teşekkür ederim canım feyzanura da çok geçmiş olsun. Maalesef bizim insanımız gerçekten çok düşüncesiz. Çok klasik olacak ama gerçekten önemli olan sağlıklı olması.Öncelikle çok geçmiş olsun canım, sanırım Beste cik te hastaymış...bu kuzular hasta olunca hepimiz moralsiz oluyoruz...
benim kız da çok zayıf canım hem de çooookkk zayıf ve ben bu durumu ne kadar takmamaya çalışsam da etraftan gördüğüm tepki karşısında artık üzüntümü saklayamıyorum..
Amin canım benim çok güzel bi dua gerçekten. Senin de doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere....çok geçmiş olsun canım işla düzelmişdirnice güzel yaşlara sağlıkla işlaa
kıyamam demke fıstığımda hasta geçmiş olsunof bende ateşten çok korkuyorummevlam birdaha göstermesin ateşi 36.5 üstüne çıkmasın
ben yaz neslesioldum malesef tavşanımada bulaştı galba sesi kısıldı burnu akmıo ama kesin başlar bu tavşanın tek yönü bana geçmiş oda yazın ortasında nezle olması
X men bir öküssssss
OH OH ne mutlu san abaluşun yürümeye başlamış hayırlı olsunbol ayakkabı ıpratsın
ah ah bacım hep böle dediler kandırdılar bizibende artık evlenınce düzelir diyorum
işlaa uykuları düzene girer fıstığın
kızz det şişko deliz bi kerem kemiklerimiz KALIN bizim
geçmiş olsun kıyamam kafasına oy oy öpte çabuk geçsin annesicırcır havalardan galiba benım tavşanda oldu
geçmiş olsun bacım
maşallah oluşunaayakkabılarıda hayırlı olsun kısmet bacım yeni iş bulursun o zamana kadar baluşunla takıl
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet kazasız belasız isalsız ve ateşsiz günler haftalar aylar versin
bügun benım doğum günüm tüm arkadaşalrım hatırladı ÖKÜSSSSSSSSSSSSSSSSSS kocam harıç baya bi hediye aldım tüm arkdaşlarım toplanık eve geldi ama uyus X tıık yokne yapsam Kessemmi Doğrasammı yoksa Boğsamı genel oylamaya sunuyorum
sakın kaç yaşına girdin diye sormayın erkege maaşı kadına yaşı sorulmaz
kocaman öpüyorum sizleri nezle olmuşum ve tavşanımada bulaşıo galiba ne kadar uazak dursamdaaz tavşan uyurken bende dinlenem off yaz geldi geldide ne oldu hala girip nezle kol geziyo çıldırcam pofff
not:imzam nasıl olmuş
Amin canım çok teşekkür ederim kayranın daha iyi olmasına çok sevindim umarım günden güne hiçbir şeyi kalmaz yakışıklı kuzumun.Hayırlı akşamlar kızlar..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Kayra bugün daha iyi çok şükür.Ateşimiz düştü,antibiyotiğe devam...
Biz Kayranın ateşli hastalığında hep kan tahlili yaptırıyoruz ve sonuca göre antibiyotik kullanmamız gerekip gerekmediğine karar
Mutlu annem ; mira yataktan düşmüş sanırım,çok geçmiş olsun.Uykusuzluk çok zor gerçekten.Hiç bir anne bilerek yavrusunun canını acıtmaz.İnşaallah bu düşme son olur canım.Sıkma canını
Bambucan ; ablanın yeni evi hayırlı olsun..Tatsız bir olay yaşamışsın,dilerim bundan sonra kimseler üzmesin seni
Alyel ; feyzanur için geçmiş olsun canım.Hiç bir belirtisi olmayan ateşin ardından 6.hastalık çıkabilir.Ateş sonrası döküntüler çıkarsa korkma emi.
Kilo alması için kalorili gıdalar ile sık aralıklarla beslemelisin.Özellikle gece yatmadan önce muhallebi ve gündüz öğünlerden birinde bebek aşuresi vermeni tavsiye ederim.Çorbalarına mutlaka ekmek ekle,ve günlük 1 muz yedirmeye çalış.
Ben bir dönem böyle besleyerek güzel kilo aldırdım oğluşa ama ayaklanınca iştahı kesildi ve çok seçici olmaya başladı.Şimdilik suyundan gidiyorum ama bu şekilde de kilo almıyor maalesef.Sağlıklı olsunda,gerisi önemli değil yaa ne yapalım.
babyceren ; çağla koltuğa çıkmayı öğrenmiş,hayırlı olsun :)).Sana da şimdiden kolaylıklar diliyorum.Şu sıralar dağcı gibi her yere tırmanmak istiyorlar valla.Yeni sıyah elbisende hayırlı olsun şekerimmm
azraece ; canım kv gitmiş başka misafirlerin gelmiş.Allah kolaylık versin.Eceye de bol bol iştah diliyorum
şekersizyeşilçay ; Defnenin motor gelişimine maaşallah diyorum.Kızlar sanki daha hızlı ilerliyor gibi.Kayra bu aralar çığlıklar atığ türlü türlü şımarıklıklar yapıyor.Şaşırıyorum valla yaptığı hareketleri görünce
dilberege ; Kaaanın motor gelişiminede maaşallah.Öpüyorum o mis kokulu yanaklardan amaaa ben de bir öpücük isterimm
İlkim81 ; Canım beste için çok geçmiş olsun.Kansızlık ve talasemi ihtimali için çok üzüldüm ama rabbim dermansız dert vermesin yeter ki...
Köşeminderi ; doğum gününüzü kutluyor ve hastanede geçirdiğiniz için çook geçmiş olsun diyorum.Allah şifa versin
Biangel_kujum ; Nice Yıllaraaaaa...X'e şöyle güzel bir ceza kes ki bir daha hiç unutamasın doğum gününü ..Ben de hastayım,boğazım çok ağrıyor .Umarım ikimizde en kısa zamanda toparlanırız
Nagihan ; canım gece mamayı azaltmışsınız,bu iyi olmuş ama günlük 500-600 cc kuralı diye bir şey yok.Bebeklerin büyümek için günlük minimum o değerlere ihtiyaçları var ama üst sınır yok.Yani gündüz istediği kadar sütünü içebilir.
Tatlım dün biz de köyden tavuk ve süt aldık.Hemen parçalara bölüp dolaba koydum.Kızıma çorba yaparken önce kullanacağım miktarda tavuğu uzun uzun hafif kısık ateşte haşlıyorum pişer pişmes diğer sebzeleri atıp kaynatıyorum.Ardından kızım pütürlü yiyemediği için rondodan geçirip yediriyorum.Maşallah oğluşuna,nice sağlıklı gelişimler görmeniz dileğiyle...
Geçmiş olsun canım,umarım ben bunları yazarken Feyzanur çoktaaan iyileşmiş ve mışıl mışıl uyuyordur meleğim...
İLKİMCİĞİM,geçmiş olsun canım kuzucuğun da rahatsızmış,inşallah tahmininizde yanılırsınız(talesemi).
İnşallah tatlım çok teşekkür ederim.