- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
ne güzel
inş sağlıklı bir hamilelik geçiririz...
sen ne zaman öğrendin canım...
Benim de 12 Ağustos tu inş. ben de güzel haberi alırım :)
hanımlar merhaba, dün böyle yazmıştım size...
Akşam test yaptım sonuç negatif. Fakat benim 2-3 aydır adetim düzensiz oluyor şöyle ki,5 mayıs- 6 haziran-15 temmuz-12 ağustos ...
Ve şuan hala adet olmadım. Acaba düzensizlik devam mı ediyor. Yoksa bir iki gün daha olmazsam kan testi yaptırsam mı.
Akşam yaptığım test moralimi bozdu... Doktora en son 15 temmuzda çok geç oldu düzensiz dediğimde normal stresten olabilir demişti.
Ilk kontrole gittiğimde 6 aya kadar süre vermişti. Sonra gelirsin demişti. Düzensizlik devam ediyor diye, tekrar doktora gitsem mi acaba...
canım mayıs ayındada ben olmadımm..doktoragttim kist çıktıı sonra ilaç verdi düzene soktu şmdi allaha çok şükür ahmileyimm..
Canım daha temmuzda gittim doktora bütün kontrollerim oldu. Hiçbir problemim yoktu. Gayet güzel bütün sonuçların dedi doktor.
Eğer bikaç gün daha olmazsam tekrar gideceğim artık.
rahat ol canım iyi düşün bebeğin etkilenmesin Allaha emanet inşallah ateşin çok fazlaysa doktora git hemen yoksa korkmagunaydin taze anneler,ben dun cok stresli bir gun gecirdim karnimda kasilmalar oldu,sinirden surekli ateslendim ,karin agrilarim oldu acaba bebegime bisey olmusmudur
cok korkuyorum
ayy ne güzel maşallah hadi hayırlısı olsun bakalım bebişini erken gören şanslı annelerdensin maşallah darısı başımızamerhaba kızlar aranızda yoktum iki gündür seminerdeydim. Doktora gitmiştim salı günü bebeğimin kalp atışını duyamadım ama başını ve vucudunu gördüm çok net bi şekilde, öyle mutlu oldum ki anlatamam. Doktora gittiğim gün 5+3tüm ama bebeğim 13 mm göründü. Evde baktığım kitaplara göre 7,5 haftalık boyunda uzun olucak galiba kereta:)
canım hiç korkma bu tür şikayetler ilk aylarda normal güzel üşün güzel şeyler olsun meleğin seninle ve sağlıklı tamammı cumarteside gelip bize burdan güzel haberi vereceksin mertak etme şimdi sen rahat olki bebiş etkilenmesin daha önümüzde çok uzun bir yol var rabbim sağlıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahselam kızlar yeni gelenler olmuş maşallah hoşgeldiniz
benim bulantılarım biraz hafifledi bugün daha iyiyim
ama sol kasığımda bir batma hissi var çok korkutuyor beni
akşam uzanırken elimi kasığımın üzerinde dolaştırdım bir sertlik var
yürürken bile hissediyorum bugün
evham mı yapıyorum anlamadım
doktor randevum da cumartesi günü ben nasıl sabretcem o zamana kadar
canım 3 gün geçmiş erken olabilir üstelik akşam yapmışsın testi sabh daha etkili bu tür testler bende bir kaç gün daha bekle ve bir daha yap yada kan testi yaptır inşallah senide aramızda görürüzHanımlar merhaba, dün böyle yazmıştım size...
Akşam test yaptım sonuç negatif. Fakat benim 2-3 aydır adetim düzensiz oluyor şöyle ki,5 Mayıs- 6 Haziran-15 Temmuz-12 Ağustos ...
Ve şuan hala adet olmadım. Acaba düzensizlik devam mı ediyor. Yoksa bir iki gün daha olmazsam kan testi yaptırsam mı.
Akşam yaptığım test moralimi bozdu... Doktora en son 15 temmuzda çok geç oldu düzensiz dediğimde normal stresten olabilir demişti.
İlk kontrole gittiğimde 6 aya kadar süre vermişti. Sonra gelirsin demişti. Düzensizlik devam ediyor diye, tekrar doktora gitsem mi acaba...
o zaman hoışgeldin eylül bebekKızlar eşimle tanıştığım günden beri hep çocuğumuzun adı eylül diye aramızda bi diyoluğumuz olmuştur. Hatta bunu bütün çevremiz bilir.. eylül aşağı eylül yukarı..
Arada eylül napıo diyenler bile vardı :)şimdi bu haberi eylülde alınca çok tuhaf oldum :)
Hiçbir şekilde kız erkek ayrımı yapmam.. yeterki hayırlı ve sağlıklı olsun… ama eğer kız olursa ismi hazır :)
benim kontrolüm pazartesi canım o zaman senin haberini merakla bekliyorum inşllah güzel haberlerle gelirsin
Canım seninle sat aynı herhalde benim...Ben yarın doktora gidiyorum kalp atışları için.
Senin kontrolün ne zaman?.
merhaba kızlar aranızda yoktum iki gündür seminerdeydim. Doktora gitmiştim salı günü bebeğimin kalp atışını duyamadım ama başını ve vucudunu gördüm çok net bi şekilde, öyle mutlu oldum ki anlatamam. Doktora gittiğim gün 5+3tüm ama bebeğim 13 mm göründü. Evde baktığım kitaplara göre 7,5 haftalık boyunda uzun olucak galiba kereta:)
gunaydin taze anneler,ben dun cok stresli bir gun gecirdim karnimda kasilmalar oldu,sinirden surekli ateslendim ,karin agrilarim oldu acaba bebegime bisey olmusmudur
cok korkuyorum
selam kızlar yeni gelenler olmuş maşallah hoşgeldiniz
benim bulantılarım biraz hafifledi bugün daha iyiyim
ama sol kasığımda bir batma hissi var çok korkutuyor beni
akşam uzanırken elimi kasığımın üzerinde dolaştırdım bir sertlik var
yürürken bile hissediyorum bugün
evham mı yapıyorum anlamadım
doktor randevum da cumartesi günü ben nasıl sabretcem o zamana kadar
boşuna stres yapma cnm bnmde sancılarım hala bitmiş değil regl olucakmışım gibi sancılarım oluyo hala ara ara.
Amin canım inşallah amin... ben dün öğrendim. ya sen ?
canım inşallah hayırlı bir haber alırsınn.. amin.
canım hiç korkma bu tür şikayetler ilk aylarda normal güzel üşün güzel şeyler olsun meleğin seninle ve sağlıklı tamammı cumarteside gelip bize burdan güzel haberi vereceksin mertak etme şimdi sen rahat olki bebiş etkilenmesin daha önümüzde çok uzun bir yol var rabbim sağlıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
inşallah canım inşallah
slm kızlar
yeni hamişlerimizgelmiş hayırlı olsun
adaşımda var galiba
bebişlerini görenler olmuş ne güzel manş.bebişlere
sağol canım....
evet canımmm adaşında var artık... İnş hepimiz için hayırlısı olur...
inş. canım inş.
buarada çizelgeni nasıl yaptın taktım kafaya çizelge yapmam lazım
kızlar biri bana yardım edebilirmi çizelge yapamıyorum ugraşıyorum ugraşıyorum olmuyoooo siz hangi siteden yaptınız
mayıs annişleri aranızda çalışan varmı...
ben şuan işteyimmm ay bi eve gitsemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?