2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oh oh masallah yolu yarilamissiniz bizde de var 8 dis ve iki tane alttan azi disler geliyor cok yakindir cunku sisik durumdalar...

melegim canım saatten eminmisin ya çok geç:26:burda 08.04 te ezan okunuyo ona bile can dayanmıyo..
Allah yardımcınız olsun canım..

evt cnm eminim dun hatta diyanetin verdigi sayfaya baktim ve bir kac yerden de teyir ettirdim..ben halan bekliyorum yaw...agliyacam simdi :))

evt cnm eminim dun hatta diyanetin verdigi sayfaya baktim ve bir kac yerden de teyir ettirdim..ben halan bekliyorum yaw...agliyacam simdi :))

canım saat 9.26 yazmışım ee şimdi saat kaç orda:26:hala oruçmusun:))
burda saat 23.20 oldu..
hay Allah ya:26:biz yarınki oruca başlıcaz nerdeyse:))

Sekersizyesilcay cnm galiba ev aldiniz yanlis okumadiysam soyle gecmise bakarken gozume ilisti hayirli olsun cnm, tasinmak zor oluyor ama rahat ve icinize sinen bir ev olunca insan iyiki tasinmisiz diyor yani degiyor yorgunluga umarim sizin icinde oyle olur...

Utu hemde bu sicakta allah kolaylik versin sekerim zor valla...

canım saat 9.26 yazmışım ee şimdi saat kaç orda:26:hala oruçmusun:))
burda saat 23.20 oldu..
hay Allah ya:26:biz yarınki oruca başlıcaz nerdeyse:))

Bugun 9:24 imis hatta bir dk kalmis hadi ben acimda gelem olurmu...suan burda saat 9:22 ordan iki saat gerideyiz da :))

Bugun 9:24 imis hatta bir dk kalmis hadi ben acimda gelem olurmu...suan burda saat 9:22 ordan iki saat gerideyiz da :))

hadi canım Allah kabul etsin...
banada sahura kalkmak zor geliyoacep yiyiptemi yatsam:26:çokmu acıkırım:26:
oruçluyken 2 saat uyusak ne güzel olurdu
annemi kıskanıyorum:)5 saat uyuyodiyorum benim orucum daha makbul:))
yok efendim kendi yaşlıymış daha makbulmüş:)
''yok canım bikere en büyük Allah o bilir tamammmııı'' diyorum gülüyo:)

Slm tatlışlarr
Takip edemedim yine topiği geçen gün ayağımı burktum ayağım balon gibi
Bu günde morluğu iyice yayıldı üstüne basamıyorum hala aksilik Tarık buğranında kudurukluğu arttı
Gördüğü her yüksek yere tırmanmak istiyo bu gün koltuktan düştü kuzum
Hiç bi şey olmamış gibi tırmanmaya devam etti:)

Ramazan nasıl gidiyo şekerler
Çalışan herkese Allah yardım etsin
Beni ilk gün susuzluk çok etkiledi orucumu açtıktan sonra eşimin saydığı kadarıyla 14 bardak su içmişim
Bu gün çok iyiydim..balkon derdi olanlarada kolaylıklar diliyorum:)

Buluşma fotolarına bakamadım ya kudurdum resmen
Şimdi görünce daha bi kudurdum çok kıskandım
Hepiniz çok güzelsiniz
Dilberege manken gibisin maşallah canım sana
Nagişim süzülmüş iyice
Mutlum çok güzelsinnn
Zadam süpersin
Meleğim evine dönüşsün bile Mahir'im çok tatlı öptüm ikinizide

tatlıcadım cigerim ne yaptın ayagına ya:26:geçmiş olsun..
sendede biraz sakarlık var dimi:))
ama damadıma çok üzüldüm kıyamam koltuktan düşmüş..çağlada bütün gün koltuk tepelerinde
hatta yetmezmiş gibi bide mutfak masasında geziyo:)bizim yatagada çıkıp iniyo:18:
elim yüregimde geziyorum..daha düşmedi ama düşecek diye çok korkuyorum..
bu yüzden yorgunlugum 2 katına çıktı

neyse ben kaçar çok uykum var
iyi geceler şekerler ve şeker topakları:)
x mende uyumaya gitti..şimdi horlamaya başlar bende bütün gece onu tekmeler dururum:)
intikamım acı olacak

Yok kız ne sakarlığı
Kaldırım taşlarını yeniliyorlardı ufacık bi burkulma balon yaptı ayağımı:) geçmiş olsun dileğin için merci canımcım
Allah korusun kuzularımızı benimde yüreğim hop oturup hop kalkıyor:18:
Gelinimin havuz resimlerini gördüm maşallah kuzuma çok güzel çok
Cereninde o göbüşünden öpüyorum zarif mankenim benim

Yat şekerim yat biz sahurdan sonra yatıyoruz
İyi geceler bol tekmelerr

Son düzenleme:

Yok kız ne sakarlığı
Kaldırım taşlarını yeniliyorlardı ufacık bi burkulma balon yaptı ayağımı:) geçmiş olsun dileğin için merci canımcım
Allah korusun kuzularımızı benimde yüreğim hop oturup hop kalkıyor:18:
Gelinimin havuz resimlerini gördüm maşallah kuzuma çok güzel çok
Cereninde o göbüşünden öpüyorum zarif mankenim benim

Yat şekerim yat biz sahurdan sonra yatıyoruz
İyi geceler bol tekmelerr

Son düzenleme:

Double gecmis olsun cnm..ayagin umarim daha fazla sismez..
Tarik Bugrada ayni bizim usak gibi daldan dala konar seklinde demek :)) dusme olayi bizimde bugun oldu yerde arabasini surerken icinden tirginlanip kafasini yere vurdu ...normalde aglamaz ama baba yaninda idi yaa kiyameti kopardi sipa..simarik ne yapcaksin :))
Bizim bulusmamiz super oldu cnm...seni hic bir bulusmada goremiyoruz hayirdir bu gizemin bir sirri varmi sekerim...

hım sezeryan olacaz yanı 2 mecburen

beyaz gömlekle nere mi kesin bakırköye MONŞER

kız bana mavi giydirmişlerdi neden neden

hg bacım az buçuk hızlıyımdır

Tatlım bizim evin hemen arkasında pazar var,her çarşamba alışverişi oradan yaparız.

ay ne güzel bende pazara gitmeyi ösledim acaba gitcem bu cumartesi vişne olurmu :26:

yok bacım yaw ölesine geçmişi yat ettim

kıyamam bacım yaw of kötü olmuş eniştede tam üküs he

bende akşam tavşana çaktım valla deli etti benı uyumyo yataga girince duvarlara tırmanıo ben ona çaktım öküz bana tabi ben tekrar öküze tavşan arada kaynadı uyudu

sıkma tatlı canını oluyo böle şeyler yarın daha güzel bir gün olcak

abuu iyice şevkimi kırdın bacım doğumdan bile soğudum

ya kızlar bu süpriz hamilelik nasıl oluyor geri cekilmeyle korunuyorum hiç kacmadı mesela kacsa eşim bilir dimi siz hiç kaçırmadıgı halde hamile kalan tanıyormusunuz merak içersindeyimde

ay bizde öle şey etyoz bilirmi kesin bilir yaw bilmeli :18:

bilse de size söyler mi

sölemezmi :18: sölemezse 9 ay sonra kesin bilirim ben valla

biz önce anlaşıoz Xle kuralara uycaksan gel diom oda MECBUR

alllah senın ilini versin emı eve geldi demke ohhhhhhhhhh olsun

he hepsi aynı mı acep :44: imzamı seviom X İTAF EDİYOM

ay süprizler hep datlu olurmuş çağla fıstığım bunun kanıtı ay canım süpriz çekti

hayırlı olsun bacım işla tez vakiit hepsi pırtlar

ya biz 5 takıldık kaldık vuuu 20 diş ha yandım ben:18:

ütü ütü ütütüüüüüüüüüüüüüü nefret etyom

kolay gelsin işla bitimişsindir erkenden:44:

geçmiş olsun bacım buz koy erkenden geçer işlaa

ramazan güsel geçio ama sıpalar uslu dursa

ya ya ya benım tavşan yürümüyo am akarıştırmadı delik yok koltuk tepelerinde aynen delircem her an peşindeyim kaçırmaya az kaldı:111::111:
ay ne güzel tekmeler oh oh fazl tepme bacım enişte yataktan düşmesin o daha çok lazım sana:94:

geçmiş olsun meleğim ya netcez biz böle her gün ayrı vukaat

baba kılıklı bunlar yaw anneden yüz bulamayınca direk babaya

kimse yok yaw sahurdan sonra hep uykum kaçıo benım

off uykum kaçtı gidem bende X tepem gıcıklık delmi kavga çıkaracak kesin bie şey bulurum:90:

ALLAH a emanet olun güzel bir gün olsun kazasız belasız

Son düzenleme:
Bugün erkenciyim. Yani bu mesaja başladığımda saat 08:15. Sabaha sabah canım sıkıldı. Yarren Nur’u ananesine bırakıyorum. Bu 3. Sabah. İlk gün problem çıkarmadı ama dün ve bugün olayın farkında olduğu için. Eteklerime yapışıyor bırakmayayım diye ağlıyor. Kucağımdan inmiyor. Tırmanıyor. İndirsem güç bela tekrardan yapışıyor. Oyuncaklarla oyalayıp kaçtım dün. Ama arkamdan 2 dk sonra farkedip çok ağlamış. Kapılara gidip anneee diye yırtmış kendini kuzum. Gün içinde de ağlamaklı geçirmiş hep. Aklına estikçe kapıya gidip gidip ağlamış. Bense çok kotuyum….

Bu sabah da yine aynı şeyleri yasadık. Aradım şimdi çok kotu ağlıyor. Ben berbat durumdayım. Sesimi duydu daha çok ağladı. Kahretsin yaa... Çocuğumu üzüyorum resmen. İlk defa kendi evimizden başka bir yerde böyle bakılmak zorunda kaldı. Böyle olacağını tahmin etmemiştim. Çok kotuyum çok bir çıkış yolu arıyorum bulamıyorum. Yavrum benim ya çok üzgünüm….
Allah ayırmasın yavrularımızdan bizi….

çok berbatım çok....

Canım benim yaaa,,,bize her sabah işe gelirken evde bırakırken zor oluyor birde Yaren Nur'un böyle ağlaması beni de üzdü..
Yerini yadırgıyor birde ister istemez seni ve babannesini, evini arıyordur yavrum..Alışacaktır diye düşünüyorum canım,sende sıkma canını sevdiği oyuncakları falan da bıraksaydın annene,,eline ağladığı zaman onu oyalayacak bişeyler versinler biskuvi falan gibi...Cabucak gecer ramazan ve kuzun yine eski duzenine kavusur hemen insallahBizimde bakıcı ramazanda kendi evinde bakmak istedi,,eşimin izin vermediğini söyledim ama her hafta 1-2 defa bırakacağım gibi duruyor,,bırakmadığım zamanlarda da eşim yada ben eve erken gideceğiz(3 gündür eşim gidiyor)kadını evine yolluyoruz...Eşim bana izin al diyor,ben nasıl izin alayım...Çok zor çokBu sıkıntılı durumu yaşamayan bilemez gerçekten...Rabbim bize sağlıkla huzurla bol para nasip etsin inşallah kendimiz bakalım yavrularımıza

Tatlıcadı geçmiş olsun

Herkese mutlu günler arkadaşlarBugün sülale iftarımız var,,hani sizden hediyelik için fikir almıştım hatırladınız mı?
Hediyelikler şöyle oldu: karton gold rengi çantada, kese içinde el havlusu+jelatinlenmiş gümüş lokumluk içinde lokumlar.
Bugün iş çıkışı yine haldır haldır moduna girerim,Allahtan geç okunuyorda(20.45) yetişirim inşallah,,birde sultanahmette olacak iftar.Eşim görümcem erken gidilecek diye baskı yapıyorlar ama halimi anlayan yok kiii...

Kızzzzzllaaaarrr heyoo ben geldimm :80: :80:
özledim sizi yahuu

güzel bir tatil geçirdik şükürler olsun sorunsuz sağlıklı
genelde bizim sorunlar dönüşte oluyo şuan grevde kızım anladığım kadarıyla
bana alıştığı için dönüşlerde adaptasyon sorunu yaşıyor bende oyleyım tabiki
birbirimize çok alıştık neyse ortamı duygusallaştırmadan kısaca tatilimizden bahsedeyim

öncelikle izmir'de tatilimizin ilk gününden son gününe kadar (10 gün )sinemis benim kollarımdaydı çünkü
bebek arabasını ve babasını reddetti ve ben kızımı taşımaktan olimpiyatlara katılacak kıvamdayım
bacağıma yapıştı sürekli ben eşimin kucağına verdikçe arkadan yürüdümki beni görmesin ve kucağıma gelmesin
epey kovalamaca oynadık yani
Antalya tatilinde denizden ve aldığımız simitten hoşlanmadığı için eşimin ısrarına rağmen yanıma almadım
ve tabiki pişman oldum maşallah denizi çok sevdi kızım çeşme ayayorgiye gittik orada su soğuk oluyor
girmez diye düşündüm ama çıkmak istemedi kuzucuğum tabi biz kucaktan kucağa 4 kişi onu eğlendirdik
simit olmadığı için uzağada götüremedik daha sonra gittiğimizde kafama koydum birinden isteyeceğim bir tur diye
ama sinemis sağolsun birinin simidine abanmak suretiyle elinden aldı sağolsun kadıncağız kızının kolluğu var diye bize verdi

su inanılmaz soğuk olmasına rağmen bizimki ordaki çocukları görünce hiç sesini çıkarmadı simitle bir mutlu oldu anlatamam size
resmen keyfe geldi ya harikaydı yavrumuzu alıp açıldık biraz birde ne görelim sinemis uyuyo
denizin ortasında keyiften kızım kestirdi biz gülmekten yarıldık tabi

işte boyle kızlarrr siz neler yaptınız biz yokken
buluşulmuş galiba çok fazla okuyamadım ama çok sevindim olmayı çok isterdim
meleğim hala istanbulda mısın?

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum çok şükür oruçla şuan aramız iyi inşallah boyle gider
akşama menüler paylaşılsın ozaman herkese iyi günler diliyorum

Sinemisin denizin ortasında uyumasına koptum resmen
Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim canım
Buluştuk kaynaştık walla süperdi,, hemde üsküdarda
Bayram sonu eşli piknik org. var haberin olsun
Gerçi sen yine bi tatil patlatırsın bayram sonunda

nagişim cnm cok uzuldum yarennurun bu kadr ağlamasına tatlım..ama sen kendini bukadar üzme cnmcım..ben 3 aydır Ada yı bakıcısına bırakıyorum ilk zmnlar el sallıyordu arkamdan ama dışarıyı öğrendiğinden beri peşimden ağlıyor..aslında derdi dısarda durmak..gecen gun bakıcın komsusunun peşinden bile ağlamıs:)) bugünde ben bırakırken gitmek istemedi ağladı sonra bakıcımız emziğini gösterdi anında bi emziğe sattı beni el salladım gittim..yani cnm sevdiği oyalanacağı bişeyler gösterin hemen unutuyolar..ve zmnla alışacaktır diye düşünüyorum tatlım...mucxxx

cnm ne güzel doya doya tatil yapmışsınız ohh ohh sefanız olsun... tatilinizin guzel gecmesıne cok sevındım..sinemisin denizin ortasında uyuması süpermiş

bizde seni özledik..kulaklarını cınlattık

bide cnm antalyada hangi otele gıttınız..memnun kaldınızmı..bende yer bakıorumda..

tatlı cadım gecmıs olsun cnmm..

meleğim mahircikte düşmüş cok gecmıs olsun..düşe kalka büyüyorlr işte...

ah keşke olaydımm orada açeydim kollarımı sarılaydım gitme diyeydim
çok sevindim görüşmenize süpersiniz
inşallah uygun olursam katılırım pikniğeee oleyy

yok mutluannemm izinler suyunu çekti kalmadı bittiiiiii ssz efkarlandım birden

canım çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun
biz voyage sorgun'a gittik aşırı memnun kaldık doğrusu eğer düşünürsen burayı
bana mail at tanıdık ets acentası var iş arkadaşımın acentası
bize çocuklu olduğumuz için bungalow ev onerdı ve anabınaya havuza cok yakın biryer ayarladı
ve cok rahat ettık bebekle gidilesi bir yer

melegim hemde dibimde bulusulmus ya nasıl kacırdım ama ev temizlik tatile git gel ev temizle derken iyice uzaklastım buralardan inş bir dahakine yine bana yakın bulusulur

babycerencim biliyorumda kadın anlamaz eşidemi anlamıyor eşim ben hissediyorum kacmaz diyor bende ya kacarsa farkedilirmiki diye soruyorum demekki farkedilmedigi zaman varmıs hayatım çagla da cerende masallah rabbim özene bezene yaratmıs okadar güzel ve neşeli cocuklar rabbim nazarlardan korusun sizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…