2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bambucanım bu geleneksel 4 ayak üstüne düşme denirWalla süper şanslısın
Ramazanımız mübarek olsun canım,ben artık bugün yer dururum habire

Azraece gecmiş olsun.bu hastalık kötudur bıran once tedavı olmalısın gerekırse sutu kesmeye basla ve saglığın ıçın ılac kullan Ece ye sadece sutunle degıl bedenın enerjın ve psikolojınle de lazımsın canım

hepiiz bırbırınızı cok guzel tanımlamışsınız.hepinizin kalp gozunuzun guzelliği aslında bu.yanınızda olmuş tanımış kadar ıssettırdınız

ayy ne mutlu sıze ımrenılecek bı aile olayı bence.kalabalığı kalabalık aıle olmayı cok severım ozendım ne yaşan dıyım masallah nazar değmesın

Günaydın kızlarrr....herkese güzel bir hafta diliyorum....

Hafta sonu buluşmamız tek kelimeyle mükemmeldiiiiii....kızlar herbişeyi anlatmış bana bişey bırakmamışlar ama...

nagişimle 3. buluşmamız ve telefonlada sık sık konustugumuz ıcın artık cok yakın arkadasım oldu kendısı

mutlucumla 2. buluşmamız kendisi okdr tatlıki resmen ayrılırken bir sonraki buluşma nezmn olur diye düşünüyorum sohbetinden ayrı bir keyif alıyorum..iyiki tanımışım cnm arkadasım seni..

dilberegecimle ilk kez buluşuyoruz..çok güzel çok... mankenlere taş çıkartır valla..tanıdığıma cok memnun oldum cnm seni..

meleğim ise adı üzerinde kendine cuk oturan bir nick bulmuş resmen bir MELEK...kısa bir görüşmemmiz oldu ama 1.5 saatı dolu dolu gecırdık diyebilirim..ben son derece keyıf aldım bu buluşmadan..

mahircim dilberege dısında bizlere cok pas vermedi ama nasıl tatlı nasıl şeker...onu görünce keske Adayıda götürseydım dedim kendi kendime..

meleğim seni ve mahiri tekrar görebilmek için 1 sene sonrasını iple cekeceğim....

mutlum dilbergecim nagişcim ve ben ramazandan sonra eşli piknik organizasyonu yapmayı planladık hepinizi bekleriz...

Azraececim cnm cok gecmıs olsun cnm ya cok uzuldum..

Kızlar ya sol kolum çok agrıyo su sıra bı kacgundur de artık dayanamıom ozellikle gecelerı daha cok hıssedıyorum.kımı zaman omuzuma boynuma vuruyo hep dumduz uzatayım o zaman bıraz rahat edıyo.sanırım badiko yu tasımaktan...nadıl ıyılestırcem nadıl gecıcek bu kol?ne sursem ne yapsam...

günaydın arkadaşlarım...

bugün biraz halsizim ama azıcık enerjimle birşeyler yazmaya çalışacağım...

cumartesi buluşan arkadaşlar adına çok sevindim ve imrendimm. bu kadar enerjik ve bıcır bıcır annenin birarada olması gerçekten çok güzeldir... meleğim hanım çok şanslı ki taaa Londra'lardan gelip topik arkadaşlarını görebildi... en merak ettiğim şey ise: konuşurken birbirinize gerçek isminizle mi hitap ediyorsunuz? ben Babyceren hanıma hala telefonda Babyceren hanım diyorum da

cumartesi, Orhan Cemal lab.ın terasındaki metal çiçekliğin ayağına düştü ve çiçekliğin ayağı alnında ceviz kadar bir şişlik yaptı. hani kemik kırıldı ve dışarı fırladı desem yerindeydi. çok korktum. eşim, bu kadar şişlik bile olsa alın kemiklerinin düzlüğü yüzünden kırılmasının zor olduğunu, birşey olmayacağını söylese de, içime sinmedi. çocuk acilin karşısında olduğumuz için hemen götürdük. film çekmek için tereddüt ettiler ve çekmediler. 4 saat uyutmamamızın ve davranışlarını izlememizin yeterli olacağını söylediler. aslında tam böyle demediler:44: "4 saat burda kalacaksınız zira müşahade altında tutmak zorundayız" dediler eşim hekim olduğunu, evimizin yakın olduğunu ve bir sorun olursa geleceğimizi söyleyip, sorumluluk belgesi imzalayıp çıktık. Orhan Cemal şimdi iyi, çok şükür Allah'a...

pazar ise kalabalıklar arasında kaybolduk. bol bol yürüdük. sokak müzisyenlerinin birinin yanına giden Orhan Cemal, herkesi başına topladı. çok utandım, teşhirci anne gibi hissettim kendimi. olayın tadı yerine cep telefonlarını çıkaranlar çocuğumu videoya çekmeye başlayınca tadım kaçtı. aldım ve ordan uzaklaştırdım bu yeni nesil mahremiyet denen kavramı hiç bilmiyor. olur olmaz yerde olur olmaz insanların foto yada videolarını çekiyor nezaketen de olsa izin al dimi hiç pimpirikli bir anne değilimdir bilirsiniz ama mahremiyet ihlali gerçekten kızdırıyor beni evet çocuk sokakta zaten herkes görüyor ama görüntü kaydetmek başka bir mesele

azraece hanım, beliniz ciddiymiş. çok geçmiş olsun. umarım ameliyat gerekmez :26:

Babyceren hanım, yeni fotolarınızı gördüm. size yorum yapmak yerine ota çöpe yorum yaptım ki değişiklik olsun

ve Ramazan.... bu yıl oruç tutacağım inşallah. sahurda ne yapsam acaba :26: ekmek yerine, bol kepekli ve yağsız krepler düşünüyorum. uzun süre tok tutsun diye. peynir, zeytin, yağsız omlet... başka?

Geçmiş olsunEvet bebeği taşımaktan oluyo,,ağrı kesici jeller var,,ecz.den alabilirsin bende kullandım arada ama balık hafızamdan ismini hatırlayamıyorum şuan,,akşamları jeli sürüp sarıp yatıyodum sabaha geçiyordu.
Ve kızım yürüdüğünden beri ağrımıyo hiç biyerim çok şükür

günaydın canım arkadaşlarım
cumartesi günü olan buluşmaya gittim geldim hepiniz harikasınız mahirim ise dünya tatlısı maşallah
zada ve mutlu ennemi birbirine benzettim benkızlar maşallah hepiniz gün geçtikçe güzelleşiyorsunuz valla
oğluşum uyuyor hala kahvaltısı hazır bende o uyuyorken işlerimi yaptım silip süpürdüm evi ama daha yemek yapmam lazım
dışarıdada işlerim var,Eymeni eltime bırakırım öyle hallederim işlerimi artık
yarın ilk orucumuzu tutuyoruz Allah nasip ederse
özellikle çalışanlar vede dışarıda çalışanlara çok daha sabır versin rabbim
geçen yıl ramazanda tutamamıştım orucumu emzirdiğim için ama sonrasında bütün borçlarımı tuttum şükürler olsun
bu yıl emzirmiyorum tutacağım ve sahurda yemeyi pek düşünmüyorum kalkarım suyumu içerim namazımı kılarım uyurum diye düşünüyorum
bakalım dayanabilecek miyim
geçen kandilde de öyle tutmuştum gayet rahattım
herkese hayırlı ramazanlar olsun inşallah..

Çok gecmiş olsun.bade nın de aynı alttığın gıbı şişmişti kafa bır keresınde...böyle durumlar ıçın dolabımzda artık bı krem var (zaten baska da acıl durum ılacımz yok ki)ve mühiş işe yarıyo sıslığı morluğu alıyo...
şirin bi çocugu resmetmenın yada goruntu almanın ne sakıncası olabılır kı...benım de kızımın fotolarını cekiyolar hatta bana degıl baskalarına poz veren bı kızım var utanmasam resimleri baa da atıverın dıcem de...

Hejarcım,,özellikle senden çok fazla destek bekliyorum oruç konusunda,,iş stresi bazen çok fazla oluyor tutamam diye korkuyorum bir o kadar da tutmak istiyorum Allah nasip ederseBizi gaza getir olur mu tatlım
Bırakmayalım orucumuzu inşallahBirlikten kuvvet doğar:79: Birde ben balkoncu olduğum için çok sinirli oluyorum oruçluyken Geçen yıl emzirmeme rağmen tutabildiğim kadar tuttum(toplamda 1 hafta kadar),,bu yıl borçsuz geçer inşallah:18:

Chıhıro azonce senle basbasa kalmıştık ve sen kactınbenı sevmedıgını bılıom ama bu kadar da belli etme be dostumbak ben senı sevıom en bastan berı bı dedığını kacırmadan takip edıomama sen napıon...artık boleyım sana:

ama dostum, çocukları taşımaktan yorulma zamanları geride kaldı, taşımaya çoktan alıştık hatta artık kas yaptık demem o ki, çocuk taşımaktan değildir o, başka birşey olmasın :26:

günaydın Hejar hanım, birkaç sorum olacaktı

-- Emzirmeyi ne zaman ve neden bıraktınız?
-- neden sahur yemeği yemiyorsunuz?
-- siz yemeseniz de, eşiniz belki sahur yer. ne hazırlayacaksınız? bize de fikir olsun
-- akşama ne yemek yapacaksınız?
-- son olarak, hem Ramazanda oruç tutan, hem çalışan hem emziren hem de sahur hazırlayan annelere neler tavsiye edersiniz*

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. çok acelem olduğu için, sorularımı giriş-gelişme ve sonuç bölümleri olan bir kompozisyona yerleştiremedim, kusuruma bakmayınız

Geçmiş olsun canım..

chihiro79 hanım buluşmada kendi isimlerimizle hitap ettik birbrimize

ne? ama bu çok zor :18:nicklere gerçek isimleri eşleştireceğiz, sonra o gerçek isimleri de gerçek kişilerle eşleştireceğiz :18: burda, annelerle çocuklarının adını bile eşleştirmem haftalar almıştı :18: sırf bu yüzden, genel bir buluşma gerçekleştirilse katılamam veya katılsam da günün "çamdeviren"i olurum sanırım :26:

bense hep nicklerle konuşulur diye düşünmüştüm de, dışardan bakanlar "bunlar da kim" derler diye düşünmüştüm. şöyleki:

-- bambucan hanım tuzu uzatır mısınız?
-- mutlu_anne hanım koltuğunuz rahat mı?
-- garson bey, Babyceren hanıma bir sütlü kahve daha alabilir miyiz?
-- bakar mısınız? azraece hanımın sırtına bir yastık alabilir miyiz?
-- Dilberege hanım, omleti beğendiniz sanırım. afiyet olsun
-- Zada hanım, güneş ışığı direkt gözünüze vuruyor. isterseniz yerlerimizi değiştirebiliriz

diyaloglar böyle olur sanmıştım :26:

şimdi de Dilberege hanımla başbaşa kaldık. kendisi muhabbet konusunda gayet çekingen davranıyor. halbuki ben de mesajlarının sadık bir okuyucusuyum. ben de Dilberege hanıma böyleyim artıkın

İlkiiiiimmm nerdesinFoto yükledim seni bekliyorum
Planner hepimizin yerine tatile mi gittin cicimne uzun tatilmiş bak şekersiz foruma gelemiyo
işten güçten Dün nihayet kızımın havuzunu doldurdum,,aman neden daha önce yapmamışım ki bunu
Çok eğlendi minnoşumBizde eşimle havuz başında kahve keyfi yaptık Güzel bir pazardı,,birde ertesi gün pazartesi olmasa iyiydi

şimdi de mutlu_anne hanım geldi. onun muhabbeti daha güzel olur. ama "akşama ne yemek yapacaksınız" şeklinde bir klişeyle de muhabbeti tıkamak istemem doğrusu:26:
muhabbet açan kilit cümleler konusunda çok fakirim...
ne desem... ne desem...
hah evet, eşinin işlerini sorsam? hani adli tatil filan diyerekten?
eşimin işlerini ne yapacaksınız demez mi haklı olarak :26:
Mira'nın yürüme çalışmalarını sorsam?
geçmişi okumaya üşeniyorsunuz galiba chikirokko hanım derse :26:

Ramazan da geliyor. nasıl beslenmeli acep desem?
insanlar yüzyıllardır oruç tutuyor chikirokko hanım, hala bir beslenme optimizasyonu yapamadınız gitti azizim derse :26:

hımmm :44: bilemedim ne konuşacağımı:26:

demem bişey demem
akşama patlıcan musakka yapıcam,,
eşimin işleri hep yoğunçünkü kendisi arkadaşlarıyla okey oynamayı bile işten sayıyo hiç boş vakti yok adamcağızın
tatil planımız yok,,adli tatilde bi baskıyla biyerlere götürtürüz belki kendimizi birkaç günlüğüne,,ama yaz sonu falan nasip olursa
yurtdışına çıkmak istiyorum tabi kısmet
Mira yürüme konusunda çok çalışkanBu konuda rahatladım diyebilirim Artık evde farklı ayakkabılarla da yürütüyorum ki alışsın diye,,yoksa dışarda daha fazla düşüyor,,dün mesela sandaletle çıkardık altında da minik şortu vardı düşüverdi dizi uf oldu
Beslenme konusunda her zaman olduğu gibi Allah ne verdiyse şeklinde devam edicem,,eşim kendine çok özenir ramazan beslenmesinde,,ondan kopya çeker sizle hemen paylaşırım tabi
Orhan Cemal'e geçmiş olsunAllah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…