kızlar bende acayip gaz problemi var sizlerde de varmı bu sorun?
Merhaba arkadaşlar, bende 7 haftalık hamileyim3 hafta önce kan tahliliyle öğrenmiştim, şoku atlattım çok şükür İnşallah hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı. Geçen hafta gittim doktara kalp atışını duyamadım ama gördüm çok şükür. İlk resmini de aldık . Umarım herşey çok güzel olur
Merhaba,
bugün kan testiyle de netleşti bende 4+2 hamileyim ve 21 mayıs beklenen tarih. 6 haftalıkken ultrason için gideceğim. Bu benim ikinci bebeğim gerçi tecrübeli sayılırımSizlerle paylaşımda bulunmak çok keyifli olacak şimdiden yaşadığım belirtiler ilkinden çok farklı
merabalar arkadaşlar bende kan sonuçlarımı aldım bi sorun yok yeni hamişlere tebrikler şu tablodan yapamıyorum bebeğin kaç günlük oldugunu gösteren benim alerji problemim devam ediyor dr kullan spreyi dedi astım olursun dedi ama bakalım hapşurmaktan göbeğim agrıdı acil şifa dileklerinizi bekliyorum
Hepinize günaydınlar dileyip günün ilk güzel haberini veriyorum. Durmadan sorun ettiğim leke problemi için dün akşam doktora gittim. Doktor senin öyle ciddi bir düşük riskin yok bu kadar telaş yapma dedi. Bebişom 7+3 günlük olmuş (bugün 7+4 oldu) gelişimi çok iyi kalp atışları gayet net görünüyor dedi.Ama cihazda ses aksamı olmadığı için bana dinletemedi. Progestana devam strese son
maşallah pınarcımDarısı bizim başımıza artık
kızlar bende acayip gaz problemi var sizlerde de varmı bu sorun?
merhaba arkadaşlar, bende 7 haftalık hamileyim3 hafta önce kan tahliliyle öğrenmiştim, şoku atlattım çok şükür Inşallah hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı. Geçen hafta gittim doktara kalp atışını duyamadım ama gördüm çok şükür. Ilk resmini de aldık . Umarım herşey çok güzel olur
Günaydın,
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu...
İkinci hamileliğim ama ilk çocuğum olacak inş...
Haftaya cumartesi dr gideceğim... şuan internete göre 4+6 :) SAT: 12 Ağustos
İlk sayfadan beri bütün yazdıklarınızı okudum... İnş hamile olup da yazarım diyodum... Ve şimdi buradayım...
İnş. Sağlıcakla kucaklarımıza alırız meleklerimzi...
Hayırlı olsun diyelim o zaman. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır büyütürsün.
gunaydin taze anneler,ben dun cok stresli bir gun gecirdim karnimda kasilmalar oldu,sinirden surekli ateslendim ,karin agrilarim oldu acaba bebegime bisey olmusmudur
cok korkuyorum
merhaba kızlar aranızda yoktum iki gündür seminerdeydim. Doktora gitmiştim salı günü bebeğimin kalp atışını duyamadım ama başını ve vucudunu gördüm çok net bi şekilde, öyle mutlu oldum ki anlatamam. Doktora gittiğim gün 5+3tüm ama bebeğim 13 mm göründü. Evde baktığım kitaplara göre 7,5 haftalık boyunda uzun olucak galiba kereta:)
Günaydın,
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu...
İkinci hamileliğim ama ilk çocuğum olacak inş...
Haftaya cumartesi dr gideceğim... şuan internete göre 4+6 :) SAT: 12 Ağustos
İlk sayfadan beri bütün yazdıklarınızı okudum... İnş hamile olup da yazarım diyodum... Ve şimdi buradayım...
İnş. Sağlıcakla kucaklarımıza alırız meleklerimzi...
merhaba kızlar aranızda yoktum iki gündür seminerdeydim. Doktora gitmiştim salı günü bebeğimin kalp atışını duyamadım ama başını ve vucudunu gördüm çok net bi şekilde, öyle mutlu oldum ki anlatamam. Doktora gittiğim gün 5+3tüm ama bebeğim 13 mm göründü. Evde baktığım kitaplara göre 7,5 haftalık boyunda uzun olucak galiba kereta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?