2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım mayıs ayındada ben olmadımm..doktoragttim kist çıktıı sonra ilaç verdi düzene soktu şmdi allaha çok şükür ahmileyimm..

canım mayıs ayındada ben olmadımm..doktoragttim kist çıktıı sonra ilaç verdi düzene soktu şmdi allaha çok şükür ahmileyimm..

Canım daha temmuzda gittim doktora bütün kontrollerim oldu. Hiçbir problemim yoktu. Gayet güzel bütün sonuçların dedi doktor.
Eğer bikaç gün daha olmazsam tekrar gideceğim artık.

Kızlarr az önce bişey dydum bi dopler cihazı varmışş bebeğin karnındayken kalp atışlarını duyabiliyormuşsunn..süper bişey bi inceleyin derin internettenn..kıpırdamadığı zaman hemen dinlerizz...

gunaydin taze anneler,ben dun cok stresli bir gun gecirdim karnimda kasilmalar oldu,sinirden surekli ateslendim ,karin agrilarim oldu acaba bebegime bisey olmusmudur
cok korkuyorum
rahat ol canım iyi düşün bebeğin etkilenmesin Allaha emanet inşallah ateşin çok fazlaysa doktora git hemen yoksa korkma

ayy ne güzel maşallah hadi hayırlısı olsun bakalım bebişini erken gören şanslı annelerdensin maşallah darısı başımıza

canım hiç korkma bu tür şikayetler ilk aylarda normal güzel üşün güzel şeyler olsun meleğin seninle ve sağlıklı tamammı cumarteside gelip bize burdan güzel haberi vereceksin mertak etme şimdi sen rahat olki bebiş etkilenmesin daha önümüzde çok uzun bir yol var rabbim sağlıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım 3 gün geçmiş erken olabilir üstelik akşam yapmışsın testi sabh daha etkili bu tür testler bende bir kaç gün daha bekle ve bir daha yap yada kan testi yaptır inşallah senide aramızda görürüz

o zaman hoışgeldin eylül bebek

Canım seninle sat aynı herhalde benim...Ben yarın doktora gidiyorum kalp atışları için.
Senin kontrolün ne zaman?
.
benim kontrolüm pazartesi canım o zaman senin haberini merakla bekliyorum inşllah güzel haberlerle gelirsin

benimki 7+3 ken 12,4mm seninkinin maşallahı var.

gunaydin taze anneler,ben dun cok stresli bir gun gecirdim karnimda kasilmalar oldu,sinirden surekli ateslendim ,karin agrilarim oldu acaba bebegime bisey olmusmudur
cok korkuyorum

boşuna stres yapma cnm bnmde sancılarım hala bitmiş değil regl olucakmışım gibi sancılarım oluyo hala ara ara.

Sizin için aşağıya bir link ekliyorum. Benimde sancım var ama içim rahatladı.okuyun siz de rahatlayın

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

canım inan bende atamadım üzerimden henüz şoku :) ama şimdi limangodaki bebek bezlerine bakıyordum

slm kızlar
yeni hamişlerimiz gelmiş hayırlı olsun
adaşımda var galiba
bebişlerini görenler olmuş ne güzel manş. bebişlere

Herkese teşekkürler cevaplarınızla moral oldunuz bana... Bir iki gün daha bekleyeceğim sonra hemen kan testi yaptıracağım...

kızlar biri bana yardım edebilirmi çizelge yapamıyorum ugraşıyorum ugraşıyorum olmuyoooo siz hangi siteden yaptınız

inş. canım inş.
buarada çizelgeni nasıl yaptın taktım kafaya çizelge yapmam lazım

canım lilyepie sitesine giriyorsun. orada istediğin çizelgeyi oluşturduktan sonra sonu .png ile biten linki profilindeki çizelgeye yapıştırıp kaydediyorsun. Sen bi dene olmazsa ben sana yaparım...

kızlar biri bana yardım edebilirmi çizelge yapamıyorum ugraşıyorum ugraşıyorum olmuyoooo siz hangi siteden yaptınız

Arzum, ben daha yeni yaptım. tickerfactory'den yaptım. KK'da bu sitenin haricinde kabul etmediği yazıyordu ama yapanları da görüyorum. şimdi tickerfactory'den ticker oluşturduktan sonra kk profiline gir, profil düzenlemede çizelge diye bir bölüm var oraya ticker'da en son aşamda çıkan ve http ile başlayan satırı kopyalayıp yapıştırıyorsun. Ban oradaki tüm metni kopyala yapıştır yaptığım için önce hep hata verdi. sonra yalnızca http ile başlayan ve png ile biten saıtı kopyalamam gerektiğini çözdüm. kolay gelsin canım.

mayıs annişleri aranızda çalışan varmı...

ben şuan işteyimmm ay bi eve gitsemmmmmm

Canım sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…