tepsiyi yagladımTatlım geçmiş olsun,bak uyarmadı deme son zamanlardaki tempolu çalışman beraberinde tükenmişlik sendromu yaratabilirEee artık bunca yoğunluğun ardından çoook güzel bir tatili hakediyorsun...
Güzel görünüyor,ellerine sağlık canım.Kalıp gibi çıkmadı demişsin acaba tepsiyi yağlamadın mı?:26:Ya da malzemesi fazla mı geldi:26:Neyse biraz daha kusur bulursam beybi bana şöyle bakar
keşke finali izleseydin canım çok güzeldi:)aşka geldim:))kocama seni seviyorum uyusss dedimbak bu tuzlu su olayını babaannem de söylemişti... bestenin kızarıklıklarının geçmesine çok sevindim...
hadi yaa... bak finali izliyim bari diyodum ama benim uyuş x oyun oynuyodu deli gibi. ben de takıldım öle kendi kendime... bol bol uyanan kızoşa kalktım meme verdim.. bi dizi bile izleyemiyorum yahu. çıldırıciiimmmm
çok geçmiş olsun yahu... çok yorma kendini. bu tempodan belliydi zaten bi gun düşüp kalacağın... neyse allah beterinden korusun.
süt konusuna ben de katılıyorum. gerçi benim cadı günlük sütü sevmedi diye bi daha zorlamadım ama yoğurt da yemiyodu şimdi kaşık kaşık götürüyo. aman diyim dilimi ısıriimama valla dün akşam etin yanında yoğurt da yedi. daha dikkatli olmalıyım.
yeni geldim cicim.. dun akşam baktım kimsecikler yoktu bi daha da açmadım.. demek kuzey cemreyi öptü.. wuhuuuuuuuuuu beybii
çok güzel gorunuyo tadını da sevdilerse tamam işte daha ne olsun. ya ben yemek yapma özürlüyüm arkadaşlar yaa. ne pişirsem diye düşünmekten ve pişirmekten nefret ediyorum. basit yemekler yapıyorum hep. (misafir olduğu zamanlar hariç)
köfte-et-tavuk(ızgara ya da tavada) bi de makarna bi de kızarmış patates.. öyle sulu yemek pek pişmez bizim evde. eşim sevmiyor. çorba bile içmez. ben arada kendime yapıyorum. defne okulda genelde sebze ve kuru baklagillerden yediği için evde et yemesine ozen gösteriyorum. zaten benim uyuş x de etçil... napıcamı şaşırdım valla...
yettim garigünaydın arkadaşlarım. muhtemelen birazdan toplantıya gircem ama olsun. çıkınca okurum artık napiim.. çok yazın sayfalar biriksin olur mu. şu yazın ve sıcakların rehavetini bi atın üstünüzden bi silkelenin yaaaaaaaaaaa...
hepinizi öpüyorum.
dün neden bu püf noktaları vermedinCanım geçmiş olsun,,dikkat et kendine
Yoğunlugun yorgunluk olarak geri donuyor,,enerji drink falan iç arada cicim
Omerimi çok öperim
Ellerine sağlık arakadaşım
Lezzetinden şüphem yoktu afiyet olsun canım,,detay vereyim hemen sana: alttaki milföyleri açınca, tepsi dışına biraz taşırırsan
makarnayı koyunca paketler gibi içe toplarsan hamuru,,üstteki hamurla da aynı şekilde kapanışı yaparsan kenarları hamursuz kalmayacak ve çok daha güzel görüntü olacaktırBirde sanırım sen spagetti model makarna/fırın makarna kullandın,,misafirine yaparken ise marketlerde bulunuyor şu resimdeki tarzda tagliatelle kullan canım çok daha profosyönel oluyor.1 paketten az kullanıyoruz tabi Eşinin ve Cerenciğimin sevmesi süperr Bende iftar menüme koyacağım canım çok çekti bu arada,,keserken kalıp gibi çıkmamışya,,yağını mı az ekledin acaba:44:normalde kek börek gibi kesiyorum ben tabi makarnadan da kaynaklanmış olabilir
Eki Görüntüle 743518
Günaydın cicimMesajından anladığım kadarıyla sen biangeli çağırıyorsun Malum, en çok biangel sayfa biriktirir
Bende özledim valla nerde bu kızlar nerde bu devlet
Meleğiiim nerdesin canım
sanırım şaka yapıyosun seni gidi seniiiazraece? bizim azraece hanım olsa gerek de, Kuzey ve Cemre kim :26: öpmesi neden ağlatıyor ki :26:uzak kalıp mı kavuştular yoksa zaten yakındılar da kız mı yüz vermiyordu :26:yoksa yüz vermeyen oğlan mı :26:
hiç mantıklı degilmişbiberon yerine bardaktan içen çocuğu biberona alıştırmakla dertsiz başınıza dert alırsınız, benden söylemesi aziz dostum
biberona alıştırıp sonra da biberonu bıraktırmaya çalışacaksınız, hiç mantıklı değil
Orhan Cemal de bardaktan içiyor hatta bardaktan kendi içebiliyor. biberona alıştırmayı hiiiiç düşünmüyorum
kaldı ki, biberonla uyuyan yada gereğinden fazla biberon emen çocuklarda damak bozuklukları ve erken diş çürümeleri de oluyor
ne güzel ya ben severim sünnet dügünlerini(yine devrik bir cümle)hımmmm, ne yapsam ne yapsam :44:
Orhan Cemal'in sünnet yemeğini (düğün değil) Ramazan'dan hemen önceki haftasonu yapmayı planlıyorduk ama ablamların tatilde olması ve o haftasonu teyzemin torununun sünnet yemeği olması hasebiyle yemeği okulların açılmasından hemen önceki haftasonuna almak durumunda kaldık. belki de iyi oldu. dersime daha iyi çalışırım bu süre zarfında
kiralık çadır, masa-sandalye, çay makinası, sünnet tahtı vs işleriyle uğraşıyorum. şimdiden bir ön bütçe hazırlayayım da, sonradan hesapsızlık olmasın diyorum.
olmuşken bir salon tutsak da orda yapsak diye düşünüyoruz ama bildiğiniz kenar mahalle kızı olduğumdan akrabalarım pek anlamaz düğün salonu vs işlerinden. lüküs otel tutsam bile "ayyy hiç rahat edemedik valla, annesinin bahçesinde yapsa ne güzel ayaklarımızı uzatıp bağıra bağıra muhabbet ederdik, çoluk çocuk da koştururdu caaanıııım" diye şikayet ederler
dolayısıyla yine annemin bahçesinin yolu göründü bize. parti çadırı kurulacak, masa-sandalye kiralanacak, çay makinası vs kurulacak, badem şekerleri yaptırılacak, lokumluk (mutlu_anne hanımdan "esinlenme") alınacak, davetiye bastırılacak vs vs vs...
kimseler yokken, rahat rahat hesabımı yapayım, notlarımı alayım dimi
kendi düğünümü de, elimde bir excell çıktısıyla hazırlamıştımyönetici asistanı gibi, elimde yapılacaklar listesi, yaptıkça tik atıyordum
saat 2 de yine toplantıya gircem. off cok sıkıldım. ekins yakalamış bizi köşeminderi. :)
arkandayımBabyceren hanım gelmiş :18:
kaçıyoruuuuummmmmm
saat 2 de yine toplantıya gircem. off cok sıkıldım. ekins yakalamış bizi köşeminderi. :)
arkandayımkaç bakalım bu kiloyla nereye kadar kaçacan şimdi yakalıycam
koşarak kaçsam belki yakalayabilirdiniz ama koşmak yerine YUVARLANMAYI TERCİH EDİYORUM, böylesi daha kolay oluyor
Çok yoğunsun bu aralar
Fazla mı belli oluyo biz olduğumuz
21. yüzyılın Türkiye'sinde Ankara'nın göbeğinde açıkça şiddet görüyorum hakim bey
Babyceren hanımdan zararımın tazminini istiyorum. kendisi, göndereceğim ilk kargonun gönderim bedelini ödesin lütfen
bu hanıma, kargo bedelinden daha ağır bir ceza olamazdavanın nihayetinde vereceğiniz karara yine de saygılıyım hakim bey
dava karara baglanmıştırsuçlu sizsiniz cikirokko hanım
babyceren hanıma kek yapacaksınız ama keki tek başınıza yapacaksınızorhan cemali yormayacaksınız
birde labdaki yazı tahtasının önünde 1 dakika yuvarlanacaksınızbunu vidioyla mahkemeye sunacaksınız
arta kalan vaktimde de dolma sararım artık
dostum bu liste neyin nesi? kv'nizle veya enişteyle tartıştınız da hıncınızı benden mi çıkarıyorsunuz
ay ben ne bahtsız biriymişim ki, koskoca internet aleminde sizle tanıştım
ay ben başımı hangi taşlara vurayım ayoooll
yıllardır kullandığım saatimi kaybettimçok uygun fiyatlı ve kaliteliydi saatsiz duramıyorum, o yüzden saat almam lazım fakat kadranı fosforlu olsun istiyorum ama fosfor en fazla yarım saat idare edebiliyor karanlıkta :26: yani gecenin bir yarısı uyandığpımda saat kaçmış diye bakmak mümkün değil :26:benki gece kalkar kalkmaz ilk işi saate bakmak ve gece kaç defa uyandığını saymak olan bir zatım :26:
not: gece kaç defa uyandığımı saymamın Orhan Cemal'le ilgisi yoktur. liseden beri gece birkaç defa kalkarım ve her kalkışımı da not ederimhayır, manyak değilim
kimseyle tartışmadım aksine bugün çok mutluyumbirazdan kardeşim geliyo
demek ne bahtsızzın ve benimle tanıştın öylemiasıl sen beni gördügünde ne yapacan merak ediyorum
şu gözlere baksana senseni çiğ çiğ yemesem adım babyceren olmasın
yakında ankaraya gelecemeheueheue rüyalarında görürsün artık beni:))
işkenceyi o zaman yapacam ben sana hahahaaaaaa:111::111:
daha son satırı okumadan ''manyakmı bu'' diye aklımdan geçirmiştim kimanyak degilim yazdıgını gördüm:)))
çok yaşa emi:))gece gece neyi not alıyosunkaranlıkta kalem bulabiliyomusun
saygılar
yaptığınızı beğendiniz mi, Talay hanım da kaçtı
yakında, çok gürültü yapıyorsunuz diye ikimizi de atacaklar topikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?