evet acık pahalı dostum hatta baya pahalı yavvv ama ablam amvayci olduğundan bana ucuza geliyor..e tabii herzaman bulunmuyor evde. bizde hacışakiri çookkk kullanırız biz de herşey mevcut dostum pahalı-ucuz-modern-otantik ne arasan var durum zaman ve maddiyata göre değişiyor anlayacağın...
sabah yemek yapmak zaman varsa çok rahat olur tabiii..akşam geliyorsun hazır hemen ohh rahat..malesef benim sabah hiç zamanım yok ben çıkarken herkes derin uykularda oluyor Feyzanur da dahil...sabahın 6.30 unda evden çıkıyorum başka ilçedeki mesaiye yetişebilmek için ...çoookkk yoruluyorum çookk....akşam da valla belimi tuta tuta ayaklarımın sızısıyla hemen mutfağa koşuyorum ilk işim Feyzanur a bişeyler yedirmeye çalışmak..o iş bitince yemeğe koyuluyorum eşime de zorla bi salata yaptırıyorum işte napacannn hayat zor erkekler çok bencil bak gıcık oldum durup dururken durumuma...(
Oooh Allah muhabbetinizi arttırsın kızlar.. Meydanı boş bulmuşsunuz.. Pilav, yemek, leke çıkarmak vs
Neyse bende paylaşımlarınızdan kopya çektim :))
Çok şükür hafta bitti.. bir kaç saat sonra paydoos.. Doğru eve oğluşuma koşacağım..
Sonra sabah erkenden hazırlanıp yollara düşeceğim.. Mutluanne ve Nagiş ile buluşup ordan hooop üsküdara.. Orda da Zada bizi karşılayacak ve denize nazir güzel bir kahvaltıya gideceğiz.... Meleğim ve Mahirimi göreceğiz.. Bol bol sohbet muhabbet oohh süper olacak.. Fotoları paylaşırız
alyel hanım gitmiş bileama ama ama karpuz kesecektik :26:
Dilberege hanım, nöbeti size ve köşeminderi hanıma devrediyorum. başarılar diliyorum, hadi bileğinize kuvvet
yarın için de iyi eğlenceler diliyorum, herkese iyi haftasonları
evet biliyorum, sabah ve akşam uzuuuun yolculuklar yapıyordunuz :26:gerçekten sabılar diliyorum
ben de sabah eşimle Orhan Cemal'i anneanneye yollar yollamaz maratona başlıyorum: ufak bir kahvaltıdan sonra hemen evi toparlıyorum. yemeği ocağa koyuyorum. sonra çamaşır varsa ya makinaya atıyorum yada kuruduysa katlıyorum. bulaşık makinasını düzenleyip çalıştırıyorum. evi süpürüp sildikten sonra hazırlanıyorum. bu arada yemek pişmiş, bulaşık da yıkanmış oluyor. evden çıkıyorum...
sabah vaktim olmadıysa akşam yapıyorum yemeği ama baba-oğul gelene kadar yetiştirmek zor oluyor.iyiki Orhan Cemal'in uyku saati 20:30 a kadar gecikti de ailece rahat ettik. kışın akşam saat 6:30 deyince uyuyordu. eve gelir gelmez yemek mi yapayım, üzerimi mi çıkarayım yemeğini mi yedireyim uyutayım mı şaşırıyordumçok çok zor günlerdi... büyüdükçe daha iyi oluyor gibi geliyor bana :26:
haftasonu kimseler uğramaz foruma ama vaktim varken yazayım dedim. hiç iyi haberim yok malesefperşembe saat 6 da komşum hadi hazırlan gidiyoruz izmire dedi apar topar hazırlanıp çıktık ilk bir saat yolda iyidim ama son 2 saat belim çok ağrıdı ece kucağımda uyudu eve geldikki ben arabadan inemedim deli gibi ağrım vardı sabahı sabah ettim hemen hastaneye gittik ece yavrum rezil oldu hastanelerde ben kıvranırım ağrıdan halimi görünce hemen mr çekildim ve nur topu gibi bir fıtığım olduğunu öğrendim emzirdiğim için ilaçta kullanamam yapacak bişey yok dediler sadece ağrı kesici parol verdi doktor tuvalette iç çamaşırımı bile toparlayamadım yine ergen kız kardeşimden Allah razı olsun o yardım etti bugün biraz daha iyi gibiyim dua edin geçsin ağrılarım kızlar
sabahtan beride buluşmanızı düşünüyorum mutlumun yine tüm samimiyetiyle uğraşıp plan yapması ve kızların katılması çok güzel olacak eminim. ben de iple çekiyorum ağustosu ömeri görmek için inşallah bir aksilik çıkmaz
haftasonu kimseler uğramaz foruma ama vaktim varken yazayım dedim. hiç iyi haberim yok malesefperşembe saat 6 da komşum hadi hazırlan gidiyoruz izmire dedi apar topar hazırlanıp çıktık ilk bir saat yolda iyidim ama son 2 saat belim çok ağrıdı ece kucağımda uyudu eve geldikki ben arabadan inemedim deli gibi ağrım vardı sabahı sabah ettim hemen hastaneye gittik ece yavrum rezil oldu hastanelerde ben kıvranırım ağrıdan halimi görünce hemen mr çekildim ve nur topu gibi bir fıtığım olduğunu öğrendim emzirdiğim için ilaçta kullanamam yapacak bişey yok dediler sadece ağrı kesici parol verdi doktor tuvalette iç çamaşırımı bile toparlayamadım yine ergen kız kardeşimden Allah razı olsun o yardım etti bugün biraz daha iyi gibiyim dua edin geçsin ağrılarım kızlar
sabahtan beride buluşmanızı düşünüyorum mutlumun yine tüm samimiyetiyle uğraşıp plan yapması ve kızların katılması çok güzel olacak eminim. ben de iple çekiyorum ağustosu ömeri görmek için inşallah bir aksilik çıkmaz
kablo bulundu resimleri görebilirsiniz canlarmutluannem ee ama lütfen bi kablo bulurmusun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?