• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meleğim34 canım kesin vardır mahir'in bi huzursuzluu Allah sabır versin uykusuzluk çok zor bi doktora götür istersen...
kujum sonunda alıştı gibi dün gece iyiydi maşallah:nazar: sen de ayırma çalışmalarına başla bence büyüdükçe zor oluyr giibime geliyor enişte de inşallah bir an önce iyi bi iş bulur...

test negatif çıktı kızlar ya aslında olmaması iyi ama içten içe istiyodum sanki :30: hayırlısı artık başka bahara :9:

canım senin 2 çocuğun vardı dimi yanlışmı hatırlıyorummm:44: hamile olsaydın 3. mü geliyor olacaktı yani, karıştırıyor olabilir kusura bakma:17: Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşşş:16:

Merhabalar..
Öncelikle mutlucuğuma ve bambucancığıma çok mu çoook geçmiş olsun.Allah korusun cümlemizi.Arada dua ederken artık hep şunu söylerim:Allahım çocuğumu ve eşimi bana,beni de onlara bağışla...
Yere düşme haberleri bir daha gelmez inşallah...Bizimki de İzmirde babası tarafından hamaktan betona çakılmıştı.Kızımın kafasının bir kısmı bir baktım ki bir kaç saniyede morarıverdi.Malumunuz üzre annelik duygusuyla ben de eşime kızıvermiştim.O esnada eşimin muhterem ailesi de torunlarıyla ilgilenecek yerde bana çemkirmişlerdi oğullarına kızmışım diye:47:neyse uzatmak istemiyorum bu mevzuyu...Çok şükür acile götürdük bir şeyciği yoktu kuzumun.

Bugün de okula gittik ailecek,2 hafta bakıcıyı çağırmayacağım,kızımla okula gidip gelmeye karar verdik.Zaten çok durmuyoruz,seminer kısa sürüyor.Ardından doktoruımuza göründük 3 aydır kızım aynı kiloda,fakat boyu uzamış:85 cm:nazar: olmuş.Azılar hala azgınlığa devam ediyor.Kızımın yürümemesiyle ilgili gitmiştik.Birkaç tahlil istedi ayrıca ortopediste görünmemizi de istedi.Dediğine göre yürüme üst sınırı 16 aylıkken tamamlanıyormuş.Tabi kilo,genetik vb.sebepler geciktirebilirmiş yürümeyi.Urfadaki en düzgün ortopediste gittik çok sıra olduğundan geri döndük,artık bu hafta içinde tekrar gitmek gerekecek.Doğacığım ayakta dururken ve de onu yürütmeye çalışırken ayaklarını içe doğru basıyor,bu mu problem onu merak ediyoruz.

Son düzenleme:
canım attım sana tarifi:34: mahirin dişi çıkacaktır kesin canım ya birkaç güne görürsün inş yeni dişlerii:34: başka neyi olsun bu bıdıkların dişler mahvediyor arada bizidee:37:

Canimsin cok tsk ederim allah tuttugunu altin, dollar ve ne degerli ise onlari yapsin :)) cok mutlu ettin beni yedikce seni yardederiz artik ;)

canım senin 2 çocuğun vardı dimi yanlışmı hatırlıyorummm:44: hamile olsaydın 3. mü geliyor olacaktı yani, karıştırıyor olabilir kusura bakma:17: Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşşş:16:
yok canım benim sadece bir oğluşum var 2. olamadı işte :34: ne kusuru burada bir sürü kişi var ben de nadir giriyorum karıştırman gayet normal...
Merhabalar..
Öncelikle mutlucuğuma ve bambucancığıma çok mu çoook geçmiş olsun.Allah korusun cümlemizi.Arada dua ederken artık hep şunu söylerim:Allahım çocuğumu ve eşimi bana,beni de onlara bağışla...
Yere düşme haberleri bir daha gelmez inşallah...Bizimki de İzmirde babası tarafından hamaktan betona çakılmıştı.Kızımın kafasının bir kısmı bir baktım ki bir kaç saniyede morarıverdi.Malumunuz üzre annelik duygusuyla ben de eşime kızıvermiştim.O esnada eşimin muhterem ailesi de torunlarıyla ilgilenecek yerde bana çemkirmişlerdi oğullarına kızmışım diye:47:neyse uzatmak istemiyorum bu mevzuyu...Çok şükür acile götürdük bir şeyciği yoktu kuzumun.

Bugün de okula gittik ailecek,2 hafta bakıcıyı çağırmayacağım,kızımla okula gidip gelmeye karar verdik.Zaten çok durmuyoruz,seminer kısa sürüyor.Ardından doktoruımuza göründük 3 aydır kızım aynı kiloda,fakat boyu uzamış:85 cm:nazar: olmuş.Azılar hala azgınlığa devam ediyor.Kızımın yürümemesiyle ilgili gitmiştik.Birkaç tahlil istedi ayrıca ortopediste görünmemizi de istedi.Dediğine göre yürüme üst sınırı 16 aylıkken tamamlanıyormuş.Tabi kilo,genetik vb.sebepler geciktirebilirmiş yürümeyi.Urfadaki en düzgün ortopediste gittik çok sıra olduğundan geri döndük,artık bu hafta içinde tekrar gitmek gerekecek.Doğacığım ayakta dururken ve de onu yürütmeye çalışırken ayaklarını içe doğru basıyor,bu mu problem onu merak ediyoruz.

canım ya size de geçmiş olsun kıyamam kuzuya neyse ki bişey olmamış eşinin ailesi de bir garipmiş valla torunları dururken ilgilendikleri şeye bak :47: yürüme ile ilgili bir sorun yoktur umarım hem doktorda söylemiş üst sınır 16 ay diye hazır olduğunda pıtır pıtır yürür annesi içini ferah tut :16: bu arada maşallah fıstığa :nazar: biz de 3 aydır kilo almıyoruz ama boy da artış var bu yüzden takmıyorum hareketliler normal tabi almamaları...

Merhabalar..

Cnm bende merakla bekliyorum doctor sonuclarinizi malum benim oglanda yurumuyor halan ..ust sinir 18 aylik diye biliyordum demek 16 da olabiliyormus...bizde cars gunu gidiyoruz kontrole bakalim bizimkinin sorunu ne gercekten cok uzulmeye basladim bende artik yuruse de adam gibi herseyden zevk alamaya baslasa ...oyuncaklarina tutunarak gezinmedigi yer yok hatta nerde ise emeklemeyi birakti ama bir turlu yurumedi getti yaa...offfff offfff...
Umarim sonuclariniz da sorun cikmaz cnm..

Masallah boyuna, kilosuda gayet iyi cnm sakin uzulme kilo almadi diye Dogam herseyi ile cok iyi olcak annesi sikma canini bende deniyorum inan..
Esinin ailesine birsey soyleyemiyorum cnm allah bildigi gibi yapsin bende antepe gittigimde kp, babasinin benden daha iyi baktigini soylemisti bende affedeersin bir tarafimla guldum gectim :))

Cnm bende merakla bekliyorum doctor sonuclarinizi malum benim oglanda yurumuyor halan ..ust sinir 18 aylik diye biliyordum demek 16 da olabiliyormus...bizde cars gunu gidiyoruz kontrole bakalim bizimkinin sorunu ne gercekten cok uzulmeye basladim bende artik yuruse de adam gibi herseyden zevk alamaya baslasa ...oyuncaklarina tutunarak gezinmedigi yer yok hatta nerde ise emeklemeyi birakti ama bir turlu yurumedi getti yaa...offfff offfff...
Umarim sonuclariniz da sorun cikmaz cnm..

Masallah boyuna, kilosuda gayet iyi cnm sakin uzulme kilo almadi diye Dogam herseyi ile cok iyi olcak annesi sikma canini bende deniyorum inan..
Esinin ailesine birsey soyleyemiyorum cnm allah bildigi gibi yapsin bende antepe gittigimde kp, babasinin benden daha iyi baktigini soylemisti bende affedeersin bir tarafimla guldum gectim :))

Canımcım Mahir zaten yürümeden her şeye yetişiyor fındık kurdu:55:canı istediğinde ayaklanır o annesi...Bence bizimkinde durum farklı;hem ayaklarını içe doğru basıyor hem de düşmekten korkuyor kanımca.
Senin şu kp de bizim kv den farksızmış hani.Tatilde onlardayken misafir gelmişti,misafirler çocuğa iyi baktığım için beni öve öve bitiremediler.Ben mutfaktayken kv ne derse beğenirsin hiç onay vermedi tek söylediği şey;hııııı,okuldan erken geliyorlar Doğaya ayıracak vakitleri oluyor ondan böyle:37:ben de aynı yerimden gülüverdim:1:

yaaaa süper oluyor bayılmışlardır da bundan sonra hep isticekler hazır ol okiii:1: 2 ölçekten yapmadım hiç ama yapsamda ayrı ayrıı tek ölçek yaparım ben yine öyle bir takıntım varda benimm tam ölçeğinde tek seferde olmazsa tutmuyor tadı gibime geliyorrr:9:

KUJUMMM çok sagol ne güzel açıklayıcı görseller bunlarrr nerden buluyosunn bakııımmm:34: bunuda denerim en kısa zamanda ahhat diğerinin resmini çekip ekleyim dedimm ama bunu kesin yapınca çekicemmm:1: içine şeftali koyuncada süper oluyor:56:
ne demek bacım ihtiyaç olduğu zaman bi alo demen yeterli pardaon :37:bi kujum yet gari :17: dene süper oluyo denenmiştir :56:

basınız sag olsun canım rabbim sabır versin ...
bebiş yokmu şimdi ben senden baya ümitlenmiştim hakkında hayırlısı baska bahara artıkın :27:
sıradakiiii:49::49::49:

saol bacım :ssz:

yok bebiş bacım malesef sein için yapım dicem bu akşam ama enişten evde yok :9:

senın dediğin gibi kışa işla düşünüyoz :27:

Selam kizlar inanin cok fenayim dun butun gece oglum uyumadi ve suan yatiyor ben deli olucam yakinda.. dismidir sorun yoksa baska birseymi bir turlu anlayamiyorum..

Kujum gozun aydin hamile degilmissin hadi bakalim gozumun digger maclarda bilesin :)) Bu arada akrabanizi kaybetmissiniz, basiniz sagolsun, ,mekani cennet olur ins..

diştir meleğim hep böleler gece direk yapıolar bizi uyumuyolar gündüz fosur posur çekiyolar :ssz:

kaç diş çıktı oluşunun :26:

saol bacum bi sevindik sorma :1:

amin ALLAH rahmet etsin gelinimizin babası çok datlu biriyd 4 aydır çekiyodu :ssz:

meleğim34 canım kesin vardır mahir'in bi huzursuzluu Allah sabır versin uykusuzluk çok zor bi doktora götür istersen...
kujum sonunda alıştı gibi dün gece iyiydi maşallah:nazar: sen de ayırma çalışmalarına başla bence büyüdükçe zor oluyr giibime geliyor enişte de inşallah bir an önce iyi bi iş bulur...

test negatif çıktı kızlar ya aslında olmaması iyi ama içten içe istiyodum sanki :30: hayırlısı artık başka bahara :9:

valla ne bilem bacım ayırmayı denedim sonra vaz geçtik bakalım kışa bidaha denicem :34:

oh oh hayırlısı hakkında demek içten içe istiyodun vay vay:27:

Merhabalar..

AMİN bacım :16:

ve geçmiş olsun geçmiş gitmiş gerçi ALLAH göstermesin

yürümesine fazla takma bacım yaw geç yürücek demek sokakta geçenlere bile soryom ben kaç aylık yürüdü diye genellikle 18 ay 2 yaş dilolar onun için takma kafana fazla en inde sonunda yürücek ALLAHN izniyle :16:

benım tavşanda gecen damacanaya çaptı ağzı içi kanadı baya hemen suya tuttum ama alıştım artık her gün bi olay zilli :30:

tavşanım kokuyo bi yıkayıp gelmeye çalışam fazla dedikodu yapmayın özle benı meleğim :54:

ne demek bacım ihtiyaç olduğu zaman bi alo demen yeterli pardaon :37:bi kujum yet gari :17: dene süper oluyo denenmiştir :56:

diştir meleğim hep böleler gece direk yapıolar bizi uyumuyolar gündüz fosur posur çekiyolar :ssz:

amin ALLAH rahmet etsin gelinimizin babası çok datlu biriyd 4 aydır çekiyodu :ssz:

valla ne bilem bacım ayırmayı denedim sonra vaz geçtik bakalım kışa bidaha denicem :34:

yürümesine fazla takma bacım yaw geç yürücek demek sokakta geçenlere bile soryom ben kaç aylık yürüdü diye genellikle 18 ay 2 yaş dilolar onun için takma kafana fazla en inde sonunda yürücek ALLAHN izniyle :16:

benım tavşanda gecen damacanaya çaptı ağzı içi kanadı baya hemen suya tuttum ama alıştım artık her gün bi olay zilli :30:

tavşanım kokuyo bi yıkayıp gelmeye çalışam fazla dedikodu yapmayın özle benı meleğim :54:

Sağol kujum,içimi rahatlattın.Galba bu senin en kısa yazın oldu:1:kendi rekorunu kırdın gene:52:

Canımcım Mahir zaten yürümeden her şeye yetişiyor fındık kurdu:55:canı istediğinde ayaklanır o annesi...Bence bizimkinde durum farklı;hem ayaklarını içe doğru basıyor hem de düşmekten korkuyor kanımca.
Senin şu kp de bizim kv den farksızmış hani.Tatilde onlardayken misafir gelmişti,misafirler çocuğa iyi baktığım için beni öve öve bitiremediler.Ben mutfaktayken kv ne derse beğenirsin hiç onay vermedi tek söylediği şey;hııııı,okuldan erken geliyorlar Doğaya ayıracak vakitleri oluyor ondan böyle:37:ben de aynı yerimden gülüverdim:1:

Bunlar hakkediyorlar ama sekerim o taraftan gulunmeyi :)) ya simdi Mahir in akli kesmeye basladi ve ona en cok iyi bakanin farkina vardi..eskiden babaya giderdi simdi surekli benim pesimde ve benden ona gitmiyor...eheuheeu yasasin kotuluk...

allahtan su kp ler, kv ler uzakta da karisanimiz cok olmuyor hamdolsun...yarabbim sukur..

Bir yere tutunup ayakta durabiliyormu Dogacim ? ins bir sorunlari yoktur ve sadece korktuklari icin yuruyemiyorlardir..

Bunlar hakkediyorlar ama sekerim o taraftan gulunmeyi :)) ya simdi Mahir in akli kesmeye basladi ve ona en cok iyi bakanin farkina vardi..eskiden babaya giderdi simdi surekli benim pesimde ve benden ona gitmiyor...eheuheeu yasasin kotuluk...

allahtan su kp ler, kv ler uzakta da karisanimiz cok olmuyor hamdolsun...yarabbim sukur..

Bir yere tutunup ayakta durabiliyormu Dogacim ? ins bir sorunlari yoktur ve sadece korktuklari icin yuruyemiyorlardir..

evet tatlım tutunarak yürüyor,emekleme desen adeta fırtına:8:fakat iş yürümeye geldimi tık yok...Bakalım en kısa zamanda bu müjdeyi veririz umarım.

MELEĞİM Sağ ol tatlım anneme kalsa gelir ama babam gelmiyor o gelmeyince annem rahat edemiyo babam da açıkçası annem yokken rezil olmuştu. Ben de anneme gel diyemedim. Hayırlısı böyleymiş.

HEJAR-AZRAECE sağ olun kızlar bi bakıcı buldum umarım iyi olur.

BABYCEREN Canım yaşça 66-67-68 aylık olanlar kayıt hakkı elde ediyolar. 69-70-71 aylık olanlar veli dilekçesiyle ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporuyla okul öncesi eğitime yönlendirebiliyolar veya kayıtlarını bir yıl erteleyebiliyolar.
Cerenin bu durumda seneye de anaokuluna gitmesi gerekiyor. Ama okuldan sıkılır diye düşünme bir de cerenin yanında sıkılacağı ile ilgili cümleler kurma tatlım;çünkü çocuk okulun sıkılacak bir yer olduğunu düşünmeye başlayabilir. Bu da onu okuldan soğutabilir. İçini ferah tut bence bir yıl daha gitsin zaten yarım gün olacağı için ben sıkılacağını düşünmüyorum.
Canım inan bu sütten kesme işi beni çok düşündürüyor ama sen tecrübeli bi annesin eminim en iyi şekilde üstesinden geleceksin.

NAGİHAN Canım yeğenine ve annene çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun. Kreş içine sindiyse düşünebilirsin hayırlısı olsun senin için.Ağlayan çocuk mevzusuna gelince bazen çocuklar üstüne gittikçe daha çok ağlayabiliyolar. Belki böyle bi durum yaşadıkları için kendi haline bırakmış olabilirler.

TATLICADI çok teşekkür ederim tatlım çok incesin.
Tarık Buğrama da kocaman maşallah iyileşmesine de çok sevindim canım.

MUTLUCAN kaza atlatmışınız çok büyük geçmiş olsun canım. Umarım bir daha böyle tatsız bi olay yaşamazsınız.

ŞEKERSİZÇAY Hayırlı olsun canım dövmeleriniz. Kuzucuğumun öğretmeni gelmiş çok sevindim senin ve onun adına.

BAMBUCAN canım çok üzüldüm azrama, okurken içim sızladı.
Çok çok büyük geçmiş olsun. Umarım bu yaşadığınız son tatsız olay olur.

CHİHİRO Hepsi çok güzel iyi günlerde giyinsin orhan cemal.

KUJUM Allah rahmet eylesin canım

PINARDA Hoş geldin tatlım. Siz de kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun doğacığıma.
Beste de içe basıyor ama yürüme de bi problem yaşamadı

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar,başım çok ağrıyor.Regl olduğum için herhal,o bakımdan daha fazla kalamıycam.ÖPÜLDÜNÜZ,İYİ GECELER:54::54::54:

meleğim sağ ol tatlım anneme kalsa gelir ama babam gelmiyor o gelmeyince annem rahat edemiyo babam da açıkçası annem yokken rezil olmuştu. Ben de anneme gel diyemedim. Hayırlısı böyleymiş.

Hejar-azraece sağ olun kızlar bi bakıcı buldum umarım iyi olur.

Babyceren canım yaşça 66-67-68 aylık olanlar kayıt hakkı elde ediyolar. 69-70-71 aylık olanlar veli dilekçesiyle ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporuyla okul öncesi eğitime yönlendirebiliyolar veya kayıtlarını bir yıl erteleyebiliyolar.
Cerenin bu durumda seneye de anaokuluna gitmesi gerekiyor. Ama okuldan sıkılır diye düşünme bir de cerenin yanında sıkılacağı ile ilgili cümleler kurma tatlım;çünkü çocuk okulun sıkılacak bir yer olduğunu düşünmeye başlayabilir. Bu da onu okuldan soğutabilir. Içini ferah tut bence bir yıl daha gitsin zaten yarım gün olacağı için ben sıkılacağını düşünmüyorum.
Canım inan bu sütten kesme işi beni çok düşündürüyor ama sen tecrübeli bi annesin eminim en iyi şekilde üstesinden geleceksin.

Nagihan canım yeğenine ve annene çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun. Kreş içine sindiyse düşünebilirsin hayırlısı olsun senin için.ağlayan çocuk mevzusuna gelince bazen çocuklar üstüne gittikçe daha çok ağlayabiliyolar. Belki böyle bi durum yaşadıkları için kendi haline bırakmış olabilirler.

Tatlıcadı çok teşekkür ederim tatlım çok incesin.
Tarık buğrama da kocaman maşallah iyileşmesine de çok sevindim canım.

Mutlucan kaza atlatmışınız çok büyük geçmiş olsun canım. Umarım bir daha böyle tatsız bi olay yaşamazsınız.

şekersizçay hayırlı olsun canım dövmeleriniz. Kuzucuğumun öğretmeni gelmiş çok sevindim senin ve onun adına.

Bambucan canım çok üzüldüm azrama, okurken içim sızladı.
çok çok büyük geçmiş olsun. Umarım bu yaşadığınız son tatsız olay olur.

Chihiro hepsi çok güzel iyi günlerde giyinsin orhan cemal.

Kujum allah rahmet eylesin canım

pınarda hoş geldin tatlım. Siz de kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun doğacığıma.
Beste de içe basıyor ama yürüme de bi problem yaşamadı

sağol tatlım hoşbulduk.besteciğim de içe basıyor demek,o zaman bu yürüme işinin zamanı gelmemiş demekki..

Bacim sen ne zaman geldinde ben farketmedim ...isik hizi ile gelip onla gidiyorsun hemsom..
Benim usagin 8 tane disi var halen ,azilari bekliyoruz gelmedi gitti..
Gecmis olsun Ayseme..demek damacan ayak yapmis kuzuma elime gecerse sorarim damacana ne is diye ama uzaksin cnm sen soruver neymis ogren derdi :))

Aysem miss kokar terlese bile onlar hep cennet kokulu kuzular ama yikansinlar tabiki yoksa kirden kasinirlar dimi :))

sevgili arkadaşlar,başım çok ağrıyor.Regl olduğum için herhal,o bakımdan daha fazla kalamıycam.ÖPÜLDÜNÜZ,İYİ GECELER:54::54::54:

Gecmis olsun cnm sana da iyi geceler ..benim regl im gecikti en son ramazanda olmustum halan ortada bir sey yok...puff
Ya ya ya ...oysa ..rabbim hakkimda hayirlisini versin ben bu gidesle ise de baslayamam herhalde kendimi artik kuzalara adarim olur biter...

Merhaba kızlar
Kaç gündür hiç giremedim foruma. Bakıcı aradık. Birini bulduk sonunda 45 yaşında 24-20 yaşlarında iki çocuğu var. besteyle yaşıt torunu var. Daha önce çocuk bakmış burada sorduk soruşturduk iyi bi insan olduğunu söylediler. Bu hafta öğleden sonra gelecek evde birlikte olucaz. Bestenin huyunu suyunu öğrendikten sonra haftaya sabah gelmeye başlayacak. Bugün iyi geçti beste pek ilgilenmedi onunla; ama bu beklenen durumdu zaten, yarın dışarıya gezmeye götürecek(evin aşağısına) bizimki dışarıya giderken yanında tanımadığı biri de olsa pek sorun çıkarmıyor. Bakalım inşallah iyi olur. İnşallah dedikleri gibi iyi ve vicdanlı biridir.

sağol tatlım hoşbulduk.besteciğim de içe basıyor demek,o zaman bu yürüme işinin zamanı gelmemiş demekki..

Canım biz de bu hafta doktora götüreceğiz. Çünkü belirgin bi şekilde basıyo. Beste de yürümeyi etkilemedi ama belki doğacığımda etkilemiş de olabilir. Bu durumları inan hiç bilmiyorum. İnşallah sağlıklı güzel haberlerini alırız kuzunun.

şuan bu meajı eşimle beraber okuyoruz ve gülmekten karnımıza ağrılar giriyor. gözlerimizden yaşlar boşanıyoooooor

:9: :9: :9: :9: :9: :52::52::52::52:

hay Allah,çok yaşayın emi meleğim hanımcığııııııııımmmm :52::52::52:

Ne Demek hocam, siz mutlu olduysaniz ne ala...latife yaptik umarim alinganlik olmamistir.

günaydın arkadaşlarım,

bizde haberler çok değişik değil.
cuma günü deneyim olduğundan Orhan Cemal'i lab.a getirdim. bir ara Türk Yıldızlarını izlettirdim terasta. zar zor deneyi bitirip çıktık ve Kuğulu'ya gittik. kum havuzundaki çocuklardan bazılarının küreğini bazılarının kovasını ödün-çalarak çok güzel saatler geçirdi :9: eşim de unv.den arkadaşlarıyla karşılaştı. çok sevindi, oğullarının 16 yaşında olduğunu öğrenmesiyla sevinci şaşkınlık-stres-umutsuzluk bulamacına döndü :9: bu bulamaç, ikiz kızlarının da yeterince büyük olduğunu öğrenmesiyle iyice koyulaştı :9:

pazar günü avm'ye gittik. hayır gezmeye değil :47:park-bahçe yada sergi gezer gibi avm gezmeyi sevmem :47: ehem şey, Orhan Cemal'in çıtçıtlı badileri artık küçük geliyor ve çıtçıtları kapanmıyordu. pazarda 1 liraya şort bulmuştum ama haftalardır tişört bulamıyordum (ucuza) :50: belkim seri sonu bulurum diye bir avm'ye gittik. yürüyen merdivenleri görünce biran ne yapacağımı şaşırmamla, uzun zamandır oralara gitmediğimi farketmem bir oldu (aşırı ciddiyim :19:)

neyse efenim, tatilde de lazım olur diye 3-5 parça birşey aldım. altta görselleri bulabilirsiniz. hepsine 77 tl bayılıp geldim :18: bu arada alışveriş yaptığım mağazada büyükçe bir oyun parkı vardı. para verip almak ve sonra sıkılığ atmak yerine bir sürü oyuncağı kullanabiliyordusunuz :34:

Eki Görüntüle 791560 Eki Görüntüle 791561

Sizde koklu degisiklikler mi seziyorum yoksa siz Orham Cemal a artik gercekten paraniza kiyip birseyler mi almaya basladiniz :))
Gule gule giyinsin Orhan Cemal..Eminimki hepsi yakisacaktir,
Parka bittim ama en cok Orhan Cemal a o kadar seker durmus ki iicinde masallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba kızlar
Kaç gündür hiç giremedim foruma. Bakıcı aradık. Birini bulduk sonunda 45 yaşında 24-20 yaşlarında iki çocuğu var. besteyle yaşıt torunu var. Daha önce çocuk bakmış burada sorduk soruşturduk iyi bi insan olduğunu söylediler. Bu hafta öğleden sonra gelecek evde birlikte olucaz. Bestenin huyunu suyunu öğrendikten sonra haftaya sabah gelmeye başlayacak. Bugün iyi geçti beste pek ilgilenmedi onunla; ama bu beklenen durumdu zaten, yarın dışarıya gezmeye götürecek(evin aşağısına) bizimki dışarıya giderken yanında tanımadığı biri de olsa pek sorun çıkarmıyor. Bakalım inşallah iyi olur. İnşallah dedikleri gibi iyi ve vicdanlı biridir.

Ins hersey yolunda gider ve Bestem bakici teyzemizle cok iyi anlasir...senin bu konudaki endiseni paylasiyorum cnm..umarim Bestem cok mutlu olur..

otobusteyim.ine gec kaldim ya..

Kres olayinda son perde kvnin kefilim dedigi karsi komsumuza verme durumumuz var. 3 çocuk annesi. Biri askerden yeni gelmis. Biri univ
Giidiyor. Biri 8. Sinifa. Kadin kizinin yurt masrafini çıkarmak istiyormuş ve teklif edilmeden kendi bakmak istediğin i belirtti. Yalniz esi kendi evinde bakmasını istiyormus. 35-40 yas arasinda bir bayan. Bakalim is donusu bir konuşacağım kadin temiz agirbasli ibadetlerini yapan bir kadinmis. Yemeklerini ben yaparim siz birsey yapmasanizda olur demis.ins hayirlisi olur. Olursa ev sahibim de arada gidip bakar goz kulak olur. Kv kadin icin cok net konustu. Benim mahallede samimiyet im yoktur ama kv geldi geleli herkesle arkadas oldu sayilir. Rabbim hayirlisini versin.

Bambucan ve pinarda cok geçmiş olsun. Yuregim agzima geldi Allah esirgesin.

Mutlu anne size de cok geçmiş olsun. Sadaka cikarmakla cok iyi etmissin.Allah korumus.

Melegim mahir cok az uyuyor gerçekten de. Nasil duzene konulur ki belki de onun duzeni de budur. Huysuzlugu disten bence de. Neyse yazana kkadar ise geldm.

Sizi ve tum atom karincalarinizi öptüm:54:
Daha yazacaklarim vardi ama unuttum. Melike icin Gecmis olsun dileklerinize cok tesekkur ederim

Back
X