2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya ne yakınmıs üsküdar istesem orda bulusmazsınız heee beni konusmussunuz unutulmamak cok güzelmiş mutlu ettiniz beni cok
hemen eklicem resimlerini bakın sarı seker büyümüsmü

bendeniz daha ziyade, Studio Ghibli'nin animelerini izliyorum. Miyazaki'lerinkiler favorilerim vaktinizin olduğu bir ara bakınız derim

hepınıze hayırlı ramazanlar nasılsın pek yazmaıyorum ama takıpteyım

okullar tatıle gırdı bende ıkı cocukla evdeyım...

sızler nasılsınızz

sızler nasılsınızz

okullar ne zaman açılıyor acaba :26kulların açıldığı haftasonu pazar sünnet yemeği planlıyoruz da

sızler nasılsınızz

ya ne yakınmıs üsküdar istesem orda bulusmazsınız heee beni konusmussunuz unutulmamak cok güzelmiş mutlu ettiniz beni cok

hosgeldin cnm nasılsın? iyisin inş.

resimler nerde göremedim? kimse yok zaten yalnız kalmısım burda bir gireyim dedim ama kimse yok

bu gece sahura 30 kere aranmamıza ve alarmların çalmasına rağmen uyanamadık. çok üzgünüm. kendim için değil de eşimi doyuramadığıma üzülüyorum. gece beni siz de arar mısınız?

baby; sıkma canını anne kız işte aranızda çekişmeler malesef olacak, bizim de olacak. enişte de bunların üzerine olmaması gereken seni eleştiren bir iki kelime kullandı sanırım. bazen çıkmaması gerekiyor ama dilin kemiği olmayabiliyor. hatasını anlar ve gönlünü alır...

mutlu; fişne reçeli favori reçelimdir. hele onlarlı turta, kurabiye vs.. ımmmhh nefis olur. çok acıktım sanırım

24 saat aç kalmış olacam. dün akşam iftarda da birşey yemedim neredeyse. bir kase çorba tıkadı beni.

neyse kuzular ve fıstıklar öpüyorum....

Cnm gecmisi tam okuyamadim ama alintilardan okudugum kadari ile belinden galiba rahatsizlanmissin gecmis olsun umarim kalici birsey degildir ve hemen atlatirsin...Suanda herhalde Izmirdesin galiba sana bol bol keyifli gunler diliyorum..

Bak hele su Ceren ablaya ve enisteye... cok kizdim ..neden uzerlerki senin gibi harika bir anneyi..degerini bildirmek lazim istersen biraz kuskunlugunu hissettir anlasinlar seni cnm...biz insanoglunda bazi seyler elden gitmedikce anlamiyoruz Ceren gerci daha cocuk ama cok hisli bir kuzu onun istemeden yaptigina eminim ve en kisa zamanda da anliyacak ve seni kocaman opup ozur dileyecektir umarim enistede anlar hemen durumu ve duzeltme yoluna gider malum oruc basa cok vuruyor...

sızler nasılsınızz

Hoşgeldiniz arkadaşlar...Kaybolmayın yahu

Erkek Milleti İşte :) :)

Osman amcanın hanımı, dayak yiyip memleketteki anasının yanına gitmiş..Cep telefonuyla yaptığı çağırmalarına cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiş.Osman amca kadınını telefonla bir daha aramış... ancak anasının yanından koca evine dönmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiş.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya kara
r vermiştir. Ve mesajdan bir saat sonra evin kadını kapıda belirmiş.
İşte o mesaj;

Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile, La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışsın, Bebelerinen beni Mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo, Bebelerin başını okşayaraktan, Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe, Vallaha, yalnız bi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı, La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıveedi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiveedi.
Ben de buğün olmaz yarın diyiveedim, La kadınım sağa bir şans daha veedim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve, Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyoo elinde kese, Vallah keseynen kalsa keşke..:)))

Üzme tatlı canını arkadaşım,ben oruçlu olmana bağlıyorum,eşinin tavrını da aynı şekilde...Tabi ki sen haklısın evde 2 çocukla sabahtaaan akşama kadar ev işi yemek vs.derken bazen insan tükendiğini hissedebiliyor.Tam bir saat evvel eşim Doğanın altını temizlerken kızım durmadan ağlıyor tepem attı nasıl bağırıyorum bilemezsiniz,çünkü eşim Doğayı biraz üzdü.Biz de atıştık anlayacağın,arada böyle dönemlerimiz olabiliyor.Sen gene e içini ferah tut nasıl olsa eşin eve döner ve gönlünü alır.Tabi biraz pahalıya patlasın de mi,mesela yarın ki iftarı dışarıda açın derim
Canım bu arada dikkatimi çekti sen arada bir depresyondayım diyorsun ben öylesine belirttiğini düşünmüştüm,ciddi misin bu konuda?

Anacim gezmelerinde tam benim Tr ye gelmeme rastladi :)) oraya kadar gelipte senide goremedim yaa off yanarim yanarim ona yanarim..neyse artik baska bahara ins diyelim...

Kizlar burda iftar 9:24 de oluyor nerde ise yatma saatinde iftar aciyoruz ...oluyorum nerde ise dememe gerek yok herhalde ...daha bir saat var yahu...ne yapcaz simdi aha ne etcez simdi aha :)) boylede bir sarki vardi herhalde yada ben uydurdum bilemiyorum kafam uyusuk salliyorum mazur gorun sacmaliyorum ufaktan ufaktan..en iyisi kaciyim mi yoksa okumaya devammi ediyim :))

Eee sizde iftar bitti suan cay ve balkon yapiyorsunuzdur ohh bee yarasin anacim afiyet olsun, rabbim Kabul etsin orucunuzu..

dostum kötü olmuş :26: üzüldüm :26:

sizleri çok seviyorum ne güzel moral oluyosunuz
evet bugün çok üzgündüm çok mutsuzdum x aradı durdu açmadım telaşlandı eve geldi:))oh olsun..
efendim ben yalnış anlamışmışımmmmanlayacagınız çevir kazı yanmasın yaptı
yemedim ama peki tamam dedim hala surat yapıyorum
ceren bugünlerde beni çok üzüyo hiç söz dinlemiyor,inatlıgı üstünde..okul kapanınca evde oturmak onu baya sıktı..
yapacak birşeyide yokonuda anlıyorum ama söz dinlememesi beni çileden çıkarıyo..
neyse konuyu kapattım ama hala kırgınım..
pınardacım sende atışmışsın boşver bu x lerin hepsi öküs men:)
depresyonda degilim ama heran girebilirim:)

ya kızlar bu süpriz hamilelik nasıl oluyor geri cekilmeyle korunuyorum hiç kacmadı mesela kacsa eşim bilir dimi siz hiç kaçırmadıgı halde hamile kalan tanıyormusunuz merak içersindeyimde

beykozum ben daha öncede yazmıştım ama sanırım unutmuşsun,benim çağlam sürpriz yumurta:)
bizde geri çekilmeyle korunuyorduk..kaçtımı kaçmadımı bunu bende eşimde bilemeyiz:26:
ama hamile kaldımkaçmasa nasıl hamile kalacam o da var dimi:)
iyiki sürprizim olmuş ve doğmuş hergün Allah a şükrediyorum bize çağlayı verdigi için

nerdeyse 3 buçuk aydır çağlanın 1 dişi bile çıkmamıştı..8 dişte takılıp kalmıştık
dün gece elimi agzına bi attım,alt yan dişlerindden 2si çıkmış:)
sanırım 1 tanesi 1 hafta kadar önce çünkü baya ele geliyodu..digeride çok yeni olmalı
sadece ucu elime degdi..
bizde dişlerimizi 10 a tamamladık çok şükür
toplamda 20 diş çıkıyodu dimi:44:yarısından kurtulduk:)

melegim canım saatten eminmisin ya çok geç:26:burda 08.04 te ezan okunuyo ona bile can dayanmıyo..
Allah yardımcınız olsun canım..

Beybim herseyin yoluna girmesine sevindim. Dişlere de masallah yarısı gitmiş ohh valla. Biz de sekizledik iki hafta kadar önce.

Bi yığın camasır yıkandı ütü yapıyorum parca parca. Zaten sıcak fenalık bastı iyice.

sizin dişlerede maşallah kuzumişin tuhafı onların dişleri artarken bizimki azalıyo
demek ütü yapıyosun canım kolay gelsin..ne nefret bir işçarşafları ütüleme es geç onları:))
zaten üstüne yatınca dümdüz oluyolar
bende yarın ütü yapacam pöffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…