Selam chiriho hanım,dün chirihonun ruhların kaçışı adlı bölümünü izledim.çok beğendim,bu yaşımda bile acaba sonrasında ne olacak diye merakla filmin sonunu getirdim.beğendiğine değiyor doğrusu.açıkçası söylemeden geçemiycem senin oğlana benzettim biraz chiriho yu(sima olarak)
oncelikle herkese bol bereketli ramazan diliyorum...hayirli olsun hepimize ins ..
Ben bugun niyetli degilim malasef ins yarin start alicam dun gece cok gec vardik ingiltereye bu yuzden yorgunluktan birak sahur yapmayi ayakta durcak mecalimiz kalmadi..
Ozledim valla sizleri artik ins buralardayiz tatil betti gecti cok sukur ee geldik yine buraya ilginctir burda hava cok guzel gunesli bir gun sasirtici olmakla birlikte alisik oldugumuz durum ama terlemiyoruz bu yonune bayiliyorum iste :))
yok yok, böyle olmayacakselamnasılsınız güzel arkadaşlarım
herkesin ramazanını kutluyorum..
Allah kabul ederse bende niyetliyim ama zor dakikalar geçiriyorum:))
aç degilimde canım şundan istiyoohhh misss ohhhh
töbe töbeee:18:
ohhhhh töbe yarabbimmm:18:
neyse işte böylebide biraz gerginim elimin altındada ceren var:18:işlaa akşama kadar çocuga bişey yapmam
akşam yemegi eşimdenilk gün oldugu için kendisi ısmarlayacakmış ohhhh
yok yok, böyle olmayacak
vatanın, milletin, topiğin ve Ceren'in selameti için tutmayınız şu orucu :18:
parası, "fidye"si neyse, topik olarak aramızda toplayı öderiz borcunuzu
zaten bazal bir agresifliğiniz var bir de oruç eklenince, tadından yenmiyorsunuz dostum :18:
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin
cumadan beri yokum kızlar eşimin amcası öldü karşıdaydım kurtuluşta eşimin halasının evinde topladılar mecbur gittim eşim canazeyle köye giti ben mecbur halasında kaldım gelen giden başsağlıgı allah sıralı ölüm versin gençti 45 yaşında allah rahmet tetsin
hala köyde ben artık dayanamadım hemde oruç babama gel al beni dedim yarım sat önce eve geldim her yerim ağrıo tavşanda yerini yadırgadı uyku düzeni değiştibuluşma feln aolmuş galiba resimleri gördüm kim buluştu haberim bile yok iyi yapmışsınız valla geçmişe hiç bakamadım banyo yapmaya gidiyorum bu üzarimdeki yorgunluk anca çıkar
napıyosunuz? bi cee deyip kaçayım dedim.... onu bile diyemiyorum.
uzundan okuduğum kadarıyle azraecem cnmcım çok gecmiş olsun.demek sende de fıtık çıkmış. geçmiş olsun bebeğim ya. hareketlerine çok dikkat et tatlım. inşallah çok zorlamaz seni. Rabbim şifa versin.
Ben gene kaçar tam okuyamamakla birlikte benim fıstık arkilerimin güzel yorumlarına teşekkür ediyorum herkese tek tek dönecem inş.
Yaren Nurum bugün sağlık ocağına gelmiş. Kilosu 9,600 olmuş. boy 75,5 cm olmuş.2,5 cm uzamıs 1,5 ayda. yedirmeniz gayet iyi demiş. fıkır fıkır bu cocuk demiş benim hemsire. ne yediriyorsunuz bu çocuğa demiş. enerjik olmasını incirli,kayısılı, kuru meyveli, peynırli, cevizli,hurmalı,ballı kahvaltılara borçluymusuz. Bunlardan sadece birini verin demiş kuru meyvelerden. ortalığı karıştırmış ne örtü ne kalem herşeye el atmış, aslında düzeltmeye çalışmış benim kızım:))) çok hareketli maşallah bebeğime. tamam kiloyu takmayacam...
selammm selamm selammmm herkeseee
nasılsınızzz canımm arkadaşlarımmm3 haftalıkkk uzuuuunnn ve harika bir tatilin ardından tam gaz işe döndümmm başımı kaldıramadım akşam olmuşş yeni yazabiliyorummm en kısa zamandaaa döneceğimm sahalaraaa, hepiniziii ve tatlıı kuzularınızııı kocamannn öperimmmm
ya bu arada ben daha reglde olmadım yaa:26:ne zaman olurum acaba:44:
yani ben hiç orucu yiyemiyecekmiyimtöbee yarabbim affet:18:
ay çok sevindim beğenmenize
Chihiro'yu benim oğlana benzetmeniz de ayrıca sevindirdi. iltifat ediyorsunuz
Çihiro hn, siz geçen gün anlatınca bende bir merak uyandı pınarda cım gibi ben de izledim geçen hafta...cidden merakla izledim ödülü haketmiş yaniii..benim kız da "anne başka biliyormusun böle değişik film bakalım dedi" ben de bilmiyorum ki kızım bi çihiro teyzene sorarım dedim
[Allah'a çok şükür bu yılda kavuştuk 11 ayın sultanı Ramazan'a
rabbim kabul etsin oruçlarımızı özellikle dışarıda güneşin altında çalışanlara
emziren ve çalışan annelerin yarımcısı olsun rabbim
eşimin canı habire birşeyler istiyor onları hazırlıyorum bende
evet çok şükür hejar hn...ne hazırlıyorsunuz akşama menünüzde ne var bakalım fikir olsun bize de..koştur koştur yemek yetiştirecem ben de iş çıkışı...taaa ilçeden dönerek...(
evet çok şükür hejar hn...ne hazırlıyorsunuz akşama menünüzde ne var bakalım fikir olsun bize de..koştur koştur yemek yetiştirecem ben de iş çıkışı...taaa ilçeden dönerek...(
hımmmm izleyelim bunuda teşekkürler çihiro teyzesi...demek tanışma animeniz...aynı yönetmenden, Howl's moving castle-Howl'un yürüyen şatosu varhatta eşimle tanışma vesilemiz bu animedir
internette rahatça bulabilirsiniz. mutlaka izleyiniz derimsonra, rüzgarlı vadi, sonra yer-deniz öyküleri var. bunların hepsi aynı stüdyodan baba-oğul Miyazaki'lerden çıkmadır. chihiro'yu ve yürüyen şato'yu 3'er defa izlediğimi belirtirim
eşime akşam tel kadayıf siparisi verdimçok fena canım istedi
bana gelmeye başladılar soldan soldan
öyle böyle değil
akşam full balkondayım
1bardak çay&balkon&kocam kızıma baksın o anda
ne büyük mutluluktur
kurmak istediğim cümleler tam olarak yazdıklarım değil aslında,,detay var ama yazamıyorum
akşam sahurda mı buluşsak
saat kaçtop attımı ben kimimmm
burası neresiii
kısmi felç geçiriyorum dudaklarım uyuştu
sanırım akşam yemegi balkona kuracagım..
bi kaşık yemek bi kaşık balkon
bi fırt yemek bi fırt balkon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?