canım inan okurken çok duygulandım..ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz..yandan çarklı bendeniz gelmiş bulunmaktayım:) neşe ablamlar bugün ordu evine geçtiler eşyaları izmire gitti 1 hafta daha burada kalmak zorundalar ben çok ısrar ettim bizde kalmaları için ama kabul etmediler. tabi benim için çok zor oluyordu ama Rabbim yardım ediyordu parol da sağolsun en büyük destekçim:) dün çok güzel bir arkadaşımızdan destek aldım bana çok büyük moral verdi. sağolsun şekerimşerbetim aradı rahatsızlığım hakkında yapabileceklerimi söyledi ve çok iyi oldu. sarı şekerim şimalimin sesinide duydum kuşların peşinde bağırıyordu:)) bir kez daha anladım ki iyi ki sizleri tanımışım.
Gece kuşlarım hello
Doya doya su içtimde kendime geldim ohh bee
Beybim; senin öcceyi ablamada öğrettim o da muptelası oldu hatta bu gün yaptı:)
Canım şu yürüme olayını Tarık Buğra hafif olsa İnan hiç takmıycam yürüsünde peşinde koşmaya razıyım zayıflarım hemde
Yürüme dışında çok şükür bi sıkıntımız yok motoru iyi kuzumun:) şu aşûr nasıl yapılıyormuş bi bakim malzemelerine güzelse bende yapim
yandan çarklı bendeniz gelmiş bulunmaktayım:) neşe ablamlar bugün ordu evine geçtiler eşyaları izmire gitti 1 hafta daha burada kalmak zorundalar ben çok ısrar ettim bizde kalmaları için ama kabul etmediler. tabi benim için çok zor oluyordu ama Rabbim yardım ediyordu parol da sağolsun en büyük destekçim:) dün çok güzel bir arkadaşımızdan destek aldım bana çok büyük moral verdi. sağolsun şekerimşerbetim aradı rahatsızlığım hakkında yapabileceklerimi söyledi ve çok iyi oldu. sarı şekerim şimalimin sesinide duydum kuşların peşinde bağırıyordu:)) bir kez daha anladım ki iyi ki sizleri tanımışım.
canım inan okurken çok duygulandım..ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz..
şekerimşerbetim seni aramış..Allah bu dostlukları hiç bitirmesin inşallah
sende daha iyiymişsin çok sevindim canım
demek öccemi çok begendiniz ay nasıl sevindim
aşür biraz zordur canım yani kesin yaparsın ama bide onun dövülme kısmı var:)bildigin tokmakla yarım saat dövüyosun
tokmagın varmı:)iyice döveceksin kolların kas yapacak o derece yani:)ben o işi eşime veriyorum
''hadi canım maşallah sana erkekkkk ya ohh nazar degmesin,kurban vereneee'' diye gaza getiriyorum
yoksa adamın hali kalmıyo
malzemeler şöyle:
yarım kilo bugaday ve 1 çay bardagı nohutu sabahtan ıslıyosun..
yarım kilo eti,bugdayı ve nohutu düdüklüye atıyosun 2 saate yakın pişiyo..
sonra içine salça biber koyuyosun biraz daha piştikten sonra kapatıp dövmeye başlıyosun..
et aşürlük incik eti olacak..
soganda koyanlar var ben sevmiyorum..tuz ve kimyonda ekliyosun..
dövme işlemi bittikten sonra tavada sıvıyag ısıtıyosun..tabaga aldıgın aşürün üstüne yagı döküyosun..
işte bu kadar:))
üstünede ceviz ekleyebilirsin..
Eki Görüntüle 754165
ilkim15 nerelerde mesaj attım cevap vermedi:44:acaba artık beni begenmiyormu:44:
ckirokkoyuda göremedim:26na bagırmayı çemkirmeyi çok özledim:)
olurda yazımı okursan sana mesajım bu47:)
yok okumassan zaten seni yarın ararımpişman olursun
annezeynep nerde:26:yeni araştırmalar içindemi:)topigin filozofu:)benim içinde birşey araştırırmısın canım,
mesela ben emziriyorum diye pek inek sütüne agırlık vermiyorum:26:sence ne kadar içmeli..
kestane kebap acele cevap:)
turuncu zaten annesine gidecegini söylemişti:44:
edacık :26:
gönül2000sayfam:26:
pembepapatya:26: böyle biri yoktu dimi:))
yandan çarklı bendeniz gelmiş bulunmaktayım:) neşe ablamlar bugün ordu evine geçtiler eşyaları izmire gitti 1 hafta daha burada kalmak zorundalar ben çok ısrar ettim bizde kalmaları için ama kabul etmediler. tabi benim için çok zor oluyordu ama Rabbim yardım ediyordu parol da sağolsun en büyük destekçim:) dün çok güzel bir arkadaşımızdan destek aldım bana çok büyük moral verdi. sağolsun şekerimşerbetim aradı rahatsızlığım hakkında yapabileceklerimi söyledi ve çok iyi oldu. sarı şekerim şimalimin sesinide duydum kuşların peşinde bağırıyordu:)) bir kez daha anladım ki iyi ki sizleri tanımışım.
Gece kuşlarım hello
Doya doya su içtimde kendime geldim ohh bee
Beybim; senin öcceyi ablamada öğrettim o da muptelası oldu hatta bu gün yaptı:)
Canım şu yürüme olayını Tarık Buğra hafif olsa İnan hiç takmıycam yürüsünde peşinde koşmaya razıyım zayıflarım hemde
Yürüme dışında çok şükür bi sıkıntımız yok motoru iyi kuzumun:) şu aşûr nasıl yapılıyormuş bi bakim malzemelerine güzelse bende yapim
demek öccemi çok begendiniz ay nasıl sevindim
aşür biraz zordur canım yani kesin yaparsın ama bide onun dövülme kısmı var:)bildigin tokmakla yarım saat dövüyosun
tokmagın varmı:)iyice döveceksin kolların kas yapacak o derece yani:)ben o işi eşime veriyorum
''hadi canım maşallah sana erkekkkk ya ohh nazar degmesin,kurban vereneee'' diye gaza getiriyorum
yoksa adamın hali kalmıyo
malzemeler şöyle:
yarım kilo bugaday ve 1 çay bardagı nohutu sabahtan ıslıyosun..
yarım kilo eti,bugdayı ve nohutu düdüklüye atıyosun 2 saate yakın pişiyo..
sonra içine salça biber koyuyosun biraz daha piştikten sonra kapatıp dövmeye başlıyosun..
et aşürlük incik eti olacak..
soganda koyanlar var ben sevmiyorum..tuz ve kimyonda ekliyosun..
dövme işlemi bittikten sonra tavada sıvıyag ısıtıyosun..tabaga aldıgın aşürün üstüne yagı döküyosun..
işte bu kadar:))
üstünede ceviz ekleyebilirsin..
Eki Görüntüle 754165
Nasılsıniz bakalim? Uykusuzluk şuan hat safhada. Iftara kadar kizimla koyun koyuna uyusak keske...
Evdeyim ben. O gun size yazdıktan sonra durmadim eve. Kostum 2 gun izin aldim. C.tesi ve pazar da eklenince kusumla gececek 4 koca gun oluyor.
Ben cok kotu oldum. Belki abarti gibi görünüyor olabilir ama inanin duygumu abartmiyorum. Cunku hicbir sey onu oyalayamadi. Anneme gidince aglarken kahkahalara boguldu tutunarak kosar gibi gelmeye calisti ve ben kucakladim mis kokulumu. Sonra dert anlatti bana. Sinirli sinirli gabulubii tyaaa amaaaaa vb. Seyler soyledi. Annem ağlıyor ben agliyorum. Sonra ik mik demeden benimle sarilip uyudu.3 saat uyumusuz.kavusmak ikimize de iyi geldi.
Kizlar beni kaybetme korkusu
sanirim basladi. Bir dk birakmadi beni. Hic kucakci degildir aslinda. Nerede olursam olayim takip ediyor goz onunden ayrilinca beni ariyor kiyamet kopariyor. Kimseye gitmiyor bende kalmak istiyor bana atiliyor ben alinca sarılıyor.
Kendime cok kizdim ama kizmakla kaldim. Hafta ya kasiya babannesinde kalmaaya baslayacaz.zor bir surec. Kizim huzurlu olsun da iki gunde huyu degisti neseli cocuk aglamakli oldu heo. Babasina dahi gitmedi. Neyse bugun cok dah iyi. Bebeklerimizin bile psikolojisi bozulabilir. Kizim kendini ter edilmis zannetti. Simdi uyuyacagiz koyun koyuna.
Uzun zamandır yazamıyorum antebe ailemin yanına geldim. Burada maalesef internet yok. Şu an ablamdayım oradan yazıyorum. Sadece yakın geçmişi okuyabildim sayfalar uçmuş yine.Beni merak eden arkadaşlarım öpüyorum sizi. Hepinizi çok özledim şekerler.
Babyceren tatlı kuşum seni beğenmez olur muyum hiç bana mesaj gelmedi yoksa cevap yazmaz mıyım. Geçen gece eşim de özlem dolu mesaj atmış gelmedi, sabah aradı sağ ol mesajıma cevap yazdığın için dedi, valla mesajın gelmedi dedim. Tekrar yaz dedim yazmadı neymiş o an ilham gelmiş. Sanırım sorun telefonumda. Seni seviyorum bebeğem en kısa zamanda arayacam seni
Tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum öpüyorum hepinizi
işlerim bitti yemeklerim hazır işte karşınızdayım
dün menümü paylaşmıştım ama içimden geldi bi daha yazim:)tavuklu şehriyeli yoğurtlu çorba/karnıyarık/pirinç pilavı/sigara böreği/cacık
bu gün çok susadım ben yaaiftar vaktinde su içmekten eminim bu yaptıklarımın hiç birini yiyemiycem
bu arada 1 kg daha vermişim :124:
bende soran herkese 2 yaşında yürüycek benim yavrum diyorum:)
tarık buğrada da yürüme isteği yok tutup yürütmeye çalışıyoruz ama kendini bırakıyo hemen
yürüyen minik bebişlere nasıl hevesleniyorum çok tatlı gözüküyolar
bekleyelim bakalım vakti zamanı geldiğinde yürüycek kuzularımız:)
tarık buğrada babacı babası kapıdsan içeri girdiği anda beni unutuyo akşama kadar sürekli beni gördüğü için sıkılıyo benden diye teselli ediyorum kendimi
babasına gittiği vakit aynı gamzeli kzum gibi vahşileşiyor tokatları yapıştırıyor 2 taraftan saçlarını tutup öpüyo
bu günki menünde güzelmiş canım hemde basit kaydedilmiştir
demek senin fıstıkta tembellerden:)
tarık buğrada tutunarak sıralıyo fakat elini bırakmaya cesareti yok..dün 6-7 sn kadar tek başına ayakta durdu nasıl sevindim
benim yeğenimin dişi geç çıkmıştı 16 aylıktı dişçiye götürdüler biraz daha bekleyin dedi dr 10 gün sonrasında dişi çıkmıştı:)
kilosu persentil ortalamasındaysa takma kafana canım..günlük menünüz nasıl?
canım dememem mi gece uyukuya dalmadan,uyku arasında,uyanıkken hepsini denedim kabul etmiyor biberonla içmeyi
böreğin harika gözüküyoo oruç oruç yapılırmı kujummm kara vicdanlı kujummm
bu arada evlilik çizelgendeki öküs aşk böceğimi yeni gördüm gözümden yaş akıyo şu anda gülmekten
çok tatlısın
◾3 adet patates
◾200 gr. köftelik kıyma
◾1 yemek kşğı un
◾1 adet yumurta
◾maydanoz
◾2 adet kuru soğan
◾tuz,kekik,kimyon
◾ karabiber
◾1 yemek k. salça,1 tatlı kaşğıbiber salçası
◾1 adet domates
5 su bardağı sıcak su
◾zeytinyağı
Patatesli Sulu Köfte Tarifi Yapılışı:
Köfteyi hazırlamak için derin bir kaba kıymayı koy, üzerine unu, ince doğranmış maydanozu, rendelenmiş bir adet soğanı, yumurtayı, tuz ,biber,kimyon ve kekik katıp köfteyi yoğur ve 15 dk. dinlendirin. Daha sonra köfte harcından ceviz büyüklüğünde koparıp hafifçe bastırarak köfte şekli ver. Köfteleri bir tavada kızgın yağda kızart.
Başka bir tencereye bir adet soğanı içine doğrayıp koyun ve az biraz kavur, doğranmış domatesi salçayı ,kekik,karabiber,pul biber ve biraz da tuz katıp bir iki karıştırın daha sonra patatesleri soyup birer santim uzun olarak doğra ve tencereye koy bir iki dakika karıştırıp sıcak suyu kat. Kaynamaya başladıktan sonra hazırladığın köfteleri koy yaklaşık yarım saat pişir.AFİYEY OLSUUUN.
selamnasılsınız şekerler
artık gündüz giremiyorumhiç vaktim olmuyo
ayrıca gelip saçma sapan şeyler yazmaktanda korkuyorummalum başa vuruyo bu oruç:)
hejarcım ve tatlıcadım cigerlerim kuzularınız elbet yürüyecek aceleye gerek yok:)yürüyünce peşinde koşturacaksınız
oturun rahatınıza bakın daha ne istiyosunuz:)şaka bi yana bu kadar beklediniz az kaldı garii yürümeleri yakındır
alyelinde ufaklıgı daha yürümüyormuş benim cadı cerenimde 14 aylık yürüdü normal canım hatta komşunun oglu 16 aylık yürüdü
şimdi canavar gibi maşallahhayırlısı olsun..
zada seni geçen günlerde rüyamda görmüştüm hatta yazacaktım unuttum:26:seninle buluşmuşuzpark gibi bir yerdi..
çok kibar hatunmuşsunbende incelecem diye iki büklüm olmuşum:)gerisini hatırlamıyorum canım
melegimbambucan mutlu kujum azraece talay cikirokko
benim bugünkü menüm tatlıcadınınkine benziyo:)
karnıyarık,şariyeli pirinç pilavı,kıymalı makarna(çocuklar için),salata ve yogurt
tatlı olarak züngül
yarın iftara misafirlerim var..menü şöyle olacak:
aşür
öcce(mücver)
çorba(ne çorbası daha belli degil)
humus
salata
milli içecegimiz ayran:)
tatlı olarak güllaç(ben yapacam)
+ su,kola,çay,meyve
bana kolay gelsin
Kujumm ellerine saglik valla cok guzel geliyor gozume boregin bir nefeste tepsiyi mideme yollayabilirim dusun artik ne kadar cok ac oldugumu...
ay canım sorryçok pardon aşırı derecede özür senin orucu unutmuşum ben:26:
ya ama iyide herkes birsürü yemek tarifi veriyo
menü paylaşıyokujum börek resmi koymuş
neden sadece bana domdom dedinyoksa sen beni artık sevmiyomusunnnnnn
ya bizim klimanın kumandası kayıp:44:sabahtır arıyorum yokk
kujum sizin oyuncak sepetine baksanaacaba ordan çıkarmı ki:86:
Nasılsıniz bakalim? Uykusuzluk şuan hat safhada. Iftara kadar kizimla koyun koyuna uyusak keske...
Evdeyim ben. O gun size yazdıktan sonra durmadim eve. Kostum 2 gun izin aldim. C.tesi ve pazar da eklenince kusumla gececek 4 koca gun oluyor.
Ben cok kotu oldum. Belki abarti gibi görünüyor olabilir ama inanin duygumu abartmiyorum. Cunku hicbir sey onu oyalayamadi. Anneme gidince aglarken kahkahalara boguldu tutunarak kosar gibi gelmeye calisti ve ben kucakladim mis kokulumu. Sonra dert anlatti bana. Sinirli sinirli gabulubii tyaaa amaaaaa vb. Seyler soyledi. Annem ağlıyor ben agliyorum. Sonra ik mik demeden benimle sarilip uyudu.3 saat uyumusuz.kavusmak ikimize de iyi geldi.
sanirim basladi. Bir dk birakmadi beni. Hic kucakci degildir aslinda. Nerede olursam olayim takip ediyor goz onunden ayrilinca beni ariyor kiyamet kopariyor. Kimseye gitmiyor bende kalmak istiyor bana atiliyor ben alinca sarılıyor.
Kendime cok kizdim ama kizmakla kaldim. Hafta ya kasiya babannesinde kalmaaya baslayacaz.zor bir surec. Kizim huzurlu olsun da iki gunde huyu degisti neseli cocuk aglamakli oldu heo. Babasina dahi gitmedi. Neyse bugun cok dah iyi. Bebeklerimizin bile psikolojisi bozulabilir. Kizim kendini ter edilmis zannetti. Simdi uyuyacagiz koyun koyuna.
Kujum cnm benim bizim tavsan sicaklardan da bunalmis olabilir malum az buz degil cocuklar bunaliyorlar bu yuzden uyuyamiyor olabilirler...dis tabiki buyuk etken ama buna sicaklarinda etkisi cok bence ..biz geldik buraya serin olur rahat ederiz diye suan londrada sicaklik 30 derece hey allahim sen buyuksun senmisin sicaktan kacan iste kaacan kovalanir buna denir :)) ayy guluyorum halime benim oglanda uyumak bilmiyor iftari beraber aciyoruz normalde en gec 9 da uyumus olurdu ama su sicaklar basladi baslayali hep boyleyiz bende zorlamiyorum ne zaman uyursa uyusun yalniz bizimki erken kalkmasinda hic bir degisiklik yok yine sabahin nurunda kalkiyoruz..5:30 da ayaktayiz horozlardan bile erken kalkiyoruz...antepte dedesinin horoz ve tavuklari vardi onlari bile uyandiriyorduk :))
ondanmı yanı sıcaklardanmı valla dayanamıyorum ben uykusuzluğa asabi oluyorum bağırıyorum arada sonra pişman oluyorum sarılıom tavşanıma
demek sıcaklık senıde takip ediyo aynı benım tavşanda normande 8 dedimi uyurdu şimdi ayakta hacı yatmaz gibi iftar istiyo bı sıpaların canları galibayok benım tavşan yorulunla dana gibi uuyo bazen sabah of bacım dertlerimiz hiç bitmicek galiba eversekte rahatlasak bari
zamane sıpalararı dah aneler görcez neler meleğim :111:
tombigim benim:))yirim seni yirimmmBu ne guzel seymis oyle istahiimi astin gizz zaten tommik birseyim beni iyice sisirceksiniz bu gidisle.. yarinki menume sizlerinde yapmis oldugu karniyarik var ins guzel birseye benzerde yeriz afiyetle :))
Pinarda nin sulu kofte tarifinide bundan sonrakine aldim o biraz beni zorlar gibi ama olsun yinede denicem..
Dun sahura saatimi 2:30 a ayarlamistim fakat saaati kapatip yatmisim bir daha kalkisim rabbim cok buyuk saat dolmadan oldu yani 2:55 de idi bende hizlica birseyler atistirip bol bol su icip yatttim yanimda da puskullu belam Mahir le babayi yataktan kovduk artik oglumla yan yana yatiyoruz bensiz uyumuyor alisti Istanbulda birlikte yattigimiz icin simdi aldik basimiza tatli derdi..ugras dur isin yoksa..:26:
Uzun zamandır yazamıyorum antebe ailemin yanına geldim. Burada maalesef internet yok. Şu an ablamdayım oradan yazıyorum. Sadece yakın geçmişi okuyabildim sayfalar uçmuş yine.Beni merak eden arkadaşlarım öpüyorum sizi. Hepinizi çok özledim şekerler.
Babyceren tatlı kuşum seni beğenmez olur muyum hiç bana mesaj gelmedi yoksa cevap yazmaz mıyım. Geçen gece eşim de özlem dolu mesaj atmış gelmedi, sabah aradı sağ ol mesajıma cevap yazdığın için dedi, valla mesajın gelmedi dedim. Tekrar yaz dedim yazmadı neymiş o an ilham gelmiş. Sanırım sorun telefonumda. Seni seviyorum bebeğem en kısa zamanda arayacam seni
Tekrar ne zaman yazarım bilmiyorum öpüyorum hepinizi
ah kıyamam ya çok üzüldümNasılsıniz bakalim? Uykusuzluk şuan hat safhada. Iftara kadar kizimla koyun koyuna uyusak keske...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?