kızlar akşam akşam başıma gelmeyen kalmadımarkete gittik geldik sonra eşim poşetleri bana bıraktı apartman toplantısına gitti..
bende bulaşıkları yıkayım dedim..lavabo tıkandısu doldukça doldu bi türlü akmadı sonra dedim heralde içi tıkandı elime
tornavida aldım lavabonun içindeki vidayı kıvırdımbilmedigin işlere ne kalkışırsın
vida açıldı lavabonun altına sular akmaya başladı..bütün mutfak kirli su ile dolduçağlada aglıyo uykusu var hemen eşimi aradım dedim imdattt hemen koş gell
gittim çağlayı yatırdım sonra eşimle mutfagı temizledik tam 2 saat sürdü
işte böyle
sonrada bıcı bıcı yaptım..
kesin bu işte cikirokkonun parmagı var
cok afacan oldu herkesle oynuyor buyuk kucuk pesindeyiz hele site bahcesinde tuttugunu yakalayip bi sekilde oyun kuruyor
ramazanla ilgili konusulmus ben bu sene de tutmazsam 69 gun borcum olacak o nedenle baslayacagim bakalim sutum nasil etkilenecek ama Allah Kerim duzenli beslenerek hallederim gibi geliyor
MUTLU tarif vermeye ramazanda da devam edeceksen girmicem foruma canim cekiyor
ilk sahur menum: tava boregi, salatalik domates zeytinyagi kekik, tok tutsun diye hurma, su ihtiyaci icin karpuz, ev yapimi buzlu cay esliginde
ilk iftar menum: sucuklu kuru fasulye pilav cacik coban salata ev yapimi buzlu cay tatli niyetine de meyve salatasi
offf sira bana geldi sunum yapmam lazim opuldunuzne sacma boluk borcuk bi yazi oldu
Maşallah prenseseYaren Nurum bugün sağlık ocağına gelmiş. Kilosu 9,600 olmuş. boy 75,5 cm olmuş.2,5 cm uzamıs 1,5 ayda. yedirmeniz gayet iyi demiş. fıkır fıkır bu cocuk demiş benim hemsire. ne yediriyorsunuz bu çocuğa demiş. enerjik olmasını incirli,kayısılı, kuru meyveli, peynırli, cevizli,hurmalı,ballı kahvaltılara borçluymusuz. Bunlardan sadece birini verin demiş kuru meyvelerden. ortalığı karıştırmış ne örtü ne kalem herşeye el atmış, aslında düzeltmeye çalışmış benim kızım:))) çok hareketli maşallah bebeğime. tamam kiloyu takmayacam...
Canım başınız sağolsun...Çok gençmiş,,Rabbim sıralı ölüm versin...cumadan beri yokum kızlar eşimin amcası öldü karşıdaydım kurtuluşta eşimin halasının evinde topladılar mecbur gittim eşim canazeyle köye giti ben mecbur halasında kaldım gelen giden başsağlıgı allah sıralı ölüm versin gençti 45 yaşında allah rahmet tetsin
Elinin hamurunla neler yaparsın be cicimkızlar akşam akşam başıma gelmeyen kalmadımarkete gittik geldik sonra eşim poşetleri bana bıraktı apartman toplantısına gitti..
bende bulaşıkları yıkayım dedim..lavabo tıkandısu doldukça doldu bi türlü akmadı sonra dedim heralde içi tıkandı elime
tornavida aldım lavabonun içindeki vidayı kıvırdımbilmedigin işlere ne kalkışırsın
vida açıldı lavabonun altına sular akmaya başladı..bütün mutfak kirli su ile dolduçağlada aglıyo uykusu var hemen eşimi aradım dedim imdattt hemen koş gell
işte böyle
kızlar akşam akşam başıma gelmeyen kalmadımarkete gittik geldik sonra eşim poşetleri bana bıraktı apartman toplantısına gitti..
işte böyle
sonrada bıcı bıcı yaptım..
kesin bu işte cikirokkonun parmagı var
Kız mutlu; o fidye fıtre olmasın
Hayır şekersizim fitre değil yazdığım doğru
ben fidyeden bahsettim
Bu iki kelime arasında anlam açısından fark vardır.
Fitre, sadaka-ı fıtır'dan kısaltılmış ve biraz değişikliğe uğramış bir kelimedir. Bu, Ramazan'da zengin müslümanların vermekle yükümlü olduğu sadakanın adıdır. Tutamadığın oruçlara karşılık verdiği paraya ise "Oruç Fidyesi" denir
Ramazan orucunun kazâsı yasak günler dışında her zaman yapılabilir. Bir ramazanın kazâ borcu yerine getirilmeden, öteki ramazan gelecek olursa, kazâ borcuna ilâveten bir de fidye ödeme yükümlülüğü ortaya çıkar.
Oncelikle herkese bol bereketli ramazan diliyorum...hayirli olsun hepimize ins ..
Ben bugun niyetli degilim malasef ins yarin start alicam dun gece cok gec vardik ingiltereye bu yuzden yorgunluktan birak sahur yapmayi ayakta durcak mecalimiz kalmadi..
Ozledim valla sizleri artik ins buralardayiz tatil betti gecti cok sukur ee geldik yine buraya ilginctir burda hava cok guzel gunesli bir gun sasirtici olmakla birlikte alisik oldugumuz durum ama terlemiyoruz bu yonune bayiliyorum iste :))
geçmiş olsun dostum ama lavabo tıkanınca hemen boruyu açmaya kalkmak bana ilginç geldi. ne bileyim, ilk iş olarak ufak lavabo pompasıyla tıkanıklık açılmaya çalışılır filan :26: çamaşır makinanız çalışmazsa, açıp kapatıp tekrar denemek yerine, direkt rezistansını söküp, ustaya karşı sallayarak "ayol kireç tutmuş bu " mu diyeceksiniz yaniay hemen kızmayınız, biraz neşelendirmeye çalışıyorum, hepsi bu verin elinizi öpeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?