Hejarcım,,özellikle senden çok fazla destek bekliyorum oruç konusunda,,iş stresi bazen çok fazla oluyor tutamam diye korkuyorum bir o kadar da tutmak istiyorum Allah nasip ederseBizi gaza getir olur mu tatlım
Bırakmayalım orucumuzu inşallahBirlikten kuvvet doğar:79: Birde ben balkoncu olduğum için çok sinirli oluyorum oruçluyken Geçen yıl emzirmeme rağmen tutabildiğim kadar tuttum(toplamda 1 hafta kadar),,bu yıl borçsuz geçer inşallah:18:
günaydın Hejar hanım, birkaç sorum olacaktı
-- Emzirmeyi ne zaman ve neden bıraktınız?
-- neden sahur yemeği yemiyorsunuz?
-- siz yemeseniz de, eşiniz belki sahur yer. ne hazırlayacaksınız? bize de fikir olsun
-- akşama ne yemek yapacaksınız?
-- son olarak, hem Ramazanda oruç tutan, hem çalışan hem emziren hem de sahur hazırlayan annelere neler tavsiye edersiniz*
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. çok acelem olduğu için, sorularımı giriş-gelişme ve sonuç bölümleri olan bir kompozisyona yerleştiremedim, kusuruma bakmayınız
Ramazanda biz normalde ilk gün bütün aile birlikte yerdik ama bu sene evimizdeyiz kocişle başbaşa.
Allah nasip edersen yarınki ilk iftar menümü (tatlıcadım galiba söylemişti paylaşalım diye) açıklıyorum:
__kahvaltılık ve tabiki hurmaaaaa
__yeşil salata
__nohutlu yoğurt çorbası
__etli bezelye(normal pişirip sonra az sulu şekilde üzerine dereotuyla biraz fırına veriyorumbu arada havuç ve patatesi kare kare minik minik doğruyorum)
__pirinç pilavı
__karpuz
çok beğendim. karpuz ve nohutlu yoğurt çorbası iftarlarda baştacımdıryanına fırın musakka yapacağım sanırım yada bugünden artan taze "fasille" olacak :44:
Gelmediği günleri alıntı yapar mı dersiniz
herkese selammgece çok geç yattım sabahta kapı sesine kalkıp sinir oldum
yanlış çalmışlar kapıyıiçimden bende sülalesine bir güzel çaldım
işte böyle
istanbul buluşması fotografları harika bayıldım hepinizeçok tatlı,şekerive güzelsiniz en önemliside kalbiniz çok güzel
bu kadar yeter fazla şımarmayın:)ama çok kıskandım :18rda olmayı çok isterdim
yarın oruç tutcaz biri beni gaza getirsin:18:mutlunun dedigi bende balkoncu oldugum için çok gergin oluyorum:18:sonra hıncımı
cerenden cıkarmıyım:18:inşallah fazla zorlanmayız..
daha yemegi düşünmedim ama sanırım aşür yaparımçok acıkırım ben ancak o beni doyurur:)
3 gündür çağla yanagımıza öpücük konduruyodaha öncede öpüyodu ama dudaklarıyla yalayaraktı:)ama şimdi resmen muck diye
ses çıkararak öpüyo mest oluyoruz:)
dün havuzdan çıkmak bilmedi..çıkardıgımız an agladıtekrar geçirince güldü:101:
önce beziyle geçiridim bez şiştikçe şişti patlayacaktı:)çıkardım sadece bikiniyle kaldı neyseki kakasını yapmadı havuza
yoksa herkes havuzu terketmek zorunda kalabilirdi
Dün ataköy marinaya yemeğe gittik,,kızımı mama sandalyesine koyarken birine çarptım
sırt sırta birbirimize döndük özür dileyecektim,,ama benden çıkan gür ses şu oldu: aaaa ümit karan
masadaki kociş ve arkadaşlar bana biraz daha bağırsaydın dedilerbende şaşırdım yani ne var dimi
sonra yan yana masalarda oturduk,,kocişe dedim kızla bi resim çektireyim,, izin vermediee o zaman ben çektireyim dedim
kötü kötü baktı bana:18:sonra sabah araştırma yaptım meğer gittiğimiz mekan onunmuşkaptan çok havalıydı ve zebellah gibi yanıktı biraz daha hakkında konuşsaydım eşim beni survivora dönüşsüz yollar diye sustum sonra
aziz dostum Babyceren, bir gün de şu topiğe agresiflikten uzak, diğer arkadaşlar gibi "günaydın tatlı annişler ve onların tatlı mı tatlı kuzuları "diyerek gelinizöğle vakti oldu mu tırsmaya başlıyorum, ha geldi ha gelecek diyerek :18: ilk girişi atlatınca iyi oluyor, gerisi tatlı muhabbet ama ilk gelişiniz genelde agresif kabul ediniz.:26:
bizde dün havuz çıkışı acıktık yol üstünde bir yere geçtik.o kadar lüküs bir yerki mama sandalyesi olmadıgı için çağlayı kucagıma sıgdırmaya çalışırken sandalyeyi fazla yitmişim:18:arka masadaki amcaya sandalyemle çarptım:18:
amca bana bagırmak üzereyken bende dönüp ondan özür dilemek üzereyken bir baktım agzımda şu cümleler çıktı:
aaaa bizim muhtareşim ve kardeşim ne bagırıyosun dediler:))bende şaşırdım yani ne var bunda:))
sonra yanyana masalarda oturduk,,koçişe dedim muhtara bir belge imzalatacam ,,izin vermediee o zaman sen imzala dedim
cins cins baktı bana:18:sonra sabah araştırma yaptım meger gitigimiz yer onun amcasının oglununmuş:)
Dün ataköy marinaya yemeğe gittik,,kızımı mama sandalyesine koyarken birine çarptım
sırt sırta birbirimize döndük özür dileyecektim,,ama benden çıkan gür ses şu oldu: aaaa ümit karan
ben de olsam aynı şeyi yapardım da eşim "Ümit Karan kim? lise arkadaşın filan mı" derdi ve olayın tüm ilginçliği püfff diye sönerdisonra uzun uzun anlatmak zorunda kalırdım Ümit Karan'ın kim olduğunu. bu uzun açıklamadan sonra eşim şaşırdığında da, Ümit Karan yanımızdan çoktaaan uzaklaşmış olurdu
not: eşim futbolu hiç sevmez, sevenleri de anlamaz, anlayanları da sevmezsünnet hediyesi olarak gelen Beşiktaş formasını da "banel" bulup, "bunu giydirmenin neresi özel anlamıyorum" dedi
Onlara uyup hayatı ertelememek lazım
sanırım en doğrusu bu. onlara uyup hayatı ertelemeyip, onlara tamamen uyduğumuz zannını uyandırarak onları ayakta uyuturken, kendimiz uyanıklık yapalım :26:
ne yazdığımı anladığım an, uygulamaya koyacağımdır da ne yazdığımı bir anlasam :18:
sanırım bende yazdıklarına katılmaya çalışıp,katılabildigim kadar katılıp,katılamayacagım anlarada katıla katıla aglayıp uygulamaya çalışacagım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?