2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ohh sefan olsun ne iyi keyifli olmus iftar yemeginiz rabbim daim etsin ins...
Sekerim sen o kizlara bile tas cikarirsin hele onlar bir evlensin senin gibi iki cocuk yapsinda ondan sonra gor hallerini bence sen hic ustune alinma cunku halen cok guzelsin emin ol..yaglaama yapmiyoru hi :))

Bir arkadasta cocuk isi zengin isi diyor demek dogru :)) zenginsen cocuk bakmak kolay oluyor galiba :34:ama ben herseye ragmen kendi adima soyluyorum cocuk isi deli isi diyorum ve halande ayni fikirdeyim

dogru diyosun melegim hele onlarda bi çocuk dogursun ondan sonra görelim:9:
ama yinede çok güzellerdi be yaaa:27:aslında güzel olan ne biliyomusun gencecik olmaları:17:20 falan:17:ne güzeldi:17:
neyse bizde genciz güzeliz hıhh:21::21::21:
zenginsen çocuga bakmak daha kolay dimi canım ya:26:olsun biz emek harcıyoruz alın terimizle büyütüyoruz:)
buda bizim zenginligimiz olsun:34:her anlarında yanlarındayız:16:

ben her zmaan diyorum zor olan çocuk bakmak degil,aynı anda ev işi,yemek ve çocuk işte bunlar bizi zora sokuyo..
tek çocuk baksak hiçbir zorlugu yoktur..
spiderman nasıl:9:yerim onu ya ne şekerdi ne güzel yakalamışsın öyle:)maşallah mahirime:nazar:
çağlada bütün gün o vaziyette..bunları eversekmi:))dügünlerinide daga tırmanırken yaparız ne dersin:))

$999164_10151622572499102_1330973107_n.webp
:84::84::84::84:

SELAMMMMM SELAMM SELAMMMM:3::3::3:

nasılsınızzz sevgili anne arkadaşlarımmm, çok şükür ki girip bir iki satır yazacak kadar vakit buldummm:36:

3 haftalık uzuuuunn tatilimin acısı çıkıyor bayramdan önce bir proje teslimimiz var ve nefes almadan çalışıyorum üstelik oruçlu halde dahada zor ama allah sabrını veriyor çok şükür, sadece forumu okumak için bile açamıyorum çünkü aklım kalıyor ozamannn:1: zeynomun fotolarını bileeemm paylaşamadımm zaten hala foto makinasında aktaramadık bileee:37:

zeynomdan haberler verecek olursamm 2 haftadır yürüyor ama hala tam dengeyle değil sürekli peşindeyiz, evde mi daha çok yoruluyorum iştemi bilmiyorummm:)) 1 kesici dişi tatilde çıkmıştı sagolsunn:) diğerleride çıkmak üzere bugünlerde diş huysuzluğu hat safhada:( en sevdiği yer tv ünitesinin üzerinde oturmak, sandalye, koltuk, yatak hatta nerdeyse düz duvara tırmanıyor ya sürekli aklımız çıkıyor vaziyetteyiz evde:( konuşma durumuda maşallah çok düşük çeneli olacak galiba anne uuudu(uyudu), baba ditti, başka odalardan kafiyeli bir şekilde çağırmaya başladı bizi anneeeee, ananeeeee öyle güzel bağırıp çağırıyorkii sırf bana seslensin diyee uzaklaşıp babaaaa diye bağırtıyor kızımı eşim:))) taklit zaten hep vardı ama oda zirve sanırım şuan herşeyimizi taklit edip, kendince tepkiler verip bizi feci halde şaşırtıyor:)) her dediğimizi anlamasıda süper ya çok eğlenceli oldular valla büyüdükçe bir biray olduklarını nasılda hissettiriyorlar bize zira istemediği birşeyi yaptırmak mümkün değil ve istediğinide birşekilde mutlaka anlatıyor ve istediğini elde ediyor:nazar:
artık yalamak yerine çok güzel öpücükler veriyor bize sürekli öptürüyoruz kendimizii:1: haa birde saçları fena halde uzadı artık kesmekte istemiyorum ama sürekli toplamak zorunda kalıyoruz ve acaba saçları acıyormudur diye üzülüyorum:( yeni favorisi keltoş bebeğini bıcı bıcı yapmak:1: hergün saatlerce banyo keyfinde yani zeynomuz kendi bıcı bıcısı yetmiyordu birde bebeği çıktı başımıza onsuz girmiyor banyoya onuda kendisi yıkıcakmışşş:1:

ayyy çok konuştum dimi kendimii bile yordum yani daha anlatacağım çok şey vardı ama vicdan yapmaya başladım bile hemennncikkk işimin başına dönüyorummmm:37::37:

kızlar inanın yoğunluktan açıp okuyamıyorum bile, hasta olan bebiş yada annemiz varsa tez şifa dilerimm, kaçırdığım güzellikler varsa hepsini yürekten paylaşıyorummm, atladığım ve kaçırdığım herşey için herkesiii kocamannn öpüyorummmmm:54::54::54:

şekersizyeşilçayım cicim bir el atsan benim işlerede şekerimm valla bende sana gelirim yardıma canımcım ya olmazmıııı hee olmazmııııı:34:

Su islerini cabucak kolaylada don aramiza kuzum valla ozledik...
Masallah Zeynep Adaya artik cok cabuk ogrenir oldular benimkide cok taklitci bugun onun burnunu sildim oda almis mendili benimkini siliyor oyyy cok guldum yaa...bir gunde saclarimi tariyordum istedi verdim oda taradi sonra baktim taraftaki saclari topliyor copy paste yapiyor resmen,,.

Amaa Zeynos un bebegini yikamasi olayina bittim masallah fistigima akilli bidigim ,,,

dogru diyosun melegim hele onlarda bi çocuk dogursun ondan sonra görelim:9:
ama yinede çok güzellerdi be yaaa:27:aslında güzel olan ne biliyomusun gencecik olmaları:17:20 falan:17:ne güzeldi:17:
neyse bizde genciz güzeliz hıhh:21::21::21:
zenginsen çocuga bakmak daha kolay dimi canım ya:26:olsun biz emek harcıyoruz alın terimizle büyütüyoruz:)
buda bizim zenginligimiz olsun:34:her anlarında yanlarındayız:16:

ben her zmaan diyorum zor olan çocuk bakmak degil,aynı anda ev işi,yemek ve çocuk işte bunlar bizi zora sokuyo..
tek çocuk baksak hiçbir zorlugu yoktur..
spiderman nasıl:9:yerim onu ya ne şekerdi ne güzel yakalamışsın öyle:)maşallah mahirime:nazar:
çağlada bütün gün o vaziyette..bunları eversekmi:))dügünlerinide daga tırmanırken yaparız ne dersin:))

:1:Evt evt bunlari everek biz... dagda bayirda tepinsin dursunlar boyle ev falan dar geliyor onlara :))

Dogru diyorsun cnm evde cocuk bakmak gercekten zor dedigin gibi ev isleride tam angarya oluyor off yokmu bunun caresi...bende esim gibi loto ciksin diye umut mu edeyim...umut fakirin ekmegidir derler ne dogru demisler...

yine ben geldim:)
evettttt doktora gittik geldik:10:önce cereni cildiyeye geçirdik,1 yaşından beri devam eden eklem bölgelerindeki kaşıntıları gösterdik
atopik cildi oldugunu biliyoduk ama kesin bi çözümü varmı diye sorduk malesef yokmuş:ssz:genetik bir rahatsızlıkmış bu..
ama 12 yaşına dogru geçicekmiş inşallah..genetik dedi ama bizde böyle bir kaşınma yok:26:benimde cildim çok kuru ondanmı acep..
ceren hanımın şampuanı,vücut losyonu,nemlendiricisine toplam 200 lira ödedik çıktık:ssz:
ah be kızım kim dedi sana atopik ol diye:))

çağlayıda çocuk doktorumuza geçirdik..genel kontroller yapıldı..boy 82,kilo 11:nazar:çok iyi dedi ama çağla 3 aydır kilo almamış..
hareketli oldugu için..orda ortalıgı birbirine kattı:)
iştahsızlıgı 3 sebepten olabilirmiş,demir eksikligi,idraryolu iltihabı ve diş(bunu biliyoduk zaten)..
kan verdik çok agladı ama idrar veremedik yapmadı:37:nasıl yapcaz bilmiyorum:ssz:bu gece deniyecez yaparsa eşim hemen
hastaneye götürecek..kan sonucunuda yarın alacaz..herhangi bi sıkıntımız yok çok şükür..
emzirme olayını sordum,yemek yemedigini hep annesütü istedigini anlattım bide gece uyanmalarını:ssz:
1 ay içinde yavaş yavaş annesütünü kesmemi söyledi..artık agırlık yemek yemesi gerekiyomuş bu zamandan sonra annesütünün
pek faydası yokmuş zaten..
işte bu kadar..

benim düşüncem şöyle yavaş yavaş annesütünü bırakamaz her zaman bluzumu çekiyo aglıyo ben buna dayanamam..ama
2 ay daha emzirip(sıcaklar bitene kadar)sonra birden bıraktıracam:ssz:
hem çağla için hem benim için zor olacak ama yapacak birşey yok..
cereni 15 emzirmiştim gögsüme nar ekşisi sürüp korkutmuştum:)bak uff oldu diye:53:korkmuştu:)
çağlayada öyle yapacam:ssz:
off içim şişti görüşürüz:10:

Masallah Caglama gayet guzel sayilir annesi uzulme sakin bacaklari inceldi diye benim etrafta 2.5 yasinda olup bu kiloda olan cok yani ilerledikce daha iyi oturuyor hersey...bak benim oglana tam citoz ama anamdan emdigim sutu fitil fitil getiriyor burnumdan bunu neden mi dedim bilmiyorum ama olurda canin sikilirsa kilo almadi diye :)))

Ceren in cok sukur kalici degilmis durumu ins daha erken gecirir...

Canım hadi gözünaydın,artık biraradasınız ailecek...Hem mutlu olmak için mekanın çok da önemi yoktur,anlaşabildiğin ve güzel paylaşımlarınızın olduğu insanlarla bir arada olmaktır önemli olan.Emin ol Karsı çok seveceksin.Bak ben sana olumlu yönlerinden söz edeyim:
1-ücretli öğretmenlik yapma fırsatın yüzde yüzdür:34:
2-Masalı daha doğal-organik besleme şansın yüzde yüzdür.Balı,yoğurdu,sütü,yumurtası,peyniri,vb...
3-Masal daha küçükken doğu hizmetini yapmanız,kuzucuğunun eğitim gelişimi için gayet yerinde.
4-küçük Anadolu şehirlerindeki insanlar o kadar hürmetkar olurlar ki,hele memur yada diğer çalışanlara karşı saygı ve sevgileri oldukça fazladır.Kars da içinde pırıl pırıl insanların barındığı,soğuk havasına rağmen sıcacık yüreklere sahip olan bir şehrimizdir.
5-Hem orada gezilecek çok yer var;karadeniz yakın,tatvan,ığdır yakın.Fırsat bu fırsat bol bol gezip yeni şehirlerimizi görmüş olursun,yoksa bir daha nerdee göreceksin değil mi:34::54:

Valla bu kadarini bende aklima getiremezdim cok guzel ozetlemissin tamamen katiliyorum sana...
Bebek konusunda da ins en hayirlisi olur cnm ,,uc cocuk gercekten guzel ama bakmasi cok zor allah utanmasin ins..

slm mayıs anneleri ve datluşları:16::16:

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin :nazar::nazar:

pazar gününden beri hastayım ( adet her ay gelen gene geldi :37: ) başımı kaldıramıyorum çok ağrıo eklem yerlerim ağrıo ne oldu anlamadım böle çok halsizim hiç böle olmamıştım böle olursa dr gitmeyi bile düşünüyorum :43:yemek fealnda yieyemiyorum midem çıkıyo tek bi ayran içtim öğlen hala boğazımdan gelio çıkardım çıkaracam aynı hamileyken böle olyodum hasta olmasam hamileyim derdim :111:

x pc açınca bi bakım dedim ösledim sizleri :17:işla datluşlarda sizlerde iyisinizdir :16::16:

X işten ayrıldı ama öle takmıyorum eskisi gibi çünkü kirada değiliz allaha şükür :17:

tavşanım iyi kuruyuyo 2 dk durmuo koltukların tepelerinde saçları çıkmaya başladı totosunu artık silmiyorum direk banyoda yıkıyorum çok hoşuna gidiyo işte böle :37:

not:geçmişi okumaya çalışcam ama gözlerim kapanıyo her an pc başında sızabilirim :27:

meleğim tek sen online galiba bacım geçe kuşum benım kocaman öpüyorum senı MUCKKKKKK:16:

Merhaba 12 ayın sultanları...
’’Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu (düşmanına) teslim etmez. Kim, (mümin) kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır. Kim bir müslümanı(n kusurunu) örterse, Allah da Kıyamet günü onu (’n kusurunu) örter.’’ ( Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58)
Nasılsınız?Biraz geriye bakındım da maşallah bebelerimizin dişleri günden güne çoğalıyor:nazar:Sağlıkla büyürler inşallah.
Planerciğim hoş geldin,umarım keyifli bir tatil geçirmişsindir.Zeynocuğuma da:nazar::nazar::nazar: maşallah diyorum.
İlkimciğim sen de hoş geldin,entep tatili bu kadar mıymış:5:bu kadar yakın olupta görüşememek oldu mu şimdi:15:urfaya yolunuz düşmedi mi?
Turuncum sanırım hala:31:enteptesin,Kayracığımın gelişimine çok sevindim ona da kocamanından:nazar::nazar::nazar::nazar:sen tavrını değiştirme kuzum,belli ki kıskanılıyor ve eşinle paylaşılamıyorsun.Eşin tabiki haksızlıok etmiş sana,orucuna ver sen en iyisi.bu arada aşkım demeyi de ihmal etme doya doya:1:kaynana da böyle kalakalsın:37::37::37::1:
şimdi gelelim asıl meseleye:15::15::15:sen antepe gel hatta ve hatta oradan toprağımıza uğra ve beni es geç:19::19::19:ben ise burada turuncumla ilerde buluşur ona yumurtalı köfte yaparım diye hayalleneyim :31::31:valla ben olsam bir şekilde ulaşırdım sana ona göre:20:kayradan mahrum ettn ya aşk olsun:19:ben de senin oralara gelirsem sonradan uğramıştım derim,aramam seni:19::33:yok ya şaka şaka yapar mıyım hiç öyle,bana yapıldığı gibi:34:canım benim gerçekten görüşmek isterdim sizlerle,belki ramazan dolayısıyla rahatsız etmek istemediniz,fakat mübarek günün bereketine daha güzel geçerdi anımız:16:bir dahakine inşallah:42::42:
ben birkaç gündür bir türlü uğrayamadım,çünkü iki apartman ötede İzmirli bir arkadaş çiftimiz var.bir kaç gündür kadını yalnız bırakmamak adına yanına uğruyorum.eşiyle memlekete kayınvalidesinin yazlığına gitmişlerdi,geçen bir baktım 3 yaşında oğluyla tek başına dönmüş,eşi orada kalmış.zaten eşiyle çok iyi anlaşamıyor bu aralar.kadının kimi kimsesi yok,anne-baba vefat etmiş,kardeşi yok.akraba da bunu istemiyor(vaktiyle eşiyle çıktıklarında teyzesi biz bakamayacağız kızla evleniyorsan evlen deyip apar topar evlenmişler)şimdilerde ise kocası izmire(kv ye) gitmezsek boşarım seni diyor.kadıncağız da biçare boşanmaktan korkuyor kadın başıma ne yaparım diyor.neyse uzun mesele anlayacağınız.ben de destek çıkıyorum moral vermeye çalışıyorum.İnşallah her şey yoluna girer.
Az evvel eşim dışarı çıktı bi geldi ki ağlıyor ,dedim canım hayrola ne oldu?diye...Meğer eşim yaşlıca bir adam görmüş çöpü kurcalayıp meyve ayıklıyormuş:43: o adamcağızın durumuna çok içerlemiş.dedim keşke markete götürseydin ya da para verseydin,malesef yanına para ve kredi kartı almayı unutmuş..Eşim hem adamın durumuna üzülmüş hem de bizim yaşadığımız onca sıkıntıların bu adamın yaşadığı kadar ağır olmadığını belirtiyor.Hayatta bazen küçük şeyleri çok büyütüyoruz ve dert ediniyoruz ,bünyemize işliyoruz adeta..oysa daha öncelikli olanları bertaraf etmemeliyiz:değerlerimizi yani...

Enistemizinde yuregi senin gibi tatlim ...kocaman ve cok ince ruhlu biri ..bir beyin bu kadar duygulanabilmesi cok guzel bir meziyet ama cok sasirmadim kendisini gordugum icin ...
Son cumlelerinde cok haklisin cok ufak seyleri dert ediniyoruz halbuki hayatta en buyuk imtihanlardan biride aclik ki bunu az cok animsiyoruz su aralar orucla...

2.bebegi düşünen arkadaşlarım eminmisiniz son kararınızmı daha erken degilmiiiiii:1:
bence arada 3 yaş olmalı yoksa çok zorlanırsınız..
örnek:arkadaşımın kızı 16 aylıktı ve digerine hamile kaldı..kızı 2 yaşına geldiginde tuvalet egitimini veremedi çünkü hamileydi
çok zorlandı..heryere çiş yapıyodu kız egilip kalkamıyodu böyleliikle tuvalet egitimini tamamlıyamadı...2.bebegi dünyaya geldi
şuan 1 yaşında ve arkadaşım depresyonda kafayı yemek üzere:ssz:daha anlatamayacagım bir sürü şeyyy..

bekleyin ne aceleniz var önce şimdiki bebeklerinizi bezden kurtarın kendi kendine yemek yiyebilecek duruma getirin ondan sonra 2. yi dogurun..valla demedi demeyin çok yorulursunuz..çünkü herşeyi 2 defa yapacaksınız..2 çocuga banyo,2 çocuga yemek(onun yedigini o beyenmiyo olabilir)2 çocugu uyutmak,...daha bir sürü şey..
bünyeniz buna hazırmı:)
valla benden söylemesi karar sizin..
ben 3.yü bile düşünsem kesinlikle çağla 4 yaşına gelmeden istemem:19:en azından okula gider bende bebekle daha rahat ilgilenirim..
şimdiki anokulları 3 yaş alıyo en mantıklısı onu okula yollamak(en azından 5 saati okulda geçecek)sizde bebekle daha rahat edersiniz diye düşünüyorum..
ama yineden ben bilmem siz bilirsiniz:9:

ayyyy içim şişti beeee babycerencim :ssz:
tamam tecrübelisin biraz daha beklemeye alabilirim balım thank you :23:
buarada agzından kacırdın 3.de olcak haaa sen 4.bebegide yaparsın dogurgan gacııı :27:

selam tezelerim sizlere cok cic fotolar eklettim anneme sonra videoda ekleticem. annemler beni denize götürdü orda onlara bir dk nefes aldırmadım :52: tatil yerine yorgunluk verdeim onlara... ama napim ben cok meraklıyım hryeri karıştırmam lazım yoksa omaaaaz.

slm kızlar baayadır giremiyorum arada okuyup hemen cıkıyorum
benim bıcırık kızım bir yürümeye başladı pir yürümeye başladı
evin altını stüne getiriyo. mutfak banyo odalar her an heryerden buse cıkabiliyo.
ben git gide zayıflıyorum 50 liko oldum boyun fıtığım bel fıtığım coştu gidiyo korkuma doktora bile gidemiyorum
kötü bişey dicek diye.
bu arada tatile gittik ama tatilmiydi eziyet mi anlamadım cok yorulduk.
kızımın tek oturduğu zaman dondurma yerkenki haliydi.
bu arada bebişleri cok enerjik anneler eğer yakınınızda at ciftliği falan varsa götürün cok iyi oluyo
biz her pazar buseyi götürüyoruz pinokyo adında bir atımız var ve kızım o gün cok sakn oluyo
kendikendine oyun oynuyo hiç gıkı cıkmıyo artık her pazar atımıza gidiyoruz bizden simdilik bu kadar
inşallah artık sık sık girecem sizi takip edecem .
güzel mayıs anneciklerinin yanaklarından. tatlı sirin ballı mayıs bebeciklerinin ellerinden yanaklarından butlarından ballı ballı öpüyorum:54::54::54:

tmm cnm niyeti bozarsan bi haber ver sana adres veriyim:)yalnız temiz iş olsun lütfen:27:
avukatıda dert etme topikte accasia var o bizi korur hiç olmadı mutlumun eşi yani eniştemiz var
arkan saglam korkma:)elini korkak alıştırma,hem bakarsın bunu meslek haline getirirsin:9:
azraecenin,pınardanın ve hejarımın kayınvalideleride sıraya dizilir:))
aman kız neler diyoz şimdi kaynananı yalnışla biri bıçaklıycak sonra iş başına kalacak susss:9:
Allahım affet yarabbim çok tövbeee çok özür Allahım:18:
Tovbe tovbe mubarek gun Cicim sen nasil arkadasssin gazı baya verdin olayi baya seriye
Bagladin insan der dur sakin yaapma seytana
Uyma bak şimdi sana yine kustum saka biyana allah
Kimseyi sasirtmasin düşünmesi bile korkunç dinimiz amin

selam canişkolar:1:
Dün oğluma eşim baktı,bende çarşı pazar gezdim:24:çok iyi geldi
babasına çok düşkün oğlum benim gittiğimi farketmemiş bile:1:
Babası uyutmuş,yıkamış,yemeğini yedirmiş baya vakit geçirmişler onlar içinde iyi oldu aslında
ama şöyle birşey var,benim oğlum babası evde olduğu zaman az uyuyor,bir kaç kere gözlemledim gerçekten öyle
sabah uyanıyor kafasını bir uzatıyor eğer yatakta babası varsa uyumuyor,yoksa uyumaya devam ediyor:ssz:
Babasına aşık resmen arada kıskanmıyor değilim:26:
Benim oğlum tam olarak beni anlamıyor bu normal mi
maşallah sizin bebişler her dediğinizi anlıyormuş,bol bol konuşuyorum elimden geldiğince vakitde geçiriyorum kuzumla ama tam olarak anlamıyor beni..
Ben konuştukça onunla oyunlar oynadıkça kahkaha atıyor gülen suratım:27::27:
Taklit bizdede hat safhada vede bıcır bıcır konuşmalar sürekli bişeyler anlatıyor
birde bazen öyle ciddi ki:ssz:
Bazende konuşup konuşup kıkır gülüyor:1:
Anne baba demiyor ama geldiii gittiii diyor:1:
Mutlu annecim sana tekrar teşekkür ederim hiç adım atmayan oğlum ayakkabıya alışınca daha güzel adım atmaya başladı:16:
Istese yürürde zerre kadar istek yok kuzumda,bakalım ne zaman canı isteyecek:27:

benim oğlanda aynı hejar hayırdan zerre derece anlamıyor hiç tınlamıyor bile.dediğim şeyleri yap deyince yapmıyo yapma deyince yapıyo.benimkide anne baba atti,ver bazende allah diyo sanırım.su dedirtemedim.sanırım erkek çocukları böyle.

merhaba yuregi guzel arkadaslarim ve onlarin tatli kuzucuklari:16:
Kizlar sonunda lojman bosalmis bayramdan sonra kars a tasiniyoruz,evim esyalarim niksar da ve esimle 1 sene sonra tekrar bir araya geliyoruz kendi evimizde.bir yandan hic bilmedigim bir sehirde aile ve arkadaslarimdan uzak kalmak,hergun disari cikabildigim hava kosullarindan buz gibi eve mahkum bir hayat gozumu korkutsada esim evim ve kendi duzenime kavusacagim icin mutluyum.neyseki sizler varsiniz yanlizligimi paylasacagim.
Bide kizlar ben masal odakli yasadigim icin ( malesef kendimi elestiriyorum bu konuda) ikinci bebek zor ve yipratici geliyordu fakat hem sizin bu konudaki cesaretinizden etkilenip hemde nasil olsa uc yil evden disari nadir durumlar haric cikamicam, bari bu surede ikinci bebisi halletsemde batiya dondugumuzde soyle bir rahat etsem diye dusunmeye basladim.ama sadece bir dusunce,siz bu konuda ne dusunuyorsunuz,yoksa evde iki cocuk hepten kafayi yermiyim:17:ama cok guzel bir duygu ote yandan,kafam allak bullak :26: Azraece yi cesaretinden oturu kutlarken bugun ettigim lafa bak :52:
memuriyetimin ilk yıllarını muşta yaptım.ve orda kurduğum arkadaşlıklarımı devam ettiriyor ve çok arıyorum.hele bide memlektlin varsa resmen kenetleniyorsun.bol bol gezdim doğuyu keşfettim resmen ve iyikie gitmişim çok güzel günlerdi.sen söylenenlere bakma iyi düşün iyi olsun.yeterki eşin yanınızda olsun masalın babasına ihtiyacı var.insan elindekilerle mutlu olmasını bilirse çok zor şartlarda bile mutlu olur.gezemicem diye düşünme avrupada millet çocuklarını her fırsatta dışarı çıkarıyor.dediğin gibi öğrencide bulursan ne güzel olur inş.

2.bebegi düşünen arkadaşlarım eminmisiniz son kararınızmı daha erken degilmiiiiii:1:
Bence arada 3 yaş olmalı yoksa çok zorlanırsınız..
örnek:arkadaşımın kızı 16 aylıktı ve digerine hamile kaldı..kızı 2 yaşına geldiginde tuvalet egitimini veremedi çünkü hamileydi
çok zorlandı..heryere çiş yapıyodu kız egilip kalkamıyodu böyleliikle tuvalet egitimini tamamlıyamadı...2.bebegi dünyaya geldi
şuan 1 yaşında ve arkadaşım depresyonda kafayı yemek üzere:ssz:daha anlatamayacagım bir sürü şeyyy..

Bekleyin ne aceleniz var önce şimdiki bebeklerinizi bezden kurtarın kendi kendine yemek yiyebilecek duruma getirin ondan sonra 2. Yi dogurun..valla demedi demeyin çok yorulursunuz..çünkü herşeyi 2 defa yapacaksınız..2 çocuga banyo,2 çocuga yemek(onun yedigini o beyenmiyo olabilir)2 çocugu uyutmak,...daha bir sürü şey..
Bünyeniz buna hazırmı:)
valla benden söylemesi karar sizin..
Ben 3.yü bile düşünsem kesinlikle çağla 4 yaşına gelmeden istemem:19:en azından okula gider bende bebekle daha rahat ilgilenirim..
şimdiki anokulları 3 yaş alıyo en mantıklısı onu okula yollamak(en azından 5 saati okulda geçecek)sizde bebekle daha rahat edersiniz diye düşünüyorum..
Ama yineden ben bilmem siz bilirsiniz:9:
2. çocuk istememin sebepleri:1-çok iyi anlaştığım bi bakıcım var elim ayağım ona güveniyorum.2-en az benim kadar bebeğimle ilgilenen bi eşim var birazda ona güveniyorum.3-tayin isteme durumumuz var 2015 ocakta ozamana kadar evde olup musab bilal kreşe gidene kadar yanında olmak istiyorum.4-bide bende 3 çocuk istiyorum yaşım geçiyo 34 gibi jübilemi yapıp sahalara veda edicem.5-bide etrafımdakilere soruyorum çoğu ikisi aradan çıksın diyorlar tecrübe allahım utandırmasın,kaldırabilecek güç ve sabır versin.

kızlar ikinci çocuk konusunda babycerene sonuna kadar katılıyorum. Ilk bebiş 3 yaşına geldiğinde doğması daha uygun olur bence. Diğer türlü anne çok yıpranır ve ikinciyle yeteri kadar ilgilenemez. Ilk çocuğa haksızlıkmş gibi geliyor bana. Tabii herkesin fikrine saygılıyım. Bugün parkta bi aileyle karşılaştık kızlarıyla oğulları arasında iki yaş vardı. Zor olmadı mı dedim yoo ikisi aynı anda büyüdü daha rahat ettik dediler.[/quote .!.:
bir arkadaşımın 2 çocuğu arasında 6 yaş 2. Ve 3. Arasında 1 yaş var ona sordum nasıl diye :hiç fark yok hepsindede aynı zorluğu yaşadım dedi.

beybim şimdi ben aralık-ocak döneminde hamile kalırsam doğa zaten 2,5 yaşında olacak, bence ideal.aslında bana kalsa ben de acele etmezdim,fakat yaş problemi var önümüzü kesen:31:üç çocuk istediğim için elimizi çabuk tutmamız gerekiyor kocişle:34:
bende senin gibi düşünüyor ve istiyorum rabbim gönlümüze göre versin.eşlerimizde yardımlarını esirgemez inş.ben şimdiden görev paylaşımı yapıyorum.bilalle sen 2. Ben ilgilenirim.çocuğumun boynunu büktürme onunla daha çok ilgilenelim diye. Kıyamam ona ilk göz ağrım.

pazardan özenerek oğlumun yemesi için böğürtlen aldım.bamya temizlerken yanıma oturtup böğürtleni önüne koydum ve benim oğlum böğürtlenin yüzüne bile bakmadı ne yedi dersiniz. çiğ bamya:37: Inanamadım. Oğlumla ilgili ne zaman bi beklenti içine girsem elimde patlıyor.

Vira Bismillah:51:
Selam annekuşlar,topikçe doğumaya karar vermişsiniz demek isim düşündünüz mü çok önemli:52:
Kim doğuruyo kim doğuracak ve kim doğurmak istiyor kafam karıştı benim:86:
İlkimcan hoşgeldin cicim:3:sana topikten çok çağrı bıraktım ist.daki cicişlerle ve meleğimle buluştuk fotoları da ekledim sen görmeden kaldırmayayım dedim ama kaldırıp kaldırmadığımı bilmiyorum şuan:1:
Talay:Geçmiş olsun Musab Bilale:nazar:Çok şükür defolmuş gitmiş giardian:20:Ben ilk defa duydum,Allah beterinden korusun yakışıklımızı:nazar:Mama kapları da çok güzelmiş:16:
Turuncu: Mesajımın bu kısmını kv.ne ithaf ediyorum:1:Aşkım Turuncu Aşkım Kayra nasıl Aşkım evinize dönün artık Aşkım bi rahat et sende Aşkım hiç takma Aşkım değmez Aşkım:1:
Beykoz: Sen yoldan çıkarıyon dimi herkesi itiraf et bakiim:1:Topikte nüfus patlaması yaşanıcak sayende:1:Enesçim de unelerden vazgeçmiyor demek:21:Mira da aşırı memeci ama bende hiç hazır değilim bıraktırmaya,,çok büyük mutluluk duyuyorum emzirirken:17:Bencil miyim neyim:17:
Planner: Şekerim çalış çalış nereye kadar yaw:ssz:Allah yardımcın olsun:16:Zeynoma da 41xmaşallah:nazar:
Kendi büyüdü de bebeğini yıkıyor demek zilli:9:
Hejar: Ayakkabının işe yaramasına çok sevindim canım:16:Bu arada sen farkında değilsin ama Aras Eymen yürüyor artık:1:Koşması gerekmiyor yani birkaç adım atıyorsa bebiş artık yürüyordur:nazar:Bizim ilk diş çıkınca eltim farekmişti ve dişi çıkmış demişti,,biz : yok yokk görünürde yok dedik,,o da bize: siz 1cm çıkınca mı dişi çıktı diceksiniz demişti:1:seninki de o hesap:1:Darısı yürümeye başlayan bebişlerimize olsun inşallah:nazar:Benim kızımda aşırı babacı aynı Aras Eymen gibi:24:
Sen o kadar iyi bak eğlendir,babalarından iki gulu guluya tav oluyorlar:emir_bebek:
Çiçek: Tayiniz hayırlı olsun canım:16:Kızlara katılıyorum orda eşinle ve kızınla mutlu olman için çok sebebin olacak inşallah:16:yanımda kızım eşim olsun her yerde yaşarım walla:16:Belki de masalın bir sonraki fotoları snowboard yaparken olur:34:Ağaç yaşken eğilir derler ya bunu değerlendirmelisin:46:İşe de inşallah istediğin zaman istediğin koşullarda başlarsın:16:
Gönül 2000 sayfam: Ağır sesli tahrik alıp kendini temizliğe vermene koptum walla:1:
ne demiş Atatürk: Geldikleri gibi giderler:1:Senin evin yuvan ayrı hiiiiç takma onları,hatta belki olumlu anlamda yardım bile alırsın kvden.Hakkınızda hayırlısı canım:16:
Azraece: Geçmiş olsun Ececiğime:nazar:Çok nazar alıyorlar nas felak her daim deva,,teyzesi burdan okudu prensesini:nazar:
Biangel kuşum: Sana da geçmiş olsun canım:nazar:Datlu mayıs annesi arkadaşım:16:Dr.a gitmelisin:128:Eşine de rabbim en güzel iş kapılarını açsın:nazar:
Şekerli şekersizim: Kendine dikkat canım,,zaten taşınmanın stresi bile bi dert,,birde kendini çok yorup bitirme emi:ssz:
Babycerencim: Çağlam ultra mega süper ev süpürüyo ya maşallah:nazar:Tahlilleriniz de güzel çıkacak inşallah:nazar:
Ceren fıstığa da geçmiş olsun:nazar:Sanırım Çağla annesütü nasılsa içiyorum aç kalmam diye fazla bişey yemiyo:34:
Harekette buna eklenince kilo almadı fıstığım:emir_bebek:2. bebişin olduğu için sen şimdi ister istemez Ceren ve Çağlayı da kıyaslıyosun ama yapma bunu:20:çok şükür bin şükür çok sağlıklı bebişin var:nazar:

tatlıcadım aman maşallah diyelim olmasın ağrın ama sen yine de dikkat et tabi.

meleğim ağustosta olmaz:)) hem eceyi emziriyorum hemde nasip olursa sezeryan sonrası normal doğum istediğimden arası ne kadar fazla olursa şansım da o kadar çok oluyor. bizim 2015 temmuzda lojman hakkımız doluyor ve büyük olasılıkla şehir değiştiricez en azından o zamana kadar 2. de biraz palazlanmış olur çünkü şehir değiştirerek taşınmak çok zor olacak kesinlikle hayırlısı diyorum herşey için.

haftasonu tenhalığı babycerenimde uğramamış:) kujum denk gelsekte şimdi bi ganyum patlatsak:))
uğramz o kesin AVM avm dolaşıyodur :21:

senın bu saatten sonra tek patlatcan 2 sıpa olur :1: sıpa dedim oğlanmı gelio yoksa :17:

bi buluşamıoz yaw ne güzel olurdu ama mutlu_annem de gelirdi oynardık yannız ben çok pis yeniliyom aberiniz olsun :9:

canım hakkında hayırlısı rabbim yazdıysa istemesen bile olur 2.bebişinnn :27:
bende istiyorum 2014te olabilir mesela tabi rabbim bilir hala full korunmadayız bende sezeryan sonrası normal dogum isteyenlerdenim içimde denememiş oldugumdan pişmanlık var saglıkla ilgili sorun olmazsa ve doktor bulabilirsem denicem doktorun yönlendirmesi cok önemli biliyosun doktordan sorunlu biri olarak şimdiden arastırmalara baslıcam :49:
amin amin:17:

bizde fulll ama kaçaklar olmasın DİKKKAT DİKKAT :24: yok yok sende niyeti bozmuşsun beykozum belli:27:

Cok yorgunum cooookkkk
Kim kiminle nerede ne yapiyor kim gormus ne demis hicbirseyden haberim yok
Arasira telden gorustuklerimden haber aliyorum o kadar
Bugunume sukrediyorum ama eski rahat donemlerimi cookk ozledim
Her aksam gec cikiyorum eve gel sofrayi kur ye kaldir yika omerle o kadar az oynayabiliyoruz ki
Sabah erken kalkiyor da ise gitmeden oynasiyoruz Allahtan ama yetmiyor yetmiyor yillik izne de ayrilamiyorum taa bayrama kadar bekleyecegim insallah omercigin disi ya da baska sıkintisi olmaz da doyasiya vakit geciririz

Omer de vakit geciremedigimizden midir nedir oldukca huysuzlasti
Yine de uyku ve yemek konusunda uzmuyor pesimden ayrilmayip surekli ustume tirmaniyor bana takmis duurmda hep yaninda dizdize olayim istiyor:)
Sonunda 3uzun 2kisa olmak uzere 5disimiz oldu elimizde surekli salataikla geziyoruz

Cenemiz iyice dustu o kadar cok konusuyor ki bugun arabada gezmeye giderken yan arabadakilere bbile laf atti cama vuruyor el salliyor asiri girisken bir cocuk oldu

Boyumuz sirik gibi olunca bogum bogum kollar bacaklar inceldi tabi ama memnunum cok sukur hala emiyor ve gayet duzenli besleniyor varsin eskisi gibi pufidik olmasin sirik oglum
Yaz basinda aldigim hicbirsey gelmiyor hepsi sort gibi kaldi :)

Artik isyerinde gunduzleri sagmiyorum bir hafta denedim ve aksam dolu gogsu emmekten daha cok zevk aldigini gordum boyle devam edecegim bir sure

Sizde ne var ne yok cok merrak ediyorum o yuzden en kisa zamanda en dedikoducumuz olan babycerenio arayacagim:1:

Bu arada 1.yastan beri hic asi oldunuz mu bebisler??

ne aşısı yaw 1 yaşında oldu bneım tavşan birde kasımda var öle bilyom :26:

hıyarcı babaya slm:21: benımde havuççu bir ana tavşanım var :1:

off bende cok yorulmusum herkes gibi ...cuma gununden beri kosturuyorum dun iki ayri yerde olmak zorundaydim ve bugun kahvaltiya misafirlerim vardi...sonuc kocaman yorgunluk.. buna oglumda cok katkida bulunuyor Sabah 5.30 gibi kalkiyor ve tum uyumuyor desem yeridir...bizde sayesinde hayalet gibi olduk...

ah ah allah kolaylık versin meleğim :17: bende hortlak gibiyim :27:

Ayy kujum ilahi yine kopardin beni cok yasa hemi nerden buldum bu kiyafeti cok hosuma gitti ve cok isabetlide olur aslinda...madem yerde suruyorlar paspasta yapip bizlere biraz yardimlari dokunsun diimi:)) eger ist da oldugum siralarda gorse idim kesim bundan bitane alirdim ama burdaki evimde hemen hemen her yer hali kapli ve bunun ise yaramasi zor ...yinede cok hosuma gitti almak lazim
aynne meleğim bende bulsam alcam bari iş vapsın aneye yardımcı olsunlar dimi :47:

Biangel kujum mesajına bayıldım:16:iyiki varsın:16:
Elif & Babayceren: iyiki buluşmuşsunuz kızlar:13:

Selam kızlar:3:
Kendi adıma yoğun ve dolu dolu Mira dolu bir haftasonunun ardından mutlu haftalar diliyorum herkese:3:
C.tesi kızımı aşıya götürdüm,,çok şükür ağlamadı kontrollerimiz de iyi çıktı,200gr almış ve boyumuz da uzamış:nazar:
Dr. teyzemiz dişlerimizi saydı,,annesi ya eksik çıkarıyordu ya fazla:9: C.tesi iftara misafirlerim vardı,,harıl harıl çalıştım cumadan
itibaren.Dün de iftara gittik dedenin mevlütüne.Tempolu bir haftasonu geçti gitti. Dün sabah,akşamüzeri ve gece olmak üzere 3 park gezdik:1:Parklarla ilgili sorunuz varsa alayım:1:Dün gece evimiz çok sıcaktı kızda da aşının mıdır dişin midir mızmızlığı vardı,
çok zor bir gece geçirdik:ssz:uyumadık desem yeridir:ssz:
Bizden haberler böyle şekerler:16: Bayrama geri sayım başladı:32:Gelsin tatillll:21:
İşiniz gücünüz rast gelsin:nazar:

sende iyiki varsın mutlu_anne:16::16:
ne aşısı merak ettim :26: oh oh kntler iyi çıkmış maşallah:nazar:aşıdan sonra oluyo öle off geçer işla neler geçirmedikki:34:

günaydın arkadaşlarım,

çok yorgunum... yo yo, haftasonu çok yorulduğumuzdan değil. genel olarak yorgunum... artık lab.a sürüne sürüne geliyorum... inzivaya çekilmek istiyorum... eşimi ve oğlumu alıp göl kenarında (veya dağ başı da olabilir) ufak bir kulubede 1 hafta yeter de artar bile... geçen yıldan 30, bu yıldan da 30 gün iznimiz var ama 1 hafta yeter sanırım :44:
bu arada, radikal bir karar aldık eşimlen. şöyleki: yaz tatilini sakin huzurlu bir şekilde en fazla 15 gün yapacağız. eşimin bölümünün derneğinin her yıl yaptığı kış toplantısında da 1 hafta dinleneceğiz. böylelikle paraç parça dinlenmek suretiyle işimizde daha verimli olacağız. umarım olabailiriz :26:

kısaca gündeme değineyim de gideyim:

şekersizyeşilçay hanım: yeni kolileriniz ve eviniz hayırlı olsun. Orhan Cemal de Defne gibi birşeyler yazmak çizmek istiyordu hemen yenebilir ve künt uçlu bir boya ile kocaman bir defter aldık:16: ya o defteri yada boş kağıtları boyuyor. koltuk yada halı boyamadı hiç ama aklına gelmemiş de olabilir tabi :26: bir de, yeni eviniz kaç oda kaç salon, banyo sayısı vs için ayrıntılar verir misiniz?

mutlu_anne hanım, azraece hanımın tarifini denemişsiniz, hayırlı olsun. ben de deneyeceğim bu hafta. ay şimdi topik olarak hırs yapıp, "kiremitte mantarlı püre" yarışına mı girsek :9:

anneZEYNEP hanım, arada gelmişsiniz. hoşgeldiniz. Ömer'in yeni dişlerini kutluyorum. iştahı ve keyfi yerindeymiş, sizi de üzmüyormuş ne güzel :16: işlerinizdeki yogunluğa ise üzüldüm, umarız tez zamanda feraha erersiniz

başka... hah, beykoz hanım. 5 yılık kalkınma planları dahilinde, 2014 itibariyle 2. bebek çalışmalarınıza başlayacakmışsınız. şimdiden hayırlı olsun diyorum. biz de ilk bebeğimize 2010'da evlenme yıldönümümüzde karar vermiştik. ciddi ciddi konuşup, "hımmm, evet X bey, 2011 ağustos itibariyle hamile kalmam durumunda, 2012 mayıs ayında anne olmam kaçınılmazdır. hem lab işlerinin hafiflediği döneme gelir ve ben birkaç ay evde kalabilirim hem de yaz bebeği olduğu için hastalanma derdi olmaz. planı bu şekilde oylamaya sunuyorum" şeklinde eşime öneride bulunmuş ve onaylanmıştım :9: hayır efendim şaka yapmıyorum :52: gerçekten böyle bir plan yapmıştık ve ben hakikaten 2011 ağustosunda hamile kalıp, 2012 mayısında anne olmuştum :53: demem o ki, planlı yaşamak her zaman iyidir :51:

Babyceren hanım, dün annemlerde iftardaydık ve tv'de hatay sofrası tanıtıldı. çok güzel yemekler ve orjinal baharatlar vardı. tepsi kebabı favorim oldu. yemek de nasip olur mu acep :17:

meleğim hanım, iftarlar ve Mahir arasında yoğun ve yorgunmuşsunuz. kolay gelsin diyorum. mahir'in şaplaklarının şiddet kategorisine girdiğini düşünmüyorum. sevme şekli bu olabilir. çünkü çocukların şiddet algısı daha ilerideki yaşlarda oluşuyor ve bilerek şiddet uyguluyorlar diye biliyorum nacizane :26: bu arada, gündüz uykusu gerçekten mi yok :53:

nagihan hanım, aşırı geçmiş evlilik yıldönümünüzü derinlemesine kutluyorum. bir yastıkta kocayın inşallah :16:

hejar hanımın eşinin iş durumları ne oldu acaba?

Babyceren, yengesinde umduğu iftarı bulabildi mi?

PLANNER hanım, tatilde olduğu için mi yoksa aşırı yoğun olduğu için mi topiğe gelmiyor?

biangel_kujum hanım ve tavşanından son gelişmeler nelerdir?

köşeminderi hanım, tatile mi çıktı?

tüm bu soruların cevaplarını yeni bölümlerde alacağız. topiği izlemeye devam edelim anacığım :51:
ne olsun aynı tas aynı hamam sürünüyoz MONŞER :37:

inşallah canım. Ben de cok isterim

bence de kısa kısa 2 kez tatil yapmak cok mantıklı. Umarım yeterince dinlenebilirsin monşer :)

defne de önce kağıt ve deftere çizim yapıyordu ama nerden çıktıysa haftasonu koltukları boyamaya karar verdi. Sanırım yeri dar geldi. Tüm dunyaya açılacak yakında :)
yeni evimiz.. Hmmm ev mi desem saray mı desem.. 11 salon 41 odası 13 banyosu 3 ebeveyn banyosu var. 2 tane de helataşlı tuvalet yaptırdım. Alafranga kullanamayanlar için... Kraliyet ailesine mensup olduğumuz için daha miniği kurtarmıyo anacım..
Kız ne olcak 3+1 tek banyo+tek tuvaletli 2 balkonlu bi evceğiz işte.. Tam bana ve çekirdek aileme göre.. Ufacık tefecik içi dolu turşucuk...
allah ağzı tadıyla yaşamayı nasip etsin :nazar:

11 salon 41 oda ilk okuyunca haaa:53:dedim allah senı emi :27:

Selam kızlar:3: Nasılsınız?
Dün itibari ile evime gelmiş bulunmaktayım, ailemden ayrılmak biraz zor oldu ama el mahkum.
Eşim sağ olsun evde bana hiç iş bırakmamış ben seviyorum bu adamı çok ince gerçekten:16:.
Geçmiş çok birikmiş okumam mümkün değil. Bi hayırsever bana kısaca özetlese çok mutlu olucam merak ediyorum ben yokken neler kaynattınız.
Babyceren daha seni arayacam bi fırsat bulamadım kuşum:54:
hg evine kavuşmana çok sevindim ev gibisi yok yaw:8:

olu geçtim özeti say:37:

selam millet nerdesiniz:3:2 gündür yoktum gerçi kimsede yoktu:)
çok yogundum çarşı pazar gezdik,iftara gittik,parklarda gezdik..ara sıra baktım topige kimse gelmemiş bende gelmiyim dedim..
cuma akşamı elife gittim kendisi tam hayal ettigim gibi çok sıcak kanlı,güleryüzlü,samimi ve çok güzel bir insan..
kısa süre kaldık amaçok memnun ayrıldık:)cerende çok sevdi elif ablasını ve gönül mirayı:nazar:bebek tutmayı unutmuşum,gönül mirayı taşırken ellerim titredi:)çok tatlı Allahım esirgesin:nazar:öpemedim çocuk ruj olmasın diye:)ama ellerini öptüm:16:
umarım en kısa sürede tekrar ve uzun boylu oturma fırsatımız olur..

şekersiz_demek defnoş koltuk karalıyo:)işleri baya ilerletmiş..ressammı olacak acaba:26:işlaaaa:)
mutlucuk_nasılsın şekerim:)sizinde haftasonunuz bizimkine benziyo:)bizde 3 defa parka gittik çok yorucuydu..
miranın kaç dişi var,sayamadıgına göre 15 olmuştur:)maşallah:nazar:kiloda almış fıstık nazar degmesin..
benim vidio işi ne oldu mira adımı söyliyebiliyomu:)

annezeyno_canım aramışın ben duymadım bi daha ara bi dahaaaa:55:

ilkim99_sende ara sendeee:))evnize dönmeniz iyi olmuş artık sık sık yazarsın özledik seni:54:bestenin fotolarınıda istiyoruz..

azraece_:3::3:

oh ho güzel vakit geçrimişsin süslü senı :17: daha nice uzun buluşmalar :16:

[video=youtube;9KQUAv0WM3g]http://www.youtube.com/watch?v=9KQUAv0WM3g[/video]
:nazar::nazar:
eve çocuk işçi aldım aramızda kalsın:1:
kaçırdım gene :44:

MERHABA HERKEZE CUMA GÜNÜ ATEŞLE UYANDIK 39 LARDA VE İSHAL BEN DİŞİNDENDİR DİYE DÜŞÜNDÜM SONRA KAKA TAHLİLİ YAPTIK VE GİARDİA ÇIKTI.NERDEN BULAŞTI ANLAMADIM AMA OĞLUŞUM YİNE SOLDU.ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR İYİ.
KIZLAR BENİM REGL DÜZENİM AYIN 22-25İ ARASINDA VE HALA OLMADIM AMA BELİRTİLER VAR HERSEFERİNDE BU SEFER OLDUM DİYEREK LAVOBOYA GİDİYORUM ÇARŞAMBAYA KADAR OLMAZSAM TEST YAPTIRACAM.EŞİME DİYORUM OLAMAZ DİYO AMA OLSA ÇOK SEVİNİCEM BAYRAM HEDİYESİ.
BAYBCİM çağlanın oyuncağına bayıldım bizde istiyoruz tez vakitte markasını söylermisin
oy çok geçmiş olsun işla geçip gitmiştir :26:

niyeti bozan bacım :1:gerçi okudum hastalanmışsın bir dahaki aya işlaa :27:

ben de başta anlamadım, regl olduğunuza mı olmadığınıza mı sevineceksiniz :26: fakat uzun uzun düşündüm ve karar vardım:

1) ŞİME DİYORUM: eşinize sanırım hamile olma olasılığınız olduğunu söylüyorsunuz
2) OLAMAZ DİYO: "hayır, hamile olmazsın" diyor
3)AMA OLSA ÇOK SEVİNİCEM BAYRAM HEDİYESİ: olsa yani hamile olsanız sevineceksiniz. burada anlıyoruz ki, sevineceğiniz şey regl olmama durumunuz :17: bayram hediyesi derken de, regl olmamanızın önümüzdeki Ramazan bayramı vesilesiyle bir nevi hediye olacağını ve bebek haberiyle birleşeceğini ifade ediyorsunuz sanırım :44:

"ay bravo cikirokkocuğum, bu kadar uzun mantık yürütmeden sonra nihayet meramımı anladın. alkışıyorum üstün zekanı" dediğinizi duyar gibiyim ama beni de mazur görün. 4 saattir aralıksız deney yapıyorum ve yaklaşık 10 defa 3 katı inip çıktım :17:

biri tercüme etsin yada dekoderi olan kargoyla yolasın bana:37::37::37:

Merhaba kızlar :3:
Nasılsınız görüşmeyeli ?...
Ben 2 haftadır G.antepte kayınvalidelerdeyim.Bayrama kadar burdayız.Yani 10 gün daha sabır taşı olmam gerekiyor.:37:
Uzak olmanın ne kadar da güzel olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum :51:.Eee boşuna dememişler "uzak ol tatlı ol" diye değil mi.:36:
Neyse,sabır çekeyim ve Kayra dan bahsedeyim size :))

Oğluşumun 4 azı dişi birden çıktı.Çok şükür hiç sıkıntısı olmadı çünkü ben dişlerinin çıktığını bile sonradan gördüm :52:
Genel olarak keyfi yerinde ve yemek konusunda beni üzmüyor.Artık her türlü yemeği sıkıntısız bir şekilde yiyor.Her ne kadar k.valide Kayranın köftesini tatsız ve baharatsız bulsa da oğluşumun en favori yiyeceği köfte.(hayır ufacık bir bebeğin köftesine ne kadar baharat ekleyebilirsin orası da tartışılır ama neyssse :19:)

Gece uykuları evdeyken çok bölünüyordu ama buraya geldik geleli hiç üzmüyor beni yavrum.Çoğu zaman 1 kez öğlen uykusuna yatırıyorum (12 .00- 14/15.00 arası).Tekrar akşam 8 olmadan gece uykusuna geçiyor.Sahurda bir yarım saat uyanıp tekrar uykuya dalmaya çalışıyor ve sonrasında sabah 8-8.30 gibi uyanıyor.Ben de oğluşum öğlen uykusuna yatınca hemen kıvrılıyorum yanına.
K.valide kesin söyleniyordur "bu gelin her öğlen 2-3 saat yatıyor" diye :27:

Geçen hafta sonu Urfaya gittik ziyaret amaçlı.İnternet kullanamadığım için pınarda ya ulaşamadım maalesef.Gerçi gider gitmez geri dönmenin hayali ile akşam olmasını bekledim çünkü çoook sıcaktıı.Kayra da yerinde durmayıp huysuzluk yapınca sıcak ve orucun etkisi ile hepten çıldırdım.Yarım günlük bir ziyaretin ardından tekrar eve döndük...
Önceden gideceğimizi bilseydim gitmeden önce pınarda ile iletişime geçerdim ama kısmet...

Vee son olarak doğumdan sonra toplam 14 kilo vermiş bulunmaktayım.Hedefime ulaşmak için son 10 kilom kaldı :32:

Hepinizi öpüyorummm ve şimdiden hayırlı iftarlar diyorum.
Hoşçakalınnn :16:

hg bacım :16: kaynanayla yaşamak zor yaw allah kolaylık sabır versin :18:

fazla takma :23:

Bugün itibari ile 4 yıl 3 günlük evliyim eşimle.Sağolsun eşim yine unuttu evlilik yıl dönümümüzü.Zaten annesinin evinde olan bir erkekten başka ne beklenebilir ki :ssz:..
Bilerek geceye kadar hatırlatmadım,sonra da hatırlatıp "insan değer verdiği şeyi unutmaz" dedim ve sırtımı dönüp yattım :19:
Ertesi gün bana şirinlik yapmaya çalışırken annesi "ben kaç senelik evliyim,benim eşim daha bir kez bile kutlamamıştır yıl dönümünü"dedi.
Hani aklı sıra bana boş ve saçma bir gün için beklentiye girme şeklinde laf söylemeye çalışıyor.Malum eskinin insanı böyle şeylere değer vermiyor...
Eşime de çok kırgınım gerçi..Yıl dönümünü unutmasından dolayı değil ama sırf annesi "aşkım" kelimesini iğrenç bulduğu için bana da söyletmiyor.Hayır eşime aşkım demiyorum burda ama oğluma arada aşkım diyordum ve bu kelime çok saçma geliyormuş beyefendiye !!!
Evlendiğimiz günden beri kendisine de o kelime ile hitap ediyordum ve hiç saçma olduğunu söylememişti ama nedense burda birden saçma olduğu aklına geldi.
Ben de artık ismi ile hitap ediyorum ve bir daha kendisine karşı o saçma bulduğu sözcüğü ASLA kullanmayacağım.
(Hayır anneside aşkım kelimesinin neyini iğrenç buluyor orasını da anlamış değilim:19:.)
Umursamamaya çalışıyorum,sallamıyor gibi görünmeye çalışıyorum ve ancak bu şekilde rahatlatıyorum kendimi :35:
Neyse,aslında kızdığım ve uyum sağlamakta güçlük çektiğim çok şey var bu evde ama ne ben onları değiştirebilirim ne de onlar beni.O yüzden son 10 gün daha dişimi sıkıp düşünmemeye çalışacağım.

Haa unutmadannn,eşim öğlen dışarı çıkmıştı işim var diye.İşi de pasta siparişi vermekmiş.Üzerinede 4 yıl 3 gün yazdırmış.:37:

nice senelere bacım eşinle oluşunla ( kaynanasız ) güzel yıllar olsun işlaa:16:

al bneım öküsü vur senın kıne alınmaca yok bu herifler hep ana kılıklı :47:

ay lütfetmiş ben olsam o kelimeyi inatla söletirdim ona çıldırt kv deni görem senı nedne yaşlılar böle yaw :27:SABIR SABIR

selammmmmm:66::66:
:8::8::8::8::124::118::118::122::122:
gittigimiz otelde dügün vardı,biz bi tarafta yemek yerken oynayanları izlemek çok zevkli oldu:)orda oynayamadım ya içimde kaldı
burda oynıyım dedim:66::66:
kızlar ne güzel giyinmişlerdi :53:agzım açık kaldı:53:zamane kızları hem güzel hemde zevkli:51:
bizden geçmiş onu anladım:))yada içimiz geçmiş bilemiyorum:)
yada yaşlanıyoruzzzz:52:imdattttt:52:
oteldeki oyun parkında 2 tane bakıcı vardı attım çağlayı onlara rahatça yemegimi yedim:)
arada gittim aldım yedirdim tekrar bıraktım:27:zengin olmak varmış:1:

oh oh yandan :21::21::21: ah ah bi olaydık zengin :33:

kapanışı ben yapayım dedim bebeğim de buradaymış:)) yemek güzel geçmiş sevindim. sen mi yaşlandın biz ölelim o zaman:)) kızlarınıda pek hamarat yetiştiriyon maşallah biri süpürge yapar biri fasulye ayıklar maşallah diyim:))

mutlum senin gibi hamarat bir hatun benim netten bile olsa bulduğum tarifi beğendi ya çok mutlu oldum afiyet olsun adını soranlara azraece püresi dersin:)) mirayıda parklar kraliçesi ilan ediyorum:))

bizde de her zamanki diş modundayız gece çok kalkıyor babası olunca iyi beşiğinden alıyor veriyor banada tek olunca çok zorlanıyorum bir an önce sabah olsun diliyorum bu gece:)) dün karşı komşumun oğlunun doğum günü vardı herkes çok sevdi koştururken yüzüstü güm diye bir çakıldı betona ama ben dedim parçalandı kafası ama 2 ağladı sustu buz koydular geçti. Rabbim korudu hepimizinkini kazalardan belalardan korusun Allahım

geçmiş olsun bacım yaw :nazar:

hep böleler çat küt vurulmadık ver yok bneım tavşanda öle hem o çarpıyo bende çığlık atıyom vurduğuna deilde bağırmamdan korkuyo bende bunu anlamıyom:9:

BENDE sizi cok özledim ama enes koltuklara cıkı iniyor bisikletle evi turluyor dolapları gardolaplarını bosaltıyor tv kapatıp acıyor evin kapılarını acabiliyor pc basına gecip neti karıstırıyor telefon yakalamasın dokunmatik olanların kilidini acabiliyor beni hiç bos bırakmıyor saolsun :ssz:
az uyuyor gunde 1 kez ve sahura kadar oturuyor bir ögretemedim uyumayı kilo almadı kac ay oldu yerinde sayıyor boyu uzadı çirkinimin saglık olsunda büyüyünce yeme diye kızıcam :1:
9tane dişimiz var :nazar:
2.ci bebek için şimdiden doktor arayısına cıktım sezeryan sonrası normali gercekten isteyen onaylayan bir doktor bulmak istiyorum inş bulurum :49:
birde kızlar benim iç dikişlerime kra griyor kasılıp kalıyorum sonra geciyor o kasılmalar sizdede oluyormu doktora bunuda sorcam :34:
talaycım inş hamilesindir istedigini hissedebiliyorum canım hayırlısı olsun şimdiden :emir_bebek:
turuncum evlilik yıldönümün kutlu olsun kvden tam ümügü sıkılmalıkmıs kızmada nasıl dayanıyorsun ben olsam coktan yapıstırmıstım lafı :23:
benden bu kadar canlarım azraececim sende 3 seneyı tamamlayacak sekilde kal hatta bekle beraber kalalım :49:

maşallah akılı oluşuna allah nazrlardan saklasın yaw :nazar:
bneıde bekleyin yaw :49:

günaydın bende sudan olduğunu düşünüyorum.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.mesajımda anlaşılmamış evet 2. istiyorum Rabbim inş. bir kız nasip eder.dün akşam malesef regl oldum yani önümüzdeki maçlara bakıcaz.durmak yok çalışmaya devam:10:
giardia bi tür sularla bulaşan parazit ateş ve bol ishal yapıyo.iştasızlık da dahası. eşime diyorum meme şehidi olacaktım.24 saat memedeydi.meme uçlarım düşecekti:37:
turuncu hoşgeldin.bizde bu hafta onu kayınvaldegile gidicez bayramı orda geçirecez.kimbilir bende nelerle karşılaşacam.yaptığım şeyler garip karşılanacak eminim en çokta bu çocuk çok zayıf küçük demelernden korkuyorum.eşime diyorum akrabalarından bu lafları duyarsım çok üzülürüm diye
maçlaramı kesin mayıs bebeklerinde patlam aolcak herkes çalışıo çaktırmadan:37: biz hala yedek külübesindeyiz :27:

kızlar sabah butikbebeyi gezerken gördüm bizede kırılmaz tabak,bardak lazım aranızda kullanan varmı tavsiye edermisiniz.Eki Görüntüle 767340
güzelmiş al al kaçırma :54:
SELAMMMMM SELAMM SELAMMMM:3::3::3:

nasılsınızzz sevgili anne arkadaşlarımmm, çok şükür ki girip bir iki satır yazacak kadar vakit buldummm:36:

3 haftalık uzuuuunn tatilimin acısı çıkıyor bayramdan önce bir proje teslimimiz var ve nefes almadan çalışıyorum üstelik oruçlu halde dahada zor ama allah sabrını veriyor çok şükür, sadece forumu okumak için bile açamıyorum çünkü aklım kalıyor ozamannn:1: zeynomun fotolarını bileeemm paylaşamadımm zaten hala foto makinasında aktaramadık bileee:37:

zeynomdan haberler verecek olursamm 2 haftadır yürüyor ama hala tam dengeyle değil sürekli peşindeyiz, evde mi daha çok yoruluyorum iştemi bilmiyorummm:)) 1 kesici dişi tatilde çıkmıştı sagolsunn:) diğerleride çıkmak üzere bugünlerde diş huysuzluğu hat safhada:( en sevdiği yer tv ünitesinin üzerinde oturmak, sandalye, koltuk, yatak hatta nerdeyse düz duvara tırmanıyor ya sürekli aklımız çıkıyor vaziyetteyiz evde:( konuşma durumuda maşallah çok düşük çeneli olacak galiba anne uuudu(uyudu), baba ditti, başka odalardan kafiyeli bir şekilde çağırmaya başladı bizi anneeeee, ananeeeee öyle güzel bağırıp çağırıyorkii sırf bana seslensin diyee uzaklaşıp babaaaa diye bağırtıyor kızımı eşim:))) taklit zaten hep vardı ama oda zirve sanırım şuan herşeyimizi taklit edip, kendince tepkiler verip bizi feci halde şaşırtıyor:)) her dediğimizi anlamasıda süper ya çok eğlenceli oldular valla büyüdükçe bir biray olduklarını nasılda hissettiriyorlar bize zira istemediği birşeyi yaptırmak mümkün değil ve istediğinide birşekilde mutlaka anlatıyor ve istediğini elde ediyor:nazar:
artık yalamak yerine çok güzel öpücükler veriyor bize sürekli öptürüyoruz kendimizii:1: haa birde saçları fena halde uzadı artık kesmekte istemiyorum ama sürekli toplamak zorunda kalıyoruz ve acaba saçları acıyormudur diye üzülüyorum:( yeni favorisi keltoş bebeğini bıcı bıcı yapmak:1: hergün saatlerce banyo keyfinde yani zeynomuz kendi bıcı bıcısı yetmiyordu birde bebeği çıktı başımıza onsuz girmiyor banyoya onuda kendisi yıkıcakmışşş:1:

ayyy çok konuştum dimi kendimii bile yordum yani daha anlatacağım çok şey vardı ama vicdan yapmaya başladım bile hemennncikkk işimin başına dönüyorummmm:37::37:

kızlar inanın yoğunluktan açıp okuyamıyorum bile, hasta olan bebiş yada annemiz varsa tez şifa dilerimm, kaçırdığım güzellikler varsa hepsini yürekten paylaşıyorummm, atladığım ve kaçırdığım herşey için herkesiii kocamannn öpüyorummmmm:54::54::54:
hg geldin :16:

maşallah fıstığına darıs başımıza tüm yürümeyen bebişlere:nazar:
bne biri yıkamaya üşenirken sen 2 haha aslında bi buçuk kolay gelsin:17:

selam:ssz:nasılsınız..
ben çok uykusuzum isyan çıkaracam az kaldı:37:
çağla gece kaç defa uyandı emdi bende hatırlamıyorum en son 8 e kadar saydım tabi geriside var:(
az önce kahvaltı koydum zorla bile yediremedim..
eylulun sonuna kadar emziriyim diyorum ama böylede yemek yemiyo,uyumuyo ne yapacagımı şaşırdım..
birazdan doktora gidecem bakalım ne diycek..kan degerinede bakalım..
kilosu boyu kaç merak ediyorum..
geçen şekersiz demişti gece beslemeyi kesecem ne yaptın canım?ben öyle birşey olacagına pek inanmıyorum:)
sütten tam kesene kadar gecede ister gündüzde:ssz:
4 yıldır uyku uyumadım ya:)ceren 2 yaşına geldi uykumuz düzene girdi derken bu cadıya hamile kaldım:1:
valla aglıyımmı güliyimmi bilemedim:43::1:
:10::10:
bacım sen böle yapınca doğum kntr hap alasım gelio :27: ama seviliolar yaw :emir_bebek:

KES bacım yemeğe alışsın zilli memme del artık işla mama mama der çağla:34:

ay bende süt mevzusundan muzdarıbım hergün bir yerlerim agrıyarak kalkıyorum enes yanımızda yatıryor hala memeden dolayı daha yatak ayırma olayım var :ssz:
meme konusuna gelirsek bende bıraktırmak istiyorum ama nasıl:44: uyumuyor gece bişey istemiyor memeyi arıyor devam sütü hiç almadı pirinçunundan bıktı bilmiyorum nasıl olcak ama 2 yasına kadar gelmekde istiyorum birde su var 2 yasına gelcek ben sonra hamile kalcam o bırakcak 9ay sonra bir daha emzirmeye basla ayyyyy vazgeccem hamilelikten :1:

aynı tavşanda bizle yatıo nasıl ayırcam bilmiyom :31:

yok yok vazgeçme toplu şey etcez ama :1: hamile kalcaz :24:

Canım ,milupanın,pınarın,hippin devam sütleri var(1 yaş üstü)azıcık tatlı ve bol mineralli(benim kızımın kilosu yerinde olduğu için anne sütü ve günlük süt veriyorum) Enes belki sever tatlarını.
Bu arada Allah nasip ederse ben de aralık -ocak aylaında hamiş kalma planındayım:17:

bende pınarınkini kullanıom sevio tavşan :56: planlı yapınca olmuyo biizm salcaz çayıra :9:

topikce kolay gelsin çok su parası gelcek bu aralar kesin :1:

selam canişkolar:1:
dün oğluma eşim baktı,bende çarşı pazar gezdim:24:çok iyi geldi
babasına çok düşkün oğlum benim gittiğimi farketmemiş bile:1:
babası uyutmuş,yıkamış,yemeğini yedirmiş baya vakit geçirmişler onlar içinde iyi oldu aslında
ama şöyle birşey var,benim oğlum babası evde olduğu zaman az uyuyor,bir kaç kere gözlemledim gerçekten öyle
sabah uyanıyor kafasını bir uzatıyor eğer yatakta babası varsa uyumuyor,yoksa uyumaya devam ediyor:ssz:
babasına aşık resmen arada kıskanmıyor değilim:26:
benim oğlum tam olarak beni anlamıyor bu normal mi
maşallah sizin bebişler her dediğinizi anlıyormuş,bol bol konuşuyorum elimden geldiğince vakitde geçiriyorum kuzumla ama tam olarak anlamıyor beni..
ben konuştukça onunla oyunlar oynadıkça kahkaha atıyor gülen suratım:27::27:
taklit bizdede hat safhada vede bıcır bıcır konuşmalar sürekli bişeyler anlatıyor
birde bazen öyle ciddi ki:ssz:
bazende konuşup konuşup kıkır gülüyor:1:
anne baba demiyor ama geldiii gittiii diyor:1:
mutlu annecim sana tekrar teşekkür ederim hiç adım atmayan oğlum ayakkabıya alışınca daha güzel adım atmaya başladı:16:
istese yürürde zerre kadar istek yok kuzumda,bakalım ne zaman canı isteyecek:27:
oh ne güzel babaya ver dolaş süper canın saolsun bacım:16:
bende anama verip sürtüyom arada:37:

maşallah oluşuna :nazar:

yine ben geldim:)
evettttt doktora gittik geldik:10:önce cereni cildiyeye geçirdik,1 yaşından beri devam eden eklem bölgelerindeki kaşıntıları gösterdik
atopik cildi oldugunu biliyoduk ama kesin bi çözümü varmı diye sorduk malesef yokmuş:ssz:genetik bir rahatsızlıkmış bu..
ama 12 yaşına dogru geçicekmiş inşallah..genetik dedi ama bizde böyle bir kaşınma yok:26:benimde cildim çok kuru ondanmı acep..
ceren hanımın şampuanı,vücut losyonu,nemlendiricisine toplam 200 lira ödedik çıktık:ssz:
ah be kızım kim dedi sana atopik ol diye:))

çağlayıda çocuk doktorumuza geçirdik..genel kontroller yapıldı..boy 82,kilo 11:nazar:çok iyi dedi ama çağla 3 aydır kilo almamış..
hareketli oldugu için..orda ortalıgı birbirine kattı:)
iştahsızlıgı 3 sebepten olabilirmiş,demir eksikligi,idraryolu iltihabı ve diş(bunu biliyoduk zaten)..
kan verdik çok agladı ama idrar veremedik yapmadı:37:nasıl yapcaz bilmiyorum:ssz:bu gece deniyecez yaparsa eşim hemen
hastaneye götürecek..kan sonucunuda yarın alacaz..herhangi bi sıkıntımız yok çok şükür..
emzirme olayını sordum,yemek yemedigini hep annesütü istedigini anlattım bide gece uyanmalarını:ssz:
1 ay içinde yavaş yavaş annesütünü kesmemi söyledi..artık agırlık yemek yemesi gerekiyomuş bu zamandan sonra annesütünün
pek faydası yokmuş zaten..
işte bu kadar..

benim düşüncem şöyle yavaş yavaş annesütünü bırakamaz her zaman bluzumu çekiyo aglıyo ben buna dayanamam..ama
2 ay daha emzirip(sıcaklar bitene kadar)sonra birden bıraktıracam:ssz:
hem çağla için hem benim için zor olacak ama yapacak birşey yok..
cereni 15 emzirmiştim gögsüme nar ekşisi sürüp korkutmuştum:)bak uff oldu diye:53:korkmuştu:)
çağlayada öyle yapacam:ssz:
off içim şişti görüşürüz:10:
geçmiş olsun bacım hem çağlaya hem cerene :nazar:

nar ekşisimi ay senın her şeyin değişlik yaw:23: 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :9:ee senınde farkın bu:16:

İşte bende şok şok soklardayim kaynanam bu yıl gec kaldı gelmeye
Diye sevinen ben şok haberle yerlerdeyim
Tayinleri izmire çıktı bayram sonu temelli geliyorlar
Evler ayrida olsa yinede zor beya neyse ya oflardayim
Her zaman söylerim insanda biraz şans
Olucak o insan ben değilim ne yazıkki gecen yaz 2,5 ayda birbirimizden yilldik allah sonumuzu hayir etsin
Geçen haberlerde kaynanasini bicaklayan geline müebbet vermisler itiraz edilmis kaynana dirdiri
Agir tahrike giriyormus 6 yildi galiba cezası yani olmadi of nedoyom ben ya manyamis durumdayım sinirden cam kapi tul perde heryeri köşe bucak temizledim :43::43::43:

:53::53:sabır bacım allah kolaylık versin :ssz:

beybim şimdi ben aralık-ocak döneminde hamile kalırsam Doğa zaten 2,5 yaşında olacak, bence ideal.Aslında bana kalsa ben de acele etmezdim,fakat yaş problemi var önümüzü kesen:31:üç çocuk istediğim için elimizi çabuk tutmamız gerekiyor kocişle:34:
allah gönlüne göre versin :16:

aynen bende düşünüyom o kadar sadec e düşünüyom:37:

aklıma gelmişken yazayım kızlar ben eceye deniz börülcesi yediriyorum yemeklerin yanında yoğurt yerine hafif ekşili çok seviyor. netten baktım çok da yararlıymış denemeyenler denesin derim:))

bakalım 2014 ün ilk hamilesi kim olacak aslında böyle planlı değilde sürpiz yumurta olsa ne güzel olur:))

benım favorim sensin görem senı :9:

çocuklar daha az önce yattı bunların derdi ne anlamıyorum:32:
yatın uyuyun mis gibi yatak:))bende bakıyım biraz gidip yatacam sonra uykusuzum diye herkese bagırıyorum:36:
işin tuhafıda şu,ben burda saat 3 e kadar otursam çağla hiç uyanmıyo ama ben ne zaman içeri uyumaya gitsem uyanıyo:44:
valla bu işi anlamadım..kokumumu alıyo ne yapıyo:26:acaba nasıl kokuyorum:1:
hergünde uyumadan duş alıyorum tuhafff:9:
çağla ve ceren yaklaşık 2 aydır odalarında yatıyolar..ceren dogdugundan beridir bizim yataktaydı:37:
gözüm degmesin ceren tam anlamıyla odasına alıştı..
çağla gece mızırdanıyo duymuyosam yanıma gelip memmm memmm diye bagırıyo:)
şu mem yerinde çıkıyo olsa valla yatagına koyacam sabaha kadar emsin dursun:9:
hayırlı olsun oda işni halletmişsin :34:

allah gen güldürdün benı kes koy olmadı ver çağlanın eline dolaşmasın peşine dalü:9:

tmm cnm niyeti bozarsan bi haber ver sana adres veriyim:)yalnız temiz iş olsun lütfen:27:
avukatıda dert etme topikte accasia var o bizi korur hiç olmadı mutlumun eşi yani eniştemiz var
arkan saglam korkma:)elini korkak alıştırma,hem bakarsın bunu meslek haline getirirsin:9:
azraecenin,pınardanın ve hejarımın kayınvalideleride sıraya dizilir:))
aman kız neler diyoz şimdi kaynananı yalnışla biri bıçaklıycak sonra iş başına kalacak susss:9:
Allahım affet yarabbim çok tövbeee çok özür Allahım:18:
listeye benımkinide ekleyin :23:gerçi görüşmüyoz ama temizlik toptan olsun diye şey ettim :9:

sebebini yisinler :111:

selam tezelerim sizlere cok cic fotolar eklettim anneme sonra videoda ekleticem. annemler beni denize götürdü orda onlara bir dk nefes aldırmadım :52: tatil yerine yorgunluk verdeim onlara... ama napim ben cok meraklıyım hryeri karıştırmam lazım yoksa omaaaaz.

slm kızlar baayadır giremiyorum arada okuyup hemen cıkıyorum
benim bıcırık kızım bir yürümeye başladı pir yürümeye başladı
evin altını stüne getiriyo. mutfak banyo odalar her an heryerden buse cıkabiliyo.
ben git gide zayıflıyorum 50 liko oldum boyun fıtığım bel fıtığım coştu gidiyo korkuma doktora bile gidemiyorum
kötü bişey dicek diye.
bu arada tatile gittik ama tatilmiydi eziyet mi anlamadım cok yorulduk.
kızımın tek oturduğu zaman dondurma yerkenki haliydi.
bu arada bebişleri cok enerjik anneler eğer yakınınızda at ciftliği falan varsa götürün cok iyi oluyo
biz her pazar buseyi götürüyoruz pinokyo adında bir atımız var ve kızım o gün cok sakn oluyo
kendikendine oyun oynuyo hiç gıkı cıkmıyo artık her pazar atımıza gidiyoruz bizden simdilik bu kadar
inşallah artık sık sık girecem sizi takip edecem .
güzel mayıs anneciklerinin yanaklarından. tatlı sirin ballı mayıs bebeciklerinin ellerinden yanaklarından butlarından ballı ballı öpüyorum:54::54::54:
hg maşallah demek k yürüyo duygulandık bak şimdi:43::nazar:

ya bende at istiyom nerde var anadolu yakasında bilen varmı:26:

bende senin gibi düşünüyor ve istiyorum rabbim gönlümüze göre versin.eşlerimizde yardımlarını esirgemez inş.ben şimdiden görev paylaşımı yapıyorum.bilalle sen 2. Ben ilgilenirim.çocuğumun boynunu büktürme onunla daha çok ilgilenelim diye. Kıyamam ona ilk göz ağrım.

pazardan özenerek oğlumun yemesi için böğürtlen aldım.bamya temizlerken yanıma oturtup böğürtleni önüne koydum ve benim oğlum böğürtlenin yüzüne bile bakmadı ne yedi dersiniz. çiğ bamya:37: Inanamadım. Oğlumla ilgili ne zaman bi beklenti içine girsem elimde patlıyor.

allah hayırlısını versin :34:demek bamya yiyor ay bu çoçuklar alem:27: benım tavşanda semiz otu yedirdim çok sevdi hiç ummazdım yani :31:

SLM mayıs anneleri yi günlar olsun işlaa:16:

kısaca özet geçeçek olursam tüm topik olarak niyeti bozmuz durumdayız :49::49:

not:tavşan uyandı ağır bir koku var odada :9::9: kaçıom ben :37:

Son düzenleme:
Selam annekuşlar,topikçe doğumaya karar vermişsiniz demek isim düşündünüz mü çok önemli:52:
İlkimcan hoşgeldin cicim:3:sana topikten çok çağrı bıraktım ist.daki cicişlerle ve meleğimle buluştuk fotoları da ekledim sen görmeden kaldırmayayım dedim ama kaldırıp kaldırmadığımı bilmiyorum şuan:1:
Talay:Geçmiş olsun Musab Bilale:nazar:Çok şükür defolmuş gitmiş giardian:20:Ben ilk defa duydum,Allah beterinden korusun yakışıklımızı:nazar:Mama kapları da çok güzelmiş:16:
Turuncu: Mesajımın bu kısmını kv.ne ithaf ediyorum:1:Aşkım Turuncu Aşkım Kayra nasıl Aşkım evinize dönün artık Aşkım bi rahat et sende Aşkım hiç takma Aşkım değmez Aşkım:1:
Beykoz: Sen yoldan çıkarıyon dimi herkesi itiraf et bakiim:1:Topikte nüfus patlaması yaşanıcak sayende:1:Enesçim de unelerden vazgeçmiyor demek:21:Mira da aşırı memeci ama bende hiç hazır değilim bıraktırmaya,,çok büyük mutluluk duyuyorum emzirirken:17:Bencil miyim neyim:17:
Planner: Şekerim çalış çalış nereye kadar yaw:ssz:Allah yardımcın olsun:16:Zeynoma da 41xmaşallah:nazar:
Hejar: Ayakkabının işe yaramasına çok sevindim canım:16:Bu arada sen farkında değilsin ama Aras Eymen yürüyor artık:1:Koşması gerekmiyor yani birkaç adım atıyorsa bebiş artık yürüyordur:nazar:Bizim ilk diş çıkınca eltim farekmişti ve dişi çıkmış demişti,,biz : yok yokk görünürde yok dedik,,o da bize: siz 1cm çıkınca mı dişi çıktı diceksiniz demişti:1:seninki de o hesap:1:Darısı yürümeye başlayan bebişlerimize olsun inşallah:nazar:Benim kızımda aşırı babacı aynı Aras Eymen gibi:24:
Sen o kadar iyi bak eğlendir,babalarından iki gulu guluya tav oluyorlar:emir_bebek:
Çiçek: Tayiniz hayırlı olsun canım:16:Kızlara katılıyorum orda eşinle ve kızınla mutlu olman için çok sebebin olacak inşallah:16:yanımda kızım eşim olsun her yerde yaşarım walla:16:Belki de masalın bir sonraki fotoları snowboard yaparken olur:34:Ağaç yaşken eğilir derler ya bunu değerlendirmelisin:46:İşe de inşallah istediğin zaman istediğin koşullarda başlarsın:16:
Gönül 2000 sayfam: Ağır sesli tahrik alıp kendini temizliğe vermene koptum walla:1:
ne demiş Atatürk: Geldikleri gibi giderler:1:Senin evin yuvan ayrı hiiiiç takma onları,hatta belki olumlu anlamda yardım bile alırsın kvden.Hakkınızda hayırlısı canım:16:
Azraece: Geçmiş olsun Ececiğime:nazar:Çok nazar alıyorlar nas felak her daim deva,,teyzesi burdan okudu prensesini:nazar:
Biangel kuşum: Sana da geçmiş olsun canım:nazar:Datlu mayıs annesi arkadaşım:16:Dr.a gitmelisin:128:Eşine de rabbim en güzel iş kapılarını açsın:nazar:
Şekerli şekersizim: Kendine dikkat canım,,zaten taşınmanın stresi bile bi dert,,birde kendini çok yorup bitirme emi:ssz:
Babycerencim: Çağlam ultra mega süper ev süpürüyo ya maşallah:nazar:Tahlilleriniz de güzel çıkacak inşallah:nazar:
Ceren fıstığa da geçmiş olsun:nazar:Sanırım Çağla annesütü nasılsa içiyorum aç kalmam diye fazla bişey yemiyo:34:
Harekette buna eklenince kilo almadı fıstığım:emir_bebek:2. bebişin olduğu için sen şimdi ister istemez Ceren ve Çağlayı da kıyaslıyosun ama yapma bunu:20:çok şükür bin şükür çok sağlıklı bebişin var:nazar:

Selam mutlucanım özledim seni bebeğem güzel gözlü miram nasıl?. İnternetim olmadığı için giremedim sadece ablamda girdim onda da geçmişi okumaya fırsatım olmadı yoksam sana dönmem mi hiç:16:
Demek benden habersiz buluşma düzenlediniz insan bizi de çağırır ama di mi?
Kaldırma hemen bakıyorum cicim:10:

Kızlar buluşma fotolarınıza baktım hepiniz çok hoşsunuz; ama ben de orada olmalıydım bensiz iyi olmamış:20:
MELEĞİM bir benimle buluşmadın küstüm sana:19: Seneye inşallah bir araya geliriz canım :34:
NAGİHAN ne kadar zayıflamışsın öyle:53: Çok güzel olmuşsun canım ya gerçi zaten güzeldin.

Kızlar bence topiğimiz gayet güzel, gelin hepimiz 2.yi aynı anda doğuralım yeni bir topikten devam edelim aceleye gerek yok ama di mi:20:

:27: benimde dikkatimi ben gelince 2.bebek konussmalarının artması cekmişti benmi günah kecisiyim hep azraececim yaptı bizim hamilelik duygularımızı deprestirdi :23:
eşime sordum istiyormusun daha gecenlerde hayır diyen adam bana uyar dedi :44: acaba ne olduda fikri degişti ben 2014tenönce olmasın diyenlerdenim yasımda 23bitti martta enes ben 32yasımdayken 10yasında olcak oda 3yas kücük olsa 7 iyi degilmi :23:

maçlaramı kesin mayıs bebeklerinde patlam aolcak herkes çalışıo çaktırmadan:37: biz hala yedek külübesindeyiz :27:

güzelmiş al al kaçırma :54:

hg geldin :16:

maşallah fıstığına darıs başımıza tüm yürümeyen bebişlere:nazar:
bne biri yıkamaya üşenirken sen 2 haha aslında bi buçuk kolay gelsin:17:

bacım sen böle yapınca doğum kntr hap alasım gelio :27: ama seviliolar yaw :emir_bebek:

KES bacım yemeğe alışsın zilli memme del artık işla mama mama der çağla:34:

aynı tavşanda bizle yatıo nasıl ayırcam bilmiyom :31:

yok yok vazgeçme toplu şey etcez ama :1: hamile kalcaz :24:

bende pınarınkini kullanıom sevio tavşan :56: planlı yapınca olmuyo biizm salcaz çayıra :9:

topikce kolay gelsin çok su parası gelcek bu aralar kesin :1:

oh ne güzel babaya ver dolaş süper canın saolsun bacım:16:
bende anama verip sürtüyom arada:37:

maşallah oluşuna :nazar:

geçmiş olsun bacım hem çağlaya hem cerene :nazar:

nar ekşisimi ay senın her şeyin değişlik yaw:23: 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :9:ee senınde farkın bu:16:

:53::53:sabır bacım allah kolaylık versin :ssz:

allah gönlüne göre versin :16:

aynen bende düşünüyom o kadar sadec e düşünüyom:37:

benım favorim sensin görem senı :9:

hayırlı olsun oda işni halletmişsin :34:

allah gen güldürdün benı kes koy olmadı ver çağlanın eline dolaşmasın peşine dalü:9:

listeye benımkinide ekleyin :23:gerçi görüşmüyoz ama temizlik toptan olsun diye şey ettim :9:

sebebini yisinler :111:

hg maşallah demek k yürüyo duygulandık bak şimdi:43::nazar:

ya bende at istiyom nerde var anadolu yakasında bilen varmı:26:

allah hayırlısını versin :34:demek bamya yiyor ay bu çoçuklar alem:27: benım tavşanda semiz otu yedirdim çok sevdi hiç ummazdım yani :31:

SLM mayıs anneleri yi günlar olsun işlaa:16:

kısaca özet geçeçek olursam tüm topik olarak niyeti bozmuz durumdayız :49::49:

not:tavşan uyandı ağır bir koku var odada :9::9: kaçıom ben :37:

yok canım ben baslasam sölerim bende yedek klubesindeyim bir kere bile aman diyip boslamadık sadece ne zaman olursa daha hayırlı olur onun düsüncesindeyim yapılan bir etkinlik yok canımcım:27:

Back
X