biz bgn valizleri toplayıp kayınvalidemlere gidiyoruz..
bu 3. ramazanımız olacak hep beraber oluruz.. geleneksel oldu bizde yani
ne yemek yapcam derdim yok çok şükür, hatta bana pek bişey yaptırmaz bulaşık derdim bile yok gibi
ama pc yanımızda götürcez sizden ayrı kalmıycam..
inş orucunu tutmak isteyen herkese rabbim nasip eder..
ramazanımız mübarek olsun kızlar
Selam annekuşlar
Bir pazartesiye daha geldik yine
Şahane geçen 2 günden sonra kalkıp işe gelmek zulüm resmen
Azraece geçmiş olsun canım,,inşallah çabucak düzelir belin,,sağlığın daim olsun canım
Geleyim c.tesi buluşmamıza
Dilberegeyle sabah buluştuk,mankenlere halt ettirecek kadar güzel fiziği ve kıpır kıpır enerjisiyle içimi açtı sabah sabah,cırcırcır konuş Allah konuştuk yol boyu Meğer birbirimize anlatacak ne çok şeyimiz varmış,,neden daha önce buluşmamışız ki
Kendisi eğlenceli,ağırbaşlı,gülmeyi seven,dünya tatlısı,çocuk büyütme konusunda da benim gibi biraz tevekkel biri
20 durak 3 üst geçit geçerek vardık zadacan ve nagişin yanına
Zada:Hep enerjik,,hep çok güzel,iyi kalbinin güzelliği yüzüne yansımaktan ziyade yüzünden taşmış biri
Her organizasyonda mutlaka olması gereken derecede uyumlu bir arkadaşKilo vermedim dedi ama bence vermiş,,daha bir zayıflamış buldum kendisini
Nagihan:Naif ve romantikBence bu tanım tam ona göre Verdiği kilolarla forumdaki en örnek anne bence
O kadar yoğunluğunun işinin gücünün arasında herşeye zaman ayırmaya çalışan pozitif,YarenNur'a doğumda geçirdiği güzelliği ve pozitiflik özelliğiyle yanınızda olmasından her daim keyif duyacağımız biriKızı da kendisi gibi mutlu ve huzurlu bir bebek İnşallah hayatı boyunca hep mutlu olur
4 anne toplanıp meleğimle buluştukZamanımız kısıtlı ve yolumuz uzun olduğu için bebeklerimizi götürmedik ve Mahir'in günü ilan ettik
Mahir çok ama çok tatlı kızlarÇok güzel ve akıllı bir bebek Şanslıydık çünkü annesini hiç üzmedi,,normalde çok kıpır kıpırmış ama bize annesiyle sohbet etme fırsatını bol bol verdi Ben Mahiri şimdiden çok özledim
Meleğim: Kullanıcı ismiyle ruhunu bütünleştirmiş melek gibi biriSakin, ılımlı ve güzeller güzeli Bizden biraz erken orda olup boğaza karşı en güzel masaya oturmuş,,güler yüzü ve enerjisiyle mekanı ışıl ışıl aydınlatmıştı Sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sarıldık durduk İyiki buluşmuşuz ve iyiki seni tanıdım güzeller güzeli arkadaşım Dilerim mutluluğunuz daim olsun eşinle,,enişte de çok iyi kalpli biriydi kızlar
Fotoları ekliycem ama önce bi aktarma kablosu bulmam lazım en acilinden
İyiki buluştuk walla,,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme
Herkese iyi haftalar,Akşam sahura kalkıcaz hazır mısınız?
biz bgn valizleri toplayıp kayınvalidemlere gidiyoruz..
bu 3. ramazanımız olacak hep beraber oluruz.. geleneksel oldu bizde yani
ne yemek yapcam derdim yok çok şükür, hatta bana pek bişey yaptırmaz bulaşık derdim bile yok gibi
ama pc yanımızda götürcez sizden ayrı kalmıycam..
inş orucunu tutmak isteyen herkese rabbim nasip eder..
ramazanımız mübarek olsun kızlar
Kızlar ya sol kolum çok agrıyo su sıra bı kacgundur de artık dayanamıom ozellikle gecelerı daha cok hıssedıyorum.kımı zaman omuzuma boynuma vuruyo hep dumduz uzatayım o zaman bıraz rahat edıyo.sanırım badiko yu tasımaktan...nadıl ıyılestırcem nadıl gecıcek bu kol?ne sursem ne yapsam...
günaydın arkadaşlarım...
bugün biraz halsizim ama azıcık enerjimle birşeyler yazmaya çalışacağım...
cumartesi buluşan arkadaşlar adına çok sevindim ve imrendimm. bu kadar enerjik ve bıcır bıcır annenin birarada olması gerçekten çok güzeldir... meleğim hanım çok şanslı ki taaa Londra'lardan gelip topik arkadaşlarını görebildi... en merak ettiğim şey ise: konuşurken birbirinize gerçek isminizle mi hitap ediyorsunuz? ben Babyceren hanıma hala telefonda Babyceren hanım diyorum da
cumartesi, Orhan Cemal lab.ın terasındaki metal çiçekliğin ayağına düştü ve çiçekliğin ayağı alnında ceviz kadar bir şişlik yaptı. hani kemik kırıldı ve dışarı fırladı desem yerindeydi. çok korktum. eşim, bu kadar şişlik bile olsa alın kemiklerinin düzlüğü yüzünden kırılmasının zor olduğunu, birşey olmayacağını söylese de, içime sinmedi. çocuk acilin karşısında olduğumuz için hemen götürdük. film çekmek için tereddüt ettiler ve çekmediler. 4 saat uyutmamamızın ve davranışlarını izlememizin yeterli olacağını söylediler. aslında tam böyle demediler:44: "4 saat burda kalacaksınız zira müşahade altında tutmak zorundayız" dedilereşim hekim olduğunu, evimizin yakın olduğunu ve bir sorun olursa geleceğimizi söyleyip, sorumluluk belgesi imzalayıp çıktık. Orhan Cemal şimdi iyi, çok şükür Allah'a...
pazar ise kalabalıklar arasında kaybolduk. bol bol yürüdük. sokak müzisyenlerinin birinin yanına giden Orhan Cemal, herkesi başına topladı. çok utandım, teşhirci anne gibi hissettim kendimi. olayın tadı yerine cep telefonlarını çıkaranlar çocuğumu videoya çekmeye başlayınca tadım kaçtı. aldım ve ordan uzaklaştırdımbu yeni nesil mahremiyet denen kavramı hiç bilmiyor. olur olmaz yerde olur olmaz insanların foto yada videolarını çekiyor nezaketen de olsa izin al dimi hiç pimpirikli bir anne değilimdir bilirsiniz ama mahremiyet ihlali gerçekten kızdırıyor beni evet çocuk sokakta zaten herkes görüyor ama görüntü kaydetmek başka bir mesele
azraece hanım, beliniz ciddiymiş. çok geçmiş olsun. umarım ameliyat gerekmez :26:
Babyceren hanım, yeni fotolarınızı gördüm. size yorum yapmak yerine ota çöpe yorum yaptım ki değişiklik olsun
ve Ramazan.... bu yıl oruç tutacağım inşallah. sahurda ne yapsam acaba :26: ekmek yerine, bol kepekli ve yağsız krepler düşünüyorum. uzun süre tok tutsun diye. peynir, zeytin, yağsız omlet... başka?
günaydın canım arkadaşlarım
cumartesi günü olan buluşmaya gittim geldim hepiniz harikasınız mahirim ise dünya tatlısı maşallah
zada ve mutlu ennemi birbirine benzettim benkızlar maşallah hepiniz gün geçtikçe güzelleşiyorsunuz valla
oğluşum uyuyor hala kahvaltısı hazır bende o uyuyorken işlerimi yaptım silip süpürdüm evi ama daha yemek yapmam lazım
dışarıdada işlerim var,Eymeni eltime bırakırım öyle hallederim işlerimi artık
yarın ilk orucumuzu tutuyoruz Allah nasip ederse
özellikle çalışanlar vede dışarıda çalışanlara çok daha sabır versin rabbim
geçen yıl ramazanda tutamamıştım orucumu emzirdiğim için ama sonrasında bütün borçlarımı tuttum şükürler olsun
bu yıl emzirmiyorum tutacağım ve sahurda yemeyi pek düşünmüyorum kalkarım suyumu içerim namazımı kılarım uyurum diye düşünüyorum
bakalım dayanabilecek miyim
geçen kandilde de öyle tutmuştum gayet rahattım
herkese hayırlı ramazanlar olsun inşallah..
Kızlar ya sol kolum çok agrıyo su sıra bı kacgundur de artık dayanamıom ozellikle gecelerı daha cok hıssedıyorum.kımı zaman omuzuma boynuma vuruyo hep dumduz uzatayım o zaman bıraz rahat edıyo.sanırım badiko yu tasımaktan...nadıl ıyılestırcem nadıl gecıcek bu kol?ne sursem ne yapsam...
günaydın canım arkadaşlarım
cumartesi günü olan buluşmaya gittim geldim hepiniz harikasınız mahirim ise dünya tatlısı maşallah
zada ve mutlu ennemi birbirine benzettim benkızlar maşallah hepiniz gün geçtikçe güzelleşiyorsunuz valla
oğluşum uyuyor hala kahvaltısı hazır bende o uyuyorken işlerimi yaptım silip süpürdüm evi ama daha yemek yapmam lazım
dışarıdada işlerim var,Eymeni eltime bırakırım öyle hallederim işlerimi artık
yarın ilk orucumuzu tutuyoruz Allah nasip ederse
özellikle çalışanlar vede dışarıda çalışanlara çok daha sabır versin rabbim
geçen yıl ramazanda tutamamıştım orucumu emzirdiğim için ama sonrasında bütün borçlarımı tuttum şükürler olsun
bu yıl emzirmiyorum tutacağım ve sahurda yemeyi pek düşünmüyorum kalkarım suyumu içerim namazımı kılarım uyurum diye düşünüyorum
bakalım dayanabilecek miyim
geçen kandilde de öyle tutmuştum gayet rahattım
herkese hayırlı ramazanlar olsun inşallah..
günaydın arkadaşlarım...
cumartesi buluşan arkadaşlar adına çok sevindim ve imrendimm. bu kadar enerjik ve bıcır bıcır annenin birarada olması gerçekten çok güzeldir... meleğim hanım çok şanslı ki taaa Londra'lardan gelip topik arkadaşlarını görebildi... en merak ettiğim şey ise: konuşurken birbirinize gerçek isminizle mi hitap ediyorsunuz? ben Babyceren hanıma hala telefonda Babyceren hanım diyorum da
cumartesi, Orhan Cemal lab.ın terasındaki metal çiçekliğin ayağına düştü ve çiçekliğin ayağı alnında ceviz kadar bir şişlik yaptı. hani kemik kırıldı ve dışarı fırladı desem yerindeydi. çok korktum. eşim, bu kadar şişlik bile olsa alın kemiklerinin düzlüğü yüzünden kırılmasının zor olduğunu, birşey olmayacağını söylese de, içime sinmedi. çocuk acilin karşısında olduğumuz için hemen götürdük. film çekmek için tereddüt ettiler ve çekmediler. 4 saat uyutmamamızın ve davranışlarını izlememizin yeterli olacağını söylediler. aslında tam böyle demediler:44: "4 saat burda kalacaksınız zira müşahade altında tutmak zorundayız" dedilereşim hekim olduğunu, evimizin yakın olduğunu ve bir sorun olursa geleceğimizi söyleyip, sorumluluk belgesi imzalayıp çıktık. Orhan Cemal şimdi iyi, çok şükür Allah'a...
QUOTE]
chihiro79 hanım buluşmada kendi isimlerimizle hitap ettik birbrimize
Orhan Cemal'e de çok geçmiş olsun..
chihiro79 hanım buluşmada kendi isimlerimizle hitap ettik birbrimize
Chıhıro azonce senle basbasa kalmıştık ve sen kactınbenı sevmedıgını bılıom ama bu kadar da belli etme be dostum bak ben senı sevıom en bastan berı bı dedığını kacırmadan takip edıom ama sen napıon... artık boleyım sana:
şimdi de mutlu_anne hanım geldi. onun muhabbeti daha güzel olur. ama "akşama ne yemek yapacaksınız" şeklinde bir klişeyle de muhabbeti tıkamak istemem doğrusu:26:
muhabbet açan kilit cümleler konusunda çok fakirim...
ne desem... ne desem...
hah evet, eşinin işlerini sorsam? hani adli tatil filan diyerekten?
eşimin işlerini ne yapacaksınız demez mi haklı olarak :26:
Mira'nın yürüme çalışmalarını sorsam?
geçmişi okumaya üşeniyorsunuz galiba chikirokko hanım derse :26:
Ramazan da geliyor. nasıl beslenmeli acep desem?
insanlar yüzyıllardır oruç tutuyor chikirokko hanım, hala bir beslenme optimizasyonu yapamadınız gitti azizim derse :26:
hımmm :44: bilemedim ne konuşacağımı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?