Ikiside cnm yemek sonrasinda da cay

( ne yapsam diye dusunuyorum kara kara corba olarak mercimek dusunuyorum ana yemek olarak patlican kebabi yanina taze fasulye cirpma yani soganli kavurmasi olur herhalde yanina seriyeli pilav baska ne olabilir bilemiyorum biraz cikmasa girdim anlayacagin...bunun birde tatlisi var oyy yandim yaw
Yemek menün gayet başarılı canım

Yanına da güzel bi yeşil salata ve cacık

Tatlı olarak bir gece önceden sütlü bi tatlı yapabilirsin
Afbiyir cnm

nasil yani Sinemis e kardes mi geliyor ...dumur oldum resmen gecmiste okumustum ama saka oldugunu dusunmustum dogru ise ne mutlu haber cnm
Sinemis e kardeş geliyor evet

Yeğeniyle kardeş kardeş büyüyecekler

Yavrumkedinin abisinin bebeği olacakmış canım
melegim yukarıya yarupisiye yazmışsın ya güldüm

hamile olan o degil:)sanırım yengesi..
hala oluyormuş halaaaa

yazdıklarınada katılıyorum

kimse gelmiyo artık ya..
eskiden toplaşırdık yazardık sayfalar su gibi akıp giderdi

nerde o günlerrrrr

hatta bi akşam mutluda gelmişti sayfalar nasıl uçmuştu hatırlıyomusunnnnnn

ramazan bizi kötü vurdu:)uykum geldiiiiii

kendimde degilimmmmmmm
Bana çok konuşuyorsun mu demek istedin sen bakiiim

Yok caaanım kim nerden uydurdu bunu
grup nazar toplandık yine:) babyceren ve meleğim ben geçen sene bu zamanlar 2011 mayıs anneleri topiğine bakardım kimselerin yazmadığını görünce şaşırmıştım bizim yine onlara göre maşallahımız var tabi de çocuklar büyüdükçe ve işlerden foruma giremiyor herkes eskisi gibi. herkes iyi olsunda arada da girip yazsınlar iyi olduklarını bilelim yeter. köşeminderi ve gönül sayfam da kaç gündür yazmamışlar
Grup nazara nazar kaç yazar

Bence herkes bi şekilde buralarda ama yazmıyorlar,,yoksa o kadar ziyaretçi nerden olacak

Paylaşımda bulunan ne kadar çok kişi olursa o kadar farklı görüş ve sohbet oluyor
mutlucum sana gelen alıntı mesajları bizede geliyo cicim

ne yani torpillimisin sen:))
hem bana 1 haftadır geliyoda ben söylememiştim

herşeyde söylenmezki

ayıp..
Sana gelen banada gelsin o zaman canım

Ne güzel kendimi inandırmıştım tek beni sevdiklerine

Bana gelicek yalnız bana hep bana yollıcaksınız

mutlu büyükburç
Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi hemde 30 yaşında hemde dün akşam

Sebebi mağlum

Eve dedesinin rahtasızlanması üzerine gelemeyen kocişim,sahura kadar uyumayan bebişim
3 makine çamaşırım,sepet sepet ütüm,bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirmek zorunda olmam ve bugünkü menüyü düşünmem
yüzünden

Kociş bu akşam olmıcaktı bende kızımla iftara gidicektim ama eşimin planı iptal olunca yemeği de hazır etmek zorunda kaldım,,zorunda mıyımmmm zorunda mıyımm

Burada empati yapabildiğimiz için şuan size ağrılarımı yazıp biyerinizi
ağrıtmıcam

Herkese hayırlı cumalar