Kızlaaar,sürprizimi açıklamamın vakti geldi,hayııııııır hamiş değilim...
Lütfen fotolara bakınız sürpriz orada sizi bekliyooooor,açıklamayı sonrasında yapacağım
gerçekten çok güzel bir sürpriz oldu canım..benimde bugün aklımdan melegim geçiyodu acaba nerde neden sesi çıkmıyo bir arıyım dedim ama kardeşim gelince unuttum:)megerse seninleymişKızlaaaaar bugüüüüün sizeee biiiirrrr süüürpppriziiiim vaaar.....
Bekleyiiiiiiiinnnn.........
bebeğimcerenim bi an kuzeyimi öldürdüler diye çok korktum ama ölmedi çok şükür:) o arabadan inişi gözlüklerini çıkarışı var ya bittim resmen:)) benim x bende alayım o gözlüklerden demeye başladı:))
annezeynebim seni aradım ama meşguldün herhalde. babam telefonu çok eskiyince gidip yeni tel almış 24 ay taahhüdlü benim hattımın üzerine ama dokunmatik olduğu için kullanamamış benim telde gidici olduğundan bana kaldı tel alışamadım daha kendisine mesaj yazamıyorum:)
eşimle ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkarırcasına izin veriyorlar kendisine:) salıya kadar tepemde anlıyacağınız:))
bugün turunca denize gittik herşey çok güzeldi tam dönüş yolunda belim bir tutuldu kızlar ölüyorum şimdi yarın doktora gidicez kremle ovduk biraz ama resmen anırdım ağrısından tatlıcadı ve şekerimşerbetim geldi aklıma eceye bakamadım çok üzüldüm
belin neden tutuldu canım ya:26:senin belde bi sorun varmıydı:26:ilk defamı oldu:26:
ihmal etme hemen doktora git
inşallah önemli bir şey degildir..
yeni telefonunda hayırlı olsunhadi yine iyisin kaptın bedava telefonu
kızlar meleğimle ilgili güzel bir anımız da oluştu anlatayım:konuk evinde garson yemek sonrası mırra getirdi(acı kahve, urfaya özgü bir içecek)fincanı meleğime uzatır uzatmaz meleğim de masaya bıraktı,garson da masaya bıraktığı için ya altın ya da para verilmesi gerektiğini belirtti(aslında şöyle belirteyim mırrayı içenler fincanı yere bırakırsa mırra getiren kişi eğer bekarsa evlendirilr,ya da altın verilir veyahut paraya donanır)meleğim de şaşkın bir şekilde çıkardı bahşiş veriverdi doğrusu yere bırakmadan elden ele gezdirmek(eğer fincan tekse),ya da mırrayı getiren kişiye tekrar vermektir.
annezeynebim seni aradım ama meşguldün herhalde. babam telefonu çok eskiyince gidip yeni tel almış 24 ay taahhüdlü benim hattımın üzerine ama dokunmatik olduğu için kullanamamış benim telde gidici olduğundan bana kaldı tel alışamadım daha kendisine mesaj yazamıyorum:)
eşimle ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkarırcasına izin veriyorlar kendisine:) salıya kadar tepemde anlıyacağınız:))
bugün turunca denize gittik herşey çok güzeldi tam dönüş yolunda belim bir tutuldu kızlar ölüyorum şimdi yarın doktora gidicez kremle ovduk biraz ama resmen anırdım ağrısından tatlıcadı ve şekerimşerbetim geldi aklıma eceye bakamadım çok üzüldüm
Kızlar dün meleğim bana güzel bir sürpriz yapıp urfaya beni ve doğayı görmeye geleceklerini belirtti,biz de pür heyecanla gelmelerini bekledik.derken buluştuk,ay mahiri görmelisiniz ilk ona değineceğim dünya tatlısı mübarek,yanlız annesi çok haklıymış bu çocuk o enerjiyle biraz zor kilo alır,inanır mısınız küçük fırlama hiç yerinde durmadı.saçlarını da kesmişler olmuş size haylaz küçük tatlı ve yenesi bir çocukmeleğim o kadar anlatırdı,oğlum durmuyor diye valla çok haklıymış bizzzat şahidim.
Gelelim keyifli dakikalara;öncelikle soluğu balıklı gölde aldık,meleğimin eşi çok dışa dönük,çok içten ve de espirili ben bayağı güldüm anlayacağınız.açıkçası meleğimin fotolarında soğuk ingiliz erkeğine benzetmiştim fakat eser yok,eee ne de olsa hemşehrimizmeleğimi anlatmadım kızlar sakin bir konuşması var,hele gülüşünü bir duysanız,o gülünce benim de gülesim geliyor(kahkasına bayıldım)ilk karşılaşmamızda sarılıp öpüştükten sonra hemen ordan burdan muhabbete daldık hiç yabancılık çekmedim açıkçası,gayet rahat ve samimi diyaloglar kurduk.sanki hep birlikteymişiz gibi,topik kardeşliği işte
Sizleri epey andık,meleğimi merak ettiğinizi belirttim.o da çok selam söyledi hepinize...bir süre daha antepte olacaklar ardından istanbul sanırım sonrasında ramazan başlamadan gene ingiltere yolcusu...meleğimin konuşmalarında hafif ingiliz aksanı da vardı,ha bire mahire "baby come"diyorduaslında konuşulacak çok şey vardı fakat güzel bir günün ardından tekrar antebe dönmeleri gerekti
Bebicerenciğim meleğimin fotolarını bekle(yemekleri çekti de nispet yapcaz sana )
azraececiğim demek sen de gelmişsin buralara,niye söylemedin fıstık?
Düşünseniz de imkansız gibi görünen bir buluşma gerçekleştirdik,yani ingiltereden sen gel urfa ya..inanır mısınız hiç tahmin edememiştim.güzel çok güzel bir buluşma oldu vesselam,eşimle çok mutlu olduk...
Meleğim,seneye bir daha görüşmek dileğiyle...
Kızlar hadi sıra sizde
İstanbul'dan kalkan o uçaklar Ankara hava sahasından hooop geçip demek Urfa'lara kadar gidiyorneden Ankara'da bir mola verilemiyor
Meleğim hanım, bir daha gelir de, Ankara'ya konmadan giderseniz, şekerimşerbetim ve def_ank ile beraber uçağınıza sapan çekeriz
hem ayrıca hiç kıskanmadık ki:18:
Buyrun sizleri de bekleriz tatlişimÇok sevindim canım sizin adınızaBuluşma süper geçmiş,,hem siz hem bebişler harikasınız hepiniz Gerçekten çok güzel bir süpriz oldu bizede
Resimlerdeki tek eksik bendim resmenİçim açıldı sabah sabah Birgün hep birlikte buluşabileceğimizi ümit ediyorum Mırra da süper bir hatıra olmuş
canım gene gel,tazelemiş olursunsabah sabah çok güzel fotolarla güne başladım.balıklı göle 2005 te gitmiştim çokta beğenmiştim sanki vaha gibiydi mayıs ayında heryerde güller hatıralara götürdünüz beni.
chiccro hanım 15,30 da iş mesaim bitiyor musab bilal mesaim başlıyor o yüzden yardım çağrınıza cevap veremedim efendim.dün turuncunun yaptığı mercimekli monteserrio eğitimini evdeki yarım pakat makarnayla yapalım dedik.benim sıpa eğitimi yarıda kesip makarnaları yemeye başladı.bizde makarnaları pişirip mideye indirerek eğitime son verdik.
a101 de hurma ve kayısı pekmezi vardı merak etmiştim.ama bitirmişler alamadım.
Merhaba arkadaşlar,
Pınarda ve Meleğim süpriziniz çok güzelmiş.. Fotolar da harika.. hele o sıra gecesindeki kebaplaroof off.. Mahirimin saçlarını kestirmişsiniz... Yakışıklım daha da yakışıklı olmuş maşallah.. Doğa kızım da her zamanki gibi alımlı ve güzel.. annlerini zaten söylemem gerek yok.. bir içim su :))
Azraece: Canım geçmiş olsun belin nasıl oldu? Ecenin fotolarını gördüm.. henüz yorum yapamadım en kısa zamanda yazacağım.. ama süt gebeği fotosuna bayıldııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?