SELAMMMMM SELAMM SELAMMMM
nasılsınızzz sevgili anne arkadaşlarımmm, çok şükür ki girip bir iki satır yazacak kadar vakit buldummm
3 haftalık uzuuuunn tatilimin acısı çıkıyor bayramdan önce bir proje teslimimiz var ve nefes almadan çalışıyorum üstelik oruçlu halde dahada zor ama allah sabrını veriyor çok şükür, sadece forumu okumak için bile açamıyorum çünkü aklım kalıyor ozamannnzeynomun fotolarını bileeemm paylaşamadımm zaten hala foto makinasında aktaramadık bileee
zeynomdan haberler verecek olursamm 2 haftadır yürüyor ama hala tam dengeyle değil sürekli peşindeyiz, evde mi daha çok yoruluyorum iştemi bilmiyorummm:)) 1 kesici dişi tatilde çıkmıştı sagolsunn:) diğerleride çıkmak üzere bugünlerde diş huysuzluğu hat safhadaen sevdiği yer tv ünitesinin üzerinde oturmak, sandalye, koltuk, yatak hatta nerdeyse düz duvara tırmanıyor ya sürekli aklımız çıkıyor vaziyetteyiz evde
konuşma durumuda maşallah çok düşük çeneli olacak galiba anne uuudu(uyudu), baba ditti, başka odalardan kafiyeli bir şekilde çağırmaya başladı bizi anneeeee, ananeeeee öyle güzel bağırıp çağırıyorkii sırf bana seslensin diyee uzaklaşıp babaaaa diye bağırtıyor kızımı eşim:))) taklit zaten hep vardı ama oda zirve sanırım şuan herşeyimizi taklit edip, kendince tepkiler verip bizi feci halde şaşırtıyor:)) her dediğimizi anlamasıda süper ya çok eğlenceli oldular valla büyüdükçe bir biray olduklarını nasılda hissettiriyorlar bize zira istemediği birşeyi yaptırmak mümkün değil ve istediğinide birşekilde mutlaka anlatıyor ve istediğini elde ediyor
![]()
artık yalamak yerine çok güzel öpücükler veriyor bize sürekli öptürüyoruz kendimiziihaa birde saçları fena halde uzadı artık kesmekte istemiyorum ama sürekli toplamak zorunda kalıyoruz ve acaba saçları acıyormudur diye üzülüyorum
yeni favorisi keltoş bebeğini bıcı bıcı yapmak
hergün saatlerce banyo keyfinde yani zeynomuz kendi bıcı bıcısı yetmiyordu birde bebeği çıktı başımıza onsuz girmiyor banyoya onuda kendisi yıkıcakmışşş
ayyy çok konuştum dimi kendimii bile yordum yani daha anlatacağım çok şey vardı ama vicdan yapmaya başladım bile hemennncikkk işimin başına dönüyorummmm
kızlar inanın yoğunluktan açıp okuyamıyorum bile, hasta olan bebiş yada annemiz varsa tez şifa dilerimm, kaçırdığım güzellikler varsa hepsini yürekten paylaşıyorummm, atladığım ve kaçırdığım herşey için herkesiii kocamannn öpüyorummmmm
şekersizyeşilçayım cicim bir el atsan benim işlerede şekerimm valla bende sana gelirim yardıma canımcım ya olmazmıııı hee olmazmııııı![]()
Merhaba canım hoş geldin, seni gördüğüme sevindim.
Aferin güzel zeynoma neler söylüyo öyle

Sana kolaylıklar diliyorum güzelim, ikinizi de öpüyorum