2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet biliyorum, sabah ve akşam uzuuuun yolculuklar yapıyordunuz :26:gerçekten sabılar diliyorum

ben de sabah eşimle Orhan Cemal'i anneanneye yollar yollamaz maratona başlıyorum: ufak bir kahvaltıdan sonra hemen evi toparlıyorum. yemeği ocağa koyuyorum. sonra çamaşır varsa ya makinaya atıyorum yada kuruduysa katlıyorum. bulaşık makinasını düzenleyip çalıştırıyorum. evi süpürüp sildikten sonra hazırlanıyorum. bu arada yemek pişmiş, bulaşık da yıkanmış oluyor. evden çıkıyorum...

sabah vaktim olmadıysa akşam yapıyorum yemeği ama baba-oğul gelene kadar yetiştirmek zor oluyor.iyiki Orhan Cemal'in uyku saati 20:30 a kadar gecikti de ailece rahat ettik. kışın akşam saat 6:30 deyince uyuyordu. eve gelir gelmez yemek mi yapayım, üzerimi mi çıkarayım yemeğini mi yedireyim uyutayım mı şaşırıyordum çok çok zor günlerdi... büyüdükçe daha iyi oluyor gibi geliyor bana :26:

alyel hanım gitmiş bile ama ama ama karpuz kesecektik :26:

Dilberege hanım, nöbeti size ve köşeminderi hanıma devrediyorum. başarılar diliyorum, hadi bileğinize kuvvet

yarın için de iyi eğlenceler diliyorum, herkese iyi haftasonları

evet yaaa chihiro hn cım; bi haber veremeden çıkmak durumunda kaldım. ben foruma takılmış muhabbet ederken benim servis gelmiş kapıya dayanmış beni bekliyor mesai bitmiş arkadaşlar haber verdiler..ben de servisteki diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye bi haber bile veremeden pc yi kapattığım gibi koştum dostum...
daha biz seninle çoookkk karpuzlar keseriz canımm...
hadi grş canlar....

oo dostum valla benim gibi yoğun maraton varmış sende de. benim gibi koşturmacayla geçiyor sanırım günün...ee çalışan annelerin makus kaderi napacan...evet bebişlerimiz büyüdükçe daha rahat oluyorlar şükür..allah kaza bela dert vermesin inş..böle böle büyüyecekler...hadi grş.bye..

haftasonu kimseler uğramaz foruma ama vaktim varken yazayım dedim. hiç iyi haberim yok malesef perşembe saat 6 da komşum hadi hazırlan gidiyoruz izmire dedi apar topar hazırlanıp çıktık ilk bir saat yolda iyidim ama son 2 saat belim çok ağrıdı ece kucağımda uyudu eve geldikki ben arabadan inemedim deli gibi ağrım vardı sabahı sabah ettim hemen hastaneye gittik ece yavrum rezil oldu hastanelerde ben kıvranırım ağrıdan halimi görünce hemen mr çekildim ve nur topu gibi bir fıtığım olduğunu öğrendim emzirdiğim için ilaçta kullanamam yapacak bişey yok dediler sadece ağrı kesici parol verdi doktor tuvalette iç çamaşırımı bile toparlayamadım yine ergen kız kardeşimden Allah razı olsun o yardım etti bugün biraz daha iyi gibiyim dua edin geçsin ağrılarım kızlar

sabahtan beride buluşmanızı düşünüyorum mutlumun yine tüm samimiyetiyle uğraşıp plan yapması ve kızların katılması çok güzel olacak eminim. ben de iple çekiyorum ağustosu ömeri görmek için inşallah bir aksilik çıkmaz

çooooooookk geçmiş olsun canım; fıtığın ne menem bir dert olduğunu çok iyi bilirim zira bende de boyun fıtığı var halen derdini çektiğim..bazı günler boynumu sağa sola yukarı aşağı çevirmek azap gelir ortopedik yastık ve kas gevşeticilerle idare ediyorum bende..inş kısa zamanda toparlanır sağlığına kavuşursun...kız kardeşler olmasa halimiz nice olurdu bana hep koşarlar sağolsun abla ve kızkardeşim..
evet bu buluşma hepimizi özendirdi doğrusu kimbilir ne harika bir gün geçirmişlerdir veya halende geçirmeye devam ediyorlardır..en kısa zamanda merakla paylaşımları bekliyorum ben de...

peki geri kalan millet nerde yahu...yoksa hepsi bize çaktırmadan İstanbul buluşmasına mı gittiler sürpriz yaparak..

canım yaa çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda Rabbim şifa versin
ayy inanmıyorum bugün ist buluşması mı var

Öncelikle izmir'e hoşgeldinnn.uzakta olsann aynı şehirdeyiz.
canım çok geçmiş olsunn çok zor diyolar bel ağrısı için allah acil şifalar versinn doğal kremler korse felan baksan biraz hafiflemezmi.peki emzirmezsen ilaçla tedavi olıyormuymuş ?birde merak ettim doğumn sezaryanmı ? ağır felanmı kaldırdın nasıl oldu birdenbire.kendine dikkat et canım

azraececanım inan çok üzüldüm..bel fıtığı denince belimde şimşekler çakıyo:)bi kaç gündür benimde ağrım tuttu yine ama eskiye nazaran daha rahatım artık
ilk bel fıtığı olduğumu öğrendiğimde tarık buğra 3 aylıktı ve emiyodu banada sadece parol ve ağrı kesici bi krem verdiler..o ağrıya parolun faydası ne mümkün
11 aylık olduğu zaman ağrılarıma dayanamayıp kesmek zorunda kaldım ama tarık buğra memeye düşkün bi bebek değildi..sadece geceleri ben uyandırınca emiyodu onun dışında ıı ıhh
sütten kesince ilaçlar değişti ve şiddetli ağrıda hemen iğneye gidiyoruz iyi geliyor..ecede hatırladığım kadarıyla memeye düşkündü
allah yardımcın olsun canım bol bol yat istirahat et..iş-güç ağır şeylere yaklaşma inş ilerlemez ağrıların çabucak diner

buluşan-görüşen-kaynaşan hatunlar ne iyi ettinizde toplandınız sizlerin adına çok sevindim..aranızda olmayı çok isterdim ama bi kaç gündür uğrayamadım buraya bel ağrımdan dolayı..
gerçi haberim olsaydıda tarık buğrayla üsküdara gelmeyi göze alamzdım herhalde her an her yerde emeklemek istiyo dışarı bile çok nadir çıkar olduk..
şu buluşma resimlerinizi görelimde bizde resimlere bakarak iç çekelim bari

topikte fazla kimsesiz kalmış..hava güzel herkes gezmelerde tabii..yavrum uyansında babasıyla parka gönderim biraz kumla oynasınlar

ramazanda geldi kızlar..susuzluğa nasıl dayanıcam kara kara düşünüyorum..ben şimdiden ne yemek yapsam derdine düştüm benim canım herşeyi ister aç olunca
1. gün,2.gün diye menümü yapsak ne rahat oluryemeğin adı konulduğu zaman yapması basit oluyo
biraz fotolara bakim ben bi kaç gündrü yokum öncesinde de 10 gün sivas..çok resim vardır görmediğim

selam milletaşırı yogun 2 gün geçirdik..cumartesi düğün bugünde havuz sefası yaptık
ayakta duracak halim yokdaha gezmeye gidecez:))kardeşim yarın yolcu artık bu akşam baya otururuz
biraz foto ekledim bakarsınız

azraececim kuşum dün okudum ama tam geçmiş olsun diycekken çağla uyandı yazamadım..geçmiş olsun demek bel fıtıgın varmış:26:
lütfen kendine dikkat et,fazla egilip kalkma yorulma..umarım agrıların hemen geçer rahatlarsın canım..

tatlıcadı bende ne yemek yapacagımı bilemem ama acıkınca insanın aklına çok güzel yemek fikirleri geliyo:)hatta 5 çeşit yemek bile yapabiliyosun:)geçen sene ben oruç tutmamıştım emziriyorum diye..bu senede emziriyorum ama Allah kısmet ederse tutmak istiyorum..
inşallah tutarım..

büyük istanbul buluşmasını gerçekleştiren arkadaşlar nerdesinizhadi anlatın ne var ne yokkimlerin dedikodusunu yaptınız:)
benim kulaklarım çınladı ona göreresimde çekilmişsinizdir:)
duydum ki süper bir buluşma olmuş:)kuşlar söyledi:)
sizin adınıza çok sevindim inşallah bir gün banada kısmet olur sizleri görmek:))

şimdilik bu kadargitmem lazım kocam çıldirmek uzreeee:))geliyorum kocacıgımmmmm

Haftqnin ilk gününden herkese merhabalar. ..
Ise gec kalmanin onurlu mutlulugunu yaşıyorum yine. Biraz suslendim zaman gitti. Herkes iyidir insallah..
C.tesi guzel bir bulusma oldu. Toplamda 1, 5 saat kadar oturabildik. Melegim mahir ve enisteyle tanistik. Hic yabancilamadk. gurbetten gelen dostumuzla kucaklastik. Cok hanim cok tatli melegimiZ ayrica sesi de cok tatli. Sakin sakin oyle... mahir bana hic sans vermedi. Dilberege tavladi onu cunku. Neymis erkek cocuk annesiymis anlasirmis o :)))) bir dahaki sefere esli toplanalim diye aramizda konustuk ramazandan sonra piknik yapmak adina...kisa ama cok güzeldi. Bizim ortam guzel anacim. Insanlar durust samimi olduktan sonra. Hep boyle olalim insallah.

Yol hala bitmedi. Yaren nur dun gece hic uyumadi neredeyse aglayip durdu. Yegenimin iki yas partisi vardi. Orada maskot oldu bebem. Kucaktan kucaga gecti valla.
Bugun saglik ocagina gelecekler. Kiloyu yine kafaya taktim. Sanli zayofladi ya goruselim bir bakalim ne diyorlar.

Herkesi cok öptüm yoğun bir gun beni bekler...

Hepinize güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar..
Hafta sonu çok güzel bir buluşma gerçekleştirdik.. Arkadaşlarımla tanışmaktan, sohbet edip görüşmekten çok keyif aldım :) Hemen kısaca özetliyorum;

Önce biz mutluannemle sözleştik.. Ben beylikdüzünden metrobüse bindim Edirnekapıda mutlu annemle buluştuk.. İner inmez onu hemen gördüm ve tanıdım.. İnanlmaz sıcak, pozitif, bıcır bıcır konuşan çok tatlı biri :) sonra ikimiz beraber karşıya altunizadeye geçtik.. İndiğimiz yer de ZADA ve Nagiş bizi bekliyorlardı.. Arabalarına atladık vee hooop doğru kahvaltı yerine.. Bu arada Meleğimi biraz beklettik.. aslında biz bekletmedik onlar biraz erken gelmişti.. 9:30 randevumuza onlar 08:30 da ordaydı..:))
Mekana girdik ve anında birbirimizi gördük.. Denize nazır güzel bir masaya oturduk.. Mahirim favorim .. o kadar şeker o kadar tatlı bir çocuk ki.. Meleğim de harika, eşiyle de tanıştık.. Nagişin de dediği gibi meleğimin çok güzel bir ses tonu var.. çok güler yüzlü ve sakin.. tam bir melek yani
Nagiş beni kıskansa da evet Mahirle elektriğimiz tuttu.. Hepinizin adına onu bol bol öptüm kokladım.. Hiç de öyle çok yaramazlık ve huysuzluk yapmadı.. Gayet güzel geçindik.. Yavrum yaa mis kokusu burnumda kaldı.. :))
Zada, Nagiş Meleğim, mutluanne ve ben 1,5 saatlik kısa bir sohbetin ardından oradan ayrıldık.. Birdahaki görüşmeyi bayramdan sonra eşli piknik olmasına karar verdik.. O zamanki katılımın daha büyük olmasını umuyoruz kızlar :))

Fotolar ilk fırsatta gün içinde eklenecekti :))

siftahı nagihancım yapmış geriside benden gelsin..
herkese günaydın hepinize iyi güzel bol bereketli huzurlu, eşlerle bebişlerle aşk dolu bir hafta diliyorum..
aazraece canım çok çok geçmiş olsun.. fıtık çıkmasına gerçekten çok üzüldüm.. inşallah en hafif bir şekilde atlatabilirsin..
babyceren fotoları gördüm ama henüz yorum yapamadım ana kızlar harikasınız canım
nagihancım sanada merak etme kilosunu artık sağlıklı olsunda 100-200 gr önemli değil ha ne dersin..

hepinizi çok çok öperim

Canım günaydn.. hafta sonu girme şansım olmadı.. şimdi gördüm yaznı.. Çook geçmiş olsun canım.. bundan sonra çok dikkat etmen gerekiyor.. ağır kaldırmayacaksın.. eğilip doğurulurken dikkat edeceksin vs vs .. Eşin artık ev işleri için sana ayda bir kadın tutsun.. ağır işlerde kendini yorma..

Selam annekuşlar
Bir pazartesiye daha geldik yine
Şahane geçen 2 günden sonra kalkıp işe gelmek zulüm resmen
Azraece geçmiş olsun canım,,inşallah çabucak düzelir belin,,sağlığın daim olsun canım

Geleyim c.tesi buluşmamıza
Dilberegeyle sabah buluştuk,mankenlere halt ettirecek kadar güzel fiziği ve kıpır kıpır enerjisiyle içimi açtı sabah sabah,cırcırcır konuş Allah konuştuk yol boyuMeğer birbirimize anlatacak ne çok şeyimiz varmış,,neden daha önce buluşmamışız ki
Kendisi eğlenceli,ağırbaşlı,gülmeyi seven,dünya tatlısı,çocuk büyütme konusunda da benim gibi biraz tevekkel biri
20 durak 3 üst geçit geçerek vardık zadacan ve nagişin yanına
Zada:Hep enerjik,,hep çok güzel,iyi kalbinin güzelliği yüzüne yansımaktan ziyade yüzünden taşmış biri
Her organizasyonda mutlaka olması gereken derecede uyumlu bir arkadaşKilo vermedim dedi ama bence vermiş,,daha bir zayıflamış buldum kendisini
Nagihan:Naif ve romantikBence bu tanım tam ona göreVerdiği kilolarla forumdaki en örnek anne bence
O kadar yoğunluğunun işinin gücünün arasında herşeye zaman ayırmaya çalışan pozitif,YarenNur'a doğumda geçirdiği güzelliği ve pozitiflik özelliğiyle yanınızda olmasından her daim keyif duyacağımız biriKızı da kendisi gibi mutlu ve huzurlu bir bebekİnşallah hayatı boyunca hep mutlu olur

4 anne toplanıp meleğimle buluştukZamanımız kısıtlı ve yolumuz uzun olduğu için bebeklerimizi götürmedik ve Mahir'in günü ilan ettik
Mahir çok ama çok tatlı kızlarÇok güzel ve akıllı bir bebekŞanslıydık çünkü annesini hiç üzmedi,,normalde çok kıpır kıpırmış ama bize annesiyle sohbet etme fırsatını bol bol verdiBen Mahiri şimdiden çok özledim
Meleğim: Kullanıcı ismiyle ruhunu bütünleştirmiş melek gibi biriSakin, ılımlı ve güzeller güzeliBizden biraz erken orda olup boğaza karşı en güzel masaya oturmuş,,güler yüzü ve enerjisiyle mekanı ışıl ışıl aydınlatmıştıSanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sarıldık durduk İyiki buluşmuşuz ve iyiki seni tanıdım güzeller güzeli arkadaşımDilerim mutluluğunuz daim olsun eşinle,,enişte de çok iyi kalpli biriydi kızlar
Fotoları ekliycem ama önce bi aktarma kablosu bulmam lazım en acilinden
İyiki buluştuk walla,,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme

Herkese iyi haftalar,Akşam sahura kalkıcaz hazır mısınız?

ya kızlar ne güzel buluşmuşsunuz çok imrendim ya..
heleki meleğim sen kalk taa nerelerden gel... bide ankaraya gel.. ee bide biz buluşalım ne var sanki
kızlar aranızda olmayı çok isterdim..
sizin adınıza çok sevindim ve canım mahir çekti
mutluannem ee ama lütfen bi kablo bulurmusun artık

Son düzenleme:
biz bgn valizleri toplayıp kayınvalidemlere gidiyoruz..
bu 3. ramazanımız olacak hep beraber oluruz.. geleneksel oldu bizde yani
ne yemek yapcam derdim yok çok şükür, hatta bana pek bişey yaptırmaz bulaşık derdim bile yok gibi
ama pc yanımızda götürcez sizden ayrı kalmıycam..
inş orucunu tutmak isteyen herkese rabbim nasip eder..
ramazanımız mübarek olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…