2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selamnasılsınız güzel arkadaşlarım
herkesin ramazanını kutluyorum..

Allah kabul ederse bende niyetliyim ama zor dakikalar geçiriyorum:))
aç degilimde canım şundan istiyoohhh misssohhhh
töbe töbeee:18:
ohhhhh töbe yarabbimmm:18:
neyse işte böylebide biraz gerginim elimin altındada ceren var:18:işlaa akşama kadar çocuga bişey yapmam
akşam yemegi eşimdenilk gün oldugu için kendisi ısmarlayacakmışohhhh

ay çok sevindim beğenmenize

Chihiro'yu benim oğlana benzetmeniz de ayrıca sevindirdi. iltifat ediyorsunuz

hoşgeldin meleğim

yok yok, böyle olmayacak

vatanın, milletin, topiğin ve Ceren'in selameti için tutmayınız şu orucu :18:

parası, "fidye"si neyse, topik olarak aramızda toplayı öderiz borcunuzu

zaten bazal bir agresifliğiniz var bir de oruç eklenince, tadından yenmiyorsunuz dostum :18:

pınarda hazır seni yakalamışken söyliyim,geçen ton balıklı salatayı yaptım foto çekmeyi unuttum..
eşimde bende balık sevmedigimizden pek begenmedik
ama bidaha yapacam bu ssefer balıksız:)
ya bide elimde 2 kutu ton balıgı varacil satlıktır:)))
çağlaya yedirsem bişey olurmu bilgi verin:26:

inan normal halim daha agrasif:)şuanda ''sebepsiz yere sırıtan yaşlı'' modundayım:))
sesim çıkmıyo ama patlamaya hazır bomba gibiyim:))
yok şekerim ya iyiyim merak etme
çok iyiyim:18:
iyiyimmm

Selam kızlar....Nasıl gidiyor bakalım...ben dairedeyim iş güç işte napacann uğraşıyoz...akşam olsa da bir an evvel yemek hazırlamaya başlasam..yetiştiririm inş

ee sizler napıyorsunuz bakalım...

canım başınız sağolsun,eşinede bir an önce kavuşman dileğimle

maşallah Yaren Nur a gayet iyi gelişimi yiyip kilo alamayanlardan yarennurda olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

selammm canımm hoşgeldin tatiliniz güzel geçmiş ohh

ya bu arada ben daha reglde olmadım yaa:26:ne zaman olurum acaba:44:
yani ben hiç orucu yiyemiyecekmiyimtöbee yarabbim affet:18:

ne güzel işte canım daha ne istiyorsun bu yıl borcun olmaz en azından

Allah'a çok şükür bu yılda kavuştuk 11 ayın sultanı Ramazan'a
rabbim kabul etsin oruçlarımızı özellikle dışarıda güneşin altında çalışanlara
emziren ve çalışan annelerin yarımcısı olsun rabbim
eşimin canı habire birşeyler istiyor onları hazırlıyorum bende

ay çok sevindim beğenmenize

Chihiro'yu benim oğlana benzetmeniz de ayrıca sevindirdi. iltifat ediyorsunuz

Çihiro hn, siz geçen gün anlatınca bende bir merak uyandı pınarda cım gibi ben de izledim geçen hafta...cidden merakla izledim ödülü haketmiş yaniii..benim kız da "anne başka biliyormusun böle değişik film bakalım dedi" ben de bilmiyorum ki kızım bi çihiro teyzene sorarım dedim

[Allah'a çok şükür bu yılda kavuştuk 11 ayın sultanı Ramazan'a
rabbim kabul etsin oruçlarımızı özellikle dışarıda güneşin altında çalışanlara
emziren ve çalışan annelerin yarımcısı olsun rabbim
eşimin canı habire birşeyler istiyor onları hazırlıyorum bende[/QUOTE]

evet çok şükür hejar hn...ne hazırlıyorsunuz akşama menünüzde ne var bakalım fikir olsun bize de..koştur koştur yemek yetiştirecem ben de iş çıkışı...taaa ilçeden dönerek...(

aynı yönetmenden, Howl's moving castle-Howl'un yürüyen şatosu var hatta eşimle tanışma vesilemiz bu animedir
internette rahatça bulabilirsiniz. mutlaka izleyiniz derim sonra, rüzgarlı vadi, sonra yer-deniz öyküleri var. bunların hepsi aynı stüdyodan baba-oğul Miyazaki'lerden çıkmadır. chihiro'yu ve yürüyen şato'yu 3'er defa izlediğimi belirtirim

evet çok şükür hejar hn...ne hazırlıyorsunuz akşama menünüzde ne var bakalım fikir olsun bize de..koştur koştur yemek yetiştirecem ben de iş çıkışı...taaa ilçeden dönerek...([/QUOTE]

mercimek çorbası
etli sulu patates
şehriyeli pilav
kurutulmuş dolma
eşimin canı sütlü tatlı istemiş şimdi onu yapıcam canım
Allah size daha çok yardım etsin hem çalışıp hem yemek yetiştirmek daha zordur:26:

evet çok şükür hejar hn...ne hazırlıyorsunuz akşama menünüzde ne var bakalım fikir olsun bize de..koştur koştur yemek yetiştirecem ben de iş çıkışı...taaa ilçeden dönerek...(

mercimek çorbası
etli sulu patates
şehriyeli pilav
kurutulmuş dolma
eşimin canı sütlü tatlı istemiş şimdi onu yapıcam canım
Allah size daha çok yardım etsin hem çalışıp hem yemek yetiştirmek daha zordur:26:[/QUOTE]

gayet güzel görünüyor Hejar hanım kuru dolma kısmı özellikle harikadır eminim, ellerinize sağlık

bir Ramazan klasiğidir: insanın canı sürekli bir şeyler çeker. yapacak bir eşi de varsa, hayali hemen gerçek olur

çalışan anneler ne yapsın peki hem eşlerinin hem kendi canlarının istediğini hem de 1-2 saat gibi kısa bir sürede nasıl yapsınlar , yazık değil mi onlara

Ramazan'ın kış aylarına alınmasını, hamileliğin 1-2 aya kadar kısaltılmasını, bebeklerin yürümelerinin daha erken aylara alınmasını referanduma sunuyorum. ha bir de kurban bayramı hep hac mevsimine denk geliyor. hacda kurban kesmek zor oluyor. hac mevsimi ve kurban bayramı da ayrılsın.
evet diyenler

hayır efenim, oruç başıma vurmadı neden öyle dediniz ki :26:

eşime akşam tel kadayıf siparisi verdimçok fena canım istedi

bana gelmeye başladılar soldan soldan
öyle böyle değil
akşam full balkondayım
1bardak çay&balkon&kocam kızıma baksın o anda
ne büyük mutluluktur
kurmak istediğim cümleler tam olarak yazdıklarım değil aslında,,detay var ama yazamıyorum
akşam sahurda mı buluşsak

mercimek çorbası
etli sulu patates
şehriyeli pilav
kurutulmuş dolma.
Allah size daha çok yardım etsin hem çalışıp hem yemek yetiştirmek daha zordur:26:[/QUOTE]
Ahhh ahh sorma canım hayat hep bi koşturmaca...bu arada menün çok güzel kopiş çekebilirim...hımmm canım çekti..
hımmmm izleyelim bunuda teşekkürler çihiro teyzesi...demek tanışma animeniz...

ahh kıyamam ben kuzuma...canı balkon da çekmiş..kız az sabır bak ne kaldı akşama zaten...şurda iki muhabbet çihiro hn la iki takılma(hani hep birbirinize takılıyorsunuz ya o bakımdan dedim di) tamaammmm akşam oldu da bitti işte...
demek akşam eşindensin ohh yarasın.

saat kaçtop attımıben kimimmm
burası neresiii
kısmi felç geçiriyorum dudaklarım uyuştu
sanırım akşam yemegi balkona kuracagım..
bi kaşık yemek bi kaşık balkon
bi fırt yemek bi fırt balkon

baby, mutlu, chihiro ay öldürdünüz beni gülmekten yaaa..Allah sizi sevdiğiniz şeylere bir an önce kavustursun beni de tabi

Dilim sürçüyor artık peltek peltek konuşmaya başladım. hatta hiç konusmasam diyorum. Gerçekten başıma vurdu ama dayanıyorum yine de çok şükür. 15 dk sekerleme bile yaptım

Neyse bebekler biz ramazan dolayısı ile 1 saat erken çıkıyoruz. 6'da çıkacağız inş. kızıma kosacağım ve annemde yemek yapacam. 2 çocukla bişey yapamamıştır biliyorum ben onu.. Karnım deli gurulduyor sesini başkaları duyacak diye korkuyorum gerçekten

saat kaçtop attımıben kimimmm
burası neresiii
kısmi felç geçiriyorum dudaklarım uyuştu
sanırım akşam yemegi balkona kuracagım..
bi kaşık yemek bi kaşık balkon
bi fırt yemek bi fırt balkon

ne zamandan beri sigara kullanıyorsunuz dostum

benim de mesaimin bitmesine 15 dk kaldı..sonra servise binicem yaklaşık 1,5-2 sa sonra tabii ramazan dolayısıyla yoğun olan trafik daha da yoğunlaşmış olursa bu kaça çıkar bilmem sonra hoopp evdeyim...beni feyzanur ve şeymanur karşılayacak önce kızlarıma öpücük konduracam feyza açsa önce onu doyuracam yada kaşığı babasına verip ben mutfak olaylarına dalıcam....ve inş iftara yemek yetiştiricem..hufff ne çok işim var neim yaa daha yazarken yoruldum...

hadi ben çıkıyorum kızlar yolculuk beni bekler...

çihiro cum gene ikimiz kalmışız ya ramazan da geldi karpuz kesemicez bak

babceren kız bak akşam ssz olayını abartma sakın haa yazık ciğerlerine..

hepinize iyi iftarlar dilerim Tüm Mayıs güzeller güzeli annelerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…