cuma gecesi yazmışım en son onun üstüne ctesi öğlen izmirden çok sevdiğim aile dostlarımız arayıp bize geleceklerini söylediler haddiii alışverişe koş süpürge yapamadan geldiler. ne bereketli ayakları varmış benim kvdenin:) insan nazı geçen insanlarla daha keyifli vakit geçiriyor beraber yemeğimizi yaptık yedik bugün bir tanıdıklarına gittiler yarın annemide alıp dönecekler. hepinizinki gibi ece de çok agresif. onunla oyun oynadığın sürece keyfi yerinde bir yalnız bırak şiddete başvuruyor yavrum hemen:) çok terliyor gidip hep betona yatıyor iştahsızlık desen ooo. yaz gelsin gelsin dedik ama işimiz var bu sıcaklarla.
miramın yürümesini kutlamadım sanırım kaanla beraber ikisinide tebrik ediyorum maşallah kuzularıma
besteme ve badeyede çok geçmiş olsun inşallah iyi haberlerini yazar tez zamanda anneleri buraya
plannerlada görüşemedik kv var diye aramaya çekinmişler keşke arasalardı ben ne yapar eder yarım saat ayırırdım. ben aradığımda dönmüşlerdi bileben artık ömer paşamı göreceğim günün heyecanıyla avutayım kendimi:)
anne zeynebim geçen hafta annemde bursa gemlikteydi. küs olduğum erkek kardeşim oraya taşındı küs olmasam bende damlardım bursaya:) annem kafkasın kestaneli muhallebisinden almış korucuyu ve katkısız diye bayıldı dana:)
biraz resim ekleyim bari:))
ohh ekle ekle.. bekliyorum.
ya siz şimdi izmir de misiniz evde misiniz ben anlamadım. izne mi çıktı eşin? yoksa sadece eceyle sen mi gittin? oof söle bakiiim
herkeze merhaba mutlu anne,köşeminderi .Allah birdaha böyle kazalar yaşatmasın.musab düşünce onu koruyamadım diye çok üzülmüştüm.
turuncu,iklim81 çok geçmiş olsun.
köşeminderi lulu kitabını çok beendim.ayrıca bezsiz bebekler linkinide inceliyorum.ben 2 yaşında veririm diye düşünmüştüm.keşke daha önce tuvalet eğitimini alsada bezden kurtulsak.her bez bağlamada kıyametler kopuyor.
kaan ve defne yürümüşler maşallah.işiniz var benden söylemesi.
baybceren bende 170 boyunda ve 63 kilodayım herkez zayıfsın diyor seninle yanyana gelmeyelim şekerim.insan 55kilo olurmu ne yiyosun sen bakayım
Zadacan Hoşgeldin canım,bu yaz etkinlik senden sorulur desene,Adacığıma da 41 kere maşallah kilo almış akıllı kuzum Çok tatlı bu minnoşlar
Geceleri hiç uyutamıyorum artık kızımı kızlar,dün gece 22:30da başladım emzirmeye,ayağıma aldım salladım yanıma yatırdım derken...01.30da gücüm kalmadı eşime verdim2:30da uyutabilmiş,ağzına su deyse bi feryat ki sormayın iştahsızlık da diz boyu yani Ağzını tutarak ağlıyo yavrum
Veee sonunda bizde yürümeye başladıık.. artık 5-6 adım atıyoruz.. bazen 7-8 de olyorçok şükür yarabbim.
aradınmıGezdim valla canım çıktı ama :/
Beykozu unutuyorum hep. Dur ben yarın bi ararım.
Ben de dun bi tulum giydim çok guzel oldu. Boyum kısa oldugu için guzel durmayacagını dusunmustum ama cok guzel oldu. Boyundan baglamalı en sevdiğim modeldendi ama göğüs kısmının yanları çok açıktı almadımiçimde patladı
Neyse uykuma devam ediyim en iyisi. Ölüyorum yorgunluktan
evet canişkom kilo almaması normal ama zayıflaması hiç hoşuma gitmediHerkese hayırlı kandiller,iyi haftalar güzel anneler
Köşeminderi: Badenin yaşgününde pek bi talihsizlik olmuş,,geçmiş olsunAllah beterinden korusun.Sağlığı yerinde olsunda güzel güzel kutlarsınız annesi
Mutlu yıllar Bade:118::124::119:İyiki doğdun güzellik,,Rabbim sana her daim sağlık sıhhat mutluluk versin bebeğim
İyiki doğurdun köşeminderi
Şekersizim:Mira iyi çok şükürDefnenin ilk adımlarını kutlarım canım Ne büyük mutluluktur ya
Zadacan: Hoşgeldin canım,bu yaz etkinlik senden sorulur desene,Adacığıma da 41 kere maşallah kilo almış akıllı kuzum Çok tatlı bu minnoşlar
Babyceren:Çağlamın boyu kilosu sağlığı herşeyi çok çok güzel maşallahKilo almamaları çok normal,,hareketlendiklerinden kilo da kaybetmesi normal demişti dr. Arkadaşımın 3 yaşındaki kızı 13kg ve maşallahı var Demekki artık kilo almaları azalacak dimi canım Bende artık kilosunu takmıyorum da çok huysuz bi kız oldu çıktı başıma Herşeye itirazı var,,özellikle de yemeğe
Geceleri hiç uyutamıyorum artık kızımı kızlar,dün gece 22:30da başladım emzirmeye,ayağıma aldım salladım yanıma yatırdım derken...01.30da gücüm kalmadı eşime verdim2:30da uyutabilmiş,ağzına su deyse bi feryat ki sormayın iştahsızlık da diz boyu yani Ağzını tutarak ağlıyo yavrum
Herkese mutlu mesut bir hafta diliyorum
hadi gözün aydın canım..daha dur bekle kaan neleri dökecekaynen öyle canım.. zaten hiç durmuyordu.. şimdi yürümeye başlayınca daha da hareketlendi sanki.. ve sürekli kendi istediği yöne yürüyor.. bizi de oraya çekiyor.. çiçeklerin topraklarını avuçlayıp yere atıyor.. Ayy naptın deyip orayı temizleyene kadar bi bakıyorum kapının yanındaki süs vazonun yapraklarını yoluyor... aman yetiştim diyene kadar bi bakıyorum uçmuş portmantodan ayakkanıları indiriyorAma herşeye rağmen iyi ki varlar.. Çok şükür her halleri çok ama çok sevimli buların yaa
evet yiyorum yiyorum kilo almıyorumsiz hiç bakmayın Babyceren hanım'a zira kendsi yiyip yiyip de kilo al(a)mayan modellerdenbiz onun gibi yesek, patlangaç oluruz
-- ZADA hanımlar da gelmişlerhoşgeldiniz. Zeynep Ada'mız nasıllar?
hoşbulduk tatlım...
cnmcım Ada normalde aksam yatar gece hıc uyanmaz sabah kalkar saat gibidir...ama c.tesi düğünde yine 10 da uyudu ama gelirken arabada 12 de uyandı ve 2:30 ta tekrar uyudu zivanadan cıktım...sebsiz ağlıyo fln..o gece bitmicek sandım..yeminlen aklımdan sen gectın dedım ben 1 gunde mahvoldum mutlucum ne yapıor her gece die..Allahım yardımcın olsun tatlım inş. miracımında uykusu düzene girer bitanem..
İnşallah düzelecek canım yazaten kimin çocuğu uyumasa hep kulaklarımı çınlatırlar geçen gece arkadaşım gecenin 2sinde whatsaptan bişey sormuş bebeğiyle ilgili,,ben cevap verince de başladı gülücük kondurmaya daimi nöbettesin diye
geçecek geçecek demezmi bide
bebek doğdu uykusuzzz__40ı çıksın düzelir uykuları
40ı çıktı__3 aylık olsun uykusu düzene girer:128:
3 aylık oldu__6ayda ek gıdaya geçince rahat edersin
6aylık oldu__emeklesin yorulur uyur bak görürsün:129:
emekledi yine uyumuyor__yorulsun bırakın düzene giricek uykuları
bıraktık yoruldu ama yine istikrarlı uyumadı__havalar ısınsın parka çıktıkça yorulacak açık havada güzel uyur
havalar ısındı__kızım uykuya hala ısınamadı,, 1yaşına gelsin kesin düzene girer uykuları
1,5 yaşına gelecek___acaba ne zaman düzelecek diye düşünüyorum
yürüyünce yorulur___yorulunca güzel uyur
yürüyor__ama yorulup uyumuyor
etrafımdan gelen bu olumlamaları neresinden tutayım bilemedim
hala iyi düşünüyorum iyi olsun:106:
kim inanır,kadir inanır
düzene girecek uykularımız deeeemiiii:76:
Bak ben sana soyliyim 2 yadinda duzene girecek:)sevindinmi uzuldunmu bilemedim:)islaa bizimkide duzelir islaa..
Pcmi ceren zaptetti
Caglada beni:))
islaa buyurlerde rahatlarim ya:)dinimiz amin
İnşallah düzelecek canım yazaten kimin çocuğu uyumasa hep kulaklarımı çınlatırlar geçen gece arkadaşım gecenin 2sinde whatsaptan bişey sormuş bebeğiyle ilgili,,ben cevap verince de başladı gülücük kondurmaya daimi nöbettesin diye
geçecek geçecek demezmi bide
bebek doğdu uykusuzzz__40ı çıksın düzelir uykuları
40ı çıktı__3 aylık olsun uykusu düzene girer:128:
3 aylık oldu__6ayda ek gıdaya geçince rahat edersin
6aylık oldu__emeklesin yorulur uyur bak görürsün:129:
emekledi yine uyumuyor__yorulsun bırakın düzene giricek uykuları
bıraktık yoruldu ama yine istikrarlı uyumadı__havalar ısınsın parka çıktıkça yorulacak açık havada güzel uyur
havalar ısındı__kızım uykuya hala ısınamadı,, 1yaşına gelsin kesin düzene girer uykuları
1,5 yaşına gelecek___acaba ne zaman düzelecek diye düşünüyorum
yürüyünce yorulur___yorulunca güzel uyur
yürüyor__ama yorulup uyumuyor
etrafımdan gelen bu olumlamaları neresinden tutayım bilemedim
hala iyi düşünüyorum iyi olsun:106:
kim inanır,kadir inanır
düzene girecek uykularımız deeeemiiii:76:
ayy kuzum yaa valla bak ben inanıyorum düzelcek inş..umudunu kaybetme canımcım...acısını çıkarcaksınız ana kız fosur fosur uyuyarak inş...
umut fakirin ekmeğiymişbekliyorum
bende Çağlayı zapdeyim ödeşelim o zaman
annezeynoyla konuştum daha doğrusu yazıştım selamı var hepinize
benimde çok canım sıkılıyo,topik sesssizzzz,
sıkıntıdan göbeğimle konuştum dertleştim
:117: dedim ona
havada çok sıcak,,şu havuzları pompasız şişiren var mı kızlar yada deneyen,,ben hala şişiremedim deee
sıcaktan bol bol içimi şişiriyorum onu yerine:86:
ayy kuzum yaa valla bak ben inanıyorum düzelcek inş..umudunu kaybetme canımcım...acısını çıkarcaksınız ana kız fosur fosur uyuyarak inş...
umut fakirin ekmeğiymişbekliyorum
bende Çağlayı zapdeyim ödeşelim o zaman
annezeynoyla konuştum daha doğrusu yazıştım selamı var hepinize
benimde çok canım sıkılıyo,topik sesssizzzz,
sıkıntıdan göbeğimle konuştum dertleştim
:117: dedim ona
havada çok sıcak,,şu havuzları pompasız şişiren var mı kızlar yada deneyen,,ben hala şişiremedim deee
sıcaktan bol bol içimi şişiriyorum onu yerine:86:
aradınmı
tulumun yanlarını daralttırsaydın canım.madem çok begendimbana tulum yakışmaz aslında hiç denemedim acaba yakışırmı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?