sizin dişlerede maşallah kuzumişin tuhafı onların dişleri artarken bizimki azalıyo
demek ütü yapıyosun canım kolay gelsin..ne nefret bir işçarşafları ütüleme es geç onları:))
zaten üstüne yatınca dümdüz oluyolar
bende yarın ütü yapacam pöffff
canım çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun
biz voyage sorgun'a gittik aşırı memnun kaldık doğrusu eğer düşünürsen burayı
bana mail at tanıdık ets acentası var iş arkadaşımın acentası
bize çocuklu olduğumuz için bungalow ev onerdı ve anabınaya havuza cok yakın biryer ayarladı
ve cok rahat ettık bebekle gidilesi bir yer
beykozcum fıstıgım hosgeldinnn...cok zöledim seni bennnn
bende seni mavişim benim
eşli piknik yapcakmıssınız bana yakın yapın olurmu ümraniye carrefourun gerisinde oturmalıkları olan beleş yer var mesela parkta var içinde fikir veriyim mangalda yapılıyor uzakta yapmayın ben yaşlıyım gelemem uzaklara şaka bir tarafa mangallımı düşünüyorsunuz birde haftasonu uygun çok sey istemedim dimi
kııııızzzzz beykoz dümen nerdesin sen yaa merak ettik seni esmer bomba
iyi olduğuna sevindim canım, enescik ne yapıyor ?
bende seni mavişim benim
eşli piknik yapcakmıssınız bana yakın yapın olurmu ümraniye carrefourun gerisinde oturmalıkları olan beleş yer var mesela parkta var içinde fikir veriyim mangalda yapılıyor uzakta yapmayın ben yaşlıyım gelemem uzaklara şaka bir tarafa mangallımı düşünüyorsunuz birde haftasonu uygun çok sey istemedim dimi
hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmm
Canım tebrik ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yeğenini
Kız mı erkek mi haber ver bize de merak ederim ben şimdi
hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmm
akşama ne yapıorsunuz kızlar..biz bir yaptıgımızı 2 gun yıyoruz..bugun yenı yapmam lazım ama durdu kafam aklıma bişey gelmior..
biraz pilav var onu degerlendırıp kadın budu köftemı yapsam...ama kızartmayla ugrasmakta ıstemıorum...siz neler yaptınız söleyin cabuk:))
biz de yaptığımızı 2 gün yiyiyoruz. bu akşam yeni yemek yapmam lazım :44:
sabahtan barbunya ıslattım. haşlayıp zeytinyağlı yapacağım. cacık ve karpuz var. ana yemekimsi birşey düşünüyorum ama ne :26: tavuk kanat yaparım belkim :26:
Slm annişler
Mutlum ve Zadam geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim
Yavru kedim; hoşgeldin canım tatiliniz güzel geçmiş çok sevindim..sinemisin Deniz'de uyumasını hayal ettimde nasıl tatlı olmuşturkeyif yapmış fıstığım:)
Hala oluyomuşsun tebrik ederim hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşmanızı diliyorum meleğinize
Zadacım menü arayışına girmişsindün annem bendeydi sulu köfte yaptırdım bu gün için..dünden kalan mercimek çorbası ve arnavut ciğeri var..bu günde Tarık Buğra da çok seviyo diye tavuklu yoğurtlu çorba yaptım.. Yanınada fırında makarna yapsam diye düşünüyorum neremize yiyeceksek artık bunları bunlar fikir vermediyse fırında baharatlı kanat patates,fırında garnitürlü köfte,karnıyarık şimdilik aklıma bunlar geldi şekerim
Bu gün orucumu aç tutuyorum kızlar akşam çok az yemek yememe rağmen gece hiç bi şey yiyemedimiftar ve sahur arası çok kısa yahu insan acıkmıyor ki..
Çok şükür ki ne açlık ne susuzluk hiç bi şey hissetmiyorum maşallah bana
Sarı şeker Enes'imi görimm Beykozum kendini özletme böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?