2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

anladım canımpompa şart yani diyosunn dimitamam bende pompa buliim o zaman
sen kargoya verme ben kargosuz pompalı birini bulmaya çalışiim
benide kimse misafirliğe çağırmıyo ya,,hep bana geliyolar,yaparken doyuyorum zaten

yok canım estagfrullah hava atmak gibi bir niyetim yok
sadece takılıyorum canımben çok yiyorum ya ne yapıyımmidem obez olmuş:))
birazdan 1 ekmek yiycemsıcak fırından çıkacakoff çok açım yaaa

bi ara bende tulum deniyim bakalım nasıl olacak
beykozu aradınmı

bi ara bende tulum deniyim bakalım nasıl olacak
beykozu aradınmı

kız dedim ya kastamonudaymış diye.. sen de beğenmişsin. :)
neyse ben cıkıyore. kuzuma gidiyore...
ishal olmuş kreşten aradılar. yarın yollamıcam. işten izin aldım.
bi daha aradılar. kafasını vurmuş karyolanın kosesine

gideyim de kavuşayım aklım onda. şişlik kalmış

ekins gelmiş ama ben kaçıyore. öptüm sizi. byeee

öyle bir yazmışsın ki inan gözlerim doldupompa sana feda olsun arkadaşımdur ben bedava kargo fırsatı ayarlıyım
söz göndrecempompa şart
beni misafirlige çagırıyolarda ben gidemiyorum2 çocukla nereye gidecembugünde gitmeyecektim ama çok ısrar etti
ben gitmesem arkadaşım 3 çocuguyla bana gelecek diye mecburrrr gittim
işte böyle canım

canım ben yazdıktan sonra yazını gördüm sorry
demek defne ishal olmuş geçmiş olsun kuzuya..

sıkıldım bi gireyim bakim napıyorlar diye telden kaçamak yaptım bi pompadır dönüp duıruyor düşün düşün ne pompası olabilir bu ne pompasıııı süt pompası desem beybinin işi olmaz o doğrudan çağlayla yapışık geziyo zaten, mercimek pompası desem (tövbe ya rabbim) bunda duygulancak ne var meğe simit şişirme pompasıymış nasıl anlamadım ki havuz şişirme pompasına duygulanmamak elde mi

Kizlar nasılsınız yaramaz bir durum yoktu r inşallah. Sabah bir girdim yazayım dedim ama nerde wordde yazarken biraktim.

Gunler cok yogun. Basimi kasimaya vaktim yok. Yeni kizla beraber nete girmk de hayal. Devamli egitimdeyz. Firsat yok. Simdi uyudu sevgilim bende gireyim yazayım artik dedm.
Dun beykozla meaajlastk. Bir hafta Kastamonu da tatil yapacaklarmis. Enes iyiymiş. Firsat bulamiyormus peşinde kosmaktan. Esi askere gitmeyecekmis. Okula devam edecekmis.boyle yazistik.

Sekersiz gecmis olsn cnm. Ins salgindan değil dir. Kafasini da vurmus kuzum.cok gecmis olsun minigime.

Besteme gecmis olsun ilkimcim. Ins daha iyidir annesi. Guzel gozlum sifa bulsun bir an evvel.bu arada agustos sonu eylul basi gibi kus adasina tatil planimiz var. Gorusuruz ins. Tavsiye edebilecegin uygun yerler var mi cnm?

Turuncucum kayrama da gecmis olsun cnm. Ins daha da iyidir. Arada yaz da merak ettm. Rabbim sifa versin yakisiklima..

Koseminderi badeye cok gecmis olsun.biran once iyilessin. Kuzum d.gununde hastalanmis bir de Kıyamam ben ona. Bu sene ishal ve kusma malesef cok fazla etkiledi bebekleri
Planner yavrukedi tatilde ohh ne güzel..

Babyceren ne guzel yeni bir kiyafet daha almissin.artiran yok mu?:))

Melegim ne zaman buluacagiz.ramazandan once olsa da bir cumartesi guzel ce otursak bir yerlerde.

Zadacim dun aradin donemedm. Konusurz iyi olmaniza sevindm. Zeynep ada cok buyumus ve degismis masallah kuzuma. Sana da ayri bayildm sekerm saçlarını degistirmissin cok da yakismis arkadasima.

Azraece kvne gecmis olsn cnm. Guzel ayrilmaniz cok guzel. Allah daim etsin ins.

Yakisikli kaan ve güzelim mira yuruyormus masallah kuzularima. O guzel ayaklar hep doğru yola yurusun ins.
Yaren nur da on iki adim atarken bir haftadir dogru duzgun basamiyor ya da basmiyor canim cok sıkılıyor. C.tesi gunu besiginden uctu sabah. Iki katli koruma trabzanini sallayarak teke dusurmus dusurdugu gibi de halinin ustune emekleme pozisyonunda dusmus sanirim. Buldugumda oyleydi. Kendime cok kizdim ve cok agladm.Rabbim korudu.cok korktum.cok sukur hicbirseyi yok fazla aglamadi bile. Ama benim icimdeki bu suçluluk duygusu nasil gececek.Rabbim bütün evlatlarimizi korusun.

Bir hafta once aksam onbirde bir de sabahinda saat altisinda ateslendi.bir daha ates olmadi.39a kadar cikti. Hastalik belirtisi degildir degil.mi?cok korktum.

Mama olayini da aksam on bucukta 200 cc devam sutu. Bir de sabah alti yada alti bucukta 150 cc mama veriyorum. Gunde 500-600 cc kuralina dikkat etmeye çalışıyorum. Yemek konusunda bende cok dertliyim. Benden pek birsey yememeye yeminli gibi. Pek zorlamiyorim ama üzülüyorum. Bu arada annnee diyor bilincli. Beni takip ediyr. Kapilara vurup annnee diye bagiriyor bazen agliyor balkon keyfimde kalmadi:)) sariliyor.bye bye yapiyor. Basini koy kizim omzuma yada buraya diye gösteriyorum hemen kafasini koyuyr. Annemm diyorum o da sarilip ayni tondan aaaaa diyor. Gulus ve oksuruklerimizi taklid ediyor. Sokak delisi oldu. Yatcaz kalkcaz ve gangam style delisi acayip oynuyor ritim tutuyor. Muzik delisi. Artik legolari sadece atmayip ust üste koymayi da basariyor.koy kizim deyince koyuyor. Yat kizim deyince kendini yataga birakiyor yada altini degistirelim deyince. Receli cok sevdi. Recelden sonra agiz tadı bozulmasın diye peynir yemiyor akillim. Kendince bicir bicir konuşup duruyor. Aciktiginda (en son raddede) mama diyerek agliyor. Elindeki seyi zar zor veriyor. En buyuk zaafi telefon:)) daha da var aklima bu kadar geldi.aa dun sabah parka gittk kizimla birlikte kaydik ilk defA ay cok hosuma gitti. Salincakta salladim oyunlar yaptim. Bizimki kahkahalar atti cok eglendik. Donuste uyudu ve 2.5 saat uyanmadi. Pestili cikti.

Bambucan iyi olmana kilo vermene sevindim. Bende 5, 5 ayda 27 kilo verdim. Kilom 83e düştü. Eski azmim kalmadi biri beni gazlamali. Kizin dogum gununden beri ipi gevsettim cunku.gaz veri bana:))

Kizlar bu arada cocuklarin dusmeleri cgoz kaymalarini tetikliyor. Ornek ben ve bir yegenim VVar.ctesi halamda bu.mevzu acildi ben de tekrar hatirladim. Dusmeler ve yuksek yerden dusmeler. Beyni ve dolayisiyla goze etkii ediyor. Rabbim kayirsin.

Unuttuklarm affola. Fazla takip edemedigimden kim takiliyor takilmiyor tam bilemiyorum cunku.hepinizi opuyorum saglikli mutlu huzurlu gunler gecirmenizi diliyorum. Hosca ve mutlu kaliniz:))

Çok teşekkür ederim tatlım çok şükür düştü ateşi, daha iyi ama halsizliği devam ediyo.
İlkimcim geçmiş olsun canımAllah beterinden korusunİnsan hiç kıyamıyo ya,,sağlıkları hep yerinde olsun minnoşların Şİmdi nasıl BestecimUmarım ateşi düşmüş,toparlamıştır biraz
Amin canım çok teşekkür ederim ateşi düştü ateş sonrası vücudunda döküntüler oldu; doktora götürdüm normal olduğunu söyledi sıcaklar da tetiklemiş. Dediğin gibi insan hiç kıyamıyo Allah onları bize bağışlasın
sağ ol tatlım kaancığıma da kocaman maşallah, demek yürüyo yakışıklı kuzum.
Teşekkür ederim canım güzel ecoşuma da geçmiş olsun iştahsızmış. Geçici bir durumdur canım moralini bozma hemen hemen herkes yaşıyo bu durumu.
Teşekkür ederim talaycım.

Amin tatlım teşekkür ederim, şimdi daha iyi teyzesi, çok sevindim güzel haberine inşallah planınızı gerçekleştirirsiniz de ben de güzel yüzünüzü görme fırsatı bulurum. Birkaç tane biliyorum ama ben yine de araştırıp sana en iyilerini yazarım tatlım öpüyorum

Babyceren beste de iki aydır doğru düzgün kilo almıyo doktor bu aylarda kilo alımı yavaşlayabiliyo dedi canım moralini bozma

mercimek pompası ne yanasıl birşey oluyo otöbe töbeee
mutlunun simidini şişirme kampanyası başlatacazçok üzüldüm arkadaşıma
ne yapsak ne yapsak:44:çok duygusalımaklıma birşey gelmiyyyy
nagiş sende bir geliyosun pir geliyosun maşallah10 günde yazabildiklerimi 1 günde yazıyosun:)
okumak zevkli oluyo devam et canım
evet yeni elbise aldımhemde yine siyahgiyince gösteririm size
yaren nurada kocaman maşallahmotorunu çok begendim..yürümeside yakındır canım..
Babyceren beste de iki aydır doğru düzgün kilo almıyo doktor bu aylarda kilo alımı yavaşlayabiliyo dedi canım moralini bozma

ilkimcim öncelikle çok sevindim bestemin iyleşmesine(biri bana ders versin ya ne biçim devrik cümleler kuruyorum ben)
demek bestede pek kilo almıyo:26:evet kilo almamaları çok normal çünkü çok hareketliler ama kilo vermesi canımı sıktı..
dişimiz çıkınca umarım düzelir..

kızlar çağla canıma okuyobizim koltuklar baya yüksek bugüne kadar çıkamıyodu2 gündür çıkmaya başladı
koltukta zıplıyoben indiriyorum o dahada hırsla çıkıyo:18yun zannedip gülüyor:101:
yine peşinden ayrılamaz oldumumursamıyo gibi yapıyorum ama yine bana bakıp sırıtıyo:101:
gözüm sürekli üstünde inşallah bi kaza yaşamayız çok korkuyorum:83:

Günaydın kızlar..herkese güzel bir gün diliyorum....

dün annemler şiledeydi...eşim dedi aksam iş çıkışı bizde gidelimmi diye hiç hesapta yokken hmn kızı alıp gittik annemlerin yanına..fenada olmadı hava değişikliği oldu Ada bahçede toprakla oynadı...sabahta koştur koştur zor yetiştim işe 30 dk rotarlı geldim:)) akşam Adayla birlikte yattık ayy kıpır kıpır yatıo..ayakları bi kafamda bi sırtımda..kendi uyuyor ama beni hiç uyutmadı..hmn bir parkyatak almam şart oldu...varsa model öneriniz inceleyebilirim..

yok canım estagfrullah hava atmak gibi bir niyetim yok
sadece takılıyorum canımben çok yiyorum ya ne yapıyımmidem obez olmuş:))
birazdan 1 ekmek yiycemsıcak fırından çıkacakoff çok açım yaaa

ye tatlım ye afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun....bayılıyorum yiyipte kilo almayan insanlara...

cnm öncelikle maşşallah Yaren nura akıllı bıdık benim yerime öp yanaklarından...27 kilo süper nagişim yaaa vallahi süpersin hayatım sen bu azimle istediğin kiloya ulaşırsın tatlım...sakın bırakma cnm..öpüyorum senii..

canım Ada da ilk koltuga cıkmaya basladıgında cok korkuyoduk deli gibi kosuyordu üstünde hatta yazmıştım buraya..ama meraketme cnm 10 içinde nasıl inmesi gerektiiğini öğreniyolar..şimdi istediği yere cıkıo oturuyo istediği zmnda inio..hatta bizim yataktan bile iniyor zilli bacaklarını sallandırıp yavasca bırakıyor kendını...

Ah canım ah sorma,,bizimde koltuğun uzun L tarafı camın önünde,,geçenlerde koltuğun tepesine çıkmıştı cama yapışmış kaşla göz
arasında çok korktum bende:18:,,yemek masamın tek tarafı bank bide,,bankın üzerinden masaya çıktı yüreğim ağzıma geldi,
bankı masanın altına ittirdim,tek tarafı pek içeri girmemişti bir baktım ayağını banka basıp elleriyle de masaya tırmanmaya çalışıyodu küçük dağcı:18:
Allah'a emanetler walla bende çok korkuyorum

Ayrıca havuzumuza göstermiş olduğunuz pompa duyarlılığından ötürü çok teşekkür ederim kızlarMağdurum da mağdurum

İlkimcim Bestenin iyi olmasına sevindimHep sağlıklı ve mutlu olsun bebişlerimiz inşallah

Herkese güzel sabahlar sevgili çok değerli arkadaşlarım
Dün gece Mira bizi çok hırpaladı,,3 kere uyudum numarası çekti banatam yatırıyorum hooopp zırzır da zırzır
Eşimin sabah çok önemli bi duruşması vardı,,o da bana söylendi durdu...Sen git salona diyorum gitmiyo da...Sanırım benim yine uyuyakalmamdan korktu..Uykusuz uykusuz geldik işe her zamanki gibi
Sabah keyfi yerindeydi minnoşumun,çok terliyo yıkadım yine..yumurtayı 2 gündür vermiyorum kabarıklıkları azaldı gibi,,
tabi psikolojikte olabilir benimki ama bu sıcaklarda 2 günde bir vermekte fayda var diye düşünüyorum kendimce...
Yıllık izinden bi arkadaşım döndü çeşmeden,,hava süpermiş orda bir eğlenmiş ki sormayın,,sabahtan beri bizi çeşme gecelerine
götürdü getirdiTabi koca yok çocuk yok,,bekarlık sultanlık ordan oraya gezmiş durmuşlar...
İstanbulda hava ultra sıcak..
Benden haberler şimdilik bu kadar
Herkese hayırlı bir gün diliyorum

ben yine her zamanki gibi uzunca bir süre sonunda gelebildim..
ablamı taşıdık sonunda çok şükür yerleşti sayılır yorulduk ama deydi..
allahım huzurla oturmasını nasip etsin inşallah..
başımıza gelen olumsuz olayı anlatmak istiyordum ama tekrar detaya giripte canımı sıkmak istemiyorum..
sadece hayatımda ciddi bir temizlik yapmak zorunda kaldım..
ve bu temizlik akrabadan olunca can yakmadı değil tabi ama mecbur kalınca oluyor malesef..
allahım yuvamın huzurunu daim kılsın başka bişey istemiyorum..

mutlucum dün okuyabildim çok çooook geçmiş olsun.
çok üzüldüm ıkuyunca ama lütfen kendini harap etme. sonuçta miranın uyku problemi malum.
akşama kadar çalış eve gel iş güç sonra gecenin bir yarılarına kadar mirayı uyutma çabası.
sabahın köründe hooop tekrar sar baştan. bünyenin bunu kaldırması kolay değil tabi.
allahım birdaha göstermesin canım tüm yavrularımızı rabbim korusun..

babyceren canım cağlanın kilo vermesi bence çok normal..
persentil tablosuna bakarsan 2 yaşındayken tablodaki en yüksek puan 15 kg...
artık ayda 100-200 gr almış olmalarına sevinicez eskisi gibi olmıycak..
o yüzden bebişlerin motor gelişimleri güzel olsun yeter sıkma canını lütfen..

kızım izin verdiğince geçmiş okuyacağım
ben geçmişe döner muck muck

BU YAZIYI ANNEZEYNEP YÜZÜNDEN 2013 MAYIS ANNELERİNE YAZDIM..
OKUYANLAR BUDA KİM DİYE ŞAŞMIŞTIR
SON CEVAP ANNEZEYNEP GÖRÜNCE 2012-2013 BAKMADIM HİÇ NAPAYIM
HEY ALLAHIM SEN AKLIMA MUKAYYET OL

günaydın kızlar nagihan maşallah çok güzel kilo vermişsin yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin sakın bırakma.
benim oğluşum ilk cümlesini söyledi mamma yiyom,mamma yicem dedi önce anlamadım sonra inanamadım.eşim ve bakıcı teyzemizde onaylayınca çok sevindim.eşim geçen cuma 45 tl ye köy tavuğu aldı parçalayıp dolaba attım.dün bi parçasını pişireyim dedim.Aman Allahım kaynat kaynat pişmiyor çok sert resmen ivana sert suyuyla çorba yaptım.altta 2 üstte 2 dişi olan bebeğime nasıll yedirecem.

Meraba kızlar...iki gündür Feyzanurumun ateşi var...burun akıntısı öksürük vs hiçbir hastalık belirtisi yok ama ateşi var... inş en kısa zamanda geçer...işyerindeyim ve aklım hep onda...bi de kızlar biliyorsunuz benim kız epey zayıf ben nasıl kilo aldırıcam kuzuma yaaa çok üzülüyorum bu duruma...
Mutlucum; çok geçmiş olsun kuzuma...Allah beterinden saklasın kazaların...

Babyceren cim; çağla zayıfladı diye üzme kendini canım kalan kilosu da gayet iyi bence mşllh kızıma...

Başka bebişi hasta olan var mı bilmiyorum ama varsa hepsine çok geçmiş olsun diliyorum...

Öncelikle çok geçmiş olsun canım, sanırım Beste cik te hastaymış...bu kuzular hasta olunca hepimiz moralsiz oluyoruz...
benim kız da çok zayıf canım hem de çooookkk zayıf ve ben bu durumu ne kadar takmamaya çalışsam da etraftan gördüğüm tepki karşısında artık üzüntümü saklayamıyorum..

Gunaydını kacırdım bugun :) tünaydın herkese.

Bugun kuzuyla evdeyim. Şimdi öğle uykusuna yatırdım. Umarım guzel uyur.
Dün kreste 3 kez doldurmuş altını ama şimdiye kadar daha hiç yapmadı. Diş çıkardığı için oldugunu dusunuyorum ben...
Bugun tren gibi çufçuflayarak şortuma tutunup yurume oyunu oynadık. Nasıl sevdi kerata :) çığlık attı resmen. Sonra camasır asarken geldi dolandı bacaklarıma. Hadi çufçuf oynayalım diyo aklınca :) artık legolarını takabiliyo. Halkalarını profesyonelce çubuguna diziyo ve gecen aldığım telli boncuklu oyuncakla cok dikkatli bi şekilde feci konsantre olarak oynuyo. Parmak uçlarına kalkıp Işıkları açıyo ama kapamaya boyu yetmiyo. :) gittiiiiii düştüüüüü geldiiiii diye uzatarak söylediğimde hepsine gigiiiiii diyo :) dun akşam gıdıkladı beni yaparken de gın gın gın diyip gülüyo :) diğer odaya gittiğimizde yerde duran ütüyü ütü yapar gibi yerde gezdiriyo. Çorabını ayagına giymeye çalışıyo. Baskaaa?? Böyle işte :) kızımın motorundan hiç bahsetmemiştim yazayım dedim aklıma gelmişken :) bi de camasır makinesinde donen köpük yapan çamasırları izlemeyi çok seviyo. Yıkanırken kovayaellerini daldırıp cup cup yaparken de sevinçten napıcanı şaşırıyo :) yasama sebebim guzel yavrum. Tanrı hepsini korusun nazarlardan saklasın. Aminnn

Alyelcim gecmiş olsun. Diş çıkarıyodur atesi ondandır sıkılma. Ayrıca kilosu persentil egrisine göre sınırların içindeyse kimseye kulak asıp da uzme kendini. Defne de 3 aydır 9 kilo. Saglıklı olması cok daha onemli.

Mutlucum gece ben de hiç uyumadım. Cok sıcak oldugu için surekli uyanıp aglıyo defne bi kac gecedir. Yatana kadar camını üstten acıyorum ama gece acık bbırakmaya cesaret edemmiyorum. Ayrıca maazallah masaya tırmanmaya calışıyomus. Allah korusun. Cok dikkat etmek lazım tatlım yaa...

Bambucan cok guldum diğer topiğe yazmana olsun olur oyle arada. :)

Zada ne guzel yapmışsınız. Yazlığı mı var şilede annenlerin?

Talay öncelikle bayaa bi phalıya almıssınız 25-30 tl civarında 2 kg falan geliyo. Tabi sizinki daha agırdır belki bilemicem.
Pişirme konusunda ben de aynı seyi yasadım. Pişmek bilmedi. Sonra düdüklüye koyup bi saatten fazla tuttum oyle oldu ancak. Tencerede pişcek gibi değil. Bi kere koyden aldım. Artık migrostan orvital miydi neydi ondan alıyorum arada.
Balık olarak ne alıp yediriyosunuz? Yaz geldiğinden beri balığı boşladım sanki sıcak havada yenmezmiş gibi geliyo ama gecen gun kıştan kalma palamutum vardı deep freeze de onu yaptım. Baska ne alabilirim?? Bi de bişey daha sorcam. Mudurnu nun organik urettiği bi piliç var. Alan var mı tavsiye eder misiniz? Guvenebilir miyim bilemedim? Annezeyno ve alyele soruyorum özellikle (konusunda uzman kişiler olarak) ancak bilgisi olan herkes cevaplarsa cok mutlu olurum.
Tesekkurler, iyi gunlerrr :)

Bu yazıyı 2013 mayıs annelerinden mi cevaplasaydım
bende amerikada hamileliğe dalmıştım meleğimi görüp
bambucanım akrabadan temizlik nasıl yaptın banada formül versene temizleyeyim onları bir güzel hayatımızdan
ohh iyi yapmışsın canına değsin arkadaşımın,,yuvanon huzuru daim olsun canım,,kimseler üzmesin sizi&hepimizi

Canım sorma walla badireleri atlattık çok şükür şimdi iyi kuzum
Fayzanur'a da geçmiş olsun,,o halde bırakıp işe gelmek te ne illet bi durumdur yaaa
İyi düşün iyi olsun canım
Fotolarda iyi görünüyor maşallahBence sağlıklı bir bebek çok şükür zamanla kilo alacaktır annesi,,
fakat diğer kızın da uzun boylu gibi geldi bana,,belki senin kızlar da boya gidiyordur daha fazla..bu yüzden zayıf görünüyorlardır
Maşallah Defne KarenimePamuk prensesim benim çok oyuncu çokkkkAkıllı kuzum annesine ütü bile
bırakmıcak büyüyünceSanırım sizde bize göre ışıklar ters bağlanmış,,bizimkide açıksa kapatıyo,,kapalıysa boyu yetmiyo koridordasalonda ise durum sizinki gibiev sürekli düğün modunda ışıl ışıl

Sabah akşam yıkanan bebeğe her banyodan sonra vücut losyonu sürülür mü kızlar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…