günaydın arkadaşlarım,
bizde haberler çok değişik değil.
cuma günü deneyim olduğundan Orhan Cemal'i lab.a getirdim. bir ara Türk Yıldızlarını izlettirdim terasta. zar zor deneyi bitirip çıktık ve Kuğulu'ya gittik. kum havuzundaki çocuklardan bazılarının küreğini bazılarının kovasını ödün-çalarak çok güzel saatler geçirdi

eşim de unv.den arkadaşlarıyla karşılaştı. çok sevindi, oğullarının 16 yaşında olduğunu öğrenmesiyla sevinci şaşkınlık-stres-umutsuzluk bulamacına döndü

bu bulamaç, ikiz kızlarının da yeterince büyük olduğunu öğrenmesiyle iyice koyulaştı
pazar günü avm'ye gittik. hayır gezmeye değil

park-bahçe yada sergi gezer gibi avm gezmeyi sevmem

ehem şey, Orhan Cemal'in çıtçıtlı badileri artık küçük geliyor ve çıtçıtları kapanmıyordu. pazarda 1 liraya şort bulmuştum ama haftalardır tişört bulamıyordum (ucuza)

belkim seri sonu bulurum diye bir avm'ye gittik. yürüyen merdivenleri görünce biran ne yapacağımı şaşırmamla, uzun zamandır oralara gitmediğimi farketmem bir oldu (aşırı ciddiyim

)
neyse efenim, tatilde de lazım olur diye 3-5 parça birşey aldım. altta görselleri bulabilirsiniz. hepsine 77 tl bayılıp geldim :18: bu arada alışveriş yaptığım mağazada büyükçe bir oyun parkı vardı. para verip almak ve sonra sıkılığ atmak yerine bir sürü oyuncağı kullanabiliyordusunuz
Eki Görüntüle 791560
Eki Görüntüle 791561