selambugün hiç pcyi açamadım susuzluktan önümü göremedim..bide ceren sigara böregi istedi
ta markete yürüdük döndük öldüm yorgunluktanbütün gün suuu suuu diye sayıkladım:))
iftarda taze fasulye,pilav,sigara böregi,salata ve ayran vardı..
herzaman yedigim miktarın yarısını bile yiyemeden sofradan kalktım
çünkü 5 bardak suyu nefes almadan içtim:))
yavrukedi hala oluyomuşsun ne mutlu sana:)ben halayım ve yigenimi çok seviyorum
ama kujum gibi bende teyze olamıycam ona yanıyorum
nagişim yarennurun aglamasına dayanamamışsın okurken ben bile dayanamadım:26:inşallah hemen alışır annanesine..
mutlu akşam hazır yemege gidiyomuşsun:)gerçi bu saate yemek falan kalmamıştır ama afiyet olsun canım
kujum tarafımdan çok seviliyosun:))
yine beynim durdu:44:başka kime yazcaktım unuttum:)
melegim keşke ramazanı türkiyede geçirseydin:)bak bu saate kadar beklemezdin..
hatta gelip antakyada yanımda kalsaydın:)biz 8 de oruç açıyoruz:)istanbullular 8 buçugu geçe açıyolar:)
dedim sana gel yanıma ama beni dinlemedin
Allah yardımcın olsun canım
gerçi burdada çok zor çünkü hava çok sıcakçok susuyoruz
oyy cnm yaa benimde susuzluk en kokulu ruyam gibidir..suan damagim kupkuru bende senin gibi bol bol su icicem galiba...cunku icim yaniyor..
Ne guzel menuler veriliyor ee bende veriyim bari...dunden kalma pilav sehriyeli olandan ve tavuk vardi az...bugun yanina firinda kofte patates yaptik yaninada hazir corbalardan iskenbe yaptim...ne hamaratim bakiniz :)) hazir corba falanlar :)) masllah diyin bana olurrmu.salata ve karpuzda ortada olucak...hazir kozlenmis patlican vardi onuda eklerim iyi olur gibi..
canim sigara boregi cektii...ama gercegini daha cok istiyorum ..
çağlanın motoru:)
uzun zamandır bahsetmemiştim:)
motorumuz turbo çünkü bütün gün koltuk tepelerinde geziyoruz hatta tek ayak bile duruyoruz:=)
kapıları açıp kapatık cee-ee yapıyoruz:)
öp kızım dedigimde canı isterse gelip muckk diye öpüyormest oluyoruz:)
cerenle araları pek iyi degil ama ceren uyudugu zaman şapur şupur cereni öpüyo:)
anne ,baba,memm(meme),aç diyebiliyo dahada varda unuttum:26:
ha bide auris(araba markası) diyo:))reklamlardan ögrenmiş..
üstünü giydirirken kollarını uzatıyo,banyodayken şampuanını veriyo:)
saçın nerde,burnun nerde ve kulagın nerde dedigimde gösteriyo:)bazen burunla kulak karışabiliyor:)
elini bir yere çarparsa getirip bana öptürüyo.))
şimdilik bu kadar
Ayyy bıde babamların kiracısı evden cıktı babamla nnem bakmaaya gıttıler eve.ev korkunç durumdaymış..mutfakta mangal yakılmış yuh artık dedım yaaa cok uzuldum.cıkan oğrencıydı.bızde oğrencı olduk bısuru oğrencı evı gorduk arkadaslarımıza gıttık.bu kadarını ılk kez duydum pes yanı
selambugün hiç pcyi açamadım susuzluktan önümü göremedim..bide ceren sigara böregi istedi
ta markete yürüdük döndük öldüm yorgunluktanbütün gün suuu suuu diye sayıkladım:))
iftarda taze fasulye,pilav,sigara böregi,salata ve ayran vardı..
herzaman yedigim miktarın yarısını bile yiyemeden sofradan kalktım
çünkü 5 bardak suyu nefes almadan içtim:))
yavrukedi hala oluyomuşsun ne mutlu sana:)ben halayım ve yigenimi çok seviyorum
ama kujum gibi bende teyze olamıycam ona yanıyorum
nagişim yarennurun aglamasına dayanamamışsın okurken ben bile dayanamadım:26:inşallah hemen alışır annanesine..
mutlu akşam hazır yemege gidiyomuşsun:)gerçi bu saate yemek falan kalmamıştır ama afiyet olsun canım
kujum tarafımdan çok seviliyosun:))
yine beynim durdu:44:başka kime yazcaktım unuttum:)
motorumuz turbo çünkü bütün gün koltuk tepelerinde geziyoruz hatta tek ayak bile duruyoruz:=)
cerenle araları pek iyi degil ama ceren uyudugu zaman şapur şupur cereni öpüyo:)
saçın nerde,burnun nerde ve kulagın nerde dedigimde gösteriyo:)bazen burunla kulak karışabiliyor:)
şimdilik bu kadar
Dogru soze ne hacet valla haklisin ne diyim..cok pismanim acaba binip yeniden mi gelsem malum ramazanin bitmesine var(
Bu arada orucu tek basima tutuyorum tanidiklardan hickimse yok tutan Esimde dahil...yani iftara davet edebilecegim bir allahin kulu dahi yok
kızlarr nerelerdesinizzz
bu gün yemeği çok kaçırdım galiba midem şişti
ve babycerenin sigara böreği yazmasıyla biraz daha boş yer olduğunu anladım çok severim sigara böreğini yarın yapmam lazım
bu gün sulu köfte günü olmuş dün pınarda yapmış,bu gün bende vardı yaptıysa zada da var yarında mutlu annede yaşasın sulu köfte kardeşliği
kızlar bende tarık buğra için pınarın organik sütünü kullanıyorum..günlük 400 cc kadar içiyo..yalnız benim bıdığım biberonla yada bardakla içmiyor kaşıkla içiyo ne kadar uzun sürdüğünü tahmin edersiniz artık:)
3 gündür enerji patlaması yaşıyo kuzum hem kendi su gibi terliyo hem beni terletip yoruyor..daha 10 dk önce uyudu camda ledii(kedi) bekliyoduk:)bi bağırması varki kart sesine 3 komşumuz cama çıkıp baktı
1 kedi geldi salam verdik kediler 3 e çıktı şansınasalam için kediler kavga edince çıkardıkları sese kuzum çok korktu nasıl içini çekerek ağladı
dün ciğer verdik kedilere,bu gün salam yarında karnıyarığın içinden versem yerlermi acep
birdee oğlum bu gün yanaktan makas almayı öğrendi:)fıstık yap oğlum dediğim zaman yanaktan makas alıyo ama çok sıkıyo ve çok acıtıyo
Canım arkadaşım çok sağol,,iftar güzel geçtiohh hatuna bak fön çektirip iftara gidiyor...bide hafta sonuda anesine gidiyor harbi şanslısın günün deil haftanın şanslısı ilan ediyorum seni..
canım benim inşallah cok güzel gecer iftarınız..arada bir dısarda yemek güzel oluyor...hafta sonuda anneciğine terbiyeli sulu köfte yaptır benim suan gözümün önünden gitmiyor çok severim..
Canım yarma dediğin buğday dimi?Bende denemek istiyorum tarifini1 su brd yarma
Canım hallettim çok şükür güzel de oldular beğendi herkes. Gittiğimiz yer çok güzeldi,,avlu içinde tarihi bir yerdihayırlı iftarlar bacımoh süper hediye işinide halletmşsin senden kaçmazdı zaten becerikli şey senı
ay sultanahmet geçen sene bende eşimle hep giderdim ben karşıyı özledim galiba
Iftarı kayınpederin verince şık olayım dedim canım,,giyindim çok az süslendim gittim o yüzdenOh oh masallah keyfinize.. bizim yerimizede ye cnm anne yemegi her sekilde harika olur kesin...
Sulu kofte yi ben tutturamiyorum hep dagiliyor nedense acaba kiymasinimi iyi secemiyorum...
Fonlu iftarda iyi olur kanimca daha evvel acliktan hic cektirmeyi dusunemedigim icin yorum yapiyorum ama sana cok cok yakisicagina adim kadar eminim...
Walla sizin güzel enerjinizle gittim geldim şekerim,,yoksa giderken xmenle papaz olduk yine,,hiç cvp vermedimmutlu akşam hazır yemege gidiyomuşsun:)gerçi bu saate yemek falan kalmamıştır ama afiyet olsun canım
Sağol canımmutlum;kv için düzenlenen iftar yemeğine gidiyomuşsun Allah kabul etsin canımcım
tatlım aslında keteye biz burada kıymalı hamur kızartması derizyarma çorbası da;
1 su brd yarma
1subrd haşlanmış nohut
1 yumurta sarısı
6 su brd.su
2 su brd yoğurt
nane tuz,zeytinyağı
2 kaşık un.
yoğurdu,unu,yumurtayı karıştır.Tencerede nohut ve yarmaya 6 su brd.kaynar suyu ekle, 1 dk.kaynat.adından yoğurt terbiyesine azar azar kaynar sudan koy,çünkü yoğurdun kesilmemesi gerekiyorsonrasında terbiyeyi nohutlu tencereye ekle.15 dk kaynat.ayrı bir tavada zeytinyağında nane pişir ve çorbaya dök ocağı kapat.afiyetler olsun
şimdilik bu kadar
bu gün sulu köfte günü olmuş dün pınarda yapmış,bu gün bende vardı yaptıysa zada da var yarında mutlu annede yaşasın sulu köfte kardeşliği
birdee oğlum bu gün yanaktan makas almayı öğrendi:)fıstık yap oğlum dediğim zaman yanaktan makas alıyo ama çok sıkıyo ve çok acıtıyo
Canım arkadaşım çok sağol,,iftar güzel geçtiÖmer Döngeloğlu hoca geldi duasını yaptırdı çok feyzli çok güzel geçti
şükürEvet şanslı haftamdayım sanırım,,kendimi anneme atsam rahatlıcam iyice
Canım arkadaşım çok sağol,,iftar güzel geçtiÖmer Döngeloğlu hoca geldi duasını yaptırdı çok feyzli çok güzel geçti
şükürEvet şanslı haftamdayım sanırım,,kendimi anneme atsam rahatlıcam iyice
Canım yarma dediğin buğday dimi?Bende denemek istiyorum tarifini
Bu arada biz pınarın bebek sütünü bıraktık çünkü Mira o zamanlar kusmaya başladı yine,,sütü kesince düzeldi,,sanırım o sütler
şekerli geldi,,sadece cam şişede günlük süt ve yine pınarın normal bebek sütü olmayan kutu sütlerinden veriyorum ben.
Canım hallettim çok şükür güzel de oldular beğendi herkes. Gittiğimiz yer çok güzeldi,,avlu içinde tarihi bir yerdi
bu yakaya gelirsen beraber de gideriz
Iftarı kayınpederin verince şık olayım dedim canım,,giyindim çok az süslendim gittim o yüzden
Zaten fönsüz biyere gitmem kolay kolay,,ne dalgalı ne düz saçlarım beni benden alıyor
Walla sizin güzel enerjinizle gittim geldim şekerim,,yoksa giderken xmenle papaz olduk yine,,hiç cvp vermedim
bütün gece dolandı durdu etrafımda pişman olduBenimde canım sigara böreği çekti offf çok severim
Sağol canımTarık Buğraya da kocaman maşallah Bizimki de akşam misafirlere ne cilveler ne işveler yaptı görmeniz lazım Şirin ol diyoruz şirin oluyor,,bıktım diyince yakasını silkiyor,yaşını soranlara biyyy diyor Tabi dışardayız diye kesinlikle kucakta olmak istemiyor,,mama sandalyesinde bile tutamadık hep koşmak istiyor sanırım biz çok sosyal bebeler doğurduk Çok daha tatlı oldu bu bıdıklar Yalnız sabah çok ağladı arkamdan
Hayırlı cumalar güzel arkadaşlarım
Herkeze günaydın hepimizin ramazanı mübarek olsun.rabbim hepimize kolaylık versin özelliklede susuzluk konusunda.ilk başta korkmuştum ama çok şükür.dün çok susadım 1 lt su içmişim.menüler veriliyor.bende vereyim.şehriye çorbası,taze fasulye,sarma,fırın sütlaç. Sahurda şimdiye kadar hep kahvaltı yaptık.
çok güzel bi aydayız inş.tam idrak ederiz.yemek menülerinin yanındada dini paylaşımlar yapmaya ne dersiniz.
Tatlıcadımm benim tembel oğluş hala aynı,hatta dün eşime dedim galiba bizim oğlan 2 yaşında yürüyecek bu gidişle
hiç bir çabası yok,sadece tutunuyor hala sıralama falanda yok
yatar vaziyetteyken yapmadığı hareket yok zıplamalar,yuvarlanmalar o biçimama yürümeye isteği yok kuzumun
topikte en son benim kuzum yürüyecek galiba
dmek menümü beğendin,ne güzel oldu buraya yazmamız valla fikir alıyoruz,aslında keşke daha öncede yapsaydık ya yemek düşünmek çok zor,yapmak daha kolay
bu arada Tarık Buğra'm makas öğrenmiş maşallah kuşuma
benim oğlumda güya seviyor yüzümüzü ama çok vahşice:26:her yerimiz çizik içinde özelliklede babasının
babasına çok düşkün sıpa
babyceren çağlanın motoruna maşallah en çok aurisi merak ediyorum
çok tatlılar bu bıdıklar ya maşallah
dünden kalan ayran çorbası
şehriyeli pilav
tavuk sote
salata
Oh oh masallah keyfinize.. bizim yerimizede ye cnm anne yemegi her sekilde harika olur kesin...
Sulu kofte yi ben tutturamiyorum hep dagiliyor nedense acaba kiymasinimi iyi secemiyorum...
Fonlu iftarda iyi olur kanimca daha evvel acliktan hic cektirmeyi dusunemedigim icin yorum yapiyorum ama sana cok cok yakisicagina adim kadar eminim...
Ben halan iftar bekliyorum ...sahurla iftar arasi nerde ise bir ogun kadar bile vakit yok o kadar kisa ki tam tamina 6 saat off anacim 18 saat yeme icme yapmadan durabiliyomusuz demek...
Kizlar oglum gozume cok datlu geliyor onu yesem orucum bozulurmu...cok acimda :))
yuh artık yani mangal acık havada olmuyomuydu
bende susuzluktan kudurmuştum bacım bir surayi su içtim dana gibi
yazık kız biz teyze olamıcaz geçen anama söledim bir kardeş yapıver bana ne olurkadın terlik gösterdi bana
ceren ve çağla bana teyze desun benım tavşanda sana olmazmı
maşallah
valla bneım tavşan ilkkez mama yerken bişe oldu sen ayşe ben anne dedim sonra hani kızım anne diyince beı gösterdibabasına dedim bak bu kız benı tanıo anası olarak
motor: dedesini tanıo dede dio akşama kadar bababaaaaaaaa diyo çıldırtıo benı adam seçio koltuklardan inmiyo ama daha yürümüo yürüse beni öper kesin
oyuncaklarını topla deyince toplayıp oyunak sepetine atıohatta evde ne bulursa o sepete atıo emzik biberon kaşık çorap neyimiz kaybolsa ordan gidip alyoz
oy kıyamam yaw senle bne tek kaldık sanırım ramzanda meleğim benım x yetişemiyo o saat tek ben açıom iftarı annemer olmuyo kardeşler gelinler çalışıo tekim anlıcan bende ilk gün iftarı bahçede ailecek yaptık çok güzeldi
vu kaşıklamı bacım yaw biberon almıomu :26:
benım tavşanda çok terlio dr sorcam hele başı her dak siliom
aman makasmı çapkın olcak belli savunun kızlar maşallah baluşuna
gene uykum kaçtı offf x uyudu bile ben uyanınca zor uyuyom neden böle yaw:18: ay napan giden tavşanıma sarılam bari uyurken çok şirin olyo cadu
şimdidan hayırlı günler kızlar allaha emanet olun
Günaydın annişlerr
Herkese hayırlı cumalar
Gece 4 te uyudum sabah 6 da midemin ağrsıyla uyandım9 da tekrar uyudum 10 da Tarık Buğra uyandı toplamda kaç saat uyudum 100 puanlık soru
Evi süpürdüm sıcakta ve oruçluykrn işte yapılmıyor şimdiden susadım:18:
Kujumm; demek çorabınız bile kaybolsa oyuncak sepetinden buluyorsunuzyerim ben minik tavşanın o ellerini..benim kuzumda herşeyi havuzun içine atıyo :) havuzumuzda tam salonun orta yerinde biberonlar su dışında bi şey içmiyo şekerim aynı şekilde bardaklada su dışında bi şey içmiyo
Zadacım; bu gün bolca yemeğin varmış oh rahatsın bu günkuzumu öptüm yerine bizde seni ve adamızı öptükk
Mutlum;miranın cilvelerinden bahsettin göresim geldi yokmu yeni pozlar güzelliğimizdenbol bol okusaydın prensesimizi nazar değmesin cilveli işveli meleğimize
Azraece; belin nasıl oldu canım geçtimi ağrıların
İlkimi göremiyorum :26lanner moda ikonumuzdan resimler bekliyorum
Şimdilik bu kadar çamaşırlarımız katlamaya gidiyorumdaha ütü yapmam lazım
Selam kızlar...nasılsınız bakalım....azıcık geçmişe baktımda uuhhuuuu yemekler havada uçuşmuş menuler gel beni ye diye bağırıyor...İnsan oruçluyken nimetlerin kıymetini daha bir anlıyor..
Kujum...Bu alıntı-cevap özelliğin beni benden alıyor...sadece seni okuyarak bütün gündemi takip ediyoruz valla helal sana..bu kadar enerjiyi daha da önemlisi bu kadar pozitif enerjiyi nerden buluyon kuzum şey yani kujum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?