2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutlum bak ümit karanla anımı anlatayım sana:)

sene 2006 olabilir izmirde galatasarayın karşıyakala kupa maçı var ve ben her zamanki gibi kaçırırmıyım. stada bilet almaya gidicem patronlara hastaneye gidicem sabahtan dedim ki gittim başım ağrıyo dedim ağrı kesici yazdı doktor koştur koştur stada gittim kuyruk var bayanım diye öne geçirdiler:)) atatürk stadında beklerken bi baktık ki sirenler polis arabaları galatasaray antremana gelmiş tabi herkes içeri girmek istedi izin vermediler ben tüm masumiyetim ve sempatiğimle izin istedim vermezlermi. tellerin arkasında benim hayranı olduğum futbolcular koşuyor benim bacaklar zangır zangır heyecandan titriyor:) o sırada antrenör gerets di beni gördü adnan keskine bişey söyledi bi baktım adnan keskin bana sesleniyor gelin kulübeden izleyin antremanı:) ay bana bi kal geldi geçtim ama inme inecek bana. babamı arıyom şimdi karşımda şu futbolcular var diyom babam kızım iyimisin hastaneye git istersen diyor:) akşama giymek için allahtan formam yanımda ama kalem tükenmez var sadece. antreman bitti o zaman çok popüler olan ümit karanın yanında bittim imzalattım formamı. arkasından hasan kabze ve sabri( bekar olan futbolcular:) çok mutlu olmuştum ya o formayı 5 sene yıkamadım imzalar silinmesin diye:)

köşeminderi sende kolunu ihmal etme sonra telafisi olmaz git doktora geçmiş olsun.

tatlıcadım şekerimşerbetimle hep aklımdasın. sütümde var ecede seviyor bıraktırmak istemem ama her an ağrıcak ağrıdı diyede geçmez böyle. fizik tedaviye gideyim duruma göre bakıcam artık.

o zaman buraya geldiğinde,,nereye yemeğe gideceğimizi biliyoruz artıkalırız yeni formamızı gideriz dayanırız mekanına:13:
senin anı gerçekten süpermiş,,tam ballı günündeymişsin

o zaman buraya geldiğinde,,nereye yemeğe gideceğimizi biliyoruz artıkalırız yeni formamızı gideriz dayanırız mekanına:13:
senin anı gerçekten süpermiş,,tam ballı günündeymişsin

benide çıragan sarayına götürecen unutmaşey kimseye söylemeyelimde kıskanmasınlar
cikirokkoyuda semt pazarına götür ve orda bırak

Son düzenleme:
AllAHIMMM bulusma hallerinize bayildimmm!!
nagisi taniyamadim kimdi ki bu anne guzelmis de diye dusunup durdum

kizlar deli yogunum cok az ziyaretci kiliginda giriyorum

TURUNCUcum gebeyken emzirmeyle ilgili yazini okudum ve 2farkli hocanin frkli cevap vermesi kafami karistirdi azicik vakit olsa biraz daha sorusturacagim

kizlar OMERcik 1ay sonra supper bi hatunla bulusacagi icin adini soylemeye basladi ECEE ECEE ECEEE diyoruz :):)
ac kapat bak isik ekmek su lamba araba balik ordek kedi kopek mu (muz) öcü alo anne baba dede eda babanne anane meme top omer emir abla abi eniste ve hayir diyebiliyoruz bilincli olarak
fzlasini da taklit seklinde soyluyoruz
cenemiz feci dusuk butun gun konusuyoruz hatta uykudan uyanir uyanmaz MERABAA diyoruz
dogru ya meraba by bay gule gule geldim gittim tak tak da diyoruz :)

cok afacan oldu herkesle oynuyor buyuk kucuk pesindeyiz hele site bahcesinde tuttugunu yakalayip bi sekilde oyun kuruyor

ramazanla ilgili konusulmus ben bu sene de tutmazsam 69 gun borcum olacak o nedenle baslayacagim bakalim sutum nasil etkilenecek ama Allah Kerim duzenli beslenerek hallederim gibi geliyor

MUTLU tarif vermeye ramazanda da devam edeceksen girmicem foruma canim cekiyor

ilk sahur menum: tava boregi, salatalik domates zeytinyagi kekik, tok tutsun diye hurma, su ihtiyaci icin karpuz, ev yapimi buzlu cay esliginde

ilk iftar menum: sucuklu kuru fasulye pilav cacik coban salata ev yapimi buzlu cay tatli niyetine de meyve salatasi

offf sira bana geldi sunum yapmam lazim opuldunuz ne sacma boluk borcuk bi yazi oldu

selammm selamm selammmm herkeseee

nasılsınızzz canımm arkadaşlarımmm 3 haftalıkkk uzuuuunnn ve harika bir tatilin ardından tam gaz işe döndümmm başımı kaldıramadım akşam olmuşş yeni yazabiliyorummm en kısa zamandaaa döneceğimm sahalaraaa, hepiniziii ve tatlıı kuzularınızııı kocamannn öperimmmm

napıyosunuz? bi cee deyip kaçayım dedim.... onu bile diyemiyorum.

uzundan okuduğum kadarıyle azraecem cnmcım çok gecmiş olsun.demek sende de fıtık çıkmış. geçmiş olsun bebeğim ya. hareketlerine çok dikkat et tatlım. inşallah çok zorlamaz seni. Rabbim şifa versin.

Ben gene kaçar tam okuyamamakla birlikte benim fıstık arkilerimin güzel yorumlarına teşekkür ediyorum herkese tek tek dönecem inş.

Yaren Nurum bugün sağlık ocağına gelmiş. Kilosu 9,600 olmuş. boy 75,5 cm olmuş.2,5 cm uzamıs 1,5 ayda. yedirmeniz gayet iyi demiş. fıkır fıkır bu cocuk demiş benim hemsire. ne yediriyorsunuz bu çocuğa demiş. enerjik olmasını incirli,kayısılı, kuru meyveli, peynırli, cevizli,hurmalı,ballı kahvaltılara borçluymusuz. Bunlardan sadece birini verin demiş kuru meyvelerden. ortalığı karıştırmış ne örtü ne kalem herşeye el atmış, aslında düzeltmeye çalışmış benim kızım:))) çok hareketli maşallah bebeğime. tamam kiloyu takmayacam...

nedostum sen bei arkadaşlığından silmişin
gırdın kalbimi,gel al gönlümü

sen bi içeri gel ben senin gönlünü alacamayy sapıkmıyım neyimm
cicim ben seni silmedim inanki silmedim:18:yani neden sileyimki aşkolsun
baktım arkadaşlıktan kendini atmışsın bende tekrar istek yolladım
barıştıkmı

Ooooo döktürmüşsünüz kızlar gene...Neyse öncelikle MERHABAAALAAAR
Azraececiğim,canım çook geçmiş olsun,ama çok çalışıyordun sen de evde canım.Habire yatak yorgan kaldırmaktan heba oldun kuzum.Ece yi de tek başına büyütmen de cabası tabi..Anlayacağın kendine çok da dikkat etmedin ki arkadaşım.İnşallah fizik tedaviyle ya da ilaç tedavisiyle sonlanacak bir durumdur canım..
Şimdi geriye bir gezintiye çıkayım.

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin

cumadan beri yokum kızlar eşimin amcası öldü karşıdaydım kurtuluşta eşimin halasının evinde topladılar mecbur gittim eşim canazeyle köye giti ben mecbur halasında kaldım gelen giden başsağlıgı allah sıralı ölüm versin gençti 45 yaşında allah rahmet tetsin

hala köyde ben artık dayanamadım hemde oruç babama gel al beni dedim yarım sat önce eve geldim her yerim ağrıo tavşanda yerini yadırgadı uyku düzeni değişti buluşma feln aolmuş galiba resimleri gördüm kim buluştu haberim bile yok iyi yapmışsınız valla geçmişe hiç bakamadım banyo yapmaya gidiyorum bu üzarimdeki yorgunluk anca çıkar

Selam guzel hatunlar. Buluşulmuş kaynaşılmış. Harikasınız. Cuma gunu akşamı itibariyle 2 haftalık izne ayrılmış bulunmaktayım ama malum ev banka mutfak mobilya vs derken anca okudum gecmişi.
Fotoğraflar haricinde bugunku yazılanlara da sesli sesli guldum valla :) ümit karan anıları, çikiroko babyceren diyalogları, vs vs muck size

Azraecem gec kalmış gecmiş olsun mesajım için özür dilerim. Dikkat et kendine
Köşeminderi sen de doktora git bence hafife almamalısın
Orhan cemalime gecmiş olsun
Miramın da dizi uf olmuş öpiim de gecsin
Biangel başınız sagolsun

Ömerciğime de koca bir masallah diyorum

Defnem de dili döndüğünce günaydın diyo bize :) ennan diye babasına sesleniyo bi de cadı.
Gun gectikçe daha bi lokum kıvamına geliyolar yahuuu

Bugun dr kontrolune gittik. Kan alındı. Çok agladı kuzum yarın sonucları alıp dr la görşcez. Umarım hersey guzel çıkar.

Bi de bu not köşeminderine akşam yemeğinden sonra defne kakasını yapıyodu hemen actım altını ve tuvalete tuttum. Bi parça yere gitti ama ikincide tuvaleti tutturmayı başardı :) ama kalkmak istedi hemen klozetten boynuma sarıldı :) acilinden bi lzımlık veya adaptör almam lazım :)

Başınız sağolsun canım..

Sana da merhaba,hoşgeldin Plannerciğim.Haberler senden artık

Dediğin gibi badikoyu taşımaktan kol kasların gerilmiş o ağrı yapıyordur.Dikkat et boyun fıtığına dönmesinGeçmiş olsun.

Bu arada yarın maalesef oruç tutamıyorum,çünkü bugün itibariyle regl oldum.artık kaç gün sürer kimbilir.Hamilelik öncesi 4 gün sürerdi şimdi ise 3 gün dolu dolu,5-6 gün ise afedersiniz koyu leke halinde..Sizce doktora görünsem mi?

kujum başınız sagolsun canım:26:Allah rahmet eylesin..

şekersizim taşınmaya başladınızmı:26:kolay gelsin canım çok zordur ama taşınınca herşey yerleşince ohh be dersin:)
bizde gelir kahveni içeriz:)defnede dillenmiş afferim akıllı bıdıga:)

annezeynep yogun arkadaşım:)ömere kocaman maşallah diyorum ne güzel dillenmiş öylebizim cadı pek birşey demiyor:26:

kızlar akşam akşam başıma gelmeyen kalmadımarkete gittik geldik sonra eşim poşetleri bana bıraktı apartman toplantısına gitti..
bende bulaşıkları yıkayım dedim..lavabo tıkandısu doldukça doldubi türlü akmadısonra dedim heralde içi tıkandı elime
tornavida aldım lavabonun içindeki vidayı kıvırdımbilmedigin işlere ne kalkışırsın
vida açıldı lavabonun altına sular akmaya başladı..bütün mutfak kirli su ile dolduçağlada aglıyo uykusu var hemen eşimi aradım dedim imdattthemen koş gell
gittim çağlayı yatırdım sonra eşimle mutfagı temizledik tam 2 saat sürdü
işte böyle
sonrada bıcı bıcı yaptım..
kesin bu işte cikirokkonun parmagı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…