mutlum bak ümit karanla anımı anlatayım sana:)
sene 2006 olabilir izmirde galatasarayın karşıyakala kupa maçı var ve ben her zamanki gibi kaçırırmıyım. stada bilet almaya gidicem patronlara hastaneye gidicem sabahtan dedim ki gittim başım ağrıyo dedim ağrı kesici yazdı doktor koştur koştur stada gittim kuyruk var bayanım diye öne geçirdiler:)) atatürk stadında beklerken bi baktık ki sirenler polis arabaları galatasaray antremana gelmiş tabi herkes içeri girmek istedi izin vermediler ben tüm masumiyetim ve sempatiğimle izin istedim vermezlermi. tellerin arkasında benim hayranı olduğum futbolcular koşuyor benim bacaklar zangır zangır heyecandan titriyor:) o sırada antrenör gerets di beni gördü adnan keskine bişey söyledi bi baktım adnan keskin bana sesleniyor gelin kulübeden izleyin antremanı:) ay bana bi kal geldi geçtim ama inme inecek bana. babamı arıyom şimdi karşımda şu futbolcular var diyom babam kızım iyimisin hastaneye git istersen diyor:) akşama giymek için allahtan formam yanımda ama kalem tükenmez var sadece. antreman bitti o zaman çok popüler olan ümit karanın yanında bittim imzalattım formamı. arkasından hasan kabze ve sabri( bekar olan futbolcular:) çok mutlu olmuştum ya o formayı 5 sene yıkamadım imzalar silinmesin diye:)
neye katıldığınızı anlamadığınız yerlerde gülmekten de katılabilirsiniz
Girdim babyceren ın fotolarına bakmaya,Ne fotosu albüm bile yok...
o zaman buraya geldiğinde,,nereye yemeğe gideceğimizi biliyoruz artıkalırız yeni formamızı gideriz dayanırız mekanına:13:
senin anı gerçekten süpermiş,,tam ballı günündeymişsin
anladın sen
şimdi bak bakalım:)
anladın sen
şimdi bak bakalım:)
nedostum sen bei arkadaşlığından silmişin
gırdın kalbimi,gel al gönlümü
Başınız sağolsun canım..slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin
cumadan beri yokum kızlar eşimin amcası öldü karşıdaydım kurtuluşta eşimin halasının evinde topladılar mecbur gittim eşim canazeyle köye giti ben mecbur halasında kaldım gelen giden başsağlıgı allah sıralı ölüm versin gençti 45 yaşında allah rahmet tetsin
hala köyde ben artık dayanamadım hemde oruç babama gel al beni dedim yarım sat önce eve geldim her yerim ağrıo tavşanda yerini yadırgadı uyku düzeni değiştibuluşma feln aolmuş galiba resimleri gördüm kim buluştu haberim bile yok iyi yapmışsınız valla geçmişe hiç bakamadım banyo yapmaya gidiyorum bu üzarimdeki yorgunluk anca çıkar
selammm selamm selammmm herkeseee
nasılsınızzz canımm arkadaşlarımmm3 haftalıkkk uzuuuunnn ve harika bir tatilin ardından tam gaz işe döndümmm başımı kaldıramadım akşam olmuşş yeni yazabiliyorummm en kısa zamandaaa döneceğimm sahalaraaa, hepiniziii ve tatlıı kuzularınızııı kocamannn öperimmmm
Kızlar ya sol kolum çok agrıyo su sıra bı kacgundur de artık dayanamıom ozellikle gecelerı daha cok hıssedıyorum.kımı zaman omuzuma boynuma vuruyo hep dumduz uzatayım o zaman bıraz rahat edıyo.sanırım badiko yu tasımaktan...nadıl ıyılestırcem nadıl gecıcek bu kol?ne sursem ne yapsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?