2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gidiyim yatıyım daha sahura kalkacamkaçta kalkacaz onuda bilmiyorum:))
ilk gün zor geçecektir şimdiden Allah yardımcımız olsun
iyi gecelerrrrrrr

ya bu arada ben daha reglde olmadım yaa:26:ne zaman olurum acaba:44:
yani ben hiç orucu yiyemiyecekmiyimtöbee yarabbim affet:18:

Günaydın sevgili Mayıs anneleri canlar ve canların canları....
Bu güzel Ramazan ayının ilk günü sabahından hepinize hayırlı bol sevaplı bir gün diliyorum...S.A manevi gölgesi üzerimize düşen Ramazan ayına, ibadet gayretiyle, rızayı ilahi derdiyle ulaşmayı Rabbim nasip etsin..11 ayın sultanı cümlemize mübarek olsun...
Canlar, dün aceleyle buluşmanızda çekildiğiniz fotolara baktım da inanın hepinize hayran kaldım..bu ne güzelliktir bu ne tatlılıktır öyle hepiniz ayrı ayrı güzel mşllh...hanginize bakacağımı şaşırdım valla...valla kıskançlıktan çatladım ne yalan söyliyim..darısı başımıza olsun..daha geniş fırsatta yorum da ekleyecem...

kujum : başınız sagolsun canım mekanı cennet olsun.. Sende bugün güzelde dinlen.. Yorgunluğunu at bari..

Şekersiz: canım taşınıyormusun.. İyi izindeyken evini toparlamış olacaksın bari.. Defne ile birlikte taşınma süreci biraz zor olur ama.. annenler falan yarıma geliyorlar mı? evet canım bu bıdıklar her geçen gün baldan tatlı oluyorlar.. Bizimkide artık söylenen herşeyi anlıyor.. verilen her komutu yapıyor.. 2 gündür babama düşkün oldu.. 1 dk ayrılmıyor arkasından.. dediiii dediiii diye arkasında geziyor..

AnneZeynep: Canım selam özlettin kendini vallahi.. önceleri senin yazının olmadığı sayfa olmazdı şimdi haftalardır uğramıyorsun (
Neyse işlerini toparla tatile git gel de sonra yine aktif olursun... Olursun dimi?

Gunaydın :) henuz tasınmıyoruz maalesef beklemedeyiz cunku evi aldığımız kişilerin ev bulması gerekiyo. Daha alım satım işlemi gerceklesmedi. Bu tatili böyle yedik belki önümüzdeki hafta ufak bi kacamak yaparız tekirdaga. Falan filan işte.

Beybim gecmiş olsun. Pis pis suları temizlemişsin batmıştır ev ıyyyllk :/ neyse ki ucunda duj varmış :)

mutlu_anneyle saraylarda gezerkene beni de semt pazarında bırakıyordunuz almayınız mazlumun ahını dostum

not: saraya gideceğime semt pazarında, tezgaha yığılmış nevresim ve tişörtler arasında eşinmek tabi daha hoşuma gider. o ayrı mesele

Maşallah Ömer'eAkıllı bıdık resmen ya büyüdükçe tatlılaşıyorlar
Öp benim için küçük prensini annesi
Allah kabul etsin orucunu canım...

Maşallah prenseseGelişimi çok güzel Nagişim,,sağlık ocağını da düzeltmeye çalışmış demek

Canım başınız sağolsun...Çok gençmiş,,Rabbim sıralı ölüm versin...
Elinin hamurunla neler yaparsın be cicim,,neyseki geçmiş gitmiş...Bende öğrenciyken tıkanan lavaboyu tornavidayla açmaya
kalkmıştım ama vidayı değil içine sokup çevirmiştimboruyu patlatmışımBabamın akıllı kızıyım ya açıverilicek sandım hemenGeçmiş olsun

Herkese güzel günlerOruc tutanların ve tutamayıp fidyesini veren herkesin ibadetleri kabul olsun inşallah

geçmiş olsun dostum ama lavabo tıkanınca hemen boruyu açmaya kalkmak bana ilginç geldi. ne bileyim, ilk iş olarak ufak lavabo pompasıyla tıkanıklık açılmaya çalışılır filan :26: çamaşır makinanız çalışmazsa, açıp kapatıp tekrar denemek yerine, direkt rezistansını söküp, ustaya karşı sallayarak "ayol kireç tutmuş bu " mu diyeceksiniz yani ay hemen kızmayınız, biraz neşelendirmeye çalışıyorum, hepsi bu verin elinizi öpeyim

Ramazanın ilk günü. Rabbim niyetlerimizi kabul edip bize en güzel sevapları ilemeyi nasip etsin. Dün gece hiç uyumadan sahura kalktık

Tahmin edersiniz ki devamlı esniyorum. gelen giden müşteri yok sanırım hepsi evde uyuyorlar tabi size yazana kadar yine ben boş değildim. 3 bayan boş boş oturuyordu. Onlara kızar mısınız? size yazamadığım için

neyse babycerenim ca sıkıcı bir durum yasamıssın cana değil mala gelsin derler. Allah bir daha vermeye başına inşallah kuzummm...

KUJUMMM; cnm başınız sağolsun cnm. Allah kalanlara sabır versin. c.tesi aramızda olaydın bizi daha da şenlendirirdin o neşenle eminim... Keşke herkes olsaydı valla herkesin ayrı bir enerjisi güzelliği var...

hejar; cnm sen de bizim buluşmalara hiç gelmiyorsun oysa ki aynı yakadayız. bir ayarla bir dahakine kusum beee...

chihiro; orhan cemale cok gecmış olsun Allah saklasınnn...

azraece; anın bayağı güzelmiş, mutlu anne senın de, hele baby seninki de çok yaratıcı cnm

köşeminderi; cnm geçmiş olsun kola dikkat cnm. mutlaka görün dr.a....
Kızlar yaren nuru sabah anneme bıraktık kardeşimle beraber. Evden inme halimi görün 1 bebek çantası tıka basa dolu, kap kap yemekler dolu çanta, kahvaltılıkları, suyu, oyuncakları, pekmezi, vs.. , kendi çantam kolumda derman kalmadı valla. İlk defa kızımı anneme bıraktım onların eve ve tam gün.

Ah kızlar ahhh mecbur kaldımm..Cünkü kv. Ramazanda gidip gelemez diye öyle düşündük. Malum evlerinin nüfusu çok kalabalık. Karşıdan gidip gelecek. Uykusu bölünecek, akşam trafiği var, evdekilere sahur ve iftar yaptıracak. Annem yapamazsa mecbur karşıda kalmaya başlayacağız. Ve bu sefer hergün ben gidip gelecem işe karşıdan. Çok zor olacak. Yaren Nur’un yatma düzeni bozulacak.Yatağında yatamayacak. Ben desen rahat edemem çünkü çok kalabalıklar.Nasıl yatıp kalkacam fazla o da yok vs. .Banyo, vs…. Bir yemek derdim olmaz o kadar. Kafam çok karışık. Ama annem de suanda 2 yaşındaki yeğenime, bir de benimkine bakıyor. Tırsıyorum valla…

Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın

Kız mutlu; o fidye fıtre olmasın

Hayır şekersizim fitre değil yazdığım doğru
ben fidyeden bahsettim

Bu iki kelime arasında anlam açısından fark vardır.
Fitre, sadaka-ı fıtır'dan kısaltılmış ve biraz değişikliğe uğramış bir kelimedir. Bu, Ramazan'da zengin müslümanların vermekle yükümlü olduğu sadakanın adıdır. Tutamadığın oruçlara karşılık verdiği paraya ise "Oruç Fidyesi" denir

Ramazan orucunun kazâsı yasak günler dışında her zaman yapılabilir. Bir ramazanın kazâ borcu yerine getirilmeden, öteki ramazan gelecek olursa, kazâ borcuna ilâveten bir de fidye ödeme yükümlülüğü ortaya çıkar.

selamlar kızlar...

herkese güzel bol dualı bereketli bir ramazan diliyorum rabbim dualarımızı kabul etsinnn inşallah...

ben bugün cok gerginim çok balkonculardan olduğum için kafama vurdu resmen...açlık hiç yok ama..

aksamki iftar menüm:

mercimek çorbası(aksam yaptım)
mantarlı et sote (malzemeleri hazırladım gidince pişecek)
taze soğanlı kıvırcık salata

pilav yada makarna yapmıyorum cunku eşimde bende yemiyoruz..

tatlı ne yapsam acaba...

Oncelikle herkese bol bereketli ramazan diliyorum...hayirli olsun hepimize ins ..
Ben bugun niyetli degilim malasef ins yarin start alicam dun gece cok gec vardik ingiltereye bu yuzden yorgunluktan birak sahur yapmayi ayakta durcak mecalimiz kalmadi..
Ozledim valla sizleri artik ins buralardayiz tatil betti gecti cok sukur ee geldik yine buraya ilginctir burda hava cok guzel gunesli bir gun sasirtici olmakla birlikte alisik oldugumuz durum ama terlemiyoruz bu yonune bayiliyorum iste :))

PANİİİİİİİİİİİK PANİİİİİİİİİİİİİİİİİK PANİİİİİİİİİİİİİİKKKKK

şu an aldığım bir habere göre, Biangel_kujum hanım, benim 1 hafta önceki mesajımı beğenmiş. bu da demektir ki, geçmişte geziyor bu da demektir ki, gelmediği günlere alıntı yapacak

lütfen 2. bir emre kadar kimse mesaj yazmasın

BİANGEL_KUJUM HANIMIN MESAJINA YER AÇIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN

Hmmm hiç bilmiyodum. Tesekkurler bilgi için

Hoşgeldin cnm... bak gördün mü nasıl benimsemişsin orayı? sağ salim gitmişssiniz ne güzel. hava da şansınıza güzel işte. bence bugünün de tadını çıkarın cnm. her halükarda biraz da olsa dinlenirsin diye düşünüyorum. mahir üzmedi inşallah sizi.

ben de oruçluyum iş yerindeki kızlarla kafayı yemiş gibi gülüp duruyoruz. ota ... anladınız siz. hemde biliyorsunuz normalde konuşmuyoruz.. Allahım ne günlere kaldık. Birbirimizle muhatap olmadan birbirimize gülüp espriler yapıyoruz anlamadınız değil mi ben de anlamadım boşluktan ve oruçluluktan olsa gerek:)))

zada; cnmcım sen de benim reelde yakın arkadaşım oldun. inan çok tatlı hatunsun. tatlı deyince akşama ekmek kadayıfı yap sen ben çok severim. offff kaymaklı kaymaklı cnm çoookk çekti. ama ilk sen tatlı dedin ya? neden dedin? niye dedin?

şaka şaka tatlım. Bu akşam yemeliyim o tatlıdan. sana da basit olacak olarak dondurma yada kaymaklı kemal paşa. Yada sakızlı muhallebi üzeri tarçın fındık basit aklıma bunlar geldi. Heee hazır şekerfare de var

dostum bu kadar zeki oldugunu ben bile tahmin edememiştimheralde bende pompayı denedim
yarım saat ugraştım son çare vidayı açtım
mutfagım pislik içinde kaldıama şimdi tertemiz:)

cikirokko gibi köstek deegilde destek veren arkadaşlarım sagolun:)

Selam chiriho hanım,dün chirihonun ruhların kaçışı adlı bölümünü izledim.çok beğendim,bu yaşımda bile acaba sonrasında ne olacak diye merakla filmin sonunu getirdim.beğendiğine değiyor doğrusu.açıkçası söylemeden geçemiycem senin oğlana benzettim biraz chiriho yu(sima olarak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…