2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım inan okurken çok duygulandım..ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz..
şekerimşerbetim seni aramış..Allah bu dostlukları hiç bitirmesin inşallah
sende daha iyiymişsin çok sevindim canım

demek öccemi çok begendiniz ay nasıl sevindim
aşür biraz zordur canım yani kesin yaparsın ama bide onun dövülme kısmı var:)bildigin tokmakla yarım saat dövüyosun
tokmagın varmı:)iyice döveceksin kolların kas yapacak o derece yani:)ben o işi eşime veriyorum
''hadi canım maşallah sana erkekkkk ya ohh nazar degmesin,kurban vereneee'' diye gaza getiriyorum
yoksa adamın hali kalmıyo
malzemeler şöyle:
yarım kilo bugaday ve 1 çay bardagı nohutu sabahtan ıslıyosun..
yarım kilo eti,bugdayı ve nohutu düdüklüye atıyosun 2 saate yakın pişiyo..
sonra içine salça biber koyuyosun biraz daha piştikten sonra kapatıp dövmeye başlıyosun..
et aşürlük incik eti olacak..
soganda koyanlar var ben sevmiyorum..tuz ve kimyonda ekliyosun..
dövme işlemi bittikten sonra tavada sıvıyag ısıtıyosun..tabaga aldıgın aşürün üstüne yagı döküyosun..
işte bu kadar:))
üstünede ceviz ekleyebilirsin..

ben uyumaya gidiyorumuykum yok ama uyumam lazım
yarın çok yorulacam dinlenmem lazım:)bana bir yardımcı lazım
hepinize kojamannnn

İyi olmana sevindim canım.. Parolan ağrılarını sindirmesine daha çok sevindim ecem bol bol faydalansın sütünden
Çok dikkat et kendine aman ağrıların tekrar tutmasın
Buradaki dayanışma ve dostluk çok güzel

Ben tarifini bi siten buldum canım blendarla yapılıyormuş ezme işlemi siz niye o kadar yoruyosunuz kendinizi
Görüntü olarak çok güzel gözüküyo ama benim x etleri ezilmiş olarak görünce yemez et ezilirmi diye isyan çıkarır
Birde bu yemek kalabalık aileler için daha uygun olur yada misafir geldiği zaman
Kociş annesine gidicek o yokken malzemeleri azaltarak yapıcam
Öcceyi çok sevdik canım yaptığım zaman Tarık buğranında eline tutuşturuyorum o da çok seviyo

Himm bildiklerime dilimin dondugu kadar cevap vereyim...
Ilkim temmuz 4 ten sonra Antepte olacagini yazmisti bana cnm buyuk ihtimal orada suan o yuzden yazamiyor olabilir..
pembepapatya diye biri yok ama pembevemaviler var birde papatya.. seklinde bir annemiz daha var oda calisan anne idi yogun oldugu icin gelemiyor olabilir fakat bugun esimin kizkardesi ile telden konustuk oda fransada ve oruclarini gece saat 10 aciyorlarmis duyunca halime sukrettim aklimada pembevemaviler geldi oda fransadan gurbetci annemiz rabbim kolaylik versin zor yaw..

Oyy kiyamam cnm sana rabbim sana tez vakitte sifa olsun ins..Sekeriserbetinin seni arayarak destek olmasi cok ince ve guzel bir davranis olmus helal olsun guzel Simalimin annesine ama zaten burda hepimiz birbirimize cok onem veriyor ve dusunuyoruz bu konuda bende cok mutluyum iyiki varsiniz can dostlarim...

Cnm uzme kendini inan yurumeleri ne agir nede hafif olmalari ile alakali malum benim oglanda nerde ise tuy siklet ama yuruyemiyor halan.. demek yurume olayi baska birseyle alakali ama bunun ne oldugunu inan bende bilemiyorum ki oglum yuruyemiyor fakat tutunarak gitmedigi yer yok yani yurusede yurumesede ayni gibi...
Pesinden kosalimda yeterki yuruyun veletler yeter gayri sabrim tukendi heyooo :)) bende icten bunu soyluyorum caktirma :))

Talay in o gun yazisini gordumde cevap yazamadim..yemeklerin disinda dini bazi mevzulardan da bahsedelim demis bende bu fikre varim ama malum isin erbabindan duymak ve ogrenmek lazim bu konuda bilge olanlardan paylasimlarini esirgememelerini cani gonulden diliyorum ...

Bu ne guzel seymis oyle istahiimi astin gizz zaten tommik birseyim beni iyice sisirceksiniz bu gidisle.. yarinki menume sizlerinde yapmis oldugu karniyarik var ins guzel birseye benzerde yeriz afiyetle :))
Pinarda nin sulu kofte tarifinide bundan sonrakine aldim o biraz beni zorlar gibi ama olsun yinede denicem..
Dun sahura saatimi 2:30 a ayarlamistim fakat saaati kapatip yatmisim bir daha kalkisim rabbim cok buyuk saat dolmadan oldu yani 2:55 de idi bende hizlica birseyler atistirip bol bol su icip yatttim yanimda da puskullu belam Mahir le babayi yataktan kovduk artik oglumla yan yana yatiyoruz bensiz uyumuyor alisti Istanbulda birlikte yattigimiz icin simdi aldik basimiza tatli derdi..ugras dur isin yoksa..:26:

Uzun zamandır yazamıyorum antebe ailemin yanına geldim. Burada maalesef internet yok. Şu an ablamdayım oradan yazıyorum. Sadece yakın geçmişi okuyabildim sayfalar uçmuş yine.Beni merak eden arkadaşlarım öpüyorum sizi. Hepinizi çok özledim şekerler.
Babyceren tatlı kuşum seni beğenmez olur muyum hiç bana mesaj gelmedi yoksa cevap yazmaz mıyım. Geçen gece eşim de özlem dolu mesaj atmış gelmedi, sabah aradı sağ ol mesajıma cevap yazdığın için dedi, valla mesajın gelmedi dedim. Tekrar yaz dedim yazmadı neymiş o an ilham gelmiş. Sanırım sorun telefonumda. Seni seviyorum bebeğem en kısa zamanda arayacam seni
Tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum öpüyorum hepinizi

Nasılsıniz bakalim? Uykusuzluk şuan hat safhada. Iftara kadar kizimla koyun koyuna uyusak keske...

Evdeyim ben. O gun size yazdıktan sonra durmadim eve. Kostum 2 gun izin aldim. C.tesi ve pazar da eklenince kusumla gececek 4 koca gun oluyor.

Ben cok kotu oldum. Belki abarti gibi görünüyor olabilir ama inanin duygumu abartmiyorum. Cunku hicbir sey onu oyalayamadi. Anneme gidince aglarken kahkahalara boguldu tutunarak kosar gibi gelmeye calisti ve ben kucakladim mis kokulumu. Sonra dert anlatti bana. Sinirli sinirli gabulubii tyaaa amaaaaa vb. Seyler soyledi. Annem ağlıyor ben agliyorum. Sonra ik mik demeden benimle sarilip uyudu.3 saat uyumusuz.kavusmak ikimize de iyi geldi.

Kizlar beni kaybetme korkusu
sanirim basladi. Bir dk birakmadi beni. Hic kucakci degildir aslinda. Nerede olursam olayim takip ediyor goz onunden ayrilinca beni ariyor kiyamet kopariyor. Kimseye gitmiyor bende kalmak istiyor bana atiliyor ben alinca sarılıyor.

Kendime cok kizdim ama kizmakla kaldim. Hafta ya kasiya babannesinde kalmaaya baslayacaz.zor bir surec. Kizim huzurlu olsun da iki gunde huyu degisti neseli cocuk aglamakli oldu heo. Babasina dahi gitmedi. Neyse bugun cok dah iyi. Bebeklerimizin bile psikolojisi bozulabilir. Kizim kendini ter edilmis zannetti. Simdi uyuyacagiz koyun koyuna.

Planner hala topige giriyomusn bilmiyorm ama benm sana bit sorum olack subat ayindaki yazina denk gwldm orada bebeginin kuyruk sokumnda ayrik oldugnu yazmissn bebegmi doktora gotrdn mu herjhangi bir skinti ciktimi benm bebegimdede ayni sorun var fazla ayrik degl ama doktor kemiklr tam birlesmems zamanla birlest ama siz yinede bir beyin cerrahina gostern dedi daha bebegm 15 gunluk korkuyorm bir skinti cikack diye
Kizlr arkadasn bebegi hakkinda bilgisi olanlr varsa cvp atarsa cok mutlu olurm

Cnm ins bu sureci kolayca atlatirsiniz...yakin zamandan bir tek plannerin kizi Zeynep Ada bunun gibi durum yasanmisti onu hatirliyorum gercekten zor benim oglumda yabanidir su tatilde biraz insan gore gore alisti ama tabii yinede tam istedigim gibi oladi malasef..korktuklari konusuna bende katiliyorum guven duyamiyorlar kolayca baska birilerine ins zamanla asarlar cnm....uzulmene gercekten cok uzuluyorum biraz daha sabirla duzelicek ins annesi kendini ne olur cok yipratma olurmu..

Iyi tatiller cnm seninlede karsilasmak nasip olmadi umarim seneye denk gelir antepte olma zamanlarimiz...allah sabir versin ayrica cok ama cok sicak bir yer ben sahsen dayanamiyorum hatta gittigim gibi donmek istemistim o kadar bunaltmisti sicaklar beni..umarim senin ailenle gunlerin cok guzel gecer cnm..

of ya taktım ben senın kaşıkla yedirmene annemlede konuştuk bunu valla yazık dio :26: bacım nesgüikle felan denesen

valla beğenmene sevindim öle babişim istedi die yaptım kıramam babamı ben

allah gülmeklerden ayırmasın bacım ama güzel demi çizelgem

ben hiç tutruyamam köfte türünü bakım bunu bi denicem ya tutatsa

BABYCEREN

abo güllaç bayılırım ı love youuuuuuuu

Kujumm ellerine saglik valla cok guzel geliyor gozume boregin bir nefeste tepsiyi mideme yollayabilirim dusun artik ne kadar cok ac oldugumu...

saol meleğim öle babişim isteyince yaptım ay kıyamam keşke sanada yapabilseydim

hea koydum ölesine 40 yılda bir ilk başlarda açması kolay olyodu yorulunca salladım kalın açtım çaktırmayın arkadaşlar

hoşgeldin yandan çarıklı kıs ne biçim şey ne demke çarıklı allah senı emi nasıl oldun bacım :26:

ya bizim klimanın kumandası kayıp:44:sabahtır arıyorum yokk
kujum sizin oyuncak sepetine baksanaacaba ordan çıkarmı ki:86:

senın kumanda olmasada bizimki kesin ordadır bacım sabah 3 tane kaşık buldum içinden ben çöpe attım yalnışlıkla sanıodum

oy oy ana kız allah muhabbetinizi artırsın sarıl yat bacım fıstığına doya doya

Eki Görüntüle 754714

Benim adim Hidir elimden gelen budur

hıdır eline koluna sağlık harika gözüküyor

kızlar akşam tam bir felaketti tavşan 2 kada ruyumadı ağladı zırladı dondü durdu yatakta sahur vakti oldu hala ayakta ses babamda geldi aşagıdan aldı götürdü tavşanı biz sahur yaptık x le sonra ben aşagı gittim hala ayaktaydı calopl verdim öle böle derken ezan okundu kıldık namazları hala ayakta 6 doğru sızdı anca öğlene kadar beraber uyduk

elledim 6 diş çıkmış of hepsi çıksada rahat etse kuzularımız ya

yarın iftara babişi annemı alcam x evde yaşanın tek iftar açmıcam

cihiro bacım nerelerdde ya mutlu annem işala iyidirler ya zada ya ilk hamilemiz siyahlale

allaha emanet olun

Kujum cnm benim bizim tavsan sicaklardan da bunalmis olabilir malum az buz degil cocuklar bunaliyorlar bu yuzden uyuyamiyor olabilirler...dis tabiki buyuk etken ama buna sicaklarinda etkisi cok bence ..biz geldik buraya serin olur rahat ederiz diye suan londrada sicaklik 30 derece hey allahim sen buyuksun senmisin sicaktan kacan iste kaacan kovalanir buna denir :)) ayy guluyorum halime benim oglanda uyumak bilmiyor iftari beraber aciyoruz normalde en gec 9 da uyumus olurdu ama su sicaklar basladi baslayali hep boyleyiz bende zorlamiyorum ne zaman uyursa uyusun yalniz bizimki erken kalkmasinda hic bir degisiklik yok yine sabahin nurunda kalkiyoruz..5:30 da ayaktayiz horozlardan bile erken kalkiyoruz...antepte dedesinin horoz ve tavuklari vardi onlari bile uyandiriyorduk :))

ondanmı yanı sıcaklardanmı valla dayanamıyorum ben uykusuzluğa asabi oluyorum bağırıyorum arada sonra pişman oluyorum sarılıom tavşanıma

demek sıcaklık senıde takip ediyo aynı benım tavşanda normande 8 dedimi uyurdu şimdi ayakta hacı yatmaz gibi iftar istiyo bı sıpaların canları galiba yok benım tavşan yorulunla dana gibi uuyo bazen sabah of bacım dertlerimiz hiç bitmicek galiba eversekte rahatlasak bari
zamane sıpalararı dah aneler görcez neler meleğim :111:

Oyyy anacim pisiyorum London London olali boyle sicaklik gormedi :))
Cnm cim inan sicaklardan oluyordur yoksa ne oldu bu sipalara birden dimi!
Bende uykusuzluga hic gelemiyorum cnm...dun gece 12 den sonra inan saat basi aglayarak uyandi gelde bu sekilde uykunu al alabilirsen bende cok muzdaribim bu konuda dert bitmiyecek belki ama rabbim daha buyuk dertler vermesin ins..

tombigim benim:))yirim seni yirimmm

ara beni araaabende seni şeyyyseviyorum
ah kıyamam ya çok üzüldüm
Eki Görüntüle 754714

Benim adim Hidir elimden gelen budur

süpersin canım
ama ben sana patates köftesi tarifimi verdim:44:hiç hatırlamıyorum:44:
nasıl oldu güzelmiydi:)güzelse ben vermişimdir,yok degilse benim haberim yok

selam nasılsınız canlar
sizleri çok özledim
dünden beridir çok yogun ve yorgunumdün iftara misafirim vardı bide üstüne annem habersiz geldi:))
neyseki tek gelmişti,yanında kokoş arkadaşları yoktuyemekler harikaydı herkes bayıldı
güllaçta çok güzeldi
neyse sonra gittiler bu sabah temizlik yaptım ev başını alıp gidiyodu son anda yakaladım:)
akşamda nişana gittik
işte böyleyoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…