dile kolay ama üzülme canım,,hepimizin her zaman başında olan durumlarsen 2 çocukla evi idare ederken,,anlamadan dinlemeden kırıcı olmuş enişte akşam hatasının farkına varır,gönlünü alıverir senin Cerenin haraketleri de yaşına göre oldukça normal,,seninde töleranslı bir anne olduğuna eminim ama arada böyle tahhülsüzlük olabiliyor
Sen Ceren'i öpersin,enişte de seni öper eee bende Çağlayı öperim olur biter
Beykozum biz iyiyizde senin yüzünü gören cennetlik wallaBir gittin pir gittin,,Enesi çok özledik yeni hallerini ekle de görelim sarı şekerimizi Bizim minnoşlar da azman walla,,kız haliye evi talan ediyor Mira Hepsinin sağlığı yerinde çok şükür Afacanlık diz boyu çoğunda tabi akıllı uslu bebişler de var
C.tesi üsküdarda buluştuk ve meleğim de geldi ingiltereden,,keşke sende olsaydın,,kulaklarını çınlattık
Chiriho hanım bir ara şu çinli ve japon aktör ve filmlerden bahsetmek istiyorum sana,çok meraklıyım çünkü..üstelik hayranı olduklarımda var,fakat şu an doğa ayağımı dürtüyor gitmem lazım...
hepınıze hayırlı ramazanlar nasılsın pek yazmaıyorum ama takıpteyım
okullar tatıle gırdı bende ıkı cocukla evdeyım...
sızler nasılsınızz
bilse de size söyler mi
ya ne yakınmıs üsküdar istesem orda bulusmazsınız heee beni konusmussunuz unutulmamak cok güzelmiş mutlu ettiniz beni cok
hemen eklicem resimlerini bakın sarı seker büyümüsmü
öküs aşk böceği yesin seni emi kujum:)) bugüne kadar gördüğüm en içten ve güzel yazı senin olmuş harikasın:)) tabiki sezeryan oldum malesefbenimde aklıma gelmedi değil. ya ağlama duvarına döndüm kızlar ama benim göbeğimde kaçtı sanırım eşimde yamulmuş göbeğinin deliği diyor netten baktım o çıktı bir de başıma dün burda doktora gittim mr cdmide götürdüm ama doktorlarda cdye bakacak pc yok rapor istiyorlar o da cuma çıkacak izmirde. elim boş döndüm neşe ablamlar 3-4 gün bende kalacak çok işim var arada bakınıırm öptüm hepinizi
ben hiç iyi degilim..aglamaktan gözlerim şişti..sabah sabah cerenle papaz olduk..geldi sabahın köründe hepimizi uyardı..
sonra çağlayı düşürdü sonra saç toplama toka takma kavgası ettik sonrada dayanamadım patladım..
o ara eşim aradı cerenin aglamasını duydu ne oldu dedi bende anlattım..bir lafı beni mahvetmeye yetti..
ne oruç kaldı ne bişey..
telefonu yüzüne kapattım arıyo açmıyorum..
depresyonun dibindeyim anlayacagınız..
benim günüm kötü başladı sizinki güzel geçsin diyorum..hoşçakalın..
ya ne yakınmıs üsküdar istesem orda bulusmazsınız heee beni konusmussunuz unutulmamak cok güzelmiş mutlu ettiniz beni cok
hemen eklicem resimlerini bakın sarı seker büyümüsmü
hepınıze hayırlı ramazanlar nasılsın pek yazmaıyorum ama takıpteyım
okullar tatıle gırdı bende ıkı cocukla evdeyım...
sızler nasılsınızz
ahh dostum senin olayın çok farklı..aynı şey degil..benim dedigim bayanın çocugu yok kocası yok erkenden gelseydi o benim sorunum degil..zaten çağla durmuyo yerimi vermem dogru olmazdı..ki çocugum olmasa bile yerimi vermezdim çünkü çok kabaca sıramı istedi..
ayrıca acelesi olan insan saat 7 de evden çıkıp gitmiş..kuaför söyledi..
aman neyse boşver..
kujum yine döktürmüşsün neşe getirdin topige eline saglık..
beykozda gelmiş hoşgelmiş..
ben hiç iyi degilim..aglamaktan gözlerim şişti..sabah sabah cerenle papaz olduk..geldi sabahın köründe hepimizi uyardı..
sonra çağlayı düşürdü sonra saç toplama toka takma kavgası ettik sonrada dayanamadım patladım..
o ara eşim aradı cerenin aglamasını duydu ne oldu dedi bende anlattım..bir lafı beni mahvetmeye yetti..
ne oruç kaldı ne bişey..
telefonu yüzüne kapattım arıyo açmıyorum..
depresyonun dibindeyim anlayacagınız..
benim günüm kötü başladı sizinki güzel geçsin diyorum..hoşçakalın..
okullar ne zaman açılıyor acaba :26kulların açıldığı haftasonu pazar sünnet yemeği planlıyoruz da
dostum kötü olmuş :26: üzüldüm :26:
dile kolay ama üzülme canım,,hepimizin her zaman başında olan durumlarsen 2 çocukla evi idare ederken,,anlamadan dinlemeden kırıcı olmuş enişte akşam hatasının farkına varır,gönlünü alıverir senin Cerenin haraketleri de yaşına göre oldukça normal,,seninde töleranslı bir anne olduğuna eminim ama arada böyle tahhülsüzlük olabiliyor
Sen Ceren'i öpersin,enişte de seni öper eee bende Çağlayı öperim olur biter
baby; sıkma canını anne kız işte aranızda çekişmeler malesef olacak, bizim de olacak. enişte de bunların üzerine olmaması gereken seni eleştiren bir iki kelime kullandı sanırım. bazen çıkmaması gerekiyor ama dilin kemiği olmayabiliyor. hatasını anlar ve gönlünü alır...
.
Bak hele su Ceren ablaya ve enisteye... cok kizdim..neden uzerlerki senin gibi harika bir anneyi..degerini bildirmek lazim istersen biraz kuskunlugunu hissettir anlasinlar seni cnm...biz insanoglunda bazi seyler elden gitmedikce anlamiyoruz Ceren gerci daha cocuk ama cok hisli bir kuzu onun istemeden yaptigina eminim ve en kisa zamanda da anliyacak ve seni kocaman opup ozur dileyecektir umarim enistede anlar hemen durumu ve duzeltme yoluna gider malum oruc basa cok vuruyor...
Üzme tatlı canını arkadaşım,ben oruçlu olmana bağlıyorum,eşinin tavrını da aynı şekilde...Tabi ki sen haklısın evde 2 çocukla sabahtaaan akşama kadar ev işi yemek vs.derken bazen insan tükendiğini hissedebiliyor.Tam bir saat evvel eşim Doğanın altını temizlerken kızım durmadan ağlıyor tepem attı nasıl bağırıyorum bilemezsiniz,çünkü eşim Doğayı biraz üzdü.Biz de atıştık anlayacağın,arada böyle dönemlerimiz olabiliyor.Sen gene e içini ferah tut nasıl olsa eşin eve döner ve gönlünü alır.Tabi biraz pahalıya patlasın de mi,mesela yarın ki iftarı dışarıda açın derim
Canım bu arada dikkatimi çekti sen arada bir depresyondayım diyorsun ben öylesine belirttiğini düşünmüştüm,ciddi misin bu konuda?
ya kızlar bu süpriz hamilelik nasıl oluyor geri cekilmeyle korunuyorum hiç kacmadı mesela kacsa eşim bilir dimi siz hiç kaçırmadıgı halde hamile kalan tanıyormusunuz merak içersindeyimde
Anacim gezmelerinde tam benim Tr ye gelmeme rastladi :)) oraya kadar gelipte senide goremedim yaa off yanarim yanarim ona yanarim..neyse artik baska bahara ins diyelim...
Kizlar burda iftar 9:24 de oluyor nerde ise yatma saatinde iftar aciyoruz ...oluyorum nerde ise dememe gerek yok herhalde ...daha bir saat var yahu...ne yapcaz simdi aha ne etcez simdi aha :)) boylede bir sarki vardi herhalde yada ben uydurdum bilemiyorum kafam uyusuk salliyorum mazur gorun sacmaliyorum ufaktan ufaktan..en iyisi kaciyim mi yoksa okumaya devammi ediyim :))
Eee sizde iftar bitti suan cay ve balkon yapiyorsunuzdur ohh bee yarasin anacim afiyet olsun, rabbim Kabul etsin orucunuzu..
Beybim herseyin yoluna girmesine sevindim. Dişlere de masallah yarısı gitmiş ohh valla. Biz de sekizledik iki hafta kadar önce.
Bi yığın camasır yıkandı ütü yapıyorum parca parca. Zaten sıcak fenalık bastı iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?