2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tepsiyi yagladımmalzemeside iyiydi
sanırım yanlış makarna seçimi yaptım:)evde o vardı ne yapıyım:)
keşke finali izleseydin canım çok güzeldi:)aşka geldim:))kocama seni seviyorum uyusss dedim
ya senin x men ne oyunu oynuyo canım:26:bozsana cdsini:))yada ıslak bezle sil bozuldun:))
demek sulu yemek yapamıyosunbizdede tam tersi akşamları sulu yemek olur..benim kocamın önüne salçalı su koy ona ekmegi banar yer:))kızartmayıda çok seviyoruz..mesela patates kızarttım eşim onun yagına bile ekmegi banar:))
et yiyecegimiz zaman hemen kasabı ararız tepsiye et veya kagıt kebabı yeriz
ay susss kız acıktım kapat bu konuyu
yettim garişimdi ben doldururum sayfaları
dün neden bu püf noktaları vermedinbi dahakine milföyü öyle yapacamdün aceleyle yaptım dedim ya ondan olmadı belkide:26:bide makarna fırın makarnasıydıresimdeki makarnadan alıyım canımsende varsa bana yollasana
nerden bulcam ben bununeyse sakin olmalıyımtmm şekerşm sagol
sanırım şaka yapıyosun seni gidi seniiikuzeyle güneyi bildigine adım gibi eminim
azraeceyi bilmemen normal ama kuzeyle güneyi bilmiyorsan ayıp sana:)
hiç mantıklı degilmiştmm anladık dünde yazdım zatenbiberon yok diye
saygılar monşer
ne güzel ya ben severim sünnet dügünlerini(yine devrik bir cümle)
bizde davetlimiyiz dostumannenin bahçesinde yapman daha iyi hem maddi açıdan hemde gelen misafirlerinizin rahatı için
yine kapacan altınları paraları uyanık seni:))
bende gelecem ama sen bana çeyrek takacan kabulmü:))

Çok yoğunsun bu aralar
Fazla mı belli oluyo biz olduğumuz

Sekersızde zaten defnenın prof resmı var.mor bisikletçi de sanırım sana torpil gecmiş olacak ki ..... Eklendı dıe bıldırım cıkmış.adın ve nıck ın aynıustune sekersız de begenmış
yanı anlamak ıçın zekı olmaya gerek yok,ama ben mutlu oldum sankı sır cozermiş gıbı

21. yüzyılın Türkiye'sinde Ankara'nın göbeğinde açıkça şiddet görüyorum hakim bey

Babyceren hanımdan zararımın tazminini istiyorum. kendisi, göndereceğim ilk kargonun gönderim bedelini ödesin lütfen

bu hanıma, kargo bedelinden daha ağır bir ceza olamaz davanın nihayetinde vereceğiniz karara yine de saygılıyım hakim bey

dava karara baglanmıştırsuçlu sizsiniz cikirokko hanım
babyceren hanıma kek yapacaksınız ama keki tek başınıza yapacaksınızorhan cemali yormayacaksınız
birde labdaki yazı tahtasının önünde 1 dakika yuvarlanacaksınızbunu vidioyla mahkemeye sunacaksınız

arta kalan vaktimde de dolma sararım artık

dostum bu liste neyin nesi? kv'nizle veya enişteyle tartıştınız da hıncınızı benden mi çıkarıyorsunuz

ay ben ne bahtsız biriymişim ki, koskoca internet aleminde sizle tanıştım
ay ben başımı hangi taşlara vurayım ayoooll

yıllardır kullandığım saatimi kaybettim çok uygun fiyatlı ve kaliteliydi saatsiz duramıyorum, o yüzden saat almam lazım fakat kadranı fosforlu olsun istiyorum ama fosfor en fazla yarım saat idare edebiliyor karanlıkta :26: yani gecenin bir yarısı uyandığpımda saat kaçmış diye bakmak mümkün değil :26:benki gece kalkar kalkmaz ilk işi saate bakmak ve gece kaç defa uyandığını saymak olan bir zatım :26:

not: gece kaç defa uyandığımı saymamın Orhan Cemal'le ilgisi yoktur. liseden beri gece birkaç defa kalkarım ve her kalkışımı da not ederim hayır, manyak değilim

kimseyle tartışmadım aksine bugün çok mutluyumbirazdan kardeşim geliyo
demek ne bahtsızzın ve benimle tanıştın öylemiasıl sen beni gördügünde ne yapacan merak ediyorum
şu gözlere baksana senseni çiğ çiğ yemesem adım babyceren olmasın
yakında ankaraya gelecemeheueheue rüyalarında görürsün artık beni:))
işkenceyi o zaman yapacam ben sana hahahaaaaaa:111::111:

daha son satırı okumadan ''manyakmı bu'' diye aklımdan geçirmiştim kimanyak degilim yazdıgını gördüm:)))
çok yaşa emi:))gece gece neyi not alıyosunkaranlıkta kalem bulabiliyomusun
saygılar

kardeşinize hoşgeldiniz ve kolay gelsin diyorum Babyceren hanımın kardeşi olmaz kolay değil netekim.
Ankara'ya gelmeden önce haber veriniz de, şehrin girişlerine barikat kurmak suretiyle kendimizi koruyalım. o günü artık her yıl kutlarız: ANKARA'NIN (BABYCEREN HANIMDAN) KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ"
siz geliniz Ankara'ya, misafirperverliğin alasını gösteririm size. Angara oyun havaları eşliğinde Ankara tavası yeriz

daha son satırı okumadan ''manyakmı bu'' diye aklımdan geçirmiştim kimanyak degilim yazdıgını gördüm:)))
çok yaşa emi:))gece gece neyi not alıyosunkaranlıkta kalem bulabiliyomusun
saygılar

"niye not alıyorsun ki, manyak mısın" diyeceğiniz bal gibi içime doğmuştu
kalp kalbe karşıdır dostum. geliniz bir öpeyim

imdaaaaat Talay hanııııııım

Babyceren hanımla tek başıma başa çıkamıyorum, lütfen iki satır birşey de siz yazın da yardım edin

başıma ağrılar girmeye başladı, parmaklarım da yoruldu aaaaaay ooooooof

yaptığınızı beğendiniz mi, Talay hanım da kaçtı

yakında, çok gürültü yapıyorsunuz diye ikimizi de atacaklar topikten

işlerimi bitirdim. okumam gereken birkaç şey var o yüzden çıkıyorum
yarın aşırı yoğun bir gün olacak:

sabah erken kalkıp evi toparla

sütçü gelince süt al ve kaynat
lab.a gel, öğlene kadar deney yap :18:,
öğlen oğlanı anneanneden alıp kontrole götür
akşam baba kokteylde eğlenirken ,
kitap okuma grubuna çocukla git
akşam yorgun argın gel...

görüşürüz arkadaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…