Bana 1 adım gelene 5 adım gıderım cicim,kimseyle küs kalmamsen bi içeri gel ben senin gönlünü alacamayy sapıkmıyım neyimm cicim ben seni silmedim inanki silmedim:18:yani neden sileyimki aşkolsun baktım arkadaşlıktan kendini atmışsın bende tekrar istek yolladım barıştıkmı
Gençmiş yahuslm mayıs anneleri ve datluşlarıALLAH sağlık sıhat afiyet versin cumadan beri yokum kızlar eşimin amcası öldü karşıdaydım kurtuluşta eşimin halasının evinde topladılar mecbur gittim eşim canazeyle köye giti ben mecbur halasında kaldım gelen giden başsağlıgı allah sıralı ölüm versin gençti 45 yaşında allah rahmet tetsin hala köyde ben artık dayanamadım hemde oruç babama gel al beni dedim yarım sat önce eve geldim her yerim ağrıo tavşanda yerini yadırgadı uyku düzeni değişti buluşma feln aolmuş galiba resimleri gördüm kim buluştu haberim bile yok iyi yapmışsınız valla geçmişe hiç bakamadım banyo yapmaya gidiyorum bu üzarimdeki yorgunluk anca çıkar
Datlım allah kolaylık versın ev uşlerınde böyle hayırlı guzel seylerle tatılın harcansın yeterki boşverSelam guzel hatunlar. Buluşulmuş kaynaşılmış. Harikasınız. Cuma gunu akşamı itibariyle 2 haftalık izne ayrılmış bulunmaktayım ama malum ev banka mutfak mobilya vs derken anca okudum gecmişi. Fotoğraflar haricinde bugunku yazılanlara da sesli sesli guldum valla :) ümit karan anıları, çikiroko babyceren diyalogları, vs vs muck sizeAzraecem gec kalmış gecmiş olsun mesajım için özür dilerim. Dikkat et kendineKöşeminderi sen de doktora git bence hafife almamalısınOrhan cemalime gecmiş olsunMiramın da dizi uf olmuş öpiim de gecsinBiangel başınız sagolsunÖmerciğime de koca bir masallah diyorumDefnem de dili döndüğünce günaydın diyo bize :) ennan diye babasına sesleniyo bi de cadı. Gun gectikçe daha bi lokum kıvamına geliyolar yahuuuBugun dr kontrolune gittik. Kan alındı. Çok agladı kuzumyarın sonucları alıp dr la görşcez. Umarım hersey guzel çıkar. Bi de bu not köşeminderine akşam yemeğinden sonra defne kakasını yapıyodu hemen actım altını ve tuvalete tuttum. Bi parça yere gitti ama ikincide tuvaleti tutturmayı başardı :) ama kalkmak istedi hemen klozetten boynuma sarıldı :) acilinden bi lzımlık veya adaptör almam lazım :)
Saol canım dr a gıtcem sanırımDediğin gibi badikoyu taşımaktan kol kasların gerilmiş o ağrı yapıyordur.Dikkat et boyun fıtığına dönmesinGeçmiş olsun.Bu arada yarın maalesef oruç tutamıyorum,çünkü bugün itibariyle regl oldum.artık kaç gün sürer kimbilir.Hamilelik öncesi 4 gün sürerdi şimdi ise 3 gün dolu dolu,5-6 gün ise afedersiniz koyu leke halinde..Sizce doktora görünsem mi?
Evıne hoşgeldın memeleketımızden gule gule gıttın canım:)Oncelikle herkese bol bereketli ramazan diliyorum...hayirli olsun hepimize ins ..Ben bugun niyetli degilim malasef ins yarin start alicam dun gece cok gec vardik ingiltereye bu yuzden yorgunluktan birak sahur yapmayi ayakta durcak mecalimiz kalmadi..Ozledim valla sizleri artik ins buralardayiz tatil betti gecti cok sukur ee geldik yine buraya ilginctir burda hava cok guzel gunesli bir gun sasirtici olmakla birlikte alisik oldugumuz durum ama terlemiyoruz bu yonune bayiliyorum iste :))
Selam annekuşlar
Bir pazartesiye daha geldik yine
Şahane geçen 2 günden sonra kalkıp işe gelmek zulüm resmen
Azraece geçmiş olsun canım,,inşallah çabucak düzelir belin,,sağlığın daim olsun canım
Geleyim c.tesi buluşmamıza
Dilberegeyle sabah buluştuk,mankenlere halt ettirecek kadar güzel fiziği ve kıpır kıpır enerjisiyle içimi açtı sabah sabah,cırcırcır konuş Allah konuştuk yol boyu Meğer birbirimize anlatacak ne çok şeyimiz varmış,,neden daha önce buluşmamışız ki
Kendisi eğlenceli,ağırbaşlı,gülmeyi seven,dünya tatlısı,çocuk büyütme konusunda da benim gibi biraz tevekkel biri
20 durak 3 üst geçit geçerek vardık zadacan ve nagişin yanına
Zada:Hep enerjik,,hep çok güzel,iyi kalbinin güzelliği yüzüne yansımaktan ziyade yüzünden taşmış biri
Her organizasyonda mutlaka olması gereken derecede uyumlu bir arkadaşKilo vermedim dedi ama bence vermiş,,daha bir zayıflamış buldum kendisini
Nagihan:Naif ve romantikBence bu tanım tam ona göre Verdiği kilolarla forumdaki en örnek anne bence
O kadar yoğunluğunun işinin gücünün arasında herşeye zaman ayırmaya çalışan pozitif,YarenNur'a doğumda geçirdiği güzelliği ve pozitiflik özelliğiyle yanınızda olmasından her daim keyif duyacağımız biriKızı da kendisi gibi mutlu ve huzurlu bir bebek İnşallah hayatı boyunca hep mutlu olur
4 anne toplanıp meleğimle buluştukZamanımız kısıtlı ve yolumuz uzun olduğu için bebeklerimizi götürmedik ve Mahir'in günü ilan ettik
Mahir çok ama çok tatlı kızlarÇok güzel ve akıllı bir bebek Şanslıydık çünkü annesini hiç üzmedi,,normalde çok kıpır kıpırmış ama bize annesiyle sohbet etme fırsatını bol bol verdi Ben Mahiri şimdiden çok özledim
Meleğim: Kullanıcı ismiyle ruhunu bütünleştirmiş melek gibi biriSakin, ılımlı ve güzeller güzeli Bizden biraz erken orda olup boğaza karşı en güzel masaya oturmuş,,güler yüzü ve enerjisiyle mekanı ışıl ışıl aydınlatmıştı Sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sarıldık durduk İyiki buluşmuşuz ve iyiki seni tanıdım güzeller güzeli arkadaşım Dilerim mutluluğunuz daim olsun eşinle,,enişte de çok iyi kalpli biriydi kızlar
Fotoları ekliycem ama önce bi aktarma kablosu bulmam lazım en acilinden
İyiki buluştuk walla,,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme
Herkese iyi haftalar,Akşam sahura kalkıcaz hazır mısınız?
Hepinize güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar..
Hafta sonu çok güzel bir buluşma gerçekleştirdik.. Arkadaşlarımla tanışmaktan, sohbet edip görüşmekten çok keyif aldım :) Hemen kısaca özetliyorum;
Önce biz mutluannemle sözleştik.. Ben beylikdüzünden metrobüse bindim Edirnekapıda mutlu annemle buluştuk.. İner inmez onu hemen gördüm ve tanıdım.. İnanlmaz sıcak, pozitif, bıcır bıcır konuşan çok tatlı biri :) sonra ikimiz beraber karşıya altunizadeye geçtik.. İndiğimiz yer de ZADA ve Nagiş bizi bekliyorlardı.. Arabalarına atladık vee hooop doğru kahvaltı yerine.. Bu arada Meleğimi biraz beklettik.. aslında biz bekletmedik onlar biraz erken gelmişti.. 9:30 randevumuza onlar 08:30 da ordaydı..:))
Mekana girdik ve anında birbirimizi gördük.. Denize nazır güzel bir masaya oturduk.. Mahirim favorim .. o kadar şeker o kadar tatlı bir çocuk ki.. Meleğim de harika, eşiyle de tanıştık.. Nagişin de dediği gibi meleğimin çok güzel bir ses tonu var.. çok güler yüzlü ve sakin.. tam bir melek yani
Nagiş beni kıskansa da evet Mahirle elektriğimiz tuttu.. Hepinizin adına onu bol bol öptüm kokladım.. Hiç de öyle çok yaramazlık ve huysuzluk yapmadı.. Gayet güzel geçindik.. Yavrum yaa mis kokusu burnumda kaldı.. :))
Zada, Nagiş Meleğim, mutluanne ve ben 1,5 saatlik kısa bir sohbetin ardından oradan ayrıldık.. Birdahaki görüşmeyi bayramdan sonra eşli piknik olmasına karar verdik.. O zamanki katılımın daha büyük olmasını umuyoruz kızlar :))
Fotolar ilk fırsatta gün içinde eklenecekti :))
Haftqnin ilk gününden herkese merhabalar. ..
Ise gec kalmanin onurlu mutlulugunu yaşıyorum yine. Biraz suslendim zaman gitti. Herkes iyidir insallah..
C.tesi guzel bir bulusma oldu. Toplamda 1, 5 saat kadar oturabildik. Melegim mahir ve enisteyle tanistik. Hic yabancilamadk. gurbetten gelen dostumuzla kucaklastik. Cok hanim cok tatli melegimiZ ayrica sesi de cok tatli. Sakin sakin oyle... mahir bana hic sans vermedi. Dilberege tavladi onu cunku. Neymis erkek cocuk annesiymis anlasirmis o :)))) bir dahaki sefere esli toplanalim diye aramizda konustuk ramazandan sonra piknik yapmak adina...kisa ama cok güzeldi. Bizim ortam guzel anacim. Insanlar durust samimi olduktan sonra. Hep boyle olalim insallah.
Yol hala bitmedi. Yaren nur dun gece hic uyumadi neredeyse aglayip durdu. Yegenimin iki yas partisi vardi. Orada maskot oldu bebem. Kucaktan kucaga gecti valla.
Bugun saglik ocagina gelecekler. Kiloyu yine kafaya taktim. Sanli zayofladi ya goruselim bir bakalim ne diyorlar.
Herkesi cok öptüm yoğun bir gun beni bekler...
Günaydın kızlarrr....herkese güzel bir hafta diliyorum....
Hafta sonu buluşmamız tek kelimeyle mükemmeldiiiiii....kızlar herbişeyi anlatmış bana bişey bırakmamışlar ama...
nagişimle 3. buluşmamız ve telefonlada sık sık konustugumuz ıcın artık cok yakın arkadasım oldu kendısı
mutlucumla 2. buluşmamız kendisi okdr tatlıki resmen ayrılırken bir sonraki buluşma nezmn olur diye düşünüyorum sohbetinden ayrı bir keyif alıyorum..iyiki tanımışım cnm arkadasım seni..
dilberegecimle ilk kez buluşuyoruz..çok güzel çok... mankenlere taş çıkartır valla..tanıdığıma cok memnun oldum cnm seni..
meleğim ise adı üzerinde kendine cuk oturan bir nick bulmuş resmen bir MELEK...kısa bir görüşmemmiz oldu ama 1.5 saatı dolu dolu gecırdık diyebilirim..ben son derece keyıf aldım bu buluşmadan..
mahircim dilberege dısında bizlere cok pas vermedi ama nasıl tatlı nasıl şeker...onu görünce keske Adayıda götürseydım dedim kendi kendime..
meleğim seni ve mahiri tekrar görebilmek için 1 sene sonrasını iple cekeceğim....
mutlum dilbergecim nagişcim ve ben ramazandan sonra eşli piknik organizasyonu yapmayı planladık hepinizi bekleriz...
4 yıl önce bugün mutluluğumuzu resmileştirdik bitanemle
Daha nice mutlu beraberliğe,bir ömür,bir yastıkta,sevdiceğimizle...
KIZLAR BUGÜN DOLUYUM
Merhaba kızlar sizi çok özlüyorum fırsat bulamıyorum
buarada size bi haberim var mayısın 20 sinde ilk adetimi görmüştüm henüz adet olmadım sabah test yaptım veee HAMİLEYIM!
suan düşünmüyoduk sürpriz oldu çok zorlanacağım biliyorum kafayı yiyecegim ama yine de seviniyorum ah mucize ya nasıl isyan edeyim şükürler olsun rabbimd kzlar dua edin hepsine yetişebilleyim
senin adına çok sevindim canım..Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
her işte bir hayır vardır yuvanıza hayır,mutluluk bereket getirsin canım
bendemi öyle tahmin ederdim:44:tuhaf hiç aklıma bile gelmemişti cikirokko olacagı:))şöyle bir düşüneyim kim hamile kalabilir:44::44:
hımmm buldumcikirokko:)evet evet haklısın düşününce cikirokko çıkıyo:)
hayırlısı olur inşallah..ha bide kujumda olabiliryeni datlu bir tavşan
merhaba canlarım
yine uzun aradan sonra gelebildim
en son buraya yazdığımda dedemi memlekete yollayacaktık
malesef ki yolda kaybettik:26özlemini çektiği memleketini göremeden
o topraklarda gömüldü...öyle zor ki insanın sevdiğini kaybetmesi:26:
ama artık üzülmüyorum onun için çünkü çok acı çekiyordu günden güne eriyordu ölüm belkide kurtuluştu
sadece çok özlüyoruz onu..oğlumu çok seviyordu kaç kere kucağına almak istedi ama mecali yoktu..
bizde cenazeye memlekete gittik gidişimiz otobüsle 20 saat oldu ama oğlum hiç huysuzluk yapmadı çok şükür
dönüşümüz uçakla oldu onda da son 15 dk çok huysuzlandı çok ağladı, kulaklarına basınç yaptı sanırım çünkü kulaklarını tutup ağlıyordu
onun dışında oğlumda bende iyiyiz şükür,hala yürüme isteği yok ama çok dillendi habire bişeyler anlatıyor konuşuyr
umarım herkesler iyidir kuzuları ve sizi öperim çok
şuan sinir küpüyümaz önce evimin hemen altındaki kuaföre gittim..hem kaş bıyık hemde saçımın uçlarından aldırıyım dedim..bide cerenin saçlarını kestirecektim..çağlayı bebek arabasıyla götürdüm ki rahat dursun diye..neyse gittim kadının biri manikür yaptırıyo bekledim sıra bana geldi..oturdum kaş bıyık aldı tam saçıma başlıycak bizim aptmandaki uyuzz biri geldi çok acelem var saçımı ördürtecem dedi..kuaförde dedi ki saç kesicem bitsin alıyım..yok efendim acelesi varmış ben bekliyeymişim
dedim bekliyemem bak küçük çocugum var durmuyo..
hala bana diyoki yok 10 dakika sürermişdedim kusura bakma olmaz
söyleyiş tarzı o kadar kabaydı kiçemkirerek konuşuyo salak neyse ses etmedim kadın saçımı yıkadı kesime geçecek baktım hala bana konuşuyo ''yok efendim şimdiye kadar örgüsü bitermişti bile''
tövbe yarebbimçocugum durmuyo benimde ne yapıyım dedim
sonrada diyoki ''sadece öneri sundum ne var bunda''
dedim 2 defa aynı öneriyi sunma banaaz öncede olmaz dedim sana kesti sesini oturdu bekledi..
inadına cerenin saçınıda kestirecektim ama kuaförü zor durumda bırakmıyım dedim...
sinir oldum resmen..hayır acelesi varmış köye gidecekmişacelen varsa saçını ördürtme o zaman ne yapıyım
ohh yazdım rahatladım
Iyıkı dogmussun seker arkadasım...sana nıce guzel yıllar dılerım Aysem ve X man ıle ayrıca gelecek kuzularınla ...
Sana lahana corbası yemeye gelmeyı dusunuyorum koy ocaga sımdıden malum gec pişiyor bilirim :))
Mesajını gece gördüm gözlerim doldu canımÇok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin Bütün güzel dileklerin için amin
Canım benim mesjını burdan alabilirim tek (whatsapp birde)çünkü tel.im çalışmıyo hala,,bugün yarın açılır derken yıl oldutel.yurtdışından geldi kayıt ettirdik de bekliyoruz. İyiki varsınız sizde benim için çok özelsiniz
Teşekkür ederim tatlı kuşumÇok sevindim içine sinen bir ev bulmana Ağız tadıyla huzurla otur inşallah
Pınardacımm,ne güzel bir mesaj bu böyleÇok ama çok teşekkür ederim benim güzel arkadaşım
Kızlar yaaa iyiki varsınız,,hepinizi çok seviyorumİyiki doğmuşum walla sizleri tanımışım kendi adıma çok mutluyum
Dün kocişe attığım mail de işe yaradıakşam eve gittiğimde evdeydi,bakıcıyı yollamış sofra hazırlıyordum yardım etti
Aldık kızı parka çıkardık birlikte,sonra eve geldik ben kızı uyuttum eşim nargile yaktı,,saatlerce konuştuk güldük sohbet ettik çok huzur doldum İstediğim biraz yardım birkaç tatlı cümleydi.Beni anladığını söyledi ama ben onu anlamıyormuşum diye de lafını esirgemedi Neyse sonra orta yolu bulduk,,aramız iyi şimdi Seviyorum ben bu adamı yaaa
Doğumgünün için hediye alacağım eksiğin var mı dedigüneş gözlüğümü kaybetmiştim de söyleyiverdim
Benimle akşamki sohbeti bütün hediyelere bedeldi ama çaktırmadım
Allah her daim yuvalarımızda sağlık sıhhat afiyet versin inşallah
bugün 2. yılımız sevdiceğimle zamna çok hızlı akıyor biz nişanlandık
2 ay sonra askere gitti kocam hemde 15 ay çok zorlu ama bir o kadarda güzeldi özlem dolu sonra kavuştuk
yavrumuz bizi bekletmeden geldi hamilelik doğum derken 1 yıl geçti zaten 1 yılda yavrumuzda oldu 2 yıl
yuvamız her daim mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşallah amin
bu akşam dışarı çıkıcaktık aslında başbaşa oğluşuda anneme bırakacaktık ama dedem vefat ettiği için annem memlekette
ve bu akşam taziyeye gelecek misafirlerim var,ne yapalım sağlık olsun canımız sağolsunda
Herkese günaydın mutlu günler
Biz iyiyiz çok şükür,,eşim ve kızımla yemeğe çıktık dün gece,,
sonra evimize döndük biraz zorla da olsa uyuttum minnoşumu
Eşim bana hırka almış hediye olarak kızımda t-shirtHafif müzlkli bi yerdi,
Mira oynadı durdu garsonlarla
Babycerencim künefe dedin canımı çektirdin sabah sabah
C.tesi sabah bir aksilik olmazsa meleğimle ve Mahirle buluşuyoruz kızlar
Sabah kahvaltı organize etmeye çalışıyoruz,,yüksek ihtimalle "Anadolu yakasında" ve sahil şeridinde
olacak buluşmamız.(kadıköy/üsküdar) Bize katılmak isteyen bütün mayıs annelerine şimdiden duyrulur:92:
Avrupa yakasından gelen anneler için; dilberege(beylikdüzü)ve ben(fatih)buluşup gideceğiz,,bu yakadan gelen annelerle de
buluşabiliriz ve beraber gidebilirizKatılmak isterseniz özelden irtibat kuralım ve rez.sizi de dahil edelim,,gideceğimiz yeri tam netleşince buradan bildireceğim
şimdilik bu kadarherkesi çok öptüm
DÜN TAM TAMINA 5 KİLO VİŞNE ALIP 3 KİLOSUNU REÇEL YAPTIM(HENÜZ YAPMADIM ÇÜNKÜ ŞEKERİNİ DÖKÜP DOLAPTA DİNLENİYOR)KALN 2 KİLONUN YARISINI HOŞAFLIK YARISINI DA PASTADA KULLANMAK İÇİN DEEP FREZE ATTIM.hAVUZ PROBLEMİ GİBİ OLDU YA
Biangel_kujum hanıma ne oldu acaba :26:
babaannesi nasıl oldu ki?
annesinin evindeki tamir bitti mi?
tavşanı iyileşti mi?
kendisi nezleden kurtuldu mu?
akşamki misafirlerden kısır yada börek kaldı mı?
bu ve benzeri pek sorunun cevabını, yeni sezonda alacağız sanırım :26:
haftasonu kimseler uğramaz foruma ama vaktim varken yazayım dedim. hiç iyi haberim yok malesefperşembe saat 6 da komşum hadi hazırlan gidiyoruz izmire dedi apar topar hazırlanıp çıktık ilk bir saat yolda iyidim ama son 2 saat belim çok ağrıdı ece kucağımda uyudu eve geldikki ben arabadan inemedim deli gibi ağrım vardı sabahı sabah ettim hemen hastaneye gittik ece yavrum rezil oldu hastanelerde ben kıvranırım ağrıdan halimi görünce hemen mr çekildim ve nur topu gibi bir fıtığım olduğunu öğrendim emzirdiğim için ilaçta kullanamam yapacak bişey yok dediler sadece ağrı kesici parol verdi doktor tuvalette iç çamaşırımı bile toparlayamadım yine ergen kız kardeşimden Allah razı olsun o yardım etti bugün biraz daha iyi gibiyim dua edin geçsin ağrılarım kızlar
sabahtan beride buluşmanızı düşünüyorum mutlumun yine tüm samimiyetiyle uğraşıp plan yapması ve kızların katılması çok güzel olacak eminim. ben de iple çekiyorum ağustosu ömeri görmek için inşallah bir aksilik çıkmaz
günaydın arkadaşlarım...
bugün biraz halsizim ama azıcık enerjimle birşeyler yazmaya çalışacağım...
cumartesi buluşan arkadaşlar adına çok sevindim ve imrendimm. bu kadar enerjik ve bıcır bıcır annenin birarada olması gerçekten çok güzeldir... meleğim hanım çok şanslı ki taaa Londra'lardan gelip topik arkadaşlarını görebildi... en merak ettiğim şey ise: konuşurken birbirinize gerçek isminizle mi hitap ediyorsunuz? ben Babyceren hanıma hala telefonda Babyceren hanım diyorum da
cumartesi, Orhan Cemal lab.ın terasındaki metal çiçekliğin ayağına düştü ve çiçekliğin ayağı alnında ceviz kadar bir şişlik yaptı. hani kemik kırıldı ve dışarı fırladı desem yerindeydi. çok korktum. eşim, bu kadar şişlik bile olsa alın kemiklerinin düzlüğü yüzünden kırılmasının zor olduğunu, birşey olmayacağını söylese de, içime sinmedi. çocuk acilin karşısında olduğumuz için hemen götürdük. film çekmek için tereddüt ettiler ve çekmediler. 4 saat uyutmamamızın ve davranışlarını izlememizin yeterli olacağını söylediler. aslında tam böyle demediler:44: "4 saat burda kalacaksınız zira müşahade altında tutmak zorundayız" dedilereşim hekim olduğunu, evimizin yakın olduğunu ve bir sorun olursa geleceğimizi söyleyip, sorumluluk belgesi imzalayıp çıktık. Orhan Cemal şimdi iyi, çok şükür Allah'a...
pazar ise kalabalıklar arasında kaybolduk. bol bol yürüdük. sokak müzisyenlerinin birinin yanına giden Orhan Cemal, herkesi başına topladı. çok utandım, teşhirci anne gibi hissettim kendimi. olayın tadı yerine cep telefonlarını çıkaranlar çocuğumu videoya çekmeye başlayınca tadım kaçtı. aldım ve ordan uzaklaştırdımbu yeni nesil mahremiyet denen kavramı hiç bilmiyor. olur olmaz yerde olur olmaz insanların foto yada videolarını çekiyor nezaketen de olsa izin al dimi hiç pimpirikli bir anne değilimdir bilirsiniz ama mahremiyet ihlali gerçekten kızdırıyor beni evet çocuk sokakta zaten herkes görüyor ama görüntü kaydetmek başka bir mesele
ve Ramazan.... bu yıl oruç tutacağım inşallah. sahurda ne yapsam acaba :26: ekmek yerine, bol kepekli ve yağsız krepler düşünüyorum. uzun süre tok tutsun diye. peynir, zeytin, yağsız omlet... başka?
ne?ama bu çok zor :18:nicklere gerçek isimleri eşleştireceğiz, sonra o gerçek isimleri de gerçek kişilerle eşleştireceğiz :18: burda, annelerle çocuklarının adını bile eşleştirmem haftalar almıştı :18: sırf bu yüzden, genel bir buluşma gerçekleştirilse katılamam veya katılsam da günün "çamdeviren"i olurum sanırım :26:
bense hep nicklerle konuşulur diye düşünmüştüm de, dışardan bakanlar "bunlar da kim" derler diye düşünmüştüm. şöyleki:
-- bambucan hanım tuzu uzatır mısınız?
-- mutlu_anne hanım koltuğunuz rahat mı?
-- garson bey, Babyceren hanıma bir sütlü kahve daha alabilir miyiz?
-- bakar mısınız? azraece hanımın sırtına bir yastık alabilir miyiz?
-- Dilberege hanım, omleti beğendiniz sanırım. afiyet olsun
-- Zada hanım, güneş ışığı direkt gözünüze vuruyor. isterseniz yerlerimizi değiştirebiliriz
diyaloglar böyle olur sanmıştım :26:
bende ösledim valla çok kocaman hemdeBiangeli özlediiiiimm
Gelmediği günleri alıntı yapar mı dersiniz
Biangel kuşuuuummm,,buluşmaya gelirsin diye düşündüm süpriz yapıp, ama gelmedin??
toparlayabildin mi?iyisin inşallah
vay kasıntı vay uyus olurum böle tiplereDün ataköy marinaya yemeğe gittik,,kızımı mama sandalyesine koyarken birine çarptım
sırt sırta birbirimize döndük özür dileyecektim,,ama benden çıkan gür ses şu oldu: aaaa ümit karan
masadaki kociş ve arkadaşlar bana biraz daha bağırsaydın dedilerbende şaşırdım yani ne var dimi
sonra yan yana masalarda oturduk,,kocişe dedim kızla bi resim çektireyim,, izin vermediee o zaman ben çektireyim dedim
kötü kötü baktı bana:18:sonra sabah araştırma yaptım meğer gittiğimiz mekan onunmuşkaptan çok havalıydı ve zebellah gibi yanıktı biraz daha hakkında konuşsaydım eşim beni survivora dönüşsüz yollar diye sustum sonra
napıyosunuz? bi cee deyip kaçayım dedim.... onu bile diyemiyorum.
uzundan okuduğum kadarıyle azraecem cnmcım çok gecmiş olsun.demek sende de fıtık çıkmış. geçmiş olsun bebeğim ya. hareketlerine çok dikkat et tatlım. inşallah çok zorlamaz seni. Rabbim şifa versin.
Ben gene kaçar tam okuyamamakla birlikte benim fıstık arkilerimin güzel yorumlarına teşekkür ediyorum herkese tek tek dönecem inş.
Yaren Nurum bugün sağlık ocağına gelmiş. Kilosu 9,600 olmuş. boy 75,5 cm olmuş.2,5 cm uzamıs 1,5 ayda. yedirmeniz gayet iyi demiş. fıkır fıkır bu cocuk demiş benim hemsire. ne yediriyorsunuz bu çocuğa demiş. enerjik olmasını incirli,kayısılı, kuru meyveli, peynırli, cevizli,hurmalı,ballı kahvaltılara borçluymusuz. Bunlardan sadece birini verin demiş kuru meyvelerden. ortalığı karıştırmış ne örtü ne kalem herşeye el atmış, aslında düzeltmeye çalışmış benim kızım:))) çok hareketli maşallah bebeğime. tamam kiloyu takmayacam...
Selam guzel hatunlar. Buluşulmuş kaynaşılmış. Harikasınız. Cuma gunu akşamı itibariyle 2 haftalık izne ayrılmış bulunmaktayım ama malum ev banka mutfak mobilya vs derken anca okudum gecmişi.
Fotoğraflar haricinde bugunku yazılanlara da sesli sesli guldum valla :) ümit karan anıları, çikiroko babyceren diyalogları, vs vs muck size
Biangel başınız sagolsun
Defnem de dili döndüğünce günaydın diyo bize :) ennan diye babasına sesleniyo bi de cadı.
Gun gectikçe daha bi lokum kıvamına geliyolar yahuuu
Bugun dr kontrolune gittik. Kan alındı. Çok agladı kuzumyarın sonucları alıp dr la görşcez. Umarım hersey guzel çıkar.
Bi de bu not köşeminderineakşam yemeğinden sonra defne kakasını yapıyodu hemen actım altını ve tuvalete tuttum. Bi parça yere gitti ama ikincide tuvaleti tutturmayı başardı :) ama kalkmak istedi hemen klozetten boynuma sarıldı :) acilinden bi lzımlık veya adaptör almam lazım :)
saol bacımBaşınız sağolsun canım..
Sana da merhaba,hoşgeldin Plannerciğim.Haberler senden artık
git bacım ihmale gelmez böle şeylerDediğin gibi badikoyu taşımaktan kol kasların gerilmiş o ağrı yapıyordur.Dikkat et boyun fıtığına dönmesinGeçmiş olsun.
Bu arada yarın maalesef oruç tutamıyorum,çünkü bugün itibariyle regl oldum.artık kaç gün sürer kimbilir.Hamilelik öncesi 4 gün sürerdi şimdi ise 3 gün dolu dolu,5-6 gün ise afedersiniz koyu leke halinde..Sizce doktora görünsem mi?
kesin cihirokızlar akşam akşam başıma gelmeyen kalmadımarkete gittik geldik sonra eşim poşetleri bana bıraktı apartman toplantısına gitti..
bende bulaşıkları yıkayım dedim..lavabo tıkandısu doldukça doldu bi türlü akmadı sonra dedim heralde içi tıkandı elime
tornavida aldım lavabonun içindeki vidayı kıvırdımbilmedigin işlere ne kalkışırsın
vida açıldı lavabonun altına sular akmaya başladı..bütün mutfak kirli su ile dolduçağlada aglıyo uykusu var hemen eşimi aradım dedim imdattt hemen koş gell
gittim çağlayı yatırdım sonra eşimle mutfagı temizledik tam 2 saat sürdü
işte böyle
sonrada bıcı bıcı yaptım..
kesin bu işte cikirokkonun parmagı var
ya bu arada ben daha reglde olmadım yaa:26:ne zaman olurum acaba:44:
yani ben hiç orucu yiyemiyecekmiyimtöbee yarabbim affet:18:
saol bacım bend efazla tanımıodum ama genç adam çoçuklarıda küçük kadar ne yapcan ölenemı kalanamı aacıcan bilemiyo insankujum : başınız sagolsun canım mekanı cennet olsun.. Sende bugün güzelde dinlen.. Yorgunluğunu at bari..
Maşallah Ömer'eAkıllı bıdık resmen ya büyüdükçe tatlılaşıyorlar
Öp benim için küçük prensini annesi
Allah kabul etsin orucunu canım...
Maşallah prenseseGelişimi çok güzel Nagişim,,sağlık ocağını da düzeltmeye çalışmış demek
Canım başınız sağolsun...Çok gençmiş,,Rabbim sıralı ölüm versin...
Elinin hamurunla neler yaparsın be cicim,,neyseki geçmiş gitmiş...Bende öğrenciyken tıkanan lavaboyu tornavidayla açmaya
kalkmıştım ama vidayı değil içine sokup çevirmiştimboruyu patlatmışım Babamın akıllı kızıyım ya açıverilicek sandım hemen Geçmiş olsun
Herkese güzel günlerOruc tutanların ve tutamayıp fidyesini veren herkesin ibadetleri kabul olsun inşallah
saol bacımRamazanın ilk günü. Rabbim niyetlerimizi kabul edip bize en güzel sevapları ilemeyi nasip etsin. Dün gece hiç uyumadan sahura kalktık
Tahmin edersiniz ki devamlı esniyorum.gelen giden müşteri yok sanırım hepsi evde uyuyorlar tabi size yazana kadar yine ben boş değildim. 3 bayan boş boş oturuyordu. Onlara kızar mısınız? size yazamadığım için
neyse babycerenim ca sıkıcı bir durum yasamıssın cana değil mala gelsin derler. Allah bir daha vermeye başına inşallah kuzummm...
KUJUMMM; cnm başınız sağolsun cnm. Allah kalanlara sabır versin. c.tesi aramızda olaydın bizi daha da şenlendirirdin o neşenle eminim... Keşke herkes olsaydı valla herkesin ayrı bir enerjisi güzelliği var...
Ah kızlar ahhh mecbur kaldımm..Cünkü kv. Ramazanda gidip gelemez diye öyle düşündük. Malum evlerinin nüfusu çok kalabalık. Karşıdan gidip gelecek. Uykusu bölünecek, akşam trafiği var, evdekilere sahur ve iftar yaptıracak. Annem yapamazsa mecbur karşıda kalmaya başlayacağız. Ve bu sefer hergün ben gidip gelecem işe karşıdan. Çok zor olacak. Yaren Nur’un yatma düzeni bozulacak.Yatağında yatamayacak. Ben desen rahat edemem çünkü çok kalabalıklar.Nasıl yatıp kalkacam fazla o da yok vs. .Banyo, vs…. Bir yemek derdim olmaz o kadar. Kafam çok karışık. Ama annem de suanda 2 yaşındaki yeğenime, bir de benimkine bakıyor. Tırsıyorum valla…
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın
Oncelikle herkese bol bereketli ramazan diliyorum...hayirli olsun hepimize ins ..
Ben bugun niyetli degilim malasef ins yarin start alicam dun gece cok gec vardik ingiltereye bu yuzden yorgunluktan birak sahur yapmayi ayakta durcak mecalimiz kalmadi..
Ozledim valla sizleri artik ins buralardayiz tatil betti gecti cok sukur ee geldik yine buraya ilginctir burda hava cok guzel gunesli bir gun sasirtici olmakla birlikte alisik oldugumuz durum ama terlemiyoruz bu yonune bayiliyorum iste :))
PANİİİİİİİİİİİK PANİİİİİİİİİİİİİİİİİK PANİİİİİİİİİİİİİİKKKKK
şu an aldığım bir habere göre, Biangel_kujum hanım, benim 1 hafta önceki mesajımı beğenmiş. bu da demektir ki, geçmişte geziyorbu da demektir ki, gelmediği günlere alıntı yapacak
lütfen 2. bir emre kadar kimse mesaj yazmasın
BİANGEL_KUJUM HANIMIN MESAJINA YER AÇIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN
biangel_kujum hanım nereye gitti acaba :26:
mesajını bekliyoruz :26:
allah kabul etsinselamnasılsınız güzel arkadaşlarım
herkesin ramazanını kutluyorum..
Allah kabul ederse bende niyetliyim ama zor dakikalar geçiriyorum:))
aç degilimde canım şundan istiyoohhh misss ohhhh
töbe töbeee:18:
ohhhhh töbe yarabbimmm:18:
neyse işte böylebide biraz gerginim elimin altındada ceren var:18:işlaa akşama kadar çocuga bişey yapmam
akşam yemegi eşimdenilk gün oldugu için kendisi ısmarlayacakmış ohhhh
canım başınız sağolsun,eşinede bir an önce kavuşman dileğimle
ne güzel işte canım daha ne istiyorsun bu yıl borcun olmaz en azından
Allah'a çok şükür bu yılda kavuştuk 11 ayın sultanı Ramazan'a
rabbim kabul etsin oruçlarımızı özellikle dışarıda güneşin altında çalışanlara
emziren ve çalışan annelerin yarımcısı olsun rabbim
eşimin canı habire birşeyler istiyor onları hazırlıyorum bende
Canım benim sen zaten ergen genc kız gibisinAyyy kizlar beni cok utandirdinizne guzel seyler yazmisssiniz valla cok kizardim okurken cekingen toy genc kizlar gibi sen oldum :))
Bende cok ama cok mutlu oldum her birinizi tanidigima.. simsicacik ve bir o kadarda icten bir tanisma oldu...normalde yazacak ve soyluyecek o kadar cok sey varki kelimelere dokup hakkini veremiyor olabilirim ama siz anlayin iste superdi ve cok mutlu oldum canlarim benim ...darisi ins seneye butun topic ahalisi ile tanisma seklinde olsun diyelim :))
Bu arada ogluma, gelen butun teyzeleri hediye almis cok dusunceliler sagolsunlar ama tabii ben yine cok mahcupoldum ask olsun kizlar
Bir dahaki bulusmayi bende sabirsizlikla bekliyecem ins bir yildan once olur
Canım çooookk teşekkür ederim güzel dileklerin ve sözlerin için
allah eşinle fıstığınla bir ömür yaşlanmayı nasip etsin kendi kadar güsel kalbi olan iyilik meleği
tavşanımın d.ğünü fotoşlarına baktıkca hep dilimizdesin sen
nice 2222 senelerebacım sevdiklerinle daha sonra kutlarsınız canısı yeterki sağlık olsun
ay ne düşünceli kocan var bacım eniştemize saygılarelindeki pırlantanın kıymetini bilyo
şuan sinir küpüyümaz önce evimin hemen altındaki kuaföre gittim..hem kaş bıyık hemde saçımın uçlarından aldırıyım dedim..bide cerenin saçlarını kestirecektim..çağlayı bebek arabasıyla götürdüm ki rahat dursun diye..neyse gittim kadının biri manikür yaptırıyo bekledim sıra bana geldi..oturdum kaş bıyık aldı tam saçıma başlıycak bizim aptmandaki uyuzz biri geldi çok acelem var saçımı ördürtecem dedi..kuaförde dedi ki saç kesicem bitsin alıyım..yok efendim acelesi varmış ben bekliyeymişim
dedim bekliyemem bak küçük çocugum var durmuyo..
hala bana diyoki yok 10 dakika sürermişdedim kusura bakma olmaz
söyleyiş tarzı o kadar kabaydı kiçemkirerek konuşuyo salak neyse ses etmedim kadın saçımı yıkadı kesime geçecek baktım hala bana konuşuyo ''yok efendim şimdiye kadar örgüsü bitermişti bile''
tövbe yarebbimçocugum durmuyo benimde ne yapıyım dedim
sonrada diyoki ''sadece öneri sundum ne var bunda''
dedim 2 defa aynı öneriyi sunma banaaz öncede olmaz dedim sana kesti sesini oturdu bekledi..
inadına cerenin saçınıda kestirecektim ama kuaförü zor durumda bırakmıyım dedim...
sinir oldum resmen..hayır acelesi varmış köye gidecekmişacelen varsa saçını ördürtme o zaman ne yapıyım
ohh yazdım rahatladım
Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah bir video izledim.. suda doğum.. çok güzeldi.. çok duygusaldı.. sizinle de paylaşmak istedim..
https://www.facebook.com/photo.php?v=164911537010799&set=vb.180187432114722&type=2&theater
Canım benim sen zaten ergen genc kız gibisinOglusuna alınan minik hediyelerin lafı bile olmaz,,bizden minik minik hatırlar olsun istedik odasında Mahirin Insallah biran once yeniden bulusuruz
Canım çooookk teşekkür ederim güzel dileklerin ve sözlerin için
Birdahaki buluşmada demirbaş listesinde olucaksın bak sensiz olmaz
Herkese iyi sabahlar annişlerDün gece resmen sızmışım yemeği yiyip
Sabahtan beri biangelin alıntılarını okuyorum gözlerim yoruldu walla:111:
GÜnün yarısı da geçmiş oldu böylece
Pınardaaaa: vişne reçeli yaptım dün, sulu oldu,,kapatmadan önce limon da ekledim ama pek iç açıcı değil sonuç:26:
Sende en son reçel yaptın ya fikrin var mı canım?Kurtarılma ihtimali varmı 2kg vişne reçelinin
Mutlu günler
öküs aşk böceği yesin seni emi kujum:)) bugüne kadar gördüğüm en içten ve güzel yazı senin olmuş harikasın:)) tabiki sezeryan oldum malesefbenimde aklıma gelmedi değil. ya ağlama duvarına döndüm kızlar ama benim göbeğimde kaçtı sanırım eşimde yamulmuş göbeğinin deliği diyor netten baktım o çıktı bir de başıma dün burda doktora gittim mr cdmide götürdüm ama doktorlarda cdye bakacak pc yok rapor istiyorlar o da cuma çıkacak izmirde. elim boş döndüm neşe ablamlar 3-4 gün bende kalacak çok işim var arada bakınıırm öptüm hepinizi
soru:acaba ils doğum sezeryan yapanlar normal doğum yapma ihtimali yokmu hep meak etmişimdir:26:
"ilk doğum sezaryen olursa gerisi de sezaryen olur" şeklinde Allah'ın bir emri yok aslında
fekat anne karnı katman katman kesilip dikildiği için, fazla basınç artmasına gelemiyor. yani yeniden doğum yaparsanız, bu doğum da normal olursa, ıkınma esnasında rahmin yıltılma olasılığı yüksek zira ıkınma dediğimiz şey, karın içi basıncın çok çok çok artması. doğum olayının telafisi veya geri dönüşü olmadığı için, böyle bir yıltılma durumunda hem bebek sefil olacak hem de annenin orası burası iyice kesilip yıltılacaktır. bu yüzden doktorlar, sezaryen sonrası normal doğuma, riskleri fazla olduğu için pek yanaşmıyor. hatta ülkemizde bu yaklaşım, bir kural halini almış durumda.
ama, ecnebi memleketlerinde "bazı durumlarda" sezaryen sonrası normal doğum olabiliyor. fakat bu da, ilk sezaryen dikişlerinin nasıl atıldığına, annenin kaslarının güçlülüğüne, iki doğum arasındaki zaman aralığına vs bağlı. bazı kadınların kasları pelte gibi olup dikişleri ilk ıkınmada yıltılabiliyor veya ilk doğumda dikişler garip şekilde atıldığından normal doğum esnasında rahim buralaradan yırtılabiliyor.
demem o ki, sezaryen sonrası normal doğum yapılabilir ama riskleri yüksek. ama Allah'ın işi belli de olmaz, ikinci bebeğinizde sezaryen planlanan günden önce sancılarınız gelir ve siz hemen hastaneye girer girmez doğurabilirsiniz de(şahsen benim tek ümidim böyle bir doğum. SEZARYENİ HAKETMEDİM BEEENNN!!! NORMAL OLABİLİRDİDİDİDİDİDİİİİ BENİ O GÖMLEKLE NEREYE GÖTÜRÜYORSUNUZNUZNUZNUZ)
Günaydın arkadaşlar,
Bu sabah bir video izledim.. suda doğum.. çok güzeldi.. çok duygusaldı.. sizinle de paylaşmak istedim..
https://www.facebook.com/photo.php?v=164911537010799&set=vb.180187432114722&type=2&theater
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?