Tatlıcadımm benim tembel oğluş hala aynı,hatta dün eşime dedim galiba bizim oğlan 2 yaşında yürüyecek bu gidişle
hiç bir çabası yok,sadece tutunuyor hala sıralama falanda yok
yatar vaziyetteyken yapmadığı hareket yok zıplamalar,yuvarlanmalar o biçimama yürümeye isteği yok kuzumun
topikte en son benim kuzum yürüyecek galiba
dmek menümü beğendin,ne güzel oldu buraya yazmamız valla fikir alıyoruz,aslında keşke daha öncede yapsaydık ya yemek düşünmek çok zor,yapmak daha kolay
bu arada Tarık Buğra'm makas öğrenmiş maşallah kuşuma
benim oğlumda güya seviyor yüzümüzü ama çok vahşice:26:her yerimiz çizik içinde özelliklede babasının
babasına çok düşkün sıpa
babyceren çağlanın motoruna maşallah en çok aurisi merak ediyorum
çok tatlılar bu bıdıklar ya maşallah
bugünkü menüm
dünden kalan ayran çorbası
şehriyeli pilav
tavuk sote
salata
ya sorma HejaR cım bi tembelde bizde mevcut...benim kız da daha yürümeye geçmedi ama tutunarak sıralıyor...elini bırakmaya korkuyor yavrum..Rabbim müsait ettiğinde yürüyecekler inş...üstüne üstük biz daha diş bile çıkaramadık bi tane bile yok anlayacağın tembellik bizde diz boyu canım..üstüne bi de kilosunun az olmasına üzülüyorum arada sırada..işte böyle..
bizim evde ne kaybolsa ordan çıkyo
hım gece uykuluyken ben alıştırdım tavşanı biberonla süt içmeye sende öle bi denesen kaşıkla kuyu kazar gibi yazık sana bacım yawdene sen benim dedimi ama pes etme bi sıpayla baş edemicenmı
ne yemegi bacım akşam ton balık ve salata yedim
ama canım acayıp su istiyo kuduruyom galiba suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
teşkr bacım o senin hoşluğun enerji ve benyok yok tavşanımın bir gülüşündne alıom valla akşam anne nerde dedim benı gösterdi
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin
akşam babam börek istemiş annemde hastayım kızın yapsın demiş miş miş yanıkısaca ihale bana kaldı
bende anneme sattım tavşanı uyuyor
ve çarşaf böreği yaptım işla güzel olmuştur şimdi fırına kodum
menü: çarşaf böre
yayla çorba
karbuz
suuuuuuuuuuuu + ayrannnnnnn
bakalım böregi güzel yapmışmıyım beğencenızmi
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
biangel_kujum
not:işim var kaçıom bende sizi gözlücem dışardan :111:
selam meleğim; seni göremedik ama kızlarla süper geçen buluşmanız bizi de en az sizin kadar mutlu etti inan...seneye Bursa ya gelmezsen küserim mektubumu keserimbu şakaydı ama gel gel gel çok mutlu oluruz meleğim..
köften acaba neden dağılıyor canım acaba yeteri kadar yoğurmuyor musun..en az bi 20 dk iyice yoğurup hasılla bakalım kıymayı hala dağılacak mı?
yalnız oruç tutmak elbette ki zordur ama Allah mükafatını kat be kat verecektir..
ye mahiri ye bulursak biz de yicez de işte napacan anca resimlerden görebiliyok...
Cnm ins kismet olurda geliriz inan bende cok isterim..koftemin dagilma sebebini bilmiyorum valla yoguruyorum ve ayricada kisik ateste pisiyorum ama nafile ..aslinda bana biri soyle sulu kofte tarifi verse ne makbule gecer bilseniz...belki ben tarifi yanlis uyguluyorumdur sizinkileride denemek isterim...
Gunduz acligimi Mahirimi yiyerek gideriyorum oglan bu yuzden sapsala dondu sonu nereye varir bak iste orasini bilemiyorum :))
selamnasılsınız şekerler
artık gündüz giremiyorumhiç vaktim olmuyo
ayrıca gelip saçma sapan şeyler yazmaktanda korkuyorummalum başa vuruyo bu oruç:)
hejarcım ve tatlıcadım cigerlerim kuzularınız elbet yürüyecek aceleye gerek yok:)yürüyünce peşinde koşturacaksınız
oturun rahatınıza bakın daha ne istiyosunuz:)şaka bi yana bu kadar beklediniz az kaldı garii yürümeleri yakındır
alyelinde ufaklıgı daha yürümüyormuş benim cadı cerenimde 14 aylık yürüdü normal canım hatta komşunun oglu 16 aylık yürüdü
şimdi canavar gibi maşallahhayırlısı olsun..
zada seni geçen günlerde rüyamda görmüştüm hatta yazacaktım unuttum:26:seninle buluşmuşuzpark gibi bir yerdi..
çok kibar hatunmuşsunbende incelecem diye iki büklüm olmuşum:)gerisini hatırlamıyorum canım
melegimbambucan mutlu kujum azraece talay cikirokko
çok sagol teyzesi:)sizinkiler yerinde saymıyo bize blöf yapıyolar:)bi ataga geçecekler bizimkileri sollıycaklar :))beybim,maşallah çağlanın gelişimi süperAllah nazarlardan korusun..bizimki hala tarık buğra gibi yerinde sayıyor
Azraececiğim nasıl oldun,hiç ses vermiyorsun?
tam yazdım yolladım baktım adını aşagıda gördümya ben?:26:
çok sagol teyzesi:)sizinkiler yerinde saymıyo bize blöf yapıyolar:)bi ataga geçecekler bizimkileri sollıycaklar :))
benim kızımda fazla konuşmuyo ben ne yapıyım:26:
tam yazdım yolladım baktım adını aşagıda gördümtüh dedim pınardamı nasıl unuturum
pınardapınarda pınardaaaaaaa
bizim evde ne kaybolsa ordan çıkyo
hım gece uykuluyken ben alıştırdım tavşanı biberonla süt içmeye sende öle bi denesen kaşıkla kuyu kazar gibi yazık sana bacım yawdene sen benim dedimi ama pes etme bi sıpayla baş edemicenmı
ne yemegi bacım akşam ton balık ve salata yedim
ama canım acayıp su istiyo kuduruyom galiba suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
teşkr bacım o senin hoşluğun enerji ve benyok yok tavşanımın bir gülüşündne alıom valla akşam anne nerde dedim benı gösterdi
slm mayıs anneleri ve datluşları
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin
akşam babam börek istemiş annemde hastayım kızın yapsın demiş miş miş yanıkısaca ihale bana kaldı
bende anneme sattım tavşanı uyuyor
ve çarşaf böreği yaptım işla güzel olmuştur şimdi fırına kodum
menü: çarşaf böre
yayla çorba
karbuz
suuuuuuuuuuuu + ayrannnnnnn
bakalım böregi güzel yapmışmıyım beğencenızmi
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
biangel_kujum
not:işim var kaçıom bende sizi gözlücem dışardan :111:
◾3 adet patates
◾200 gr. köftelik kıyma
◾1 yemek kşğı un
◾1 adet yumurta
◾maydanoz
◾2 adet kuru soğan
◾tuz,kekik,kimyon
◾ karabiber
◾1 yemek k. salça,1 tatlı kaşğıbiber salçası
◾1 adet domates
5 su bardağı sıcak su
◾zeytinyağı
Patatesli Sulu Köfte Tarifi Yapılışı:
Köfteyi hazırlamak için derin bir kaba kıymayı koy, üzerine unu, ince doğranmış maydanozu, rendelenmiş bir adet soğanı, yumurtayı, tuz ,biber,kimyon ve kekik katıp köfteyi yoğur ve 15 dk. dinlendirin. Daha sonra köfte harcından ceviz büyüklüğünde koparıp hafifçe bastırarak köfte şekli ver. Köfteleri bir tavada kızgın yağda kızart.
Başka bir tencereye bir adet soğanı içine doğrayıp koyun ve az biraz kavur, doğranmış domatesi salçayı ,kekik,karabiber,pul biber ve biraz da tuz katıp bir iki karıştırın daha sonra patatesleri soyup birer santim uzun olarak doğra ve tencereye koy bir iki dakika karıştırıp sıcak suyu kat. Kaynamaya başladıktan sonra hazırladığın köfteleri koy yaklaşık yarım saat pişir.AFİYEY OLSUUUN.
çamaşırları asıp geliyorumha bide balkondayken ufak bir işim olabilir
sonrada su içerimsonrada belki....
neyse geliyorum ben:)))
Hain dondon daha orucunu acamamis garipler var :)) bende soframi kurup orucumu acip gelicem ins..bir is daha var oglan halan ayakta uyumadi onuda uyutmam lazim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?