balık olarak somon veriyorum balıkçımız var güvenilir.mudurnu konusuna gelince daha cuma günü bilgi almak istedik tel aradık ama bi muhatap bulamadık.ama benim aklıma yattı bide nerde satıldığını bulursam bende mudurnunun tavuğundan almayı düşünüyorum.fiyat konusunda haklısın ama tavuk 2,5-3 kiloya yakındı eşim kırsala yakın ilçeye geçici görevde köy köy tavuk aradı kimse satmıyor tavuklar cinsi münasebetteymiş yumurta için.en sonunda aldı ama pahalıya patladı.benim oğlanda severek içmiş tavuk suyuna çorbayı.başka çare yok mecbuuurBalık olarak ne alıp yediriyosunuz? Yaz geldiğinden beri balığı boşladım sanki sıcak havada yenmezmiş gibi geliyo ama gecen gun kıştan kalma palamutum vardı deep freeze de onu yaptım. Baska ne alabilirim?? Bi de bişey daha sorcam. Mudurnu nun organik urettiği bi piliç var. Alan var mı tavsiye eder misiniz? Guvenebilir miyim bilemedim? Annezeyno ve alyele soruyorum özellikle(konusunda uzman kişiler olarak) ancak bilgisi olan herkes cevaplarsa cok mutlu olurum.
Tesekkurler, iyi gunlerrr :)
Gunaydını kacırdım bugun :) tünaydın herkese.
Bugun kuzuyla evdeyim. Şimdi öğle uykusuna yatırdım. Umarım guzel uyur.
Dün kreste 3 kez doldurmuş altını ama şimdiye kadar daha hiç yapmadı. Diş çıkardığı için oldugunu dusunuyorum ben...
Bugun tren gibi çufçuflayarak şortuma tutunup yurume oyunu oynadık. Nasıl sevdi kerata :) çığlık attı resmen. Sonra camasır asarken geldi dolandı bacaklarıma. Hadi çufçuf oynayalım diyo aklınca :) artık legolarını takabiliyo. Halkalarını profesyonelce çubuguna diziyo ve gecen aldığım telli boncuklu oyuncakla cok dikkatli bi şekilde feci konsantre olarak oynuyo. Parmak uçlarına kalkıp Işıkları açıyo ama kapamaya boyu yetmiyo. :) gittiiiiii düştüüüüü geldiiiii diye uzatarak söylediğimde hepsine gigiiiiii diyo :) dun akşam gıdıkladı beni yaparken de gın gın gın diyip gülüyo :) diğer odaya gittiğimizde yerde duran ütüyü ütü yapar gibi yerde gezdiriyo. Çorabını ayagına giymeye çalışıyo. Baskaaa?? Böyle işte :) kızımın motorundan hiç bahsetmemiştim yazayım dedim aklıma gelmişken :) bi de camasır makinesinde donen köpük yapan çamasırları izlemeyi çok seviyo. Yıkanırken kovayaellerini daldırıp cup cup yaparken de sevinçten napıcanı şaşırıyo :) yasama sebebim guzel yavrum. Tanrı hepsini korusun nazarlardan saklasın. Aminnn
Alyelcim gecmiş olsun. Diş çıkarıyodur atesi ondandır sıkılma. Ayrıca kilosu persentil egrisine göre sınırların içindeyse kimseye kulak asıp da uzme kendini. Defne de 3 aydır 9 kilo. Saglıklı olması cok daha onemli.
Mutlucum gece ben de hiç uyumadım. Cok sıcak oldugu için surekli uyanıp aglıyo defne bi kac gecedir. Yatana kadar camını üstten acıyorum ama gece acık bbırakmaya cesaret edemmiyorum. Ayrıca maazallah masaya tırmanmaya calışıyomus. Allah korusun. Cok dikkat etmek lazım tatlım yaa...
Bambucan cok guldum diğer topiğe yazmana olsun olur oyle arada. :)
Zada ne guzel yapmışsınız. Yazlığı mı var şilede annenlerin?
çağla inmeyi biliyo ama canı inmek istemiyo:)koltuga çıkıyo zıplıyo çok dengesizce yapıyo..Günaydın kızlar..herkese güzel bir gün diliyorum....
ye tatlım ye afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun....bayılıyorum yiyipte kilo almayan insanlara.
canım Ada da ilk koltuga cıkmaya basladıgında cok korkuyoduk deli gibi kosuyordu üstünde hatta yazmıştım buraya..ama meraketme cnm 10 içinde nasıl inmesi gerektiiğini öğreniyolar..şimdi istediği yere cıkıo oturuyo istediği zmnda inio..hatta bizim yataktan bile iniyor zilli bacaklarını sallandırıp yavasca bırakıyor kendını...
demek sendede bir dagcı var:)elimden geldigince yanlız bırakmıyorum ama çok yoruluyorum yaAh canım ah sorma,,bizimde koltuğun uzun L tarafı camın önünde,,geçenlerde koltuğun tepesine çıkmıştı cama yapışmış kaşla göz
arasında çok korktum bende:18:,,yemek masamın tek tarafı bank bide,,bankın üzerinden masaya çıktı yüreğim ağzıma geldi,
bankı masanın altına ittirdim,tek tarafı pek içeri girmemişti bir baktım ayağını banka basıp elleriyle de masaya tırmanmaya çalışıyodu küçük dağcı:18:
Allah'a emanetler walla bende çok korkuyorum
Ayrıca havuzumuza göstermiş olduğunuz pompa duyarlılığından ötürü çok teşekkür ederim kızlarMağdurum da mağdurum
İlkimcim Bestenin iyi olmasına sevindimHep sağlıklı ve mutlu olsun bebişlerimiz inşallah
Herkese güzel sabahlar sevgili çok değerli arkadaşlarım
Dün gece Mira bizi çok hırpaladı,,3 kere uyudum numarası çekti banatam yatırıyorum hooopp zırzır da zırzır
Eşimin sabah çok önemli bi duruşması vardı,,o da bana söylendi durdu...Sen git salona diyorum gitmiyo da...Sanırım benim yine uyuyakalmamdan korktu..Uykusuz uykusuz geldik işe her zamanki gibi
Sabah keyfi yerindeydi minnoşumun,çok terliyo yıkadım yine..yumurtayı 2 gündür vermiyorum kabarıklıkları azaldı gibi,,
tabi psikolojikte olabilir benimki ama bu sıcaklarda 2 günde bir vermekte fayda var diye düşünüyorum kendimce...
Yıllık izinden bi arkadaşım döndü çeşmeden,,hava süpermiş orda bir eğlenmiş ki sormayın,,sabahtan beri bizi çeşme gecelerine
götürdü getirdiTabi koca yok çocuk yok,,bekarlık sultanlık ordan oraya gezmiş durmuşlar...
İstanbulda hava ultra sıcak..
Benden haberler şimdilik bu kadar
Herkese hayırlı bir gün diliyorum
ben çok merak ettim ya:26:ne yaptı bu akbaba size..ben yine her zamanki gibi uzunca bir süre sonunda gelebildim..
ablamı taşıdık sonunda çok şükür yerleşti sayılır yorulduk ama deydi..
allahım huzurla oturmasını nasip etsin inşallah..
başımıza gelen olumsuz olayı anlatmak istiyordum ama tekrar detaya giripte canımı sıkmak istemiyorum..
sadece hayatımda ciddi bir temizlik yapmak zorunda kaldım..
ve bu temizlik akrabadan olunca can yakmadı değil tabi ama mecbur kalınca oluyor malesef..
allahım yuvamın huzurunu daim kılsın başka bişey istemiyorum..
mutlucum dün okuyabildim çok çooook geçmiş olsun.
çok üzüldüm ıkuyunca ama lütfen kendini harap etme. sonuçta miranın uyku problemi malum.
akşama kadar çalış eve gel iş güç sonra gecenin bir yarılarına kadar mirayı uyutma çabası.
sabahın köründe hooop tekrar sar baştan. bünyenin bunu kaldırması kolay değil tabi.
allahım birdaha göstermesin canım tüm yavrularımızı rabbim korusun..
babyceren canım cağlanın kilo vermesi bence çok normal..
persentil tablosuna bakarsan 2 yaşındayken tablodaki en yüksek puan 15 kg...
artık ayda 100-200 gr almış olmalarına sevinicez eskisi gibi olmıycak..
o yüzden bebişlerin motor gelişimleri güzel olsun yeter sıkma canını lütfen..
kızım izin verdiğince geçmiş okuyacağım
ben geçmişe döner muck muck
BU YAZIYI ANNEZEYNEP YÜZÜNDEN 2013 MAYIS ANNELERİNE YAZDIM..
OKUYANLAR BUDA KİM DİYE ŞAŞMIŞTIR
SON CEVAP ANNEZEYNEP GÖRÜNCE 2012-2013 BAKMADIM HİÇ NAPAYIM
HEY ALLAHIM SEN AKLIMA MUKAYYET OL
geçmiş olsun feyzanura..neden çıkmış ateşi diycem ama sende bilmiyosun:26:inşallah önemli bir şey degildir canım..Meraba kızlar...iki gündür Feyzanurumun ateşi var...burun akıntısı öksürük vs hiçbir hastalık belirtisi yok ama ateşi var... inş en kısa zamanda geçer...işyerindeyim ve aklım hep onda...bi de kızlar biliyorsunuz benim kız epey zayıf ben nasıl kilo aldırıcam kuzuma yaaa çok üzülüyorum bu duruma...
Mutlucum; çok geçmiş olsun kuzuma...Allah beterinden saklasın kazaların...
Babyceren cim; çağla zayıfladı diye üzme kendini canım kalan kilosu da gayet iyi bence mşllh kızıma...
Başka bebişi hasta olan var mı bilmiyorum ama varsa hepsine çok geçmiş olsun diliyorum...
Kızım doğum gununu hastanelerde gecirdiKusma ve ıshalımız var maalesef Onun için doğum gunu hatırası olarak bı foto yukluyebılcem size Albumume koyuyom sımdı...
Kızlar beste de bugün ilk defa ateşlendi bebekliğinden beri en yüksek 37.5 olmuştu. Dün gece 39 u buldu ateşi çok panik olduk. Ilık duş aldırıp ateş dürücü verdik biraz düştü, sabaha karşı tekrar yükselince doktora götürdük. Üşütmüş kuzucuğum, tabii bu arada birsürü tetkik istedi. Kan değerleri çok düşük çıktı. Ben talasemi taşıyıcısı olduğumu söyleyince yüksek ihtimal bestede de var dedi doktor. Bugün hiç keyfim yok anlayacağınız. Allah dermansız dert vermesin bunlar gelip geçici şeyler tabii, ama insan yine de üzülüyo.
1 üye 0 ziyaretçibari bir ziyaretçi olsaydı çok sessiz burası:18:
gece kuşları nerdesinizcik cik cikkk
hejarcım nerelerdesin kaç gündür yoksun canım
beykoz ses ver canım çok merak ettim seni:44:
planner tatilde
cikirokkoyu boşverin
melegim ne zaman geliyosun
turuncu telefonunu buldunuzmu:18:s3 mini:18:
annezeyno nerdesin yavyum
tatlıcadım damadım nasılçağla merak ediyomuş telden arıyo açmıyo damadım
şekersiz sende iyi gezmişsin bugün:)ben duyarım
kujum datlum nasılsın..ayşe iyimi:26:x mene söyle pcyi sana versin
işte böyle
Canım çok ama çok geçmiş olsun.. Yakın geçmişte bizde benzer bir olay yaşayınca inan sabki ben tekrar yaşamış gibi hissettim.. ama çok şükür önemli bişey yok.. Allahım meleklerimizi koruyor.. Geçmiş gitmiş olsun tatlım :)
Veee sonunda bizde yürümeye başladıık.. artık 5-6 adım atıyoruz.. bazen 7-8 de olyorçok şükür yarabbim.
İnşallah düzelecek canım yazaten kimin çocuğu uyumasa hep kulaklarımı çınlatırlar geçen gece arkadaşım gecenin 2sinde whatsaptan bişey sormuş bebeğiyle ilgili,,ben cevap verince de başladı gülücük kondurmaya daimi nöbettesin diye
geçecek geçecek demezmi bide
bebek doğdu uykusuzzz__40ı çıksın düzelir uykuları
40ı çıktı__3 aylık olsun uykusu düzene girer:128:
3 aylık oldu__6ayda ek gıdaya geçince rahat edersin
6aylık oldu__emeklesin yorulur uyur bak görürsün:129:
emekledi yine uyumuyor__yorulsun bırakın düzene giricek uykuları
bıraktık yoruldu ama yine istikrarlı uyumadı__havalar ısınsın parka çıktıkça yorulacak açık havada güzel uyur
havalar ısındı__kızım uykuya hala ısınamadı,, 1yaşına gelsin kesin düzene girer uykuları
1,5 yaşına gelecek___acaba ne zaman düzelecek diye düşünüyorum
yürüyünce yorulur___yorulunca güzel uyur
yürüyor__ama yorulup uyumuyor
etrafımdan gelen bu olumlamaları neresinden tutayım bilemedim
hala iyi düşünüyorum iyi olsun:106:
kim inanır,kadir inanır
düzene girecek uykularımız deeeemiiii:76:
mutlum benim teşekkür ederim....o senin güzel bakmandan tatlım...
babyceren kız zayıfsın die hava atıp durma bize..canımız istiyo habire yiyosun...napalım biz hem şişkoyuz hemde yemiyo gibi yapıp yiyoruz
herkese hayırlı akşamlar kızlarrr..ben çıktımm
kız dedim ya kastamonudaymış diye.. sen de beğenmişsin. :)
neyse ben cıkıyore. kuzuma gidiyore...
ishal olmuş kreşten aradılar. yarın yollamıcam. işten izin aldım.
bi daha aradılar. kafasını vurmuş karyolanın kosesine
gideyim de kavuşayım aklım onda. şişlik kalmış
ekins gelmiş ama ben kaçıyore. öptüm sizi. byeee
Meraba kızlar...iki gündür Feyzanurumun ateşi var...burun akıntısı öksürük vs hiçbir hastalık belirtisi yok ama ateşi var... inş en kısa zamanda geçer...işyerindeyim ve aklım hep onda...bi de kızlar biliyorsunuz benim kız epey zayıf ben nasıl kilo aldırıcam kuzuma yaaa çok üzülüyorum bu duruma...
Babyceren cim; çağla zayıfladı diye üzme kendini canım kalan kilosu da gayet iyi bence mşllh kızıma...
Başka bebişi hasta olan var mı bilmiyorum ama varsa hepsine çok geçmiş olsun diliyorum...
Merhaba arkadaşlar.. Bu aralar yazamadım.. ama sürekli girip okuyorum sizleri.. Hasta olan ve ufak kazalar geçiren bebeişlerimize geçmiş olsun.
Kaan artık iyice yürümeye başladı.. çok tatlı oldu yaa.. Artık oyunlar oynuyoruz.. Söylediğimiz her oyuncağı getiriyor..
Baba, Dede, Mama, Brruu (Su) Gool, Horoz nasıl yapıyor deyinde Guu Guu, KArgalar nasıl yapıyor deyince Ga ga gaa yapıyor.. Ela (arkadaşın kızı) nasıl ağlıyor deyince aynı Ela gibi ağlama taklidi yapıyor.. Bay bay yapıyor öpücük veriyor.. Ve yanaktan öpüyor.. Anneannesini özellikle dudaktan öpmek istiyor.. Annem ısrarla yanağını çeviriyor o kafasını çevirip dudağından öpüyorDedesini dün belki 10 kez öpmüştür.. Öpüyor sonra bir kaç adım uzaklaşıyor tekrar dönüp tekrar öpüyor.. Bababam da mest oluyor tabi :)) ama benim bıdık hala anne demiyor yaaa
Dün artık iyice yürümeye başladı diye ortopedik ayakkabı aldım.. 70 TLçok pahalı evet ama araştırmaya fırsatım olmadığı için bu seferlik böyle oldu.. yedek ayakkabılar için indirim araştırmalarına başladım
Bugün bende sizlerden özenerek plastik havuz aldım.. Onu şişirmek için pompa da aldım :)) Pompasız şişirilmesi zor demişsiniz bende sizi dinledim ve aldım..e-bebekten aldım yarın gelir belki.. hemen balkona doldurup deneyeceğim.. eminim bayılacak
Kaandan haberler bunlar.. Benden haberlere gelirsek;
15 yıldır çalıştığım firmamdan 31/07/13'te mecburen ayrılıyorum.. Şirket Dilovasına taşınıyorŞimdiki yeri Beylikdüzündeydi evime 5 dklık mesafede.. Çok uzak mesafeye taşındığı için maalesef gidemiyorum ve üzülerek ayrılıyorum..
Bu süre zarfında rakip firmaların 2 sinden teklif aldım.. Her ikisi ile de görüştüm.. Eylüle kadar seni bekleriz dediler.. Şimdi ikisi arasında karar verme aşamasındayım.. 15 yıl bir yerde çalışınca başka bir yere geçmek çok zor olacak..
Bende 1-2 yıl daha çalışıp sonra hamile kalıp 2. çocuktan sonra bir süre çocuğuma kendim bakarım diye düşünüyorum.. Bakalım zaman gösterecek..
Benden şimdilik bu kadar kızlar
Öptüm
Tatlım dün biz de köyden tavuk ve süt aldık.Hemen parçalara bölüp dolaba koydum.Kızıma çorba yaparken önce kullanacağım miktarda tavuğu uzun uzun hafif kısık ateşte haşlıyorum pişer pişmes diğer sebzeleri atıp kaynatıyorum.Ardından kızım pütürlü yiyemediği için rondodan geçirip yediriyorum.Maşallah oğluşuna,nice sağlıklı gelişimler görmeniz dileğiyle...günaydın kızlar nagihan maşallah çok güzel kilo vermişsin yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin sakın bırakma.
benim oğluşum ilk cümlesini söyledi mamma yiyom,mamma yicem dedi önce anlamadım sonra inanamadım.eşim ve bakıcı teyzemizde onaylayınca çok sevindim.eşim geçen cuma 45 tl ye köy tavuğu aldı parçalayıp dolaba attım.dün bi parçasını pişireyim dedim.Aman Allahım kaynat kaynat pişmiyor çok sert resmen ivana sertsuyuyla çorba yaptım.altta 2 üstte 2 dişi olan bebeğime nasıll yedirecem.
Meraba kızlar...iki gündür Feyzanurumun ateşi var...burun akıntısı öksürük vs hiçbir hastalık belirtisi yok ama ateşi var... inş en kısa zamanda geçer...işyerindeyim ve aklım hep onda...bi de kızlar biliyorsunuz benim kız epey zayıf ben nasıl kilo aldırıcam kuzuma yaaa çok üzülüyorum bu duruma...
Bugün BEHRE SULTAN diye bir restorana gittik,ilk defa yemek yiyeceğiz orada,sanırım ilk ve son yiyişimiz oldu.Eşime dedim ki:"Behre Sultan bugünleri görseydi ;ecdadına, zinhar kapatın buray derdi"Ben bunu niye anlattım:26:valla ben de bilemedim.Eeee beybicereni okuyan ya huyundan ya da suyundan alır Bu arada yemek yiyemedim ya ben de bu konuda çok seçiciyim,yiyemiyorum öyle her yerde,şimdi de açım
ben de yatıcam şimdi... uyur muyum orası bilinmez tabii...
yeni fotoğraflar yükledim... içimden geldi :)
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?