tatlıcadıcım vallahi canım cok ıstedi sulu köfte yapıcam..saol tatlımmm
Kızlar emine bederin forumuna dönmüş burası yahu
yemekler çarpışıyor menüler gözümde dönüyor şuanda:111:
en şanlı benim bugün çünkü iftarda evde değilim hehehee
fönümü çektirip kızımı alıp davete icabet ediciiiimm
yarında izmite gidiyorum bir aksilik olmazsa,,haftasonu da annem yapar ben yerim
ama tabi yarın akşam anneme sulu köfte yaptıracağım çünkü benimde çok canım istedi şuan
biyerim şişmese bari o zamana kadar
ohh barbunya cacık karpuz kanat missss..hepside cok guzel...afiyet olsun simdiden...
kanatı nasıl yapıorsun kızartmamı fırınmı
oruç nasıl gidiyor kızlar alışabildiniz mi özellikle çalışan annellr Allah yardımcınız olsun
Ayyy bıde babamların kiracısı evden cıktı babamla nnem bakmaaya gıttıler eve.ev korkunç durumdaymış..mutfakta mangal yakılmış yuh artık dedım yaaa cok uzuldum.cıkan oğrencıydı.bızde oğrencı olduk bısuru oğrencı evı gorduk arkadaslarımıza gıttık.bu kadarını ılk kez duydum pes yanı
Kızlar süt sağdığım için azaldığını daha çok farkedebiliyorum,bu bakımdan kızıma artık inek sütü içiriyorumınar'ın 1 yaş üstü çocuk devam sütü.sizce uygun mu.eve taze sağılmış inek sütü alıyoruz fakat kızım alışamadı bir türlü ayrıca ısıttığım vakit hemen kaymak tutuyor dolayısıyla biberon tıkandığı için doğa da sinirlenip içmiyor.sizce ne içirebilirim.pınarınki uygun mu?
yarında izmite gidiyorum bir aksilik olmazsa,,haftasonu da annem yapar ben yerim
ama tabi yarın akşam anneme sulu köfte yaptıracağım çünkü benimde çok canım istedi şuan
Selamm
dün ,chıhıro nun"cocukları tasımaktan artık kas yaptık o yuzden kolundaki agrı farklıdır"demesıyle dank ettı bana ve dr gıttım
meslek hastalığı boyun düzlesmem varmış.normal ınsanın boynu hafıf c seklındeyken benimk sopa yumuş gıbıydı röntgende...buna ek emzirirken boyun bukukluğundesinir sıkışmış o da sol koluma vurmuş.boyunluk hap ve krem verdı...bde bu sıcakta sıcak havlu sarckmışım
bıde badişkoya sandalet bakıodum ama ayaklarının ustu etlı model uyduramıodum bıde 2 ay gıycegı bıseye de cok para vermek gelmıodu ıcımden.dun bunları yenı komsumuzla konuşurken "gıydırısen bızde var"dedı koştu getırdı hemide ceyocok mutlu oldum.
Bu aarada iftar menüm:KETE,MERCİMEK ÇORBASI,YOĞURTLU SEMİZ OTU SALATASI.
DÜNATATESLİ SULU KÖFTE,PİLAV,YARMA ÇORBASI,KARPUZ VARDI.
HANİ FİKİR VEREYİM DEDİM
ohh hatuna bak fön çektirip iftara gidiyor...bide hafta sonuda anesine gidiyor harbi şanslısın günün deil haftanın şanslısı ilan ediyorum seni..
canım benim inşallah cok güzel gecer iftarınız..arada bir dısarda yemek güzel oluyor...hafta sonuda anneciğine terbiyeli sulu köfte yaptır benim suan gözümün önünden gitmiyor çok severim..
gecmış olsun cnm...kiracınızada yuh yani evde mangalmı yakılırmıs..allam ya ne insanlar var...
pınardacım senin ayrıyetten tarif vermen lazım...ben bilmiyorum kete yapmayı yarma yapmayı ama....ara ara tarifte ver şekerim
Bugün erkenciyim. Yani bu mesaja başladığımda saat 08:15. Sabaha sabah canım sıkıldı. Yarren Nur’u ananesine bırakıyorum. Bu 3. Sabah. İlk gün problem çıkarmadı ama dün ve bugün olayın farkında olduğu için. Eteklerime yapışıyor bırakmayayım diye ağlıyor. Kucağımdan inmiyor. Tırmanıyor. İndirsem güç bela tekrardan yapışıyor. Oyuncaklarla oyalayıp kaçtım dün. Ama arkamdan 2 dk sonra farkedip çok ağlamış. Kapılara gidip anneee diye yırtmış kendini kuzum. Gün içinde de ağlamaklı geçirmiş hep. Aklına estikçe kapıya gidip gidip ağlamış. Bense çok kotuyum….
Bu sabah da yine aynı şeyleri yasadık. Aradım şimdi çok kotu ağlıyor. Ben berbat durumdayım. Sesimi duydu daha çok ağladı. Kahretsin yaa... Çocuğumu üzüyorum resmen. İlk defa kendi evimizden başka bir yerde böyle bakılmak zorunda kaldı. Böyle olacağını tahmin etmemiştim. Çok kotuyum çok bir çıkış yolu arıyorum bulamıyorum. Yavrum benim ya çok üzgünüm….
Allah ayırmasın yavrularımızdan bizi….
çok berbatım çok....
Canım benim yaaa,,,bize her sabah işe gelirken evde bırakırken zor oluyor birde Yaren Nur'un böyle ağlaması beni de üzdü..
Yerini yadırgıyor birde ister istemez seni ve babannesini, evini arıyordur yavrum..Alışacaktır diye düşünüyorum canım,sende sıkma canını sevdiği oyuncakları falan da bıraksaydın annene,,eline ağladığı zaman onu oyalayacak bişeyler versinler biskuvi falan gibi...Cabucak gecer ramazan ve kuzun yine eski duzenine kavusur hemen insallahBizimde bakıcı ramazanda kendi evinde bakmak istedi,,eşimin izin vermediğini söyledim ama her hafta 1-2 defa bırakacağım gibi duruyor,,bırakmadığım zamanlarda da eşim yada ben eve erken gideceğiz(3 gündür eşim gidiyor)kadını evine yolluyoruz...Eşim bana izin al diyor,ben nasıl izin alayım...Çok zor çok Bu sıkıntılı durumu yaşamayan bilemez gerçekten...Rabbim bize sağlıkla huzurla bol para nasip etsin inşallah kendimiz bakalım yavrularımıza
Tatlıcadı geçmiş olsun
Herkese mutlu günler arkadaşlarBugün sülale iftarımız var,,hani sizden hediyelik için fikir almıştım hatırladınız mı?
Hediyelikler şöyle oldu: karton gold rengi çantada, kese içinde el havlusu+jelatinlenmiş gümüş lokumluk içinde lokumlar.
Bugün iş çıkışı yine haldır haldır moduna girerim,Allahtan geç okunuyorda(20.45) yetişirim inşallah,,birde sultanahmette olacak iftar.Eşim görümcem erken gidilecek diye baskı yapıyorlar ama halimi anlayan yok kiii...
Kızzzzzllaaaarrr heyoo ben geldimm :80: :80:
özledim sizi yahuu
güzel bir tatil geçirdik şükürler olsun sorunsuz sağlıklı
genelde bizim sorunlar dönüşte oluyo şuan grevde kızımanladığım kadarıyla
bana alıştığı için dönüşlerde adaptasyon sorunu yaşıyor bende oyleyım tabiki
birbirimize çok alıştıkneyse ortamı duygusallaştırmadan kısaca tatilimizden bahsedeyim
öncelikle izmir'de tatilimizin ilk gününden son gününe kadar (10 gün )sinemis benim kollarımdaydı çünkü
bebek arabasını ve babasını reddettive ben kızımı taşımaktan olimpiyatlara katılacak kıvamdayım
bacağıma yapıştı sürekli ben eşimin kucağına verdikçe arkadan yürüdümki beni görmesin ve kucağıma gelmesin
epey kovalamaca oynadık yani
Antalya tatilinde denizden ve aldığımız simitten hoşlanmadığı için eşimin ısrarına rağmen yanıma almadım
ve tabiki pişman oldummaşallah denizi çok sevdi kızım çeşme ayayorgiye gittik orada su soğuk oluyor
girmez diye düşündüm ama çıkmak istemedi kuzucuğumtabi biz kucaktan kucağa 4 kişi onu eğlendirdik
simit olmadığı için uzağada götüremedik daha sonra gittiğimizde kafama koydum birinden isteyeceğim bir tur diye
ama sinemis sağolsun birinin simidine abanmak suretiyle elinden aldısağolsun kadıncağız kızının kolluğu var diye bize verdi
su inanılmaz soğuk olmasına rağmen bizimki ordaki çocukları görünce hiç sesini çıkarmadısimitle bir mutlu oldu anlatamam size
resmen keyfe geldi ya harikaydıyavrumuzu alıp açıldık biraz birde ne görelim sinemis uyuyo
denizin ortasında keyiften kızım kestirdi biz gülmekten yarıldık tabi
işte boyle kızlarrr siz neler yaptınız biz yokken
buluşulmuş galiba çok fazla okuyamadım ama çok sevindim olmayı çok isterdim
meleğim hala istanbulda mısın?
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum çok şükür oruçla şuan aramız iyiinşallah boyle gider
akşama menüler paylaşılsın ozaman herkese iyi günler diliyorum
bende seni mavişim benim
eşli piknik yapcakmıssınız bana yakın yapın olurmu ümraniye carrefourun gerisinde oturmalıkları olan beleş yer var mesela parkta var içinde fikir veriyim mangalda yapılıyor uzakta yapmayın ben yaşlıyım gelemem uzaklara şaka bir tarafa mangallımı düşünüyorsunuz birde haftasonu uygun çok sey istemedim dimi
hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmm
BabyCeren enişteye ve cerene kızmışsın sanırım şimdi daha iyisin ama,bazen erkekler anlamıyor işte evde 2 çocukla ilgilenmek evle ilgilenmek kocayla ilgilenmek çok çok zor,kendine bile zman ayıramıyorsun çoğu zaman ama ben seni hep takdir etmişimdir,genç,dinamik,eğlenceli zarif bir anne olduğun için
Çağlamın dişleri hayırlı olsun bizde 6 dişde takılıp kaldık:18:
beykoz ve yavrukedi hoşgeldiniz canım,tatiliniz güzel geçmiş ne güzel
Tatlıcadım geçmiş olsun sana ve Tarık Buğrama Allahım beterinden saklasın
oruç nasıl gidiyor kızlar alışabildiniz mi özellikle çalışan annellr Allah yardımcınız olsun
ben bugün sadece çorba yapıcam diğer yemeklerim var
ayran çorbası
köfteli mantar sote
şehriyeli pirinç pilavı
zeytinyağlı fasülye
salata
bugün çok sevdiğim bir arkadaşım aradı daha doğrusu mesaj attı çocuk aldırmanın dinen sakıncasını sormuş
hamileymiş,şimdi 8 aylık bir kızı var,eşiyle ve eşinin akrabalarıyla sorunları var bebeği istemiyor sanırım inşallah Allah hayırlı bir kapı açar çok üzüldüm ona bebeği aldırmak istiyormuş uzun uzun mesajlar yazdım umarım doğru kararı verir..
Kızlar süt sağdığım için azaldığını daha çok farkedebiliyorum,bu bakımdan kızıma artık inek sütü içiriyorumınar'ın 1 yaş üstü çocuk devam sütü.sizce uygun mu.eve taze sağılmış inek sütü alıyoruz fakat kızım alışamadı bir türlü ayrıca ısıttığım vakit hemen kaymak tutuyor dolayısıyla biberon tıkandığı için doğa da sinirlenip içmiyor.sizce ne içirebilirim.pınarınki uygun mu?
tatlım aslında keteye biz burada kıymalı hamur kızartması derizyarma çorbası da;
1 su brd yarma
1subrd haşlanmış nohut
1 yumurta sarısı
6 su brd.su
2 su brd yoğurt
nane tuz,zeytinyağı
2 kaşık un.
yoğurdu,unu,yumurtayı karıştır.Tencerede nohut ve yarmaya 6 su brd.kaynar suyu ekle, 1 dk.kaynat.adından yoğurt terbiyesine azar azar kaynar sudan koy,çünkü yoğurdun kesilmemesi gerekiyorsonrasında terbiyeyi nohutlu tencereye ekle.15 dk kaynat.ayrı bir tavada zeytinyağında nane pişir ve çorbaya dök ocağı kapat.afiyetler olsun
Kızzzzzllaaaarrr heyoo ben geldimm :80: :80:
özledim sizi yahuu
güzel bir tatil geçirdik şükürler olsun sorunsuz sağlıklı
genelde bizim sorunlar dönüşte oluyo şuan grevde kızımanladığım kadarıyla
bana alıştığı için dönüşlerde adaptasyon sorunu yaşıyor bende oyleyım tabiki
birbirimize çok alıştıkneyse ortamı duygusallaştırmadan kısaca tatilimizden bahsedeyim
öncelikle izmir'de tatilimizin ilk gününden son gününe kadar (10 gün )sinemis benim kollarımdaydı çünkü
bebek arabasını ve babasını reddettive ben kızımı taşımaktan olimpiyatlara katılacak kıvamdayım
bacağıma yapıştı sürekli ben eşimin kucağına verdikçe arkadan yürüdümki beni görmesin ve kucağıma gelmesin
epey kovalamaca oynadık yani
Antalya tatilinde denizden ve aldığımız simitten hoşlanmadığı için eşimin ısrarına rağmen yanıma almadım
ve tabiki pişman oldummaşallah denizi çok sevdi kızım çeşme ayayorgiye gittik orada su soğuk oluyor
girmez diye düşündüm ama çıkmak istemedi kuzucuğumtabi biz kucaktan kucağa 4 kişi onu eğlendirdik
simit olmadığı için uzağada götüremedik daha sonra gittiğimizde kafama koydum birinden isteyeceğim bir tur diye
ama sinemis sağolsun birinin simidine abanmak suretiyle elinden aldısağolsun kadıncağız kızının kolluğu var diye bize verdi
su inanılmaz soğuk olmasına rağmen bizimki ordaki çocukları görünce hiç sesini çıkarmadısimitle bir mutlu oldu anlatamam size
resmen keyfe geldi ya harikaydıyavrumuzu alıp açıldık biraz birde ne görelim sinemis uyuyo
denizin ortasında keyiften kızım kestirdi biz gülmekten yarıldık tabi
işte boyle kızlarrr siz neler yaptınız biz yokken
buluşulmuş galiba çok fazla okuyamadım ama çok sevindim olmayı çok isterdim
meleğim hala istanbulda mısın?
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum çok şükür oruçla şuan aramız iyiinşallah boyle gider
akşama menüler paylaşılsın ozaman herkese iyi günler diliyorum
Ayyy bıde babamların kiracısı evden cıktı babamla nnem bakmaaya gıttıler eve.ev korkunç durumdaymış..mutfakta mangal yakılmış yuh artık dedım yaaa cok uzuldum.cıkan oğrencıydı.bızde oğrencı olduk bısuru oğrencı evı gorduk arkadaslarımıza gıttık.bu kadarını ılk kez duydum pes yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?