evettttt beklenen an geldiiiiceren uyudu
magnum dolaptan çıktııııkagıdı açıldıııııı gerisi sizi ilgilendirmez yatın uyuyun:))
bende şunu yiyim gidip yatıyım:131::131::131::131::131::131:
çok uykum var..
bayada güzelmiş hımmmm:131: öyle bakmayın bana:18:vermem yedirmem sizeee:18:
ben sıyırmadan yatsam iyi olacak
iyi gecelerrrr
hımmm süpermiş:131:
:131:
Zada ne guzel yapmışsınız. Yazlığı mı var şilede annenlerin?
ALLAH sağlık sıhat afiyet kazasız belasız isalsız ve ateşsiz günler haftalar aylar versin
bügun benım doğum günüm tüm arkadaşalrım hatırladı ÖKÜSSSSSSSSSSSSSSSSSS kocam harıç baya bi hediye aldım tüm arkdaşlarım toplanık eve geldi ama uyus X tıık yokne yapsam Kessemmi Doğrasammı yoksa Boğsamı genel oylamaya sunuyorum
sakın kaç yaşına girdin diye sormayın erkege maaşı kadına yaşı sorulmaz
kocaman öpüyorum sizleri nezle olmuşum ve tavşanımada bulaşıo galiba ne kadar uazak dursamdaaz tavşan uyurken bende dinlenem off yaz geldi geldide ne oldu hala girip nezle kol geziyo çıldırcam pofff
not:imzam nasıl olmuş[/B]
Talaycım; photoshop, freehand,illustrator, corel,paint bütün resim yada cizim programlarinda yapilabilir canım..kızlar doğumgünü süslerini hangi photosop programını kullanarak yapıyordunuz. bi arkadaşın yardıma ihtiyacı var biliyorsunuz benim süslemelerimi mutlu anne ve planner hazırladıkları(ellerine sağlık tek tek)için bu konuda cahil kalmışım.ne demişler bana balık verme balık tutmasını öğret diye
Maşallah Kaanın gelişimineKaandan haberler bunlar.. Benden haberlere gelirsek;
15 yıldır çalıştığım firmamdan 31/07/13'te mecburen ayrılıyorum.. Şirket Dilovasına taşınıyorŞimdiki yeri Beylikdüzündeydi evime 5 dklık mesafede.. Çok uzak mesafeye taşındığı için maalesef gidemiyorum ve üzülerek ayrılıyorum..
Bu süre zarfında rakip firmaların 2 sinden teklif aldım.. Her ikisi ile de görüştüm.. Eylüle kadar seni bekleriz dediler.. Şimdi ikisi arasında karar verme aşamasındayım.. 15 yıl bir yerde çalışınca başka bir yere geçmek çok zor olacak..
Bende 1-2 yıl daha çalışıp sonra hamile kalıp 2. çocuktan sonra bir süre çocuğuma kendim bakarım diye düşünüyorum.. Bakalım zaman gösterecek..
Benden şimdilik bu kadar kızlar
Öptüm
MUTLU YILLAR BİANGEEEEEELLLbügun benım doğum günüm tüm arkadaşalrım hatırladı ÖKÜSSSSSSSSSSSSSSSSSS kocam harıç baya bi hediye aldım tüm arkdaşlarım toplanık eve geldi ama uyus X tıık yokne yapsam Kessemmi Doğrasammı yoksa Boğsamı genel oylamaya sunuyorum
sakın kaç yaşına girdin diye sormayın erkege maaşı kadına yaşı sorulmaz
kocaman öpüyorum sizleri nezle olmuşum ve tavşanımada bulaşıo galiba ne kadar uazak dursamdaaz tavşan uyurken bende dinlenem off yaz geldi geldide ne oldu hala girip nezle kol geziyo çıldırcam pofff
not:imzam nasıl olmuş[/B]
Gelmiş geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar kızlar..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Kayra bugün daha iyi çok şükür.Ateşimiz düştü,antibiyotiğe devam...
Biz Kayranın ateşli hastalığında hep kan tahlili yaptırıyoruz ve sonuca göre antibiyotik kullanmamız gerekip gerekmediğine karar
Mutlu annem ; mira yataktan düşmüş sanırım,çok geçmiş olsun.Uykusuzluk çok zor gerçekten.Hiç bir anne bilerek yavrusunun canını acıtmaz.İnşaallah bu düşme son olur canım.Sıkma canını
Hejarcım seni merak ettik hepimizgünaydın arkadaşlarım tatlı kuzularım
uzun zaman oldu girmeyeli buraya sizleri çok özledim
umarım herkesler iyidir
geçmişi okuyamadım biz iyiyiz şükür
ama dedem çok hasta günlerdir onun yanındayız kanser hastası,7 aydır çekiyor
çok çok zor durumda ne olur dua edin sizde kızlar memlekete gitmek istiyor çok uzak
dayımlarla yarın yola çıkacaklar 16 saat falan umarım yetişirde son kez görür doğduğu büyüdüğü yeri..
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok çok zor..
geçen günde kv tansiyon ilaçlaarını aksattı diye kriz geçirdi iki gün onun yanındaydık,iyi şükür o da
bu yazın ortasında hiç su içmiyor gün boyu nasıl dayanıyor anlamıyorum drda demiş vücut çok susuz kalmış
bende kilo verdim 58 oldum canım hiç bişey istemiyor sıcaklardan habire su içiyorum
oğluşumunun yürüme çabası yok hala ama yere çok daha sağlam basıyor Rabbim ol dediği zaman olacak inşallah
bizden haberler böyle..
OrhaN Cemal sünnet oldu mu,olduysa iyileşmiştir bile
bütün kuzular iyidir inşallah biri özet geçse aslında hiç fena olmaz
Hejarcım seni merak ettik hepimizDedeye acil şifalar dilerim canım,,Rabbim hakkında hayırlısını versin
dedeciğininKv.ne de geçmiş olsun canım.
Tatlı oğluşunun da yürümesi yakındır inşallah
hoşgeldiniz Hejar hanım,sizi merak etmiştik doğrusu. yoğun günler geçirmişsiniz. Allah yardımcınız olsun diyorum ve hemen aklımda kalan özetlere geçiyorum:günaydın arkadaşlarım tatlı kuzularım
uzun zaman oldu girmeyeli buraya sizleri çok özledim
umarım herkesler iyidir
geçmişi okuyamadım biz iyiyiz şükür
ama dedem çok hasta günlerdir onun yanındayız kanser hastası,7 aydır çekiyor
çok çok zor durumda ne olur dua edin sizde kızlar memlekete gitmek istiyor çok uzak
dayımlarla yarın yola çıkacaklar 16 saat falan umarım yetişirde son kez görür doğduğu büyüdüğü yeri..
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok çok zor..
geçen günde kv tansiyon ilaçlaarını aksattı diye kriz geçirdi iki gün onun yanındaydık,iyi şükür o da
bu yazın ortasında hiç su içmiyor gün boyu nasıl dayanıyor anlamıyorum drda demiş vücut çok susuz kalmış
bende kilo verdim 58 oldum canım hiç bişey istemiyor sıcaklardan habire su içiyorum
oğluşumunun yürüme çabası yok hala ama yere çok daha sağlam basıyor Rabbim ol dediği zaman olacak inşallah
bizden haberler böyle..
OrhaN Cemal sünnet oldu mu,olduysa iyileşmiştir bile
bütün kuzular iyidir inşallah biri özet geçse aslında hiç fena olmaz
Mira bir anda yürüdü babalar gününde en güzel hediyeyi verdi bizeteşekür ederim canım benim,zaten merak ettiğinizi tahmin ettim
iyi yürekli arkadaşlarım iyi ki varsınızsizi çok seviyorum
oğluşumun yürümesine var dahasağlıklı olsunda napalım geç yürüyen bebişlerden olucak oğlum
hoşgeldiniz Hejar hanım,sizi merak etmiştik doğrusu. yoğun günler geçirmişsiniz. Allah yardımcınız olsun diyorum ve hemen aklımda kalan özetlere geçiyorum:
(Arabistan'a çalışmaya giden babasının eve döndüğü gün, her olup biteni bir solukta anlatan muhbir çocuklar gibi hissediyorum kendimi)
-- Planner hanım, tatile çıktı
-- Babyceren hanım yeni bir ultra mega pahalı telefon ve elbise aldı.:18:
-- Kaan artık yürüyor
-- Mira artık yürüyor
-- Orhan Cemal artık yürüyor
-- Defne Karen ishal ve henüz geçmedi sanırım
-- Dilberege hanım, 15 yıldır çalıştığı firmasından uzak mesafe nedeniyle ayrılıyor
-- Turuncu hanım piknikte telefonunu çaldırdı. Kayra'nın iştahı biraz düzeldi dolayısıyla Turuncu hanım da yeni yeni tarifler arıyor
-- Biangel_Kujum hanımın doğumgünü bugün
-- Azraece hanımın kv'si bir süre konuk oldu ve araları gayet iyiydibu arada Ece'nin yeni fotolarını yükledi
-- Pınarda hanım, 4+4+4 sistemi dolayısıyla okul değiştirme işleriyle uğraşıyor bu aralar. hayırlısı olur inşallah :26:
-- Orhan Cemal sünnet oldu. sünnetten 2 saat sonra koşup oynamaya başladı. ertesi gün tamamen normale döndü
-- anneZEYNEP hanım bu aralar yoğun. dün kaçamak olarak mesaj yazabildi
Mira bir anda yürüdü babalar gününde en güzel hediyeyi verdi bize
10 gündür yürüyoruz teyzesiGeç erken diye bişey yokmuş,,bir makalede okumuştum,bir aksilik hastalık olmadığı sürece her bebek konuşur ve yürürmüş,,doğuştan gelen bir yetenekmiş,,Rabbim ol demeden olmuyor evet,,Mira mesela aylardır emekliyordu,
tutunarak sıralıyordu ama yürümüyordu,,bir anda olduDarısı Aras Eymen'e ve yürümeye başlayacak tüm bebişlere inşallah Bizde seni çok seviyoruz
günaydın mutlu cevabın için sağol,hejar çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin,kujum doğum günün kutlu olsun eminim 18 yaşına basıyorsundur saklamana gerek yok.benim oğlum 1 dk durmuyor peşinde koşmaktan yorulduk.sabah 6 akşam 10.30 uyku saatleri hariç sanki evde küçük bi kaplan yavrusu var.onu izlerken ben yoruluyorum.ne yapacağımı şaşırdım şimdiden böyleyse galiba sonumuz pertt
Sizde durumlar nedir bacılar
Maşallah Orhan Cemal'esabah erkenden babasıyla anneannesine gidiyor. anneannesinin ev bahçeli, sokağı da bol çocuklu olduğu için akşama kadar bahçe-sokak arasında mekik dokuyor. eve geldiğinde zaten eli yüzü kir içinde, kıyafetleri toz-toprak oluyor. yine de babası yakınımızdaki parka götürüyor. parkta mıcır taşları başından aşağı boca ettiğinden olacak, bezinin içinden bile taşlar çıkıyor eve geldiklerinde
banyo yaptırıyorum, üzerini değiştiriyorum. yemek hazırlanırken evi turluyor ama pek birşey karıştırmıyor. bir ara çok karıştırmıştı, müdahele etmemiştim. sanırım merakı gitti :26: yine de ufak tefek kurcalamaları oluyor ama pek birşey demiyorum. huysuz vs değil.
bebek arabasında yorgunsa çok güzel oturuyor değilse inmek için çabalıyor. bulunduğumuz yere göre indirip yürütüyorum yada kucağıma alıyorum.
haftasonu hep beraber daha büyük parklara yada mesire yerlerine gidip yürüyoruz. huysuzluk hiç yapmıyor ama oraya buraya yürüyor, merak ettiği şeylere doğru koşuyor vs. engellemiyorum, ben de o tarafa gidiyorum.
evde de, heryere girip çıkabiliyor. kırılacak dökülecek pek eşya yok zaten, o yüzden peşinde koşmam gerekmiyor çok şükür. genelde benim olduğum yerlere gelip, yaptığım işe karışıyor. ben de destek oluyorum. canı sıkılırsa kalkıp gidiyor başka odalara
bizde durum özet böyle: huysuz vs değil ama meraklı. merakı da ordan burdan atlayıp zıplama şeklinden ziyade evirip çevirip inceleme şeklinde...
bizim oral dönem hala bitmedi sanırım yeni gördüğü şeyleri hemen ağzına hoop.bir iki defa ansızın küçük çakıl yutmuşluğu var.birde hala kağıt yiyoruz malesef.bir sabah bi öğleden sonra bide akşamları çıkıyoruz.evde vakit geçmiyor.yeni yaramazlığımız ısırma neremizi bulursa anında sivrisinek gibi ansızın bütün gücüyle ısırıyor heryerim mosmor.bizimle yetinmedi kısa kollara yeni geçtiğimiz için çocuk vücuduyla tanıştı geçen gün dizini ısırmaya çalışıyor güleyim mi ağlayayım mı. kendine has bişeyi yap deyince yapmıyor sonra kendiliğinden yapıyor o yüzden eğitim şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?