otobusteyim.ine gec kaldim ya..
Kres olayinda son perde kvnin kefilim dedigi karsi komsumuza verme durumumuz var. 3 çocuk annesi. Biri askerden yeni gelmis. Biri univ
Giidiyor. Biri 8. Sinifa. Kadin kizinin yurt masrafini çıkarmak istiyormuş ve teklif edilmeden kendi bakmak istediğin i belirtti. Yalniz esi kendi evinde bakmasını istiyormus. 35-40 yas arasinda bir bayan. Bakalim is donusu bir konuşacağım kadin temiz agirbasli ibadetlerini yapan bir kadinmis. Yemeklerini ben yaparim siz birsey yapmasanizda olur demis.ins hayirlisi olur. Olursa ev sahibim de arada gidip bakar goz kulak olur. Kv kadin icin cok net konustu. Benim mahallede samimiyet im yoktur ama kv geldi geleli herkesle arkadas oldu sayilir. Rabbim hayirlisini versin.
Bambucan ve pinarda cok geçmiş olsun. Yuregim agzima geldi Allah esirgesin.
Mutlu anne size de cok geçmiş olsun. Sadaka cikarmakla cok iyi etmissin.Allah korumus.
Melegim mahir cok az uyuyor gerçekten de. Nasil duzene konulur ki belki de onun duzeni de budur. Huysuzlugu disten bence de. Neyse yazana kkadar ise geldm.
Sizi ve tum atom karincalarinizi öptüm
Daha yazacaklarim vardi ama unuttum. Melike icin Gecmis olsun dileklerinize cok tesekkur ederim
günaydın canım. hadi bakalım inşallah güzel anlaşırlar yarenurla yeni bakıcı teyzesi. sonuçta biz oldu desek de iş onlarda bitiyo :)
ayrıca ben unutmuşum yazmayı. melikeme geçmiş olsun. tez vakitte iyileşsin inşallah..
öpüyorum