2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

balık olarak somon veriyorum balıkçımız var güvenilir.mudurnu konusuna gelince daha cuma günü bilgi almak istedik tel aradık ama bi muhatap bulamadık.ama benim aklıma yattı bide nerde satıldığını bulursam bende mudurnunun tavuğundan almayı düşünüyorum.fiyat konusunda haklısın ama tavuk 2,5-3 kiloya yakındı eşim kırsala yakın ilçeye geçici görevde köy köy tavuk aradı kimse satmıyor tavuklar cinsi münasebetteymiş yumurta için.en sonunda aldı ama pahalıya patladı.benim oğlanda severek içmiş tavuk suyuna çorbayı.başka çare yok mecbuuur

kızlar doğumgünü süslerini hangi photosop programını kullanarak yapıyordunuz. bi arkadaşın yardıma ihtiyacı var biliyorsunuz benim süslemelerimi mutlu anne ve planner hazırladıkları(ellerine sağlık tek tek)için bu konuda cahil kalmışım.ne demişler bana balık verme balık tutmasını öğret diye

Meraba Canım; öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Mudurnu organik tavuk konusunda; başdenetçi gıda denetimcisi bir hocam vardı. Bizler de eğitimler esnasında bu tarz soruları sık sık kendilerine sorardık aldığımız cevapsa; büyük markaların hemen hemen hepsini denetim yaptıklarını özellikle büyük markaların Türkiye de artık bu işi profesyonelce yapıp bu şekilde marka olduklarını ve yılların emeğiyle isim yaptıklarından bunu kaybetmemek için profesyonelce üretim yaptıklarından bahsetmişti. Mesela benim Pınar ı gezme şansım oldu gezdiğimiz bölümde ziyaretçiler üretim alanına zaten giremiyorlar koruma bandı var ve bi sürü hijyenik uygulamadan geçerek koruma bandının hemen arkasından bakabiliyorlar bu kadar titizler..Herşey otomasyon yürütülüyor ve en ufak bir aksama bile olmuyor çünkü kalite belgesi olarak İSO22000 olan en son kalite belgesine sahipler..en ufak bi aksama da bile o seri numarası ile üretilen mallar hemen karantinaya alınıyor tahlil sonuçları çıkana kadarr..yani üretimden tüketim sofrasına kadar tüketicilere hijyen sunuyorlar.Mudurnu da Türkiye de isim yapmış bir marka olarak özellikle gereken bütün sistemlere sahip İSO, Haccp, kalite belgesi gibi gıda güvenliği belgerine sahip ve sürekli denetlenen bir yer olarak güvenli olduğunu düşünüyorum canım..Gene de takdir tabii yüce gönüllü annelerimizindir...Bildiklerim bundan ibarettir canım..

çağla inmeyi biliyo ama canı inmek istemiyo:)koltuga çıkıyo zıplıyo çok dengesizce yapıyo..
inmek istediginde inebilir ama inmek istemiyo ki:)koltugun yanlarından aşagı sarkıyo offff..
ne yapacagımı bilemiyrum..
demek sendede bir dagcı var:)elimden geldigince yanlız bırakmıyorum ama çok yoruluyorum ya
yarın öbürgün şuraya çağla düştü diye yazarsam hiç şaşırmayın:18:Allah korusun ya..
sizinde uykunuz bi düzene girse canım ya inan çok üzülüyorum..bizimkide zor uyuyo ama seninki daha betermiş..
her zaman dedigimiz gibi saglıkları yerinde olsun çekcez mecburrrr:)
ben çok merak ettim ya:26:ne yaptı bu akbaba size..
neyse kurtulmuşsun canım..bizimde ailede temizledigim çok kişi var:)
2013 mayıs annelerine yazmışsınyazına karşılık ne dediler çok merak ettim:))bakacam şimdi
geçmiş olsun feyzanura..neden çıkmış ateşi diycem ama sende bilmiyosun:26:inşallah önemli bir şey degildir canım..
ya o kadar şey yazacam ama ceren kafa bırakmadıkulagımın dibinde
kime ne yazdım bilmiyorumişlaaa yanlış birşey yazmamışımdır

Merhaba arkadaşlar.. Bu aralar yazamadım.. ama sürekli girip okuyorum sizleri.. Hasta olan ve ufak kazalar geçiren bebeişlerimize geçmiş olsun.
Kaan artık iyice yürümeye başladı.. çok tatlı oldu yaa.. Artık oyunlar oynuyoruz.. Söylediğimiz her oyuncağı getiriyor..
Baba, Dede, Mama, Brruu (Su) Gool, Horoz nasıl yapıyor deyinde Guu Guu, KArgalar nasıl yapıyor deyince Ga ga gaa yapıyor.. Ela (arkadaşın kızı) nasıl ağlıyor deyince aynı Ela gibi ağlama taklidi yapıyor.. Bay bay yapıyor öpücük veriyor.. Ve yanaktan öpüyor.. Anneannesini özellikle dudaktan öpmek istiyor.. Annem ısrarla yanağını çeviriyor o kafasını çevirip dudağından öpüyor Dedesini dün belki 10 kez öpmüştür.. Öpüyor sonra bir kaç adım uzaklaşıyor tekrar dönüp tekrar öpüyor.. Bababam da mest oluyor tabi :)) ama benim bıdık hala anne demiyor yaaa
Dün artık iyice yürümeye başladı diye ortopedik ayakkabı aldım.. 70 TL çok pahalı evet ama araştırmaya fırsatım olmadığı için bu seferlik böyle oldu.. yedek ayakkabılar için indirim araştırmalarına başladım
Bugün bende sizlerden özenerek plastik havuz aldım.. Onu şişirmek için pompa da aldım :)) Pompasız şişirilmesi zor demişsiniz bende sizi dinledim ve aldım..e-bebekten aldım yarın gelir belki.. hemen balkona doldurup deneyeceğim.. eminim bayılacak

Kaandan haberler bunlar.. Benden haberlere gelirsek;
15 yıldır çalıştığım firmamdan 31/07/13'te mecburen ayrılıyorum.. Şirket Dilovasına taşınıyor Şimdiki yeri Beylikdüzündeydi evime 5 dklık mesafede.. Çok uzak mesafeye taşındığı için maalesef gidemiyorum ve üzülerek ayrılıyorum..

Bu süre zarfında rakip firmaların 2 sinden teklif aldım.. Her ikisi ile de görüştüm.. Eylüle kadar seni bekleriz dediler.. Şimdi ikisi arasında karar verme aşamasındayım.. 15 yıl bir yerde çalışınca başka bir yere geçmek çok zor olacak..
Bende 1-2 yıl daha çalışıp sonra hamile kalıp 2. çocuktan sonra bir süre çocuğuma kendim bakarım diye düşünüyorum.. Bakalım zaman gösterecek..

Benden şimdilik bu kadar kızlar
Öptüm

Kızım doğum gununu hastanelerde gecirdiKusma ve ıshalımız var maalesef Onun için doğum gunu hatırası olarak bı foto yukluyebılcem sizeAlbumume koyuyom sımdı...

çok geçmiş olsun canım işla düzelmişdir nice güzel yaşlara sağlıkla işlaa

kıyamam demke fıstığımda hasta geçmiş olsun of bende ateşten çok korkuyorummevlam birdaha göstermesin ateşi 36.5 üstüne çıkmasın

ben yaz neslesioldum malesef tavşanımada bulaştı galba sesi kısıldı burnu akmıo ama kesin başlar bu tavşanın tek yönü bana geçmiş oda yazın ortasında nezle olması

X men bir öküssssss

OH OH ne mutlu san abaluşun yürümeye başlamış hayırlı olsun bol ayakkabı ıpratsın

ah ah bacım hep böle dediler kandırdılar bizi bende artık evlenınce düzelir diyorum

işlaa uykuları düzene girer fıstığın

kızz det şişko deliz bi kerem kemiklerimiz KALIN bizim

geçmiş olsun kıyamam kafasına oy oy öpte çabuk geçsin annesi cırcır havalardan galiba benım tavşanda oldu

geçmiş olsun bacım

maşallah oluşuna ayakkabılarıda hayırlı olsun kısmet bacım yeni iş bulursun o zamana kadar baluşunla takıl

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet kazasız belasız isalsız ve ateşsiz günler haftalar aylar versin

bügun benım doğum günüm tüm arkadaşalrım hatırladı ÖKÜSSSSSSSSSSSSSSSSSS kocam harıç baya bi hediye aldım tüm arkdaşlarım toplanık eve geldi ama uyus X tıık yok ne yapsam Kessemmi Doğrasammı yoksa Boğsamı genel oylamaya sunuyorum

sakın kaç yaşına girdin diye sormayın erkege maaşı kadına yaşı sorulmaz

kocaman öpüyorum sizleri nezle olmuşum ve tavşanımada bulaşıo galiba ne kadar uazak dursamda az tavşan uyurken bende dinlenem off yaz geldi geldide ne oldu hala girip nezle kol geziyo çıldırcam pofff

not:imzam nasıl olmuş

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar kızlar..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Kayra bugün daha iyi çok şükür.Ateşimiz düştü,antibiyotiğe devam...
Biz Kayranın ateşli hastalığında hep kan tahlili yaptırıyoruz ve sonuca göre antibiyotik kullanmamız gerekip gerekmediğine karar

Mutlu annem ; mira yataktan düşmüş sanırım,çok geçmiş olsun .Uykusuzluk çok zor gerçekten.Hiç bir anne bilerek yavrusunun canını acıtmaz.İnşaallah bu düşme son olur canım.Sıkma canını

Bambucan ; ablanın yeni evi hayırlı olsun..Tatsız bir olay yaşamışsın,dilerim bundan sonra kimseler üzmesin seni

Alyel ; feyzanur için geçmiş olsun canım.Hiç bir belirtisi olmayan ateşin ardından 6.hastalık çıkabilir.Ateş sonrası döküntüler çıkarsa korkma emi .
Kilo alması için kalorili gıdalar ile sık aralıklarla beslemelisin.Özellikle gece yatmadan önce muhallebi ve gündüz öğünlerden birinde bebek aşuresi vermeni tavsiye ederim.Çorbalarına mutlaka ekmek ekle,ve günlük 1 muz yedirmeye çalış.
Ben bir dönem böyle besleyerek güzel kilo aldırdım oğluşa ama ayaklanınca iştahı kesildi ve çok seçici olmaya başladı.Şimdilik suyundan gidiyorum ama bu şekilde de kilo almıyor maalesef.Sağlıklı olsunda,gerisi önemli değil yaa ne yapalım.

babyceren ; çağla koltuğa çıkmayı öğrenmiş,hayırlı olsun :)).Sana da şimdiden kolaylıklar diliyorum.Şu sıralar dağcı gibi her yere tırmanmak istiyorlar valla.Yeni sıyah elbisende hayırlı olsun şekerimmm

azraece ; canım kv gitmiş başka misafirlerin gelmiş.Allah kolaylık versin.Eceye de bol bol iştah diliyorum

şekersizyeşilçay ; Defnenin motor gelişimine maaşallah diyorum.Kızlar sanki daha hızlı ilerliyor gibi.Kayra bu aralar çığlıklar atığ türlü türlü şımarıklıklar yapıyor.Şaşırıyorum valla yaptığı hareketleri görünce

dilberege ; Kaaanın motor gelişiminede maaşallah .Öpüyorum o mis kokulu yanaklardan amaaa ben de bir öpücük isterimm

İlkim81 ; Canım beste için çok geçmiş olsun.Kansızlık ve talasemi ihtimali için çok üzüldüm ama rabbim dermansız dert vermesin yeter ki...

Köşeminderi ; doğum gününüzü kutluyor ve hastanede geçirdiğiniz için çook geçmiş olsun diyorum.Allah şifa versin

Biangel_kujum ; Nice Yıllaraaaaa ...X'e şöyle güzel bir ceza kes ki bir daha hiç unutamasın doğum gününü ..Ben de hastayım,boğazım çok ağrıyor .Umarım ikimizde en kısa zamanda toparlanırız

Nagihan ; canım gece mamayı azaltmışsınız,bu iyi olmuş ama günlük 500-600 cc kuralı diye bir şey yok.Bebeklerin büyümek için günlük minimum o değerlere ihtiyaçları var ama üst sınır yok.Yani gündüz istediği kadar sütünü içebilir.

kujummmmmmm:119:iyiki dogdun datlu arkadaşımmmmmmm:119:iyiki dogdunda seni tanıdık
bu arada yaş kaç
bide hastalanmışsın geçmiş olsun cicim hemen toparlan tamam mı
x mene güzel bir ceza vernasıl unutur doom gününükabus gibi çök üstüne:))
bu arada yaş kaç oldu canım

Tatlım dün biz de köyden tavuk ve süt aldık.Hemen parçalara bölüp dolaba koydum.Kızıma çorba yaparken önce kullanacağım miktarda tavuğu uzun uzun hafif kısık ateşte haşlıyorum pişer pişmes diğer sebzeleri atıp kaynatıyorum.Ardından kızım pütürlü yiyemediği için rondodan geçirip yediriyorum.Maşallah oğluşuna,nice sağlıklı gelişimler görmeniz dileğiyle...

Geçmiş olsun canım,umarım ben bunları yazarken Feyzanur çoktaaan iyileşmiş ve mışıl mışıl uyuyordur meleğim...

İLKİMCİĞİM,geçmiş olsun canım kuzucuğun da rahatsızmış,inşallah tahmininizde yanılırsınız(talesemi).

iyi geceler arkadaşlar çok yorgunumbu cadılar beni 5 yaş yaşlandırdı
1 saniye boş vaktim yok..çağla uyudu rahatladım biraz

turuncu kayranın ateşi düşmüş çok sevindim..iştahsızlık bizdede var ne yapacagımı şaşırdım..bu güne kadar hiç muhallebi,cicibebe falan vermemiştim
ama sanırım artık denemem gerekiyo:26:hem belki sever,degişiklik olur..

dilberege uzun zaman aynı işyerinde çalışmışsın ordan ayrılmak senin için çok zor olacaktr..inşallah en güzel kararı veripp bir seçim yapabilirsin canım..
sen uyumlu bir insansın en kısa sürede yeni yerinede alışırsın canım..

Bugün BEHRE SULTAN diye bir restorana gittik,ilk defa yemek yiyeceğiz orada,sanırım ilk ve son yiyişimiz oldu.Eşime dedim ki:"Behre Sultan bugünleri görseydi ;ecdadına, zinhar kapatın buray derdi "Ben bunu niye anlattım:26:valla ben de bilemedim.Eeee beybicereni okuyan ya huyundan ya da suyundan alırBu arada yemek yiyemedim ya ben de bu konuda çok seçiciyim,yiyemiyorum öyle her yerde,şimdi de açım

zaten herşeyde benim başıma patlarbehre sultanı boşverniye yemek yemedin canım ya..
ben pek seçici degilim önüme ne konsa yerimtabi temizlik benim içinde çok önemli
dişarda arabada satılan köftelere bayılırımaman pınarda yaaa bak canım çektiiiii

ceren hala uyumadı yauzanmış tv izliyo tövbe yarabbim ya,bi çocuk bu saate otururmu..
uyusada dolapta magnum var onu yiycemönünde yiyemem canı ister
agzımın suyu akacak şimdihadi kızım eee eee eee esniyo işla hemen uyurrr

Son düzenleme:
bugün cihihiroda gelmemiş:26:dostum nerdesin..inan yoklugun belli olmamış amayinede ben farkettim:)dön gel dön gellll
bak seni yok yazdımsınıfta kalacan

hejarda kaç günlerdir yok:26:canım sen nerelerdesin:26:

bu böyle olmayacak herkes tel nosunu cihihiroya versin..gelmeyenleri cihihiro arayıp sorsun:)bizede bilgi versin..
eminim kimse devamsızlık yapmazcikirokko kimseyi aramasın diye herkes hergün gelir yazar
cikocum saygılar

evettttt beklenen an geldiiiiceren uyudu
magnum dolaptan çıktııııkagıdı açıldııııııgerisi sizi ilgilendirmezyatın uyuyun:))
bende şunu yiyim gidip yatıyım:131::131::131::131::131::131:
çok uykum var..
bayada güzelmiş hımmmm:131: öyle bakmayın bana:18:vermem yedirmem sizeee:18:
ben sıyırmadan yatsam iyi olacak
iyi gecelerrrr
hımmm süpermiş:131:

:131:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…