2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

he işte aynı kafadanız babyceren okadar ugrasamam zaten altta kalıyor

mail attım yavrupisim sana

beykozcum fıstıgım hosgeldinnn...cok zöledim seni bennnn

bende seni mavişim benim
eşli piknik yapcakmıssınız bana yakın yapın olurmu ümraniye carrefourun gerisinde oturmalıkları olan beleş yer var mesela parkta var içinde fikir veriyim mangalda yapılıyor uzakta yapmayın ben yaşlıyım gelemem uzaklara şaka bir tarafa mangallımı düşünüyorsunuz birde haftasonu uygun çok sey istemedim dimi

kııııızzzzz beykoz dümen nerdesin sen yaa merak ettik seni esmer bomba
iyi olduğuna sevindim canım, enescik ne yapıyor ?

kııııızzzzz beykoz dümen nerdesin sen yaa merak ettik seni esmer bomba
iyi olduğuna sevindim canım, enescik ne yapıyor ?

enes büyüyor ve artık bilinçli herseyi yapıyor biz biraz izne ayrıldık burdan uzaklastık sizi cok özledik canlarım benim gelip ugrayalım dedik yavrukedicim enesimin fotosunu koyuyorum şimdi gör bak büyümüşmü

tatlışkom hiç detay konuşmadık sadece piknik dedik..ama uzakta olsa yakında olsa seni o piknikte baş sırada görmek istiyorum fıstık..
eneside özledik yeni fotolarından koy bize

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yeğenini
Kız mı erkek mi haber ver bize de merak ederim ben şimdi

ne kıroyum halayı yanlış anlamısım ne oluyorsun diye sordum artık cok gec onu degiştiremem siz görmezden gelin canlarım
yavrukedi tebrik ederim cok sevindim rabbim sag salim kucagınıza almayı nasip eylesin hayatım

akşama ne yapıorsunuz kızlar..biz bir yaptıgımızı 2 gun yıyoruz..bugun yenı yapmam lazım ama durdu kafam aklıma bişey gelmior..

biraz pilav var onu degerlendırıp kadın budu köftemı yapsam...ama kızartmayla ugrasmakta ıstemıorum...siz neler yaptınız söleyin cabuk:))

biz de yaptığımızı 2 gün yiyiyoruz. bu akşam yeni yemek yapmam lazım :44:
sabahtan barbunya ıslattım. haşlayıp zeytinyağlı yapacağım. cacık ve karpuz var. ana yemekimsi birşey düşünüyorum ama ne :26: tavuk kanat yaparım belkim :26:

ohh barbunya cacık karpuz kanat missss..hepside cok guzel...afiyet olsun simdiden...
kanatı nasıl yapıorsun kızartmamı fırınmı

Bn ılk gun et yemegı yaptım dun tavuk bugunde kuru fasulye yaptım ..yemek yapmak ayrı dert yemegı bulmak ayrı dert

ama bu telaşlr ayrı heyecan ayrı tat

Slm annişler
Mutlum ve Zadam geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim

Yavru kedim; hoşgeldin canım tatiliniz güzel geçmiş çok sevindim..sinemisin Deniz'de uyumasını hayal ettimde nasıl tatlı olmuştur keyif yapmış fıstığım:)
Hala oluyomuşsun tebrik ederim hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşmanızı diliyorum meleğinize

Zadacım menü arayışına girmişsindün annem bendeydi sulu köfte yaptırdım bu gün için..dünden kalan mercimek çorbası ve arnavut ciğeri var..bu günde Tarık Buğra da çok seviyo diye tavuklu yoğurtlu çorba yaptım.. Yanınada fırında makarna yapsam diye düşünüyorum neremize yiyeceksek artık bunlarıbunlar fikir vermediyse fırında baharatlı kanat patates,fırında garnitürlü köfte,karnıyarık şimdilik aklıma bunlar geldi şekerim

Bu gün orucumu aç tutuyorum kızlar akşam çok az yemek yememe rağmen gece hiç bi şey yiyemedimiftar ve sahur arası çok kısa yahu insan acıkmıyor ki..
Çok şükür ki ne açlık ne susuzluk hiç bi şey hissetmiyorum maşallah bana

Sarı şeker Enes'imi görimm Beykozum kendini özletme böyle

tatlıcadıcım vallahi canım cok ıstedi sulu köfte yapıcam..saol tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…