelecek___acaba ne zaman düzelecek diye düşünüyorum
yürüyünce yorulur___yorulunca güzel uyur
yürüyor__ama yorulup uyumuyor

etrafımdan gelen bu olumlamaları neresinden tutayım bilemedim
hala iyi düşünüyorum iyi olsun:106:
kim inanır,kadir inanır
düzene girecek uykularımız deeeemiiii:76:

Bak ben sana soyliyim 2 yadinda duzene girecek:)sevindinmi uzuldunmu bilemedim:)islaa bizimkide duzelir islaa..
Pcmi ceren zaptetti
Caglada beni:))
islaa buyurlerde rahatlarim ya:)dinimiz amin

Bak ben sana soyliyim 2 yadinda duzene girecek:)sevindinmi uzuldunmu bilemedim:)islaa bizimkide duzelir islaa..
Pcmi ceren zaptetti
Caglada beni:))
islaa buyurlerde rahatlarim ya:)dinimiz amin

umut fakirin ekmeğiymiş bekliyorum
bende Çağlayı zapdeyim ödeşelim o zaman
annezeynoyla konuştum daha doğrusu yazıştım selamı var hepinize
benimde çok canım sıkılıyo,topik sesssizzzz,
sıkıntıdan göbeğimle konuştum dertleştim
:117: dedim ona
havada çok sıcak,,şu havuzları pompasız şişiren var mı kızlar yada deneyen,,ben hala şişiremedim deee
sıcaktan bol bol içimi şişiriyorum onu yerine:86:

ayy kuzum yaa valla bak ben inanıyorum düzelcek inş..umudunu kaybetme canımcım...acısını çıkarcaksınız ana kız fosur fosur uyuyarak inş...

ayy kuzum yaa valla bak ben inanıyorum düzelcek inş..umudunu kaybetme canımcım...acısını çıkarcaksınız ana kız fosur fosur uyuyarak inş...

Hayırlısı canımcım hayırlısı,,sağlıklı olsunlar da varsın az uyusun meleğim benim
Maşallahın var şekerim fotolardaAfrodit halt etmiş yanında

canım pompasız olmaz..pompa şart,pompasız asla şişmez:)pompayla 10 dakika sürdüayagım uyuştu
sen bi pompa al zaten 5 liraistersen ben alıyım sana yollıyımkargo senden
hem 5 lira verip hemde kargoyu verememçok pahalıya patlar sarsılırım
dedigim gibi pompa şart
sen benle konuş canım sıkılmassın:)istersen wahtsapa yazkimse duymasın:)
acıktım ya
bugün misafirlige gittim ama karnımı doyuramadımçapla bi rahat vermedi ya sinir oldum
gitti pastalar böreklerbende peçeteye koydum eve getirdim
onuda ceren yedi

mutlum benim teşekkür ederim....o senin güzel bakmandan tatlım...

babyceren kız zayıfsın die hava atıp durma bize..canımız istiyo habire yiyosun...napalım biz hem şişkoyuz hemde yemiyo gibi yapıp yiyoruz

herkese hayırlı akşamlar kızlarrr..ben çıktımm

kız pompasız olmaz valla. pompayla bile uzun ve zor şişiyo...

koca gun 2 sayfa anca ilerledi. kimsecikler yok. herkes tatilde mi yahu? nerde o patır patır sayfaların aktığı gunler

aradınmı
tulumun yanlarını daralttırsaydın canım.madem çok begendimbana tulum yakışmaz aslında hiç denemedim acaba yakışırmı:))

yandan daraltsam da olcak gibi değildi cicim :) ben de olmaz diye dusunuyodum ama oldu valla sana da olur neden olmasın... güzel hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…